Linda laat zich neuken door haar broer
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 13 maart 2014 05:03

De 36-jarige Linda was een vrouw in de bloei van haar leven. Ze was prachtig om te zien, zoals al menig man was opgevallen, en als ze er ook maar even voor ging zitten, dan was ze gewoon adem-benemend. Ze had een prachtig, om niet te zeggen sexy figuur waar ze terecht trots op was en ze hoefde er niet eens veel moeite voor te doen. Ze was met een lengte van 1.88 voor een vrouw vrij lang, en ze was slank. Haar lichaam zat om zo te zeggen strak in het vel en ze was gezegend met een paar borsten, die menigeen, en dat waren niet eens alleen mannen, wel graag eens zonder verpakking wilde zien: ze waren niet overdreven groot, maar precies in harmonie met de rest van haar heerlijke lichaam, waardoor ze extra aantrekkelijk was. Haar borsten waren vol en stonden recht vooruit, ook als ze geen beha droeg. Dat laatste gebeurde heel vaak, want ze had maar een hekel aan die dingen.

Wat ook niet onbelangrijk was, was het feit dat ze een goede baan had op het kantoor van een grote fabriek op het industrieterrein. Ze mocht trots zijn op wat ze had bereikt, want dat was haar gelukt door veel studeren, vooral 's avonds, en hard werken. Ze had zichzelf op een indrukwekkende manier opgewerkt, vooral om voor haar zoon Richard te kunnen zorgen en hem een zo goed mogelijke toekomst te bieden. Maar toen ze zestien was, had ze nog niet de levenservaring die ze nu wel had, en wist ze ook nog niet wat ze wilde worden. Haar knappe koppie stond alleen maar naar uitgaan, het liefst met jongens, die niet eens pers van haar leeftijd hoefden te zijn. En dat laatste zou haar nog grote problemen bezorgen.

Haar vader had een goede baan in de stad, hij was n van de onderdirecteuren van een grote fabriek en door zijn werk vrij veel van huis, en haar moeder was adjunct-directrice van een scholen-gemeenschap. Haar broer Peter studeerde aan de TH en was van plan op de fabriek van zijn vader te gaan werken. Peter was bepaald niet onknap om te zien en over gebrek aan belangstelling van meisjes had hij dan ook niet te klagen. De meisjes hadden meer reden tot klagen, want hij taalde nog niet echt naar de leden van het andere geslacht. Dat kwam misschien ook wel doordat hij zo'n goed contact met zijn zuster had. Toen hij nog thuis woonde gingen ze vaak samen uit. Peter wist dat zijn zus een mooie en sexy meid was, die de aandacht van jongens trok. Ze had zijn aandacht ook wel eens getrokken, maar dat zette hij van zich af omdat ze zijn zus was. En om te voorkomen dat de verkeerde jongens met haar aanpapten hield hij een oogje in het zeil, overigens zonder haar dat te vertellen. In de stad werden ze vaak voor een stelletje aangezien en puur voor de lol lieten ze iedereen maar in die waan, alleen maar om te zien hoe lang ze dat konden volhouden. Linda zag trouwens ook niet al te veel problemen om het spel van het stelletje tot in alle details te spelen, ook al was haar tegenspeler haar eigen broer. Misschien zou ze hem een klein handje moeten helpen, maar ze had het sterke vermoeden dat hij er de voordelen ook wel van inzag.

Op een zaterdagmorgen werd Linda wakker en ze besloot de slaap onder de douche van zich af te spoelen. Het beloofde een warme dag te worden. Ze stond op, bekeek haar naakte lichaam even van alle kanten, vond dat ze er best wel trots op mocht zijn, maar vroeg zich een ogenblik af of het genoeg was om een man te verleiden. Ze glimlachte met zelfvertrouwen en ging naar de douche. Al gauw kletterden de warme waterstralen op haar heerlijke naakte lichaam neer en ze genoot ervan. Maar wat haar onder de douche wel vaker overkwam gebeurde ook nu weer: ze werd spontaan, zonder enige aanleiding, zonder enige aanleiding, geil en kreeg zin om even lekker klaar te komen. Ze hing de douchekop aan de muur en haar handen gleden langzaam en strelend over haar borsten en langs haar lichaam naar beneden. Met de vingers van haar linker hand spreidde ze haar schaamlippen wat en de vingers van de andere hand gleden pulserend naar binnen. Ze liet ze in en uitglijden en beeldde zich in dat het een lekkere, dikke lul was.

Op dat moment werd haar twee jaar oudere broer wakker, die spontaan besloot te gaan douchen. Net als zijn zuster sliep hij altijd naakt , dus pakte hij slechts een handdoek en ging naar de douche. Hij lette nergens op, trok de deur open en stond ineens als aan de grond genageld. Broer en zus keken elkaar aan en zagen elkaars naaktheid. Peter realiseerde zich in een flits dat zijn zus een verdraaid lekker lijf had, en Linda zag glimlachend de lul van haar broer reageren op haar naaktheid.

"O, sorrie." schrok hij, terwijl hij zich weer herstelde. "Ik wist niet dat jij al stond te douchen." "Goeiemorgen, broer." lachte Linda, "Als jij ook wilt douchen, waarom kom je er dan niet gezellig even bij?" "Linda, je bent mn zus." wimpelde hij haar duidelijke uitnodiging af. "Nou n? We zijn toch ook een stelletje?" lachte ze schalks. Intussen stond Peter nog steeds in de deuropening naar zijn naakte zus te kijken en of hij nu wilde of niet, hij genoot met toenemende opwinding van de aanblik van haar prachtige lichaam, terwijl zij zijn lul met schokjes zag bewegen en vaag glimlachend zin in hem begon te krijgen. "Nou, kom op, Peter." besloot ze toen, "Je staat daar toch al in je blote kont, dus kun je net zo goed gaan douchen." "Ga jij dan m'n rug doen?" grapte hij, terwijl hij aarzelend de douchecel in kwam. "Natuurlijk, ik wil alles wel voor je doen." lachte Linda, "Hang je handdoek maar op en kom hier."

"En mag ik dan wel naar je kijken?"

"Natuurlijk mag je dat, sukkel. Ja, je mag je ogen wel dicht doen, hoor, maar dat heft niet." "En je aanraken?" wilde hij, met toenemende begeerte, voor alle zekerheid weten. "Peter, als ik jou mag aanraken, dan mag jij het mij ook.

Lachend begon Linda hem af te spoelen en hing de douchekop toen weer aan de muur. Vanuit haar ooghoeken zag ze dat de lul van haar broer recht vooruit stond, en ze verlangde er al naar die eens even een flinke beurt te geven. Toen ze hem helemaal had afgespoeld keek ze even naar hem en toen naar zijn lul, die bijna uitnodigend in haar richting wees. Ze nam hem met groeiend verlangen in haar hand, kneep er even in en vroeg toen in zijn oor:

"Hoe voelt dit, broertje?"

"Hrlijk!" hijgde hij, met een arm rond haar ranke schouders. Met haar vrije hand nam ze de zijne en legde die op haar borst, wat zijn opwinding hand over hand deed toenemen. Hij kneedde haar genietend, terwijl zij zijn lul masseerde, die nu keihard was. "Jemig Linda, wat doe je dat lekker, zeg!" kreunde hij hijgend, terwijl hij haar borsten kneedde en haar zo nu en dan zachtjes in haar nek beet. Genietend begon Linda de lul van haar broer te masseren, terwijl ze voortdurend naar het onder-werp van haar begeerte keek. "Maak je 't wel even af?" vroeg Peter, die het op dit moment al niet meer leuk zou vinden als ze nu stopte. "Dat mag je straks zelf doen, broertje van me," fluisterde ze in zijn oor, waarna ze even het puntje van haar tong liet rondfladderen. "want je mag hem zo in mijn kutje stoppen." "Wt?? Mag ik je nog neuken ook??" klonk het verbaasd uit Peters mond. Hij zou al tevreden zijn geweest al ze hem even lekker had afgetrokken.

"Ja, je mag mij, je eigen zus, neuken.

Maar je moet wel een beetje lief voor me zijn, want je bent wel de eerste, die dat mag." "H, je bent nog mgd?" "Ja, en daar mag jij me van af helpen. Valt dat je tegen?" "Nee, maar ik had gedacht dat zo'n lekker stuk als jij al lang een keer iets in haar kut had gehad." "Peter, je bent lief." Ze kuste haar broer op zijn mond en zei: "Waar wil je het doen, hier of in bed?" "Ook al sta ik bijna op knappen, laten we toch maar eerst even het douchen afmaken." grinnikte hij, "Maar dan moet jij wel even van m'n jonge heer afblijven, want anders sta ik hier al te spuiten." "Hihi, word je geil van je eigen zus?" giechelde Linda tevreden. "Ja, vind je 't gek, als zo'n mooie meid aan mijn lul staat te sjorren?" "Nou, laten we dan maar gauw naar bed gaan." lachte ze, draaide de kraan dicht en pakte een handdoek, waarmee ze zich begon af te drogen, terwijl Peter haar voorbeeld volgde.

Toen ze klaar was stelde ze vast dat haar kutje lekker vochtig was en tevreden stapte ze naakt de douche uit en ging naar haar kamer, waar ze zich even voor de spiegel bewonderde. Ze was heel tevreden met wat ze zag en was gewoon trots op haar mooie, jonge borsten, die parmantig recht vooruit staken. Toen haar broer binnen kwam zag ze dat die lekkere lul van hem nog half stijf was. Glimlachend ging ze op haar bed liggen en strekte haar slanke armen naar hem uit.

"Kom je nu bij me, Peter?" vroeg ze met een stem vol verlangen. Begerig ging Peter naast zijn zus liggen, legde een hand op haar borst en zei: "Maak me nog even lekker stijf, Lin." Glimlachend nam ze zijn dikke worst in haar hand en begon hem te masseren. Ze hoefde er niet veel moeite voor te doen om hem stijf te krijgen, want Peter was zo geil op zijn zus, dat zijn lul groeide als kool. Toen hij hard genoeg was, zei ze: "Nu moet je me neuken, broertje." Peter kwam over haar heen, terwijl zij zijn harde paal in de richting van haar natte, smachtende kutje leidde. "Het kan wel pijn doen, hoor, als ik in je kom." probeerde hij hijgend haar te waarschuwen. "Maakt niet uit, dat is maar n keer." kreunde ze met een stem vol verlangen. "Ik wil dat jij me ontmaagt, Peter, m'n eigen broer. Dat is toch heerlijk geil?" Het feit, dat hij op het punt stond zijn eigen zus te ontmaagden, maakte Peters lul nog harder dan hij al was en trillend van geile opwinding duwde hij zijn lul langzaam in haar wachtende kutje, dat al lekker vochtig was. Hij schoof voorzichtig door, tot hij weerstand begon te voelen. "Ik zit tegen je vlies aan." zei hij, ietwat overbodig. "Ja, dat voel ik ook wel." riep ze uit, en genoot nu al van die harde lul in haar kut. "Duw er maar wat tegenaan, en ram je lul er dan maar dwars doorheen."

Peter maakte nog wat heen en weer gaande bewegingen, riep toen: "Daar komt 'ie!" en ramde zijn keiharde betonpaal toen in n keer tot aan de wortel in de jonge buik van zijn zus. Linda voelde een fllitsende pijn, die ze moedig verbeet toen ze haar maagdelijkheid verloor en slaakte een korte gil. Haar broer begon haar nu rustig te neuken en langzaam voelde zij de pijn wegtrekken, om plaats te maken voor een overweldigend gevoel vol geile opwinding. "Jemig, ik heb de lul van m'n eigen broer in m'n kut. Wat een geile bedoening is dat, zeg." flitste het door haar heen, terwijl ze haar armen om hem heen sloeg en op zijn ritme begon mee te bewegen. Haar pijn was nu zo goed als verdwenen en ze begon enorm te genieten van het neuken met haar broer. Ook Peter vond het een zeer opwindende gedachte, dat hij zijn eigen zus aan het neuken was en de gedachte, dat haar strakke kut om zijn in- en uitschuivende lul zat, wond hem bovenmatig op.

"Jemig Linda, ik zit in je kut." hijgde hij opgewonden.

"Ja, en je gaat me heerlijk neuken!" riep zij, hijgend op het ritme van zijn stoten. "Lekker diep en lekker hard!" Even later ramde hij hard en diep in de buik van zijn zus in en uit. Hij genoot van haar strakke kut en zij van zij keiharde lul. "Jemig, wat is neuken toch heerlijk!" riep ze uit. "Neuken is het lekkerste, dat bestaat." hijgde hij terug. Terwijl Linda haar broer over zijn hele lichaam streelde, neukte hij haar kalm, maar met harde en diepe stoten en het duurde dan ook niet lang of hij voelde zijn orgasme al opkomen. En toen zijn zaad onweerstaanbaar uit zijn ballen omhoog borrelde, nam hij zich voor zijn zusje nog veel vaker te neuken. Ze was zo'n heerlijk meisje en haar jonge kut omklemde zijn harde lul als een bankschroef, wat hem gek maakte van geilheid. En toen schoot hij na nog een paar flinke stoten zijn kokende ballen leeg in de zuigende kut van zijn zus. Linda voelde zijn zaad in haar buik komen, kwam zelf ook klaar en gilde het uit van genot, terwijl ze haar benen om hem heen klemde als een bankschroef.

"Blijf in me zitten." fluisterde ze even later, "Je voelt zo heerlijk." Peter deed maar wat graag wat zijn zus hem vroeg, want haar kut voelde weldadig aan. Leunend op zijn ellebogen probeerde hij wat met haar heerlijke borsten te spelen. Hij kneedde ze alsof ze deeg in de handen van een bakker waren en genoot van de zachte stevigheid van haar jonge bollen. Linda nam zijn hoofd in haar handen en kuste hem, Ze duwde haar tong diep in zijn mond en hij begon er verrukt aan te zuigen en te sabbelen. "Wil je me straks nog een keertje neuken, Peet?" vroeg ze even later zacht, "Het was zo hrlijk!" "Natuurlijk neuk ik je nog een keer." beloofde hij, en voegde er grinnikend aan toe: "Z gemakkelijk kom je niet van me af, zusje. Daarvoor is jouw kut veel te lekker."

"Ik wil ook helemaal niet van je af, geile beer." lachte ze en kneep hem even stevig met haar kutspieren in zijn lul. "Weet je wat? Blijf maar lekker in me zitten, dan zal ik proberen je zo weer lekker stijf en hard te krijgen. Het lijkt me heerlijk om je in mijn kut te velen groeien, Peet." lachte Linda geil en kuste haar broer weer, waarbij ze haar tong diep in zijn mond duwde. Intussen voelde ze zijn lul al in zich bewegen, en dat niet alleen, ze voelde hem ook al weer groeien. Voor de nu nog onervaren Linda was dit gevoel een ongekende sensatie, dat ze in staat was een man op te winden zonder haar handen te gebruiken. Ze probeerde te onthouden hoe ze dat deed en begon haar broer intussen te strelen op die plaatsen, die zij zelf het prettigst vond als hij het bij haar deed. "Jemig meid, wat heb je toch een lekkere kut." kreunde hij hijgend en begon al weer neukbewegingen te maken. "En jij hebt een heerlijke lul, jongen." lachte ze tevreden. "Ik voel je groeien in mijn kut. Hrlijk is dat!" Peter leunde op zijn ellebogen, keek zijn knappe, hete zuster aan en verklaarde: "Ik ga je nog een keer neuken, en dan ga ik je kut vol spuiten. Ok?" "Oh grg!" riep Linda op zwoele toon, die vol heet verlangen was. Ze bewerkte zijn harde lul onwillekeurig met haar kutspieren, wat haar broer prompt de kreet ontlokte: "O j, dt is lekker! Doe dat nog es!" "Bedoel je dit?" vroeg ze, terwijl ze haar kutspieren even weer aantrok en haar broer neukbewegingen maakte. "J!!" riep hij uit, "Jmig meid, wat is dt lekker!" "Ok Peet," lachte ze blij, "ga me dan nu maar lekker neuken, want ik wil dat je me volspuit." "Ik ga mijn eigen zus neuken en ik ga haar lekkere kut vol spuiten." lachte Peter jolig en hij begon in en uit haar heerlijk natte kut heen en weer te bewegen. "J, hlemaal vol, riep Linda geil.

Ik wil helemaal overlopen van je zaad, geile broer van me!

Oh jongen, wat zit je heerlijk in mijn kut. Ik wou dat je er nooit weer uit hoefde." "Ja, maar je kut is zo lekker strak. Ik hou het niet lang meer tegen, hoor." "Geeft niet, schat, spuit me maar lekker vol met je warme zaad." hijgde Linda, die haar zoveelste hoogtepunt voelde komen en er intens naar verlangde het zaad van haar broer in haar buik te ontvangen. Even later slaakte Peter een bijna dierlijke kreet en schoot hij zijn warme zaad in de hete, soppende en zuigende kut van zijn zus, die het schreeuwend van genot ontving, terwijl ze haar benen om hem heen sloeg en vol geile opwinding met haar voeten op zijn billen trommelde. "Blijf nog ven in me, alsjeblieft." vroeg ze, bijna naar adem snakkend. Peter voldeed graag aan haar verzoek en kuste zijn zus waar hij haar vanuit die houding maar kon raken. Zo nu en dan voelde hij haar kutspier om zijn lul en vond dat een heerlijk gevoel. Zo genoten ze nog een tijdje van elkaar, maar toen besloten ze toch maar om op te staan, maar hij vond het wel moeilijk om van zijn geile zus af te blijven.

Toen Peter ging studeren was hij veel minder vaak thuis, en dat betekende dat hij dus ook minder met zijn zus kon neuken. Dat compenseerde hij weliswaar zoveel mogelijk in de universiteitsstad, waar hij op kamers woonde, maar sinds hij de eer had gehad zo zag hij het zelf zijn eigen zuster te mogen ontmaagden, had hij een zwak voor haar. In de weekends kwam hij wel eens thuis, en dat heel vaak met een huisvuilzak vol vuile was, omdat hij op zijn studentenkamer vanwege ruimtegebrek geen wasmachine had. Dan deed zijn moeder de was voor hem als zij niet door haar eigen werk in beslag genomen werd, en anders deed Linda het wel. Het geberurde namelijk nog wel eens dat hun vader het weekend voor zaken in het buitenland zat en vaak ging hun moeder dan mee, voor zover haar eigen werk dat toeliet. Dan waren Peter en Linda thuis met hun tweetjes, en daar maakten ze beiden dankbaar gebruik van. Omdat Laura al flinke borsten had gekregen, die fier recht vooruit op haar slanke lichaam stonden, mocht Peter daar graag naar kijken, en hij probeerde eens haar uit te kleden. "Peter, als je graag wilt dat ik me voor je uitkleed, dan hoef je dat alleen maar te zeggen, hoor. " had ze lachend gezegd. "Wil je dat graag, jongen?" "Nou ja," schokschouderde hij, "ik vind het een supergeil gezicht als jij naakt door het huis loopt met die lekkere tieten van je, en dat sappige kutje." "Ok, dat kan." knikte ze toen en lachte gevleid, "Maar ik vind het een geil gezicht dat jij hetzelfde doet, want ik vind het prachtig om te zien hoe die heerlijke lul van je onder het lopen heen en weer slingert." De deal was gauw gesloten en dus liepen broer en zus, zo lang ze met hun tween waren, lekker de hele tijd naakt door het huis. Natuurlijk konden ze lang niet altijd van elkaar afblijven, maar ze genoten er geweldig van.

Maar toen Linda haar school met een diploma had afgesloten moest ze op zoek naar werk en dat vond ze al gauw op de fabriek van haar vader, hoewel ze altijd gezegd had dat ze niet graag met familie werkte. Maar werk is werk, en dat was tegenwoordig niet zo heel gemakkelijk meer te krijgen, dus had ze een concessie aan haar principes gedaan. Het ging goed op kantoor en ondanks het feit, dat haar vader een van de directeuren was, werd ze als collega geaccepteerd en deed ze haar werk zoals dat van haar mocht worden verwacht. Ze kon het met een aantal collega's goed vinden en ze had ook geen gebrek een belangstelling van de mannen op kantoor.

En van hen, de zoon van de algemeen directeur, nodigde haar uit op een priv-feestje bij hem thuis, waar nog een paar collega's zouden komen en ook nog een paar mensen van buiten het werk. Ze accepteerde de uitnodiging maar al te graag, kleedde zich vrij sexy en zat op de bewuste zaterdag-avond te wachten tot haar collega haar zou komen halen. Die kwam netjes op de afgesproken tijd en samen gingen ze naar het huis van de algemeen directeur. Toen ze daar aan kwamen en binnen door de anderen werden begroet, kon het feest beginnen. Dat daarmee de problemen ook zouden beginnen kon toen nog niemand weten.

Het feest was een uurtje aan de gang, toen Linda ten dans werd gevraagd door een jongen, die ze vaag meende te kennen, maar ze kon niet zeggen wie het was. Op de dansvloer vertelde hij tijdens een slow nummer dat hij Rick heette. Toen ze vroeg wat hij voor werk deed, zei hij dat hij in Amsterdam studeerde, maar dat hij niet van plan was in de voetsporen van zijn vader te treden. "Wat doet die voor werk dan?' vroeg Linda belangstellend. "Hij is hier burgemeester." antwoordde Rick, en het leek wel of hij dat met tegenzin zei. Linda lachte vrolijk en zei: "Ok, leuke grap. Vertel me nu maar wat hij echt doet. Mijn vader is directeur verkoop buitenland op de fabriek." "En mijn vader is burgemeester, en hij kent jouw vader ook wel." "Echt waar? Is je vader echt burgemeester?" twijfelde Linda. "Ja meid, ik kan er ook niks aan doen. Ik had liever gehad dat hij een ander beroep had gekozen, maar zo is het nu een keer. Zullen we trouwens even ergens gaan zitten?"

Rick bleek een buitengewoon charmante jongen te zijn, die heel goed wist hoe hij zich als een heer tegenover een dame moest gedragen. Ze praatten over van alles en nog wat, en Linda begon al tegen het einde van de avond op te zien. Langzaam maar zeker leidde Rick het gesprek echter in de richting van sex, en het resultaat was dat ze na een stuk of wat dubbelzinnige grappen en wat gefriemel de kamer verlieten en boven een slaakamer uitzochten, waar ze zich op het grote bed belandden. Hij begon haar langzaam, maar vastbesloten uit te kleden, en Linda liet hem opgewonden zijn gang gaan, want ze voelde de jeuk al in haar kutje kriebelen. Toen hij haar bovenlijf ontbloot had en hij opgetogen naar haar jonge borsten keek, begon zij hem uit te kleden en even later lagen ze, beiden spiernaakt, in elkaars armen. Linda was van nature een geil meisje, zoals haar broer Peter al vaak had ondervonden, speelde wat met Ricks lul tot die lekker stijf was en zei toen: "Kom in mijn kut, Rick, en neuk me!"

Dat was precies wat de jongen graag wilde horen. Hij schoof zijn harde lul in Linda's vochtige kut en begon het geile meisje stevig te neuken, terwijl zij zijn in- en uitschuivende lul met haar kutspieren bewerkte. Ze had van haar broer geleerd dat mannen daar helemaal gek van kunnen worden, dus probeerde ze dat nu bij de burgemeesters zoon uit. Veel ervaring had hij nog niet, want hij begon al gauw opgewonden te hijgen en te kreunen en daardoor wist Linda dat het niet lang meer zou duren tot hij zijn ballen in haar kut zou legen. Hoewel Linda intens genoot van een dikke lul in haar kut, miste ze toch de sex met haar broer. Zoals hij haar neukte had nog niemand het gedaan. Maar Peter was hier niet, en in zijn plaats lag Rick, de burge-meesterszoon, op haar te raggen. Toen slaakte hij een kreet en slingerde zijn zaad met kracht in Linda's hunkerende kut. Hij kreunde, hijgde en haalde stotend adem, totdat izijn ballen leeg waren en hij haar niets meer te geven had. Hij deed nog n poging, maar er kwam niets meer. In plaats van een tijdje lekker op haar heerlijke lichaam uit te hijgen, ging hij uit haar en rolde op zijn rug, waarna hij lag uit te blazen. Linda was teleurgesteld, want ze was niet n keer klaargekomen. Zou hij haar straks nog een keer willen neuken en haar dan ook laten klaarkomen? Ze hoopte het maar. Ze draaide zich op haar zij naar hem toe, legde een arm over zijn op en neer gaande borst en kuste hem op zijn wang. "Zullen we straks nog een keer, Rick?" vroeg ze zacht, "Nog een keertje lekker neuken?" "Vond je het lekker dan?" was zijn wedervraag, en een ogenblik vroeg Linda zich af wat hij met die vraag bedoelde. "Ja schat, ik vond het heerlijk." zei ze moedig, en slikte een brok in haar keel weg. "Ok, dan doen we het straks toch nog een keer? Misschien wordt het dan wel nog lekkerder."