Geile seks met mijn moeder oom en tante
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 29 januari 2014 04:53

Vrijdagmorgen. Het ochtend ritueel verloopt zoals gebruikelijk. Douchen ontbijten en mam zwaait me uit. De laatste repetitie en om 11 uur de laatste les van de week. Wij vrij en de leraren de repetities nakijken. Mam staat me op te wachten. De lunch staat klaar alleen nog eierenbakken. De ach’s en wee’s van de dag worden weer even besproken. Mam wil met me de stad in om nieuwe kleren te kopen. Na de vaat gaan we direct op pad. In het centrum aangekomen gaat mam eerst een herenkleding zaak in. Ze zoekt voor mij wat kleding uit. Ik krijg drie broeken in mijn handen gedrukt. Ik word een paskamer in gedirigeerd een broek zit niet lekker en een ander is te groot. Mam zoekt nog een paar broeken en als ik er twee heb gevonden die goed zijn zoeken we nog wat shirts en bijpassende sokken uit. We lopen verder en komen bij een zaak met allemaal shirts met opschrift. “Die is leuk voor Leentje” Mam wijst een wit shirt aan met de tekst “Alles is voor jou!” Ik zie een zwart shirt “Moet je mij hebben?” In helder rode letters. Dan loopt ma naar en winkel voor damesmode. De verkoopster komt gelijk naar mam toe. “Mag ik u helpen?” “Ja hoor, laat maar eens zien wat je hebt.” De verkoopster komt met een rok aan met bijpassende bloes. “Nou wat erg degelijk”, zegt mam. “Mag best wat uitdagender” en geeft mij een knipoog. Dan komt er een setje korte rok met doorzichtige bloes. De rok wordt goed gekeurd maar de bloes wordt als te ouderlijk terug gestuurd. De verkoopster komt dan met wat bloesjes en shirts aan zetten. Mam zoekt er vier uit en gaat naar de paskamers. De verkoopster brengt nog een rokje. Mam showt haar kleding. Het ene rokje is van een mooie rode kleur strak met een split opzij en de ander is wat wijder en heeft een zachte groene kleur. Ze worden beide goedgekeurd. Bij de eerste rok wordt een bloesje uitgezocht. Bij het rode rokje neemt ze een zwart shirt met een lage v hals. Je ziet dan lekker veel tiet, zeker als ze voorover staat. Mam wil even terug naar de winkel met tekst shirts. We vinden shirts met “Nooit genoeg? ” en “Het mag! ” maar “Niets teveel” en “Doe maar rustig aan” worden allemaal gekocht.

“Zo nu naar de lingeriewinkel daar hebben ze lekker ruime kleedkamers. Mam loopt de winkel binnen. Ze wordt begroet door de verkoopster. “Ik heb een paar leuke setjes voor je achtergehouden”, zegt ze en komt even later met een stapeltje lingerie aangelopen. Mam is al een kleedhokje ingelopen. Als de verkoopster haar de spulletjes geeft zie ik dat ze al naakt staat. De verkoopster blijft wel lang in het paskamertje. Dan komt ze naar buiten. Mam vraagt: ”Stef kom jij even keuren?” Als ik het gordijn een stukje openschuif staat mam in een slipje van een doorzichtige rode niets verhullende stof. “Kom maar binnen hoor”. Ik zie haar gezwollen schaamlippen zitten de randen zijn met zwarte band afgezet. De bijpassende bh verhult ook niets en ik zie twee parmantig vooruitstekende tepels staan. “Wat denk je, kan ik Karel daarmee verleiden Stef? “Ja, niet alleen Karel” zeg ik zachtjes. “Voel eens of het ook lekker aanvoelt.” Ik streel met mijn hand over haar billen. “Lekker zacht ma”. Ik voel wat in mijn broek hard worden. Mam pakt me in mijn kruis. “Dit heeft wel de goede uitwerking geloof ik.” Dan trekt ze het setje uit waar ik bij sta. Er liggen nog twee setjes een rode en een huidkleurige. “Welke zal ik passen?” Ik kan niet direct kiezen. Mam komt tegen me aan staan. “Geeft me eens een zoen,”vraag ik. “Zal ik ze alle drie maar nemen”? reageert mam. “Niet een lekker plekje om het even stiekem te doen?” probeer ik nog even. Ze geeft me een tik op de kont. “Weg wezen voor ik me aan je vergrijp en bewaar jij dat maar voor bij Leentje”.

Als mam zich weer heeft gekleed en er is afgerekend gaan we beladen met tassen naar de auto. Voor we wegrijden krijg ik nog even een dikke zoen. “Je bent een lieverd” ze buigt zich weer naar me en ik krijg een stevige tongzoen. “We gaan het ook een keertje in de auto doen Stef. Lijk je dat wat? Ik ben al lekker geil en jij?” Gelijk pakt ze me in mijn kruis en voelt mijn harde paal. Ze gaat recht op zitten en start de motor. Gauw naar huis douchen omkleden en naar Leentje. Ik trek het shirt aan met “Moet je mij hebben” en mam die met “Doe het maar rustig aan” We komen tegen vijf uur bij Leentje aan. Ze wonen in een veel te groot huis voor twee personen. Leentje heeft ons zien aan te komen en opent de voordeur. “Zo zijn jullie er eindelijk.” “Ja, dat shoppen met zo’n lekkere knul duurt wat lang hé?” Mam en Leentje zoenen elkaar niet alleen op de wangen maar tongen even en drukken hun tieten stevig tegen elkaar. Ook ik krijg een uitgebreid ontvangst. Tante Leentje drukt me plat tegen haar royale bollen. Kust me op beide wangen en zoent me dan stevig op mijn mond. Mam vraagt aan tante Leentje waar oom Karel is. Die moet nog even wat afmaken op kantoor en komt wat later. “Toch geen probleem als we wat later eten? Nemen we vast een lekkere borrel. “Wat wil jij Stef?” “Graag en glas cola tante Leentje.” “Een cola kan je krijgen maar dat getante en geoom hoeft van ons nu niet meer. Vind je ook niet Thea”? “Als jij dat wil, mij best”. “Hoe spreken jullie elkaar nu aan, nog steeds mam”? “Hij mag me Thea noemen hoor maar hij zegt nog vaak mam. Wel lekker geil als je ligt te neu.., vrijen”. “Ja, dat zal ook wel. Nou je ziet maar hoor, maakt ook niet zo uit toch? What is in the name, niet waar?” “Waar beginnen wij mee Thea? Ze nemen een port.

Als we geklonken hebben op een gezellig weekeinde zegt Leentje: “Mooi shirt heb je aan en wat mij betreft, vandaag nog”. Ik voel mijn hoofd kleuren mam en Leentje lachen. Ik bekijk Leentje eens goed. Ze heeft een rok aan die aardig wat dij laat zien en haar bloes bedekt nou ook niet bepaalt veel van haar weelderige boezem, die als ze loopt aardig schudden. Leentje schenkt nog eens in en komt naast me op de bank zitten. “Vind je het moeilijk als we zo doen?” “Ja, ik vind het nog steeds een gek idee tante Leentje”. “Goed zo jongen. Weet je wat, als we de glaasjes leeg hebben laat ik jou je kamertje zien. Je kunt dan gewoon kiezen waar je wilt slapen. Niets moet, alles mag. Oké?” Zonder er bij na te denken geef ik haar een zoen op haar wang. Dat ontlokt bij haar een:“Dank je schat”. Mam doet Leentje verslag van het winkelen vandaag. Dan gaan Leentje en ik de trap op naar mijn slaapkamer. Ze loopt voorop en ik kan een eind onder haar rok kijken. Ik zie het boord van haar nylons maar kan net het slipje niet zien. Normaal slaap ik in het kleinste kamertje achteraan in de gang. Maar nu brengt zij me naar een ruime kamer naast haar eigen slaapkamer. Er staat een groot tweepersoonsbed in. “Zo van nu af aan is dit je vaste logeerkamer Stef. Vind je hem mooi”? Als ik dat bevestig.

“Krijg ik dan een zoen van je”?

Ik stap naar haar toe en onze monden vinden elkaar met een korte kus. Dan volgt gelijk een tweede die wat langer duurt. Als ik mijn armen om Leentje sla steek ik mijn tong uit en wrijf er mee over haar lippen die snel wijken en staan we te tongen. Leentje lost. “Hmm lekker. Dank je lieverd maar ik geloof dat ik Karel hoorde thuis komen”. Ik krijg nog een zoen en dan gaan we naar beneden. Als we binnen komen staan mam en Karel elkaar stevig te kussen. Karel wordt door Leentje naar boven gestuurd met, “Jij je douchen en ik ga het eten af maken. Je hebt een klein kwartier”. “Kan je mij even helpen Thea. Stef kan zich wel even vermaken met de tv. Als er niets op tv is liggen er videobanden in de rechterla”. Ik hoor Leentje tegen mm zeggen: “Hij heeft me al lekker gekust en onze tongetjes hebben ook al gespeeld, dat komt best wel goed tussen ons Thea. “Fijn”, hoor ik mam nog zeggen voordat de keukendeur dicht klapt. Ik vind op tv een aflevering van het A-team.

Dan komt Karel binnen. “Ha, die Stef hoe gaat het jongen. Heeft Leentje al gezegd dat je ons gewoon bij de voornamen mag noemen?” Een antwoord wacht hij niet af. “Ach, zal ook wel, Leentje stuwt de boel wel op. Als het je te snel gaat, gewoon zeggen hoor. Ze vindt je een lieve knul en ze mag je graag. Ze ziet je een beetje als haar zoon. Dus kwaad kan je niet doen bij haar. Gaan we er een fijn weekeinde van maken? Heb je dat shirt voor Leentje aangedaan? Zal ze wel een opmerking over maken.” Eindelijk kan ik er even tussen komen, “Dat heeft ze al gedaan.” “Wat zij ze?” “Als het kan vandaag nog.” “Nou je ziet maar hoor.” Dan klinkt uit de keuken. “Heren aan tafel!”

We eten in de zeer ruime maar gezellige woonkeuken. Leentje heeft een lekkere lofschotel uit de oven gehaald die staat te dampen op de tafel. Ik zit tegenover Leentje en ma tegenover Karel. We laten ons het eten goed smaken. Karel en ik scheppen nog een keer op. De dames hebben genoeg gehad. Als ik een hap wil nemen voel ik een voet over mijn voet strijken. Ik kijk mam aan maar die zit met Karel te praten haar ogen staan op standje ‘ik wil wel wat met je’. Die twee zullen elkaar vanavond best wel vinden. Leentje kijkt wel mijn kant op en als onze ogen elkaar kruizen tuit zij haar lippen. De tafel is net te breed zodat haar voet niet tot bij mijn knie kan komen. We eten af. “Stef help jij met afruimen, dan maken we ook het toetje even.” Terwijl we afruimen gaan mam en Karel naar de andere kamer. “Gaan zeker even zoenen”, zegt Leentje. “Kunnen wij ook” zeg ik terwijl ik de laatste afwas op het aanrecht zet. Ik pak haar bij haar heupen en draai haar naar mij toe. Onze monden vinden elkaar en onze tongen blijven niet achter. Ik laat mij handen op haar kont zakken en trek haar tegen mijn kruis. Zij voelt mijn harde jongen en ik haar tieten tegen mijn borst. Leentje draait met haar heupen. Mijn lul stijft verder op. Onze tongen spelen nog steeds. “Hmm” kreunt Leentje. Dan voel ik dat ze een hand tussen ons in wringt en naar mijn lul grijpt. Ik volg haar voorbeeld en breng een hand onder haar shirt naar haar bolle borsten. Ik kan helaas niet in haar bh komen. Leentje maakt mijn broek los en vindt mijn blote harde leuter. Ze trekt er even aan. “Daar gaan we nog veel plezier mee beleven. Nu maar even stoppen lieverd”. Net als ik mijn broek dicht knoopt komt Karel de keuken inlopen. “Oh hier gaat het ook goed zie ik. Toetje nog niet klaar zeker?” Karel gaat aan de tafel zitten.

“Zo Stef kom jij maar eens bij Karel zitten dan krijgen we misschien snel ons toetje. Jij leidt mijn Leen alleen maar af.” Zoals ook bij Karel gebruikelijk is ratelt hij gewoon verder. “En heeft ze lekkere tetters? Hoorde net van je mamsie dat jullie al bij elkaar op verkenning zijn”. Mijn moeder komt de keuken binnen. “Thea je zoon houdt ons op. Leentje heeft nog niets van het toetje klaar. Maak jij maar koffie dan hebben we straks snel een bakkie leut.” “Zal wel loslopen. Ik denk dat jouw Leentje eerder de oorzaak is. Die is de hele week nieuwsgierig naar mijn Steffie. Leentje komt met de toetjes aan. “En ik moet zeker geloven dat jullie gezellig hebben zitten babbelen. Maak dat de kat maar wijs. Trouwens je gulp staat ook nog open.” Karel kijkt naar zijn broek, maar de rits is goed gesloten. Mam en Leentje schieten in de lach.

Na het toetje verhuizen we naar de kamer. Karel gaat op een brede fauteuil zitten. Mam op een stoel. Ik kruip op de bank en Thea komt naast me zitten. Karel haalt de koffie op en schenkt ons in, melk suiker en een bonbon erbij. De koffie is op. “Wie wil er nog koffie?” vraagt Karel, mag ook iets sterkers zijn. Mam en Leentje nemen een likeur, ik houd me bij de cola. Mam neemt haar glaasje van de tafel maar moet haar benen spreiden. Ik zie dat ze haar zwarte lingerie setje aanheeft. Leentje zit nu tegen me aan. “Gezellig, jongens. Ik ben zo blij dat jullie er zijn. Je hebt nu wel veel gedronken Thea, jullie moeten nu echt blijven slapen hoor”. Mam kijkt me aan, ik doe net of mijn neus bloed. “Voor jou ook geen probleem Stef vraagt Mam?” “Nee hoor ik slaap overal wel goed.” Ik sta op en ga naar de wc. Mam staat me op te wachten. ”Heb ik het goed Stef als ik denk dat jij het wel met Leentje kunt vinden. Of wil je nog steeds met mij in Leentje haar bed slapen”? “Nee hoor mam. Laat jij je maar door Karel pakken dan vermaken wij ons ook wel” Mam stapt de wc in en doet haar plas met een geopende deur. Ik ga de woonkamer in daar staan Leentje en Karel met elkaar te tongen. Ze stoppen en gaan weer zitten. Leentje pikt gauw mijn plek in. Ik ga scheef dicht tegen haar aanzitten.

Mam komt binnen pakt haar drankje en gaat bij Karel op schoot zitten. Leentje slaat een arm om me heen zodat ik wat meer naar achteren kan leunen en voel haar borst tegen mijn rug. Mam drinkt haar glas uit. Zet het neer en gaat met Karel zitten zoenen. Terwijl ik er naar kijk voel ik dat er iets verstijft in mijn broek. Ik krijg van Leentje een zoen in mijn nek. “Wil je kijken Stef of gaan we ook zoenen”? Terwijl ik mij omdraai vraagt ze, “Hier of op de slaapkamer’? Ik kruip op schoot en begin met Leentje te zoenen. Dan voel ik dat haar tong mijn mond in wordt gewerkt en tongen we fijn. Ik kan met een hand een tiet vinden en kneed die een beetje. Dan vind ik een harde knobbel, dat is een tepel van wel een cm dik en 2 cm lang. Leentje streelt over mijn blote rug. Dan hoor ik Karel en mam de kamer uitlopen. Leentje trek nu mijn shirt over mijn hoofd. “Sta eens op” en dan knoopt ze mijn broek los en laat beide broeken zakken.

Mijn lul staal fier op volle sterkte.

Ze pakt hem vast. “Dat is echt een mooi exemplaar. Ze geeft hem heel wat zoentjes Ook speelt ze met mijn ballen. Ik probeer haar ook uit te kleden maar dat lukt niet erg. Ze laat me los en staat op, pakt mijn hand. Ik neem mijn kleren op en we vertrekken naar de slaapkamer. Daar kleed ze zich uit. Als ze haar bloes uit heeft staat ze in een grote bh van kant de tepelhoven zijn goed te zien. Haar tepels drukken bijna door de stof heen. Ik moet de bh sluiting aan de achterkant losmaken, als de bh op de grond ligt hangen haar meloenen slap naar beneden. Ik pak ze beet maar heb best moeite als ik ze op wil tillen. Ik zoen haar borsten en sabbel op haar tepels. Die blijken heel gevoelig te zijn. Terwijl ik er mee bezig ben lukt het me om haar rok los te maken. Ze stapt eruit en staat nu nog alleen nog met een witte kanten slip en haar nylons met jarretels aan. Ze stapt achteruit en laat zich op het bed vallen. Ik kus haar dikke buik en zak af naar haar kale poes. Haar poes is niet alleen kaal maar ook drijfnat van haar geil. Er zit ook geil aan de binnenkant van haar dijen. Leentje spreidt haar benen ik lik haar overal droog.

Je smaakt lekker Leentje.

Ik lik haar scheur van onder naar boven en terug. Bovenaan zit haar klit die nog groter is dan haar tepels. Als ik er heel voorzichtig mijn tanden opzet komt ze met een kreet klaar en spuit als de brandweer een straal kutgeil uit zo in mijn gezicht. Ik veeg met mijn vinger door het geil en lik hem af. “Kom eens hier dan zal ik je gezicht schoonlikken”? Ik kruip op haar en breng mijn gezicht bij haar mond. Ik voel mijn harde paal tegen haar buik aanstoten. Ik zak wat naar beneden en mijn neuker vindt zijn weg tussen haar schaamlippen. Ik stoot mijn lul naar binnen. “OoHH, Kut je hebt mijn kut gevuld Ooh ja, neuk me neuk me geile beer neuk me helemaal plat maak me klaar”. Terwijl ik zo hard mogelijk in haar ram voel ik dat ze met haar kutspieren mijn lul melkt. “Oohh ja, het komt ram me spuit me vol met je geile zaadpap. Ze gaat maar door. Ik ram wat ik kan. “Ik ben er bijna spuit me vol geile bink spuit, spuit”. Dan voel ik hoe mijn ballen zich ontladen en mijn zaad haar kut inspuiten. We liggen bij te komen van de inspanningen als Karel en mam de kamer in komen lopen.