Mijn moeder verteld over haar sekservaringenavonturen
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 27 januari 2014 03:50

Het al weer donderdag. Mijn moeder is gewoonte getrouw haar bed al weer uit. Zij is vandaag vrij en loopt in haar duster. Als ik naar school ga krijg ik bij de keukendeur nog een lekkere tongzoen. Ze pakt mijn hand en stopt die tussen haar benen. “Gelijk naar huis komen hoor er wordt hier op je gewacht.” Ik voel dat ze een nat kutje heeft. Als ik de fiets uit de schuur heb gepakt staat ze met een open duster me uit te zwaaien. Op school wil het niet vlotten. Bij de repetitie gaat het niet vlot. Ik hoop maar dat het voldoende is. Een hoog cijfer zal het niet worden. De laatste 2 uren gym. Ik maak de gymjuf wijs dat ik hoofdpijn heb. Ik mag niet meedoen en mag van haar naar huis. Mam verwacht me nog niet thuis en zit in haar dagelijkse kloffie met een kop thee op de bank. Hallo, jongen wat ben je vroeg? Ik geef haar eerst een zoen op de mond en vertel dan dat ik zo snel mogelijk naar huis wilde en toen maar tegen de gymjuf gezegd heb dat ik hoofdpijn had. Toen mocht ik naar huis. En nu ben ik fijn bij jou. Ik wil naast haar gaan zitten maar mam staat snel op. “Thee of iets fris”? Het duurt even voor ze met een glas cola aankomt. “Alsjeblief, het is wel niet zo goed voor de hoofdpijn maar die zal nu wel snel over zijn, is het niet geile leugenaar.” Mam kruipt in haar hoekje en ik schuif naar haar toe. Dan vraagt mam: “Zal ik je nu maar vertellen wat je moeder zo al heeft uitgespookt?” “Ja, wil je echt doen? “Ach jongen anders kom je er toch wel achter.”

Mijn ouders heb ik nooit bloot gezien en voorlichting hoe het gaat met jongens en meisjes heb ik zelf moeten uitvogelen. Ik speelde veel met mijn tieten en kutje. Mijn kut daar stopte ik van alles in. Van de steel van mijn tandenborstel tot een winterpeen heb ik er in gestopt. Daarmee heb ik mezelf mee ontmaagd want het deed even zeer en er zat bloed op. Ik was pas een jaar of 18 toen ik de jongens ontdekte. Van mijn eerste vriendje heb ik van leren zoenen. Met hem kwam ik niet verder dan wat aaien en strelen. Nummer twee was wel doortastend en zat bij de tweede afspraak al in mijn bloesje. We zaten op een bankje in het park. Bij volgende afspraak wist hij “toevallig” een leuk plekje in een grote rododendronstruik waar binnen we niet zichtbaar waren. Daar heeft hij eerst mijn bloesje uitgetrokken, me gekust en daarna mijn tieten gekust. Toen ging hij met zijn hand onder mijn rok en in mijn broekje en heeft mij lekker klaar gevingerd. Ik kreeg toen mijn eerste orgasme van een ander dan mijn eigen vingers of een peen. Daarna vroeg hij of ik hem wilde aftrekken. Ik had nog nooit een blote man gezien. Hij deed zijn broek en onderbroek uit en heeft voorgedaan hoe ik hem moest aftrekken. Toen hij zijn zaad eruit spoot schrok ik. Wist ik veel dat er zaad uit een piemel komt. Joost heette hij en was 3 jaar ouder dan ik. Leuke knul en heb er wel een jaar verkering mee gehad. Hij had altijd condooms bij zich en dat is gelukkig altijd goed gegaan. We hebben heel wat in de bosjes geneukt want thuis kregen we er de kans niet voor. Op een gegeven moment leerde ik je vader kennen op een feestje bij een vriend van Joost. Ik werd straal verliefd op pa. De vonken sloegen over. We hebben die avond veel gedanst. Ik ben toen heimelijk met je pa uit geweest en heb met hem voor het eerst een hele heerlijke nacht doorgebracht. Joost kreeg het in de gaten en heeft mijn voor de keus gesteld hij of ik. Ik koos voor je pa.

Toen we een paar maanden met elkaar omgingen kwam je vader met seksspeeltjes zoals dildo’s en vibrators in allerlei formaten aan. Die heb je waarschijnlijk nooit gevonden. Er liggen nog een paar in mijn nachtkastje. De rest ligt in de kast achter mijn kleren op de bovenste plank. Je moet maar eens boven gaan kijken. Je vader leerde me veel nieuwe standjes. Een jaar nadat we getrouwd waren begon hij over een triootje te proberen. Op mijn vraag hoe en met wie dan gaf hij aan nou man vrouw man en als jij het zou willen ook vrouw man vrouw. Later gaf hij toe wel eens met een andere man geëxperimenteerd te hebben. Hij vond dat ook fijn zei hij.

Op een gegeven moment gingen we volgens pa naar een gewoon feestje. De gastheer kende ik niet maar ik kreeg gelijk en vette zoen op mijn mond en ook van alle andere bezoekers. Het viel me ook op dat de mannen elkaar ook zoende. Toen iedereen binnen was vertelde de gastheer dat de dames hun huissleutel in een doos moesten doen. De heren zouden dan aan het eind van de avond een sleutel pakken en de desbetreffende dame naar huis brengen. Pa haalde me over mee te doen. Ik had aardig wat op en aan het einde van de avond was ik niet meer helemaal helder. De gastheer had mijn sleutel. We stapten in en hij reed mij naar huis. Die man was niet alleen knap maar in bed kwam ik heel goed aan mijn trekken. Na het ontbijt is hij weggegaan. Ik wist niet eens meer hoe hij heette. Toen pa thuis kwam vroeg hij direct hoe het geweest was. Ik vertelde eerlijk dat ik best genoten had van de seks. Daarna wilde pa weten of ik nu nog wel eens vaker met een ander stel zou willen ruilen. Ik stemde, misschien wel tot mijn eigen verbazing, in met het voorstel. Ik kreeg een stevige pakkerd van pa. “Bedankt meisje lief, je zal er geen spijt van krijgen”. We hebben in de maanden daarna verschillende sleutelparty’s afgelopen. Een echte teleurstelling heb ik niet gehad. In die tijd begon pa zich wat vreemd te gedragen. Hij kwam soms later thuis en het neuken werd ook wat anders. Toen ik hem vroeg was er aan de hand was keek hij me wat schuldig aan. Hij heeft mij toen verteld dat hij nog altijd van mij houdt maar dat hij soms merkt dat hij zich aangetrokken voelt tot mannen. Homosexualiteit daar had ik nog nooit iets van gehoord. Pa heeft me uitgelegd dat mannen elkaar dan niet alleen aftrekken maar ook afzuigen en elkaar dan ook wel eens in hun anus neuken. Hij vroeg ook of ik wel eens met een andere vrouw wat seks heb gehad. Op mijn ontkenning reageerde hij met, er zijn zat vrouwen die wat met elkaar hebben. In de sleutelgroep doen ze ook wel eens sleutels van de mannen en vrouwen in het mandje. Ze trekken dan 2 sleutels zo ontstaan er paren van gelijke en ongelijk geslacht. Daar stond ik nou niet direct voor open. Kortom we zaten in crises.

Pa kwam met het voorstel om gewoon af te wachten wat er ging gebeuren. Ik ben daar uiteindelijk in mee gegaan in de veronderstelling dat het wel goed zou komen. Op een gegeven moment hadden we een pr afspraak met Leentje en Klaas. Dat klikte snel en erg goed. De eerste keer heb ik gelijk al met Klaas in hun slaapkamer gevreeën en geneukt. Bij de volgende afspraak lagen we ineens midden in de kamer met z’n vieren te neuken. Leentje en ik lagen naast elkaar terwijl de kerels ons afraggen. We keken elkaar aan en geeft Leentje me een zoen die ik zonder nadenken beantwoord.

Dan volgt een tongzoen. Leentje pakt mijn hand. Ze vraagt of Klaas er ook zo lekker in zit. Nadat we zijn volgespoten komt Leentje naar me toe. Geeft me een zoen en zakt dat af naar mijn kut en begint me daar een partij te beffen van heb ik jou daar. Ik weet niet wat me overkomt en kom en in no time nog een keer heftig klaar. Als Leentje gaat liggen begrijp ik dat zij ook gebeft wil worden. Ik doe het en tot mijn verbazing vind ik het lekker en fijn om te doen. Als ik op kijk zie ik dat Pa en Klaas in standje 69 liggen en elkaars pik aan het afzuigen zijn. Ik verbaas me niet alleen maar raak er ook behoorlijk geil van. Leentje en ik beginnen weer te vrijen bespelen onze tieten en kutten. Klaas heeft later mijn anus ontmaagd. En sinds dien staan al mijn gaatjes open voor zaad. In de periode dat ik zwanger wilde worden heeft Klaas me niet geneukt. Dat duurde eigenlijk maar een paar maanden. Tijdens de zwangerschap heeft Klaas mij ook regelmatig geneukt. Hij vond het prachtig om mijn dikke buik van jou te strelen en te zoenen Sinds dien zijn we altijd bij elkaar gebleven en hebben het reuze naar onze zin met z’n vieren. Toen je klein was namen we je mee. Toen je ouder werd hebben we oppas geregeld. Als we een dagje gewoon op visite gingen en we namen je mee ging het ene stel zogenaamd wandelen maar doken we stiekem de schuur in. Daar heb je volgens mij nooit iets van gemerkt toch?

Ik heb de hele de tijd met open mond zitten luisteren. Mam kijkt me aan. “Wat vindt je nu van je moeder en vader?” Ik weet even niet wat te zeggen. Wat moet je dan zeggen. Ik heb niets van de uitstapjes gemerkt en als je al bijna een week met je moeder neukt wat maakt het dan nog uit. Mam is ongeduldig en wil een antwoord. “Zeg eens wat”? “Je bent en blijft mijn lieve moeder van pappa vind ik wel vreemd. Maar dat zijn wij toch ook? Lijkt me gek als pa en oom Karel bezig zijn.” “En als Leentje en ik bezig zijn?” “Ja, zal ook wel gek zijn, weet niet toch een ander idee.” We zijn even stil tot mam vraagt: “Je vindt Leentje ook een lieve vrouw, zou je het met haar willen doen?” Als ik geen antwoord geef. “En als Leentje jou verleidt, zou je dat dan naar of leuk vinden?” “ Ja, ik weet het niet ik heb het alleen maar met jouw gedaan zal wel kunnen natuurlijk. Pa en jij doen het ook niet alleen samen. Jij zal het denk ik wel leuk vinden, is het niet ma?” “Ik zou er geen enkel probleem mee hebben. Maar jij moet het wel willen en je niet gedwongen voelen”.

”Dus daarom gaan we morgen bij tante Leentje eten en wil ze dat we blijven slapen. Heb jij haar wel verteld dat wij hebben geneukt en dat je het lekker gevonden hebt en nu wil zij ook door mij geneukt worden ma?.” “Ja jongen, ik heb het haar verteld omdat ik zo blij was. Ik moest het haar gewoon vertellen. Sorry, ben je nu boos?” “Nee natuurlijk niet, nu niet tenminste.” “Hoe zo nu niet?” . Nou als het een echte tante zou zijn dan zou het misschien anders zijn. Maar nu zijn het intieme vrienden en als ik het goed heb mag ik haar ook wel een keertje neuken”. “Een keertje zal ze geen genoegen mee nemen denk ik”. Ik voel een stijve opkomen en ook mam ziet het. “Het geilt je wel op geloof ik. Zie ik een paaltje opkomen in je broek?” Gelijk komt ze op me af en grijpt in mijn kruis. “Ja hoor, Geile Steffie is wakker. Zal ik?” Ze wacht het antwoord niet af. Draait mij op mijn rug en maakt mijn broek open. Als ik mijn kontje licht trekt ze mijn broeken uit. Mijn lul staat vier overeind. Mam komt voorover en hapt mijn lul haar mond in. Ik zie kans om een hand onder haar rok te krijgen en als ik bij haar kruis kom voel ik een zeiknatte kut heeft. Ik steek er met gemak twee vingers in en mijn duim bespeelt haar klit. Ook de andere twee vingers glijden mee naar binnen. Dan wil mam blijkbaar wat anders. Ze komt omhoog en gaat boven mijn kruis zitten. Dan zakt ze naar beneden en als mijn stijve paal diep in haar kut zit begint ze mij te berijden. Ze gaat niet alleen op en neer maar draait ook rondjes. Ze knijpt mijn lul strak tussen haar kutspieren. “Stef je mag spuiten hoor, ik ben er ook bijna aan toe spuit je moeders kut maar lekker vol. Als dat gebeurd komt ook ma bij de derde straal klaar. Ze blijft stil zitten en wacht tot mijn leuter helemaal verslapt is. Dat komt ze op me liggen en geeft me een zoen. “Dit was de eerste keer dat we het niet in bed deden Stef. “Hoe vond je dat?” “Heb ik niet bij nagedacht mam. Het is gewoon erg fijn als we zo bezig zijn.” Nou we zoeken nog wel eens naar leuke plekjes om het samen te doen. Je zegt het maar, jij mag het overal met me doen”. “Oké, morgen in het bed van tante Leentje dan. Mam lacht: “Ik zal kijken of dat gaat lukken schat. Als je er dan morgen net zo over denkt ten minste.

We staan op. Er ligt een behoorlijke natte plek op de bank. Mam loopt naar de wc en doet haar plas weer eens met een open deur. “Zal ik je kutje schoonvegen? Mam spreidt haar benen zo ver als ze kan.” Likken mag ook” Ik pak een wc papiertje en veeg haar kut droog. Mam pakt mijn lul en trekt die naar haar mond. Eerst likt ze langs mijn lans en dan is de eikel aan de beurt. Als mijn lul regeert stopt ze. “Nu even genoeg geweest. De rest komt morgen wel.” Ik denk ‘aan me nooit niet’ vanavond kan het ook nog. Mam pakt een doek en maakt de bank schoon. Ze gaat naar boven en komt in haar duster terug. Als ze voor me staat doet ze de mantel open als een potloodventer. Ze heeft alleen een mooi kanten slipje aan “Dresscode makkelijk”

Kleed jij je ook om schat?

Ik ga naar mijn kamer en kleed me uit. Ga naar de badkamer en gooi mijn slip in de wasmanden pak mijn badjas. Ik loop terug maar als ik langs ma haar kamer loop krijg ik een idee. Ik ga naar haar kast en zoek naar dat slipje zonder kruis. Ik vind er eentje van zwarte kant met rode afzetting.Doe hem aan en mijn piemel steekt door het gat de weide wereld in. Ochtendjas er over en naar beneden. Mam staat in de keuken en is met het eten bezig. Ze kijkt me aan als ik binnen kom. Ook ik doe mijn jas open. “Makkelijk genoeg?” Mam lacht. “Ja zeker, jammer dat hij nog zolang moet wachten:”Hou dat morgen maar aan, vindt Leentje best wel mooi. Ik dacht dat je er niet van hield om vrouwenlingerie te dragen?” “Nee, het doet me niet zo veel, maar als jij dit leuk vindt wordt het toch wel weer leuk. “Nee, mannetje mij krijg je niet gek. Eerst eten.” Ik ga achter haar staan en druk mijn lul tegen haar kont. Pak onder haar jas haar tieten en kneed ze stevig. Ik kom bij haar tepels en die staan hard vooruit. Ik vinger ze even en knijp er dan zachtjes in. Ze kreunt. Dan trek ik hard aan haar tepels. Blijkbaar te hard want er komt een au. Ik wrijf er dan weer zachtjes over. Ik laat een hand zakken. “Lieverd als je doorgaat verpieterd het eten. Ik moet de aardappels afgieten. Stoppen nou!” Ik geef haar nog even gauw een zuigzoen in haar nek.

Dan ga ik de tafel dekken. We eten rustig en mam vraagt nog even of ik echt bij tante Leentje wil blijven slapen. “Je hebt zelf gezegd dat we wel zullen zien wat er van komt. Dus als ik het wil gaan we ook weer gauw naar huis. Toch”? Mam knikt. Na de afwas die probleemloos en snel is gedaan ga ik naar mam haar slaapkamer om de seksspeeltjes te bekijken. In het nachtkastje van mam vind ik een dikke dildo en een vibrator met een uitsteeksel er op. Zal wel voor haar klit zijn denk ik. Ik vind ook een ketting met 4 balletjes. In de kast vind ik een doos met een heleboel dingen. Ik stop alles in de doos en neem ze mee naar beneden. Mam is koffie aan het zetten. Ik kieper de hele inhoud van de doos op de tafel. “Wat ben je aan het doen, schat?” “Ik ben je speeltjes aan het bekijken.” “Hebben jullie die allemaal gebruikt ma?” Op dat moment komt ze met de koffie de kamer in. “Zullen de koffie maar aan tafel gebruiken hé? Nee niet alle dingen hebben we echt gebruikt. Die handboeien vond ik maar niks en met dat zweepje heb ik je pa weleens geslagen. Dat was ook niet je dat.” “De sado verhaaltje vond ik ook nooit leuk. Die las ik niet. Wat deed je met de dildo's?”

Als we samen aan het neuken waren dan stopte ik bij pa weleens een dildo in zijn reet of hij bij mij”.

“Ook wel eens allebei een dildo ma”. “Ja, dat kon ook. Als pa me in mijn reet neukte gebruikte hij weleens een vibrator. Dat was best lekker geil de vibro stimuleerde niet alleen mij en mijn klit maar ook zijn lul. We lagen dan soms stil en de vibrator deed het werk.” Dan pakt ze de ketting met de balletjes. “Die deed ik een enkel keer in mijn kutje, was wel lekker. Ik ben een keer met die dingen een wandeling gaan maken. Ik kwam gewoon midden op straat klaar.” “Doe ze eens in ma?” “Doe jij maar als je dat wilt.” Ze staat op en spreidt haar benen. We zijn nog steeds in dresscode makkelijk. Haar duster valt open. Haar slipje zit te strak om de balletjes in te brengen. Als ik haar kruisje pak om het op te schuiven voel ik dat ze kledder nat is. Probleemloos gaan alle vier de balletjes er in. Het touwtje blijft uit haar kutje hangen. “Je bent lekker nat ma, beetje geil?” “Nee, jouw leuter hangt er slap bij”. Ze pakt mijn lul beet, “Geef die kleine dildo eens aan Stef. “Mag ik die in jouw reet stoppen?” Als ik niet direct antwoord. “Ik zal het voorzichtig doen. Geef die tube met glijmiddel maar aan, dan smeert ze met haar vinger het spulletje op mijn sluitspier. Het voelt niet onaangenaam Dan drukt ze met haar vinger iets door en smeert glijmiddel in mijn darm. “Kusje” en als ik haar zoen duwt ze de dildo naar binnen. Ik span mijn sluitspier maar hij zit er al een beetje in.

“En?” “Ja, kan het doet geen zeer.”

Dan begint ze hem stootsgewijs dieper mijn darm in te drukken. “Fijn” vraagt ze en pakt een iets groter zwarte staaf. “Nu deze proberen.” Ze hapt mijn lul in haar mond. Trekt de dildo uit mijn anus. Dan zuigt ze hard aan mijn lul en stopt de 2e dildo in mijn kont. Hij komt dieper dan de eerste. Mam houdt hem stil. Dan begint dat ding te trillen, “Oh nee oohh.” “Moet ik stoppen?”

“NEE, ZUIGEN MA, ZUIGEN!”

Mam slikt mijn lul nu helemaal naar binnen en ik voel dat mijn ballen overkoken. Ik spuit mijn stralen keihard mam haar strot door. Ze trekt haar hoofd terug maar mijn lul spuit nog 2 stralen in haar gezicht. Mam komt met haar gezicht naar me toe. “Lik jij me maar even schoon…. Dan begint de telefoon te rinkelen. Mam staat op en loopt naar de telefoon. “Hallo Peter. Je belt vroeg vandaag is er iets? Wat zeg je? Dora wil kennis komen maken met ons? Zal ik Stef zeker nu ook moeten vragen wat hij er van vindt. Ja, hier gaat het goed hoor. We hebben veel plezier Stef heeft net mijn gezicht onder gespoten en staat me nu schoon te likken. Ik dacht dat ik alles had maar toen kwamen er nog twee stralen. Ik heb Stef ook alles verteld van hoe het allemaal tussen ons zit. Ja ook met Leentje en Klaas. Hij weet nu ook dat je het fijn vindt om met een man te vrijen. Nee, hij vindt het alleen maar een vreemd idee. Ja, wie weet. Doe Dora maar de groeten. Morgen zijn we bij Leentje en Klaas hé? Ja, misschien wel het hele weekeinde. Je probeert maar waar je ons kan bereiken. Ze hangt op. We gaan lekker het bad in met wat te drinken. Na een dik half uur is mam het zat. Stapt uit het bad en zegt”Ik ga in bed liggen lezen”. Ik kruip naast haar. Het duurt niet lang of ik val in slaap.