Ik ontmaagd het kleine kutje van dochter van kennis
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 20 januari 2014 03:41

Het was een gewone vrijdagavond. Ik had een hapje gegeten en wilde lekker in bad gaan liggen toen de telefoon ging. Ik nam op en hoorde het stemmetje van Angela, de 18 jarige dochter van een goede kennis, waarmee ik al jaren bevriend was. Of ik zin had om die avond een biertje te komen drinken en wat te babbelen. Ik vond het goed en beloofde haar dat ik er een uurtje later zou zijn. Nadat ik lekker gebadderd had stapte ik op de fiets en 10 minuutjes later stond ik voor hun deur. Ik belde aan en Angela deed de deur open. Ze droeg een strak wit shirtje en een strakke spijkerbroek. Haar lange golvende blonde haren maakte het beeld compleet. Ze zag er uit om rauw in te bijten. Die gedachte wimpelde ik snel weg, want zij was een meisje van 18 en ik was 55.

'Kom binnen' zei ze vriendelijk. 'De koffie is klaar.' Ik ging de kamer binnen en ging in de bank zitten. Buiten Angela zag ik niemand. Ze schonk 2 kopjes koffie in en ging naast me zitten. 'Waar zijn je ouders?' vroeg ik. Ze keek me aan en zei stotterend: 'De de die zijn niet euh ..thuis. Een een euh .. weekend na na naar een bungalowpark, m mm mmm maar ik wilde jou als gezelschap vanavond! Ma ma maar ik dacht da dat je niet zou komen als euh .. ik euh.. dat door de telefoon zou zeggen!' 'Maar meissie toch' zei ik een beetje verbouwereerd, 'waarom vraag je dan niet een leuke jongen van je eigen leeftijd om je gezelschap te houden??' Ze sloeg haar handen voor haar gezicht en begon te snikken. Ik zei haar dat ze alles maar eens moest vertellen en dat ze er op kon vertrouwen dat ik het aan niemand zou doorvertellen. Ze glimlachte en droogde haar tranen. Ze begon te vertellen. Die jongens die wilden alleen maar ruw doen en grijpen en knijpen en meteen met haar naar bed. Ze was bang dat ze pijn zou worden gedaan. Ze vertelde dat ze nog maagd was en dat ze heel erg graag geen meisje meer wilde zijn maar een vrouw. Ze wilde haar maagdelijkheid verliezen met een man die haar kende en waarvan ze zeker wist dat ze hem kon vertrouwen en haar geen pijn zou doen. Ze wilde dat ik die man zou zijn. Ze keek me recht in de ogen.

'Maar lieve Angela' stamelde ik. 'Je begrijpt toch wel dat ik dit zomaar niet kan doen!' 'Ja maar, waarom niet? Vind je me dan niet mooi, of ...?' vroeg ze vertwijfeld. 'Lieve meid, dat is het niet. Ik vind jou beeldmooi!!' antwoordde ik. 'Maar niemand zal het weten en sinds vorig jaar gebruik ik de pil, want dat wilde mijn moeder!' reageerde ze wanhopig. Ik dacht even na. Eigenlijk was het een hele eer om van zo'n mooi jong meisje te horen dat zij zoveel vertrouwen in mij had dat ze wilde dat ik haar ontmaagde. Aarzelend hoorde ik mezelf zeggen: 'Oke! Goed! Maar alleen als jij het echt wil!' Ze juichte gewoon en gaf mij een kus op mijn mond. 'Ho ho rustig maar!'; zei ik lachend. We gingen naar de slaapkamer van haar ouders. Ze zei dat ze zo terug zou zijn en liep naar de badkamer. Ik ging op het bed zitten en dacht vertwijfeld waar ik aan begonnen was, maar ik kon nu niet meer terug. Ze kwam terug met een badjas aan. Ze liet de badjas van haar schouders glijden en op de grond vallen. Wat er toen voor mij stond kan een man alleen maar van dromen. Een superslank lichaam met mooie borsten, mooie slanke benen en een kutje met daarboven een streepje.

'Mooi?' vroeg ze met een brede glimlach.

Ik stond op en omhelsde haar. 'Goh meisje toch!', was het enige wat ik uit kon brengen. Ze knoopte mijn overhemd en mijn broek los. Ze stroopte mijn boxershort naar beneden en mijn lul sprong recht overeind. Ik zag dat ze een beetje schrok. 'Wat is tie groot!'zei ze een beetje verschrikt. 'Ik zal je geen pijn doen!' beloofde ik haar. Haar hand ging naar mijn lul en ze voelde er aan. 'Wat voelt ie lekker warm aan! En zacht en toch ook hard!' zei ze met een stralende lach. Ik tilde haar op en legde haar op het bed. Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond. Ze reageerde door haar mond te openen en het kusje eindigde in een hartstochtelijke tongzoen. Ik begon haar overal te kussen. Haar mooie borstjes, haar strakke zachte buikje, haar dijen ... en ik spreidde haar benen en liet mijn tong langs haar schaamlipjes gaan. Ze zuchtte ten teken dat ze het lekker vond. Toen gleed mijn tong langs haar gevoeligste plekje. Ik likte haar klitje en ze begon te kreunen. 'Lekker?' vroeg ik. 'Ooh wat een heerlijk gevoel!' hijgde ze. Ik voelde dat haar kutje steeds natter werd. Ik bleef likken totdat haar lichaam verkrampte. 'Oooh, wat gebeurd er?' gilde ze, 'Ik ik ik, het lijkt of ik in brand sta!

Ik ... aaaahh! Zo'n heerlijk gevoel heb ik nog nooit gehad!'

'Dan was dat, lieve Angela, jou allereerste orgasme' zei ik lachend. 'Kom, nu maak ik een vrouw van je!' Haar kutje was al lekker nat geworden en mijn lul smeerde ik in met wat speeksel als glijmiddel. 'Ontspan je maar', zei ik rustig, 'en als het pijn doet moet je het meteen zeggen.' Ze knikte! 'Sla je benen maar om mijn lichaam heen, dan voel je precies wat ik doe!' Mijn een hand zette ik mijn eikel tegen haar kutje aan en drukte een klein stukje naar binnen. 'Lekker?', vroeg ik rustig. 'Ja! Ja!' zei ze hijgend. Ik omhelsde haar en drukte door zodat mijn lul een klein stukje naar binnen schoof. Ik voelde een beetje weerstand. Haar maagdenvliesje! 'Dit is het moment, lieve Angela! Dit kan misschien een beetje pijn doen!' hijgde ik. Ik trok mijn lul een klein beetje terug en stootte toen wat harder naar binnen.

'Aauw' hoorde ik haar gillen.

Mijn lul schoot nu een stuk verder naar binnen. Ik keek haar aan en vroeg of het pijn deed. Toen ze daarop antwoordde dat het maar even was en dat ze nu een onbeschrijflijk heerlijk gevoel had duwde ik mijn lul helemaal in haar kutje. Ik wachtte even om haar even te laten rusten. Even maar! Toen fluisterde ze in mijn oor: 'Het is heerlijk! Ga door!' Ik begon op en neer te stoten. Ze begon te kermen en te schreeuwen dat het zo heerlijk was totdat... Ik voelde mijn lul nog wat dikker worden. Mijn bloed steeg naar mijn hoofd. Mijn hele lichaam brandde en toen ..... 'Aaaargh!' .. Een zinderend orgasme raasde door mijn lichaam en de stralen sperma voelde ik door de lengte van mijn lul vliegen, achter in haar jonge strakke kutje! Met een gelukzalige glimlach keek ik haar aan.

'Nu ben je geen meisje meer, maar een vrouw!' fluisterde ik.

Met een hemelse glimlach keek ze me aan. 'Oh dank je wel! Het was geweldig! Ik zal het nooit meer vergeten! Ik wil nog een keertje!' Ik lachte: 'Ja, dan had je toch af moeten spreken met een jongen van 20! Nu zul je even moeten wachten!' We lagen in elkaars armen wat uit te rusten. Lieve woordjes zeggen. Elkaar wat strelen. We waren op dat moment eigenlijk de hele wereld voor elkaar. Na een tijdje pakte ze mijn lul beet en zei: 'Zou het weer kunnen?' Probeer maar!' antwoordde ik. 'Mag ik er een kusje op geven? ' vroeg ze. Ze wachtte niet op antwoord. Ze kuste mijn eikel. Ze likte eraan en toen ik zei dat ze mijn lul in haar mond mocht stoppen deed ze het. Wat een hemels gevoel was dat. Ze haalde mijn lul weer uit haar mond. 'Gaan we nu weer neuken?' vroeg ze. 'Oke' zei ik 'Als ik op mijn rug blijf liggen en jij gaat over mij heen zitten, kun jij mijn lul zo diep laten gaan als jij zelf wil!' Ze ging over mij heen zitten en met haar ene hand stuurde ze mijn lul naar haar kutje toe. Ze liet zich zakken en mijn lul verdween langzaam helemaal bij haar naar binnen. Ze keek naar beneden naar de plaats waar wij met elkaar verankerd waren.

'Nu zit ie er helemaal in!' zuchtte ze.

Ze begon langzaam op en neer te bewegen. Mijn handen grepen haar smalle taille. Wat ik nu voelde was niet te beschrijven. Haar kutje kneep in mijn lul en ze bleef op en neer dansen. Haar blonde haren wapperden op en neer. Ik voelde weer een orgasme bij me naderen! Toen verkrampte haar lichaam! 'Ooh, ik krijg weer dat heerlijke gevoel!' snikte ze. Ze kreeg een daverend orgasme op het moment dat ik mijn lading sperma bij haar naar binnen spoot. Ze plofte naast mij neer op het bed. Ze lachte naar me: 'Zo is het dus om te neuken! Wat heerlijk zeg!!' Wat wij later op die avond, en die nacht, en die dag daarna allemaal gedaan hebben ... alles wat met het liefdesspel te maken heeft. Toen ik op zaterdagavond weer naar huis ging, was ik doodmoe, een fantastische ervaring rijker en had ik een jong meisje ingewijd in de wereld van de liefde. Zij was daar dolgelukkig mee en ik was er trots op dat ik haar zo gelukkig had gemaakt. ... Alleen nu even hopen dat haar ouders het niet te weten kwamen, want dat waren nog steeds vrienden. Ik zou alleen met een ander gevoel bij hun binnen komen.