Stiefmoeder geilt op de enorme paal van haar stiefzoon DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 20 januari 2014 04:36

DEEL 1 - Nadat zijn moeder drie weken tegen *K* had geworsteld was ze overleden. Haar man Frans en hun zoon Wim hadden het moeilijk om het rouwproces te doorstaan. Twee jaren gingen er voorbij en toen leerde Frans een andere vrouw kennen, Hilde. Ze besloten om te trouwen en de toen zestienjarige Wim was daar niet gelukkig mee. Zijn kleine moeder was altijd zo lief tegen hem, samen konden ze goed met elkaar opschieten. Hilde, een ietwat arrogant en bekakt wijf die als ze op hoge hakken stond net iets groter was dan hijzelf zou zijn stiefmoeder worden. Hem bevelen wat mocht en niet kon. Wim was een verlegen magere jongen, op school had hij geen vrienden omdat hij altijd zo afzijdig bleef en zijn mond niet durfde te roeren. De medeleerlingen zowel meisjes als jongens kafferden hem wel eens uit voor nerd en slungel want dat was hij. Niks gespierd en bleek van vel. Zijn vader had hem voor zijn zestiende verjaardag een computer gekocht en internet binnengehaald. Steeds meer trok de jongen zich 's avonds terug op zijn kamer omdat hij het niet meer kon aanzien hoe zijn vader avond na avond de vervangster van zijn moeder zat te knuffelen.

Het gebeurde steeds vaker als hij aan zijn computer zat dat er aan zijn deur geklopt werd. Gelukkig werd er geklopt en kon hij snel het scherm verkleinen. Op school had hij stiekem kunnen afluisteren dat zijn klasgenoten op internet naar rijpe vrouwen hadden gezocht. Ze hadden zich op de filmpjes afgetrokken en hun zaad op een vel keukenrol gespoten. Aftrekken, zaad spuiten, neuken, rijpe vrouwen dat was hem allemaal onbekend, hij zag nog groen achter zijn oren. Nieuwsgierig als hij was had hij ijverig wezen zoeken op internet en eenmaal als hij de juiste site had gevonden wilde hij het ene filmpje na het andere zien hoe oudere vrouwen zich lieten neuken door een veel jongere kerel. Weer zat hij voor zijn pc toen er aan zijn deur geklopt werd. Snel sloot hij de sekssite af en opende een Word document. “ kom maar binnen “ riep hij terwijl hij deed of hij verder schreef aan zijn opstel.

De deur ging open en zijn stiefmoeder betrad zijn kamer. Ze kwam achter zijn bureaustoel staan en legde haar armen over hem heen “Lukt het een beetje lieve schat?“ probeerde ze vriendelijk te doen. Wim moest van het wijf niks hebben alhoewel hij weg was van haar grote borsten en benieuwd was hoe haar kut eruit zou zien. Kaal of een wildernis van schaamharen want dat had hij ooit ook wel eens gezien op internet. Zijn pik was nog niet gekrompen na het zien van het filmpje dat zich net tevoren op zijn beeldscherm had afgespeeld. Een rijpe en forse vrouw met grote borsten had een jonge kerel weten te verleiden en de jonge snaak werd het slachtoffer van haar naar lul snakkende kut.

Hoewel Wim zijn vader thuis was en elke minuut zijn kamer kon binnenkomen waagde Hilde het toch om haar handen over de jonge snaak zijn borst te laten glijden. Niet dat het erotisch zou overkomen maar toch. Wim was dan wel een mager ventje maar hetgeen tussen zijn benen hing of op dat moment recht stond mocht er best wezen, dat wist hij wel. Achttien centimeter lang en zes dik daar kon hij gerust mee uitpakken en zijn ballen zo groot als ganzeneieren waren goed gevuld met jeugdig zaad. Hilde was het niet ontgaan dat haar stiefzoon met een 'groot' probleem zat. Ze had de flinke vleesrol in zijn boxershort opgemerkt “Als ik je ergens mee kan helpen “ fluisterde ze in zijn oor. Wim had de indruk dat ze hem maar al te graag aan zijn kruis had gevoeld.

Steeds vaker kwam Hilde naar zijn kamer en telkens liet ze subtiel merken dat ze closer met hem wilde worden. Wim liet echter niet merken dat hij opgewonden werd door haar aanrakingen. Haar hete adem in zijn nek, de strelende handen van haar die over zijn armen gleden richting zijn schaamstreek waar hij met zijn handen zijn stijve joekel probeerde te bedekken. Hij was benieuwd naar het onbekende. Een maagd was hij nog maar op internet had hij al gezien dat je een vrouw geil kon maken door op haar tepels te zuigen. Hoe sommige kerels verlekkerd aan een kut likten dat vond hij maar vies maar wat zou hij graag zijn vinger eens in de kut van zijn stiefmoeder stoppen. Nooit zou hij dat nog durven. Enkele maanden terug had hij eens afgesproken met een grietje, ook een nerd en computerfreak. Bij valavond zaten ze samen op een bank in het park en in de omgeving viel er niemand te bespeuren. Wim had al zijn moed bij elkaar geraapt en had zijn hand onder haar rokje gestoken. Ze liet hem toe dat hij haar slipje opzij trok maar toen hij zijn vinger in haar gaatje wilde steken was ze woedend recht gesprongen en was ze weggelopen.

Hilde was desondanks haar tikkeltje arrogantie best een mooie vrouw vond Wim. Een grote vrouw, 1,75m en een goeie 90 kilo schatte hij haar. Halflang blond haar en grijsblauwe ogen, een paar redelijke borsten. Ook haar stevige kont en benen vond hij prachtig. Als moeder moest hij ze niet maar als vrouw zou hij haar toch wel eens op haar rug willen duwen en zijn forse lul in haar kut proppen en dan haar tweelingen bepotelen. Wat hij zich afvroeg was of Hilde een behaarde of kale kut zou hebben maar daar zou hij snel achter komen maar dat wist hij niet. Op het internet zocht hij naar gelijkwaardige vrouwen en dan speelde hij met zijn lul.

Maar hij zocht niet alleen naar vrouwen die op zijn stiefmoeder geleken, hij had nog een andere obsessie. Een donker kantje. Vrouwen die iets donkerder van huid waren zoals Wonnie de Surinaamse vriendin en collega van Hilde. Samen werkten ze op een ICT bedrijf, zijn stiefmoeder als part – time directie secretaresse en Wonnie als computerexpert. Hij geilde ook op haar. Haar volle borsten die iets meer afhingen dan die van zijn stiefmoeder intrigeerden hem net zoals haar grote volle kont. Wim had een tweede map Documenten aangemaakt op zijn pc. Op internet had hij opgezocht hoe hij die map kon versleutelen zodat niemand toegang kreeg tot dit bestand buiten hijzelf. Al de URL's van zijn favoriete filmpjes zette hij er op maar ook een massa naaktfoto's en seksverhalen over rijpe vrouwen. Bij het lezen van de seksverhalen ontdekte hij vele woorden die voor hem onbekend waren, naïef als hij was. Via Google zocht hij alles op en zijn woordenschat was daardoor rijker geworden. Vagina – kittelaar – clitoriskapje – grote en kleine schaamlippen – beffen en pijpen – MILF en Mature lesbiennes. Van de lesbiennes had hij een aantal URL's in zijn bestand opgeslagen, de acties van de vrouwen wonden hem enorm op alsook de vrouwen die zichzelf bevredigden. Alles wist hij nu dacht hij maar wat zijn hersenen niet konden vatten was dat bij sommige vrouwen de kleinste schaamlippen groter waren dan de grote. Daar geraakte hij toch niet wijs uit, kleinste kon groter zijn.

Weken gingen voorbij en de resultaten van het eindejaarsexamen werden bekend gemaakt. Slecht, uiterst slecht. Met hangende pootjes liet hij zijn rapport thuis zien. Zijn vader ging uit de bocht “ vanaf nu studeer je beneden en jij Hilde … jij verhoort hem en als hij zijn les kent mag hij aan zijn computer gaan zitten ...anders niet… begrepen jongeman “ bulderde zijn vader. Wim die normaal een uitstekende leerling was had het compleet verbrast en hij wist maar al te goed waar het aan lag. De computer, de filmpjes en de seksverhalen, daardoor had hij het studeren verwaarloosd. Een slechte tijd zou voor hem aanbreken dacht hij.

In het begin baalde hij ervan dat zijn stiefmoeder thuis was als hij van school kwam. Dat duurde echter niet lang. Elke ochtend als ze samen aan de ontbijttafel zaten was Hilde gekleed in een deftig mantelpakje. Zo ging ze werken, maar toen hij 's middags van school kwam had ze een heel andere outfit aan. Naarmate de dagen verstreken werd haar kledij steeds pikanter. Spannende T- shirts met een grote decolleté en haar rokjes werden korter. Op een namiddag zat Wim aan de tafel in de living te studeren. Hilde had de leeslamp aangestoken en had zich in de zetel ernaast laten zakken, zo kon ze Wim die recht tegenover haar aan de tafel zat goed in het oog houden. Ze bladerde wat in één of ander roddelblaadje, maar geïnteresseerd was ze niet, ze had andere plannen. Ze wilde haar stiefzoon opgeilen en daarom had ze ook geen slipje aangetrokken.

Wim kon zijn ogen niet van zijn stiefmoeder afhouden.

Haar borsten puilden bijna uit de shirt en haar korte lederen splitrokje liet een groot deel van haar billenpartij onbedekt. Wim deed of hij zat te studeren maar geniepig tuurde hij gedurig naar zijn sexy ogende stiefmoeder. Haar borsten en billen maakten hem geil en hij voelde zijn penis groeien. Enerzijds wilde hij dat het woensdagavond was want dan ging Hilde samen met Wonnie fitnessen en kon hij lekker voor zijn pc gaan zitten en zijn piemel aftrekken met één van zijn favoriete filmpjes op het beeldscherm. Anderzijds genoot hij van de sexy vrouw die tegenover hem zat en aftrekken kon hij later wel als hij ging slapen. Regelmatig gooide ze haar ene been over het andere en dat trok Wim zijn aandacht nog meer. Wanneer ze weer eens van been verwisselde keek hij discreet tussen haar benen. Hilde had blijkbaar een vleeskleurig slipje aan. Zij deed het allemaal expres natuurlijk om zijn aandacht te trekken en die had ze. Ze wist maar al te goed dat hij tussen haar benen loerde en besloot er nog een schepje bovenop te doen. Hilde legde het boekje opzij en sloot haar ogen alsof ze wilde slapen. Ze zette haar beide voeten op de grond en zakte wat onderuit in haar zetel. Hij zou er niet naast kunnen kijken, ze was enorm geil geworden en ze wilde haar natte pruim aan haar stiefzoon tonen. Ze wist dat hij daar met een flinke knoert in zijn broek zat en ze had maar al te graag zijn paal willen bevrijden en hem in haar mond nemen. Hem afzuigen tot hij zijn zaad diep in haar keel spoot. Hilde durfde niet uit schrik dat Wim het aan zijn vader zou vertellen en dan zat zij dik in de miserie.

Ze wist dat hij daar met een flinke knoert in zijn broek zat en ze had maar al te graag zijn paal willen bevrijden en hem in haar mond nemen. Hem afzuigen tot hij zijn zaad diep in haar keel spoot. Hilde durfde niet uit schrik dat Wim het aan zijn vader zou vertellen en dan zat zij dik in de miserie.

Hilde zakte nog wat dieper weg in haar zetel. Haar rokje schoof daarbij verder omhoog en wat hij toen zag deed hem blozen, hij voelde het. Zijn stiefmoeder had geen slipje aan en hij keek recht op haar kale kut. Ongestoord in de veronderstelling dat Hilde sliep gaf hij zijn ogen de kost.Twee bolle roze schaamlippen en daartussen twee grauwgrijze glibberig uitziende velletjes die mekaar langzaam loslieten. Haar roze tunneltje werd zichtbaar, er sijpelde vocht uit dat over haar anus omlaag rolde.

Dat ze een geile teef was daar kon ze niks aan doen en nog veel minder dat Wim zijn vader haar niet genoeg gaf wat ze nodig had. Alhoewel hij vijf jaar jonger was dan zij kwam hij maar één keer op de maand over. Ze had het er met haar vriendin Wonnie eens over gehad nadat ze op een avond flink doorgezakt waren. Wonnie haar man zat in het buitenland en Hilde had naar haar man Frans gebeld dat ze bij haar vriendin zou blijven slapen. Ook Wonnie haar man kwam af en toe maar over en dat was ook niet voldoende voor haar. In vertrouwen had Hilde haar vriendin verteld dat ze geilde op haar stiefzoon en dat ze in de overtuiging was dat hij flink geschapen was nadat ze zijn vleesrol in zijn short had gezien en hoe ze verlangde naar een stevig stuk vlees tussen haar benen al was het van haar stiefzoon. Wonnie had haar gezegd dat ze daar geen probleem moest van maken want dat Wim haar zoon niet was, toch niet van vlees en bloed. Ook zij zou wel eens de lul van een jonge bink willen voelen. Na hun gesprek waren ze beiden zo geil geworden dat ze mekaar waren gaan strelen. Van het ene was het andere gekomen en omdat ze beiden seks te kort kwamen hadden ze zich laten gaan, ook mede door de alcohol die ze die avond tot zich hadden genomen.

Ze hadden elkaars borsten gestreeld en uiteindelijk waren ze in 69 houding terecht gekomen en hadden kutje lik gedaan. Hilde was op haar zij gaan liggen en had haar ene been opgetrokken. Wonnie was op haar het platliggende been van Hilde gaan zitten en had langzaam haar kut richting de kut van haar vriendin geschoven. Enkele seconden later plakten hun vlezige kleppen tegeneen. Beiden kreunden ze alsof het een lieve lust was tot ze samen een orgasme bereikten. Wim kreeg het knap benauwd door het tafereel dat zich voor hem afspeelde.

De openstaande kut van zijn stiefmoeder bezorgde hem last.

Hij wilde zich gaan aftrekken, de druk van zijn ballen aflaten door te spuiten “Mam ik klaar met met studeren … wil je me verhoren“. Hilde opende haar ogen en zette zich recht “Nu niet jongen … zal dat morgenvroeg wel doen“ “Oké mam mag ik dan nu gaan computeren?” “Doe maar jongen ik zal niks tegen jouw vader zeggen“.

Hilde besefte wel dat Wim zich zou gaan aftrekken maar zij was daar niet al te blij mee dat hij naar zijn kamer wilde. Wim zat met een probleem, een groot probleem dat het hare ook zou kunnen oplossen. De drang naar bevrediging, als hij toch maar zijn stijve lul eens in haar kut had gestoken. Ze wist dat Wim masturbeerde want dat had ze menigmaal gezien aan de verkleurde opgedroogde vlekken die op zijn onderlaken zaten. Hilde had er dikwijls aan geroken om zijn geur op te snuiven en enkele keren had ze zelfs het sperma nat gemaakt met wat spuug en had dan op de vlekken gezogen om zijn zaad te kunnen proeven.

Hilde zakte terug onderuit in haar zetel en opende haar benen. Ze trok haar T-shirt omhoog tot onder haar kin en lepelde haar redelijke borsten uit de beha. Even rolde ze haar stijve tepels tussen haar duimen en wijsvingers en liet dan haar handen naar haar kruis glijden. Ze speelde even met haar vettige schaamlippen en draaide wat rondjes om haar stijve kittelaar. Hilde was er van overtuigd dat ze geen risico liep om betrapt te worden want eens Wim aan zijn computer zat was hij er met geen stokken weg te slaan. Daarom propte ze twee vingers in haar sappige pruim en begon zichzelf te vingeren.

Wim had zijn computer aangezet en zat ongeduldig te wachten tot hij zou opstarten. Zijn lul zat stijf in zijn joggingbroek te wachten op verlossing. Hij hoorde de computer rammelen en toen kreeg hij een wit beeldscherm te zien. Wim schrok, wat was dat. Hij zette de pc af en startte hem direct terug op. Weer een wit scherm. Hij kreeg haast een woedeaanval en zijn lul verslapte daardoor. Kwaad omdat hij zijn vriend niet aan de praat kreeg liep hij de trap af. Hij wilde de living binnenstormen en stopte net op tijd. Door het glas van de deur zag hij zijn stiefmoeder bezig. Zijn ogen werden groot en zijn mond viel open. Hij deed een stapje opzij en gluurde geniepig naar de masturberende vrouw.