Met mijn zoon op vakantie
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 23 januari 2014 05:07

De hieronder waargebeurde gebeurtenis is ons grote geheim. "Ons" zijn mijn zoon Remco van 18 en ik, Renate, moeder van Remco. Sinds en aantal jaren ben ik alleen, heb wel wat scharrels gehad, dat was helaas allemaal niet zo'n succes, daardoor sinds twee jaar geen vriend of relatie meer gehad. Doe wel mijn best om mijn lichaam in conditie te houden, ben 48 jaar, slank, niet super slank, ga elke week 2 a 3 keer 5 km joggen, vind het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Remco is een 18 jarige jongen, bijna twee meter lang, best een forse jongen, niet dik maar wel gespierde body. Wij wonen samen in een huurhuisje, ik heb een baan, hij studeert en heeft een baantje voor de zaterdag. We zijn niet rijk maar kunnen alles betalen. Heel goed kunnen we met elkaar opschieten, en bespreken bijna alles met elkaar. Hij heeft af en toe een vriendin, maar is nooit van lange duur, heb de indruk dat hij het allemaal maar niks vind. We hebben al een poosje de wens om op vakantie te gaan, om dat te verwezenlijken hebben we vanaf januari 2013 een gezamenlijk potje gemaakt waar we sparen voor een vakantie.

Uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen dat we in het naseizoen op vakantie konden gaan. Moeder en zoon gingen tien dagen naar Tenerife, via internet een verblijf gevonden wat binnen ons budget paste. In oktober vertrokken we, helemaal blij, ook wel een beetje zenuwachtig, samen met mijn zoon op vakantie. Na een redelijk vlotte reis uiteindelijk op plaats van bestemming aangekomen. De normale gang van zaken, inschrijven bij receptie,sleutel in ontvangst genomen, en naar ons appartement. Toen was het wel even een klein beetje schrikken, was wel erg klein, een zit -slaapkamer , met ineen hoek een soort van kleine keuken, toilet en douche ruimte en een balkon.

We kijken elkaar eens aan en Remco zegt : "ach groot genoeg en alles is er ik vind het prima". Daar heeft hij gelijk in "kom" zeg ik ga even een rokje aan doen en dan gaan we een terras opzoeken, de temperatuur is heerlijk. Daar er maar n ruimte is moet ik me dus hier omkleden, nou hebben wij elkaar wel vaker naakt gezien dus is dat geen probleem. Haal uit mijn koffer een rokje en een mouwloos shirt, kleed me snel om, mijn bh laat ik ook maar uit, kan ik wel hebben hoor, zit met maat tussen B en C in, en mijn tietjes zijn lekker stevig.

Remco heeft ondertussen ook een kortere broek aan. We gaan naar buiten op zoek waar we heen moeten. Remco slaat een arm om me heen en geeft me spontaan een kus en zegt "h lekker stuk voorlopig zijn we op Tenerife". Merk aan hem dat hij er van geniet en het naar zijn zin heeft. Alleen jammer voor jou dat je met je oude moeder hier bent zeg ik lachend. Hij lacht een beetje maar zegt niets. We vinden snel een leuke en gezellige boulevard met de nodige terrassen. Heerlijk in de zon genieten we van een koffie, en Remco later van een bier en ik een rode wijn. We overleggen wat we verder de dag gaan doen, het is inmiddels vier uur in de middag. Koffers uitpakken en daarna uit eten gaan, nog even een terrasje pakken, dan is het mooi geweest voor vandaag. Als we in de avond uit eten zijn geeft Remco aan dat het hem wel leuk lijkt als we de volgende dag naar het strand gaan, dan naar een naakt strand te gaan.

Bedenkelijk kijk ik hem aan, na enige twijfel ga ik akkoord om dat een keer te doen. Nadat we heerlijk hebben gegeten wat wijntjes op lopen we naar ons appartement. Eenmaal daar geef ik aan dat ik eerst ga douchen, daarna kan Remco heerlijk gaan douchen, erna trek ik een badjas aan pak een wijntje en ga even op het balkon zitten. Remco gaat douchen en komt erna naakt op het balkon ook zitten. als ik naar hem kijk zeg ik : "je moet wel even je schaamhaar weg scheren zo kan je niet naar een naaktstrand". Hij kijkt me onbeholpen aan, met een vragende blik in zijn ogen. Ja zeg ik, je moet er dan wel mooi en verzorgd uit zien, "hoe moet ik dat dan doen ?" vraagt hij. Nou gewoon zeg ik "met tondeuse en je scheermesje met scheerschuim". Ik zie hem nadenken hoe hij dat aan moet gaan pakken. Dan vraagt hij aan mij : "wil je me helpen dat jij het even doet". Heb ik dat denk ik bij mezelf, maar ach, vooruit denk ik dus zeg ik : "nou vooruit als ik mijn wijn op heb gaan we dat even regelen". Blij staat hij op en geeft me een kus en zegt: "dankjewel lekker stuk". Al snel sta ik op en ga alle benodigde spullen pakken, een handdoek, tondeuse, scheermesje, scheerschuim, huid crme en bak met water. Kom roep ik naar Remco, ga hier liggen op je rug op bed, dan ga ik op mijn knien hier zitten en gaan we aan de gang. Met de tondeuse begin ik, hij begint te giechelen dat dat een raar gevoel is en dat het een trillend gevoel geeft. Ik denk dan bij mezelf dat wet ik hoe het voelt als ik een vibrator in me heb zitten. Het zal hem wel opwinden want ik zie dat zijn pik dikker wordt, ik moet zijn pik met mijn hand beetpakken om hem aan de kant te houden, heb al lange tijd geen pik meer in mijn hand gehad.

"Sorry dat ik een stijve krijg ma maar het is wel lekker wat je doet" zegt Remco.

Dat had ik al wel gemerkt, ik zit met een grote stijve paal hier voor me. "Je moet aan iets anders denken"zeg ik tegen hem. Maar ik vind het wel lekker om zijn stijve in mijn hand te hebben, en hou hem meer en langer vast dan dat noodzakelijk is. Ik wrijf de losse haren weg en heb mijn volle hand om zijn paal, om hem zogenaamd aan de kant te houden. Dan ga ik alles goed met scheerschuim in smeren, ook de schacht van zijn paal en ga aan het scheren. "Ik heb je pik steeds vast omdat ik die aan de kant moet houden zodat ik overal bij kan"zeg ik tegen Remco. "Is niet erg hoor" zet hij, en ik voel wel heel erg goed dat hij het erg lekker vind. Tijdens het scheren ga ik licht met mijn hand op en neer langs zijn paal, maar hij gaat ook een beetje met zijn bekken op en neer......... Ook zijn ballen moest ik scheren dus ook die lekker in mijn hand gehad, ik was er gewoon erg geil van geworden, maar kon dat niet laten merken, het is tenslotte mijn zoon.

Na het scheren wassen en afdrogen, met de handdoek droogde ik alles af en ging met de handdoek op en neer langs zijn keiharde paal. "je moet stoppen bracht hij kreunend uit anders ga ik spuiten" . "Ja, hou je maar in hoor, nog even met crme insmeren dan ben ik klaar" ben zo geil dat ik hem wel wil zien spuiten, maar kan dat niet zeggen natuurlijk.

Pak de tube crme en doe een flink portie in mijn hand en begin hem in te smeren, het is meer masseren en zacht aftrekken. "Ik ga zo spuiten" roept hij "nee roep ik dat geeft zo'n rommel" zeg ik. "Ga door zegt hij ik moet nu klaarkomen, neem hem in je mond" zegt hij. Zo geil ben ik inmiddels dat ik niets liever wil en zonder protest of iets te zeggen pak ik zijn harde paal in mijn mond en pijp hem. Al snel voel ik zijn eikel opzwellen en voel ik de eerste straal sperma in mijn mond, het blijft komen en hij blijft spuiten. Heerlijk, geweldig vind ik dit en ook vreselijk geil,zo veel mogelijk slik ik door maar niet alles, er loopt ook wat uit mijn mond en druppelt op mijn tieten, want mijn badjas is ook open gegaan. Remco komt met een blij en voldaan gezicht omhoog en kijkt me aan. "Je bent echt een lekker stuk" zegt hij "en je kan nog geweldig pijpen ook" zegt hij er achter aan.

Lach een beetje naar hem, weet eigenlijk even geen raad met mezelf en wat te zeggen. Hij trekt me zacht op bed en pakt de handdoek, "kom eens even lekker tegen mij aanliggen" onderwijl doet hij ook mijn badjas uit. Naakt kom ik naast hem te liggen, hij wrijft mijn tieten schoon, daarna trekt hij mij tegen zich aan. Begint me te strelen en te kussen, heerlijk teder, Voel zijn nog steeds harde paal tegen mijn buik, we gaan nog niet slapen bedenk ik mij. Dan fluistert hij in mijn oor : zal ik dat lekker stuk als dank ook lekker klaar laten komen", kijk hem aan en knik ja.

"Je mag alles met me doen" fluister ik terug.

Hij gaat zoenend va mijn tieten naar beneden en al snel gaat hij me beffen, drijfnat ben ik en al heel snel kom ik voor de eerste keer klaar, "ga door" "ga door" roep ik en dat doet hij, voel vingers in mij en heerlijk likt en bijt hij zacht op mijn klit. Meerdere keren kom ik klaar, dit is niet het eerste kutje wat hij likt, dat is zeker. Dan komt hij weer naar boven, we gaan lekker zoenen, wat al snel tongen is, ik proef mijn lekkere kut geil. Dan weer kijkt hij me aan en zegt : "nu ga ik je lang en heel diep neuken".

"Heel graag"antwoord ik hem "je mag en moet me helemaal suf neuken".

Remco komt op mij liggen, mijn kut is drijfnat nog en staat helemaal open, dus heel gemakkelijk voel ik hem naar binnen schuiven. Dit is een goddelijk gevoel, dat je een harde paal bij je naar binnen voelt komen, helemaal komt hij in me, geweldig vind ik dit. Mijn bloed eigen zoon die nu met zijn keiharde paal in mijn geile kut zit. Dit is zo geil dat mijn eerste orgasme al door mijn lijf giert. Als dat een beetje weg gebd is, geef ik aan "neuken nu hard en diep zoals je beloofd hebt". Voel zijn paal heerlijk in mij bewegen, flink gaat hij nu in en uit, aan zijn neuken te merken is hij ook bloedgeil, tussen de stoten en het hijgen door zeg ik geile dingen in zijn oor : "neuk je geile moeder nu" "dit lekkere stuk is helemaal voor jou" en "voel je lekker diep in mijn kut" hij neukt me echt heerlijk. Hij is nog niet zo vrij om alles te zegen en te doen, dus stuur ik hem wat. Ik draai onder hem uit en ga op mijn knien op de rand van het bed zitten, en hij begrijpt het direct gaat achter me staan en ramt kei hard in me, nu voel ik hem helemaal diep in mij, en zijn ballen slaan bij iedere stoor tegen mijn kut, nu begint hij ook wat los te komen, "wat heb ik een heerlijke geile moeder" roept hij.

"Tijdens de vakantie ga ik je elke dag neuken".

Heerlijk gaan we te keer, ik zweef steeds op de rand van een vreselijk orgasme, maar weet het steeds net in te houden. Draai weer weg en ga voor hem zitten, en ga hem weer even pijpen, proef mijn kut geil weer nu pakt hij mijn hoofd en neukt echt mijn mond nu. Geeft aan dat hij bijna komt, maar dat wil ik niet, hij moet mijn kut volspuiten. Door mijn leeftijd is dat geen enkel risico meer dus moet hij mij volspuiten. Zorg dat hij op zijn rug komt te liggen en laat mij op zijn pik zakken, helemaal zit hij in me. geef aan dat hij me bij mijn tieten moet pakken. Op deze manier neuk ik hem heerlijk, wil dit zo lang mogelijk volhouden, op en neer hen en weer ik maak hem gek van geiligheid. Elke keer als ik merk dat hij bijna komt dan doe ik even rustig aan. We blijven elkaar diep in de ogen aankijken, zo intens, zo'n diep gevoel, deze intense verbondenheid, dit gevoel is alles overtreffend.

Dit gevoel zal ik mijn hele leven niet meer vergeten. "Wil je me zo graag vol spuiten" vraag ik aan hem, "ja, ik moet nu klaarkomen kreunt hij", "als je me n ding beloofd", "ik beloof alles als je me maar klaar laat komen" roept hij, "je moet me elke dag minstens twee keer volspuiten " "ik wil je de hele dag wel neuken maar laat me spuiten"roept hij. Dan begin ik keihard op en neer te wippen, dat de volle lengte diep in mij zit, steeds sneller, ondertussen knijp ik ook in mijn klit. ik voel het bij mij aan komen, en dit wordt heftig, als ik de eerste kramp van mijn orgasme voel geeft Remco een oerkreet, stoot keihard met zijn bekken omhoog, en op zijn diepst in mij voel ik de eerste straal zaad in mij schieten. We komen klaar op een niet te omschrijven manier, ik weet niet wat ik heb gezegd, geroepen of gedaan. Dit orgasme was volgens mij heftiger dan dat ik ooit heb meegemaakt. Ben uitgeput over Remco heen gevallen, toen ik weer enigszins bij mijn positieve was, weet echt niet hoe lang er na, was mijn haar en ik zelf helemaal nat van het zweet, en had ik het gevoel of er een mega hoeveelheid in mij was gespoten. Toen ik van Remco afrolde en naast hem ging liggen, keek hij me aan met een blik die meer zei dan duizend woorden. "Ik hou van jou" fluisterde hij, daar moest ik even van huilen, dit maakte mij blij en gelukkig.

Na nog een poosje zo gelegen te hebben, bekende Remco mij "ik ben vanavond twee keer klaargekomen zoals ik nog nooit heb meegemaakt, ik ben nu op, leeg en kapot" Dit was nog maar de eerste vakantie dag...... Ben alles op gaan ruimen, we hadden er best wel een bende van gemaakt, heerlijk gedoucht, want zijn zaad droop uit mijn kut. Op het balkon nadien nog even en sigaret en een wijntje genomen, moest alles toch even overdenken. Wel wis ik zeker dit gaat en super vakantie worden, maar kan er met helemaal niemand over praten.