Dakloos meisje probeert te overleven DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 25 februari 2014 04:34

DEEL 1 -Het regent waait, en het is koud. Kim laat zich mee sleuren door Ben een reus van een langharige Duitse herder. Ze heeft best moeite om dat eigenzinnige beest uit te laten. Hij luistert van geen meter, en zijn baasje had haar gewaarschuwd. Pas op want hij is gek met kleine hondjes. Maar dan in de verkeerde zin van het woord. Hij had er wel eens bijna n opgevreten! Kim was zestien en werkte zwart bij een honden uitlaat service. Ze had eigenlijk geen andere keus wilde ze wat verdienen om in leven te blijven. Als dochter van een gezin waarvan haar ouders haar, al op vroege leeftijd naar een jeugd internaat hadden gebracht. Ze wist al vroeg hoe moeilijk het was om te overleven zonder ouderlijk gezag. Ze had al meer dan eens, moederziels alleen in het weekend op het internaat zitten wachten, terwijl haar ouders belooft hadden om haar op te halen. Meestal ging ze met met haar broer Daniel mee. Ook al iemand met een volle rugzak, en die de klappen van de zweep wel kende als het over overleven ging. Kim koos om bij haar 10 jaar oudere broer te gaan wonen omdat ze er geen gat in zag, om bij haar streng gelovige ouders te blijven wonen. Aangezien die toch nooit geen tijd voor haar hadden. In de weekenden dat ze in het internaat zat, en weer eens in de steek werd gelaten door haar ouders, haalde Daniel zijn kleine zusje wel eens op om haar in het weekend mee te nemen. Ze zwierf met hem mee van het ene motorclubhuis naar het andere. Van het ene ruige feest naar het andere. Daniel was lid van een roemruchte motorclub waar een strak regime heerste. Een regime waar Kim altijd het onderspit delfde, ondanks dat, was ze liever in de wereld van haar broer, dan bij haar ouders, ze vond dat die haar op een of andere manier verraden hadden door hun afspraken niet na te komen.

Kim stopte even met Ben bij een broodjes zaak. Ze had in haar jas wat geld dat ze gekregen had om op de hond te passen. Ze kocht een broodje kaas en verdeelde het met de hond. Ieder de helft. Met z'n tween. Zij op een bankje, de hond ervoor in de miezerige regen. Ze at smakelijk het broodje op. Ben werkte zijn helft in een keer naar binnen. Ze keek op een klok die aan een gevel hing van een winkel. De baas van de hond zou zo wel thuis komen. Het werd tijd om hem naar huis te brengen.

De eigenaar van de hond John, was een beetje een zonderlinge man. Hij was van middelbare leeftijd. Een echte workaholic. Vandaar dat Kim de hond uitliet. Hij had er zelf nooit tijd voor. De hond was zo langzamerhand haar beste maatje geworden. En John die allang blij was dat hij iemand gevonden had om op zijn huisdier te passen vond alles best. Kim had de sleutel van de uitlaat service gekregen, om de hond in en uit het huis te laten. Soms sliep Kim wel eens stiekem in het huis. Het gebeurde wel eens dat hij s'nachts niet thuis kwam. Hij was verkoper van kappers artikelen in de Benelux. Het gebeurde dus wel eens dat wanneer Kim geen zin had om naar haar broer te gaan, dat ze bij de man sliep op de bank, samen met de hond. Vandaag dus niet.

Ze bracht de hond thuis en liep door het met neon verlichte centrum naar het kraakpand waar haar broer bivakkeerde. Toen ze in het huis kwam zag ze in de huiskamer twee vrienden van hem lui op de bank hangen. De tafel stond vol met bierflessen. Voor Kim was dat een vertrouwd gezicht. Dat zijn vrienden star voor hun uit zaten te kijken ook. Het rook naar wiet in de kamer. "Hey Kim" riep n van mannen, kom er even gezellig bij zitten meisje. "Is Daniel er niet?" vroeg Kim. Ze was al eens eerder door haar broer gewaarschuwd. Als ik er niet ben, mag je van mij niet naar binnen gaan. Dan zoek je maar naar een andere slaappplek. Kim was te nat en te moe om weer op pad te gaan, en dacht, ach voor n keer kan het vast geen kwaad. Kim ging tussen de twee mannen in zitten. Bruut, zoals hij zich noemde gaf zijn joint door aan Kim. Ze nam een flinke trek en de rook vulde haar longen. Ze voelde gelijk dat het verdovende middel werkte. Heerlijk dacht ze. Even de shit om me heen vergeten. Ze kreeg wel eens meer een beetje wiet, meestal als ze een ergens een pakje had bezorgt voor een van de mannen. Een jong meisje als zij viel niet zo op, en soms verdiende ze er wat extra zakgeld mee. Ze hadden haar ook wel eens wat anders aan geboden, iets sterkers. Haar broer had haar daar voor gewaarschuwd. Als ik er ooit achter kom, dat je daar aan durft te zitten, sla ik je dood. Hij had ook even stevig gepraat met de kerel die het lef had gehad om zijn zusje het spul aan te beiden. Een goede waarschuwing voor de rest van de club, ze hadden die kerel later nooit meer terug gezien. Met Daniel viel niet te spotten.

Bruut legde zijn hand op een been van Kim. "Lekker meisje" vroeg hij. Toen hij zag dat ze een stevig trek nam. "Heee" riep James de andere man. "Dat is Daniel zijn zusje daar blijf je vanaf man!! Respect!!" Bruut keek naar zijn maat. "Rustig maar, dat vind Kim helemaal niet erg. Trouwens hij is er nu toch niet?" Toch keek James een beetje ongerust. Met Daniel viel niet te spotten. Die had nogal een kort lontje en als je aan zijn zusje zat en het beviel hem niet, dan had je een probleem. Kim raakte behoorlijk verdooft door de joint. Het duurde even tot ze in de gaten had dat de mannen in een discussie verzeild waren geraakt, en dat ze begreep waar het over ging. "Oooh het is niet erg hoor mag wel van mij," zei ze zacht. Kim was wel gewend dat er iemand aan haar zat. Eigenlijk vond ze het ook helemaal niet erg. Het gaf haar meer een gevoel van ik hoor eindelijk eens ergens bij. Een gevoel van warmte, het te kort aan genegenheid van haar ouders vulde, de leegte die zij niet aan haar gaven. Kim raakte steeds meer in een roes door de drugs die haar steeds werden aangeboden. De hand die op haar been lag, bewoog ongemerkt steeds verder richting de binnenkant van haar dijen. "Zeg Kim" hoorde ze Bruut tegen haar zeggen, "wil jij soms wat bijverdienen?" Bijna automatisch gaf ze als antwoord "ja." Bruut nam een slok uit de fles whisky die tussen de bierflessen stond.

"Als je aan m'n lul trekt krijg je 25 euro."

James protesteerde. "Eey dude" zei hij "pas op wat je doet man, Kim is zestien, echt je krijgt hier gedonder mee." Kim lachte stoer. Ze was wel wat gewend, en tegelijkertijd trots dat de mannen zoveel ontzag voor haar broer hadden, maar deze buitenkans liet ze niet glippen. "Dertig euro en een flesje bier. En eerst drinken en van mij blijf je af, zit je wel aan me dan sla ik je met die zelfde bierfles op je kop!!" "Mmmm" zei Bruut, "akkoord maar ik wil wel je tietjes zien anders krijg je maar 25 euro." Hij legde het geld voor Kim op de tafel. "Doe jij ook mee James?" vroeg Kim. "Ik heb twee handen, het gaat in n moeite door." James bedankte. Hij zei dat hij geen geld had. De werkelijke reden was dat hij liever niet door de vuisten van Daniel bewerkt wilde worden. Hij pakte een fles van tafel en verdween. Even later hoorde ze het starten van een Harley die met een knetterend geluid de straat uit reed.

Bruut stond op en liet zijn broeken zakken. Met een plof viel hij achterover terug op de bank. Kim deed haar trui en haar bh uit. Haar borstjes stonden fier voorruit. "Nou kom maar op" zei Kim. Ze zag Bruut zijn lul zielig tussen zijn benen hangen. De drank en de drugs hadden hun tol geist. Kim zuchtte. Het zou wel even duren voor ze daar leven in zou krijgen. Bruut keek naar het meisje dat nu half naakt naast hem zat. "Komt er nog wat van," vroeg hij brutaal. Kim knikte. Ze nam zijn pik in haar hand en begon er hard aan te trekken. Ze wilde dit klusje liever snel achter de rug hebben. "Eeey doe eens rustig" zei Bruut. Hij legde zijn arm rond de schouders van Kim en trok haar naar zich toe. Je blijft van mijn tieten af h, bitste Kim. Bruut bromde. Ze zijn zo mooi even een kusje? Hij keek haar wazig aan. Kim liet hem los en duwde hem van zich af, ze stond op. "Ik geloof dat je me niet begrepen heb?" "Ok ok" zei Bruut half dronken. "Kom weer zitten, ik ben geil. Trek aan m'n lul en laat me spuiten. Ik zal je niet meer aanraken." "Goed maar geen streken meer h." Kim nam zijn pik in haar hand er wreef er zachtjes over. Dat hielp. Ze zag zijn lul langzaam stijf worden. Bruut kreunde en keek naar het mooie donkerharige meisje naast hem. Ze begon hem nu rustig af te trekken.

Kim voelde zelf geen opwinding. Hier kon ze nu echt niet opgewonden van raken. De enige gedachte die ze had, was aan het geld dat op de tafel lag. Bruut zei, "trek er maar wat harder aan als je wilt." Hij was nu wat rustiger en staarde naar de borstjes van Kim. "M'n ballen streel m'n ballen" kreunde hij. Kim begon nu steeds sneller met haar hand aan zijn lul te trekken. Met haar andere hand omklemde ze lichtjes zijn zak en kneep zachtjes in zijn ballen. Bruut gaf een schreeuw. Zijn zaad spoot krachtig uit zijn pik. Het belande op zijn buik en er kwamen een paar klodders op Kim's hand. Het meisje stond op. Ze vond een vuile theedoek en maakte haar hand schoon. Ze nam het geld en stopte het in de kontzak van haar vuile jeans. "Bedankt," zei tegen hem. Ze stapte de kamer uit en liep naar een van de slaapkamers van het koude kraakpand. Er lag een oude matras in een hoek van de kamer, met daarop haar slaapzak. Kim ging liggen. Ze voelde zich stoned, hongerig en depressief. Ze dacht even aan haar klasgenootjes die wel alles hadden. Een warm huis, ouders die voor hun zorgden, een gevoel dat ze voor zichzelf had weggedrukt, maar dat af en toe toch weer opspeelde. Vooral als ze hier alleen was. Zachtjes huilend viel ze in haar slaapzak in slaap.

Het was op een woensdagmiddag. Kim had eerst Ben opgehaald. Samen liepen ze doelloos door de stad te zwerven. Het was wel een apart gezicht, dat kleine meisje met die grote Duitse herder. Haar beste vriend. Mensen keken niet om naar die twee. Iedereen heeft het veel te druk met zichzelf, veel te druk om, te kijken naar een verschoppeling met een grote hond. Na een uur of twee gingen ze huiswaarts. Kim had het plan opgevat om nu die man toch niet thuis was, eens lekker te ontspannen in zijn huis. Ze bedacht dat, als ik ervoor zorg dat alles opgeruimd is voor hij thuiskomt, hij er toch niks van zou merken. Ze kocht wat eten van het geld dat ze gisteren had verdient, en ging op het huis aan. Daar aangekomen gaf ze eerst Ben even wat te eten, deed haar kleren uit en gooide ze in de wasmachine. Dat vind hij vast niet erg dacht ze. Ze vond een handdoek in een kast en liet het bad vollopen. 'Oooo heerlijk,' dacht ze toen ze zich in het warme water liet zakken. Ze bleef even met haar ogen dicht liggen om te ontspannen. Ze deed haar benen wijd en drukte haar hand tegen haar vagina. Een opwindend gevoel stroomde door haar lichaam. Kim streelde haar tepels en kneep er zachtjes in. Ze voelde dat ze, tussen haar vingers groeien tot kleine harde puntjes. Ze genoot even van haar eigen handen. Met haar vingers wreef ze over haar stijve klitje. Ze kreunde zacht, ze hoefde zich niet te schamen of zich in te houden. Ze was hier alleen. Even weg uit de ruwe wereld van haar broer. Even stiekem genieten van de luxe van iemand anders. Kim slaakte een klein kreetje. Het jonge meisje kreeg een heerlijk orgasme in het warme water. Toen ze uit het bad kwam en afgedroogd was viste ze een badjas uit de kast van John. Haar kleren waren inmiddels gewassen en ze stopte ze in de droger. Ben jankte zacht toen ze weer in de kamer kwam. Ze knielde bij hem en deed haar armen om hem heen. Ze kreeg een lik als beloning. "Bah ben ik ben net gewassen" lachte tegen de hond. "Ben je blij dat het vrouwtje er weer is?" Ben sprong op de bank en hield z'n kop scheef en keek Kim aan, net of hij zeggen wilde van, hoe zit dat kom je nog?

John kwam thuis... Hij was wel gewend om in een leeg huis thuis te komen. Hij had er vandaag weer een paar honderd kilometer op zitten. Moe zette hij zijn tas in de gang en liep de huiskamer in. Toen zag Ben en Kim op de bank liggen. Kim lag met haar hoofd tegen de grootte hond aan te slapen. Hij zei zacht tegen Ben "blijf!" En liep naar de twee toe. De badjas die Kim aan had was een beetje open gegaan. John zag n van de kleine borsten van het meisje. Hij staarde even. Wat ziet ze er mooi uit dacht hij. Hij liep voorzichtig de kamer weer uit naar de keuken. Hij opende de koelkast om te kijken of er nog wat te eten was. Meestal was alles wat hij daar in had ver over de datum. Tijd om te eten had hij bijna niet. Normaal gesproken leefde hij op het eten langs de snelweg. Kleffe broodjes uit een benzinestation. Er was dus niks te eten in de koelkast. Hij keek in een keukenkast en vond nog een blik soep. 'Nou er is dus toch nog wat,' dacht hij tevreden over zijn vondst. Hij maakte het blik open en deed het in een pan...

Kim schrok wakker. Ze zag licht branden en hoorde wat in de keuken. 'O nee' dacht ze, betrapt. Voorzichtig liep ze naar de keuken en zag John die bezig was om in de pan soep te roeren. "Kom maar binnen hoor" zei hij. "Ik heb je al gezien." Hij keek naar Kim. Het was een potsierlijk gezicht om het meisje in de veel te grootte badjas te zien staan. "Mmmm, ik ben in het bad geweest" zei Kim. "Maar ik heb alles opgeruimd hoor!" John lachte, tot Kim's opluchting. "Het werd tijd" zei hij "dan stink je tenminste niet zo!" Kim zei niks en keek naar de grond. "Ik heb ook mijn kleren gewassen.." "Toe maar, dan ben je straks zo goed als nieuw joh!" "Goed, dan ga ik maar. Even aankleden en ik ben weg. Ik heb Ben uitgelaten hoor!"

Ze wilde de keuken uit lopen. "Kim wil je alsjeblieft blijven" vroeg John opeens. Hij keek haar aan met een blik die Kim helemaal niet van hem gewend was. "Wat is er aan de hand" vroeg ze. John haalde zijn schouders op en barste onverwacht in het snikken uit. "Ik heb de laatste tijd veel te hard gewerkt" vertelde hij. "Ik ben het ook zat om maar altijd in een leeg huis thuis te komen. Ik zag jouw daarnet op de bank liggen en voelde me heel even een heel gelukkig mens. Er was zomaar iemand die op me wachtte." Kim keek John aan. Dit was helemaal niet de man die ze kende. Altijd strak in het pak, een zelf verzekerde strakke blik. Hij was zo goed in zijn werk dat hij volgens haar nog wel in staat was om iemand een auto zonder moter te verkopen. En nu was er niks over van die stoere verkoper. Zo maar opeens.

Zo kon Kim John niet achter laten vond ze. Ze gaf hem een glas water en nam de telefoon. Ze belde Daniel met de mededeling dat ze voorlopig niet naar huis kwam om te slapen. Ze legde uit hoe de vork in de steel zat. Eigenlijk was hij er niet zo heel erg blij mee. Hij was gewend om zijn zusje strak te houden. Ten allen tijde wilde hij voorkomen dat zijn zusje in de problemen kwam. Kost wat kost. Pas toen Kim haar broer verzekerd had dat ze veilig was, gaf hij haar toestemming. Ze kreeg het zelfs voor elkaar dat hij haar voor de rest van de week zou ziek melden op school.

Kim ging weer bij John zitten die nou niet bepaald in een vrolijke stemming was. Ga jij morgen naar de dokter vroeg Kim. John schudde zijn hoofd en zat wezenloos voor zich uit te staren. Er is voor mij geen vervanger en ik heb morgen nog een boel klanten om af te rijden." Hij hield met beide handen zijn hoofd vast. "Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Ik ben kapot." Hij kreeg weer een huilbui. Kim liet hem maar even uitrazen. Meer kon ze ook niet doen.De man alleen laten was in ieder geval geen optie, wie weet wat voor gekke dingen hij ging doen. Zou ik een lekkere joint voor hem draaien dacht ze. Ze keek hem aan. Nee geen goed idee bedacht ze. Dan word hij waarschijnlijk helemaal gek! En een bad trip heeft ie al!! Kim liep naar de keuken en maakte een kop thee voor hem. Toen ze terug kwam in de kamer was hij een beetje gekalmeerd. Kim zette een kop thee voor hem op tafel en haar badjas die ze nog steeds aan had viel open. John keek recht tegen haar borsten aan. Er verscheen een flauwe glimlach op zijn gezicht. Kim lachte ook. "Daar knap je van op h" zei ze. "Eerlijk gezegd wel, ze zijn erg mooi" zei hij. "Nou als je, je daar nu beter van gaat voelen mag je de rest ook wel even zien hoor" zei ze. "Ik ben niet de beroerste." Ze liet de badjas van haar schouders afglijden en ze stond spiernaakt tegenover hem in de huiskamer. John zat met grote ogen naar haar te kijken. "Achterkant ook?" Ze draaide zich om en liet haar kleine stevige billen aan hem zien. "Daar zitten ze het meeste aan" zei ze tegen hem. "Wie, bedoel je" vroeg hij aan Kim. "Nou de mannen van de motorclub. Als er feestje is dans ik wel eens voor een beetje zakgeld. Stelt niks voor is heel onschuldig!" Daar had John zijn bedenkingen over, maar die durfde hij toch maar niet uit te spreken. In plaats daarvan zei hij tegen de tiener dat ze ontzettend mooi was. Kim glimlachte "dank je wel voor het compliment. Voor 50 euro wil ik je wel even afrukken hr." John was totaal overdonderd door het voorstel van het meisje.Hij viel bijna van de bank van verbazing.

"Ben jij gek of zo," vroeg hij aan haar. Hij wees naar haar. "Moet je zien hoe mooi je bent, wat een prachtig lichaam je hebt. Je gaat jezelf toch niet te koop aan bieden?" Kim dacht even na en deed de badjas weer aan. "Nou zeg, als je niet wilt, het hoeft niet hoor." Ze was gelijk sjacherijnig. "Meid, als jij 50 euro wil hebben dan kan je het ook krijgen zonder dat je aan me hoeft te zitten. Dit is toch geen manier voor een jong meisje om geld te verdienen, kom nou! Dat valt me van je tegen." Hij sloeg zijn arm om haar heen. Hij voelde gelijk de behoefte om het meisje tegen alle kwaad in de wereld te beschermen. Hij gaf haar met een vaderlijk gevoel een kus op haar voorhoofd, wat Kim rustig toe liet.

John voelde zich gelijk een stuk beter. Zijn gedachten waren nu afgeleid van zijn saaie leven. Hij zat nu met de mooie naakte tiener op de bank. Een tiener waarvan hij niet wist met wat hij er mee aan moest, en waar hij een beetje verliefd op was geworden. Stiekem had hij wel een beetje spijt dat hij haar aanbod had afgeslagen. Aan de ene kant voelde hij zich opgewonden door het meisje, aan de andere kant verdrietig dat ze nu al zo ver was dat ze simpelweg haar lijf te koop had.

En Kim? Die baalde. Ze had hem bijna zover gekregen om hem 50 euro lichter te maken. Een preek zoals hij haar net had gegeven daar zat ze niet op te wachten. Ze was al zo gehard in haar leven dat ze elke mogelijkheid aanpakte om makkelijk geld te verdienen. Daar draaide ze haar hand niet voor om. Easy money. Het was even stil in de kamer.

"Goed" zei john, "wat goed?" vroeg Kim. "Jij krijgt geld voor sex. Maar op mijn manier." John zag daarnet dat Kim hevig teleurgesteld was, hij maakte best wel zonde van haar. Kim's gezicht klaarde op. "Hoe bedoel je dat, wat wil je doen?" vroeg ze. Meestal was zij degene die uitmaakte wat er gebeurde. John stond op, pakte een stoel van de eethoek, en zette hem tegenover de bank met de salontafel er tussen in. "Ik wil dat jij naakt op die stoel gaat zitten en jezelf masturbeert, dan ga ik zitten kijken. Zet je voeten maar op tafel zodat ik alles goed kan zien." "Mijn God" dacht Kim hij wil een liveschow! "En ga jij dan jezelf af zitten trekken terwijl je naar me kijkt? En je gaat niet aan me zitten?" "Ik ga niet aan je zitten" beloofde John. "Of je moet het aan me vragen..."

Kim ging op de op de stoel zitten die hij had klaargezet, en zette haar voeten op de tafel. John keek recht tussen Kim's benen. Kan je het goed zien vroeg Kim, ze wilde hem wel waar voor zijn geld geven, zo was ze dan ook weer. "Ja" zei John, "prima!" Kim begon zachtjes over haar borstjes te wrijven. Ze legde haar handen op haar borsten en begon ze zacht te kneden. Ze keek onder tussen John strak aan, die zat met open mond naar haar te kijken. "Vind je me er geil uitzien?" John knikte. Nu rolde Kim met duim en wijsvingers haar tepeltjes net zo lang tot het een paar mooie stijve puntjes waren geworden. Toen streelde ze haar buik en bewoog haar handen naar haar heuveltje en kreunde licht. John had het niet meer. Ze legde n hand op haar buik en met de andere trok ze de huid van haar venusheuvel strak. Het leek wel of haar gleufje nu nog wat groter werd en er nog strakker uit zag. Kim begon nu zelf toch ook wel wat opgewonden te raken. Ze streelde de binnenkant van haar dijen. Zo maakte ze de man die tegenover haar zat bloedgeil. Heel langzaam wreef ze over de huid naast haar schaamlippen en begon te hijgen. Ze maakte zichzelf geil zonder haar kutje aan te raken... John stond op. Hij had genoeg gezien om zelf ook tot actie over het te gaan. Hij trok zijn overhemd uit en knoopte zijn pantalon los. Nu legde Kim haar hand op haar kutje en kreunde.

"Ga je hem nu in je hand nemen om eraan te trekken?"

Vroeg ze toen ze zag dat hij zijn broek uit trok. John knikte. Hij trok zijn boxer naar beneden, zijn stijve penis zwiepte omhoog toen hij hem de vrijheid gaf. Kim's adem stokte. Zoiets had ze nog nooit gezien. Ze wist dat niet iedere man dezelfde grootte penis had, en dat er nogal veel verschil in kon zitten. En ook dat ze er bijna allemaal over opschepten. Nou dat hoefde John dus niet te doen. Wat een pik had hij zeg!! Wat was dat ding lang. En dik dat hij was!! John nam zijn pik in zijn hand. "Sorry, Kim ik wil je niet laten schrikken zei hij. Hij ging weer zitten. "Daarom heb ik geen vriendin. Ik ben dus altijd bang dat een vrouw er op af knapt en me daardoor in de steek laat. Er zijn er niet veel die zoiets graag naar binnen krijgen." "Je vergist je" zei Kim. "Dit is wel groot maar niet supersized hoor!" Ze probeerde hem gerust te stellen. Echt niet, en schrikken doe ik ook niet van jouw lul! Trek er maar rustig aan. Dan ga ik door om mezelf te vingeren.

Kim wreef met haar vingers over haar klitje en ze keek naar de John die aan dat geweldige apparaat onderaan zijn buik begon te rukken. Ze kon haar ogen er niet van af houden. Wat een man dacht ze. En wat een pik! Ze liet twee vingers in haar gleufje glippen. Ze kreunde toen ze haar eigen vingers in zich voelde. Haar kutje werd er steeds natter van. "Oooh ooh," het meisje slaakte een klein kreetje. Het gevoel in haar strakke buikje werd steeds warmer. Haar orgasme kwam eraan. Ze trok haar handen van haar vagina af en legde die op haar buik. Ze wilde niet voor John klaar komen. Hij zat stevig aan zijn lul te trekken. Ze stond op en ging naast hem zitten. "Kom laat mij het even doen," zei ze. "Mag ik je strelen?" vroeg John. Kim lachte lief. "Voor deze ene keer dan" zei ze, en ze nam zijn penis in haar hand.

Kim liet niet vaak aan zich zitten. Haar verleidelijke uitdagingen waren al eens een keer stevig uit de hand gelopen. Ze was ook wel eens een keer te ver gegaan in haar pogingen om op een makkelijke manier geld te verdienen. Op een keer toen ze met haar broer en zijn vrienden op een feest was. Had ze in een kleine ruimte waar ze verdovende middelen probeerde te verhandelen onder de feestgangers, van een concurrerende motorclub, ook haar hand en span diensten aangeboden. Toen was het een keer behoorlijk uit de hand gelopen. Ze hadden haar daar danig misbruikt, maar ze kon niemand achteraf iets verwijten, omdat ze op de duur zo geil was geworden, en meegaand door het effect van de drugs, dat ze had toegestaan dat er een paar mannen haar hadden geneukt. Haar eerste keer was het geweest. Toen Daniel dat van zijn vrienden hoorde dat zijn zusje door die bikers was gepakt had hij haar nooit meer alleen gelaten op zo'n feest.

John streelde over de rug en de kleine stevige billen van Kim. Ze begon hem vakkundig af te trekken. Ooooh jaaah kreunde John. Hij genoot van de twee handen die stevig in zijn stijve knepen. Kim raakte helemaal opgewonden van de paal van John. Ze voelde zijn warme handen over haar lichaam. Ze wilde ook klaarkomen. Nu dacht ze ook eens een keer aan zichzelf. Eigenlijk was ze voor haar normen al te ver gegaan. Ze had zich al helemaal uitgekleed en zat naakt met een man op de bank. En nu liet ze ook nog eens toe dat hij aan haar lichaam zat. Alleen nu voelde het heel anders. Ze werd nu niet betast door iemand die dat alleen voor zijn eigen gerief deed. Niet door iemand die niet onder invloed was, hij had haar zelfs al een keer gekust. Iets wat eigenlijk nooit gebeurde dat iemand dat deed. Genegenheid van een man die onbekend voor haar was kende ze helemaal niet. Ze wilde nu zelf ook eens mee genieten, en dat mocht ze. John streelde haar borsten. Hij bewoog zijn vingers over haar stijve tepels een kneep zacht in haar borsten. Kim deed iets wat ze nog nooit gedaan had, ze gaf een kusje op de top van zijn lul.

Ze likte even met haar tong langs zijn eikel. John duwde haar voorzichtig van hem af. "Kom" zei hij. Hij tilde haar op en nam haar mee naar zijn slaapkamer. Kim wilde protesteren toen hij haar op het bed legde. Kim wilde hem alweer een heleboel voorwaarden naar zijn hoofd toe slingeren, maar John was haar voor. "Stil maar liefje. Er gebeurd niks wat jij niet wilt." Hij spreidde haar benen en gaf kleine kusjes op haar buik. Ze kreeg een heerlijk kriebel gevoel toen hij haar bolle licht behaarde venusheuvel kuste. En hij ging steeds verder. Met zijn tong likte hij aan haar gevoelige kutje. Kim drukte haar onderlichaam omhoog. Ze werd steeds natter door die zachte lippen die haar kutje beroerde. Kim kreunend. Dit kende ze niet. Dit had nog nooit iemand bij haar gedaan. Het duurde niet lang voor dat ze bijna gillend van geilheid haar orgasme kreeg. Ze verloor de controle over haar lichaam.

Ze lag te schokken toen ze haar orgasme kreeg.

John stond op en keek naar Kim die uitgeteld op het bed lag. "Wat doe je" vroeg ze. "Ik kijk naar je" zei hij, "ik bewonder je mooie lichaam even." Kim lachte. "Vind je me echt mooi?" "Ja" zei John. "Misschien dat ik in het verleden wel eens een stomme opmerking tegen je heb gedaan maar ik vind je echt heel erg mooi" "Ben je dan soms verliefd op me?" John glimlachte, hij genoot van de onbevangen haast kinderlijke vragen van Kim. "Wil je een eerlijk antwoord? Ik ben bang van wel," zei hij zacht. "Gek h een man die de dertig al is gepasseerd en die verliefd raakt op een tiener van zestien." "Ja eigenlijk wel" zei Kim. "Ik voel ook wel wat voor jouw, maar ik weet niet wat het is, ik weet echt niet wat het is. Ik ben het niet gewend dat iemand van mij houdt. Dus heb ik moeite om zoiets terug te geven. Je moet het mij maar niet kwalijk nemen. Kom bij me liggen en hou me even vast."