Een dagje winkelen met mijn geile Tante!
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 10 mei 2017

Ook vandaag zaterdag ging ik naar Utrecht om gezellig te winkelen. En opeens dacht ik, Misschien vindt tante Coby het wel leuk om mee te gaan. Ik belde haar op en vroeg of zij zin had om met mij te winkelen in Utrecht. “Dat is leuk en ook leuk dat je mij vraagt, zei ze door de telefoon. “Ik ga graag met je mee”. “Ik pak de trein van 12:15 uur, dan is deze om ca. 12:30 in Driebergen, zei ik. “En kun je gelijk instappen. “Ik zorg dat ik op tijd ben, tot straks, zei tante Coby en drukte de telefoon uit. Toen de trein het station van Driebergen binnen kwam rijde en ik uit het raampje keek zag ik tante Coby al staan, toen ze mij ook zag zwaaide ze en liep met de trein mee totdat deze stilstond en ze bij de dichtstbijzijnde deuren kon instappen. Toen ze binnen was kuste ze mij drie keer op de wangen en zei dat ze blij was me weer eens te zien.

Tijdens de korte rit van Driebergen naar Utrecht praatten we wat bij en ondertussen viel mij op dat tante Coby er best nog aantrekkelijk uitzag voor haar leeftijd eigenlijk zag ze er zelfs heel goed uit, Ze had een zomers jurkje aan waarin haar behoorlijk grote en stevige borsten goed tot hun recht kwamen en het jurkje niet te lang maar net even boven haar knie en verder alleen een paar opengewerkte schoen met een toch wel behoorlijk hoge hak. Ik zeg,”Tante Coby, zijn die schoenen wel makkelijk als we de hele middag gaan winkelen”. “Laat dat tante nu maar weg en noem me maar gewoon Coby”, zei ze. ‘En als het niet meer gaat kopen we toch gewoon andere”. Inmiddels was de trein in Utrecht aangekomen en liepen we via het winkelcentrum Hoog Catherijne, richting de binnenstad. Ze sloeg haar arm om mijn arm en het leek net alsof we een stel waren. Toen we voor een nogal dure damesmodezaak stonden en er een mooi en uitdagend jurkje in de etalage stand, zei tante “Kom we gaan binnen even kijken of die mij past”. Eenmaal binnen vroeg de verkoopster, “Kan ik u helpen?. En ik antwoordde, “Ja mijn vrouw wil dat jurkje uit de etalage even passen”.

Toen de verkoopster de jurk was pakken zei Coby glimlachend, “Sinds wanneer zijn wij getrouwd?. Ik keek een beetje beteuterd en zij gaf mij een kus op mijn mond en ze zei,”Grapje, ik vindt het wel prettig dat je dat zegt”. Toen de verkoopster met het jurkje terug kwam verdween Coby in de kleedcabine. Na enkele minuten riep ze mij en kwam de cabine uit met het jurkje aan. Het was prachtig zoals het om haar lichaam sloot, haar borsten sprongen er nog net niet uit. “Hoe vind je het?, vroeg Coby, “Staat het mij? Ik zeg,”Het staat je geweldig ik zou zo verliefd op je kunnen worden”.

“Dan koop ik hem, pak maar in”, zei ze tegen de verkoopster. De verkoopster pakte de jurk netjes in en Coby betaalde met haar creditcard en we verlieten de winkel. Toen we buiten waren vroeg Coby, “Zou je echt verliefd op mij kunnen worden? En ik antwoordde, “Ja dat denk ik wel”. We liepen door en Coby kwam al lopend tegen mij aanhangen als waren we een verliefd stelletje.

Nadat we al twee uur hadden lopen winkelen kregen we dorst en gingen op een terras wat drinken, hierna gingen we verder met winkelen en toen we langs een chique lingeriezaak kwamen trok Coby mij mee naar binnen en zei, “Even een leuk sexy setje kopen, kun jij mij even helpen met uitzoeken”. Tussen de rekken met lingerie van alle soorten vond ik een mooi wit setje, bh, string en een jarretel setje afgewerkt met mooi kant. “Dit vind ik mooi Coby”, zei ik, “En dan een paar mooie uitgewerkte kousen eronder en het is compleet”. “Ik ga dit even passen”, zei Coby, “Kom mee dan kun je gelijk zien of het goed is”. Bij de cabine kon niemand ons zien en Coby slaat de armen om mijn nek en zoent mij vol op de mond en haar tong dringt bij mij naar binnen en beantwoordt haar vraag. Daarna stapt ze in het pashokje en trekt het setje aan, als ze het gordijntje opendoet voel ik mijn pik groeien, want op zo’n vrouw wordt je meteen verliefd, Coby ziet de bobbel in mijn broek en zegt, “Okay, ik zie dat het goedgekeurd is... en ik koop het”.

“Werd je geil van me? Vroeg Coby toen we buiten de winkel stonden.

“Je bent zo’n lekker wijf in dat setje ik zou je zo kunnen aanranden”, bij wijze van spreken dan. We liepen verder en ik sloeg mijn arm om de schouder van Coby en trok haar tegen mij aan. “Weet je wat”, zei Coby. “We gaan lekker eten in een restaurant en daarna gaan we naar huis en drinken bij mij nog een borreltje”. “Dat is goed’, zei ik en even later zaten we in een leuk restaurant. Nadat we lekker hadden gegeten liepen we naar het station en stapten in de trein de niet veel later vertrok. In Driebergen stapten we ui en liepen arm in arm naar de villa van Coby.

Toen we daar waren opende Coby de voordeur en liepen de immense hal binnen. Toen Coby de deur achter zich had gesloten vloog ze mij om mijn nek en vonden onze monden en tongen elkaar waarna we lange tijd stonden te zoenen. “Laten we naar de woonkamer gaan”, zei Coby na verloop van tijd. “Dan schenk ik ons wat te drinken in en maken we het ons gemakkelijk op de bank”. “Wat wil je drinken? Vroeg Coby toen we in de huiskamer waren. “Een whisky met een beetje water graag”, zei ik. “Prima zegt Coby dan neem ik een portje”. Even later zitten we op de bank met onze borrel en proosten op een fijne middag die we hadden gehad. Nadat we onze borrel op tafel hadden gezet zocht Coby opnieuw mijn mond en we zakten samen onderuit op de bank en zoenden elkaar lange tijd. “Ik zal mijn nieuwe kleren eens aantrekken”, zei Coby opeens. “Ik heb die uiteindelijk voor jou gekocht en ze verdween naar een andere kamer.

Na niet al te lange tijd kwam ze binnen en had haar nieuwe uitdagende jurkje aangetrokken met daaronder haar nieuwe sexy setje, kousen en ze had ook nog een paar witte schoenen met stiletto hakken aangetrokken. Mijn pik groeide onmiddellijk naar het grootste formaat en de bobbel in mijn broek kon ik niet meer verbergen. “Dit zie ik graag’, zei Coby, “Wordt er toch nog iemand geil van me”. Ze trok het jurkje uit en stond in haar witte sexy setje voor me. Coby pakte mijn handen en trok mij omhoog zodat ik voor haar stond en haar hand trok de rits van mijn broek naar beneden zodat mijn pik de ruimte kreeg, ook maakte ze mijn broek los en liet deze naar beneden zakken en stond ik nadat ik mijn shirt had uitgetrokken naakt voor haar.

“Je hebt je geschoren’, zei Coby, “Dat is lekker!”

En zij zakte door haar knieen en nam mijn pik in haar mond, haar tong draaide om mijn eikel en daarna nam ze mijn pik tot aan de wortel in haar mond. Ik voelde haar keel tegen mijn eikel. Dit was zo geil dat ik schokkend klaarkwam en een grote lading sperma in haar keel spoot. “Goed zo Peter”, zei Coby “Deze vitamine had ik net nodig”. Daarna maakte ik de bh van Coby los en zag voor het eerst haar grote tieten met grote mooie bruine tepels, die hard vooruit stonden, ik likte deze tepels en Coby kreunde zachtjes in mijn oor. “Ga even op de bank zitten”, zei ik tegen Coby en ik ging op mijn knieen voor haar zitten schoof haar string wat opzij en duwde een vinger in haar zeiknatte kut. Daarna likte ik met mijn tong haar clitoris en haar kut en niet veel later kwam ook Coby kreunend en spuitend klaar. “Het is lang geleden dat ik zo lekker ben klaargekomen “, zei Coby.

Ik ging naast Coby op de bank zitten met mijn arm om haar heen, dronken onze borrels en zoende elkaar opnieuw. “Het is al laat geworden”, zei Coby tegen mij, “Je kunt maar beter hier blijven slapen dan ga je morgen maar weer naar huis”. “Lijkt mij een prima idee”, zei ik. ‘Kom we gaan naar de slaapkamer”, zei Coby, “Maar eerst even douchen dan kun je mijn kut net zo kaal scheren als jou pik en ballen”, Scheerspullen had Coby ook nog liggen en met de tondeuse die ze ook nog bezat scheerde ik eerst de langere haren weg, daarna zeepte ik haar in en scheerde zorgvuldig en voorzichtig haar lekkere kut kaal. Toen dit was gebeurd stapten we samen onder de douche en zeepten elkaar in waarbij alles een beurt kreeg, nadat we ons hadden afgespoeld zakte Coby door haar knieen en nam mijn pik ik haar mond.

“Laten we ons afdrogen en naar bed gaan”, zei ik dan kunnen we elkaar likken”.

We droogden ons af en gingen naar de slaapkamer waar een groot rond bed op ons stond te wachten. We lieten ons op bed vallen en begonnen elkaar in standje negenenzestig te likken, ik likte Coby’s kale kut en kietelaar en Coby mijn snoeiharde lul. Na een tijdje draaide ik mij op Coby en bracht mijn pik voor haar zeiknatte grotje en duwde hem vervolgens tot aan het eind naar binnen en begon daarna Coby met een behoorlijk tempo te neuken. Coby begon hard te kreunen van genot, en ik voelde haar kut om mijn pik knijpen, haar onderlichaam begon te schudden en haar kut kneep steeds harder om mijn lul, hiervan werd ik zo geil dat mijn lul begon te trillen en Coby gillend en spuitend klaarkwam, hierdoor kwam ik ook met een krachtige straal schokkend klaar en spoot mijn geil tegen haar baarmoeder. Daarna likten we elkaar schoon en proefden we ons eigen geil. Coby bleef nog even op mijn pik sabbelen en langzaam begon hij weer te groeien.

Mijn vinger speelde met de kietelaar van Coby en na een poosje zakte ik met mijn vinger naar haar kontgaatje. Langzaam duwde ik mijn vinger naar binnen en even later twee vingers. Door het sabbelen van Coby aan mijn pik was ik inmiddels weer zo geil geworden en zei tegen Coby, “Nu ga ik je kont neuken”. “Ja, zei Coby, “Dat vond ik vroeger ook lekker”. En ik zette mijn eikel tegen haar sterretje en duwde mijn pik langzaam tot aan de stam naar binnen. Met haar knieen bijna in haar nek neukte ik Coby in haar kontgat en we werden beide zo geil dat we na korte tijd opnieuw spuitend klaarkwamen, ik spoot mijn pik leeg in de darmen van Coby en door onze houding spoot Coby haar geil tegen mijn buik. We zijn daarna nog een paar keer klaargekomen totdat we moe en voldaan in slaap vielen.

De volgende morgen, zondag, werd ik wakker van de geur van verse koffie. Coby had intussen een ontbijt gemaakt en kwam terug in bed waar we samen het ontbijt nuttigden. “Dit gaan we niet aan je zus en mijn moeder vertellen, zei ik tegen Coby. “Natuurlijk niet, wij gaan nog lang van elkaar genieten neefje”, zei Coby lachend tegen mij en zoende mij vol op de mond. “Laten we een goed ontbijt gebruiken”, zei Coby, ‘Want de dag is nog lang.