De vriendin van mijn dochter
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 31 december 2013 08:23

Uitgaan deed ik altijd al graag en nog. Voor enkele jaren was ik in BelgiŽ op pad en ontmoette daar een iets oudere vrouw uit Midden-Limburg. Ze wilde graag dansen en dat deed ze uitstekend. Na enkele keren met haar gedanst te hebben merkte ik dat ze een nichtje bij zich had van ongeveer mijn leeftijd, ongeveer veertig jaar. Mariet heette deze jonge dame. Ze woonde in een klein dorpje in de beurt van Roermond. Tot dat moment had ze zich nog niet op de vloer gewaagd. Na wat praten en aandringen gaf ze toe. De rest van de avond hebben we ons samen geamuseerd. Mariet was met de auto en had haar jongste tante mee gebracht. Het uitgaan die avond was een idee van tante lief. Die vond dat haar nicht teveel thuis zat en geen oog meer had voor de geneugten van het leven. Van tante wist ik in welk dorpje ze woonde en tijdens de gesprekken aan tafel viel er ook een achternaam. Die naam klonk mij bekend in de oren. Aan het einde van de avond namen we afscheid, tante kuste mij maar Mariet gaf alleen een handje. Wel lachte ze terwijl ze zei, als je mij weet te vinden ben je welkom op de koffie.

Zo'n uitdaging ga je aan, vooral als je alle feiten op een rijtje zet. Ze was getrouwd geweest, maar na zes jaar gescheiden. Zij had een dochter van inmiddels bijna vijftien jaar. Was sinds haar scheiding nooit meer op stap geweest, daarom had haar tante haar bijna gedwongen eens mee te gaan. Dus ik aan het bellen naar een collega die in het betreffende dorp woonde. Die kwam al snel met drie opties. De achternaam van Mariet kwam blijkbaar vaak voor in dat dorp.

Op een zaterdag in de namiddag was ik toch in de buurt en trok de stoute schoenen aan. Ik wist dat ze met een rode Suzuki reed en in een dubbele blok woonde.Het eerste adres leverde niks op, maar het tweede adres was een twee-kapper met een rode Suzuki in de oprit. Ik parkeerde mijn auto enkele meters verderop in een parkeerhaven, haalde diep adem en ging op de voordeur toe. Ik drukte een keer nadrukkelijk op de bel en wachtte af. Na enkele ogenblikken zag ik door het glas iemand naar de deur komen, de deur ging open en JA. daar stond ze dan. De vrouw van vorig weekend. Ze keek verrast en geschrokken, ik zei netjes goed dag en constateerde dat het na enige moeite gelukt was haar te vinden. Ze wist zich duidelijk geen raad. Ineens dook er naast haar een meisje van ongeveer vijftien op, haar dochter. Dochterlief mengde zich in het gesprek, ze bleek voor haar leeftijd nog niet erg volwassen, maar ja, 12 jaar alleen met een moeder.... Mariet was aan het koken en moest snel even naar de kookpotten. De dochter schoot achter haar aan. Even later kwam moeders weer aan de deur en verontschuldigde zich, kom binnen zei ze, de beloofde koffie heb je verdiend. Later bleek dat de dochter tegen haar had gezegd, dat is een leuke vent en jij bent onaardig als je hem daar laat staan.

Steun uit onverwachte hoek bracht mij tot binnen. Koffie kwam op tafel en dochterlief ging aan haar huiswerk. Ze zat met een probleem in wiskunde, dat ooit mijn lievelingsvak was. Ik kon haar goed helpen met het probleem. Inmiddels had moeder haar eten klaar en door toedoen van de dochter kwam er een uitnodiging: eet je een hapje mee of moet je weg. Ik hoefde dus echt niet weg. Na het eten kwam er een spelendoos op tafel en werd het zelfs gezellig. Uiteindelijk moest ik er vandoor en we spraken af dat ik een van de komende dagen weer eens aan zou komen.

Zo ging het enkele weken door, tot op een gegeven moment de dochter 's avonds werd opgehaald door haar vader en moeder en ik alleen bij haar thuis waren. Had ook toen weer een hapje mee gegeten. Na het eten was de dochter weg in de richting Swalmen. Moeder Mariet vroeg of ik een kop koffie wilde en zo zaten we samen op de bank. Zij keek ondertussen naar een tv-programma. Ik legde een arm om haar schouder en ja hoor, ze kwam tegen me aanleunen en keek zo haar programma af. Na het programma bleven we zo zitten en keuvelden wat. Op een gegeven moment waren onze gezichten dicht bij elkaar en kuste ik haar spontaan op haar mond. Geen enkel protest. Enkele minuten later herhaalde zich dat en toen duurde de kus al langer en ze werd bovendien beantwoord.

Nog geen tien minuten later waren we driftig aan het tongen.

Ik draaide een halve slag naar haar toe en liet me langzaam achterover zakken op de bank, haar meetrekkend. Zo lagen we half over elkaar op de bank, ik onderop. Het kussen ging door en werd alleen maar heftiger. Ik streelde ondertussen haar rug en zij drukte haar borsten vol tegen mijn ribbenkast. Ik werd brutaal en stak een hand achter in haar jeans, daar kwam geen reactie op. Tweede hand erbij. Zou ze het niet in de gaten hebben??? Ik kneedde haar billen en dat kon zonder weerstand. Wie weet dicht ze dat mijn handen nog buiten op de jeans zaten. Toen ik mijn handen achter in haar kanten slipje stak kwam er eveneens geen afwijzende reactie, dus begreep ze wat er aan de hand was. Zij had een lekker stevig rond stel billen. De toppen van mijn vingers schoven een beetje door haar bilnaad en kwamen bijna tot aan haar kutje. Toen kwam haar eerste reactie. Ze stak haar kontje wat meer in de lucht en deed de benen een ietsje meer van elkaar. Ahha ze begreep waar ik op aanstuurde en bepaalde ineens zelf de koers mee. Doordat ze haar kont wat optilde was er voorlangs enige ruimte. Ik trok een hand uit de broek en haalde die naar voren. Het kostte weinig moeite om de broek los te maken. Ik had dan weer beide handen langs achter in haar broek en kneedde de billen en aaide ze tot in haar bilnaad. Ondertussen duwde ik broek en slip beetje bij beetje naar beneden. Na verloop van tijd merkte ik dat de billen helemaal bloot waren en de broek al een stukje bovenbenen vrij gaf. Ik stak een hand langs achter tussen haar benen en voelde ineens hoe mijn vingers een natte warme kut beroerden.

IK haalde een van mijn handen naar voren en bracht die tussen ons in. Ik moest even de rits van mijn broek los maken om iemand in de goede houding te leggen. Toen mijn lul recht naar mijn navel wees en zij dit voelde begon ze met haar kut over de bobbel in mijn broek te wrijven. Dat werd een echte uitdaging. Ik probeerde op te staan en haar op haar rug te leggen, maar daaraan gaf ze niet toe. Inmiddels had ik mijn jeans los weten te wurmen en mijn lip omlaag gebracht tot achter mijn balzak. Mijn pik lag nu open en bloot op mijn buik. Toen ik mijn handen weer op haar kont legde en haar naar me toe trok voelde ik haar warme kut op mijn lul. Eerst was ze echt onwillig maar ik deed verder niks en liet haar ook geen extra ruimte. Ik hield haar billen in een houdgreep en zo lag ze op mijn blote pik. Het duurde niet lang of ze was blijkbaar aan het gevoel en wie weet aan een idee gewend. Ze bleef zonder weerstand liggen en wreef weer met haar poes over mijn lul, terwijl ik de binnenkant van haar dijen achterom bewerkte. We waren weer aan het tongen en zij reed over mijn liggende stijve pik.Ik ging met mijn handen langs buiten over haar bovenbenen en friemelde de vingers van een hand tussen ons in. Ik probeerde haar neukspleet zo langs twee kanten te benaderen en die poging werd met succes bekroond.

Ze tilde zelf haar buik iets op om het voor mij makkelijker te maken.

Ik kon nu bij haar klit komen en masseerde die terwijl ik langs haar bilnaad de onderkant van haar kut een beetje vingerde. Ze werd natter en natter. Ze was zo nat dat ik dacht dat het goede moment was aangebroken. Met de hand die tussen ons zat duwde ik even tegen haar buik, ze tilde haar buik iets op en dat was voor mij voldoende om met een vinger mijn lul omhoog te wippen en die stond nu rechtop in haar kruis. Weer moest ik met twee handen om haar billen voorkomen dat ze zich terug trok. Dit duurde evenwel niet lang, toen bleef ze rustig liggen en begon meer en meer met haar natte kut tegen mijn paaltje te duwen en te wrijven. Je kon merken dat ze steeds meer opgewonden werd. Ik had mijn handen nog op haar billen en kon zo tussen haar benen de eikel op mijn lul voelen. Ik duwde die met een vinger strakker en strakker tegen haar kut aan. Toen ze haar kontje wat hoog optilde lukte het mij om die eikel tussen haar lipjes te manoeuvreren. Ze bleef plots heel stil liggen, alsof ze niet wist wat te doen. Ondertussen bewoog ik met mijn vingers mijn pik door haar neukspleet zoveel ik kon. De lust won het van haar wil, ze eek me diep in de ogen en liet haard drijfnatte kut langzaam over mijn neukstengel zakken. Ze duwde zich vaster en vaster op mijn lul, alsof de 19 cm voor haar maar half voldoende waren.

Heftig tongend begon ze steeds meer te bewegen en het duurde niet lang of we neukten elkaar vol overgave en nog wel bare. Ik merkte dat haar kut begon samen te trekken en ze bereed hem sneller en sneller. Ineens klonk er een jammerende kreet en kwam ze klaar, toen kon ik het niet meer houden en pompte haar kut voor de eerste keer sinds twaalf jaar weer helemaal vol. Ik voelde haar geil en mijn sperma uit haar kut langs zijn zak lopen. We bleven nog even zo liggen en stonden toen op om de bank schoon te maken.

We trokken onze kleren helemaal uit en gingen samen naar boven douchen. Zij had te lang drooggestaan, want onder de douche ging ze op haar knieŽn en begon mijn pik hard te pijpen. Toen mijn lul weer trots rechtop stond kwam ze omhoog, tilde een been op en bracht eigenhandig de eikel voor haar neukgrotje. Die uitnodiging kun je niet weigeren en mijn lul dook er die avond voor de tweede keer diep in en weer werd ze vol gepompt. Nu het hek van de dam was wilde die meid neuken,vrijen, neuken en vrijen en dat alles nog eens.

Die avond ging ik moe maar voldaan huiswaarts en zij liet me uit in een niemendalletje. Ik vingerde haar achter de deur nog even. Kon ze met een natte doos naar bed en zich zelf nog eens bevredigen haha. Dit was de eerste keer dat ik lieve Mariet stevig neukte, maar zeker niet de laatste keer.