De pantyfetish van mijn vader
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 23 januari 2014 04:18

Hoi, hier Margriet weer. Zoals je in mijn eerste verhaal (Ik laat papa klaarkomen in mijn panty) kon lezen ontdekte ik dat mijn stiefvader net zo geil werd van panty's als ik zelf. Toen ik het ontdekte kreeg ik mijn vader zover dat ie voor mij ging masturberen met een panty. Ik heb hem toen ook gemasseerd en dat was erg geil. Ik heb hem toen aangeboden dat als hij voor mij mooie panty's koopt, ik hem daarmee klaar maak wanneer hij maar wil. Maar ik wilde natuurlijk meer. Na die heerlijke massage was de spanning in huis voelbaar. Lieverd, is er iets? vroeg mijn moeder. Nee, mam helemaal niets. Mijn vader leek me haast te ontwijken alsof hij niet wist wat hij met de situatie aan moest. 's Middags ging mijn moeder weer eens de late dienst in. Pap, je weet dat als je zin hebt mij kan vragen toch? Pap mompelde wat en liep wat rood aan. Wat is er nou pap, vond je het niet lekker? Jawel, schat maar ik wil ook geen misbruik van je maken. Ik ben sinds je mij zo lekker hebt geholpen zo ontzettend geil op je en kan daar alleen nog maar aan denken, zei hij. Yes, we kunnen verder, dacht ik. Pap, heb je zin om online bij de panty shop even te kijken naar wat fijne panty's? vroeg ik. Echt wel, zei hij, ik zou best ook wat andere merken willen proberen, zei pap. Hij gebruikte nu alleen Oroblu panty's. Samen zaten we achter de computer en ik voelde zijn hand over mijn been strelen. Ik had een mooie Oroblu Geo 8 panty aan zonder slip. We bekeken diverse panty's en bespraken wat we wilden. Beiden houden we van dun en zacht. We selecteerden er een paar en papa bestelde ze direct, ook een paar in zijn maat.

Lieverd, zei hij, ik draag nu een panty onder mijn broek, zei hij.

Wat een heerlijk gevoel. Kom pap, doe je broek eens naar beneden, ik wil het zien, antwoordde ik. Pap deed zijn broek naar beneden en als een tentstok stond zijn pik omhoog in die heerlijke panty. Beide dezelfde panty aan, wat geil. Ik pakte zijn pik vast en begon zachtjes te masseren door de panty heen. Ik voelde hoe keihard hij werd en zwaar begon te ademen. Ik streelde zijn benen en die lieverd wilde mij gaan vingeren. Nee, pap, even wachten. Ik ga jou eerst verwennen. Ik draaide hem weg op zijn bureaustoel van de computer en gin op mijn knieŽn voor hem zitten. Ik bekeek die mooie staaf gehuld in nylon. Pap, wat dacht je ervan als ik wat meer ga doen dan masseren? Lieverd, ik vind het al helemaal geweldig dat je me klaar masseert. Meer hoeft niet hoor, zei hij. Maar ik wil het, antwoordde ik. Ik heb zoveel ideeŽn. En ik denk dat jij ook veel fantasieŽn hebt met panty's. Ja, antwoordde hij, dat wel. Ik wil graag meer doen maar alleen als jij dat ook echt zelf wilt, zei hij.

Ik likte over de panty langs zijn benen en ging omhoog naar zijn dijen. Een siddering ging door hem heen. Langzaam over zijn ballen en ik zag dat hij zich helemaal had geschoren. Oh pap, lekker kaal en glad. Heerlijk. Toen langs zijn paal omhoog en ik nam hem in mijn mond met panty en al. Ik proefde zijn eikel door het nylon heen en begon met mijn tong onder zijn eikel heen en weer te gaan. Ik hield even op en vroeg, hoe voelt dat pap? O meid je tong over de panty geeft een super lekkere sensatie in mijn eikel, ga door alsjeblieft. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik had niet verwacht dat mijn pap zijn pik zo lekker zou smaken. Mamma weet niet wat ze mist. Ik masseerde ondertussen zijn ballen. Dit duurde dus niet lang. Heftig schokkend kwam hij klaar. De warme sperma liep door de panty mijn mond in. Zo lekker. Ik hielp pap uit zijn panty. Kom, die zal ik gelijk met mijn panty's even in de was doen, zei ik. Doe maar een schone aan, dan doen we later nog wel wat lekkers.

Maar jij dan? Vroeg hij. Ik kom later wel aan mijn trekken pap, maar de deal was dat jij panty's voor ons koopt en ik jou ermee klaarmaak wanneer jij wilt. Dus iedere keer als jij geil bent zeg je me dat en als mam er niet is en dan help ik je. Als je met mij iets wilt doen dan bepaal ik dat, antwoordde ik. Ik zag in zijn ogen hoe opgewonden hij was. O, dat is goed meiske, ik hoop toch dat ik snel iets bij jou mag uitproberen. Rustig afwachten pa, het moet wel speciaal zijn. Ik bouwde zo de spanning lekker op.

Na het eten zaten we zoals gewoonlijk op de bank voor de tv. Margriet schatje, zei hij, ik ben alweer geil. Maar als je het te snel vindt dan moet je het zeggen hoor. Pap, lachte ik, ik zei toch wanneer jij geil bent zal ik je helpen. Als is het 30 keer per dag en het moet kunnen natuurlijk. Ik knoopte zijn broek los en deed hem naar beneden. Pap had geen nieuwe panty aan. Waar is je panty? vroeg ik. Allemaal vies, zei pap. Ik was alles zomenteen zei ik, dan bergen we ze op in mijn kast dan komt mam er ook niet achter. Dan weet ik wel iets, zei ik. Ik ging aan het eind van de bank zitten en bracht mijn voeten naar zijn kruis. Wel eens gefantaseerd over een foot job? vroeg ik. O ja, zo vaak. Lijkt me zo fijn. Pap, ga achterover zitten en laat mij maar het werk doen. Langzaam ging ik met mijn voeten naar zijn kruis. Hij begon zwaar te ademen. Mijn voeten gehuld in het fijne nylon omsloten zijn warme staaf. Langzaam begon ik hem met mijn voeten af te trekken. Pap begon te kreunen van genot. Oh schatje, je bent veel te goed voor me. Ondertussen vingerde ik mezelf. Ook dit duurde maar even en dikke stralen sperma vloeide over mijn voeten. Zo, we hebben een hele lading panty's voor de was pap. Lachte ik. Ik ga ze gelijk wassen en drogen voordat mam thuis is.

Nadat ik de was had gedaan ging ik naast pap op de bank zitten. Dicht tegen hem aan. Pap vertel eens, waar fantaseer je nog meer over? vroeg ik. Wil je dat echt allemaal weten? vroeg hij. Misschien lach je me wel uit. Nooit, zei ik. Iedereen wordt van dingen opgewonden en zolang het niet met kinderen en dieren of poep en plas seks is, kan het mij niet gek genoeg, antwoordde ik. Pap keek me opgewonden aan en begon te vertellen. Ik heb altijd al een verlangen gehad om samen met mam panty's te testen. Hoe bedoel je dat? vroeg ik. Nou ieder merk en type voelt anders aan en de een is wel lekker en de andere niet. Ik zou het zo geil vinden als we heel veel verschillende panty's zouden kopen en we die gaan testen. Zonder dat ik weet welk merk enz. En dan een cijfer geven op allerlei aspecten zoal: jezelf er mee aftrekken, er mee afgetrokken worden, dragen, ermee gepijpt worden, voet job en iemand er doorheen beffen, vertelde hij. En dan alle cijfers in de computer en dan kijken welke het lekkerst is. Haha, wat een leuk idee lachte ik. Een soort Kassa voor panty liefhebbers. Maar mam wil niet, maar ik wel hoor. Ik heb ook nog wel wat dingen die ik zou willen testen. Dan krijgen we een nog beter beeld van de lekkerste panty's. Jezus Margriet, ik ben alweer keihard. Wil je dat echt samen doen? vroeg hij. Lijkt me super. Maar dan ga ik jou vertellen wat ik graag wil.

Vertel, zei pap. Nou ik zou graag gelikt en gevingerd willen worden door een panty heen en zou het lekker vinden als jij dat zou willen doen. Natuurlijk lieverd, antwoordde hij, niets liever. En... vervolgde ik, ik zou graag de kous van een panty lekker strak over je pik trekken zoals met het masseren dat we doen en je paal dan lekker met panty en al in mijn kutje steken. Pap keek me met grote ogen aan. Dat kunnen we toch niet maken, fluisterde hij bijna. Wil je dat niet? vroeg ik. Niets liever antwoordde hij. Zo graag. Nou dan gaan we een testlijst maken in Excel met alle punten. Je snapt pap dat als we al onze panty's moeten gaan testen we het heel druk gaan krijgen. Pap gaf een een kus en ik keek naar zijn kruis. Pap, ik geloof dat je meer was hebt.

De lieverd was zo opgewonden dat ie spontaan was klaargekomen.

Pap, ik ga zo naar bed. Maar zou je mij nog even willen verwennen? Ik deed mijn rokje en t-shirt uit en stond voor hem in alleen mijn panty. Wat wil je dat ik doe? vroeg hij. Ik ging zitten en deed mijn benen wijd. Kijk maar naar mij, zei ik terwijl ik begon te vingeren. Ik sopte. Pap, neem maar over fluisterde ik opgewonden. Pap zijn vingers gleden over mijn panty omhoog en raakte mijn clitje. Ik zag sterretjes. Wat wreef hij heerlijk. Zachtjes over mijn lipjes en het nylon stimuleerde mij zo waanzinnig lekker. Als je me zou willen likken dan ben ik helemaal gelukkig, fluisterde ik. Pap ging met zijn tong over mijn voetjes, mijn benen en kwam aan bij mijn kutje. Oh, die tong, hemels. Wat kon hij likken. Proef mijn sappen door die heerlijke panty kreunde ik. Ik begon te schokken en golven van genot schoten door me heen. De ene golf na de andere. Ik moest pap wegduwen omdat ik het niet meer aan kon. Wat heerlijk. Wat een hoop orgasmes achter elkaar. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Oh, pap dat was geweldig.

Margriet, wil je mij voor je naar bed gaat ook nog een keer helpen? vroeg pap. Zo pap, jij bent alweer geil? Nou kom hier met die lekkere staaf van je. Ik deed mijn panty uit en schoof de kous van mijn panty over zijn pik. Zijn eikel zag er zo mooi uit door het strak getrokken huidkleurige nylon. Ik begon hem lekker te zuigen en nam zijn pik tot achter in mijn mond. Ik liet zijn pik uit mijn mond en masseerde hem. Daarna nam ik hem in mijn mond en masseerde zijn eikel met mijn tong en al gauw voelde ik de spanning in zijn paal toenemen en al gauw kwam hij weer klaar. Niet veel sperma meer maar gulzig zoog ik het door de panty naar binnen en slikte het door. Pap dacht dat ie gek werd van genot. Weltrusten pap en morgen heeft mam weekend dienst en is ze twee dagen in het ziekenhuis en kunnen we beginnen we met testen. Ik kan niet wachten, antwoordde pap.