Ontrouw met twee donkere mannen!
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 20 september 2017

Over mijn seksleven in mijn huwelijk van de afgelopen 23 jaar kan ik weinig spannends schrijven, mijn echtgenoot is een stabiele hard werkende man en goede vader voor onze twee kinderen van nu respectievelijk 21 en 18 jaar,maar mijn man is nooit seksueel super actief of geïnteresseerd geweest. Voor hem is rust en vrede in ons gezin altijd heel belangrijk geweest en daar hoorde ook geen uitspattingen of rumoer in onze slaapkamer bij, wij hebben bijna nooit meer dan een keer per week seks gehad, en dat duurt nooit langer dan een kwartier, mijn man was (is) er tevreden mee. Feitelijk kan ik daar over vermelden dat ik niet beter wist, of gewend was, tot dat ik een maand geleden bij mijn zusje Rianne (38) thuis,aan twee donkere mannen werd voorgesteld, Orlando (32) en Youri (40).

Het was op een vrijdagavond toen ik zo maar even bij Rianne en glaasje wijn wilden gaan drinken, wij wonen in de zelfde wijk en Ton (mijn man) en de kinderen gingen een avondje naar de film, een horrorfilm waar ik nooit zo dol op ben, ik ging naar mijn zusje. Rianne is samen met haar man altijd zonder kinderen gebleven, ik ben 8 jaar ouder, wij zijn altijd heel close met elkaar gebleven en zij hebben allebei voor een carrière gekozen en wij voor een gezin met kinderen. Rianne werk al heel lang als secretaresse op een advocatenkantoor en haar man werkt voor een internationaal bedrijf waarvoor hij veel reis en vaak voor van huis is, zij zijn dat gewend om zo te leven en zodoende komt mijn zusje regelmatig bij ons langs, of ik bij haar, zo ook die vrijdagavond nu een maand geleden. Toen ik bij mijn zusje aankwam reageerde zij wat vreemd, Rianne was ook nogal sexy gekleed, maar er stond een lekker muziekje op en er branden overal kaarsen in de woonkamer, dus ik had niet direct de indruk dat zij uitging. Ik krijg zo visite zei ze wat kortaf, ik had je niet verwacht Brenda.

O, zei ik, wil je dat ik weer vertrek vroeg ik? Op dat zelfde moment ging de deurbel en liet mijn zusje haar visite binnen, ik was even gaan zitten en er kwamen twee grote donkere mannen binnen die ik niet kenden. Rianne stelde hen aan mij voor als Orlando en Youri. Zij en Henk (haar man) hadden hun ontmoet tijdens een vakantie in augustus op Aruba, de mannen waren wel geboren op het eiland, maar woonden al heel lang in Nederland vertelde mijn zusje. Zij hadden een leuke tijd met Orlando en Youri op Aruba gehad en ook daarna in Nederland contact met hun gehouden, zij kwamen gezellig en avond op visite en hadden vakantie foto’s bij zich die Rianne nog niet gezien had zei ze tegen mij. Ik had nooit wat over hun gehoord van mijn zusje,dat op zich vond ik toen al wel een beetje vreemd, maar dacht daar verder niet over na. Wel zag ik aan Rianne dat zij niet helemaal zichzelf was en vond ik het ook wel vreemd dat zij er zo sexy gekleed bij liep en dat de mannen op visite kwamen met vakantiefoto’s terwijl Henk in het buitenland verbleef. Er kwam gelijk al een flesje wijn op tafel en Bacardi cola voor de heren. Er ontstond een gezellige sfeer, zij spraken over hun vakantie tijd op Aruba en het bleken goedlachse,spontane mannen te zijn,die ook vrij amicaal tegen mij waren.

De sfeer werd zelfs zo ongedwongen dat toen er een muzieknummer van mijn zusje door de kamer klonk, zij aan Orlando vroeg om er samen met haar even op te dansen. Samen met Youri volgde wij hun dans, redelijk intiem strak tegen elkaar aan zag ik dat hij zijn grote donkere hand op haar billen hield en Rianne bijna tegen hem aan stond te rijen. Na de dans ging zij naast elkaar op de bank zitten en zei Rianne, nou kom maar op met die foto’s, die zullen Brenda ook zeker verrassen lachte zij. Toen de foto’s werden beken en ik er ook een paar in mijn handen kreeg viel mijn mond open. De eerste foto die ik zag was er een op een stoel waarop die grote donkere Orlando naakt zat met mijn eveneens naakte zusje bovenop zijn schoot, zijn geslacht was bijna helemaal verdwenen in haar blanke lichaam, ik zag alleen nog zijn grote zwarte balzak tussen haar benen. Totaal ik shock keek ik mijn zusje aan, ja lachte zij toen zij mij verbaasde blik met waarschijnlijk ook open mond zag, dat had jij niet verwacht hé van je zusje? Ik kon even geen woord uitbrengen en keek nog eens naar de foto. De mannen lachte om mijn verbazing en Youri zei, Henk was erbij hoor, hij heb de foto’s zelf gemaakt. Op de volgende foto die ik bekeek lag mijn zusje met een joekel van een zwarte lul in haar mond op een bed, mijn zwager Henk zat daar inderdaad naast hun, ook naakt naar te kijken.

Ik raakte er heel opgewonden van, ik kon het nog amper geloven wat ik op de foto’s allemaal te zien kreeg, maar het waren de feiten, mijn zusje en zwager hadden seks met de twee mooie aantrekkelijke donkere mannen tijdens hun vakantie op Aruba gehad. Rianne hing bijna over Orlando heen, zij bekeken samen hun stapeltje foto’s en Youri kwam naast mij stoel staan, mooie geile foto’s hé lachte hij tegen mij. Ik keek opzij naar hem, ik zag in zijn pantalon een forse bult en keek weer snel naar de volgende foto, hierop kon ik gelijk zien wat er in zijn broek nog verborgen zat. Youri zat op de foto voor Rianne op bed en werd door hem gepijpt, mijn zusje zat voorover gebogen op haar knielen en werd achterlangs geneukt door Orlando,een mooie en heel opwindende foto. Ik keek op naar Rianne, zij en Orlando zaten elkaar te betasten en zoende intiem met elkaar, ik voelde Youri,s hand op mijn schouders, geil hé lachte hij weer. Ik was totaal overrompeld en heel opgewonden geraakt in deze sfeer en situatie, dit had ik nog nooit gezien of meegemaakt. Mag ik je een zoen geven vroeg Youri, ik kon deze man nog geeneens en had mijn man ook nog nooit bedrogen, toch zei ik ja en begon met hem te zoenen. Eerst waren het wat aftastende kleine kusjes, maar al snel zaten wij net zo heftig met elkaar te zoen als mijn zusje en Orlando op de zitbank, ik ging er helemaal in op.

Het intieme zoenen wond mij nog verder op, mijn man gaf mij nog maar zelden een tongzoen!

Terwijl ik dit vroeger al heel opwindend vond en er altijd lekker geil van werd. Ik zag dat Rianne inmiddels het overhemd van Orlando helemaal had geopend, zij likte over zijn tepels en begon ook zijn broek lost te maken, toen ik zijn super grote zwarte lul in volledige erectie uit zijn slip zag komen had ik het helemaal niet meer. Ik liet ook mijn blouse door Youri openen, hij schoof mij bh op en begon heerlijk op mijn stijve tepels te zuigen, zijn grote mondlippen vond ik zalig. Ik liet hem volledig gaan, dacht alleen nog maar aan seks en aan mezelf, mijn zus kon het ook, dus waarom ik niet? Het werd allemaal heel opwindend, telkens ging er weer een kledingstuk uit bij een ieder van ons, mijn zusje en Orlando waren het eerst helemaal naakt, maar al snel waren Youri en ik ook naakt. Erotisch gezien staken onze blanke lichamen bij deze twee donkere negroïde grote mannen goed af,overal lagen kledingstukken in de woonkamer. Het was eigenlijk te bizar wat er allemaal gebeurde, deze mannen kwamen alleen maar voor seks bij mijn zusje thuis en ik raakte er volledig bij betrokken. Youri opende mijn benen en trok mij een stukje onderuit op de stoel, zonder enige gêne begon hij mij te likken, zijn tong ging steeds verder bij mij naar binnen en ik vond het geweldig geil zoals hij het deed.

Terwijl ik werd gebeft bleef ik ook alle verrichtingen van mijn zusje volgen, zij lag languit op de zitbank te zuigen en te likken over de grootste zwarte lul die ik ooit in mijn leven had gezien. Het was echt heel opwindend om mijn eigen zusje naakt te zien en dit te zien doen. Rianne is nog mooi slank en heeft nog stevige borsten, haar intieme gedeelte was glad geschoren, zelf (had) ik nog nooit al mijn haartjes helemaal afgeschoren, ik hield het wel altijd bij,maar een dag na deze seksuele intrige heb ik mezelf ook helemaal glad geschoren en dat wil ik voorlopig zo houden. Youri vond mijn schaamhaar wel geil zei hij, dat liet hij mij ook goed voelen toen ik voor de eerste keer die avond door hem heerlijk werd klaar gelikt. Wij zijn van plaats gewisseld en ik ben hem gaan pijpen. Ik vond het geweldig om met zo grote zwarte lul te mogen spelen, het was heel spannend en ik genoot er net zo van als Youri, ik heb hem overal gelikt,gezogen en lang met zijn lul in mijn mond gespeeld. Een paar keer kreeg ik hem zover dat hij bijna klaar kwam, maar dan moest ik weer even stoppen van hem. Mijn zusje werd ook door Orlando gelikt, ook hij wilden nog niet klaarkomen, Rianne kwam wel heel luid klaar vond ik. En toen gebeurde er iets wat ik zeker ook niet voor mogelijk had gehouden, Youri vroeg of wij even lekker met elkaar wilden spelen? Ja lachte hij, ik bedoel jij en je zus.

Rianne reageerde daar gelijk op, zij vroeg of ik bij haar op de zitbank wilde komen zitten!

In een soort van trance deed ik het. Zij begon mij overal te strelen,over mijn borsten,mijn buik en ging langzaam met haar strelende vingers naar mijn schaamstreek, toen voelde ik haar vinger mijn al nat gelikte kutje binnen gaan. Ik keek mijn zusje aan, ze glimlachte en zei, ontspan je Brenda, geniet ervan. Nou dat heb ik gedaan, ik liet mij vingeren door mijn eigen zusje, en heb haar even laten gaan en ben het ook bij haar gaan doen, de mannen stonden vlakbij naar ons te kijken. Ik durfde mezelf nog niet helemaal te laten gaan, Rianne had daar totaal geen moeite mee en stelde voor om elkaar te likken. Wij zijn toen over elkaar heen gaan liggen op de zitbank en zijn elkaar gaan likken, ik vond het bizar maar zeker niet vies om het te doen. Het werd allemaal nog geile toen Orlando (de jongste) maar met een nog grotere lul dan Youri ook voor mijn gezicht tussen de benen van mijn zusje kwam staan. Hij zei dat ik hem moest pijpen en mijn zus daarbij ook niet over moest slaan, Youri deed hetzelfde bij Rianne. Ik lag bovenop, ik likte het mooie en natte kutje van mijn zusje en pijpte Orlando daar ook bij, Plotseling hoorde ik Rianne zeggen, neuk haar geile kut. Zo gebeurde het ook, terwijl ik likte en pijpte voelde ik Youri bij mij naar binnen komen, ik moest mij even schrap zetten om zijn abnormale grote lul goed in mijn kutje te kunnen ontvangen, hij vulde mij enorm op.

Alles was nieuw, heftig en spannend voor mij, ik kon zien dat mijn zusje hier veel meer ervaring mee had, zij moedige de mannen steeds weer aan. Ik kon het amper allemaal bijhouden wat er gebeurde toen ik door Youri steeds dieper werd geneukt, ik probeerde mij te concentreren op hem en was gestopt met het likken van mijn zusjes kutje, zij was wel een keer op mijn tong klaar gekomen. Orlando maakte daar ook gelijk gebruik van, ik lag met mijn gezichte nog heel dichtbij het kutje van mijn zusje en zag zijn grote zwarte glimmende paal pogingen doen om in haar kutje te komen. Hij is echt big en dik, maar Rianne nam hem goed op en werd toen ook geneukt door hem. Zijn grote ballen deinde vlak voor mijn ogen heen en weer, ik pakte zijn ballen vast en speelde ook met Orlando, achteraf niet verstandig, maar wij deden dit allemaal zonder condoom. Youri neukte mij helemaal gek, ik kreeg daar een orgasme van zoals ik nog nooit had gehad, maar ik was ook nog nooit zo geil geweest. Rianne lag te schokken en mee te neuken onder mij en ging wilt te keer, en paar keer schoot daardoor de lul van Orlando uit haar kutje, maar ging er snel weer in. Ik werd ook hard geneukt en voelde dat Youri ook klaar ging komen, hij vloekte daar volgens mij bij en ik voelde zijn warme zaad over mijn rug komen, hij spoot zich daar op leeg, ook Orlando kwam eraan.

Rianne kwam weer, hij volgde even daarna en trok zich snel uit haar kutje terug, ik keek naar zijn lul, en kreeg zijn volle lading sperma in mijn gezicht. Hij lachte een beetje gemeen toen hij mijn geschrokken reactie zag, zo had ik het niet verwacht, ik zat helemaal onder zijn sperma wat van mijn gezicht afliep en ook op Rianne terecht kwam. Hij was een mooie aanblik om te zien hoe haar kutje, nat, open bleef staan, haar schaamlippen plakte aan haar kale venusheuvel. Tijd voor een drankje en een sigaret lachte mij zusje, nou daar was ik ook wel aan toe en moest er echt even van bijkomen. Na een sigaretje en een drankje ben ik met mijn zusje naar de douche gegaan, samen hebben wij gedoucht en gepraat over dit te gekke avontuur, Rianne zei het fijn te vinden, maar zeker ook heel opwindend, dat ik er bij was, alhoewel dit tussen ons totaal niet was afgesproken. Zij was er vanuit gegaan om deze avond alleen te zijn met deze twee super geile mannen, die er wat van konden! Fris gedoucht kwamen wij naakt de kamer weer in, zowel Orlando als Youri waren gelukkig ook wel hygiënische mannen die na ons ook een douche namen. Terwijl de mannen in de badkamer waren hoorden ik van mijn zusje dat zij ook allebei getrouwd waren, maar hun vrouwen hier totaal geen weet van hadden wat er op Aruba allemaal was gebeurt.

Zij gingen dus ook gewoon vreemd met ons.

Rianne vertelden mij ook dat haar man van deze avond ook niets afwist, zij had afgesproken dat hun seksuele avontuur tijdens hun vakantie opgedaan, zich niet in Nederland zouden voortzetten. Maar zij had toch een paar keer sms contact gehad met Orlando en hem samen met Youri voor deze avond uitgenodigd bij haar thuis, terwijl haar man in het buitenland verbleef. Ze zijn zo heerlijk en geil zei mijn zusje, je weet het nu ook, zij wilden het toch uit puur geil verlangen nog een keer samen met deze twee mannen doen. Zonder haar man erbij, maar ja had zij lachend gezegd, nu moet ik ze toch nog delen met jou, maar dat vond ze zeker niet erg heeft zij mij gezegd, ze gunden het mij zeker en weet dat ik betrouwbaar en discreet ben als wij samen iets bespreken of doen! Dat wij ook seks met elkaar hadden, verrasten ons allebei maar dat ging heel ongedwongen vonden wij ook allebei. Toen de mannen ook weer fris gedoucht terug kwamen ging onze geile orgie al snel weer door. Orlando begon met mij te vrijen, ook hij heeft mij heerlijk gebeft en ik heb hem heel lang gepijpt en met zijn enorme grote paal gespeeld. Rianne deed dit ook met Youri, wij deden alles in de woonkamer met zijn vieren. Op een gegeven moment wilden mijn zusje door hun allebei tegelijk geneukt worden, ik heb mij toen even afzijdig gehouden en heb vol bewondering en met grote opwinding naar hun gekeken. Ik vond het ongelooflijk dat Rianne het met hun allebei tegelijk kon doen, ze zijn zo groot!

Youri is op de grond ging liggen met mijn zusje bovenop hem, zij hebben eerst samen even geneukt voor Orlando erbij kwam. Ik zag zijn grote zwarte lul helemaal in haar anus verdwijnen en die van Youri ging ook tot zijn ballen aan toe in haar super geile kutje, zij hebben haar helemaal suf geneukt. Rianne kwam bijna aan de lopende band klaar, ze gilde het uit maar genoot hier ook echt van, ik vond het super geil om te zien en had bewondering voor mijn geile zusje dat zij hun aan kon. In mijn hoofd had ik het ook wel met hun allebei tegelijk willen doen, maar ik ben nog nooit anaal geneukt en zij waren gewoon te groot voor mij, ik moet daar eerst voorzichtig ervaring mee op doen. In de toekomst zou ik dit zeker een keer met een man willen proberen, alleen bij mijn eigen man zou ik daarmee nooit hoeven aankomen, hij zal dit nooit doen. Rianne had deze ervaringen al met hun opgedaan op Aruba, later heeft zij mij verteld regelmatig ook met haar man anale seks te hebben. Ook heeft zij verteld dat mijn zwager lang niet zo groot geschapen is als Orlando en Youri, maar haar man is wel heel creatief en passievol in hun seksleven, hij had haar tijdens hun vakantie ook zelf gestimuleerd om op de avances van Orlando en Youri in te gaan, toen zij haar probeerde te versieren en aan hadden gesproken tijdens een dansfeest op het strand. Zo belanden zij met hun vieren in hun hotelkamer en daar was de seks begonnen, mijn zwager en Youri hebben daar toen de foto’s van gemaakt. Zij hebben met zijn vieren op verschillende avonden en nachten seks gehad,het heeft hun seksleven een nieuwe impuls gegeven en ook mijn zwager heeft er van genoten, Rianne natuurlijk wel het meest, zij werd door drie mannen tegelijk begeerd. En ik mocht nu ook mee doen, heerlijk.

Hun trio was super opwindend voor mij om te zien, ik was al een keer geneukt door Youri en voelde bij wijze van spreken nog steeds zijn grote lul in mijn kutje toen ik naar hun zat te kijken,maar zo trio ging met mijn beperkte sekservaringen nog net even te ver. Mijn zusje kreeg er een ongelooflijke energie van, zij vond alles geil en vroeg op een gegeven moment of ik er bij kwam, maar ik wist niet hoe ik dat zou moeten doen? Zij werd nog steeds hard geneukt in allebei haar gaatjes. Orlando gaf aan dat ik achter hem moest gaan zitten, ik heb dat gedaan en heb voor het eerst in mijn leven de anus van een man geneukt, die mijn zusje anaal neukte. Ik werd daar heel geil van en heb zelfs zowel Youri als Orlando gepijpt als een van hun zich weer even terugtrok uit zowel de anus van mijn zusje, of uit haar kutje, Rianne hijgde het heel geil van mij te vinden dat ik dit deed. Mijn zusje kon niet meer,zij was echt helemaal doorgeneukt door de mannen,en zei, pak nu Brenda maar, ik ben op. Terwijl Orlando zich eerst ging wassen ben ik door Youri geneukt op de grond, toen zijn maatje terug kwam hebben zij gewisseld en is Orlando, (nog grote en dikke) mijn gaan neuken, Rianne zat naast ons en speelde met mijn tieten en zoog op mijn tepels. Ook ik kwam daarbij een paar keer achter elkaar heerlijk klaar, Rianne begon Youri af te trekken en toen hij klaar ging komen richten zij zijn spuit op mijn gezicht, weer kreeg ik de volle lading in mijn gezicht gespoten. Orlando had mijn kutje helemaal open geneukt en hij heeft zijn sperma op mijn buik gespoten, ons seksfeestje was daarna volledig bevredigd voor ons alle vier en echt gedaan. Daarna hebben wij nog een paar drankjes gedronken en zijn de mannen gaan douchen,om 2.00 uur zijn zij naar huis gegaan.

Ik was zeer onder de indruk van alles, dit was goede en bevredigende seks geweest die ik nooit eerder zo had beleefd. Ik zat in een onwerkelijke situatie samen met mijn zusje naakt hierover met haar na te praten midden in deze nacht, heel bijzonder ook dat wij seks met elkaar hadden gehad en dit voor ons allebei ook de eerste keer was dat wij seks met een vrouw hadden gehad, in ons geval nog zussen met elkaar ook! Ineens kwam er paniek over mij heen, o jeetje zei ik tegen Rianne, het is al bijna 3.00 uur, wat moet ik thuis zeggen waarom ik zo laat ben? Je kan ook hier blijven slapen zei ze, maar dat kon ik niet maken, ik kon ook op dit tijdstip niet meer naar mijn man bellen. Nee dat kan ik echt niet maken zei ik, ik ga douchen en zeg wel dat wij te lang hebben zitten praten en de tijd uit het oog hebben verloren, zo is het ook gegaan. Na en knuffel afscheid van mijn zusje kwam ik om 3.45 uur thuis, mijn mam werd nog wel even wakker, wat ben je laat zei hij, ik vertelde dat ik bij Rianne was geweest, gelukkig had hij ook een gezellige avond met de kinderen gehad en heeft er ook de andere dag niet meer naar gevraagd. Dit alles is een maand geleden gebeurd, ik heb er nog een paar keer met mijn zusje over gepraat en zij vond het beter om het niet nog eens te doen met Orlando en Youri. Zij zijn ook getrouwd en haar man zag het ook niet verder zitten om deze bijzondere relatie voort te zetten, Rianne vertelde dat hij toch een beetje jaloers was geworden, maar van onze avond met Orlando en Youri weet hij niets vanaf en dat houden wij zo.

Na deze geweldige seksuele ervaring gaat er bij mij geen dag voorbij dat ik er niet even aan terug denkt, mijn verlangen naar meer seksueel avontuur en fysieke bevrediging nemen eigenlijk met de dag toe. Mijn man is er helaas de man niet naar om mijn seksuele behoefte te bevredigen, dat zit gewoon niet in hem. Ik heb dit ook met Rianne besproken, zij begrijpt mij wel en zegt dat ik een geheime minnaar moet nemen naast ons huwelijk, volgens haar is ons huwelijk anders geen lang leven meer beschoren, ik heb een seksuele ervaring opgedaan wat mijn gevoelens zo diep heb geraakt dat mijn ogen nu toch wel heel confronterend zijn geopend.