Stiefmoeder geilt op de enorme paal van haar stiefzoon DEEL6
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 12 maart 2014 03:12

DEEL 6 - Bernice die nog steeds naakt was hield de jongeman in de gaten en praatte tegen zichzelf “ zijn lul is dubbel zo dik als die van zijn vader en makkelijk zes centimeter langer … vandaag nog wil ik hem voelen … hij mag zijn kolossale ballen in mij leegmaken … ze zijn zeker zo groot als ganzeneieren … blijkbaar zijn ze goed gevuld “. Ze werd zo geil dat ze zichzelf naar een hoogtepunt vingerde en daarna haar kut en benen met de keukendoek moest droogvegen. Na een kwartiertje riep Bernice hem naar binnen. In de keuken aangekomen werd Wim bevolen om zich uit te kleden en op handen en voeten plaats te nemen op de keukentafel. Omdat het toch geen zin zou hebben om te protesteren deed hij wat hem opgedragen was. Bernice schonk een mok vol met koffie en ze ging achter Wim staan “ ik lust graag verse room in mijn koffie en daar ga jij voor zorgen “. Wim begreep er niets van.

Zijn hangende lul werd vastgegrepen en achteruit getrokken. Hij voelde hoe een paar warme vochtige lippen zijn eikel omsloten. Terwijl hij werd afgezogen masseerde een hand zijn ballen. Zijn lul werd stijf en toen verdwenen de lippen en werd hij afgetrokken. Bernice leek wel een ervaren boerin te zijn die een koe aan het melken was want in no time voelde Wim dat hij zou gaan spuiten. Toen zijn lul recht omlaag gehaald werd keek Wim onder zijn borstkas door en zag hij een hand met de mok koffie die recht onder zijn stijve gebracht werd. Was dat de verse room die zijn buurvrouw had bedoeld. Ze was zinnens om hem daarin te laten spuiten en hij vroeg zich af of ze de koffie dan nog zou opdrinken. Hij vond het zo'n geile gedachte dat hij nog maar enkele trekjes aan zijn vel nodig had en brullend van genot loste hij zijn zaad. Vijf stralen kort achter elkaar loosde hij in de mok en toen nam Bernice zijn lul weer in haar mond om de laatste druppels eruit te zuigen.

Eindelijk mocht hij van de tafel afgaan en Bernice kwam voor hem staan en hield de mok op buikhoogte. Met een vreemde blik in haar ogen roerde ze de koffie om. Wim keek naar de mok en zag zijn lange slierten sperma mee ronddraaien in de zwarte koffie. Bernice bracht de mok naar haar mond en met flinke slokken dronk ze die leeg. Wim die eindelijk van zijn zaad verlost was kleedde zich terug aan en zei dat hij verder in de tuin ging werken. Koffie wilde hij niet en kreeg een blikje cola mee. Af en toe kwam Bernice hem bevoorraden. Tegen vijf uur die namiddag zag de tuin er al stukken beter uit en Wim zette al het tuingereedschap in het tuinhuis en sloot het af. Toen hij de keuken binnenstapte vond hij de buurvrouw niet, daar niet en in de living ook niet daarom riep Wim in de trapzaal “ MEVROUW .. MEVROUW MIJN TAAK VOOR VANDAAG ZIT EROP … TOT MORGEN “. Wim had net de kruk van de voordeur vast toen hij Bernice hoorde roepen, het geluid kwam van boven “ WIM KOM EENS NAAR BOVEN IK WIL DAT JE NOG EEN KLEIN KLUSJE DOET VOOR JE NAAR HUIS GAAT “.

Shit dacht hij, zeven uur had hij gewerkt met uitzondering van de enkele seksueel getinte oponthoudjes en nu had dat kreng nog een klusje voor hem in petto. Met twee treden tegelijk liep hij de trap op en op de overloop stopte hij voor een deur die openstond. Op het bed in de kamer zag hij Bernice liggen, ze was naakt en wenkte hem. Haar peertjes stonden nog fier omhoog merkte hij op. Toen hij naast het tweepersoonsbed stond vroeg hij “ wat kan ik nog voor u doen mevrouw “ “ stoppen met mevrouw zeggen …. noem me gewoon Joke dat is mijn tweede naam en welk klusje denk je dat ik nog voor je heb “. Wim kon wel denken wat het ging worden maar hij deed of hij het niet kon raden “ je gaat je uitkleden en op het bed liggen … ik ga je stijf pijpen en dan wil ik over je lul gaan zitten … je berijden tot ik klaarkom en jouw zaad in mijn buikje voel spuiten“. Toch wel met enige goesting deed Wim wat hem gevraagd was en hij legde zich naast Bernice. Veel moeite om hem stijf te zuigen had ze niet. Plots rolde ze van hem weg en trok de lade van het nachtkastje naast het bed open. Ze haalde er een gele rubberen band uit, zo eentje die ze gebruiken om je arm af te binden voor bloedafname. Wim wist algauw wat ze ermee van plan was. Bernice draaide de band rond zijn ballen en nadat ze hem redelijk hard had opgespannen maakte ze hem vast “ dat belet je om te snel klaar te komen want ik wil jouw dikke lul lang in mijn kut voelen “.

Een seconde later zat Bernice op haar knieλn over hem. Ze greep zijn stijve paal beet en leidde hem tot tussen haar warme sappige schaamlippen. Wim voelde zijn lul in haar toch nog krappe schede glijden “ oh wat is hij dik en zo hard als staal … veel beter dan die van je vader … als je beloofd dat je me regelmatig komt neuken vertel ik hem niet dat je zijn vrouw ook neukt … BELOOF HET JOCHIE … IK WIL JOUW LUL ZOVEEL MOGELIJK ALS KAN “. Wim knikte en genoot dan hoe ze hem begon te berijden. Hij greep haar borstjes vast en vakkundig kneedde hij de tweeling. Bernice kreunde elke keer als ze zich diep over zijn paal liet zakken tot ze met haar lekkere kontje op zijn ballen drukte. Plots verkramte ze en gooide haar hoofd achterover “ IK KOM OH GOD IK KOMMMMMM “ gilde ze en ze perste hete sappen over zijn lul dat langs zijn ballen door zijn bilnaad sijpelden. Opnieuw begon Bernice te galoperen en reed zich naar een volgend orgasme. Ze stootte weer enkele straaltjes sap uit. Terwijl zijn buurvrouw op hem zat te schokken kreeg Wim het gevoel dat ook hij klaarkwam maar hij voelde geen zaad door zijn pisbuis golven. Nadat het orgasme van Bernice was uitgeraasd veranderde ze van positie, ze ging achterstevoren op Wim zijn lul zitten. Die zag enkele tellen later haar lekkere strakke kontje op en neer gaan. Telkens als zijn eikel uit haar kutje dreigde te glippen zakte ze en verslond ze zijn ganse glimmende lul. Een nakend orgasme kondigde zich aan bij de jonge knul.

De vurige vrouw haar bovenlichaam kwam recht en haar kutspieren spanden zich rond zijn stam “ nu wil ik je voelen spuiten want ik moet … ik … ik ga “ Wim voelde een paar vingers aan de rubberen band rond zijn ballen frutselen en de spanning verdween “ SPUIT JOCHIE SPUIT … OOOOOHH IK VOEL JE ZAAD .. IK KOM IK AAAAACCCCCH “ gilde ze. Wim was nog nooit zo klaargekomen, zijn pisbuis werd geweld aangedaan. Bij elk schot dat hij lostte leek het wel of ze tot het uiterste moest gaan om zijn zaad te laten passeren. Zeven keer na mekaar schoot er als een raket een flinke dosis van zijn witte spul door zijn lul. Na zijn zaadlozing lag Wim hijgend na te genieten van zijn ontlading. Bernice ging van zijn slap verslappende lul af en zette zich recht. Snel schuifelde ze achteruit tot ze met haar kut boven zijn gezicht stond. Ze zakte een beetje, met beiden handen trok ze haar schaamlippen van elkaar en perstte. Wim zag een flinke kwak zaad verschijnen maar voor hij besefte wat er gebeurde had hij al prijs.

Zoals een duivenstront die op de grond terechtkomt zo spatte zijn eigen zaad uit elkaar op zijn gezicht. Bernice hurkte diep en drukte haar slijmerige kut op zijn mond “ hetgeen je bezoedeld hebt moet je maar proper maken … gebruik je tong maar als dweil “ en ze zette meer druk op zijn mond. Wim vond het maar vies dat hij de restanten van zijn eigen zaad uit haar kut moest likken maar gaandeweg kwamen er alweer sappen uit Bernice haar spleet. Hij likte erop los waarbij de vrouw kreunde en met regelmaat straaltjes in zijn mond spoot. Het was eigenlijk dweilen met de kraan open want hoe meer hij likte des te meer sap kreeg hij te verwerken. Wim was trots dat hij een rijpe vrouw zoals Bernice kon laten klaarkomen. Nadat ze een aantal keren was gekomen hoefde het voor haar niet meer. Ze ging van hem af, stapte uit het bed en deed haar badjas aan. Ze stak haar hand in de zak van de badjas en toen ze die eruit haalde zag Wim dat ze een rol geld vasthield. De elastiek waarmee de briefjes bij elkaar gehouden werden verwijderde ze. Bernice bladerde wat door de briefjes van honderd euro tot ze bij die van vijftig kwam. Wim vroeg zich af wat haar bedoeling was maar al gauw wist hij het. De buurvrouw overhandigde hem een briefje van twintig en ιιn van vijftig euro “ je hebt zeven uur gewerkt en ik betaal tien euro per uur “. Wim nam het geld aan en keek verbaasd toen ze hem nog een briefje van vijftig toestak “ deze is omdat je me zo heerlijk hebt laten komen met die grote dikke lul van je en met je tong … morgen kom je terug en dan moet je mijn kontje neuken … jouw vader wil dat niet en nu ik je toch in mijn macht heb ga jij dat doen en als je me kunt klaar krijgen krijg je twee briefjes van vijftig “.

Een kwartiertje later ging Wim de living van zijn ouders binnen. Zijn stiefmoeder zat naar de TV te kijken en toen hij binnenstapte keek ze naar hem “ je bent zo laat jongen … was er zoveel te doen “ “ vanalles mam “ antwoordde de knaap “ dan zal ik het eten opwarmen “ en meteen stond ze recht en verdween naar de keuken.

Even later tijdens het eten vertelde ze dat zijn vader die nacht niet naar huis zou komen. Die was voor een conferentie naar het buitenland gemoeten en zou pas 's anderendaags tegen de middag thuis zijn. Wim zag haar wellustig kijken “ als je niet wil dat ik alles aan je vader vertel slaap je vannacht bij mij en je gaat me klaar neuken “ zei ze met een dreigende ondertoon. Die avond neukte hij haar en 's nachts kon hij er nog eens aan. In de ochtend wilde zijn stiefmoeder dat hij haar nog eens nam maar dat kon hij voorkomen door te zeggen dat hij braakneigingen had. Hij moest tenslotte zijn zaad bewaren om zijn buurvrouw haar kontje te neuken waar hij flink aan verdiende. De tijd verstreek en Wim werd zeventien. Hij had redelijk wat geld verdiend door buurvrouw Bernice regelmatig te neuken en aan haar soms bizarre eisen te voldoen. Regelmatig moest hij zijn stiefmoeder en haar vriendin Wonnie ook neuken. Soms had hij er wel zin in maar meestal was het onder dwang omdat ze hem in hun macht hadden. Zijn vader had vragen gesteld hoe hij aan al dat geld geraakte want Wim ging tweemaal per week fitnessen alsook zonnebanken en ook had hij zijn stomme brilletje ingeruild voor contactlenzen. Wim had zijn vader wijsgemaakt dat hij het verdiend had door tuinonderhoud te doen bij verschillende mensen. Zijn vader had er genoegen mee genomen. Een half jaar later was Wim uitgegroeid tot een fiks gebouwde kerel met een gebruinde huid. Van de meiden op zijn school kreeg hij plots heel veel aandacht.

Wonnie als ook zijn stiefmoeder en eveneens buurvrouw Bernice waren verlekkerd op zijn dikke lange knoert en hij kwam tot het besef dat hij bij de meeste vrouwen niet met rode wangen zou staan. Ook had hij bij die verschillende vrouwen veel ervaring ogedaan. Wim besloot om zich te prostitueren, hetgeen de natuur hem had gegeven wilde hij gebruiken om er munt uit te slaan. Vele avonden schuimde hij het internet af naar vrouwen die een sexdate zochten. Zelf plaatste hij ook advertenies op verschillende sexsites. ''' bijna achttienjarige jongeman verwent tegen vergoeding rijpe vrouwen vanaf vijfendertig tot vijftig jaar die een tekort hebben aan seks, hij vult al jullie behoeftes in. Neem contact met me op via email en misschien sta ik morgen al aan jouw deur '''. Hij voegde er foto's bij van zijn lul in erecte toestand. Drie dagen later had hij al verschillende mails ontvangen. Eιn voor ιιn las hij ze aandachtig, beantwoordde er enkele waar hij zeker niet op zou ingaan. De rest hield hij in beraad maar er was er wel ιιntje waar hij werk van maakte, de mail luidde als volgt:

''' het jongeman .. hopelijk ben je nog niet bezet want ik heb het dringend nodig … mijn man vindt me te mollig en raakt me al meer dan een jaar niet meer aan … ben veertig en in de fleur van mijn seksleven … ik ben het beu om me steeds zelf te moeten bevredigen en ik heb behoefte aan een warme lul van vlees en bloed … die van jou ziet er geweldig uit … ik hoop dat jij me ook niet te mollig vind … ik heb een paar foto's in bijlage gevoegd … als je me geeft wat ik nodig heb betaal ik je tweehonderd euro plus de motelkosten … ik hoop snel iets van je te vernemen … alvast een kusje op je dikke eikel Gwendy '''.

Tweehonderd euro, dat was een flinke som.

Wim had de behoefte om toch minstens ιιn keer per dag klaar te komen, als hij voor elke dag een vrouw kon vinden die hem dezelfde som wilde betalen betekende dat hij dan duizend vierhonderd euro per week zou kunnen opstrijken. En zo startte Wim zijn toekomstige handeltje. Wim opende de bijlagen, de eerste foto beviel hem al meteen. De foto toonde het gezicht van een vrouw met blond krullend haar tot op haar schouders. Ze had mooie diepblauwe ogen en sensuele lippen. De tweede foto was genomen voor een spiegel dacht hij. Gwendy zoals ze zichzelf had voorgesteld stond naakt en had een fototoestel voor haar gezicht. Ze had redelijke grote borsten die iets of wat last hadden van de zwaarte. De tweelingen waren voorzien van roze tepelhoven waar temidden een stijve tepel vooruit priemde. Mollig was ze inderdaad maar niet omzeggens dik. Wel had ze een hangend buikje en stevige benen. Wat hem fascineerde was haar driehoekige pubis die begroeid was met blonde haartjes. Een blonde van nature dus.Wim klikte op ' beantwoorden ' en schreef ''' Beste Gwendy, ik heb jouw foto's bekeken en ik moet eerlijk bekennen … je bent helemaal mijn type, je hebt een deal. Elke middag vanaf twee uur ben ik beschikbaar … laat maar weten wanneer het jou past '''. Hij herlas zijn bericht en verstuurde het. Het leek wel of Gwendy zat te wachten op zijn mail want binnen de minuut kreeg hij al antwoord ''' hoe vlugger hoe liever ik het heb … mijn kutje brand van verlangen … kun je morgen al ''' ''' morgen is prima laat maar weten waar en wanneer ''' schreef hij terug. Opnieuw kreeg hij snel een mailtje terug waarin ze hem een uitleg gaf hoe hij het motel moest bereiken. Hij was haar vergeten te vragen waar zij woonde en dat had zij ook niet gedaan. Daar moest hij de volgende maal op letten zolang hij zich nog geen auto kon aanschaffen. Gelukkig voor hem was het niet ver en kon er naartoe met het openbaar vervoer. Tegen drie uur moest hij er zijn, kamer twintig.

Op vrijdag had Wim school tot elf uur, tijd zat om thuis uitgebreid in bad te gaan en zijn geslachtsdelen kaal te scheren. Die ochtend was zijn vader al vroeg vetrokken en zijn stiefmoeder had daarvan geprofiteerd om bij Wim in bed te kruipen. Met haar gebruikelijke chantage had Hilde hem verplicht om haar te neuken. Een vluggertje had ze gezegd. Een uurtje later vertrokken ze samen, zij naar haar werk en Wim naar de school. Eindelijk waren de lessen voorbij en kon hij naar huis om de dingen te doen die hij zich had voorgenomen. Na het bad en de scheerbeurt spoot Wim zich vol met deodorant. In zijn slaapkamer deed hij zijn beste short, degene die het nauwste rond zijn geslachtsdelen spande, aan. Een witte spannende T-shirt die zijn gespierde borst accentueerde en een jeansbroek werd zijn outfit. Even voor halfdrie haakte hij zijn vest van de kapstok in de gang en stak zijn voeten in een paar onlangs gekochte schoenen “ waar ga jij naartoe “ , zijn stiefmoeder die net de voordeur opende en de gang instapte keek hem met verbaasde ogen aan “ oh gewoon met een paar vrienden de stad in “ “ amuseer je schat … hoe laat kom je terug “ “ weet ik niet mam maar je hoeft niet op me te wachten om te eten … ik haal wel een pizza “ antwoordde hij en trok de voordeur achter zich dicht.

Vijf minuten moest Wim wachten tot er een bus aan de halte stopte. Tien voor drie bereikten ze het motel. Onmiddelijk ging Wim op zoek naar het nummer twintig waar hij zijn eerste klant zou ontmoeten. Hij stapte langs de tegen elkaar aanpalende kamers tot hij gevonden had waar hij moest zij. Hij keek op zijn horloge, vijf voor drie. Vijf lange minuten kropen voorbij en klokslag drie uur klopte hij aan. De deur werd op een kier open gehouden en Wim moest zich naar binnen wringen. Snel werd de deur achter hem gesloten, de gordijnen waren dichtgeschoven en in het sombere licht van de twee nachtlampjes zag hij dat het bed opengeslagen lag. Hij draaide zich om en zag de vrouw die hij verwachtte. De mollige blonde Gwendy stond volledig naakt met haar rug tegen de deur die ze net tevoren achter hem had gesloten “ stipt op tijd jongeman … laat me eerst eens zien of je geen valse foto hebt doorgestuurd … kleed je uit en maak je lul stijf “. Wim was niet alleen gekomen omdat hij haar een lekker geil wijf vond maar hij wilde ook betaald worden voor zijn diensten, dat was de deal “ eerst betalen wijfie “ zei terwijl hij zijn hand theatraal naar haar uitstak. Gwendy bekeek hem met een venijnige blik en haar blauwe ogen schoten vuur “ luister eens kereltje … als minderjarige mag je jezelf niet prostitueren … ik kan je zo meteen arresteren en je voor de onderzoeksrechter brengen … je gaat doen wat ik je opdraag en als je er straks in slaagt om me klaar te laten komen zal ik je met plezier betalen … die kleren uit en maak je pik stijf “ beval ze. Wim vloekte binnesmonds, de eerste klant waarmee hij afgesproken had bleek een vrouwelijke agent te zijn.

Wederom was hij bij een vrouw die hem in haar macht had, ditmaal werd hij gechanteerd met zijn ouderdom. Wim had niet vermoed dat het strafbaar was wat hij zou gaan doen, zijn lul gebruiken om er geld mee te verdienen. Hij zou aan haar wensen moeten voldoen wilde hij zijn geld zien. Langzaam kleedde hij zich uit en toen hij zijn short naar beneden deed siste de vrouw tussen haar tanden. Wim stapte uit zijn short en begon aan zijn lul te trekken terwijl hij Gwendy haar lichaam bewonderde. De kliertjes van Montgomery die over haar roze tepelhoven bezaaid zaten waren gezwollen en haar tepels stonden stijf. Wim zijn lul groeide en uit het pisgaatje rolden enkele druppels voorvocht “ je lul is zowaar nog groter dan hij op de foto leek … een machtig wapen en enorme kloten heb je jongeman “ zei Gwendy terwijl ze naar het bed toestapte en er zich op neervleide waardoor haar grote D – cup borsten zoals Wim vermoedde ietwat opzij zakten “ kom hier over mij zitten en trek je af… als je spuit doe je dat over mijn borsten begrepen “ zei ze met bazige toon. Het kon hem geen barst schelen wat de vrouw van hem verlangde wat hij zou doen als hij de beloofde tweehonderd euro maar kon ontvangen. Wim schopte zijn schoenen weg, deed zijn kousen uit en kroop op het bed. Hij ging over haar bovenlijf zitten zoals ze hem bevolen had en hij begon opnieuw aan zijn lul te sleuren.

Zijn goed gevulde balzak schommelde over en weer.

Gwendy had op haar lip gebeten als Wim zijn short omlaag stroopte en ze zijn slappe lul te zien kreeg. Ze schatte hem ongeveer dertien centimeter, zo lang was de penis van haar man maar dan in volle erectie. Ze was ook geschrokken van zijn testikels, ze waren zo groot als ganzeneieren en het vel van zijn zak zat er zo strak omheen gespannen dat het blonk. Die kanjer kan ik nooit hebben dacht ze toen Wim zijn lul stijf getrokken had. Op volle dikte schatte ze zijn knoert een zes centimeter terwijl degene die ze altijd in haar kutje kreeg amper zo dik was als een bierworstje. Haar eigen man neukte haar maar eens in de maand. Voor hem leek het wel een plichtspleging, hup erop en altijd op zen hondjes zodat hij zijn vrouw niet in de ogen moest kijken. Vijf keer stoten en dan spoot hij al. Vurig hoopte ze dat die jonge kerel die ze had ingehuurd haar eens deftig zou laten klaarkomen en ze voelde hoe haar kutje al vochtig werd. Uit schrik dat de neukbeurt waar ze zo naar verlangde niet lang genoeg zou duren beval ze hem om zijn lul af te trekken en op haar borsten klaar te komen. Telkens hij zijn vel achteruit trok kreeg ze zijn enorme paarse eikel te zien. Uit het spleetje bleef maar voorvocht sijpelen dat tussen haar opzij liggende borsten viel.

Wim schuifelde wat hogerop en drukte zijn ballen op de rechterborst van de vrouw. De warmte die haar melkzak uitstraalde deed zijn zaad borrelen “ ik ga spuiten Gwendy … je heerlijke malse bollen besprenkelen met mijn zaad “. Gwendy kroop wat omhoog, met beide handen duwde ze haar borsten tegen elkaar “ spuit maar jochie … laat je zaad maar komen “ “ OH JAAA OH AH MMMMMMMMPPPPPPHHH “ brulde hij. Wim mikte op de tegen elkaar gedrukte vleesbollen. Witte vette room spoot uit zijn eikel en bevlekten Gwendy's boezem “ wat spuit je veel jongeman “ zei ze terwijl er nog enkele laatste druppels uit zijn stijve pik rolden. Gwendy was zo geil als maar zijn kon. Haar kutje brandde van verlangen om die dikke knoert van de jonge knaap in haar te voelen maar ze zag zijn lul verslappen. Ze duwde Wim van zich af zodat hij naast haar rolde en meteen ging ze op haar knieλn zitten. Gwendy nam zijn slappe vettige lul beet, ze helde wat voorover en zoog zijn eikel in haar mond. Al snel kwam er terug beweging in zijn voortplantingsorgaan. Toen ze hem volledig stijf had gezogen ging Gwendy op haar rug liggen en gebood Wim om zijn lul in haar kut te proppen.

De jonge knaap ging tussen haar opengevouwen benen zitten en bewonderde even haar roze ver openliggende poesje. Het roze propje in haar kutje spuwde onafgebroken doorzichtige druppels vocht. Geil wijf ik wil die tweehonderd euro dacht hij en hij mikte zijn neukstaaf tussen haar roze gezwollen schaamlipjes. Met een forse stoot gleed zijn eikel in de natte neuksleuf van de smachtende mollige vrouw “ AAAAAAAAUUUUUUUUWWWWWWWCCCCCCCCHHHHH “ gilde Gwendy toen hij zijn vleesboom in haar boorde tot zijn ballen tegen haar kont drukten “ ge zijt zo nauw geile slet … nog nooit een deftige lul gevoeld zeker … ik ga je neuken tot je bijna niet meer kunt lopen … je kut zodanig uitwonen dat je de eerste dagen niet meer naar een lul zult verlangen.”

Als een gek begon Wim te rammen. Gwendy gooide haar benen over zijn rug en stootte flink terug. Dat was hetgeen ze wilde, een grote dikke lul die haar stevig nam. Het had wel even pijn gedaan toen zijn knoert in haar was gekomen maar al snel genoot ze van de stevige beurt die ze kreeg. Telkens voelde ze zijn harde kop langs de ribbeltjes van haar gevoelige spotje glijden en een ongekend gevoel maakte zich meester van haar liefdestunnel. Tussen haar gekreun hoorde ze de soppende geluiden die haar kut maakten. Wim ging zo heftig tekeer dat ze haar grote borsten in bedewang moest houden. Met beide handen greep ze de zwiepende tweeling beet.

Gwendy voelde een drang alsof ze moest plassen, dat was haar nog nooit overkomen. Het was anders, een heerlijke tinteling zorgde ervoor dat haar kutspieren samentrokken en luid gillend kwam ze klaar. Een warme gloed gleed langs haar kutwanden. Dat was echt klaarkomen zoals meerdere vriendinnen haar erover verteld hadden, zalig vond ze het. Zo wilde ze wel elke dag bevredigd worden. Wim bleef doorgaan en nadat ze nog eens vier keer gillend was klaargekomen loosde hij zijn pap in de mollige vrouw. Datgene waarvoor ze hem had ingehuurd was ingelost en nadat ze zich beiden een beetje opgefrist hadden en terug aangekleed waren betaalde Gwendy de beloofde tweehonderd euro. Wel moest Wim beloven dat ze regelmatig op hem beroep zou mogen doen. Hij beloofde dat maar al te graag want de euro's rolden over zijn ogen. Lekker neuken en daar nog geld mee verdienen dat was de hemel op aarde dacht hij.