Moeder en zoon krijgen een sexverhouding DEEL5
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 25 februari 2014 05:10

DEEL 5 - "Wauw," zei ze nadat ze weer normaal kon ademhalen. Alex had de joint inmiddels weer overgenomen en trok er zelf weer aan. Daarna Natasja weer en toen weer aan Dione. De tweede haal kreeg ze beter naar binnen en vrijwel meteen daarna kreeg ze een licht draaierig gevoel in haar hoofd en een wat dik gevoel in haar keel. De peuk ging weer rond tot hij was opgerookt en Dione had inmiddels een gevoel dat de kamer er opeens veel groter uitzag. Ze wilde opstaan om wat dichter bij die twee te gaan zitten maar werd ze zo draaierig van dat ze begon te wankelen; ze leek wel dronken. Alex was opeens heel dichtbij en hielp haar op de bank, naast hun.

"Ben ik nu stoned? Of high?" vroeg ze met een beetje dubbele tong.

"Alle twee denk ik," grinnikte Alex en pakte haar hand. Hij bracht die naar zijn lippen en kuste die. Het was voor Dione een heel raar gevoel, ze leek dronken maar ze voelde zich een stuk vrijer, ze leek wel meer te durven, alsof haar normen en waarden verdwenen waren, zo vrij als een vogeltje en ze zei opeens dingen die ze normaal nooit zou zeggen. "Dus jij wilde graag toekijken als Alex en ik het zouden doen," vroeg ze aan Natasja die in dezelfde staat was. "Ja, ik wilde het heel graag zien." "Wordt je daar geil van? Kik je daar op?" "Nou.... ik kik ook op vrouwen, ik wilde jou graag naakt zien." "Ahhhh zooooo, heb ik zo'n mooi lijf dan?" "Jij hebt een fantastisch lijf," zeiden beiden in koor waarop Dione begon te giechelen. "Ik wil jullie het ook wel eens zien doen, dan zou het gelijkspel zijn, hi hi hi."

"Ik zal eerst even wat te drinken halen," zei Alex en kwam terug met wijn en bier. Toen hij de kamer binnenstapte fluisterden de dames tegen elkaar en toen hij inschonk zei Dione tegen Natasja, "Hij heeft wel een grote he?, veel groter dan die klootzak van Klaas."

"Ach verrek toch met die kerel, maar eh, ja, Alex heeft een hele grote."

Alex bleef er zogenaamd nonchalant over maar hij voelde zijn pik stijgen. Hij stak de tweede joint op en inhaleerde weer diep. "Laat hem eens zien Alex, we kennen hem alle twee toch al," zei Dione met de joint in haar hand. "Willen jullie dat echt?" vroeg hij wazig. "Ja, dat willen wij," zei Natasja die nu de walmende piraat in haar mond had. "Okay," zei hij terwijl hij een slok bier nam.

Ze waren alle drie dusdanig onder de invloed van de hash dat het allemaal niets meer uitmaakte. Hij knoopte zijn brok los en deed de rits omlaag. Hij stroopte de broek tot zijn enkels en liet zijn slip dezelfde weg volgen. Zijn lange pik sprong onder de rand van zijn t shirt trots omhoog, daarna schoof hij zijn broeken van zijn enkels.

"Nou is het jou beurt om hem te verwennen," glimlachte Dione tegen Natasja. Die schoof wat naar voren en opende haar mond, Ze keek nog even met een schuin oog naar Dione en toen omhoog naar Alex, die haar ook bemoedigend toeknikte. Ze stak haar tong uit en likte aan zijn eikel. De geuren van hash en zijn voorzaad maakten haar geil en al vlug verslond ze zijn grote knop. Ze zoog er aan met haar tong van onder op zijn gevoelig knopje, daarna nam ze zijn lul verder in haar mond. Dione was gefascineerd voor wat er vlak voor haar ogen afspeelde. Ze voelde geen jaloezie want ze had Natasja inmiddels geheel geaccepteerd als vriendin. Met ťťn hand streelde ze de opgebolde wang van het meisje, met de ander de gespierde kont van haar zoon. Ze kuste teder zijn heup en toen zijn onderbuik. Het leek haar volkomen logisch om daarna de wang van de zuigende Natasja te kussen.

"Jullie twee maken me zo geil," fluisterde ze heet.

"Doe dan je kleren uit Mama," zei Alex met een verstikte stem. Ook hij voelde zich wat draaierig en ging op het salontafeltje zitten zonder zijn pik uit de mond van zijn vriendin te hoeven halen. Die boog mee en gleed van de bank af tot ze op haar knieŽn tussen zijn benen zat en meer dan de helft van zijn knuppel in haar mond wist te krijgen. Even aarzelde Dione maar de opwinding, de joint en inmiddels een glas wijn haalden haar moeiteloos over streep. Ze trok haar truitje over haar hoofd en keek Alex indringend aan toen ze van achteren langzaam haar BH los deed. Ze had een blik in haar ogen waarin hij las dat ze nu helemaal van hem was. Ze ging dicht bij hem staan en bukte wat om hem haar grote, licht hangende tieten aan de bieden. Voor hem was dit de hemel op aarde; zijn vriendin die zijn pik afzoog en zijn moeder die haar tepels aanbood. Met drugs in zijn lijf duurde het altijd langer dat hij klaarkwam. Hij sabbelde aan de spenen van zijn moeder en knoopte met zijn vrije hand de knoop van haar broek los, daarna zipte hij de rits van haar gulp omlaag; helaas was de broek te strak om hem zomaar omlaag te halen, dus deed ze dat zelf maar. Toen ze weer recht stond had ze alleen haar slipje nog aan. Natasja had, al zuigend, met een schuin oog toegekeken; als liefhebster van beide seksen genoot ze van het mooie blanke, ietwat mollige lijf van Dione en wilde dat dolgraag verwennen met haar mond en tong. Alex dirigeerde zijn moeder naast hem op het tafeltje, hij sloeg een arm om haar schouder en begon haar te tongzoenen. Ook nu weer kon Natasja goed toekijken maar ze was inmiddels zo geil geworden dat ze meer actie wilde, actie voor haarzelf, ze wilde klaarkomen!

Ze liet zijn pik uit haar mond glippen en ging staan. "Nou, ik ben niet heet, ik ben supergeil," zei ze traag, zoals alles door de joints traag ging. "Dan kleed jij je ook maar uit," zei Alex. "Ja," zei Dione, "ik wil jou ook wel eens bloot zien." Zelf maakte ze aanstalten het t shirtje van haar zoon over zijn hoofd te trekken, even later was hij helemaal naakt.

Natasja trok zelf ook haar eigen shirt uit, haar borsten zaten achter een sportbehaatje die ze zo over haar hoofd kon trekken. Haar tieten waren de helft kleiner als die van Dione maar ze waren mals en hard met stijve tepels die kaarsrecht naar voren staken. Ze liet zich even bewonderen door moeder en zoon, vooral Dione keek ademloos toe. Ze had wel eens gefantaseerd over seks met andere vrouwen maar dat was nu onder handbereik. Natasja deed haar broek los, liet die op de vloer vallen en stapte eruit. Ze had een miniem klein wit slipje aan met een grote natte vlek ter hoogte van haar kutlippen. Even bleef ze zo staan tot Alex zei dat ze ook haar slip uit moest doen. Natasja haakte haar duimen achter de sliprand en deed hem langzaam omlaag, even later stapte ze ook daar uit.

"Ohhhhh je bent helemaal kaal," zei Dione verbaasd en keek haar ogen uit naar de blote meidenkut. Ze vond zelf dat ze niet achter kon blijven. Ze deed haar billen een paar centimeter omhoog en verwijderde haar eigen slip terwijl Alex zijn hand uitstak en de natte geopende schaamlippen van zijn vriendin streelde. Hij wist dat Natasja geweldig en veelvuldig kon klaarkomen, meer nog als zijn moeder, en streelde met zijn duim over haar kittelaar, met zijn wijsvinger half in haar kut.

"Mmmmmmhhhh, ooohhhhhhh," kreunde ze en sloot even haar ogen. Stoned als ze was had ze alle gene verloren, er schoten beelden door haar hoofd van het hof van Eden en kwam staande klaar. Vermoeid zakte ze door haar knieŽn zodat haar gezicht op dezelfde hoogte was als die van Dione en Alex en liet zich door die twee omhelzen. Ze gaf Alex dankbaar een lange diepe kus en toen was Dione aan de beurt. Die voelde voor het eerst vrouwenlippen op de hare en opende gewillig haar lippen. Ze voelde zich super toen Natasja's tong in haar mond kwam, het was een openbaring voor haar. Ze begon terug te kussen en maakte met haar tong contact met die van Natasja.

Alex zag het met genoegen aan en bukte wat, de harde tepels van zijn vriendin moesten ook verwend worden, vond hij en streelde ondertussen de rug van zijn moeder. Hij vond het prachtig dat de twee vrouwen elkaar minutenlang kusten en begon zelf langzaam aan zijn pik te trekken. Hij zag dat ze verliefd op elkaar waren en liet ze even. Tot Natasja zag waarmee hij bezig was, ze trok haar hoofd wat terug.

"Ik moet even afmaken waarmee ik bezig was," zei ze tegen Dione en gaf een haar nog vlug even een korte innige kus. Daarna zakte ze weer laag op haar knieŽn en nam de lange hete knoert van Alex weer in haar mond. "Ik zal je helpen," zei Dione en bukte ook. Ze kuste het voorhoofd van de bezige Natasja die de hint had begrepen. Zonder woorden deed ze zijn eikel uit haar mond en likte zich langs de onderkant van zijn pik omlaag een weg omlaag tot ze bij zijn ballen uitkwam. Dione bukte nog wat meer en nam op haar beurt de eikel van haar zoon in haar mond. De dames hadden oogcontact toen Dione begon te zuigen en Natasja zijn teelballen likte en ze daarna stuk voor stuk in haar mond nam. Toen Dione hem ook nog begon te masturberen en Natasja een vinger in zijn aars stak ging hij verrukt wat achteroverzitten met zijn handen als steun schuin achter hem op het tafeltje. Het werd allemaal teveel voor hem. "Jahhhhhhhhhhhh," kreunde hij hees en voelde zijn sperma komen. De eerste lading verdween in de mond van zijn moeder die zich daarna bereidwillig liet wegdrukken door Natasja die de rest van zijn zaad met haar gretige mond opving. Ze verzamelde alles in haar mond en gaf Dione meteen daarna een lange tongzoen waarbij het zaad uit hun monden droop en weer op de pik van Alex drupte.

"Wat een geil zootje," verzuchtte Natasja met een glimlach.

"Ja he?" glimlachte Dione terug. "Maar ik voel me zo ontzettend goed." "Mag ik met jou vrijen?" vroeg de jonge meid aan haar, "Dan kan Alex even uitrusten." "Jij mag alles," zei Dione beslist, " maar dan gaan we naar boven, dat is comfortabeler." Hand in hand liepen ze de trap op terwijl Alex naar de wc ging. Daarna pakte hij nog een fles wijn en nam die met glazen en een asbak mee naar boven. Van zijn eigen slaapkamer nam hij nog een derde joint mee en verscheen aldus zwaarbepakt op de grote slaapkamer. Zijn moeder lag op haar rug en Natasja over haar heen. Die had zich al van haar heerlijke borsten meester gemaakt en zoog verlekkerd aan de tepels terwijl Dione de korte donkere haren van Natasja streelde. Alex schonk ondertussen de glazen in ging op de rand van het bed zitten en keek wellustig toe, zijn pik was alweer keihard. "Toe maar, zuig dat hoerenmoedertje van mij maar lekker klaar. Die slet is zo geil, ze is nu ook een bi-slet geworden, een jonge meiden kutzuigster." Hij nam de borsten over toen Natasja al likkend en kussend afdaalde naar de schaamdelen van Dione.

"Doe je benen open, schat," zei Natasja en Dione deed wat er van haar verlangd werd. Het meisje splitste het schaambosje van de oudere vrouw een beetje zodat ze goed de clitoris kon likken en stopte een vinger in de moederlijke vagina.

"OOOOOOHHHHHHHHHH," steunde Dione, ook al omdat haar zoon nu zachtjes in haar tepels beet. Hij pakte haar hand en legde die op zijn grote pik. Natasja opende met haar duimen de schaamlippen van Dione, ze stak haar ver uitgestoken tong ver in de gleuf van de moeder van Alex en begon haar zo te neuken. Dione was alweer dicht bij een orgasme en trok ongecontroleerd aan de staaf van haar zoon.

"Neuken, jij moet neuken, hijgde ze tegen haar zoon. "Jij moet Natasja neuken."

Alex was altijd al een goede zoon geweest en goede zonen luisteren naar hun moeder, vooral als ze goede ideeŽn hebben. Hij maakte zich los van de tieten van zijn moeder en liep naar de achterkant van het bed waar Natasja met opgeheven kont zijn moeder zat te likken. Hij ging op zijn knieŽn achter haar zitten en stak zijn eikel tegen de schaamlippen van zijn vriendin aan. Die opende haar dijen ook wijd en gleed Alex met zijn pik bij haar binnen.

"AAAHHH JEEEEEEEZUSSSSSS," riep ze kwijlend met de sappen van zijn moeder op haar lippen en kwam. Ze verving haar tong door een hand en stak vier vingers in de kut van Dione die schreeuwend klaarkwam. Alex begon nu echt te beuken in Natasja's kut en zij beukte lekker mee door in het ritme haar billen naar achteren te stoten. Niet veel later kwam ook Natasja heftig klaar; zijn lul floepte uit haar natte kut en ze viel uitgewoond naast Dione neer. Alex was nog lang niet zover maar gelukkig lag zijn moeder nog met gespreide benen voor hem. Hij zakte met zijn onderlijf, plaatste zijn knuppel voor nog ver geopende kut en stootte toe. Zij was even verrast door deze nieuwe indringing maar het genot nam alweer vlug de overhand. Ze ontving haar zoon met plezier en ze rilde even toen zijn pik tegen haar baarmoeder aankwam. Ja, het leven was mooi!!!!

Hij neukte haar langzaam maar zeker en hun tongen hadden elkaar gevonden. Natasja keek verliefd naar dit neukend stel en wrong haar hoofd bij de tongzoenende moeder en zoon. Ze stak ook haar tong uit en wist zich welkom. Drie elkaar likkende tongen, een neukende moeder en zoon en Natasja weer met een natte kut. Ze wilde wel eens goed zien hoe die jongenslul in zijn moeders kut tekeer ging en richtte haar ogen goed op het neukend onderstel van beiden. De glinsterende pik kwam steeds half uit haar zuigende kut en stootte zich daarna weer geheel naar binnen, keer op keer, keer op keer. Ze streelde door zijn bilspleet en bracht haar hand naar haar neus, zelfs zijn strontgeur vond ze lekker. Ze bukte, trok zijn billen wat uit elkaar en begon de heen en weer gaande anus van hem te likken. Ze ging perfect mee in het ritme en kriebelde ondertussen aan zijn slingerende ballen. Het duurde nogal even voordat Alex kwam maar toen het moment was aangebroken leek het of er een waterval losbrak.

"Jaaahhhhhhh geile teef!!!!! Moederkut!!!!!!!!!"

Snuivend pompte hij zijn hele lading in zijn moeders soppende spleet en Dione kwam op hetzelfde moment gigantisch klaar. Ze klemde zich aan haar zoon vast en rilde over haar hele lijf.

"Zo, lekker uitgerust?" vroeg Natasja een kwartiertje later. Ze had inmiddels ook een glas wijn achter de kiezen en stak de derde joint op. Ze kletsten, dronken en rookten en bleven naakt. Ze gingen met z'n drieŽn naar de wc en keken aandachtig toe hoe de ander zijn en haar plas in de pot liet kletteren. Daarna gingen ze weer naar de slaapkamer die inmiddels in een rook en drankhol was veranderd, hoewel ze dat niet onprettig vonden. Het was nu Natasja die het moest ontgelden. Moeder Dione wisselde lange sensuele tongzoenen met haar uit en kneep in haar tepels terwijl Alex Natasja klaar likte. Even later deden ze het andersom en likte Dione voor het eerst in haar leven aan de schaamlippen van een vrouw. Ze vond het lekker en was trots dat Natasja het ook heel lekker vond, die kwam nu bij voortduring klaar. Ze stak vervolgens haar tong heel diep in de meidenkut. Alex zat op zijn knieŽn naast het hoofd van zijn vriendin. Die pakte zijn lul en hield haar hoofd een beetje schuin zodat ze de tip van zijn pik in haar mond kon nemen. Natasja vond het zo erotisch dat ze met moeder en zoon lag te vozen dat ze orgasme op orgasme kreeg en Alex wist wat er zou komen, hij had het al vaker met haar meegemaakt.

"OOOHHHH JAAAAHHHH," snikte Natasja opeens, ze was in een soort trance. "ALEX!!!!!!! JAAAAAHHH SLA ME, SLA ME!!!!!!!!!!"

Voor de verbaasde ogen van zijn moeder gooide hij Natasja op haar buik en kletste meerdere malen hard met zijn vlakke hand op de meidenbillen. Hij sloeg zo hard dat Dione tussenbeide wilde komen maar hij weerde haar af. "Laat dat!" zei hij streng en gaf nog een laatste klets. Toen pakte hij de schaamlippen van Natasja in zijn volle hand en kneep er keihard in. Natasja kwam gierend klaar en viel bijna flauw van genot. "Wauw!!!!" was alles wat Dione wist uit te brengen. "Ja, wauw," zei Alex haar na en commandeerde haar ook met gespreide benen voorover op haar knieŽn te gaan zitten. Hij verzamelde alle glibberige kut en spermasappen en smeerde dat op haar aars. "Wat doe je nou?" vroeg Dione met gesmoorde stem

"Ik ga je in je reet neuken, je moederkont ontmaagden."

Zijn staaf stond al voor de poort en langzaam penetreerde hij haar sluitspier. Het ging eerst moeilijk en Dione huilde van de pijn maar hij duwde gewoon door tot de helft van zijn pik in haar holletje zat. Hij begon langzaam te neuken en schold haar weer uit voor alles wat mooi en lelijk was, daar hield ze immers van. Na een paar minuten van pijn begon Dione het lekker te vinden en begon voorzichtig mee te neuken. Het werd helemaal lekker toen Natasja weer wat bijkwam en met ťťn hand hard in haar tepels begon te knijpen. De andere hand vond haar clitoris. Dione kwam kwijlend klaar toen haar zoon haar anus vulde met zijn zaad.

De volgende ochtend meldden beiden zich ziek van school. Ze hadden met z'n drieŽn in het grote bed geslapen en waren zo duf als een konijn. Dione had nog wat extra slaap nodig. "Dat was behoorlijk heavy gisteravond," zei Natasja met haar liefste glimlach. Haar billen en kut deden pijn, ze kon moeilijk zitten en verzette zich steeds van de ene bil op de andere. "Ik ben benieuwd hoe je moeder straks zal reageren. Misschien schopt ze mij er wel uit." "Daar geloof ik niets van. Volgens mij ziet ze jou wel zitten als vriendin en schoondochter." "Is dit een verkapte huwelijksaanzoek?" "Dat zou dan een soort triohuwelijk worden," lachte Alex.

Het werd geen huwelijk maar een samenlevingsverband. Dione stelde zelf voor dat Natasja definitief bij hun in zou trekken en bestelde dezelfde dag een groter bed.

Klaas revalideerde na de operatie niet langer dan een week in zijn huis, de sfeer was grondig verpest en die Natasja mocht hij al helemaal niet. Daarna vond hij tijdelijk onderdak bij een biljartvriend. Scheiden wilde hij voorlopig niet, want de bewijzen voor zijn overspel waren te duidelijk, vooral vanwege een giroafschrift die hij even vergeten was. Maar het liep verder goed met hem af. Verhulst belde hem of hij bedrijfsleider in zijn biljartcentrum wilde worden en wilde hem als belastingexpert in zijn administratiestaf toevoegen, dit tegen een uitstekend salaris die beduidend hoger lag dan zijn ambtenarenloon. Op zoek naar woonruimte trok hij eerst bij Dorethia in en beleefde de tijd van zijn leven. Hij vond het niet erg dat zij haar oude beroep niet opgaf; extra inkomsten waren altijd welkom. Hij is inmiddels een bekende nationale biljartarbiter.

Rockhouse is nooit echt doorgebroken. Alex studeert voor planologie, Natasja doet een verpleegkundigeopleiding en Dione werkt nu voor hele dagen in de bibliotheek; hun seksleven is uitstekend.

Ze leefden allemaal nog lang en gelukkig.