Broer en zus porno als examenopdracht DEEL3
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 21 februari 2014 05:36

DEEL 3 - Nana lachte: "ja die handen zijn bijna overal geweest ja". Ze richtte zich weer tot haar modellen en zei: "We gaan nu het echte werk doen, jongens. Jullie gaan nu bezig met elkaars lijf, met echte seks." Karin: "lekker, vertel het maar, wat moeten we doen." Nanna: "Zo mag ik het horen. Karin ga op de tafel zitten, dicht nar de rand. Het idee is, dat Tommie je direct kan likken, dus je kutje dicht bij de rand. Tom, ga op je knieŽn zitten, tussen de benen van karin, leg je armen op haar dijen... druk de schaamlipjes maar iets opzij met je duimen, zodat het klitje naar voren kont. Zoek het harde knopje maar even met je vinger... Heb je hem? Ok, ja zo...kijk in haar ogen...ja mooi, Karin, leg je hand op zijn kruin.... Strelen ja.... Mmmmm zijn tepeltjes worden lekker hard....Zie je dat Carla?" Karin genoot van de vreemde vinger op haar klitje. Ik streelde het dingetje zacht met mijn middelvinger. Nanna verplaatste het statief zodat ze de camera op mijn gezicht kon richten. Nanna:" OK, Tommie, daar gaat ie: geef maar een kusje op haar kutje. Ja mooi..... En nu een tongkusje?"

Ik hoorde Karin's ademhaling versnellen toen ik mij n lippen op de gezwollen schaamlipjes drukte. Dan liet ik mijn tong dwalen over het kutje, links en rechts, en toen voelde ik het klitje op de punt van mijn natte tong. Karin slaakte een kreet. "ja...oooooo mam, mijn klitje....ooooo gossamme, dat is lekker.....ooooo veel beter dan mijn vinger....oooo Tommie...jaaaaaa doe maar....lik me! Lik me!"

Ik voelde hoe Karin helemaal gek werd. En dat was voor mij het sein, dat ik het goed deed. Ik drukte mijn gezicht nog steviger tussen de slanke dijen van mijn zusje en wilde mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje duwen . Karin schreeuwde van genot en ik hoorde de camera likken als een gek. Ik moest even aden halen en keek opzij naar mijn moeder. Die stond met broeierige blik en rode konen te kijken naar onze verrichtingen. Karin viel achterover op de tafel en schokte met haar heupen mijn tong tegemoet. "ooo, Mama, Ik, ik....ja Tommie....lik! lik"! Ik kom klaar ooooo" Het krampende kutje kwam schokkend klaar en toen karin wat tot rust kwm, ging ik staan en keek haar trots aan.

"Zo nou heb ik jou ook klaargemaakt!"

Mama sloeg een arm om me heen en kuste me op de wang: "goed gedaan lieverd. Zo moet het. Ik hoef je niks te leren, geloof ik, hŤ Karin?" "Nee zeg...jees wat is dat lekker klaarkomen.... EN nu draaien we om...nu wil ik je pijpen, Tommie.... Kijken hoe gek ik jou kan krijgen...." Nanna: "nou ja.... We moeten even beslissen hoe we Tom gaan laten spuiten. Kijk als jij hem klaar pijpt, kan hij niet meer veel spuiten bij het neuken....Dus wat doen we?" Karin keek me vragend aan. Ik zei: "Ik geloof dat ik het liefste spuit na het naaien. Ik trek me dat terug uit je kutje en spuit over je buik. Anders spuit ik in je gezicht of zo. Dat lijkt me nu niks." Karin: "Is goed. Dan doen we het zo. Het is jouw orgasme. Ik kan ook nog klaarkomen als je met je pik in mijn kutje zit. Ga maar zitten, geile beer!"

Moeder moest lachen om haar pragmatische kids. Ik ging zitten op de rand van de tafel. Mijn ballen hingen net over de rand en mijn pik stond al mooi overeind. Moeder pakte een krukje voor Karin om op te zitten, tussen mijn benen, aar aarzelde. Ze zei: "maar Nanna, waarom doen ze niet een negenenzestig? Dat is toch veel leuker voor allebei?" Nanna: "mmmmm goed idee, Tom heeft al gelikt.... Ik zet mijn camera dan hier tegen de tafel aan.... Tom draai eens negentig graden, en Karin, jij gaat bovenop je broer zitten, kont naar zijn hoofd."

Karin kroop over me heen en boog voorover en greep mijn paal. Ze drukte haar kutje, nog nat van mijn tong, tegen mijn mond ik deed wat van me verwacht werd en stak mijn tong naar binnen. Karin boog verder en drukte haar lippen op mijn blote, rode glanzende eikel. Moeder keek naar de verrichtingen van haar dochter en zei: "Maar je lippen goed nat lieverd.... Dat ze goed glijden. Dat is het lekkerst voor Tom". Gedwee benatte Karin haar lippen en omsloot de eikel. Haar natte mond voelde goddelijk. Ze liet haar tongetje rond de eikel spelen, wat genotsscheuten door mijn pik en ballen en onderbuik deed schieten. Onderwijl, kreunend van genot, likte ik nogmaals het meisjes kutje op mijn gezicht. Moeder: "kijk een hoe diep je hem kunt nemen, lieverd." Karin ontspande haar mond en drukte zich diepeer over mijn paal. Dan liet ze hem weer gaan en haalde adem. Dan weer voorover en kwam ze dieper. Moeder: "wow, je komt al diep. Lekker Tom?"

Ik gromde, met twee schaamlippen over mijn mond.

Moeder: "dat betekende volmondig 'ja', Karin". Opgezweept door mijn likken begon Karin zich ritmisch over mijn pik te bewegen, in en uit, in en uit. Net neuken. Nanna: "Mooi gezicht,he Carla? Zou je ook niet even willen? " Ze grijnsde moeder toe. Die keek haar aan en keek dan weer terug naar haar pijpende dochter. Karin liet me even gaan en zei: "Kom maar mam, pak die pik maar even vast..... trek hem alleen maar een beetje af.... Hij is heerlijk...." Aarzelend greep moeder mijn natte paal. Echt waar! mijn eigen moeder deed het. Kon zich niet bedwingen. Langzaam trok ze me een beetje af. Het idee! Karin boog weer voorover en opende haar mond. Moeder stuurde mijn eikel tussen de rode lippen en daar ging het tongetje weer. Moeder stuurde mijn paal naar alle hoeken van de natte mond. Ik kon het niet zien....alleen voelen. Heerlijk.... Twee vrouwen die zich met je pik bemoeien... Ik zei: "Ik wil je neuken , Karin, ik moet klaarkomen....en mam, ik wil dat jij mijn pik bij Karin in het kutje steekt." Karin ging rechop zitten en kroop van me af. Ik kroop van de tafel en hielp Karin er weer op. Mijn pik steeds loeihard, opgewonden. Ik ging mijn zus naaien! en moeder ging helpen. De grenzen waren weg nu.

Ik ging tussen Karin's dijen staan en keek achterom naar moeder. Die wist wat ze moest doen en kwam achter me staan, greep mijn pik en richtte die op het jongemeisjespoesje voor me. Nanna was nog niet klaar met de camera en vroeg nog even te wachten. Ze duwde een zacht kussen onder het hoofd van Karin, zodat die minder moeite zou hebben he schouwspel te zien, dat zich tussen haar dijen zou afspelen. "Ik doe dit zonder statief. Dan kan ik jullie sneller vanuit alle hoeken schieten. Jees wat een geile situatie hebben we hier gecreŽerd zeg. Moeder helpt zoon om dochter te verkrachten, zowat." Karin: "dit is echt geen verkrachten.... Dit is puur genieten!" Moeder lachte: "dat geloof ik ook, nu ik jullie zo heb bezig gezien. Ik ben een stuk geruster, nu." Ik: "en een stuk geiler". Moeder keek me quasi-boos aan en kneep hard in mijn pik. ÷ppassen jij, jongeman, anders knijp ik hem eraf. "kan ie tegen. Knijp maar lekker". De meisjes barsten in lachen uit. Nanna verzette nog vlug twee lampen en gaf het startsein: "Nou, Tom, zet het maar op een neuken! Leef je uit! Maar waarschuw even als je gaat spuiten, OK?" Mam drukte me naar voren, met haar rechterhand om mijn pik. Karin keek me aan met gloeiende ogen, verwachtingsvol. Mama, drukte mijn eikel tussen de natte schaamlipjes en drukte tegen mijn billen, zodat ik nergens anders meer naar toe kon dan in het kutje. Mijn eikel verdween soepel en ik trok me meteen iets terug, om ten volle van de schaamlippen te kunnen genieten. Weer drukte ik verder.... Zou ik mijn pik er helemaal in kunnen krijgen? Mama: "Gaat het lekker, liefje, kun je hem hebben? Doet het geen pijn?" Karin: "Kom maar, ik wil hem....kom maar verder" Ik gleed verder naar binnen en ja: Mijn ballen stootten tegen de gezwollen schaamlippen. Ik begon ze meteen lekker te masseren met mijn ballen . Karin genoot zichtbaar. Mama streelde mijn boillen. Mijn pik, daar kon ze nu niet meer bij. Ik begon te neuken: in en uit, terug tot aan mijn eikel en dan weer erin. Ik hield Karin stevig vast bij haar vrouwelijke, slanke heupen. Zo kon ik me goed sturen. Dus zo voelde het, een kutje om mijn pik. De heerlijke natheid van een opgewonde kutje van een lekkere meid! ik keek over mijn schouder, en zag dat mama genoot van het schouwspel dat we opvoerden. Nanna klikte dat het een lust was. Ik trok me helemaal terug en liet Karin mijn glinsterende pik zien, nat van haar kutsap.

"D'r in, Tom, d'r in!", maande Karin me. Diep stootte ik weer in haar. Moeder streelde mijn borst, mijn tepels. Ik keek naar Nanna. "Gaat ie goed, Nanna? Krijg je alles er op?" "Jullie gaan als een speer. Wil je al spuiten?" "Ja duurt niet lang meer....ik bedoel....net pijpte Karin me al bloedgeil, en nu dit.... Ik kom zo..." "Karin, als ie spuit, grijp dan zijn paal en trek hem lekker af. Stuur de straal over je borsten." "OK", hijgde mijn neukmaatje.

"Oh shit, ik kom, ik ga spuiten..."

Ik trok me terug en meteen greep Karin de spuiter. Ze kneep en meteen spoot ik een dikke straal sperma. Ik hoorde gelijktijdig de klik van de camera en wist dat dit een mooi plaatje zou opleveren. Ik spoot nog een straal en nog een. Dik wit sperma, over de tieten van mijn zusje. Het kon niet beter. Ik liet me voorover vallen tussen de dijen van Karin. Die smeerde verrukt mijn sperma over haar borsten. Ik zag haar wijsvinger tussen haar lippen verdwijnen: ze snoepte nieuwsgierig van mijn sperma! En nog eens...Ze vond het blijkbaar best lekker. Moeder: "wow wat een lading Tom. Goed gedaan. En Karin is ook heel tevreden met je prestatie, zie ik." Ook zij liet haar vinger over de borsten van Karin gaan en likte wat van mijn sperma op. Ik wist het: ook mijn moeder zou ik een deze dagen op mijn pik rijgen: Mam was geil op me. Misschien een volgende keer, dat ik daarover vertel. En zo was het hek van de dam. Ik had twee vaste neukmaatjes gekregen. Ik had mijn zus voor het eerst gehad, en mijn moeder stond in de rij.

Maar al gauw had ik ook mijn moeder genaaid. De beer was los, zoals Karin het zei (en ze bedoelde mij: haar broer, haar geile beer), en we genoten er alle drie van. Ook moeder en Karin hadden elkaar gevonden. Nadat ik ze twee dagen later in negenenzestig vond, in Karin's bed, wist ik dat ik altijd een geile lesbische show kon bekijken en dat ik er niet voor uit huis hoefde.

Nanna... ze heeft woord gehouden en ons alle materiaal gegeven, dat we in een album hebben geplakt. Dat ligt altijd op de salontafel en we kijken er vaak in. Vaak loopt het dan totaal uit de hand. Nanna is met vlag en wimpel geslaagd en we hebben gedrieŽn een waardig eindexamenfeestje gebouwd. Nanna bleek ook van twee walletjes te eten en mijn twee vrouwen hebben haar een avond seks gegeven, die ze haar hele leven zal heugen. Misschien dat ik daar ook nog wel eens over vertel...