Hoe ik voor het eerst mijn zusje neukte DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 27 januari 2014 04:37

DEEL 1 - De herinneringen zijn nog glashelder. Ik was ongeveer 16 jaar, mijn zus was 18. Plots deed ik de deur van de slaapkamer open en daar zat ze dan, op de zijkant van het bed. Eén been op de grond en het andere op het bed, haar armen steunend op het verhoogde voeteinde. Op zich niets mis met dat beeld alleen dat dit alles gepaard ging in een intense extase en ritmische bewegingen met haar onderlichaam over het matras. Ze had me niet eens horen binnenkomen en ging gemoedelijk verder. Ik stond perplex, zo had ik mijn zus nog nooit gezien, die impressie op haar gezicht, dat straalde van genot, van geluk. De sfeer die er hing was volmaakt en drong diep in mij binnen met een heerlijk warm gevoel in mijn onderbuik als gevolg. Plots besefte ik dat ze met iets bezig was wat eigenlijk niet hoort en wou haar niet een “betrapt” gevoel geven en verdween terug uit de kamer. De deur liet ik op een kier.

We leefden toen in een afgelegen boerderij te midden van een bosrijke omgeving. Het gezin telde vier kinderen, mijn drie zussen en ik, de eniggeboren zoon. Ik zeg dit zo omdat we een behoorlijk strenge christelijke opvoeding genoten. Alsof we een keuze hadden. Er was geen plaats voor liefde, laat staan voor lichamelijk genot. Mijn vader wou absoluut een zoon. Nee, niet zozeer omwille van het nieuwe mensje dat op de wereld wordt gezet, een individu met een eigen karakter, dat vanaf nu met veel liefde en genegenheid een eigen invulling moet geven aan wat het leven biedt. Nee hoor, meer om te pronken, voor het verder zetten van de familienaam. Tot op vandaag weet mijn vader nog steeds niet wie ik echt ben. Mijn moeder had geen eigen keuze, dat hoorde zo niet als onderdanige vrouw, als christen en na drie dochters kwam eindelijk een zoon. Misschien wel letterlijk een verlossing voor haar. In deze sfeer groeiden wij als kind op, krijg je bepaalde bagage mee….. en toch hadden we zo onze eigen invulling op bepaalde gebieden.

Vanaf het moment dat mijn oudste zus 18 werd kreeg ze een kamer alleen. Voordien sliepen we met z’n allen gezellig in één grote kamer. En gezellig was het zeker, we konden heel goed opschieten met elkaar. Van de strenge opvoeding die we ondergingen bleef in de slaapkamer niets meer van over. We deelden dan ook alles met elkaar, verdriet, liefde, vreugde en veel lol maken. Ja, soms ook ruzie. Maar een tweetal jaren later werd deze heerlijke “slaapkamerwereld” door elkaar geschud bij het nakende vertrek van mijn oudste zus. Ze was inmiddels 20 en ging trouwen met een toch wel leuke man. Ze zijn tot op heden nog echt gelukkig met elkaar. Ik zag dat het goed was. Maar toch was er enige spijt, ja zelfs verdriet omdat we nu veel minder samen kunnen beleven.

We bleven nog met z’n tweeën over in die grote slaapkamer, mijn jongste zus, Suzie en ik. Elien, die inmiddels ouder was mocht dan ook de vrijgekomen kamer inpalmen. Natuurlijk kwam ze nog vaak even langs om een nachtzoen te geven en nog wat te vertellen of te spelen.

Ondertussen was het ongeveer een jaar geleden dat ik mijn zus “betrapte” tijdens haar moment op het bed. Toegegeven ik had er nog vaak aan gedacht, vooral dat heerlijke warme gevoel in mijn onderbuik en die uitdrukking op haar gezicht bleven me enorm bij. Nu wij twee alleen een grote kamer deelden hoopte ik stiekem dit nog eens te kunnen meemaken.

Het duurde zelfs niet zolang. Stilletjes werd ik gewekt door een zacht geluid. Ik deed mijn ogen open. In tegenstelling tot wat ik verwachtte was het niet geheel donker in de kamer. Er scheen een gedempt lichtje aan de andere kant van de kamer. Toen ik in de richting van het lichtje keek, zag ik het silhouet van Suzie dat ongeveer in een gelijkaardige houding zat als toen. Over haar nachtlampje hing een roodachtig doekje dat het licht een extra warmere, zachtere tint gaf. Vermoedelijk was het de bedoeling om mij niet te wekken.

Vlug keek ik weg van het scenario dat zich op enkele meters van mijn bed afspeelde. Dat heerlijke warme gevoel kwam weer opsteken en maakte me volledig alert. Stiekem draaide ik mijn hoofd weer in haar richting. In de schijn van het sfeervolle licht zag ik hoe Suzie weer ritmisch over de zijkant van haar matras bewoog. Maar deze keer werd mijn gevoel extra gestimuleerd door het vrij doorzichtige slaapkleed dat ze aan had dat bovendien door de weerschijn van het lichtje haar ronde borsten accentueerde. Wat moest ik hier mee, zou ik me omdraaien en doen alsof ik niets had gezien of zou ik blijven kijken om dat heerlijke gevoel dat in mijn lichaam tierde nog even vast te houden. Even schoot de gedachte aan wat ons werd geleerd door mijn hoofd. Je mag je niet laten verleiden door de deugden des levens. Dat werd ons al van in den beginne ingeramd. We mochten niet naar duivelse muziek luisteren, (Queen, Jackson, hard-rock) tv kijken hield in, VHS met vrij christelijk getinte films. Geen actie films dus. En mocht er dan al eens een scene voorkomen waar men zou kunnen gaan kussen in de zin van “ik hou van jou” werd de band gestopt en verstopt…… Maar…. Toch blijven mijn ogen gericht op al dat moois dat zich voor mij afspeelde. Om het nog beter te kunnen aanschouwen draaide ik me op mijn zij en ging een tiental centimeter dichter liggen. Suzie had niets gemerkt, ze zat in haar eigen wereldje, in volledige extase. De ritmische bewegingen namen toe, ze sloeg haar hoofd achterover, haar rug in een lichte kromming waardoor ik het volle zicht kreeg op haar mooie ronde borsten waar tot mijn grote verbazing nog twee uistekeltjes tegen haar slaapkleed priemden. Wat dit allemaal deed met mij kan ik moeilijk beschrijven maar even werd het teveel en keek ik weg. Naar het lampje.

Dat had ik beter niet gedaan, het was namelijk niet een gewoon doekje dat de belichting een extra sfeer gaf, het was haar slipje. Ik herkende het wel, want ik had het eens gezien toen we aan het ravotten waren op de kamer. Je weet wel, zo broer en zus die elkaar uitdagen wie het sterkste is. In al het geduw en getrek belandde ik boven op haar en….. gewonnen. Toen ik van haar af ging was haar rokje helemaal naar boven en kon ik alleen maar mijn aandacht vestigen op dat rode slipje en ja ook wel het idee van wat er achter dat slipje zit, hoe het eruit ziet, hoe het voelt. Nu ik er terug aan denk, herinner ik me ineens dat ze op die momenten ook al eens van de bewegingen maakt. Bijvoorbeeld toen ik haar in een bepaalde houding vasthield en zonder enige bedoeling met mijn dijbeen tussen haar benen in contact kwam met haar poesje. Wouw, zonder dat ik het besefte was het voor haar toen al volop bezig.

Suzie zat dus op dit eigenste moment zonder slipje, of anders gezegd, volledig naakt onder haar dunne slaapkleed te genieten van die heerlijke sensatie dat opgewekt werd door het contact van haar blote poesje met de lakens.

Op dat moment kon ik me niet inbeelden hoe dat eruit zou zien, dat poesje. Ik had zoiets nog nooit gezien maar ik zag wel wat het met haar deed. Het tempo werd steeds sneller en ik hoorde haar ademhaling zachtjes luider worden. De bewegingen van haar lichaam werden intenser, haar ene hand ging over haar borsten en trokken een beetje aan haar tepeltjes waarbij de ademhaling overging in een stil kreetje. Haar onderlichaam ging intussen wild te keer en plots……. viel alles voor enkele seconden stil. Ik wist niet wat ik zag, wat ik op dat moment voelde. Mijn ogen konden alleen maar kijken en mijn gevoelens, verlangens naar weet ik veel, werden gigantisch geprikkeld. In een soort van slow motion verkrampte heel haar lichaam, boog ze helemaal achterover en volgde er een veel luider gilletje. Haar lichaam begon plots enorm te schokken waarbij ze haar hand tussen haar benen stak en nog even een draaiende beweging uitvoerde over haar poesje. Ik werd gek bij het zien van dit alles, zoveel passie, sensatie, emoties had ik nog nooit gezien. De hevigheid van haar schokkende lichaam nam af en even later kwam ze terug recht en keek direct in mijn richting. Ze was terug, terug in de realiteit, terug in onze slaapkamer en hoopte misschien dat ik niets had gemerkt. Verdwaast keek ik haar aan, ik wou direct mijn ogen sluiten en doen alsof ik sliep maar het geluk dat ik op haar gezicht kon aflezen hield dat tegen. Ze lachte lief naar mij en ging naast haar bed staan. Nu zag ik haar volledige silhouet in het gedempte licht. Het was alsof ze daar naakt stond, zo gedetailleerd kon ik haar lichaam opnemen om nooit meer te vergeten. Dat lief gezichtje, die heerlijke ronde borsten en wat me nu vooral opviel die ontzettend volmaakte vorm van haar billen. Ik werd overspoeld met intense gevoelens bij het aanschouwen van dit goddelijke schoon.

Ze boog voorover om haar slipje te nemen en weer aan te doen. Even kreeg ik als toetje nog een glimp van haar blote billen te zien in het vele scherper geworden licht. Slaap zacht, zei ze nog lief en deed het licht uit. Plots was het aardedonker….. Maar niet voor mij. Mijn gedachten stonden op “repeat all”.

Natuurlijk was dit nog maar het prille begin van een hele intense en leerrijke ervaring met mijn zus, Suzie. En het voelt nog steeds goed.

Het was ergens midden in de zomervakantie. Een jaarlijks terugkerende activiteit in deze lange vakantie was onze “dagtocht”. Een hele dag de natuur in, een lange wandeling en vooral een hele dag weg van thuis. De picknick ging mee, samen met enkele boeken en strips om op ons plekje, ergens in de luwte van deze zwoele zomerdag, een paar uurtjes te genieten van de stilte om ons heen. Die dag waren we met ons tweetjes, Suzie en ik. Elien mocht wonder boven wonder, een weekje logeren bij haar vriendin. Natuurlijk was dat ook zo’n hypocriet christelijk gezinnetje en dus goede vrienden van onze ouders. We hadden al de hele voormiddag gestapt toen we aan ons vast plekje aankwamen. Een klein paradijs dat we een vijftal jaar geleden samen met ons vieren ontdekt hadden. Het was vrij afgelegen. Er waren geen wegen of paadjes in de buurt. Je moest een behoorlijk eind door een dens bosje ploeteren om er te geraken. Maar het was werkelijk een klein paradijsje, ons paradijsje. Een vennetje met van dat hoge gras rondom en van die mooie struikjes met paarse bloemetjes. En daar, daar langs de waterkant hadden we ons plekje gemaakt, in de schaduw van een mooie laagvertakte den. Eén van die lage takken gebruikte we ook vaak als zitbank.

Op dat plekje hebben we al heel wat uren gesleten met niets doen, soms niets zeggen en gewoon genieten. Maar nu was het anders. Na wat er laatst gebeurd was in de slaapkamer, hing er een heel andere sfeer. We lagen in de schaduw van onze boom. Suzie was aan het doezelen, ik was een strip aan het lezen. Gewoonweg zalig. Het geluid van insecten die voorbij snorren, de vele vogeltjes die zingen en heel af en toe het geronk van een overvliegend sportvliegtuigje. Dat was voor mij vakantie, dat was voor mij zomer. Zelfs nu nog steeds, als ik op een zonnige dag zo’n sportvliegtuigje hoor overvliegen komen die herinneringen steeds weer boven.

De uren gleden langzaam voorbij en het schaduwplekje werd meer en meer door de zon beschenen. De heerlijke warme zonnestralen streelden mijn blote bovenlijf. Even richtte ik mijn gezicht op om de zonnestralen te ontvangen. Een heerlijk gevoel een gelukzalig moment. Er hing een bijzonder leuke sfeer in ons paradijs. Suzie lag ook te genieten van het zonnetje. Ze had alweer dat heerlijke blauwe jurkje aan. Een jurkje gemaakt uit zo’n zacht sponzen stofje. Bovendien was haar shirtje ook van dat stof, met van die smalle bandjes waardoor haar schouders en hals zo goed als volledig bloot waren. Ze gaf zichzelf over aan de zonnestralen die haar helemaal in hun macht hadden. Ik kon zien dat ze het erg warm had, haar hals tot net aan de rand van haar shirt, parelde van het zweet. Met dit beeld sloot ik mijn ogen en dwaalde af in gedachten.

Even later hoorde ik een vreemd geluidje, anders dan al die omgevingsgeluiden. Ik deed mijn ogen op een kier en zag dat Suzie haar rokje een beetje naar boven had geschoven om zo met haar ene hand over haar poesje te wrijven. Ze was waarschijnlijk al een tijdje bezig, dat wist ik nu wel, want de wrijvende en draaiende bewegingen gingen in een behoorlijk tempo en ook het zachte gehijg wat tenslotte mijn aandacht had getrokken, werd luider. Ik kon niet anders dan met wijd gesperde ogen naar haar staren. Die heerlijke warmte, die rechtstreekse zonnestralen op haar mooie lichaam had haar lusten opgewekt, ze was er waarschijnlijk helemaal warm van geworden en voelde af en toe van die kriebels in haar onderbuik, bedacht ik me. Zelf voelde Ik het ook weer, dat intens gevoel in mijn onderbuik bij het zien van haar genot.

Mijn aandacht ging vooral naar dat kuiltje in haar hals en het begin van die mooie kloof tussen haar borsten die verdween onder dat zachte stofje. Haar bezwete bovenlichaam gaf een extra “erotische” tint. Door haar bloesje heen zag ik weer die kleine topjes op haar borsten die precies het zachte stofje willen doorprikken. Haar lichaam draaide ze in vele kronkels samen met het ritme van haar hand. Haar heupen maakten van die op en neer gaande bewegingen om een extra boost te geven aan dat heerlijke gevoel dat nu in haar onderbuik aanwezig was. Ze spreidde haar benen steeds verder om zo nog beter aan haar poesje te kunnen. Het ging niet lang meer duren dat al haar spieren in haar lichaam gaan samentrekken waardoor ze weer enorm gaat schokken. Dat zag ik aan de uitdrukking op haar bezwete snoetje en de toch wel ruwe, wrijvende en draaiende bewegingen die ze nu maakte met haar hand en haar lichaam. Intussen had ze haar slipje wat opzij getrokken waardoor ze met haar vingers wel degelijk over haar blote poesje aan het draaien was. Ik zat net iets te ver weg van haar om het goed te kunnen zien, ook haar hand zat er steeds voor. Het lef om op te staan en er vlak naast gaan te zitten had ik niet.

Heel mijn lichaam schreeuwde er wel om, “doe het, zet je tussen haar benen en kijk, voel!”

Daar kwam het dan, ze bolde heel haar lichaam op, een vrij luide gil, het schokken van haar lichaam en dan iets nieuws…. Heel haar slipje werd nat, zo erg zelfs dat het er door begon te druppelen. Ik keek naar haar snoetje waar intussen een gelukzalige glimlach was af te lezen. Haar ogen waren nog steeds gesloten. Nog heel even bleef ze van die draaiende bewegingen maken op haar naakte poesje waarna haar lichaam weer begon te ontspannen. Haar rug raakte weer de grond. Zo bleef ze nog even liggen. Ze bracht haar beide armen boven haar hoofd waardoor ik nu een klein beetje van haar poesje kon zien. Vooral die kleine donker blonde krulletjes kon ik zien, de rest was terug bedekt met het slipje dat nog steeds aan het druppelen was. Af en toe zag ik haar onderlichaam nog wat naschokken en toen…… Ze richtte zich op en keek me recht in de ogen. Die gelukzalige blik die ik van haar kon aflezen sprak boekdelen, Suzie had alweer enorm genoten van haar moment en misschien wist ze wel dat ik naar haar zat te kijken. De stiekemerd. Ze glimlachte naar mij, maar niet zoals ik dat van haar gewoon was. Er zat een ander trekje in, iets stouts. Ik wist niet waar ik eerst moest kijken, mijn ogen gingen van haar hals naar haar borsten, naar haar poesje dat nu terug volledig bedekt was onder haar rokje en terug naar haar ogen. Daar bleef ik even, heel even hangen. Ik kon er zoveel uit aflezen maar wist op die moment nog niet precies wat. De stilte werd doorbroken, Suzie stelde voor om terug te keren, het was tenslotte nog een stukje wandelen. In de late namiddag waren we weer thuis aangekomen. Er hing een briefje op de deur. Totaal niet de gewoonte bij ons, dus we waren een beetje verrast. Blijkt dat Elien een ongelukje had gehad, niets dramatisch maar mijn ouders gingen toch even checken. De vriendin waar ze logeerde woonde in de buurt van de kust, het was dus toch een eindje rijden. Ze gingen vrij laat thuis komen, het kon wel na middernacht zijn, stond op het briefje. Mama had nog net voor hun vertrek alles voorzien. Onze lievelingsmaaltijd, een lekker dessertje en een mooie film. We mochten zelfs tot 11u opblijven. Alsof we dat nog nooit gedaan hadden, ha, ze moest eens weten.

Ik keek Suzie aan en toen wist ik wat ik in haar ogen zag, net hetzelfde als even geleden, iets ondeugends, iets aantrekkelijks, euforisch. Ze zag me graag dat wist ik wel, maar die blik had iets meer, eerder een verlangen. Na het eten en de afwas zei Suzie dat ze ging douchen. Oké, ik ga wat verder werken aan onze puzzel want die “christelijke” film vind ik maar niks. Puzzelen, dat was ook nog één van onze activiteiten. Ja, computerspelletjes, tv kijken of uitgaan dat bestond bij ons niet. De puzzel, met welgeteld 8000 stukjes, lag op onze slaapkamer. Papa had een grote houten plaat gemaakt zodat we de puzzel in aanmaak konden opbergen. Nu lag hij nog op de grote mat in het midden van de kamer. Zo’n dikke zachte mat, dat was altijd lekker om op te liggen, vooral in de winter. Ik was alvast gestart. De avondzon gaf haar laatste stralen door het dakraam.

Suzie kwam de kamer binnen…. Het viel me op dat ik de laatste tijd veel anders kijk naar Suzie dan vroeger. Veel gerichter, elk detail, elke uitdrukking nam ik op. Het voelde ook anders, het deed me iets als ze in de buurt was, ik begon haar ook te missen als we niet samen waren. Daar stond ze dan, haar korte blonde haren, nat en een beetje in de war. Het had wel iets aantrekkelijks, iets magisch zelfs. Het beeld werd versterkt door de lichtinval van de avondzon dat haar mooie gebruinde snoetje, schouders en hals extra zacht maakte. Ze had nog steeds dezelfde kleren aan, behalve haar slipje. Dat vermoeden had ik althans omdat het enkele uren geleden volledig was nat geplast. Even kreeg ik de intentie om op te staan en tot vlak voor haar neus te gaan staan. Oog in oog. Om dan mijn handen op haar schouders te leggen en deze dan in een zachte beweging te kneden en te wrijven. Met mijn ene hand zou ik haar hoofd nemen en op mijn schouder leggen. Met mijn andere hand op haar onderrug, zou ik haar hele lichaam tegen mij aan trekken. Dat zou zo ontzettend lekker voelen tegen mijn blote bovenlijf. Maar nee, dat durfde ik niet. Ze kwam erbij liggen, lekker dicht naast mij. Door de zwoele temperaturen had ik geen shirt aan. Zelfs mijn short had ik uitgedaan. Enkel een blitse boxershort sierde mijn toch wel vrij gespierde lichaam. Waarschijnlijk van al dat werken met papa, hihi. We zongen wat mee met de muziek dat uit het kleine radiootje kwam. Dat had ik ooit eens gekregen van Pieter, die lieve man waar mijn oudste zus nu haar leven mee deelt. Maar niet vertellen tegen mama en papa hé. Want eigenlijk mochten we dat niet, alleen maar liedjes over Jezus en God weet wie nog allemaal.

We puzzelden vrolijk verder en hadden er veel plezier in. Tot ik zag dat Suzie een puzzelstukje verkeerd had gelegd. Haha, dat klopt niet, zei ik. Toch, zei Suzie. Maar allé, dat zie je toch, die kleuren verschillen te veel….. En zo begon het gekibbel. Niet op een boze manier hoor, eerder plagerig. Het gekibbel sloeg om in ons al gekende “ik ben de sterkste” spel. Toch was het nu anders. In het speelse gevecht, probeerde ik nu eerder bewust zoveel mogelijk haar borsten en vooral haar strakke, ronde billen te raken. Dat wekte bij mij een heerlijk gevoel op, een verlangen naar, vele tintelingen in mijn buik. Gevoelens die ik nog niet kon plaatsen op dat moment maar het voelde goed. Ik wou meer van dat en was zo stoutmoedig, of eerder opgewonden om dat ook te doen. Van het “even” aanraken van haar borsten en billen ging het naar een wat langer contact waarbij ik een wrijvende beweging maakte. Tot mijn verbazing zag ik dat Suzie dit niet erg vond, misschien merkte ze het wel niet want we waren tenslotte aan het spelen. Uiteindelijk belandde ik boven op Suzie. Met mijn armen gestrekt hield ik haar handen naast haar hoofd. Mijn ene been naast haar en mijn andere been tussen haar benen. Haar rokje was wat omhoog geschoven en één van de bandjes van haar shirtje was omlaag gezakt wat direct mijn aandacht trok. Ze had geen bh aan. Het enige wat haar mooie, warme, malse borsten scheidde van mijn ogen was het sponsachtige shirtje. Dat prikkelde mijn fantasie zo sterk dat een vloedgolf aan gevoelens en gedachten door mijn hoofd flitste. Ze had dit waarschijnlijk bewust gedaan, ze had waarschijnlijk ook geen slipje aan. Wat is dit toch, wat voel ik toch allemaal in mijn lijf. Waarom denk ik aan zoiets.

En toen gebeurde het……het begin van alles!

Terwijl we daar in die houding lagen, op die lekkere zachte mat, zwijgend en kijkend in elkaars ogen. Gierden de vele gevoelens door onze lijven. De gedachten van wel willen maar niet durven, de hunkering naar. Dit alles werd plots doorbroken….

Suzie tilde lichtjes haar onderlichaam op zodat haar naakte poesje mijn dijbeen raakte. Het was letterlijk vel tegen vel. Wat ik dacht, wat ik al die tijd had gehoopt was uitgekomen. Het was op dit moment het heerlijkste gevoel dat ik ooit heb meegemaakt. Het was zo zacht, zo intens. Die eerste intieme aanraking bracht mijn hoofd op hol, de kriebels in mijn onderbuik gierde in het rond en zochten een uitweg. De tintelingen zette zich verder richting mijn piemel die precies dienst deed als bliksemafleider om het overschot aan kriebels die mijn buik niet meer kon vatten, op te vangen. Lichte schokjes en een heerlijk tintelend gevoel daar beneden deden mijn piemel zwellen. Ik kende dat wel, ik wist dat die soms wel eens heel hard kon worden maar dit was compleet anders. Dit was super lekker.

Uitzinnig werd ik ervan, vele gedachten flitsten in mijn hoofd, dit mag niet, dit kan niet, laat u niet verleiden door de dingen des duivels, verlos je van het kwade, lees je bijbel, bid elke dag. Een zin dat er tot den treuren toe werd ingeramd door onze ouders. Maar de gevoelens, de sfeer die er op dit moment in onze slaapkamer heerste was veel sterker dan de opvoeding. We keken elkaar nog steeds recht in de ogen, ik had haar armen nog altijd in een stevige greep, ik lag nog steeds half op haar goddelijke lichaam. Wij twee, hier in onze slaapkamerwereld, waar alleen onze wetten gelden, hier in de gerenoveerde boerderij van onze ouders, temidden van een uitgestrekt landschap met velden, bossen en geen enkel ander huis in de wijde omgeving te bespeuren.

Hier lagen wij…. te genieten van elkaars aanrakingen. Ik wou hier nooit meer weg, ik wou het haar vertellen wat ik voelde maar dat was niet nodig. Onze blikken, de uitstraling van deze geladen sfeer tussen onze lichamen… Het leek wel of we elkaar volledig aanvoelden. Ze deed het nog een keer, haar poesje raakte weer mijn been maar deze keer hield ze langer aan. Ze drukte ook harder, om aan te tonen, heb je het nu eindelijk gevoeld. Alweer schoten de buikkriebels naar mijn piemel die steeds maar harder, dikker en groter werd. Een gevoel dat zo lekker was dat ik me niet meer kon focussen op de kracht waarmee ik haar vasthield. De grip op haar polsen die ik eerder zo stevig tegen de mat kon duwen verdween gestaag. Dat voelde Suzie ook en ze liet in alle opwinding de kans niet verloren gaan om een hand los te wrikken. Haar arm ging zachtjes, langs mijn lichaam in de richting van mijn smalle, strakke kontje.

Ze wreef met haar hand over mijn onderrug verder door over mijn bil om zo te eindigen aan de onderkant van mijn rechter bil. Deze lieve, zachte aanraking werd wat in de kiem gesmoord door de boxershort die ik aan had. Nu had ze genoeg grip om mij dichter tegen haar aan te trekken, om de druk van mijn been tegen haar poesje te verhogen, om het ritme waarmee ze met haar poesje tegen mijn bovenbeen aan het wrijven was te bestendigen. Net zoals ik ze eerder had kunnen bezig zien op de rand van het bed, deed ze het nu tegen mijn bovenbeen. Mijn blote bovenbeen tegen haar warme zachte poesje. We bleven elkaar nog steeds in de ogen kijken, maar haar blik veranderde, deze aanraking bracht ook bij haar een ontzettend verlangen naar boven. Zij had waarschijnlijk ook van die heerlijk kriebels in haar buik en ter hoogte van haar poesje. Ondertussen had ze ook haar ander hand losgemaakt. Met deze hand wreef ze even over mijn borstkas en ging dan langs mijn oksels richting mijn rug. Ik voelde dat ze me nog dichter tegen haar aan wou drukken en zakte uiteindelijk volledig door mijn armen die nog gestrekt naast haar hoofd stonden. Het voelde als hemels, het verlangen om zo dicht bij mijn zusje te zijn was nu werkelijkheid. Ik kon haar borsten voelen tegen mijn borstkas, mijn piemel die inmiddels behoorlijk hard stond duwde tegen haar buik. Dat moest ze wel gevoeld hebben, dat kan niet anders. De bewegingen met haar onderlijf waren intussen wat toegenomen. Ze wreef in kleine schokjes tegen mijn been terwijl ze nu met beide handen op mijn kontje nog extra druk bijgaf. Deze aanraking werd nog lekkerder toen ze mijn boxershort wat omhoog duwde om zo mijn blote billen te voelen. Ik hield het niet meer, ik moest iets terug doen, ik zou haar laten voelen dat er een wederzijds verlangen is, dat ik nooit of te nooit nog van haar gescheiden wil worden, heel mijn leven wil ik zo dicht tegen haar aanliggen, haar ruiken, haar voelen. Mijn ene hand ging door haar natte haren, richting haar mooie snoetje. Haar wangen waren zo zacht. Bij deze aanraking sloot ze haar ogen en zuchtte, eindelijk had ze mij, eindelijk kreeg ze een antwoord op haar acties. Ik gleed met mijn wijsvinger over haar neusje, zo naar haar lippen.

Wat was ze mooi en lief. Dat kuiltje in haar hals moest en zou ik ook voelen, haar schouders, haar borstbeen dat elegant werd geaccentueerd door haar zelf gemaakte ketting. Zonder enige schroom ging ik verder haar lichaam af tot ik haar borsten aanraakte. Intussen had ik ook mijn lichaam in beweging gezet, op aansturing van haar handen op mijn kontje. Af en toe wreef ze even over mijn billen en nam me weer stevig vast onderaan mijn kontje. Het ging ineens allemaal veel sneller als toen ik ze bezig zag op het bed. Haar ogen rolden weg en werden gesloten, haar lichaam schokte heftig onder het mijne. Haar ene ontblootte borst werd nu door mijn hand zachtjes gemasseerd. Ze kreunde heerlijk in mijn oor en kneep plots flink met beide handen in mijn billen. Een golf vocht spoot tegen mijn been op. Ze kuste me ineens vol op de mond, stak haar tong tussen mijn lippen waarbij ik mijn mond lichtjes opende. Ze likte heftig met haar tong langs mijn tong, de binnenkant van mijn wangen. Ze nam met haar beide handen mijn hoofd vast en trok me dicht tegen haar aan terwijl we innig kusten. Alweer een apart gevoel die draaiende tongen tegen elkaar, die smaak, die geur. Ik wist niet waar zij dit allemaal geleerd had ik wist niet hoe het moest maar deed gewoon mee en het voelde goed. Haar lichaam ontspande zachtjes aan, het kussen stopte met een likje op mijn lip. We keken elkaar weer aan hadden nu allebei een gelukzalige blik in de ogen, we voelden ons super gelukkig en bleven nog even zo liggen, zonder iets te zeggen maar we glunderden, allebei, van puur genot. Plots besefte ik dat ik met mijn harde, grote piemel nog tegen haar buikje lag. Ik begon me even wat te schamen werd weer overmeesterd door de harde realiteit van deze wereld. Wat is dit toch.

Ik rolde van haar af en zei met een smoes dat ik dringend moest plassen. Suzie keek me aan, glimlachte een keer en keek recht naar mijn piemel. Mijn boxershort was behoorlijk nat van haar plassen. Het rokje van haar trouwens ook, zelfs op de mat was een grote natte vlek. Daar lag ze dan met één borst ontbloot haar rokje helemaal omhoog met haar benen lichtjes open. Eindelijk kon ik van dichtbij, en in alle details haar borst zien, zelfs haar natte poesje was nu binnen oog bereik. Alweer geraakte ik opgewonden van die gedachten die door mijn hoofd flitsen. Zou ik dichter komen, zou ik het een keertje mogen voelen. Dit is “het moment” waar ik de laatste tijd al zo vaak heb over gefantaseerd. Het was zelfs nog beter dan ik ooit had kunnen voorstellen. De opgewondenheid nam het over van de schroom maar ook alles wat er net gebeurd was deed mijn verlangen terug aanwakkeren. Met mijn hand ging ik terug richting de ontblote borst en zachtjes begon ik haar heerlijk warme, malse borstje te strelen. Die mooie kleine maar dappere tepel die geheel hard aanvoelde kwam ook aan de beurt. Met mijn vinger ging ik langs de aanzet van haar tepel en duwde deze vervolgens wat heen en weer. Suzie keek me aan en zei zachtjes, wat voelt dat lekker, doe maar verder. Ze deed ook het andere bandje van haar schouder naar beneden, waardoor ik nu haar beide borsten kon zien. Harmonie, dat was het en heerlijk om te voelen. Ook Suzie genoot er met volle teugen van. Waarschijnlijk was het voor haar ook de eerste keer dat iemand anders haar op die manier aanraakte. Zoals ik eerder gezien had van haar, nam ik haar tepel tussen twee vingers en trok er zachtjes aan. Het leek wel of ze dit graag had, ze liet me gewoon doen en bleef maar naar mij kijken met een hunkerende aanblik. Misschien is het gewoon voorgeprogrammeerd of nog een reflex van toen ik baby was maar de drang om mijn mond aan haar tepel te brengen en er lichtjes aan te zuigen kon ik niet weerstaan.

Het moment dat mijn lippen haar tepel omvatte sloeg ze een kreetje. Onmiddellijk keek ik op met vragende ogen. Maar ze fluisterde zachtjes in mijn oor, wat doe je dat heerlijk lieveling. Dat was de switch die overging, ik kreeg bevestiging van mijn handelingen, het streelde mijn ego. Het gevoel van dat wederzijdse, dat verlangen, het versmelten van onze passie konden we nu aan elkaar overbrengen. Ik kuste haar op haar lippen en duwde mijn tong hevig in haar mondje. We rolden heerlijk met onze tongen tegen elkaar, elke plekje in haar mond wou ik beroeren. Ondertussen had ik me over haar gelegd. Ze lag nu tussen mijn benen en we kusten elkaar vol passie verder. Onze lichamen hadden geen contact met elkaar, enkel onze tongen waren in elkaar verstrengeld. Af en toe kuste ik haar lippen, likte ik haar wangen, haar nek, haar hals en zoog aan haar beide tepeltjes. Ik werd gek van passie, van dat lustgevoel. Het werd steeds uitbundiger, er waren geen remmingen meer, er was geen stoppen aan. Suzie streek met haar handen door mijn haren, wreef over mijn rug en trok me tegen haar aan. We lagen nu op elkaar, mijn blote bovenlijf vol tegen haar malse borsten, mijn stijve harde piemel tegen haar poesje. Haar handen gleden weer over mijn billen en trokken mijn heupen tegen haar aan. Schuren moest ik, met mijn harde piemel tegen haar poesje. Direct in een snel tempo dat ze zelf aangaf. Ze kuste mijn nek, likte mijn oren, mijn lippen. We tongde heftiger als voorheen. Beide waren we nu in een andere wereld, een ander universum. Suzie had me meegenomen naar deze plek. Alsof het allemaal nog niet voldoendewas deed Suzie haar benen een beetje open waardoor ik plots vol tegen haar natte poesje kon aanrijden. Even wou ik stoppen met dit alles, de drang om met mijn blote piemel langs haar poesje te rijden was groot maar dan moest ik mijn boxershort uitdoen. Maar dit was ook zo heerlijk en mocht niet stoppen. Het leek wel of Suzie mijn gedachten kon lezen want nadat we in deze houding lagen trok ze gulzig mijn boxershort omlaag om deze zo verder met haar voeten volledig uit te doen.

Ze had nu haar beide benen opgetrokken waardoor ik nu volledig zicht kreeg op haar fijne natte spleetje. De kleine blonde krulletjes glimmen in het avondlicht. Ik kwam op haar liggen. Steunde met mijn ellebogen naast haar lichaam. Mijn piemel tegen haar poesje. Suzie bracht in vrij snelle op en neer gaande bewegingen haar poesje dichter tegen me aan. Mijn piemel gleed nu op en neer langs haar natte poesje. Wisten wij toen veel dat je er ook andere dingen mee kon doen. Wij kenden alleen maar dit en het was ONBESCHRIJFLIJK. Suzie kan haar handen niet van mijn kontje houden en wreef naarstig over mijn billen om me dan weer ruw en hard tegen haar aan te drukken. De kriebels in mijn buik waren niet te houden en intenser als ooit tevoren. Het kussen met de tongen was gestopt, het gevoel daar beneden had alle aandacht gekregen. Ik richtte mijn lichaam op en steunde met gestrekte armen langs haar hete lichaam. Suzie gaf nu het ritme aan door met haar heupen op en neer te bewegen. Ik keek naar onze genotsdelen die in een snel tempo tegen elkaar aan wreven. Het topje van mijn ontzettend harde piemel kwam af en toe bloot, vooral bij de neergaande beweging van haar heupen. Dat voelde eens zo lekker als dat blote topje langs haar natte poesje gleed. Met een hand trok ik even aan mijn piemel zodat dat gevoelige topje continue langs haar spleetje gleed.

Alles was glibberig daar beneden en vooral sensationeel. Suzie werd zo wild van de lust die in haar hete lichaam tierde dat ze niet wist wat ze eerst moest voelen. Maar dit mocht zeker niet stoppen. Met een hand streelde ik haar borsten en tepels, terwijl ik mijn ogen niet kan afwenden van dat schouwspel dat zich daar beneden afspeelde. Ik zag de top van mijn piemel heerlijk op en neer langs haar erg natte spleetje glijden en telkens als ik de bovenkant van haar poesje raakte schokte heel haar lichaam. Ik voelde heel haar lichaam samentrekken wanneer ik terug naar beneden ging. Ze duwde me nu zo fel tegen haar poesje aan dat mijn piemel steeds dieper tussen haar spleetje gleed. Niet in haar poesje maar tussen haar schaamlipjes wist ik een tijdje later. Haar handen bleven mijn kontje beroeren en af en toe als ze me stevig tegen zich aandrukte gleed er een vinger tussen mijn billen. Deze aanraking deed me volledig sidderen van genot.

Ook Suzie zat tegen een explosie aan.

De laatste glijdende beweging met mijn piemel tussen haar lipjes voelde zo intens dat het topje precies nog groter en dikker werd. Suzie had nu mijn kontje stevig vast, kneep geregeld in mijn billen en liet precies met opzet haar vinger tussen mijn billen glijden. Net op die erg gevoelige plaats. Misschien had ze gemerkt dat het wat teweeg bracht in mijn lichaam maar ik hield het niet meer. Het leek precies of al het bloed uit mijn hoofd onttrokken werd, mijn piemel bleef maar zwellen en die heerlijk kriebels in mijn onderbuik werden nu allemaal te gelijk richting het topje van mijn piemel gestuurd. Het moest eruit, het was teveel aan kriebels deze keer. Ook Suzie haar adem stokte en ze trok een laatste keer mijn lichaam erg ruw tegen haar aan, mijn piemel gleed van beneden haar spleetje, tussen haar natte schaamlipjes door naar boven, tot ik weer dat plekje raakte.

Haar lichaam schokte nu wel erg hard, haar benen trok ze erg hoog op en gingen in het zelfde ritme als het rijden, open en toe. Alweer bolde ze haar lichaam op maar nu meerdere keren achter elkaar. Bij elke stuiptrekking gutste het vocht dat uit haar poesje kwam tegen mijn piemel op. Ik voelde het spuiten tot tegen mijn buik. Ik had dit graag willen zien maar was zelf in een vorm van extase. Bij haar laatste harde stoot werd ook bij mij elke spier in mijn lichaam samengetrokken waardoor alle energie, alle passie en lust maar via een weg kon ontsnappen. Het voelde alsof het topje van mij piemel ging ontploffen. Er was geen tegenhouden meer aan. Terwijl Suzie haar poesje overliep van genot, spoot ik alle lusten die in mijn lichaam waren opgebouwd door mijn piemel naar buiten. Dit was hemels. Onze lichamen schokte nog een poosje na en het leek wel of we allebei tegelijk de ogen open deden. Heftig, dat was het enige wat ik kan zeggen van dat moment, van die blik.

Ik keek naar mijn piemel waar nog wat vocht uitsijpelde en zag op Suzie haar buik een behoorlijk rare substantie liggen. Onmiddellijk schoot ik recht en zat nu gehurkt tussen Suzie haar benen. Suzie keek ook op haar buik en voelde met haar vingers aan dat spul op haar buik. Voelt gek, doorbrak ze de stilte. Ze had de reflex om er ook een keertje van te proeven. Ze nam wat op haar vinger en proefde met het tipje van haar tong. Ze liet de smaak wat opnemen in haar mond en likte vervolgens haar vinger af. Opnieuw gleed ze met haar vinger door het slijmerige spul en bracht die nu naar mijn lippen. Proeven, zei ze, bijna op gebiedende wijs. Nieuwsgierig als ik was likte ik haar vinger af. Proefde niet slecht. Vervolgens streek ik met mijn vinger langs haar nog druppelende spleetje, en bracht het vocht dat zonet uit Suzie haar poesje gutste naar mijn mond. De smaak was helemaal anders maar wel even aangenaam. Ik keek Suzie aan en zag meteen dat ze ook wel eens wou proeven. Een tweede maal gleed ik met mijn vinger over haar poesje, maar nu net tussen die zachte lipjes. Bij deze aanraking ging er weer een schokgolf door haar lichaam waardoor er nogmaals een klein straaltje uit haar poesje kwam. Langzaam bracht ik mijn vinger naar haar mond, terwijl ik haar aankeek. Net alsof het in slow-motion ging likte ze mijn vinger die bijna helemaal in haar mondje ging.

Uitgeput van al deze belevenissen, al deze inspanningen lagen we tegen elkaar aan. Ik op mijn rug en Suzie op haar zij met een hand op mijn borstkas en met één been over mij geslagen. Haar hoofd lag tegen mijn hoofd met haar mond ter hoogte van mijn oor. Ze fluisterde heel lief en zacht, dit zal ik nooit meer vergeten en het mag zeker niet de enige keer zijn. Ze eindigde haar zin met een klein kusje in mijn oor en we vielen beide in slaap. Niets vermoedende dat onze ouders weldra gaan thuiskomen.