Moeder en zoon krijgen een sexverhouding DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 22 februari 2014 04:02

DEEL 1 - "Zo, jullie kijken naar een nieuwe arbiter van de landelijke biljartbond," zei Klaas Jansen toen hij fris geschoren aan de ontbijttafel aanschoof en triomfantelijk naar zijn vrouw en zoon keek maar die reageerden verschillend, beide niet zo positief als hij gehoopt. "Daar wist ik niets van, je hebt nooit verteld dat je dat zou doen," zei zijn vrouw Dione zeer verbaasd. "Ik wilde jullie ermee verrassen. Ik heb gisteren examen gedaan." zei Klaas en keek trots in het rond. "Toch vind ik dat je het had moeten vertellen, dat betekend dat je nu vaak hele weekenden weg bent, dat kun je niet zomaar in je eentje beslissen." Dione werd steeds kwader, ze voelde zich gepasseerd en in de maling genomen. Jarenlang had ze zich geschikt naar de wensen van haar man die een fanatiek biljarter was. Eerst gewoon op een club, toen wedstrijdleider van de plaatselijke bond, daarbij arbiter van het gewest en nu dit. Hij was al drie tot vier avonden per week weg. "Maar de dames mogen mee, we zijn dan in zo'n weekend gratis in een hotel," antwoordde Klaas opeens een stuk minder zeker van zichzelf. "Wat kan mij dat godverdomme schelen, daar zijn toch alleen maar biljarters en de hele godganse dag in zo'n biljartcentrum interesseert me geen reet!!!" "Nou, nou, kan het wat rustiger?" sputterde hij nu tegen. Klaas zag heel zijn verrassing in het water vallen. "Het is een grote eer om tot het nationale arbiterskorps toe te treden, je zou trots op me moeten zijn. De kans is groot dat ik regelmatig op de televisie kom."

Maar Dione was echt woedend, ze stond met een ruk op en beende woedend naar de keuken. "Jij bent met mij getrouwd, niet met een biljartbal! Jij bent verdomme altijd weg!!" schreeuwde ze zonder achterom te kijken en klapte de deur dicht; zelfs de kat Floortje schrok er van. "Tjonge," mompelde Klaas voor zich uit en keek eens naar Alex, hun zoon, die hem met een nauwelijks verholen grijns aankeek. "Haal die stomme grijns eens van je smoel," snauwde hij tegen Alex maar die proestte in lachen uit. "Nou heb je mama niet eens verteld dat je ook nog voorzitter van dat dartclubje in dat biljartcafé bent geworden. Wacht maar tot ze dat hoort, dan ontploft ze." "Als je daar je kop maar over houdt," zei Klaas dreigend en stond ook op zonder een broodje te hebben gegeten. Hij meed de keuken waar hij zijn vrouw met borden en kopjes hoorde rammelen maar ging rechtstreeks naar de garage. Daar waren zijn vishengels, elke zaterdagochtend ging hij met wat biljartvrienden vissen in het Kanaal en 's middags was er alweer tien over rood, vaste prik. Aan zijn zoon had hij ook niets. Hij had geprobeerd hem goed te leren biljarten maar die had daar helemaal geen zin in, hij vond het maar een muf gedoe; Alex ging liever voetballen en speelde gitaar in een rockbandje.

Klaas voelde zich opeens ondergewaardeerd; hij deed zo zijn best en was zo langzamerhand een hele piet in het biljartwereldje geworden. Hij wilde respect, ook van zijn vrouw en zoon maar in plaats daarvan kreeg hij hoon en verwijt. Al mopperend gooide hij zijn hengels in de auto en tufte weg. "Wat een lul," zei Dione voor zich uit maar had niet in de gaten dat Alex inmiddels de keuken was binnen gekomen. "Zeg dat, je hebt volkomen gelijk," hoorde ze opeens achter haar. Oeps, dat had ze niet mogen zeggen waar haar zoon bij was en meteen begon ze zich wat te verontschuldigen. "Het is heus wel een goede vent, hij zorgt goed voor ons maar hij gaat wel heel erg zijn eigen gangetje en is altijd weg, daar wordt ik een beetje zat van."

Alex keek naar zijn moeder op de manier zoals hij de laatste tijd wel vaker keek. Hij zag een vrouw, een mooie vrouw van achtendertig jaar, een knappe vrouw met lang, licht golvend, donkerbruin haar, een volle boezem, redelijke smalle heupen maar wel een stevige kont. Verder was ze een beetje mollig maar ze kleedde zich altijd jeugdig met een strakke broek en even strakke truitjes; velen dachten dat ze rond de dertig was. Ze was een moderne vrouw die middenin de maatschappij stond en wat noodgedwongen ook haar eigen gang begon te gaan.

Alex wist dat ze voor zijn vader nooit andere vriendjes had gehad. Ze hadden elkaar leren kennen in de eerste klas van de middelbare school en leken voorbestemd hun hele verdere leven bij elkaar te blijven maar de laatste jaren zat de klad er behoorlijk in. Ze trouwden toen ze zeventien waren omdat ze in verwachting van Alex raakte. Zij bleef thuis vanwege het kind en hij werkte zich op tot accountsmanager van de belastingdienst en het moet gezegd; daar had hij via allerlei cursussen en het nodige geslijm en ellebogenwerk hard voor gewerkt. Toen hun zoon wat ouder werd had Dione wat meer tijd en nam zij ook een baantje, ze werkte twintig uur per week in de plaatselijke bibliotheek en dat beviel haar goed. Het was schoon werk, ze kwam onder de mensen en kon er een oud Pandaatje van rijden.

De carrière van Klaas zat de laatste jaren echter wat in de slop waardoor hij zijn eigenschappen in het biljartwereldje stopte. Het is niet niks als je je in vijf jaar tijd weet op te werken tot nationaal arbiter. "Maar zo groei je wel uit elkaar," zei Alex en kon zijn ogen ondertussen bijna niet van haar borsten af houden, zoals zo vaak de laatste tijd. Dione wist dat, ze voelde zijn blikken maar was niet van plan ruimere truien te kopen, ze voelde zich ergens juist vereerd dat zo'n knul van achttien er naar gluurde. Ze was stapeldol op haar zoon, haar enigst kind. Een tweede kind, toen, zat er niet in, ze kreeg extreem hoge bloeddruk bij de bevalling en ze liet zich op advies van de gynaecoloog steriliseren. "Dat zit er in na zoveel jaar huwelijk, soms drijf je wat uit elkaar," gaf ze toe. Ze keek hem met een geforceerde glimlach aan, ze hadden vrijwel geen geheimen voor elkaar. Sinds Klaas zijn liefde voor haar had omgeruild voor de liefde van de biljartsport had ze meer en meer aandacht voor haar zoon. Ze ging de laatste jaren meer bij zijn voetbalelftal kijken dan bij haar man in het biljartcafé en ze had altijd de gitaarlessen van Alex gestimuleerd.

"Wil je dan gaan scheiden?" vroeg hij en dacht opeens aan diverse vrienden met gescheiden ouders. In plaats van antwoord te geven kwamen er kleine traantjes in haar ogen en stond ze er wat verloren bij. Alex opende zijn armen en zijn moeder viel tegen hem aan en sloeg haar armen om zijn middel. Poe, ineens was er de druk van haar grote tieten tegen zijn lijf, hij rook de geuren van haar lijf en haren en voelde zijn pik groeien. Hij streelde haar achterhoofd en zo bleven ze een tijdje staan. Na een minuutje deed ze haar hoofd een beetje naar achteren om hem te vertellen wat een fijne zoon hij was maar Alex was inmiddels door zijn hormonen overmeesterd. Toen ze haar mond opende dacht hij in een verstandsverbijsterering dat ze een tongzoen wilde en begerig sloot hij zijn lippen op de hare. Voor Dione wist wat er loos was had ze zijn tong in haar mond en ze had even niet de tegenwoordigheid van geest om het te weigeren. Alex beschouwde dat als een toestemming en ploegde met zijn tong haar hele mond door en bedacht zich ondertussen dat er ook heel goed een stijve lul in zou passen. Hij legde een hand op haar rechterbil om haar onderlijf goed tegen de zijne te drukken maar op dat moment kwam zijn moeder in ademnood.

"Jezus nog aan toe, wat doe je nou?" hijgde ze en keek hem verbaasd aan. Ze had boos moeten zijn maar was het niet. Opeens was Alex ook bij zijn positieven en kreeg het schaamrood op de kaken. "Sorry, ik dacht...." "Nee, ik wilde je juist iets zeggen en niet zoenen." Ze hadden elkaar losgelaten en keken elkaar aan. "Ooohhh, zeg dat dan, ik dacht echt........." probeerde hij zich te verontschuldigen. "Idioot!!" zei ze maar wel met een glimlach. Alex wist het even niet, hij durfde niet verder te gaan en nam wat meer afstand van haar. "Ik ga dan nog maar even wat huiswerk doen en vanmiddag moeten we repeteren met de band." "Is goed," zei Dione en zag hem weglopen. Ze keek met gemengde gevoelens naar dat lange slanke lijf in die vale spijkerbroek en dat wit t shirtje. Zijn donker haar viel van achteren over het boordje van zijn shirt. Ja, ze vond hem een knappe kerel geworden.

'Pffooeeeiii,' zuchtte ze hoorbaar. Ze voelde nog de druk van zijn harde penis tegen haar onderbuik en wiste zich het zweet van haar voorhoofd; ze wist nu zeker dat hij een grote had. Wat een ochtend! Haar man die doodleuk aankondigde straks nog meer weg te zullen zijn en een geile zoon die haar een tongzoen gaf, het moest niet gekker worden. Ze ruimde de keuken wat op en deed het ontbijtgerief in de vaatwasser. Ondertussen had ze haar gedachten wat meer op orde. Ze zou naar de markt gaan en dan met een vriendin koffie bij de HEMA gaan drinken, zoals bijna elke zaterdagochtend; maar eerst wilde ze nog even met haar zoon praten om alles even duidelijk te maken. Ze liep de trap op en stond op het punt om zijn slaapkamerdeur open te doen maar bij het horen van bepaalde geluiden hield haar pas in.

Ze hoorde ritmische bedbewegingen en wist meteen wat er gaande was. Haar zoon lag zich af te trekken!! Zijn deur was niet helemaal dicht en heel voorzichtig duwde ze de deur een paar centimeter verder open. Ze zag Alex op zijn rug liggen met een bloot onderlijf en zijn rechterhand pompte aan zijn pik die inderdaad groot was; ze schatte hem op ongeveer twintig centimeter, veel groter en dikker dan die van haar man. Ze leek aan de grond genageld terwijl hij maar doorpompte, en het duurde niet lang voor hij met een hoorbare kreun dikke stralen sperma de lucht in spoot.

"Oh Mama," hoorde ze hem nog zuchten!

Toen spoot hij zijn lading zaad op zijn shirtje. Verstomd keek Dione hoe hij zijn laatste druppels uit zijn piemel perste en zich daarna ontspannen op het bed neer liet vallen. Mama?????????? Weer wat bij zinnen sloop ze de trap af. Jezus nog aan toe, hij fantaseerde over haar!!!! Verward liep ze de keuken weer in en pas daar merkte ze dat ze zelf een natte kut had. Ja, ze was geil! Eerst door die tongzoen en nu dit.

Haar man neukte haar nog maar spaarzaam, hij had altijd wel bier op als hij van het biljarten thuiskwam en had dan geen zin in seks. Dat gebeurde heel af en toe op een zondagochtend en dan was hij in vijf minuten klaar, ook in bed dacht hij alleen maar aan zichzelf, daardoor had Mieke het masturberen allang herontdekt. In de linnenkast had ze onder een stapeltje lakens een dildo verstopt, nou ja, het was gewoon een flinke kaars die ze met wat babyolie glad maakte voor ze hem tussen haar schaamlippen schoof. Zeker twee per week, als ze alleen thuis was, maakte ze gebruik van dat ding. Ook nu had ze daar opeens behoefte aan en wachtte tot Alex de trap af denderde, met een schoon t-shirt uiteraard.

"Die was vlug smerig!" zei ze zogenaamd verbaasd.

"Mwah, hij stonk een beetje, ik had hem al een paar dagen aan," zei Alex vlug en maakte aanstalten om zijn jas aan te doen, hij moest eerst nog even naar een vriend om computerspelletjes te ruilen. "Ik wil eerst weten waarom je me zo zoende," drong ze opeens aan. "En ik wil een eerlijk antwoord." Alex aarzelde even. Normaal kon hij alles tegen zijn moeder vertellen, ook over seks en vrijen. Na een kort overleg met zichzelf besloot hij de halve waarheid te vertellen. "Ik vond het zo erg voor je dat je straks nog meer alleen bent en daarna was ik even vergeten dat jij mijn moeder bent. Sorry hoor."

De hele waarheid was dat hij het helemaal niet erg vond dat zijn vader vaker weg zou zijn, dan had hij zijn moeder nog meer voor hemzelf. Hij had nu al plannen minder te gaan stappen, meer thuis te blijven en zijn moeder proberen te versieren. Hij vond haar namelijk echt een heerlijk wijf; geestelijk en lichamelijk!

"Dat geeft niet en ik vond die zoen ook wel prettig maar het is zo raar als je zoiets van je eigen zoon krijgt. Maar ik wil geen medelijdenzoenen van jou, ik ben niet zielig." "Ik zeg toch dat ik even vergeten was dat je mijn moeder bent? Het was gewoon een liefdeskus." "Aha!" was het enigste wat Dione nog kon uitbrengen en voelde opwindende scheuten vanuit het binnenste van haar vagina komen. "Ga nou maar," zei ze en draaide zich met rode wangetjes om. Ze hoorde haar zoon zijn jas pakken en de deur uitlopen. Hij haalde zijn fiets uit de schuur en reed met het pakje computerspelletjes weg.

De afspraak met haar vriendin was over een uurtje dus ze had nog wel even tijd. Ze holde de trap weer op en pakte vanuit de badkamer de babyolie. Daarna ging ze naar de grote slaapkamer en pakte de kaars. Ze schoof haar strakke jeans omlaag, toen haar natte slip en vingerde meteen haar clitoris. Aaahhh, dat was lekker maar zo wilde ze niet klaarkomen. Ze dacht aan de grote pik van haar zoon en smeerde de kaars met de olie in. Het was de eerste keer dat ze aan haar zoon dacht toen ze de kaars in haar kut stopte. Zijn lul leek nog groter dan haar kaars te zijn en ze stootte hem flink door. Ze kon er niets aandoen dat ze fantaseerde dat Alex op haar lag, ze probeerde die gedachte zelfs te verbannen maar het lukte niet.

Neuk me Alex, neuk me met je grote piemel!

Fluisterde ze en begon de kaars woest heen en weer te bewegen. Na een paar minuten voelde Dione de golven van genot al komen en ze bereikte huiverend een hoogtepunt zoals ze zelden beleefd had. 'Foei,' dacht ze even later en haar kleding weer aandeed. 'Hij fantaseert over mij als hij masturbeert en nu doe ik hetzelfde; het moet echt niet gekker worden!' Even later pakte ze ook zelf haar fiets en vertrok naar de markt en haar vriendin.

De nieuwe week begon en Klaas kreeg een uitnodiging om over drie weken een internationaal driebandeninvitatie toernooi te gaan arbitreren in Bietendam, een provincieplaats in het oosten van het land, bekend om zijn voetbalclub die dat jaar voor het eerst in de UEFA cup uitkwam. Met toch een wat trotse stem las hij het voor tijdens het avondeten maar keek behoedzaam naar zijn vrouw en zoon voor eventuele sarcastische opmerkingen. "Gefeliciteerd pa," zei Alex en het leek net of hij het meende. "Mooi hoor," zei Dione, "als je maar niet denkt dat ik met je mee ga," zei ze er met afgemeten stem achteraan. Pfff, Bietendam, ze moest er niet aan denken. "Dan kom jij een dagje kijken," zei Klaas hoopvol tegen zijn zoon. "Het is van vrijdag tot zondagmiddag, kom die zaterdag." "Nee, dan kan ik niet, we hebben die zaterdagavond met de band een concert in Let's Dance, jammer." Alex meende er niets van, als dat concert er niet zou zijn was hij ook niet gegaan. Het kwam Klaas allemaal wel goed uit, zeker de helft van zijn biljartcluppie zou die zaterdag komen supporteren, dat kon nog een mooi feest worden. "Okay, dan ga ik wel alleen," zei hij nonchalant en schepte een lepel jus over zijn piepers. Zijn vrouw besloot hem te negeren en richtte het woord tot Alex.

"Let's Dance is de grootste disco van de stad, nog even en jullie zijn beroemd." Alex glimlachte. "Ja, het ons eerste grote optreden, we repeteren ons het lazerus. Het moet een goed concert worden." "Misschien kom ik wel kijken, ik heb dan toch niets te doen," zei Dione achteloos. Dat was genoeg voor Klaas, de maat was vol. Hij smeet zijn bestek op tafel en beende zonder een woord te zeggen naar de gang om zijn jas te pakken. Hij ging wel naar het biljartcafé, daar waren zijn echte vrienden.

"Moet dat nou zo?" vroeg Alex verbaasd aan zijn moeder maar die haalde haar schouders op. De laatste dagen was de stemming tussen Klaas en haar tamelijk ijzig; ze vond dat het onderhand tijd werd voor veranderingen. Het tongzoenincident met haar zoon was Dione goed bevallen; zoiets wilde ze, lekker zoenen, lekker rollebollen, weer verliefd worden. Moeder en zoon zaten tegenover elkaar, zij droeg een wat laag uitgesneden truitje en als ze bukte kon je de diepe gleuf van haar borsten zien. Dat deed ze dus, ze prikte het onaangesneden biefstukje van de bord van haar man en legde die met een knipoog op het bord van Alex die meer oog had voor haar borstvlees dan voor het biefstukje. "Je zult je energie tijdens dat concert nodig hebben," zei ze glimlachend.

In de weken die volgden begon het ijs tussen man en vrouw wat te breken maar geweldig was het niet. Op de bewuste vrijdag pakte Klaas zijn koffer in, kuste zijn vrouw op haar wangen en vertrok met de auto naar het biljarttoernooi. Tussen moeder en zoon was geen ijsschilfertje te bekennen, daar was het juist hoog zomer. Toen Alex uit school kwam danste zijn moeder hem bijna tegemoet en begroette hem met een kus. Ze was in een opperbeste stemming en had een nog lager truitje aan. "Zo lekkere vent van me, nu hebben we het rijk alleen." Alex kon zijn ogen niet van haar truitje afhouden en kreeg er een stijve van. "Maar we hebben vanavond de generale repetitie, ik moet vanavond vroeg weer weg," zei hij nog steeds starend naar haar tieten. "Eh, mag ik dan mee?" vroeg Dione met haar liefste stem. Hij knikte van 'ja', er kwamen wel vaker mensen kijken als ze repeteerden, waarom niet? En zijn moeder mocht gezien worden. Ze had zijn lievelingsmaaltijd gemaakt; gegrilde kip met bloemkool en gebakken aardappels; gretig viel hij er op aan. "Moet ik nog andere kleren aandoen?" vroeg ze toen ze later de boel had afgeruimd. Nu knikte Alex 'nee', hij vond dat ze er prima uitzag. "Mooi truitje," zei hij en probeerde er niet naar te kijken. Dione glimlachte heimelijk. "Zal ik je brengen?" Dat leek Alex een goed idee. Hij gooide eerst nog wat kattenbrokjes in het etensbakje van Floortje en deed zijn jas aan.

Die avond gingen ze naar de loods waar 'Rockhouse' haar domicilie had. Het was een bandje dat zich inspireerde op de rock n roll uit de jaren zestig en zeventig en speelden menige cover uit die tijd, afgewisseld met eigen nummers. Tot verrassing van Dione was er een kleine schare fans aanwezig waaronder een paar bloedmooie meiden die vooral haar zoon enthousiast begroetten. Zo, haar zoon was populair bij de meisjes. Ze was daar trots op maar voelde ook wat steekjes van jaloezie, ze hield zich maar wat bescheiden op de achtergrond toen de band de gitaren inplugden.

"One, two, three, four," telde de drummer af en het lawaai barste los.

Dione moest even aan de herrie wennen maar genoot van haar zoon. Hij speelde de fraaiste solo's en zong de tweede stem tijdens de meerstemmige nummers. Wel ergerde ze zich een beetje aan een stoot van een meid die vlak voor het podium stond en een nog lagere decolleté dan zij aanhad en met haar heupen neukende dansbewegingen naar haar zoon maakte. Ze herkende haar opeens, dat was Natasja, een klasgenoot van Alex die vorig jaar heel af en toe wel eens bij hun thuis kwam om samen huiswerk te Maken. Opeens bedacht Dione zich dat het toen misschien wel om andere soort huiswerk ging dan het gebruikelijk was. Ze voelde zich opeens oud worden. Wat moest ze hier eigenlijk? Haar zoon versieren? Nee, ze voelde zich opeens kansloos. Dit was het terrein van de jeugd, frisse jonge meiden en jongens die plezier maakten, elkaar opzweepten en bedplezier hadden. Het viel haar ook op dat Alex de sensuele Natasja als een soort muze gebruikte. Hij maakte met de steel van zijn gitaar ook neukende stoten maar bleef goed spelen.

Tijdens de pauze zocht hij echter toch zijn moeder op. "En, wat vindt je er van?" vroeg hij met een zweterig gezicht. "Super!" zei ze glimlachend. "Je bent in topvorm!" Ze wilde zich wat terugtrekken toen die Natasja er bij kwam staan. "Dag mevrouw Jansen, wat leuk dat U er ook bent," zei ze vriendelijk. "Alex is in topvorm, dat wordt morgen een spetterend optreden." 'Jezus Christus, ze zegt mevrouw en U tegen mij,' dacht Dione maar glimlachte geforceerd terug. "Zeg maar Dione hoor en ze spelen inderdaad fantastisch."

"Oh wat gaaf," zei Natasja met een stralende glimlach. Het bleek toch wel een toffe meid te zijn. Toen de band weer begon bleef ze bij Dione staan maar begon wel weer danspasjes te maken terwijl Dione geamuseerd toe keek. Natasja was een mooie meid. Ze had kort sluik zwart haar dat ze wat punkerig had gekamd, een mooi gaaf gezicht, ze droeg een topje die de zwetende borsten een beetje bedekten en een strakke spijkerbroek met een brede glinsterende riem laag om de middel. Verder was het een slanke meid maar wat wil je met achttienjarige tieners.