De geile vakantie met mijn zoon gaat verder
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 27 januari 2014 04:31

Na heerlijk van de nachtrust genoten te hebben werd ik naast mijn zoon wakker, die was nog ver weg in dromenland, hij lag op zijn zij tegen mij aan en een hand op mijn tieten. Voorzichtig schoof ik bij hem vandaan om uit bed te gaan, had erge zin in koffie. Mijn badjas opgezocht, en koffie gemaakt, op het balkon er van genoten. Nadat ik gedoucht had en aangekleed was, besloot ik toch maar om Remco wakker te maken. Dat viel niet mee om hem wakker te krijgen, hij had wel natuurlijk een hele vermoeiende avond en nacht gehad. Als hij een beetje wakker is kijkt hij me aan, lacht, en zie ook twijfel. "Heb ik alles gedroomd? of is alles waar gebeurt? " vraagt hij me. Ga naast hem zitten, sla een arm om zijn nek en geef hem een kus, : nee schat is allemaal echt gebeurt" zeg ik hem. Maar kom maar eens uit bed, ik heb koffie voor je staan. Nadat hij op het balkon is komen zitten, leg ik hem uit wat we eerst gaan doen, broodje eten op de boulevard en een supermarkt zoeken om wat boodschappen te doen.

"Jij wil vanmiddag naar een naaktstrand? " vraag ik hem. "ja" antwoord hij, "dat lijkt me wel leuk om daar lekker naakt rond te lopen" vervolgt hij. Omdat de situatie wel verandert is sinds gisteren stem ik er mee in. Voel me heerlijk met Remco in de buurt, ga even op zijn schoot zitten, en omhels hem. Kijk hem in zijn ogen en vraag hem "weet je nog alles wat we gedaan hebben en hoe lekker dat was ? " Hij antwoord met een knik en trekt mij stevig tegen zich aan. "we kunnen hier lekker doen alsof we een stel zijn " zeg ik, want we weten dat het thuis toch wel erg uitkijken zal zijn. We pakken wat we nodig hebben en lopen naar de boulevard, onderweg zie ik een wasserette, "kijk" zeg ik "die zullen we wel een keer nodig hebben". Bij een broodjes zaak nemen we een broodje, en lopen op ons gemak verder. Bij een kledingzaak moet ik even kijken, haha je bent vrouw of niet. Remco wijst mij op een crème witte lange jurk,"die zal jou wel goed staan" zegt hij, ik bekijk hem en ja hij is wel mooi, "hij is wel dun en schijnt door" zeg ik.

"Dan mag je er niets onder aan" zegt Remco lachend, "pas hem maar even" Ik loop naar de paskamer, Remco achter mij aan, het gordijn van de paskamer laat ik een stukje open zodat hij mij kan zien. Graag wil ik zijn reactie zien als hij ziet dat ik me uitkleed en dat ik er niets onder aan heb, geen bh en geen slip. Via de spiegel zie ik hem met grote ogen kijken, snel trek ik de nieuwe jurk aan. Hij zit als gegoten en tot mijn tevredenheid komen mijn rondingen er goed in uit. Nee, hier kan je niets onder dragen dat ziet er dan niet uit, "en wat vind je van me ? " "Je ziet er spannend en geil uit" zegt hij "die krijg je van mij". Dat vind ik lief van hem en geef hem als dank een kus. Snel kleed ik me om, lat het gordijn open, lekker Remco een beetje opgeilen. We doen snel wat boodschappen en lopen naar ons appartement, binnen pakt Remco mij direct vast en er gaat een hand onder mijn rok, en pakt me heerlijk bij mijn kutje, "kom hier lekker stuk wil je lekkere kut even voelen" doe mijn benen iets uit elkaar zodat hij er goed bij kan, heb de hele morgen al kriebels in mijn buik. Maar als hij verder wil gaan stop ik hem, "nee nee" zeg ik "we gaan spullen pakken en naar het naakt strand". We hebben geen idee hoe ver het lopen is, niet dat dat erg is, het is rond de vijfentwintig graden, dus heerlijk. Handboeken, zonnebrandcrème, flesjes drinken, wat te lezen en zonnebril. Al vrij snel hebben we het strand gevonden, het is er niet erg druk, hier en daar liggen wat stelletjes. We zoeken een plek je uit de wind op en een beetje beschut. Nadat we ons geïnstalleerd hadden keek ik eens een beetje rond, het was niet erg druk en de mensen die ik kon zien waren een beetje van gemiddelde leeftijd.

Sommigen waren met elkaar bezig, anderen lagen te zonnen, het voelde wel lekker zo helemaal naakt. "nou Remco" zei ik, "jij moet mij maar eens lekker insmeren, zodat ik niet verbrand". "En wie ga je nu insmeren" vroeg ik, "je moeder", "dat lekkere stuk". "of je geile moeder". Hij kijkt me bedenkelijk aan en zegt tenslotte : "Mijn geile vriendin, waar ik heerlijke sex mee gehad heb ga ik insmeren". "Goedgekeurd" antwoord ik, ik vind het leuk dat hij mij zijn vriendin noemt. "Doe eerst de achterkant maar", ga op mijn buik liggen. Hij begint bij mijn schouders, het is meer masseren dan insmeren, maar het is heerlijk, ik geniet er van, als hij zo heel mijn rug heeft gedaan, begint hij bij mijn voeten, en zo naar boven. Als laatste begint hij aan mijn billen, lekker masseert hij ze, met wel een beetje veel crème heb ik het idee, dan gaat hij via mijn bilnaad naar beneden en zo wrijft hij heerlijk over mijn anus en steeds verder, heerlijk geil wordt ik ervan. Met een vinger gaat hij een klein stukje mijn anus in, stil liggen gaat al moeilijk worden. Dan glijdt hij met twee vingers mijn drijf natte kut in, en zijn duim drukt hij in mijn ster. Eén been trek ik wat op zodat hij wat meer ruimte heeft, heerlijk geil is dit. of dat iemand ons ziet kan me niet schelen, hij mag niet stoppen, dat doet hij ook niet, steeds dieper voel ik zijn vingers in me. "Lekker"? vraagt hij, "ja heerlijk niet stoppen" zeg ik. "je mag wel dieper in me" weet ik tussen mijn kreuntjes uit te brengen, ik voel dat het kut geil uit mijn kut druipt, bloedgeil maakt Remco mij.

Inmiddels heb ik beide benen opgetrokken en lig ik dus met benen wijd en Remco daar druk bezig. Zal wel geil zijn om dat van een afstand aan te zien. Met mijn bekken lig ik op en neer te gaan op het ritme dat Remco zijn vingers in me stoot. Zwaar lig ik te hijgen en te kreunen, "ga door. ga door" ik voel dat er een vreselijk orgasme aan zit te komen. D omgeving kan me niks schelen,ik moet klaarkomen, steeds sneller beweegt hij in mij dan alsof er een explosie plaat vind, barst mijn orgasme los. Luid kreunend en heftig schokkend kom ik klaar, uitgeput blijf ik liggen, met mijn benen wijd uit elkaar. De geiligheid is niet over nu, alleen maar erger geworden. Remco komt naast me liggen en kijkt me liefdevol aan, het enige wat ik tegen hem zeg ; "je moet me neuken, nu", hij zegt "dat kan toch hier niet"? "Er zijn er meer die hier liggen te geilen" "je hebt me geil gemaakt en nu moet je mijn kontje neuken". Met open mond kijkt hij me aan, "dat heb je nog nooit gedaan denk ik "zeg ik, "voorzichtig naar binnen gaan dan"even rustig aan dan neuken, het is lekker strak, ga op me liggen en neuk me". Zijn pik staat keihard stijf dus dat is geen probleem, hij gaat op me liggen, omdat hij mij al klaargemaakt heeft en in mijn kontje zat met zijn duim, ben ik goed nat en staat alles lekker open. Hij komt makkelijk in me, geweldig zoals ik hem in mij voel komen.

"Helemaal erin kreun ik. zo diep mogelijk in mij stoten."

Met mijn hand ga ik aan de voorkant onder mij zodat ik met mijn klit kan spelen. "Langzaam neuken" zeg ik tegen hem, zodat het lang duurt voor hij klaar komt. Dit is geil, op het strand, waar je gezien en bekeken kan worden, heerlijk in mijn kont geneukt worden. Stop een vinger een klein stukje in mijn kut, door het dunnen wandje voel ik zijn harde pik in mij zitten. Heerlijk, de geile neukstaaf van mijn zoon diep in mij, we zijn beide nu zo vreselijk geil. "Als je voelt dat ik klaarkom moet je even stilhouden"zeg ik, dan voel ik hem langzaam in en uit gaan. Zonder enige schaamte ligt hij nu zijn moeder te neuken op het strand. Ik bewerk mijn klit en mijn eerste orgasme giert door mijn lijf, voel het kutgeil over mijn hand lopen. Remco gaat rustig door met in mij te stoten, heerlijk diep zit hij in mij, zeg tegen hem "af en toe moet je even stil liggen, zodat je niet snel klaarkomt" Hij fluistert nu steeds geilere praat in mijn oor.

"Geil wijf ik ga straks je kont vol spuiten!" en "Je bent mijn geile neukertje!"

Daar wordt ik alleen maar geiler van. Hij heeft een heerlijk constant neuk tempo, als een heipaal voel ik hem steeds in mij stoten. "Oh Remco wat neuk je me lekker"kerm ik 'je bent mijn geile dekhengst", zo geilen we elkaar steeds verder op. Ik vinger en speel met mijn klit, die steeds groter wordt. Weet niet hoe lang we geneukt hebben ondertussen, maar roep naar hem, "neuk me nu hard en diep en spuit me vol". Als ik nu klaar ga komen weet ik dat het heftig zal zijn, en ik denk hetzelfde voor Remco. Aan zijn ademhaling merk ik dat hij ook bijna komt. ik knijp in mijn klit, en voel hem nu snel en diep stoten. Dan voel ik de eerste straal sperma in mij, een laatste kneep in mijn klit en ik kom ook. Wat er gebeurt, en op welke manier weet ik niet precies meer, maar ik voel onophoudelijke stralen sperma in me. Remco heeft me stevig vast zodat hij op me kan blijven liggen, en belangrijker in me kan blijven. Dit is neuken en klaarkomen op zijn allerbest, als na een poosje Remco van me afrolt, en naast me komt liggen zegt hij ; "nooit geweten dat sex zo geweldig lekker kan zijn".

"Heb besloten dat ik jou nog heel vaak en heel lang ga neuken" vervolgd hij. "Je mag me zo vaak, waar en wanneer je maar wil mij neuken, beffen, vingeren als je wilt". Je hebt vannacht moeten beloven dat je me twee keer per dag vol spuit en dit was de eerste keer. Het is ondertussen wel erg nat onder mij geworden, er is veel geil uit mijn kut gekomen en er loopt ook zaad van Remco uit mijn kont. "denk we gaan maar even zwemmen en alles afspoelen" zeg ik tegen Remco. "ja is goed" zegt hij.

Als ik op sta merk ik dat ik niet zo stevig op mijn benen sta, als ik rond om mij heen kijk, zijn er verschillende stelletjes, die lachend naar ons kijken, en twee zijn er die hun duim opsteken. Tegen Remco zeg ik "ik denk dat we wel een heftige life show hebben gegeven". Maar voel me toch een beetje ongemakkelijk, dat wij nu en op deze manier de aandacht hebben. We wandelen samen naar het water, is wel lekker even afkoelen, ga tot mijn borsten het water in, en maak het tussen mijn benen een beetje schoon. Remco ondersteund mij, hij is een kop groter dan ik, dus ik hang een beetje tegen zijn borst aan en hij speelt ondertussen met een tiet. Als ik klaar ben dan draai ik me naar heb met mijn borsten tegen hem aan en wil hem een kus geven. Om dat te vergemakkelijken tilt hij mij op, en zoenen we, dan merk ik dat die geile dekhengst al weer met een stijve staat en mij op zijn paal wil laten zakken.

Voel hem weer in mijn kut komen en geniet weer van dat binnendringen, "Geile beer, raak jij nooit uitgeneukt?" lach ik hem toe, weer staan we dus publiekelijk te neuken. Ik hang om zijn nek en steeds al ik me laat zakken komt de volle lengte van zijn paal in mij. Iedere keer dat hij op zijn diepst zit komt zijn schaambeen hard tegen mijn klit. Al tongzoenend, om niet teveel geluid te maken neuken we met elkaar. Al vrij snel voel ik dat hij weer gaat spuiten, nu in mijn kut, en ik kom ook bijna klaar. Weer voel ik zijn geile zaad in mij, we zijn onverzadigbaar geil op elkaar. Spoel mijn kut schoon en zeg "nu gaan we een poosje bijkomen en van de zon genieten". "Ja" zegt Remco, "ga maar een poosje uitrusten want ik ben nog niet klaar met jou vandaag". De rest van de middag liggen we heerlijk op het strand, beetje zonnen, beetje lezen, beetje praten, en gewoon erg verliefd zijn. Tot op heden heb ik er een spijt van dat ik heb ingestemd om naar het naaktstrand te gaan.