Stiefmoeder geilt op de enorme paal van haar stiefzoon DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 20 januari 2014 04:55

DEEL 2 - Door het glas van de deur zag hij zijn stiefmoeder bezig. Zijn ogen werden groot en zijn mond viel open. Hij deed een stapje opzij en gluurde geniepig naar de masturberende vrouw. Hilde was zich er wel degelijk van bewust dat ze door Wim begluurd werd en vingerde zich ongestoord verder. Ze had zijn schim wel voor het glas van de woonkamerdeur zien passeren. Het wond haar enorm op dat ze hem kon opjutten. Wim had ondertussen zijn joggingbroek omlaag getrokken tot de elastiek net onder zijn ballen zat. Op het ritme dat zijn stiefmoeder zich vingerde trok hij aan zijn inmiddels stijf geworden paal. Even later zag hij wat hij nog nooit gezien had, zelfs niet op ιιn van zijn filmpjes. Uit de kut van Hilde spoten stralen sap in een grote boog door de lucht. Snel graaide Wim zijn zakdoek uit zijn jogging en stopte zijn eikel ermee af. Net op tijd want een seconde later verkrampten zijn ballen en stuwden een vijftal stralen zaad omhoog. Wim had voorlopig genoeg gezien en hij was lekker klaargekomen. Hij besloot maar terug naar zijn kamer te gaan voor zijn stiefmoeder zou opmerken dat hij haar stond te begluren.

Hilde was er zich wel degelijk van bewust dat Wim haar stond te begluren. Dat had haar nog geiler gemaakt waardoor ze zo lekker was klaargekomen. Boven op de overloop op weg naar zijn kamer passeerde hij de badkamer. Gehaast dumpte hij zijn volgespoten zakdoek aldaar in de wasmand maar dan viel zijn oog op een roze vlinder slipje. Het kruisje was nat en het had een speciaal geurtje. Hij graaide het uit de mand, stak het in de zak van zijn joggingbroek en stapte door naar zijn kamer. Daar probeerde hij zijn pc nog eens een paar keer op te starten maar tevergeefs. Steeds weer kreeg hij dat witte scherm. Hij vloekte een paar keer en teleurgesteld ging hij op zijn bed liggen.

Hilde had zwaar hijgend een geweldig orgasme ondergaan.

Ze fatsoeneerde haar kleren en haalde in de keuken een rol keukenpapier. Ze scheurde er een aantal vellen af en maakte de vloer proper waar ze zonet met haar stralen sap het parket had bevuild. Ze gooide de besmeurde vellen papier in de pedaalemmer die naast het aanrecht in de keuken stond en ze begaf zich naar boven. Hilde wilde gaan zien wat Wim op dat moment aan het uitspoken was want ze verwachtte dat hij aan zijn vleesboom zat te snokken. De badkamerdeur stond open en zij had die nochtans 's ochtends achter zich gesloten. Haar oog viel meteen op de wasmand. Deze was niet afgesloten zoals zij dat altijd deed, het deksel lag er schuin bovenop. Ze stapte tot bij de wasmand en opende het deksel. De geur van vers sperma kwam haar neus tegemoet. Hilde haalde de zakdoek die bovenop het andere wasgoed lag eruit en deze voelde vochtig aan. Ze vouwde hem open en zag nog wat restanten witte pap eraan kleven. Meteen dacht ze dat Wim die daar had gedumpt en ze bracht het doekje naar haar mond. Ze rook eraan en likte het kleverige spul eraf. Zo geil als boter geworden legde ze het doekje terug in de wasmand en begaf zich naar de kamer van Wim.

Ze klopte aan “ JAAAAA WAT IS ER “ klonk het luid “ jongen ik wilde je zeggen dat …. “verder geraakte Hilde niet. Ze had de deur al half geopend en haar ogen werden onmiddellijk naar de dikke lange rol in Wim zijn joggingbroek gezogen. Wim schrok en in een snelle reactie trok hij het laken van zijn bed tot aan zijn middel. Hetgeen hij dacht te kunnen verdoezelen lukte niet. Wim had naar het witte scherm op zijn bureau zitten gapen en het beeld van zijn vingerende stiefmoeder was terug tevoorschijn gekomen en daardoor had hij alweer een stijve gekregen. Hilde draaide haar hoofd weg en keek naar zijn bureau. Ze zag het witte scherm en keek toen naar Wim “Wat scheelt daaraan jongen“ “Mijn computer doet het niet meer … laat me met rust mam“. Hilde stapte tot naast het bed van Wim, een vreemde ongekende geur prikkelde zijn reukzin. Het stonk niet, nee hij werd er geil van. Zijn stiefmoeder haalde een paar maal haar vingers door zijn haren “ ik zal vragen of Wonnie morgen naar je pc komt kijken “. Wim fleurde op, als Wonnie het klaarkreeg om zijn pc terug aan de praat te krijgen dan zou hij de volgende avond weer naar zijn favoriete filmpjes kunnen kijken.

Hilde liet haar hand langs zijn wang glijden en dan over zijn borst. Langzaam liet ze ze verder omlaag gaan tot waar hij het laken over zijn heupen had getrokken. Zou ze, ze wilde het wel. Haar kut begon te lekken en ze voelde het sap langs de binnenkant van haar benen langzaam omlaag rollen. Als ik nu niet wegga verkracht ik hem, ik trek het laken omlaag en zijn jogging volgt, ik ga over hem zitten en laat mijn kut over zijn enorme penis zakken tot hij zijn jonge zaad in mijn buikje schiet. Dit alles dacht ze maar ze durfde niet. Ze haalde haar hand weg “ ik wilde je zeggen dat je vader het volgende weekend naar Duitsland vertrekt voor zijn werk en aangezien ik met Wonnie heb afgesproken om dat weekend eens uit te gaan heeft je vader naar tante Caroline gebeld en gevraagd of je bij haar kunt logeren ”. Wim zijn rothumeur was meteen voorbij, zijn computer zou hersteld worden en hij mocht dan nog eens naar zijn allerliefste tante ook. Caroline was de zus van zijn overleden moeder. Een mooie blonde vrouw met blauwe ogen. Ze was slank, grote volle borsten en een mooi kontje. Tot zijn dertiende had hij altijd bij haar in het grote bed mogen slapen, ze was immers nooit getrouwd. Hij baalde natuurlijk toen ze hem te oud vond worden om bij haar te slapen. Hij vond het zo zalig om tegen haar warme lichaam te liggen, niet naakt want beiden hadden ze een pyjama aan. Kinderspelletjes zoals domino, scrabble etc. zoals ze vroeger met hem deed werden vervangen door andere dingen, museumbezoeken, al eens naar de dierentuin of naar de bios.

Zwemmen met haar deed hij het liefst want dan kon hij haar mooie lichaam bewonderen. Sinds enige tijd kreeg hij al eens een stijve als hij haar in bikini topje en slipje zag. Hilde stapte naar de deur van zijn slaapkamer “ ik ga het eten klaarmaken want binnen een uurtje is je vader thuis en je kent hem hι ...dan wil hij direct aanvallen “ zei ze lachend. Wim keek naar haar lekkere wiegende kontje en zijn inmiddels ietwat verslapte lul groeide weer. Hij hoorde zijn stiefmoeder de trap afdalen en toen hij de deur beneden hoorde dichtgaan wipte hij uit zijn bed en draaide de sleutel van zijn slaapkamerdeur om. Uit zijn broekzak haalde hij het roze slipje, rook er nog eens aan en liet zijn tong over het natte kruisje glijden. Wim stroopte zijn broek omlaag en draaide het slipje rond zijn vleespaal. Langzaam begon hij zich af te trekken met het slipje gekneld tussen zijn hand en zijn stam, de zachte stof gleed over zijn penis en het bezorgde hem een kick.

Het duurde dan ook niet lang voor zijn zaad omhoog borrelde. Snel drukte hij het minuscule lapje stof over zijn eikel en liet zijn zaad gaan. Hij maakte een propje van het slipje en verborg het in zijn bureau. Wim fatsoeneerde zijn kledij en zette zijn computer af. Hij ontsloot zijn kamerdeur en stapte naar beneden. In de keuken trof hij zijn stiefmoeder aan die bezig was om het avondeten te bereiden. Wim had veel zin om onder haar rokje te tasten of ze wel een slipje droeg maar hij kon zich gelukkig beheersen. Na het avondeten keek het gezin nog wat TV en tegen tien uur zei Wim “ slaap wel pa en mam … ik ga slapen “. De volgende ochtend, donderdag, begaf Wim zich naar school. Hij was goedgemutst want 's middags zou Wonnie naar zijn pc komen kijken om hem te herstellen.

Die middag, Hilde en Wonnie hadden beiden om kwart over twaalf hun kantoor verlaten en een kwartiertje later stapten ze het huis van Hilde binnen. Hilde zette thee en even later begaven ze zich elk met een mok warme drank naar de kamer van Wim. Wonnie zette zich op de bureaustoel en Hilde schoof een stoel bij. De pc werd opgestart en Wonnie wist al gauw waar het probleem zat. De computer herkende het beeldscherm niet. In een handomdraai was het opgelost en kwam het bureaublad tevoorschijn. Hilde zei tegen haar vriendin dat ze vermoedde dat haar stiefzoon wel meer deed op zijn computer dan alleen maar muziek luisteren zoals hij beweerde. Wonnie opende Windows Explorer en ging direct kijken naar de geschiedenis, een ellenlange lijst verscheen. Ze scrolde door de lijst en trof meerdere URL's aan van sekssites. Ze verkleinde het beeld en via de knop start opende ze mijn computer. Onder afbeeldingen en video's was niets abnormaals te vinden maar wat haar opviel was dat bij Documenten nog een Documenten2 verborgen zat. Toen ze die wilde openen kreeg ze de melding dat de bestanden versleuteld waren. Voor Wonnie was het een klein kunstje om de versleuteling te doorbreken, ze was immers computerspecialiste, bestanden kraken was voor haar geen probleem.

Het eerste wat ze te zien kregen waren een aantal kleine pictogrammen, ιιn voor ιιn werden ze aangeklikt. De ene naakte vrouw na de andere in alle verschillende posities passeerden de revue tot er een foto verscheen van een grote dikke stijve lul “ WOW “ riepen beide vrouwen gelijkertijd. Wonnie klikte op eigenschappen, de foto was genomen met een Nikon. Wim had een Nikon toestel vertelde Hilde. Zou het zijn lul zijn, de dikke grote bult die ze daags tevoren in zijn jogging had zien zitten stemde wel overeen met hetgeen ze op het scherm zag. De flinke kale kloten zo groot als ganzeneieren daar werd ze geil van.

Wonnie likte haar lippen, de flinke lul met daaronder een paar enorme ballen zoals ze nog nooit had gezien deed haar geil worden “ die zou ik wel eens in mijn kut willen voelen … zelfs in mijn kont “ “ gisteren heb ik Wim proberen te verleiden … ik was zo geil Wonnie dat ik een lul nodig had “. Hilde vertelde in geuren en kleuren wat ze had gedaan toen Wim zat te studeren “ ik hoopte dat hij zo opgewonden zou raken dat hij mij zou verkrachten … alhoewel verkrachten is dat niet echt want ik had er zin in … toen hij vroeg of hij naar zijn kamer mocht wist ik dat er toch niets van zou komen en ik wilde klaarkomen … ik heb dan maar toegestemd en toen hij weg was ben ik me beginnen vingeren … even later zag ik hem in mijn ooghoeken voor de deur van de living staan maar ik deed of ik hem niet zag … hij ging opzij staan … af en toe zag ik zijn hoofd voor de ruit komen en ik werd er zo geil van omdat hij me stond te bespieden dat ik klaarkwam en je weet Wonnie hoe ik dan kan spuiten “

“ JAJA ik heb steeds last om alles door te slikken “ antwoordde Wonnie die ondertussen een andere URL had aangeklikt waardoor er een filmpje op het scherm verscheen. Hilde vertelde verder het voorval met de zakdoek van Wim en keek terwijl naar de seksscθne die zich op het scherm afspeelde. Twee vrouwen lagen op een tapijt mekaar te beffen “ ik ben geil Hilde … mijn kut begint te lekken “. Hilde zei niets maar ze draaide zich half naar Wonnie toe die nog steeds naar de beffende vrouwen staarde. Net zoals zijzelf droeg Wonnie een mantelpak, langzaam maakte ze de knopen van de vest los. Hilde liet haar hand over de buik van haar donkere vriendin glijden tot ze aan de beha kwam. Ze wrong haar hand in de cup en lepelde de grote donkere borst eruit. De dikke zwarte tepel van Wonnie stond stijf, Hilde pakte ernaar en rolde hem tussen duim en wijsvinger “ zullen we vrijen lieverd … ik heb zo'n zin in jou “ fezelde Wonnie. Dat had ze niet hoeven vragen want Hilde was ook zo geil als maar zijn kon. Binnen de kortste keren waren ze allebei naakt en ze verwenden mekaar op Wim zijn bed. Borsten werden gekneed, kutjes gelikt en gevingerd en zelfs hun kutten lieten ze over elkaar glijden. Toen ze beiden een aantal orgasmes achter de rug hadden en hijgend lagen te bekomen zei Wonnie “ de eerstvolgende keer dat jouw man voor een paar dagen naar het buitenland moet zullen we dan samen jouw stiefzoon eens proberen te verleiden “. Dat zou sneller gebeuren dan die twee geile teefjes hadden verwacht.

De vrouwen gingen uit het bed, Hilde fatsoeneerde het bed zodat Wim zich geen vragen zou gaan stellen. Tijdens hun vrijage was het filmpje geλindigd en Wonnie sloot de pc af. Terwijl ze zich aankleedde doorzocht Hilde het bureel van haar stiefzoon. In de ladenblok aan de linkerkant vond ze niks speciaal maar toen ze het deurtje aan de andere kant opende viel haar oog meteen op een stapeltje boekjes waarop enkele plastieken opbergmappen lagen. Ze trok er een boekje onderuit en hetgeen ze verwacht had werd bevestigd. Hilde bladerde wat in het seksboekje en legde het opzij. De mappen verwijderde ze, ook die gingen opzij en toen ze het stapeltje resterende boekjes wegnam zag ze achterin een roze propje stof liggen. Ze haalde het eruit en rook eraan, direct had ze gemerkt dat het haar slipje was en ze had een zwaar vermoeden wat ermee gebeurt was.

Ze rook niet enkel haar eigen geile kutgeur maar ook de doordringende geur van sperma.

Hilde keek op naar Wonnie en stak haar hand omhoog “ ruik eens Wonnie … ik denk dat hij mijn slipje volgespoten heeft “ “ het ruikt inderdaad naar sperma … dat stiefzoontje van jou is een echt viespeukje “ “ wacht tot hij thuiskomt de geile geniepige vetzak “ “ leg gewoon alles terug op zijn plaats Hilde … ooit zullen we hem wel eens uit zijn tent lokken “ Hilde schikte alles terug in het bureel zoals het er gelegen had en sloot het deurtje. Ze kleedde zich aan en ging samen met haar vriendin naar beneden.

Wonnie had dorst en beiden stapten door naar de keuken. Nadat Hilde twee glazen met cola had gevuld gingen ze aan de keukentafel zitten “ kun je geloven dat ik meteen een natte kut kreeg als ik mijn slipje vastnam …. ik besefte dat Wim het had gebruikt om te masturberen …. dat is toch een teken dat hij op mij geilt hι Wonnie “. Hilde zag Wim voorbij de keukenvenster passeren “ sssst hij komt net thuis “, de achterdeur ging open en Wim stapte de keuken binnen “ hoi mam … hey Wonnie “

Wim gaf zijn stiefmoeder een zoen op haar wang en toen stapte hij tot bij Wonnie. Hij keek omlaag recht in de decolletι van de donkere vrouw. Wat had ze toch geweldige borsten dacht hij. Meteen kwam er beweging in zijn broek. Wim wilde haar op haar wang zoenen maar in een flits draaide ze haar hoofd zodat zijn lippen op die van haar terecht kwamen “ sorry … sorry “ stamelde hij en voelde dat hij begon te blozen. Hij had zich verontschuldigd voor iets waar hij geen fout aan had. Toch had hij genoten om haar dikke zwoele en rode lippen op de zijne te voelen.

Wim nam zijn schooltas “mag ik boven studeren mam … jij zit hier toch te kletsen met Wonnie “ “ neen je gaat in de living zitten … je vader komt dadelijk naar huis en dan zit ik in de nesten “ “ heb je mijn pc kunnen herstellen Wonnie “ vroeg Wim “ ja hoor … maar ik heb ιιn en ander moeten verwijderen … er stonden teveel grote bestanden op … filmpjes foto's enzovoort “ “ dank je wel “ zei hij uit beleefdheid maar de schrik was om zijn hart geslagen. Ze zou toch zijn speciale collectie niet verwijderd hebben zeker dacht hij.

Tegen zijn zin in zette hij zich in de woonkamer, het liefst was hij meteen op zijn pc gaan kijken maar hij wilde geen gedonder. Een half uurtje later kwam zijn vader thuis en een uurtje na het avondeten nam Wonnie afscheid. Van zijn vader mocht Wim naar zijn kamer, eindelijk dacht hij. Hij had zo onder spanning gestaan dat het studeren hem niet afging. Op zijn kamer startte hij meteen zijn pc op. Toen Windows geladen was klikte hij Documenten2 aan. Gelukkig had Wonnie deze niet verwijderd, hij slaakte een zucht van verlichting.Hij sloot de computer af en begaf zich naar beneden waar hij samen met zijn ouders de rest van de avond naar de televisie keek tot het tijd werd om te gaan slapen.

De dag daarop vertrok de man van Hilde heel vroeg in de ochtend. Hij had haar de avond tevoren eindelijk nog eens genomen, voor haar was het overgekomen alsof hij iets probeerde goed te maken. Zelf had ze er niet veel aan gehad, ze was geeneens klaargekomen. Na amper vijf stoten had hij zijn smurrie in haar buikje geloosd. Misnoegd vertrok ze naar haar job en ze werd nog humeuriger toen ze die voormiddag een telefoontje kreeg van Caroline, de tante van Wim. Die was getroffen door een griepvirus en ze wilde Wim ervoor behoeden dat hij ook ziek zou worden. Resultaat was natuurlijk dat ze liever had dat hij het weekend niet zou komen.

Een dikke streep door de rekening van Hilde die met haar vriendin een stapje in de wereld wilde gaan zetten. Hilde besloot om Wonnie nog even onwetend te laten, als ze thuis was zou ze nog een paar vriendinnen opbellen waar ze Wim al eens dumpte. Tien over twaalf stond ze samen in de lift met Wonnie die zei dat ze eerst langs haar thuis ging om te douchen en om andere kledij aan te doen. Beneden aangekomen ging ieder zijn weg. Thuis aangekomen belde Hilde meteen een paar vriendinnen op maar ze ving bot, allen hadden ze wel iets aan de hand zodat ze met haar probleem bleef zitten. Ze was wel verplicht om thuis te blijven want moest ze Wim alleen laten dan zaaide er wat van zijn vader moest die het te weten komen. Ze baalde, het zou een saaie avond en weekend worden en misschien liet Wonnie haar wel in de steek want die was erop uit om naar de disco te gaan. Half drie die namiddag kwam Wim thuis van de academie waar hij school liep, op vrijdagmiddag stopten de lessen om elf uur. Hilde liep nog in haar badjas die ze na het douchen had aangedaan. Ze begroette Wim die haar een zoen op haar wang gaf en ze vroeg of hij iets wilde drinken. Een glas cola wilde hij wel, Wim had zich ondertussen in de zetel genesteld en toen zijn stiefmoeder een glas voor hem neerzette en de frisdrank uitschonk kon hij recht in de decolletι van haar badjas kijken. Niet alleen een beetje borstvlees kreeg hij te zien, hij had een volledige inkijk tot aan haar stijve tepels. Het was Hilde natuurlijk niet ontgaan en ze keek naar zijn kruis waar beweging in kwam. Toen ze opkeek zag ze dat hij fel bloosde, ze zette de fles cola op de salontafel en ging in de sofa tegenover hem zitten en zei “ Wim tante Caroline zit met de griep en ze vind het beter als je niet naar haar toekomt … ik heb enkele vriendinnen gebeld maar daar kun je ook niet terecht dus kan ik vanavond niet meegaan met Wonnie “.

Wim had nu helemaal de pest in, sinds enige tijd als hij bij zijn tante mocht logeren bekeek hij ze niet als tante maar als een rijpe vrouw en hij geilde behoorlijk op haar. Hij koesterde de stille hoop dat ze ooit eens aan geilheid zou bezwijken want hij besefte goed genoeg dat een alleenstaande vrouw zoals zij ook behoeftes moest hebben net zoals hij die had om zichzelf te bevredigen. Als hij de kans zou krijgen om haar te mogen bekruipen zou hij zeker geen nee zeggen. Hij begreep wel dat als ze ziek was ze zeker geen zin had in visite. Hij berustte in het feit, dan maar zijn stiefmoeder overhalen “ mam ik kan toch alleen thuisblijven … ik ben zestien hoor “ probeerde hij want als zijn stiefmoeder thuis zou blijven kreeg hij geen kans om naar zijn geile filmpjes te kijken en nog minder om zijn lul tot spuiten te brengen “ sorry dat gaat niet Wim … je vader zou verschrikkelijk boos zijn als ik jou alleen moest laten “. Wim was verschrikkelijk ontgoocheld en net toen hij weer wilde argumenteren ging plots de bel. Hilde stond op en even later stapte ze met Wonnie de living binnen. De zestienjarige kerel werd altijd geil telkens als hij de donkere vriendin van zijn stiefmoeder zag. Wonnie de zwartharige mollige vrouw met grote volle borsten en een redelijke kont. Hij vroeg zich steeds af hoe het zou voelen als ze haar dikke felrode lippen over zijn paal zou laten glijden.

Ze was sexy gekleed, een oranje avondjurk die eigenlijk iets te hard om haar lichaam spande waardoor haar buikje en daaronder de dikke schaamheuvel zich duidelijk erin aftekenden. Vooraan in het kleed was een slip van net boven de enkels tot een tiental centimeter onder haar kruis. Aan haar voeten had ze rode pumps. Toen ze de stola van haar schouders haalde en deze aan Hilde reikte zag hij geniepig naar haar tegen elkaar geplette borsten waartussen zich een smalle sleuf had gevormd. Hilde vroeg of Wonnie zin had in een wijntje en toen zijn mam zich naar de keuken begaf zette Wonnie zich tegenover Wim in de sofa. Ze gooide haar ene been over het andere waardoor de split van haar jurk opende en de twee flappen opzij van haar billen gleden. Wim keek zijn ogen uit want boven de brede band van haar witte netkousen zag hij de bruine huid van haar bil en hij meende een stukje van een witte slip te zien. Hij moest zich een beetje verzetten om zijn alweer groeiende lul wat ruimte te geven. Hilde verscheen terug en reikte Wonnie een glas wijn en zette zich naast haar vriendin. Ze vertelde dat ze niet mee op stap kon en dat het haar speet dat Wonnie alleen zou moeten gaan “ geeft niet Hilde … stellen we het wel uit naar een volgende gelegenheid “ “ als je geen zin hebt om naar huis te gaan blijf je toch hier …. we bouwen een feestje met zen drieλn en vannacht slaap je gewoon bij mij “ terwijl ze dit zei gaf ze een knipoog naar Wonnie die meteen begreep wat Hilde met het feestje bedoelde. De knipoog was Wim niet ontgaan maar hij zocht er verder niets achter. Hilde draaide zich naar Wim “ het gazon staat weer hoog en het is een lekker weertje … jouw vader had gevraagd of ik het wilde afrijden maar als jij het in mijn plaats doet krijg je straks een beloning van me “.

Wim had er een hekel aan maar het woord beloning klonk als een rinkelende jackpot in zijn oren “ ga ik wel een short aandoen want het is veel te warm “ zei hij. Hij dronk zijn cola leeg en verdween uit de living, na een vijftal minuten stapte hij terug binnen. Wim had een losse T-shirt aangetrokken en een ruim zittende short. Een slipje had hij uitgelaten want met de hitte zou het toch maar aan zijn huid gaan kleven. Wonnie keek ongegeneerd naar zijn kruis, het topje van zijn eikel hing uit het linkerpijpje van de short. Hij verdween naar de keuken en even later hoorden ze het geluid van de grasmaaier. Wonnie nipte even van haar wijntje en zette het glas terug op de salontafel “ heb je het ook opgemerkt Hilde “ “ ja hoor … moet je niet vragen hoe lang zijn lul is in slappe toestand “ “ welke beloning heb je in petto “ “ Wim heeft bij mijn weten nog nooit alcohol gedronken … als hij gedaan heeft in de tuin geef ik hem een glaasje wijn en dan zien we wel “.

Hilde verontschuldigde zich omdat ze Wonnie even alleen moest laten want ze wilde haar badjas inruilen voor een sexy outfit. Boven in de slaapkamer verhulde Hilde zich in een zwart corset omzoomd met veel kant. Ze keek even in de spiegel naar haar grote borsten die bovenop de kwartcups rustten. Even wreef ze over haar gevoelige tepels die meteen groeiden. Haar mooie lange benen verpakte ze met zwarte doorzichtige nylonkousen. Hilde had een paar weken tevoren iets nieuws besteld via internet, schaamlippen jarretels. Ze haalde het pakje uit de kast waar ze het verstopt had onder een stapeltje truien. Ze had die dingen nog nooit gedragen en daardoor moest ze de lengte even aanpassen. Aan de binnenkant van haar billen maakte ze twee riempjes vast aan elke kous. Vervolgens klikte ze twee klemmetjes vast aan haar ene binnenste schaamlipje en dan volgde het andere lipje. Hilde was geil, haar kut was nat geworden toen ze de klemmetjes aan haar schaamlipjes had vastgemaakt. Ze stak twee vingers in haar grotje, ze liet ze even over en weer gaan en bracht de vingers naar haar mond en slurpte het kleverige sap eraf. Hilde besloot om geen slipje aan te trekken. Ze trok een witte spannende T-shirt aan en keek weer in de spiegel.

Wim zou er niet naast kunnen kijken want haar bruine tepelhoven waren duidelijk zichtbaar. Ze trok een kort rokje aan dat enkel de jarretellenbandjes bedekte en je dus de brede randen van haar nylonkousen kon zien. Ondertussen had Wim de helft van het gazon afgereden en was naar de keuken gestapt om er een een verse fles cola uit de ijskast te halen. Hij stapte door naar de living waar hij zijn glas vulde en zich in de zetel liet zakken om even uit te blazen. Zijn T-shirt was doornat “ zou je die niet beter uitdoen “ zei Wonnie “ zal ik hier een beetje half bloot gaan zitten … nee hoor “ “ wat nat is moet je uitdoen” antwoordde Wonnie en meteen haalde ze haar slip tevoorschijn die ze net tevoren had uitgetrokken toen ze naar het toilet was geweest.

Wonnie toonde het kruis van haar slip aan de jeugdige kerel die voor haar zat. Wim kreeg langzaam een stijve bij het zien van de grote natte vlek die het kruis vertoonde en toen Wonnie nog eens haar benen opende waardoor hij haar naakte donkere schaamheuvel te zien kreeg had hij het uitermate lastig. Hij voelde dat hij bloosde en haastig dronk hij zijn cola leeg en repte zich terug naar de tuin. Toen hij rechtsprong had Wonnie de kanjer in zijn short opgemerkt.

De gedachte dat ze kans maakte om die knoert in haar kut te voelen maakte haar enorm geil.

Hilde stapte de woonkamer binnen “ WOW wat zie je er sexy uit liefje … je bent echt iets van plan hι “ “ yep … wacht maar als hij gedaan heeft in de tuin “. Hilde liet twee pantys zien “ hiermee binden we hem vast op de salontafel en dan kunnen wij rustig ons gangetje gaan … jij dwingt hem op de tafel en ik maak zijn handen en voeten vast okι “.

Wim had zijn taak gedaan, hij reinigde de grasmachine en reed deze terug in het tuinhuis.Hij stapte door de keuken verder naar de living waar hij terug in zijn zetel plaatsnam, hij keek zijn ogen uit naar zijn stiefmoeder. De doorschijnende T-shirt die ze aanhad waardoor hij haar borsten zag die op de cups lagen en haar stijve bruine tepels die door de stof wilden prikken deden zijn pik rijzen “ de klus is geklaard mam “ “ als beloning mag je een glaasje wijn met ons meedrinken “. Even later zaten ze met drie gevulde glazen voor zich. Wim nipte van de wijn en griezelde even maar nam toch opnieuw een slok. Toen zijn glas leeg was vulde Hilde het opnieuw. Ze wilde hem tipsy krijgen en dat lukte haar, nadat hij nog eens een half glas had opgedronken merkte ze het aan zijn doeningen. Hij moest naar het toilet, een beetje zwijmelend verliet hij de living “ als hij terugkomt gaan we tot de actie over Wonnie “. De glazen en de fles wijn werden van de salontafel gehaald zodat deze vrij was om hem erop te leggen.

Een minuut later verscheen Wim terug in de woonkamer. Hilde en Wonnie sprongen meteen recht toen hij de deur achter zich sloot. Voor hij de kans kreeg om terug in zijn zetel plaats te nemen greep Wonnie hem vast. Wim kon zich amper verweren omdat Wonnie te sterk was voor hem. Binnen de kortste keren lag hij op zijn rug op de salontafel. Wonnie ging bovenop hem zitten en hield hem in bedwang terwijl zijn stiefmoeder zijn handen en voeten met de pantys vastmaakte aan de tafelpoten.

Wim was hulpeloos, overgeleverd aan twee uiterst geile vrouwen die van plan waren om hem te misbruiken.

Hij wist niet wat hem overkwam. Hilde zijn stiefmoeder was de eerste om zich te ontkleden. Meteen groeide zijn lul toen ze nog enkel in haar corset stond en ze naar de keuken stapte. Hij zag hoe Wonnie haar jurk over haar hoofd uittrok en het op de sofa gooide. Hilde verscheen terug en ze had een schaar in de hand. Wat ze daarmee van plan was daar hoefde hij niet lang op te wachten. Meteen knipte ze zijn bezweette T-shirt aan flarden en stak toen de punt van de schaar in het pijpje van zijn short. Hilde knipte behendig het laatste obstakel stuk stof weg. Meteen veerde zijn enorme paal recht en stond als een vlaggenmast fier tussen zijn benen te prijken.

Zowel Hilde als Wonnie knielden naast de salontafel en Hilde greep zijn kloppende lul beet “ heeft deze grote jongen al eens iets anders gevoeld dan een hand en mijn slipje … vunzige smeerlap die je bent … daar ga je voor boeten “. Wim kreeg het benauwd en begon te zweten “ zo schijnheilig mannetje wat hoor ik daar van je mam … heb je die grote vette worst afgetrokken en je vuiligheid in haar slipje achtergelaten … heb je dan nog geen liefje waar je jouw witte smurrie in kan lozen … je moet gestraft worden omdat je zo achterbaks zijt vind je niet Hilde …. smerige filmpjes en foto's heb ik op je computer gevonden en je leest ook graag seksverhalen … heb je daarvan al iets opgestoken … bijvoorbeeld hoe je een vrouw kunt verwennen … hoe je een kutje moet likken … laat me maar eens voelen wat je ervan terecht kunt brengen “ zei Wonnie en meteen stond ze recht.

Wim zag Wonnie aan zijn hoofd verschijnen. Ze opende haar benen en wijdbeens schuifelde ze verder, hij zag haar kut aan zijn ogen voorbijgaan. Twee dikke donkere bolle schaamlippen waartussen twee grimmig gevormde zwarte lange vellen bengelden. De aan elkaar gekleefde lellen weken uiteen en Wim keek recht in een fluweel rode slijmerige opening. Bovenaan de aaneenzet van haar schaamlippen stak een vuurrood mini worstje naar buiten, het was zo dik als zijn pink en een tweetal centimeter lang. Zijn neusgaten werden gevuld met een muskusachtige geur en een seconde later werd zijn mond afgedekt door de warme kut van de Surinaamse vrouw.