Moeder en zoon krijgen een sexverhouding DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 22 februari 2014 04:13

DEEL 2 - "Kom, dans ook mee," zei die meid en pakte de arm van Dione die eerst schuchter mee begon te dansen maar later het ritme goed oppakte. Ze swingden er op los en hadden de grootste lol, Dione leek helemaal bevrijd en voelde zich nu heerlijk. Ze zag tijdens het dansen dat Natasja iets tegen haar riep maar het geluid van Rockhouse stond op volle volume. "WAT?" vroeg ze met luide vragende stem. Natasja kwam even heel dicht bij haar staan, pakte de armen van Dione even vast en plaatste haar mond bij haar oor. "MOOI TRUITJE HEB JE AAN!!!" Ooohhh, was het dat. Ja, ze was haar truitje even vergeten en wat verlegen keek ze omlaag. Ook haar eigen borsten waren bezweet en dansten mee op het muziekritme. "Dat wordt morgen karnemelk!!!!" schreeuwde ze terug, meer om zichzelf een houding te geven maar Natasja schaterde het uit. Dione begon haar een steeds leukere meid te vinden, Natasja gaf haar het gevoel erbij te horen en samen swingden ze verder. Op het podium zag Alex het allemaal van een afstandje aan. Natasja en hij deden het al een tijdje met elkaar en hij wilde ook graag met zijn moeder naar bed en nu zag hij ze samen achter in de loods met elkaar dansen. De meest wilde gedachten kwamen in zijn hoofd.

Klaas had andere dingen aan zijn hoofd. Verhulst, eigenaar van het biljartcentrum en tevens directeur van het sponsorende bedrijf, een groot aannemingsbedrijf uit Bietendam, opende het toernooi met een toespraakje, daarna maakte de wedstrijdleider de loting bekend en kon alles beginnen. Klaas was apetrots, hij was aangewezen een partij uit de tweede ronde tellen en stond strak in zijn zwarte arbiterspak. De speaker verzocht nu de hoofdsponsor de openingsstoot te maken waarop de aannemer de aangeboden keu vast pakte. In zekere zin was het toernooi voor hem al mislukt. Als voorzitter van eredivisieclub had hij goede contacten met de landelijke pers, maar ondanks herhaaldelijke telefoontjes, brieven en emails, was er geen televisie om er beelden van uit te zenden, zelfs de lokale omroep liet het afweten en wat is de nut van sponsoren als er geen publiciteit is? De biljarters die er speelden behoorden wel tot de Europese top en dat had een smak geld gekost.

Hij gaf de stootbal een flinke lel met de keu en raakte geen van de twee andere ballen. Hij voelde de wat minachtende blikken van de biljartkenners om hem heen maar had daar maling aan, zonder hem was er niet eens een toernooi. "Namens Verhulst Aannemingsbedrijf verklaar ik dit toernooi voor geopend," verklaarde hij een beetje plechtig waarna het echte spel begon. Klaas zat er wat stilletjes bij, zijn vrienden zouden zaterdag komen maar zo kon hij zich mooi op het spel concentreren en zich voorbereiden op zijn partij. Zijn arbitraal optreden liep gesmeerd. Hij telde beslist maar bleef bescheiden op de achtergrond, zoals het hoort. De spelers waren belangrijk, niet de arbiter en hij kreeg complimenten alom voor zijn debuut. Toen hij de handen schudde van de Belg Steunemans en de Zweed Gromdhal, twee wereldberoemde driebandenspelers, was hij beretrots. Hij was iemand!

Toen de partijen die avond waren afgelopen bleef hij nog even hangen; het bier vloeide rijkelijk. Het kleine hotelletje waar hij verbleef was niet echt aantrekkelijk maar daar kwam die Verhulst alweer op de proppen. Hij nodigde de organisatie uit voor een afzakkertje in zijn nachtclub, Linda's Place, dat even buiten de stad was en Klaas ging graag op het aanbod in. Tot zijn verrassing bleek het een soort luxe bordeel te zijn en hier aarzelde hij even. Als belastingambtenaar wist Klaas dat die Verhulst een paar jaar geleden bij een grote bouwfraude was betrokken en in een bordeel gaat zelden iets legaals. Maar hij zette zijn morele bezwaren opzij, ook al omdat hij in een hoekje de trainer van FC. Bietendam, Hans Bos, ontwaarde, die een bloedmooi Oosters meisje bij zich had.

Klaas ontspande zich en al vlug had hij een mooie voluptueuze negerin met lange kleurige rastavlechten op zijn schoot die aan zijn oorlelletje begon te sabbelen. Ze was spaarzaam gekleed in een soort sexy nachtponnetje en haar grote, harde donkere borsten schuurden tegen zijn arm.

"Iiiik ben Dorethia and Iiiik willl met oe noiken," fluisterde ze in gebroken Nederlands in zijn oor.

"De drankjes zijn gratis maar de dames moet je zelf betalen, 200 euro en ze doet alles voor je," fluisterde Verhulst discreet in zijn oor die opeens vlak achter hem stond en bijna vaderlijk een hand op de schouder van de arbiter legde. Klaas knikte en bedacht spijtig dat hij niet zoveel geld bij zich had; hij wilde graag met deze lekkere negerin naar bed, het was al weer een tijd geleden dat hij met Dione iets gedaan had. Hij was al eens eerder vreemd geweest, met een vrouwelijke collega van kantoor waar hij werkte. Dat was een heel dik lelijk meisje die net gescheiden was en geestelijke steun nodig had.

"Je kunt hier ook pinnen, hoor," zei de aannemer bemoedigend toen hij het teleurgestelde gezicht van de arbiter zag. Klaas fleurde meteen weer op, hij had zijn pasje bij zich. "Wel eerst betalen, hoor, dat is de gewoonte, zei Verhulst. Het kon Klaas allemaal niets meer schelen. Geheel in de ban van de mooie geile negerin vergat hij alles en ging met haar naar boven. Ja, hij viel wel op negerinnen en wilde ooit wel eens meemaken hoe ze in bed waren. Volgens de geruchten waren die echt wild. Nou, hij was aan het goede adres. Zijn broek was al vlug op zijn enkels, ze pijpte zijn pik stijf en schoof geroutineerd een condoom om zijn pik. Daarna ging hij op zijn rug op het bed liggen en ontdeed zij zich van haar ponnetje en tangaslip. Wauw!!! Ze had een geschoren kut en verlekkerd keek hij naar de uitstulpende donkere schaamlippen. Dorethia mocht hem wel, ze zag meteen door dat hij een groentje was, geen echte hoerenloper.

"Oe houden van wield and roig?" vroeg ze met een stralende glimlacht. Ja, daar hield hij van.

"Yes!!" Dorethia bleek leniger dan dat hij dacht. Zonder een aanloopje te nemen besprong ze hem en belande met haar kont hard op zijn buik. Een hevige pijnscheut trok door zijn rug. "AUUWWWWWW!!!!" schreeuwde hij.

"Moet je Natasja niet naar huis brengen?" vroeg Dione aan haar zoon maar die knikte van nee. "Ze heeft een zaterdagbaantje als keukenhulp in het ziekenhuis en moet er vroeg uit. Moeder en zoon stapten in het Pandaatje van haar en tuften huiswaarts. "Dat wordt morgenavond super," zei ze onderweg en klopte hem waarderend op zijn dij. "Ik hoop het," antwoordde Alex en haalde zijn been niet terug toen haar hand daar bleef liggen. "Leuke meid die Natasja," zei Dione. "Ik kon goed met haar opschieten." Alex knikte en keek met geile ogen naar zijn moeder die geconcentreerd op de weg lette. Natasja wist van zijn incestfascinatie met zijn moeder, Alex was tamelijk openhartig tegen haar, en ze ging mee in zijn fantasieën over haar. Die paar keer dat ze bij hem thuis was geweest had ze Dione eens goed bekeken en vond het een mooie vrouw. Natasja was bi-seksueel en had met Alex afgesproken dat zij zich die avond wat over zijn moeder zou ontfermen. "Je moet haar echt eens versieren," had Natasja wel eens tegen Alex gezegd. "En anders doe ik het wel," zei ze er met een grijns achteraan. Ja, die geile Natasja wilde wel, maar hoe versier je je eigen moeder? Nou ja, hij was hard op weg.

"Oeps," zei Dione en trok opeens haar hand van zijn dij, ze was zogenaamd vergeten dat die daar nog lag. Vijf minuten later waren ze thuis. Beiden waren nog te opgewonden om meteen naar bed te gaan, vooral Alex had nog honger. Hij plunderde de koelkast en kwam met plakjes kaas en worst de kamer binnen terwijl Dione een paar biertjes uit de schuur had gehaald. Ze deed de kat naar buiten, die kon door het kattenluikje wel weer naar binnen maar ze wilde liever geen getuigen, zelfs niet als het een kat is. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten en hij deed de televisie aan met het geluid op af. "Ben je al eens met Natasja naar bed geweest?" wilde ze weten. "Ja hoor," glimlachte hij. "Maar wat voor verhouding hebben jullie eigenlijk, het is niet echt verkering wat jullie hebben." Alex dacht even na en besloot het helemaal uit te leggen. Hij vertelde dat ze een wat losse relatie hadden omdat Natasja ook van meisjes hield en momenteel naast hem ook een vriendin had. Eigenlijk hield ze meer van vrouwen dan van mannen, hij was de enigste jongen die ze accepteerde.

Dione hoorde het met rode wangetjes aan. Ze had zelf in haar saai huwelijk ook wel eens naar een andere vrouw verlangd maar het was er nooit van gekomen maar ze vond het op de een of andere manier wel wat sneu voor Alex dat hij haar met iemand anders moest delen maar hij leek er geen moeite mee te hebben. Aan de andere kant dacht ze aan de opmerking van Natasja over haar truitje. Mooi truitje, jawel, maar opeens bezag ze die opmerking in een andere context. "Ach joh," zei ze en sloeg een arm om zijn schouder. Hij draaide zijn gezicht naar haar toe en had meteen weer die inkijk van haar truitje voor zijn ogen. Er zat nog steeds adrenaline in zijn bloed en voelde zijn pik razendsnel stijgen. Er hing een soort elektriciteit in de kamer en beiden waren erdoor aangestoken. "Oh Mama, weet je dat ik ontzettend veel van je hou?" zei hij in een opwelling en keek haar verlangend in haar ogen. "Ja," zei ze, "dat weet ik mijn lieverd" en keek terug, ze wist wat er zou komen en was er niet bang voor, sterker nog, ze wilde ook. "Kun je dit wel tegenover Natasja maken?" wilde ze nog voor de zekerheid weten. Alex knikte van 'ja'. Hij bracht zijn mond naar de hare en gaf haar een zoen op haar mond. Na die eerste korte kus opende ze haar lippen en liet zijn gretige tong binnen. De heftige tongzoen duurde minuten lang en werd steeds wilder zodat ze hun zelfbeheersing verloren. Hij dook met zijn hand in het lage truitje en ook in haar BH. Zijn vingers baanden zich een weg naar haar linkertepel en rolde die tussen zijn duim en wijsvinger. "Ohhhhhhh," zuchtte hij met zijn tong op haar wang. "Jaahhhhhhhh," steunde zijn moeder en ging zo zitten dat hij wat beter in haar BH kon komen. "Je houdt van Mama's borsten he? Je zit altijd naar Mama's tieten te kijken. Vindt je mijn borsten mooi?" "Jaaa, ik wil je borsten zien!" zei Alex hunkerend en kneep wat harder in de nu stijve tepel. "Wacht maar, dan zal ik mijn truitje uitdoen en mijn BH ook." Ze wurmde het truitje over haar hoofd en reikte vervolgens haar armen achter haar rug om de BH sluiting open te maken. Toen ze dat kledingstuk ook op de grond had gegooid keek ze hem wat onzeker aan. Wat zou hij van haar borsten vinden? De borsten van Natasje waren wel kleiner maar waarschijnlijk veel steviger. Ze maakte zich zorgen om niets.

"Ooooohhh wat zijn ze mooi!!!!" zei haar zoon met droge stem en zijn hand ging onmiddellijk naar dat warme zachte vlees. Ze hingen wel een beetje maar niet zoveel, ze waren wel heel groot. Hij kuste Dione eerst weer heel diep en innig maar ging daarna met zijn mond naar haar tieten. Hij likte zich een weg omlaag en vond haar rechtertepel. Gulzig zoog hij de harde punt naar binnen sabbelde er op alsof zijn leven er vanaf hing. Dione voelde hoe scheuten van genot van haar tepels zich over haar hele lijf verspreidde en hijgde. Ze trok zijn t shirt omhoog en streelde wild zijn blote rug, daarna zakte haar ene hand naar zijn kruis en voelde de lange staak die keihard in zijn broek naar voren stak.

"Ojaaaaaahhhh, hij is zo groot!!" kreunde ze verlangend!

Ze tilde haar kont wat op zodat hij nog beter aan haar tepels kon zuigen. "Mama, ik wil, ik wil..." Hij kon bijna niet uit zijn woorden komen maar ze wist precies wat hij wilde en wilde precies hetzelfde .

"Jij wilt mij neuken met je grote lul, je wilt je knoert in mij steken en je Mama neuken," fluisterde ze heet in zijn oor en tongde zijn oorlelletje. Ze stonden op en trokken vlug die kleren uit die ze nog aanhadden. Alex wilde haar al op de bank bespringen maar zijn moeder wilde eerst meer zien. Terwijl hij nog voor haar stond ging zij zitten en bewonderde zijn mooi slanke lijf; vooral die grote pik die fier schuin overeind stond. Ze stak haar rechterhand uit omvatte zijn knuppel en stroopte het velletje terug zodat ze uitzicht had op de glimmende purperen eikel.

"Hij is heel mooi," zei ze zacht terwijl ze schuin naar hem omhoog keek. Alex zei niets maar begon met twee handen haar kapsel te aaien; Dione wist wat hij wilde, iets wat zijzelf ook wilde. Ze opende haar mond en bracht haar tong naar voren. Ze likte aan zijn kroon en vond de smaak heerlijk. Haar tong lapte zijn hele eikel, ook het randje daaronder. Ze vond het genotsknopje onderaan en moest glimlachen toen zijn pik wat begon te schokken, ze likte de dikke druppel voorzaad van zijn pisgaatje en slikte het naar binnen.

"Doet Natasja dat ook bij je?" Weer knikte hij van 'ja' en duwde zijn eikel in haar mond.

"Mmmm" humde ze met een neusklank en opende haar mond nog verder om hem verder naar binnen te krijgen. Toen ze zijn lul voor een kwart in haar zuigende mond had begon ze hem langzaam te pijpen. Vroeger deed ze dit nog wel eens met haar man maar dat was verleden tijd, nu had ze Alex. Ze legde een hand op zijn zachte maar gespierde billen en met de ander streelde ze zijn testikels. Ze voelde dat hij genoot en genoot er zelf ook van. Ze verzamelde wat speeksel in haar mond en produceerde slurpende geluiden om het extra geil te maken zodat haar zoon nog wat wilder begon te schokken en haar in haar mond begon te neuken. 'Ik wil zijn zaad zien!' flitste het door haar hoofd en bracht haar ene hand van zijn billen naar de basis van zijn pik; waarna ze hem ook nog eens stevig begon te masturberen. "Jezus nog aan toe, wat een wijf!!!!!!!! Dit gaat niet lang meer duren,' dacht Alex en voelde zijn hoe sperma vanuit alle delen van zijn lijf zich in zijn balzak verzamelde. Dione was er klaar voor en trok haar mond terug. "Kom maar," zei ze hijgend en trok hem nog steviger af. "Spuit voor Mama, laat Mama zien hoe geil je bent. Toe maar!!! Spuit alles over me heen!!!" "KUUUTTTTT MMMMMHHHHHGGGGGG!!!!!!!" wist Alex nog uit te brengen. Zijn sperma raasde door zijn penis en de eerste straal spatte op haar neus uiteen. Een tweede, even krachtige straal, belandde op haar keel en de derde, wat minder sterk, kwakte op het bovenste gedeelte van haar tieten neer. "Wauw!!" zuchtte hij en voelde zich opeens als een leeggelopen ballon.

"Sodehannes," zei Dione, diep onder de indruk en haalde eens diep adem. Ze pakte haar truitje van de grond en veegde haar gezicht schoon; het zaad wat inmiddels op haar borsten was gedropen liet ze lopen. Wel nam ze meteen daarna zijn eikel weer in haar mond om de nadruppels zaad er van af te likken die ze er met haar duim eruit perste. "Pfffooeeiii, dat is fantastisch," kreunde hij nog na en Dione voelde zich trots dat ze haar zoon, een jonge knul, zo kon bevredigen. Ze liet zijn nu half slappe lul uit haar mond glijden en keek hem lief aan; ze was er van overtuigd dat hij nog een tweede keer kon.

"Kom, we gaan naar boven."

Ze liepen hand in hand de trap op en op de overloop deden een arm om elkaar heen. Voor het grote bed verklaarden ze elkaar de liefde, hij met zijn armen om haar schouders, zij met haar armen om zijn middel en ze wisselden lange warme tongzoenen uit. Tot haar vreugde voelde de zijn penis tegen haar onderbuik groeien. "Lekkere geile beer van me," fluisterde ze met haar allerliefste glimlach en kuste hem nogmaals. "Lekkere hete moeder van me," fluisterde hij teder terug. Ze vielen op het bed neer en vreeën als jonge honden. Alex viel hongerig op die fantastische tieten aan en speelde er langdurig mee. Hij kon geen genoeg krijgen van dat stevige borstvlees met die harde tepels maar uiteindelijk ging hij lager. Hij kuste het bosje donker schaamhaar en rook haar kutaroma. Bijna bedwelmd door de kutgeur vond haar clitoris en likte zijn moeder naar een climax, daarna tongzoende hij zich nog lager naar haar geopende schaamlippen. Hij likte diep in haar spleet en was er, door zijn ervaringen met Natasja, zo ervaren in dat Dione meteen weer een orgasme kreeg. Ondeugend glimlachend kuste hij zich via haar tieten weer naar haar mond en plaatste zijn knuppel voor haar wachtende kut.

"Ik ga je neuken," zei hij met vastberaden stem en drukte zijn eikel bij haar naar binnen; hij gleed er in als boter. "Jaahhhhhh Alex, neuk me, maak me gelukkig, maak me helemaal wild!!!" En dat deed Alex. Hij schoof zijn pik helemaal in de smachtende kut van zijn moeder en begon toen te neuken. Dione verloor alle besef van tijd en belande in een soort nirwana. Haar zoon was een geweldige minnaar, hij doorploegde alle hoeken en gaten van haar neukgrot en naaide haar meer dan een half uur, voor beiden de mooiste tijd van hun leven. Eigenlijk wilde Alex het nog langer volhouden maar het was ondoenlijk. Hij voelde zijn zaad weer opkomen en verloor zich in zijn orgasme. "Ja! Jaahhhh!!!!! Jaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!! JAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!" Hij deed nog één machtige stoot in haar vragende kut en spoot haar helemaal vol. Even later kroop hij van haar af, als laatste gleed zijn lul uit haar warme kut.

"Ongelooflijk," zei hij tegen zijn moeder. "Dit was de hemel!"

Die vleide zich tegen zijn borst aan en was het met hem eens. Zoiets intens had ze nog nooit meegemaakt en ze was haar zoon eeuwig dankbaar. Ze wilde nog wel een derde keer maar de slaap overmande haar. "Ik hou van jou," zei ze slaperig en droomde weg. Alex deed het dekbed over hun beide heen en bedacht zich opeens dat hij nu op de plaats van zijn vader lag. 'Eigen schuld, klootzak,' dacht hij nog, 'dan moet je maar niet zoveel weg zijn.' Toen kreeg de slaap ook hem te pakken.

Op dat moment werd Klaas door zijn mede-arbiters de club uitgeholpen. Een haastig opgetrommelde huisarts had spit geconstateerd en schreef pijnstillers en rust voor.

Twee man ondersteunden hem en konden hem nauwelijks in de auto krijgen, zo zeer deed zijn rug. Nagezwaaid door de bezorgde Dorethia reden ze eerst langs de dienstdoende apotheek en Klaas slikte meteen een dubbele portie pijnstillers in want hij was niet van plan de twee arbiterbeurten die hij morgen zou krijgen aan zich voorbij te laten gaan, vooral ook omdat zijn vrienden zouden komen kijken. De pillen werkten snel en het luchtte hem wat op, morgen zou het beter gaan.

In zijn hotelkamer wist zichzelf hij zich nog uit te kleden en kroop moeilijk zijn bed in.

De volgende dag was hij erg stijf maar de pijn leek bijna verdwenen. Hij deed heel voorzichtig wat oefeningetjes om zijn rug wat soepeler te maken en met de nodige Ibruprofen leek Klaas de dag goed door te kunnen komen. Hij bezwoer zich voorlopig niet meer met een negerin naar bed te gaan.

Dione sliep tot ver in de ochtend uit. Ze werd wakker door de heerlijke geuren van verse koffie en zag haar zoon bij het bed staan, slechts gekleed in een sportbroekje. Even wist ze het niet meer want dat had hij nog nooit gedaan, zelfs niet met moederdag maar toen schoten de herinneringen van de nacht in haar hoofd. Jezus, wat had ze allemaal gedaan? Ze had haar zoon oraal bevredigd en daarna met hem geneukt. Ze keek onzeker in zijn stralend gezicht en bedacht zich dat er één iemand er geen spijt van had van de afgelopen nacht. "Goedemorgen!" knipoogde hij en zette twee mokken koffie op haar nachtkastje. Dione bleef onder het dekbed, ze schaamde zich over wat ze had gedaan en toegelaten.

"Nog bedankt voor de mooiste uren van mijn leven," zei hij en ging op de rand van het bed zitten. Hij boog en kuste zijn moeder op haar lippen. Die weerde niet af maar moedigde ook niet aan, ze hield haar mond gesloten terwijl haar gedachten heen en weer flitsten. De mooiste uren van zijn leven? Pfff, ja, zo had ze het zelf ook beleefd. Maar welk recht had ze om in zijn jonge leven zo te veranderen? Hun verhouding zou opeens heel anders worden, dit zou altijd tussen hen in blijven staan. En dan nog zijn vriendinnetje, Natasja? Opeens welden de tranen in haar ogen. Wat had ze gedaan??? En dan nog Klaas, haar man. Hoe moest dat verder tussen vader en zoon?