Moeder en zoon krijgen een sexverhouding DEEL4
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 25 februari 2014 04:58

DEEL 4 - Ze was nog steeds apetrots op haar zoon en toen ze thuis waren viel ze hem om zijn nek. "Mmmmmm, ik hou zoveel van jou en je was vanavond zo goed." Als antwoord kreeg ze een lange diepe tongzoen. Ze kusten in de gang, daarna in de huiskamer. Ze vreeŽn dat het een lieve lust was. "Wacht even, even kijken of alle deuren op slot zijn," zei Alex en maakte zich los uit de innige omhelzing. Hij ging ook nog even naar buiten om de schuttingdeur te controleren, niet of hij dicht was maar juist of hij niet op slot was. Natasja had die avond een paar keer gevraagd of ze mocht gluren en uiteindelijk was Alex gezwicht, hij zou de schutting en achterdeur van slot laten. Hij ging weer naar binnen en liep naar zijn moeder toe die in afwachting op de bank was gaan zitten. "Het is zo heerlijk samen met jou alleen thuis te zijn," zei ze en stak haar armen uit. Hij ging naast haar zitten en het vrijen begon weer. Ze hadden niet zoveel haast als de eerste keer en langzaam kleedden ze elkaar uit. "Je bent zo mooi!!," glimlachte Alex toen hij haar borsten kuste. Zijn mond ging naar haar harde tepels. Dione was maar wat trots op haar grote stevige moederlijke tieten en ging achterover zitten zodat hij er nog beter bij kon. Ze ondersteunde zelfs haar uiers en bood hem haar tepels ťťn voor ťťn aan.

"Toe maar, zuig maar aan Mammie's spenen," zei ze lief waarna zoonlief zich minutenlang met zijn grootste hobby bezig hield. Dione kwam lichtelijk klaar en wilde persť iets voor hem doen. "Wat wil je dat ik voor je doe? Mama doet alles voor, dat weet je." "Jaahhhh," zei Alex, "Je mond, ik wil je mond." Dat had ze wel verwacht. "Wil je dat ik je pik in mijn mond neem? Wil je dat Mama je afzuigt? Dat ik je sperma opdrink?" "Jaaaaahhhhhhhhhhhhhhh," kreunde Alex en leunde met zijn rug tegen de rug van de bank. "Zal ik tussen je knieŽn gaan zitten en je zo verwennen?"

"Jaaahhh Dione, lekker hete geile slet van me, geile kut, ga tussen mijn knieŽn zitten en zuig me klaar."

Ze zond haar liefste glimlach naar haar zoon en liet zich van de bank glijden. Ze plaatste zich tussen zijn benen en pakte de stam van de knoerharde pik van Alex vast. Ze keek hem verliefd aan en opende haar mond. Ja, ze vond het een heerlijke pik. Met een genotvolle kreun hapte ze zijn eikel naar binnen. Vrij vlug werkte ze meer van zijn penis in haar mond tot ongeveer de helft in haar zat zodat de smaak ten volle in haar mond zat. Vervolgens deed ze haar mond weer omhoog en keek ze met geile ogen naar de staaf die van haar eigen speeksel glinsterde. "Hij is zo mooi en zo lekker," zei ze en likte daarna aan zijn pulserende eikel, ze gleed met haar tong over zijn pisgaatje waar straks zijn nectar uit zou vloeien en zoog opeens verwoedt aan zijn knop terwijl ze hem met haar hand zachtjes aftrok. Op dat moment stak Natasja haar hoofd door de keukendeur. Ze was onhoorbaar naar binnen geglipt en keek met schoteltjes van ogen naar het tafereel wat zich nauwelijks tien meter van haar vandaan afspeelde. Die Alex had geen woord gelogen! Moeder en zoon waren naakt en Moeder likte aan de eikel van haar zoon!!! Dione wisselde van hand en trok hem nu aan de bovenkant van zijn knots af terwijl haar mond naar zijn ballen zakte.

'Jezus christus, ze likt zijn ballen!'

Bedacht ze zich en voelde haar eigen kut zeiknat worden. Ze tilde haar kort spijkerrokje wat op en vond door de stof van haar slipje haar clitoris. Opgewonden zag ze hoe Dione zijn ballen stuk voor stuk in haar mond nam en er voorzichtig op zoog. Ze zag ook hoe Alex nog meer onderuit zakte en zijn moeder zelfs zijn kontgaatje likte. Daarna stopte ze een vinger in zijn aars en likte ze zich langs de onderkant van zijn pik weer naar boven.

Alex lag zichtbaar te genieten en kreunde maar van "Zuig me, slet! Teef! zuig me leeg. Maak me klaar."

"Ja, Mama zal je klaar maken, je eigen geile hoeren mama" hoorde ze Dione zeggen en Natasja keek ademloos toe hoe zijn moeder hem weer begon te pijpen en af te trekken. Even later pakte Dione zelf haar grote tieten vast, deed zijn natte pik ertussen en begon hem zo te bevredigen. Ze bukte met haar hoofd en zoog zijn eikel weer in haar mond.

Op dat moment werd Klaas wakker uit zijn roes; hij moest hoognodig pissen. De pijnstiller werkte nog al was zijn rug erg stijf. Hij keek eerst hoe laat het was en zag dat het al bijna drie uur was. Verdomme, zijn vrouw was nog niet thuis! Toen merkte hij dat hij zijn kleren nog aanhad en liep uiterst voorzichtig naar het toilet waar hij een flinke straal urine in de pot liet spetteren. Hť hť, dat luchtte op. Hij spoelde door en wilde naar beneden om zijn droge keel wat smeren. Ook dit moest heel voorzichtig, hij pakte de trapleuning als steun en liep een scheve gekromde rug, treetje voor treetje, de trap af.

Alex en Dione hadden de wc niet horen doorspoelen, die waren geheel in de ban van elkaar maar Natasja hoorde het wel degelijk. Ze stopte opeens met zichzelf te vingeren en spitste haar oren. Ze hoorde iemand van de trap aflopen; dat moest de man van Dione zijn! Maar die was het hele weekend toch weg? Natasja wist niet wat te doen; het vrijende stel luidkeels waarschuwen was geen optie want dan zou ze zichzelf verraden. Als verlamd bleef ze staan, met haar hoofd nog steeds in de deuropening. Ze zag de kamerdeur opengaan en Klaas met zijn pijnlijke rug de kamer in strompelen. Die keek vol verbazing naar het hoofd van Natasja die een hand voor haar mond had gedaan.

'Verrek,' dacht hij, 'wie is dat ook alweer?' hij had haar wel eens vaker gezien. Maar ze keek ergens naar, ze keek naar een bepaald punt in de kamer en automatisch keek hij ook die kant uit. Dione en Alex hadden nog niets gehoord, Dione was volledig geconcentreerd op haar lik, zuig en tietenwerk en Alex stond op punt van klaarkomen.

"JAAAAAHHHHHHHHHHHHHH" brulde die opeens in opperste staat van genot en voelde zijn zaad van zijn ballen naar zijn eikel stromen. Dione wilde geen druppel missen en sloot haar lippen stevig om zijn paal; de eerste straal kolkte haar keel binnen.

Klaas was even sprakeloos door wat hij zag maar spoedig hervond hij zijn stem. Dit was godverdomme Sodom en Gomorra!!!!!!!!!!!!!!! Zijn vrouw die hun zoon pijpte, die gewoon lag klaar te komen en zijn sperma in haar mond spoot!!!!!!!!!! Hij was opeens alle pijn in zijn rug vergeten.

"WEL GODVERDOMME!!!!!!!!!!!!!!!!" schreeuwde hij uit alle macht en beende woedend met zijn scheve rug op het stel af. Moeder en zoon schrokken zich te pletter; Dione trok met een ruk haar hoofd van zijn pik waardoor zijn tweede straal de lucht invloog en Alex leek verlamd. Hij probeerde nog wanhopig zijn zaadlozing te stoppen maar slaagde daar in het geheel niet in. Dione zat nog op haar knieŽn en maakte al een afwerend gebaar naar de naderende Klaas maar dat was niet nodig. Floortje, de kat, was zo geschrokken dat ze uit haar mandje schoot en naar de keuken wilde vluchten. Ze wilde onder de benen van Klaas doorschieten maar kon zijn voet niet ontwijken. Hij stapte op de staart van de poes die verschrikkelijk begon te krijsen en met alle vier haar poten met uitgetrokken nagels de rechterbeen van Klaas enterde. Klaas brulde het uit van de pijn, hij verloor zijn toch al wankel evenwicht en met een smak belandde hij op het salontafeltje en viel vervolgens kermend op de grond.

'KLAAS!!!!!!!!" schreeuwde Dione opeens bezorgd en sprong met dansende tieten op hem af. Op dat moment schoot ook de behulpzame Natasja in een opwelling toe. Stomverbaasd keek Dione naar Natasja. ""Wat doe jij hier???????????" Maar die antwoordde niet, ze ontfermde zich over Klaas en zag meteen dat hier professionele hulp nodig was. Ze pakte haar mobieltje uit haar jasje en belde voor een ambulance terwijl Alex het zaad van zijn knieŽn veegde. Meteen schoot hij zijn broek en t-shirt aan en schoof met behulp van Natasja voorzichtig het salontafeltje opzij zodat zijn vader wat meer ruimte kreeg.

Klaas was uitgeteld. Hij kon niet meer bewegen en alleen maar kreunend ademhalen. Hij probeerde de pijn onder controle te krijgen en de chaos in zijn hoofd op een rijtje te krijgen. Wat was er gebeurd sinds hij weg was gegaan? Hij zag dat zijn vrouw ook vlug haar kleren aanschoot. Wat hadden die drie met elkaar?

De drie spraken geen woord over wat er gebeurd was, ze regelden alleen wat er moest gebeuren als de ziekenwagen kwam. Dione pakte wat schoon ondergoed, de tandenborstel en de verzekeringspapieren van Klaas, Alex zorgde ervoor dat de brancard straks alle ruimte zou hebben en Natasja bleef bij Klaas. Gelukkig kwam de ambulance snel. "Dat ziet er niet best uit," sprak ťťn van de broeders en binnen 5 minuten was Klaas onderweg naar het ziekenhuis; Dione reed er met haar pandaatje achteraan. "Wat een zootje," zei Alex en wiste het zweet van zijn voorhoofd. "Ik wist niet dat hij thuis was." Hij had inmiddels een pot koffie gezet en schonk voor hem en Natasja in. Even later belde zijn moeder vanuit het ziekenhuis dat Klaas waarschijnlijk een dubbele hernia had en plat was gespoten; ze kwam er zo aan. Een kwartiertje later zat ze thuis ook aan de koffie.

"Wat een gedoe," zei ze zorgelijk. Dit kon wel eens op een scheiding uitdraaien en misschien zou hun naam te grabbel worden gegooid als bekend zou worden dat moeder en zoon een relatie hadden. Ze had opeens heel veel spijt van haar incestueuze acties. Ze gooide de kleren van haar man op te tafel en zag er een kaartje uitvallen. Daar stond in handgeschreven letters "CALL ME" plus een 06 nummer. Ze legde het kaartje terzijde en wilde eerst weten hoe Natasja in hun huis kwam. "Jij hebt haar binnengelaten, jij zou de deuren nog controleren," zei ze beschuldigend tegen haar zoon. Alex kon er niet onderuit en bekende alles. Hij vertelde dat hij al jaren met zijn moeder naar bed wilde, dat hij Natasja daarover had verteld en dat die dat ook opwindend vond. "Ik heb hem overgehaald om de deuren open te laten, ik wilde stiekem kijken. Sorry," bekende Natasja. Dione ontspande wat. Ze voelde zich wel aangetast in haar privacy maar ze mocht Natasja inmiddels te graag om er echt kwaad op te worden en van haar zoon hield ze ontzettend veel, ondanks zijn 'verraad.' "Laten we gaan slapen," bromde ze. "En geen gedonder. Ik slaap in mijn eigen bed, Natasja op het bed van Alex en omdat het op de logeerkamer een puinhoop is gaat Alex zelf op de bank."

Toen Dione boven was tolden de gedachten door haar hoofd. Hoe moest dat nu allemaal verder? Ze had haar mobieltje bij de hand voor in geval ze van het ziekenhuis zouden bellen. Ze had ook dat kaartje meegenomen en keek eens naar dat nummer. Het was inmiddels 4 uur in de nacht maar haar nieuwsgierigheid was te groot; ze toetste het nummer in.

"Hello, Dorethia here," klonk een zwoele sensuele buitenlandse vrouwenstem. Instinctief wist Dione dat ze een hoer aan de lijn had. Ze verbrak meteen de verbinding en voor het eerst kwam er een kleine glimlach op haar mond; ze had een misschien een wapen om mee terug te slaan. Opeens was ze doodmoe, twee avonden rockmuziek en te weinig slaap vanwege haar potente zoon eiste zijn tol. Ze sloot haar ogen en viel in dromenland.

Geen van drieŽn had een wekker gezet dus sliepen ze flink door. Alex was als eerste wakker en stond gapend van de bank op. Hij rekte zich uit terwijl de gebeurtenissen van de afgelopen dagen door zijn hoofd flitsten; hij vond dat hij als man zijnde nu het initiatief moest nemen. Hij zette weer koffie, gaf de kat eten en nam boven een douche. Daarna kuste hij Natasja wakker die heerlijk in zijn dekbed lag gerold en trok schone kleren aan. Daarna liep hij naar de ouderlijke slaapkamer en maakte zijn moeder op dezelfde manier wakker. Bij de koffie nam hij het woord. "Dione, ik wil geen boze gezichten tussen ons zien. Ik en Natasja hebben een fout gemaakt door haar te laten gluren en daar hebben we spijt van. Aan de andere kant heeft Natasja me al plechtig beloofd dat ze onze incestrelatie geheim zal houden. Okay?" Dione knikte, wat haar betreft was het zo geregeld en Natasja zond een lieve glimlach naar beiden. "Jij gaat straks naar het ziekenhuis en ik moet helpen de spullen opruimen in Let's Dance. Natasja. Jij gaat naar huis, je vriendin zal ongerust zijn." In het ziekenhuis weigerde Klaas met zijn vrouw te praten, hij hield zijn kaken stijf op elkaar. Ze moest van de arts horen dat hij daar minstens een week moest blijven en dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. Boos op zichzelf en boos op Klaas verliet ze de kliniek. Natasja kreeg heftige verwijten van Loekie, haar vriendin, die nogal jaloers was aangelegd. Ze beschuldigde haar overspel met Alex, noemde haar een heteroslet en dreigde Natasja de deur uit te gooien waarop Natasja zei dat Loekie zelf de tyfus kon krijgen. Ze beende op hoge poten naar Let's Dance en had het gevoel dat haar leven een beslissende wending kreeg. Alex had minder problemen. De band, inclusief de vader van de drummer, laadden het apparatuur in het busje en net toen ze wilden wegrijden naar de repetitieruimte kwam Natasja aanlopen. "Het is uit," zei ze en viel huilend in de armen van Alex. "Waar moet ik nu slapen?" "We vinden wel wat," antwoordde hij monter. Ze waren later thuis dan Dione die voor een brunch had gezorgd. Ze vertelde over de boze Klaas en dat een scheiding misschien aanstaande was. "We moeten een slaapplaats voor Natasja vinden," zei Alex, "ik dacht zo dat we de logeerkamer in orde maken." Dione ging zonder tegensputteren akkoord.

Ze brachten de middag verder redelijk ontspannen door. Het kamertje werd op orde gebracht en ze dronken een biertje. Daarna maakte Dione de avondmaaltijd klaar, ze had varkenshaasjes met roomsaus. Toen ze er na nog even bleven zitten haalde Dione dat papiertje met het telefoonnummer tevoorschijn. "Dit viel vannacht uit zijn jasje; ik heb vannacht al gebeld, volgens mij is het een prostituť. Alex, bel jij eens even om te kijken of dat echt zo is. Jou stem lijkt behoorlijk op die van je vader, je moet alleen even wat lager praten." Hij pakte de telefoon, toetste het nummer in en schraapte zijn keel. "Met Dorethia," klonk weer de vrouwenstem terwijl Dione en Natasja nieuwsgierig hun oor dicht bij de hoorn hadden om mee te kunnen luisteren. "Ja, hallo, met mij," zei Alex. "Ahhh Klaas!!" Verhip, ze dacht echt dat ze zijn vader aan de lijn had. "Oe iiiest mit jauw rug?" "Wel goed hoor," zei Alex terwijl hij de stem van zijn vader nog beter imiteerde. "Ik vond je telefoonnummer dus ik dacht; ik bel even. Hoe is het met je?" "Very goed. When kom jou wier te noiken? Iiik ben gheel hot. Iiikke ou van jouw. Jij moeten gauw kome ja? Als jauw rug wier better isss." Sprakeloos keken de drie elkaar aan; Klaas was inderdaad naar de hoeren geweest. "Hoe heet die tent ook alweer? Ik ben het vergeten," vroeg Alex. "Linda's Place, maar, ehhhhh, jij can ook bij mij thois kom, den can jau vor free." "Mooi!" zei Alex en vroeg naar het huisadres wat Dorethia zonder slag of stoot gaf. "Over een week of twee, dan kan ik wel weer," loog Alex verder. "Okay, iiss good. And remember; Iiikke ou van jouw. Call me more." "Okay, ik hou ook van jou. Tot ziens!"

"Linda's place, hoe komt hij er op?" snauwde Diane. Ze was niet alleen boos maar voelde zich in het bijzijn van de andere twee ook vernederd. Wie weet hoelang die klootzak al naar de hoeren ging?

Alex nam haar in zijn armen om te troosten waarop Dione begon te huilen, de emoties van dit vreemde weekend kwamen nu los. Natasja stond er wat verloren bij maar kwam op het idee eens te gaan googelen. Ze had al gezien waar de computer stond en deed hem aan. Eerst ging ze naar de nationale telefoongids en had heel vlug het adres van Linda's Place in Bietendam. De club had ook een homepage. Toen ze daar arriveerde kwamen Dione en Alex ook kijken, met de armen om elkaar heen; het bleek een verbouwde boerderij te zijn. "Ik zou wel eens een foto van die snol willen zien," sipte Dione nog na. "Maar eerst ga ik op ziekenbezoek," voegde ze er grimmig achteraan. Klaas lag inmiddels op zaal met 3 andere patiŽnten, allemaal ruglijders. Hij was nog steeds nukkig en zwijgzaam; de pijn was onder controle maar zijn stemming nog niet. Maar hij hoefde wat Dione betreft ook niets te zeggen. "Je moet de groeten hebben van Dorethia," zei ze beheerst maar duidelijk hoorbaar en legde het kaartje op zijn bed. "Oh, en de groeten van je andere vrienden in Linda's place." "Wat?" plotseling kon Klaas wel praten. En toen; "ssshhhtt niet zo hard" en keek angstig om zich heen. Stel je voor dat anderen dit hoorden. Hij wist niets van dat kaartje, echt niet, zei hij op fluistertoon "Dat zat in je biljartjasje," zei ze even luid als zonet. 'Verdomme,' dacht Klaas, 'heeft dat mens stiekem dat kaartje in mijn jas gedaan.' "Maar we hebben niets gedaan, alleen wat gedronken en gepraat, en praat wat zachter, ja?" "In een bordeel? Ik heb dat nummer gebeld, nou, die meid wil dolgraag weer met je 'noiken'. Zeg eens, hoeveel kost zo'n nummertje?" Dione weigerde haar stemgeluid aan te passen, sterker nog, ze begon te schreeuwen. "WAT IK EIGENLIJK WETEN WIL; HOELANG GA JE GODVERDOMME AL NAAR DE HOEREN????" Ze wachtte geen antwoord af en verliet stomend de zaal.

"MAAR IK GA TENMINSTE NIET MET MIJN ZOON NAAR BED!!!"

Schreeuwde hij terug, verbaasd aangekeken door zijn kamergenoten. De mentale spanning veroorzaakte weer een geweldige pijnscheut in zijn rug en kreunend liet hij zich op het bed vallen. "Ik wil wel op het belletje drukken voor een zuster maar in ruil moet je ons vertellen waar jij naar de hoeren gaat," zei zijn buurman. "Altijd weg he? Dat komt er van," zei de tweede. "Jou vrouw is een lekker wijf, als ik achttien was zou ik het ook wel weten", zei de derde. "Mooi truitje heeft ze aan," zei de eerste weer, dromerig. "Krijg allemaal de tering," knarste Klaas tussen zijn tanden.

Dione was nog wat huilerig toen ze thuiskwam, inwendig bereidde ze zich al voor op een scheiding. Hoe moest dat nou met het huis? Ze woonden leuk in een twee-onder-ťťn-kap woning, hun naaste buren waren wat oudere mensen die een tweede huis is Spanje hadden en waren dus veel weg maar, als het huis verkopen de consequentie was, dan zou het zo moeten zijn. Alex en Natasja zaten op de bank en keken naar sport wat gepresenteerd werd door een leuke meid met lekkere grote tieten, maar ze deden de tv uit, andere dingen waren nu belangrijker. Ze bekommerden zich over Dione en troostten haar. "Het komt allemaal wel goed," zei haar zoon geruststellend en legde zijn hand op haar schouder. Ze gingen relaxed onderuit zitten; hun twee weer op de bank, zij in een luie stoel er vlak naast.

"Laten we een joint nemen, daar ontspan je heel goed van," opperde Alex.

"Heb jij die dan?" vroeg Dione. Ze wist wel dat Alex die dingen af en toe rookte, daar was hij heel open in, maar in huis had ze hem er nog nooit op betrapt. Zelf had ze nooit zoiets gebruikt. Hij knikte en liep naar zijn kamer om een paar joints te pakken. "Rook jij dat spul ook?" vroeg Dione aan Natasja. Ook zij knikte van ja en glimlachte. "Niet zo vaak, alleen om lekker te ontspannen, het zou nu goed voor je zijn." Ontspanning had Dione nu wel even nodig en waarom niet? Ze had behoefte aan een soort eenheidsgevoel met deze twee jongelieden en eerlijk gezegd voelde ze zich enorm op ťťn lijn met hun.

Alex was alweer beneden en had twee lange sigaretten bij zich met een plastic tuitje eraan. Hij ging weer zitten en stak een er eentje aan. Hij haalde diep adem en gaf hem door aan Natasja die twee lange halen nam. Aarzelend bood ze hem Dione aan; zou ze wel, zou ze niet? Maar Dione had al besloten mee te doen. Ze stak de peuk in haar mond en inhaleerde de rook diep. Nu had ze heel lang niet gerookt dus kreeg ze een ontzettende hoestbui. Alex liep vlug naar de keuken en haalde een groot glas water op waar ze gulzig van dronk.