Vader neukt zijn donkere stiefdochter DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 31 maart 2014 02:29

DEEL 1 - "Hoi..." Vrolijk sloeg Simone haar armen om de hals van de man en ging op tenen staan om hem een zoen te kunnen geven. Zijn grote handen volgden streelden haar rug en sloten zich om haar slanke kontje. De achttienjarige spande in antwoord even haar billen terwijl haar tong de zijne raakte. "Hm..." zuchtte ze. "Is Bonita er al?" "Nee. Maar ik denk dat ze er elk moment kan zijn." zei Laurens. Zijn handen lagen stevig om haar billen. Opnieuw zoenden ze. Simone duwde haar slanke lichaam tegen dat van de veel oudere man. Juist daarom deed ze het met hem dacht ze weleens. Nou ja, het was één van de redenen om met hem naar bed te gaan. Ze voelde haar tepels harder worden tijdens de zoen. Ze legde haar hoofd tegen zijn schouder. Zijn handen die zacht in haar ronde kontje knepen voelden prettig aan. Hij was 45. Zij bijna 20. Daarmee was hij ruim twee keer zo oud als zij. Het was leuk om seks met een ervaren rustige man die hebben die niet voortdurend probeerde zich te bewijzen. Hij was aardig, had veel geld en zag er lang niet slecht uit. Breed en nog vrij slank. Achter hen zwaaide de deur met een klap tegen de post. Bonita grijnsde haar witte tanden bloot bij het zien van de omhelzing. "Jullie beginnen toch niet zonder mij?" vroeg ze. Het lange, git zwarte haar krulde over haar blote schouders. Vanwege het warme weer droeg ze alleen een klein topje van boven. Laurens en Simone lieten elkaar los. "Nou én?" vroeg het blonde meisje. "Alsof jij Laurens nooit voor je zelf hebt?" Het 18 jarige zwarte meisje grijnsde nog breder. Ze dacht aan gisteravond. Zij en haar stiefvader hadden alvast een voorschotje op de gebruikelijke vrijdagmiddag orgie genomen.

Vlug omhelsde ze haar vriendin. Hongerig kusten de meisjes elkaar. Roze en bruine lippen zogen zich vochtig aan elkaar. Tanden botsten in gretigheid. Lichaam tegen lichaam. Bonita schoof haar tong over haar onderlip de mond van de blondine in. De tong van de ander streelde de hare. Een rilling van hete lust trok over haar rug. De meisjes omhelsden elkaar. Handen streelden ruggen, billen. Borsten duwden tegen borsten. Laurens liet zich op een stoel achterover zakken. Het was geweldig om de twee jonge meisjes samen te zien kussen. Al ruim een jaar deed Simone soms met hem en zijn stiefdochter mee. De eerste keer had het blonde meisje met het ronde kontje en de volle borsten het moeilijk gevonden om het met de vader van haar vriendin te doen. Pas de tweede keer had ze er echt plezier van gehad. Met een klein kusje sloten de meisjes hun zoen af. Hand in hand lieten ze naar Laurens. "Waar had mijnheer aan gedacht?" vroeg Bonita met een plagerig toontje in haar stem. "Had mijnheer ons samen gewild?" "Ja. Eerst zwart en dan wit?" viel Simone haar vriendin bij. "Of andersom? Tegelijk misschien?"

"Mond houden." deed Laurens - even plagerig - bars terug. Zijn knappe stiefdochter droeg behalve het kleine blauwe topje een nauwe spijkerbroek en sportschoenen. Het iets meer voluptueuze blondje had een flodderig wit jurkje en pumps aan. Hij wist dat ze rechtstreeks van haar werk kwam. Simone was sinds een paar maanden secretaresse bij een multinational in elektronica. Zo kleedde de jonge vrouw zich om het haar bazen naar de zin te maken. Ze vond het wel leuk om begluurd te worden. Onder het rokje zag hij twee lange slanke benen. Bloot en welgevormd. Heel wat mannen hadden daar vandaag naar gekeken, dacht Laurens. Hij pakte van elk van de meisje een hand en trok ze naar zich toe. Bonita giechelde even. Hij streelde door haar lange kroezige haren. Simone likte haar lippen. Haar zwarte vriendin opende handig de gulp van haar stiefvader. Slanke vingers openden de broek en bewogen zich er zoekend rond. Laurens voelde zijn lid harder worden nog voor het knappe slanke meisje haar koele vingers hem raakten. "Hm…." Simone hielp de jonge zwarte schoonheid de broek verder te openen. "Ik wil jullie samen." Op beide hoofden legde Laurens een hand. Blond en zwart haar rukte hij omhoog. De zachte kreten van protest hinderden hem niet de meisjes te dwingen naar hem te kijken.

"Jullie gaan samen aan mijn lul zuigen. Sletjes..."

Onder het topje van Bonita groeiden de vlakke tepels zichtbaar. De achttien jarige vond het heerlijk om af en toe flink te worden aangepakt door haar stiefvader. Ze hield vreselijk veel van hem. Hij liet niet met zich spotten. Dat beviel haar aan hem. Haar buik tintelde. Haar kruis suisde dwingend. Snel keek ze naar haar vriendin. De groene ogen van het blanke meisje glommen. Ze nam haar hand. Simone‘s nagels drukten in haar handpalm. Simone haalde de zak van Laurens gehoorzaam uit zijn broek. In haar kleine hand zag de pik er groot en machtig uit. Bovendien wist ze dat hij nog meer zou groeien. Tenslotte had ze het ding al heel wat keren keihard gezien. Haar vingers knepen in de rimpelige zak. Onder haar hand bewogen de ovale ballen. De blondine staarde gefascineerd naar de zich vlak voor haar ogen verder oprichtende lul. Haar tong bevochtigde haar lippen. Ze had meer dan eens die pik in haar mond gevoeld en erop gezogen. Het was fantastisch om die lul te zuigen.

Het was de grootste pik die ze ooit in gezien had.

Jongens van school waren lang zo fors niet gebouwd. Bovendien konden - of durfden - ze niet goed met hun apparaat omgaan. Voor Laurens ging dat niet op. De hand van Bonita kneep stevig terug in de hare. Simone draaide haar gezicht even naar haar vriendin. De glimlach van het zwarte meisje, de vrolijke bruine ogen deden haar nog meer. Zonder de ballen los te laten kuste ze Bonita weer. Weer likten tongen langs elkaar. De negerin legde een hand op een van haar borsten. De tepels rilde onder de lichte streling, zwol nog meer op. "Wel...waar wachten jullie op..?" bromde Laurens. Hij trok aan hun haren. "Aan het werk!"

Bonita keek hem even aan. Haar hand ging van de tiet van Simone naar zijn lul. "Goed...baas. Alles wat u maar wilt...baas..." klonk haar stem quasi smekend. Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de eikel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant. Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel. Bonita spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog. Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Laurens leunde achterover. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar. Simone stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar schoenen uit. Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel. Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien.

Bonita deed hem soms aan haar moeder denken.

Niet qua uiterlijk. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder. Romana was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen, Bonita 6. Binnen het jaar na aankomst in Europa was Romana haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij AEG terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed. Laurens was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit. Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan. Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen. De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw maar kon hebben. De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen seks meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed. Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Laurens en Romana trouwden toen Bonita pas 7 was. Het huwelijk verliet fantastisch. De seks was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen. Romana stopte met werkend, deed het huishouden en voedde Bonita op.

Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe "papa" wennen.

Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen. Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. In tegendeel. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder. De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Bonita iets deed wat ze niet mocht liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing. Laurens niet. Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag.

Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont.

Romana vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Bonita kon respect opbrengen voor de manier waarop Laurens haar behandelde. Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk. Bonita was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Laurens dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht. Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij. Bovendien vond Laurens dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn.

Simone knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe. Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Bonita's dunne middel om meer steun te krijgen. Bonita trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel. Zo bood het negerinnetje Simone de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Laurens kreunde goedkeurend. Bonita stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Laurens, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melk chocolade. Romana was en diep bruine negerin geweest. Waar de moeder een rijpe vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch. Bonita was lang, bijna één meter zeventig, en slank. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Al heel vroeg was ze geïnteresseerd in seks en neuken. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Heftig en ongeremd. Van haar moeder had ze de grote van haar boezem geërfd, van zich zelf had ze de stevigheid ervan. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen. Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Simone het wapen tussen haar lippen vandaan glijden. Samen likten de meisje zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik. Laurens voelde zich als een koning in zijn harem. Bonita hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Simone likte en kuste iets lager de kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Simone verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Bonita. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man. Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt. Daar was het heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken.

"Laten we naar de slaapkamer gaan..." stelde Laurens voor. Zijn lul kon wat rust wel gebruiken, en neuken deed hij het liefst in een bed. "Hmmm..." Simone zoog snel de lul nog even diep haar mond in. Haar tong likte door de speekselsporen die zij en Bonita op de gespannen huid achter hadden gelaten. Het zwarte meisje liet de lul los en stond op. Ze liep heupwiegend voor de twee anderen uit naar de slaapkamer. Achter zich hoorde nog steeds natte zuigende geluiden. Simone was een hete dondersteen, dacht ze. De negerin ging op en bed liggen en deed haar benen ver uit elkaar. Even kneep ze in haar tieten. De bruine tepels waren nog harder dan normaal. Zelf was ze ook heet. Het was saai geweest op school, en ze had de hele tijd gedroomd over wat ze met Laurens en Simone zou gaan doen. Ze bracht een hand tussen haar dijen en bevoelde haar behaarde kutje. Het dikke kroezende haar kriebelde haar vingers. Geroutineerd duwde haar vingers de bruine delta open en vonden haar clitoris en speelhoekje. De middelvinger zakte diep het soppende holletje in. Een genotzuchtige glimlach kleurde haar aantrekkelijke gezicht. De duim lag plat op haar clitoris. Het kleine vleesbobbeltje sidderde, sidderingen diep zich in haar lichaam verspreiden. Alsof het een zendmast was die brandende onrustsignalen uit straalde. Vocht smeerde haar snee. De bruine stevige kutlippen weken groeiend uiteen.

Ze kende Simone van school. De blonde schoonheid was een jaar blijven zitten en was zo in haar klas terecht gekomen. Samen waren ze de mooiste meiden van de groep, en dus het meest populair. Vanzelf waren ze meer met elkaar omgegaan. Na een tijdje waren ze oprecht vriendinnen geworden. Bonita duwde een tweede vinger haar gleuf in. Een zachte kreun ontsnapte haar mond. De vrije hand kneep beurtelings in haar tepels. De tepels deden pijn van stijfheid. Ze dacht aan die keer dat zijn bij Simone thuis had gelogeerd. Ze hadden samen in Simone 's grote bed geslapen met alleen kleine shirtjes aan. Natuurlijk hadden ze het over seks en jongens op school gehad. De verhouding met haar stiefvader was al begonnen. Hoe het gekomen was wist ze eigenlijk niet meer maar plotseling lagen ze te zoenen. Hun slanke bijna blote lichaam tegen elkaar gedrukt, tongen in de mond van de ander. Een hand had de tiet van de ander gestreeld. Proberende vingers op het kutje van de ander. Zoenend en vingerend hadden ze samen een orgasme gekregen. Beide hadden zich geschaamd. Een week was voorbij getrokken zonder dat ze het bespraken. Dan, hier in het appartement, wilden ze samen huiswerk maken. Ogen keken in elkaar. Handen raakten de huid van de ander. Bonita zelf had het initiatief genomen. "Mag ik je...zoenen..." vroeg de negerin aan het blondje. "Ja..." bracht Simone uit. Hun lippen kusten elkaar. Emotioneel omhelsden de meisjes elkaar. Tieten wreven die van de ander. Ze belandden op het bed, kleren werden opengetrokken. Handen verkenden opnieuw het vrouwelijk lijf van de steunende ander. Daarna konden ze onmogelijk van elkaar afblijven. Meer en meer deden ze het samen. Zodra de laatste schroom overwonnen was durfden ze meer en meer samen. Vingeren, kut likken en soms zelf een experiment met een kaars.

"Ben je al zonder ons begonnen?" Simone plofte naast Bonita op het bed. Ze boog zich over haar vriendin heen en zoende haar warme lippen. De negerin duwde genietend haar tong in de hand van het blondje. Haar bruine vingers sloten zich om een van de volle borsten. De zware tiet gaf mee onder de druk van haar vingers. Simone 's hand ging strelend langs een chocolade bruine dijbeen omhoog. Bonita kreeg kippenvel van hitsigheid. De hand van de blanke schoonheid raakte haar kutje. De vingertoppen masseerden de weke schaamlippen. "Oh, nee...Simone...hm.." De negerin sloeg een arm om de nek van haar vriendin. Haar billen van het laken af. Simone legde haar handpalm vlak op de met dik zwart haar begroeide seksdelta. Eén vinger gleed de glibberige snee in. Dan bewoog ze haar hand over de scheur. Bonita kermde. Ze klampte zich vast aan Simone. In haar lichaam borrelde de erotische spanning. Ongegeneerd reed ze met haar onderlichaam tegen de hand van haar vriendin. Die begreep de behoefte van het bruine meisje. Haar vingers bewogen sneller over het kutje. "Oh..." stamelde Bonita, "ik....hm...ja...ja...eu…ne...JA! JA!"

Een rilling trok zichtbaar door haar lichaam. Ze schokte op, verkrampte bijna spastisch. Het bruine meisje klampte zich vast aan de blondinne die haar gaf waar ze zo‘n behoefte aan had. De hand bleef onophoudelijk snel haar kutje neuken. Twee vingers pompten snel in uit de trekkende passievrucht terwijl de muis van de hand de pulserende klit wreef. Kinetische golven spoelden door het onderlichaam van de jonge negerin. Simone kende het seksuele gedrag van haar geile vriendin ondertussen maar al te goed. Bonita kwam gemakkelijk tot een hoogtepunt, maar ze had ook veel behoefte. Ze moest minstens twee a drie keer per dag een climax hebben om niet dol van frustratie te worden. Eindelijk, namen de krampen die haar lichaam teisterden wat af. Bonita billen kwamen weer op het laken. Haar armen klemden om Simone 's middel. De blondine hield haar stevig vast. Ze kuste zachtjes de willige mond. Troostend lag ze op het bruine lijf. Nu was Bonita even heel zwak en kwetsbaar wist ze. Beschermend hield ze haar in haar armen. "Dat was mooi." vond Laurens die had staan kijken. Hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn kleren uit te trekken. Simone keek haar vriendin aan. Die sloeg haar bruine ogen en lachte wat vermoeid. Ze schoof haar handen in de blonde haren en kuste zacht de lippen van de blanke vrouw. "Dank je wel, schatje. Dat was écht heel erg fijn..." zei ze. "Dan is het nu tijd om écht te neuken!" concludeerde Laurens die bij de meisjes op het bed klom. Hij streelde de ronde kont van Simone. "Ik wil jou eerst!" legde hij uit. "Dan kun jij even bij komen..." zei hij tegen zijn stiefdochter. Bonita haakte haar kuiten achter die van Simone en hield haar billen vast zodat het blondje onmogelijk van haar af kon komen. "Nee! Ik wil eerst Simone bedanken voordat je dat monster in haar lieve kutje ramt." Laurens schudde zijn hoofd. Bonita was altijd al eigenwijs geweest.

Maar dat was ook de oorzaak voor hun seksuele relatie. Een klein jaar geleden hadden ze een hoogoplopende ruzie gehad. Laurens vond dat zijn stiefdochter wat verstandiger met haar geld om moest gaan. Ze verdiende wat bij in een winkel. Wat ze verdiende gaf ze onmiddellijk weer uit aan kleren en make-up. Hij was het wel met haar eens dat ze zelf over haar inkomsten mocht beschikken, maar dat nam niet weg dat hij het jammer van het geld vond. "En toch moet ik dat zelf weten!" haar aantrekkelijke zeventienjarige gezicht had iets koortsachtig van kwaadheid. "Ik zeg toch ook niet dat ik over je geld wil beslissen! Ik geef mijn mening! Meer niet!" argumenteerde Laurens met moeite zijn geduld bewarend. De ruzie duurde al ruim een kwartier en hij kreeg en genoeg van. "NEE!" als een furie stampte Bonita met haar voet op de grond. "Je wil me dwingen!" "Nu is het afgelopen." Boos keek Laurens zijn woedende, zeventien jarige stiefdochter aan. "Ik heb er genoeg van. Ga naar je kamer!" "WAT? Nooit! Hoor je, nooit!" brieste Bonita woedend. "Ik ben bijna 18, ik maak zelf wel uit-" Bedaard gaf Laurens haar een harde draai om haar oren.

"AUW!" brulde het meisje."Je hebt me geslagen!"

"Ja. En als je nu niet gauw....." "Hoe durf je!" haar wang gloeide. Half buiten zinnen van kwaadheid voelde Bonita aan haar gezicht. Met haar verstand begreep ze wel dat haar stiefvader meer dan gelijk had om haar een lel te geven maar haar emotionele kant had het overgenomen. Ze weigerde tegen beter weten in toe te geven. "Nu ben ik het zat!" Laurens greep haar loshangende zwarte haren en sleepte haar mee naar een stoel. Hij ging zitten en Bonita tuimelde in zijn schoot. Hij dwongen haar met een ruwe beweging over zijn knie. Voor ze begreep wat hij van plan was stroopte hij het rokje over haar kontje omhoog. Ze droeg een modieus oranje jurkje dat goed bij haar huidskleur paste. Even zag Laurens de ronde bruine billen van zijn stiefdochter. Op een kleine rode string na had ze er niets onder het jurkje aan. Hoewel dat broekje haat totaal geen bescherming kon bieden rukte Laurens het omlaag. Dan haalde hij uit. Bonita gilde van pijn. Ze voelde een explosie op haar billen zodra zijn harde hand op haar billen neer smakte. Van vroeger wist ze nog hoeveel pijn een pak slaag van Laurens kon doen.

"Nee! Luister...ik zal AUW!! ohnn...niet slaan ik zal- UHnAwwww...." kermde ze vertwijfeld "ik zal sparen! Jij hebt gelijk! EuhAAUWWWwww!" Ze schokte onder de harde klappen die ze moest ontvangen. Met een hand hield Laurens het kronkelende lichaam van zijn stiefdochter in bedwang. Met de andere teisterde hij haar jonge stevige kontje. Snel achter elkaar liet hij zo hard het maar ging zijn hand kwetsend neer komen. Het bruine vlees gaf trillend mee onder zijn vingers. Hij was echt kwaad op haar en dat zou ze weten ook. Af gaande op haar gedrag was ze nog niet te oud voor een ouderwets pak slaag op haar kont! Haar benen spartelden. Laurens gaf er niet om. Hij vond het prettig om haar te horen gillen en smeken. Ze was stevig genoeg om er tegen te kunnen. Hees kermde Bonita het uit. Kletsend martelde de hand haar billen. Steeds weer smakten de vingers hard neer op het vlezige deel van haar achterste. Het vlees gaf aangenaam mee onder zijn hand.

Zij voelde een rode vlaag door haar kont trekken. De vlaag verflauwde, maar bijna meteen trof de volgende slag haar gat. Ondertussen gaf het meisje haar verzet op en onderging passief de bestraffing. Haar lichaam kronkelde van de pijn onder zijn schoot, niet uit verzet. Laurens merkte de verandering. In een wat langzamer tempo sloeg hij verder. Minutenlang ranselde hij de bruine kont af. Ze moest het goed voelen, en niet alleen nu. Ministens een week zou de teef het moeten weten. Dat zou maandenlang een goede invloed op haar gedrag hebben. Bonita snikte het uit. Haar ronde billen waren een open wond, een brandhaard, een kolkende vulkaan. Toch verzette ze zich niet. Laurens had gelijk, ze was veel te ver gegaan, begreep ze nu. Ze verdiende elke mep die hij haar wilde geven. Laurens voelde zijn arm moe worden en hield op met slaan. Bonita snikte hartverscheurend. Haar bips zag er een tint donkerder uit dan normaal. Voorzichtig voelde Laurens aan haar reet. De billen waren heet en gezwollen van de slaag. Vanzelf ging zijn hand omlaag. Per ongeluk raakte hij haar behaarde poesje.

"Oohhnnn...hmmmm..." Weer verkrampte Bonita‘s atletische lichaam. Ze schokte. De hand van haar stiefvader had een enorm effect op haar. Een vreemd van diep orgasme tintelde in haar kutje. Ze kneep haar dijen om zijn hand samen. Verbaasd over haar reactie zag Laurens zijn stiefdochter op zijn schoot klaar komen. Haar kutje was heet en klam tegen zijn hand. Hij kon er niets aan doen, maar voor hij het wist zat een vinger diep in haar weke sleuf. Kutsap sijpelde langs wrijvende vingers. Gefascineerd keek hij hoe haar lichaam schokte. Ze steunde, snikte weer.

Later kwam ze stijf van zijn schoot af. Verlegen liet ze haar hoofd hangen. Even in de war als zij keek Laurens op zijn stiefdochter neer. Wat hij moest doen wist hij niet, maar dat hij iets moest doen was duidelijk. Niets doen was fataal voor hun relatie. Als hij zijn stiefdochter wilde houden moest hij de band tussen hen aansnoeren. Dus trok hij haar tegen zich aan. "Laurens...ik..." stamelde het verwarde meisje in zijn armen. Ze duwde haar jonge lichaam bescherming zoekend tegen hem aan. "St.." Laurens veegde de lange zwarte haren van haar wang. "Je vond het lekker. Meer hoef je niet te weten." "Ja, maar..." Laurens tilde haar op en droeg haar naar zijn slaapkamer. Hij legde haar neer, en kroop tegen haar aan. Proberend kuste zij hem. Voorzichtig deden ze het samen. Meer uit behoefte om elkaar hun verwantschap te bewijzen dan uit lust. Die kwam pas later. Bonita was geen maagd meer maar veel ervaring had ze nog niet. Die kreeg ze in de maanden die volgden. Ze spraken af dat de seks tussen hen een incidenteel extra moest blijven. Geen vaste verplichting. De een kon de ander altijd weigeren. De behoefte moest er altijd van twee kanten zijn. Anders zou het slecht zijn voor hun verhouding. In de praktijk deden ze minstens drie tot vijf keer per week.