Mijn lieve geile schoonmoeder!
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 6 juli 2017

Mijn lieve schoonmoeder (van negenenveertig jaar) is een prachtig wijf. Alleen jammer dat ze al negen jaar gescheiden is. Wij LENA en ik KEES vinden het zo zonde dat ze alleen is. Ze is een super geil vrouwtje maar ze heeft al die tijd geen kerel gehad. Zonde van haar leven. Mooi lijf en een lekker glad kutje. Die zie ik zo vaak als ze uit bad komt en daar doen we ook niet moeilijk over. Wij zelf zijn Lena vierentwintig en ik zesentwintig. Wij wonen bij haar in en kennen elkaar door dik en dun. Zo hebben we het ook vaak over sex ,en ik weet dat ze er naar verlangd. Nu kijk ik weleens naar die site van DON en AD van neuk je schoonmoeder. Ik liet haar die zien en zei zo, zal ik je daar eens voor opgeven. Ben je gek, ik ga niet met mijn blote lijf op internet. Ja maar je krijgt er wel een flinke beurt hoor.

Heb je niks anders? Ja, dacht ik ,ik zal je zelf liever neuken, maar jammer dat ik met je dochter bent getrouwd. Nou dan blijf je maar vingeren zeiden we beiden. Na een paar weken zat ik op de pc en zat te kijken in mijn geschiedenis en zag toch wel veel dat zij daar op zat te kijken. Ik vroeg het ook aan haar en ze antwoorden koel. Geloof jij dat dat schoonzoons zijn die hun schoonmoeder opgeven. Ik geloof daar niet in,iedereen ziet ze nu op internet. Plaats dat die schoonzoon haar pakt ,hoef ze de deur niet uit. Ja dat moet je maar willen Ja dat is waar. Het was een paar weken later dat ik thuis was met haar. Ze begon weer gelijk over die site en ik merkte dat ze het geil vond om daar naar te kijken. Ze keek mij aan en zei, hoe denk jij daar over? Stel je nou voor dat ik het met jouw doet en Lena kom er achter. Dan ben je zo gescheiden. Ma ik weet dat je een pracht vrouw bent en een super mooi glad kutje. Je bent net een jonge meid hoor met dat figuur. Twee prachtige borsten en een mooi onderstel. Nou dank je wel ,ken je mij nog meer ophemelen. Nee ma dat is zo,welke kerel wil niet met jouw even rollebollen. Ja je hebt gelijk ,ben er echt wel een keer aan toe. Al die speeltjes vervelen mij ook.

Dus jij vind mij wel een mooie vrouw?

Ja zeker. Lekker kontje heb je.... Kom eens voor me staan. Ik keek naar haar en liet mijn handen zo over haar lijf gaan. We raakte elkaar wel meer aan zonder bij bedoelingen hoor. Ik streek over haar rug en zei dat ze een lekker lijf had en met mijn hand gleed ik over haar billen. Hoe zijn die nog? Heel mooi ,en ik kneep even in haar billen,lekker strak nog ma. Het lijkt wel een vlees keuring hier grapte ze. Ja maar wel lekker vlees, alles is biefstuk aan je. En de voorkant is die ook goed? Ze draaide haar om en nu durfde ik niet over haar lichaam te gaan. Moet je niet keuren ? Ja wel maar .Doe niet zo flauw zeg gebeurt toch niks. Ja maar niet boos worden he? Jonge ik ben door de wol geverfd. ik begon bij haar nek en zakte zo over haar borsten waar ik bleef hangen. Ik kneep er even in en zei, ja mooi vol en lekker soepel. Ik liet mijn hand om haar borst gaan en ik zag dat ze het lekker vond. Ik ging even naar haar buik en weer terug naar haar borsten Die andere moet je ook goed nakijken. Ja ik ben nog niet klaar.Nee voor klaar te komen heb ik een ander plekje.

Daar schrok ik van ,zal ze het menen. Ik streek over haar buik en ze lag een hand op mijn schouder. Toe maar ,durf je niet ,zak maar. Mijn hand ging naar onder en bereikte haar kut. Over haar jurkje drukte ik op haar venusheuvel. Ohhh... dat is toch wel weer lekker hoor...

Vind je dit lekker ma?

Ja jongen druk er nog eens op , laat ma genieten. Ik ging met mijn vingers tussen haar benen een klein stukje.haar jurk zat er voor. Ondertussen was mijn pik tot grote hoogte gegroeid Ze zuchtte en ze zei, jij vind dit ook lekker ,ik zie gerust wel dat je een stijve hebt hoor. Ja sorry ma . Hoe denk jij erover om mij eens te plezieren. Dan hoef ik het niet online te zoeken. Gewoon mijn eigen schoonzoon die mij van de jeuk af helpt. O ma ik zal het best willen ,maar het is zo link. Joh doe eens volwassen ,wil je of niet? Als je het niet wilt dan praten we er nooit meer over. Ik zie dat jij geil bent en hier staat een gewillig vrouwtje met een super nat kutje.

Voel maar als je het durft. Ze haalde haar jurkje iets omhoog en ik zag haar slipje. Ik voelde met twee vingers en haar kruis was drijfnat. Voel je wel en schor en sloom kwam het eruit. Kees neuk me een keer ,gewoon een keer maar. Als we hier niet over praten komt Lena niks te weten. Kom naar boven ,geen pottenkijkers hier. We gingen naar boven en ze pakte mij gelijk en ze zoende mij vol op de mond en ze duwde haar tong er gelijk in. Kom lekker tongen ,daar word ik super geil van mmmmmmm. Ik greep haar bij haar tieten en ze stond stijf tegen mij aan. Kleed me uit ,trek uit . Ik begon haar uit te kleden en ze likte haar lippen nog . B-h en shirtje waren zo uit. Twee mooie borsten en van die grote nippels erop. Zuig er op ,op oh Kees ik ben zo geil en ze zat aan mijn pik te kloten.

Jij hebt zo,n lekkere paal, als ik je uit bad zag komen werd mijn kut al nat.Je moet eens weten hoe lang ik hier al aan denk. Lekker die geile lul van je. Als ik jullie hoor neuken lig ik mij te vingeren of met mijn dildo,s Trek gauw mijn jurk uit, Ze deed het zelf al en stond in zo,n mooi klein slipje voor mij. Ze wilde hem uit doen maar ik zei, nee even wachten dit vind ik zo geil ma. Dat kleine slipje waar zo je kutje bijna uit komt. Mooi dat ik dat weet ,zal ik steeds zo,n kleintje aan doen. Ze trok mijn broek uit en stond ik in mijn slip voor haar ,ze zag dat mijn pik eruit wilde, Ze ging met volle hand erover en keek mij aan en zei. OHH wat een bult heb jij hier ze aaide erover en langzaam ging er een hand in. Hups mijn slip trok ze omlaag en mijn pik priemde vooruit. Naakt met haar slipje stond zij en ik helemaal bloot Ze pakte mijn lul en keurde hem even. Allebei nat van het zweet of de spanning stond ma mijn lul te keuren. Joh wat een lekkere lul toch Ik pakte haar in haar kruis en met mijn vingers over dat kleine slipje wat drijfnat was streelde ik haar gleuf.

Trek maar uit zei ze. Nee ma mag ik eerst even mijn pik erlangs glijden. Langs mijn slip bedoel je? Ja zo even tussen je benen door. Ze pakte hem beet en duwde hem tegen haar geile kut aan. Ik drukte met mijn eikel haar slip tussen haar lippen. O ma dit is geil, dit wil Lena nooit. Dit vind ik zo geil. Dan vind je dit ook wel geil denk ik en ze stopte hem tussen haar slip in zo in haar gleuf. Ohh jaa dat is geil. Lekker he stoot even ?

Ik stootte en het sopte al aardig ,ooooooooo Kees wat geil . Ik wil nu je lul in mij hebben ,ik ben zo geil na al die jaren. Ze ging op bed liggen met haar benen wijd. Ik kee zo in een prachtig kaal open kutje. Het glinsterde van het nat. Ik knielde er tussen en zij dacht dat ik mijn pik er in zal stoppen. Nee ik dook op dat geile kutje en stak gelijk mijn tong erin. OOOOOOOOO Kees jaaaaa oooooo lik me.Ze wipte met haar kont omhoog ,ja ik kon niet dieper . Met mijn duin erbij op haar clit likte ik en wreef over haar knopje. Ze wist niet wat ze doen moest en kronkelde onder mijn tong. Jaaa oo mijn god ik kom al kees. Ja ik merkte het en met lange halen door haar hele gleuf en poepgaatje gilde ze het uit. Jaa ga me nu maar neuken ,ik wil je paal erin , laat me niet wachten. Nee ma eerst mij nog pijpen. Ik draaide snel om en ik duwde zelf mijn lul voor haar mond. O ma pijp pijp me even.? Ze pijpte en ze liet haar tanden erover heen glijden. Ze slokte hem helemaal in haar keel Na een minuut of vijf ging ik recht op zitten en ze zag dat ik met mijn pik in de aanslag zat en ze gromde en kriste van geiligheid. En nou neuk je me hoor je het, neuken zal je . Met mijn eikel over haar klitje en door haar gleuf perste ik haar nog. Ze was zo geil, de witte vloeistof zag ik in de opening zitten. Ik zette mijn eikel ertegen en ineens schoot ze met haar onderlichaam omhoog en mijn lul zat er gelijk in. Ze kon niet meer wachten. Mijn lul gleed erin en ik hoorde haar al zeggen dat ze weer klaar kwam. Ja Kees ik kom al.

Geef niet ma, kom jij maar lekker veel klaar hoor!

Keesie gaat jou lekker neuken. ,hard en diep zal ik mijn geile schoonmoeder neuken. Ja zeg dat steeds dat ik je schoon moeder bent, dat vind ik zo geil. Mijn lul gleed er zo makkelijk in , met lange halen neukte ik haar toch wel rustig aan . Ze wilde wel sneller merkte ik maar ik wilde haar echt zo geil houden dat ze er om smeekte. Ohhh Kees wat lekker neuk me lieverd ,jij bent zo,n geile vent Wat voelt dat toch weer lekker aan zo,n paal in mijn kut. Ik neukte haar lekker door ,gelukkig kon ik het lang ophouden met tussen posen Maar ook daar komt een eind aan. Bij elke stoot borrelde het van onder.

Als ik kom moet het erin of op je kutje? Nee lekker dep in mijn kut, dat is zo geil dat sperma te voelen lopen. Nou ik kom ook al bijna hoor ,mag ik komen? Ja schat spuit maar ,ik hou het ook weer niet, ik kom ook alweer. Lijkt wel of mijn kut in brand staat mmmmmmmm wel zeggen als je komt? Ja nou het zit ervoor hoor ooooooo jaaaaaaa ma ik kom ja jongen toe maar ooooooooooo ik voel het . Ja met kracht spoot het diep in haar kut. O Kees wat lekker hou je lul er nog even in?

Na enkele minuten lagen we uit geput op bed. We keken elkaar aan en zei vroeg . Nou hoe was het? Ma ik weet niet wat ik moet zeggen ,zo lekker Echt zo lekker heb ik het niet met je dochter gehad. Wat heb jij toch een lekkere zachte kut. Ik zal hem wel op willen vreten. Nou dat deed je net al. Maar hoe vond jij het. Nou dat zag je wel aan mijn klaarkomsel ,de hoeveelheid.

We lagen nog wat te zoenen en bespraken dat we niks moeten laten merken. Net zoals altijd doen . Dus je bent genezen zei ik. Nou dokter ik zal nog wel een paar kuurtjes nodig hebben. Echt waar ma, wil je nog wel een keer? Als het zo uit komt ,heel graag maar dan doen we meer standjes. Ze veegde haar kut af en mijn lul door het doekje onder haar kussen. Het is nog wel vroeg he zei ze. Nou wat denk je voor over een uurtje. Dan kan je toch wel weer? Ja wil je dan weer? Ja natuurlijk ,ik ben nog niet uit geneukt hoor Nou okee dan ,we hebben nog een uurtje of vijf voor dat ze thuis komt.