Vader neukt zijn donkere stiefdochter DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 31 maart 2014 05:13

DEEL 2 - Wat vooraf ging. "Ze spraken af dat de seks tussen hen een incidenteel extra moest blijven. Geen vaste verplichting. De een kon de ander altijd weigeren. De behoefte moest er altijd van twee kanten zijn. Anders zou het slecht zijn voor hun verhouding. In de praktijk deden ze het minstens drie tot vijf keer per week." En hoe had jij gedacht mij te bedanken? vroeg Simone. Bonita‘s bruine ogen glansden. Lachend knuffelde ze het andere meisje. Haar handen knepen in de glooiende billen. "Ik wil je kutje eten..." legde ze blij uit. Simone knikte. Ze begreep dat het bruine meisje weer op krachten was. "En ik dan?" vroeg Laurens. "Ik wil mijn lul ergens in steken!" "Je kunt hem in mijn mond kwijt, lieverd..." bood Simone ruimhartig aan. Ze rolde van het negerinnetje af en ging achteroverleunend tegen het hoofdeinde van het bed zitten.

"O, nee. Ik wil écht neuken! Lul in kut!" zei Laurens vastbesloten.

"En wat is er mis met mijn pruim?" informeerde Bonita. "Ik lik aan de poes van Simone en jij neukt mijn kut." Het klonk meer als een vaststelling van feiten dan als een voorstel. Laurens gaf zijn stiefdochter een speelse pets op de zijkant van haar dij. "Misschien heb je binnenkort weer eens een aframmeling nodig." overdacht hij. "Maar voorlopig, okay..." "Ja..." Simone spreidde haar slanke benen. Ze had lange dijen die als een pijl naar haar kruis wezen. "Kom op..." Bonita draaide zich op haar buik en kroop op handen en knieën naar de blondine; met uitdagend opgeheven kont en wijd gespreide dijen.

Laurens keek met welgevallen toe hoe zijn stiefdochter haar gezicht tussen de dijen van Simone begroef. Hij vond het blondje al jaren een knappe meid. Haar borsten waren wat groter dan die van Bonita. De roze tepels reageerden snel op prikkels wist hij. Hij zag haar gezicht vertrekken. Bonita 's hoofd bewoog tussen de blanke dijen die langzaam wat opgetrokken werden. Al voor hij seks met haar had mocht hij Simone graag. Ze was aardig en had een zacht vriendelijk karakter. Ze remde de vaak te enthousiaste Bonita af maar liet zich door haar voldoende meeslepen. De jonge vrouwen hielden elkaar min of meer in evenwicht. Qua uiterlijke schoonheid hoefden ze niet voor elkaar onder te doen. Bonita was wat langer en was wat tengerder gebouwd. Simone had, in verhouding, langere benen. Bovendien was haar kont wat voller. De blondine streelde de lange zwarte haren van haar wulpse minnares. Bonita snoof de ophitsende geur van het kutje van Simone. Vlak voor haar ogen zag ze het roze kutje. Haar vingers streelde heel voorzichtig het liefdes gaatje. De ervaring had haar geleerd dat Simone er wat meer tijd nodig had om goed geil te worden dan zij. Liefdevol openden haar vingers de kleine delta van genot. De lichtbruine schaamharen kriebelden haar kin. Haar tong likte van onder naar boven de glibberige gleuf. Met beide wijsvinger hield ze de grote schaamlippen van elkaar om haar tong de ruimte te geven. Ze vond met haar tongpunt de clitoris. Een siddering trok voelbaar door de kut. Een instemmende kreun motiveerde haar nog meer. Haar linkerwijs vinger glibberde vanzelf de knellende schede in. Zacht een heet was het lieve kutje van Simone.

Laurens knielde achter de opgeheven billen van zijn stiefdochter neer. Hij zag dat ze nog, of misschien opnieuw, drijfnat was tussen haar dijen. De met dicht zwart haar begroeide schaamlippen stonden open. Hij zag het lila binnenste zonder het aan te raken. "Hier..." Laurens duwde zijn lul tegen de lila opening en duwde zijn heupen naar voren. "Voor jou, teef!". Zijn lul verzonk in de weke diepte. De nauwe schede rekte mee om zijn pik heen. Hoe vaak hij haar ook neukte, haar kutje bleef meisjesachtig strak. Bonita kermde in de kut van Simone.

De paal leek haar aan alle kanten open te scheuren. Elke keer weer was er die heerlijke zoet pijn als haar stiefvader in haar kutje kwam. Haar brede volle lippen sloten zich helemaal over het roze kutje voor haar. Hete adem blies over het gevoelige vlees. De tong lebberde bruusk over de kleine schaamlippen en de clitoris. Ongegeneerd proefde ze de sappen die opwelden uit het lieve doosje. Ze werkte de vinger dieper naar binnen, schoof er een tweede naast.

Laurens hield de heupen van zijn stiefdochter in een stalen greep terwijl hij zijn lul met schokjes verder haar passievrucht in werkte. Haar binnenste was heet zacht en nat. Dik, glibberig vocht dat door de wanden van haar vagina werd afgescheiden vergemakkelijkte de indringing. Hij zag hoe zijn pik centimeter voor centimeter door haar zachte snee verslonden werd. Haar bruine billen waren door de geknielde houding waarin ze zat gespreid. Tussen de bipshelften zag hij haar diepbruine aarsje. Hij had haar nog maar één maal anaal genomen. Het was een nogal pijnlijke gebeurtenis voor haar geweest. Ze hadden besloten met de volgende keer nog even te wachten. Eigenlijk vond Laurens dat jammer, al had hij er wel begrip voor. Hij wist dat de meeste vrouwen zelf bang waren om zijn lul in kut te nemen. Ze waren bang dat hij hen zou beschadigen met zijn grote lul. Romana was de enige vrouw die zijn lul graag in haar kont wilde hebben. De rijpe vrouw had er soms zelf om gevraagd. Laurens hoopte dat haar dochter net zo geil zou worden. Simone zag hoe de vader van Bonita neukte.

Ze wist hoe groot en dik die lul was.

Simone stak haar handen uit en sloot die om de bengelende tieten van haar bruine vriendin. Ze kneep zacht maar stevig in het meegevende vlees. Zoals ze het zelf het lekkerst vond. De ovale bruine tepels waren heet en keihard tegen haar vingers. Het was moeilijk om die tieten te kneden. De warme dikke tong in haar spleet was zo heerlijk dat ze zich nauwelijks op iets anders kon richten. Twee vingers bewogen in een meeslepend traag tempo op en neer in haar scheur. De tong concentreerde vooral op haar sidderende clitorisje. De punt likte nu vlak over het vleesbobbeltje. Dan weer cirkelde ze er omheen. Steeds andere soorten genot. "Oh...Hm...Lekker...Ja..." murmelde Simone geil. Ze voelde de hitte in haar kruis toenemen. De tong lag nu plat op de klit en wreef erover heen. Rillinkjes bewogen door haar scheur. Bonita hield haar hand stil. In plaats van de vingers op en neer in de scheur te bewegen schoof ze langs elkaar. Over de hele lengte van haar vingers werd nu de schede van de kreunende blondine gemasseerd. Haar tong lebberde de binnenkant van de spleet af. Handen lagen op haar bruine tieten. Knepen in de vleesheuvels, stimuleerden haar tepels. Nagels schraapten over de zachte huid.

In haar pruim drongen de laatste centimeters van de lul haar zuigende seksholte binnen. De nog latent aanwezige warmte in haar binnenste laaide snel weer op. De zachte schoonheid wiegde haar kont bereidwillig omhoog om haar stiefvader alle kans te geven haar hard te neuken. Opgewonden likte haar tong de kut van Simone.

Laurens merkte hoe zeer zijn "kleine meisje" aan zijn lul toe was. Snel dreef hij pik vooruit. Met zijn handen op haar kont bereed hij de negerin. De jonge kut droop van het vocht. De schede spieren klampten samen. Laurens wist dat zijn stiefdochter snel en gemakkelijk klaar kwam, en hij besloot haar te helpen. Vlug trok hij zijn lul terug en boorde hem vervolgens weer de schede in. Zo hard hij kon ramde hij steeds weer zijn paal haar bruine mof in. In een opwelling gaf hij haar een harde lel op een bil. Ze steunde, haar mond van kut. Er was geen protest, eerder instemming in de kreun. Hij dreef zijn lul weer haar lila kleurige schede binnen. De jonge vagina droop van het liefdessap. Weer en weer nam hij haar. Weer, sloeg hij haar kontje. Zijn ogen strak gericht op het kruis van de blondine.

Simone hijgde van opwinding. Ze wist dat Laurens haar vriendin soms sloeg tijdens het neuken. Af en toe kreeg ze zelf ook een lel. In het begin was dat vreemd geweest. Later had ze begrepen dat het de seksuele vreugde vergrootte. In haar eigen gleuf was een oorlog uigebroken. Haar schede klampte samen. Haar achterste veerde op toen een derde vinger zich in haar spleet werkte. De mond verliet haar kut. Bonita was nu te ver heen om nog kut te kunnen eten. Simone greep een handvol zwart haar en duwde het gezicht van Bonita tegen haar tieten. Gewillig zoog de negerin een tepel in haar mond. Laurens voerde zijn tempo op. In een snel ritme pompte de grote man zijn zware lul in de schede van het tengere meisje. Haar natte gleuf trok heftig samen. Als een vulkaan barste het orgasme los. Onwillekeurig beet het zwarte meisje in de roze tietpunt van Simone. Haar hand verliet het hete kutje. Ze kermde van genot. In haar binnenste wentelde een genotrad rond. Alle lustzenuwen branden open. Een volgende klap op haar billen gooide haar helemaal over de rand. Een traan van seksueel geluk gleed over haar wang. De lul stampte in haar krimpende doosje. Vocht sijpelde langs ze schuivende paal en gleed in druppels langs haar dijen omlaag. Laurens neukte haar na totdat ze slap in elkaar zakte. Pas daarna trok hij zijn lul terug.

"Wat een hete teef ben je toch...!"

Zei Laurens terwijl hij neer keek op het kreunende meisje. Ze lag in de armen van haar vriendin, hijgend tegen borsten van de blondine. "Nu wil ik..." zei Simone. Het likken en vingeren van Bonita had haar kutje enorm opgewarmd. Ze verlangde hevig naar een lul in haar doosje. Ze hield van de pik van Laurens. "Reken maar dat jij nu bent..." beaamde Laurens. Hij liet zich achterover zakken. "Klim er maar op..." Simone knikte gretig. Bonita opende haar bruine ogen. Haar stiefvader lag met zijn enorme penis recht omhoog wijzend op zijn rug terwijl haar vriendin bezig was over hem heen te hurken. Ze stond met een been aan elke kant boven hem en liet zich zakken. De nog wat groggy negerin zag Simone haar bruin behaarde kutje tot vlak boven de vochtig glanzende eikel brengen. Dan zakte de jonge vrouw helemaal op haar knieën. De lul zat zichtbaar tegen haar kutje. Bonita kwam overeind. Geboeid zag ze hoe de lul heel langzaam in het roze kutje gleed. Drijfnat van het vingeren en likken aan haar kutje openden haar schaamlippen zich voor de machtige lul.

Simone sloot haar ogen. Met een hand hield ze de lul op haar vagina gericht, met de ander hield ze zich in evenwicht. De eikel glibberde tussen de kleine binnenste schaamlippen. Het blondje sidderde. De lul maakte wanhopige dwingende gevoelens in haar los. Ze sloot haar ogen en duwde haar onderlijf omlaag. Een zucht ontsnapte aan haar lippen. Door twee soorten kutvocht gesmeerd drong de zware penis haar sleuf in. De roze lippen werden ver open gedrukt. Het binnenste rekte mee. De nauwe tunnel opende zich onder de onweerstaanbare druk. Voorzichtig nam de blonde jonge vrouw de lul in haar kutje. "Oei...Uh...Hm...Ja...Hm..." hakkelde Simone.

Achter haar legde Bonita aanmoedigend een hand op haar kontje. Even dacht ze aan die keer dat Laurens hen samen betrapte had. Ruim een week voordat ze door hem voor het eerst geneukt was, had hij hen samen in bed aangetroffen. Bonita dacht dat haar vader over moest werken en had Simone gevraagd om langs te komen. Natuurlijk waren ze samen in bed beland. Op het moment dat ze beide de spleet van de ander aan het bewerken waren was Laurens binnen gekomen. Heel even had hij verbaasd gekeken wat de meisjes met elkaar deden. Dan was hij weggelopen en had de deur achter zich gesloten. Nu zat zijn dikke worst eindelijk helemaal in het willige kutje van Simone. Bonita masseerde de ballen van haar stiefvader. Laurens bewoog zijn heupen op en neer. Heel traag neukte hij het blondje meisje. Simone leunde voorover en genoot intens van zijn paal in haar lustkanaal. De meest heerlijke bevingen gingen in schokjes door haar lichaam. Haar billen spanden en ontspanden onwillekeurig. Haar buikspierend klampten. Haar borsten voelden gezwollen en warm aan. Toen Laurens ze in zijn knijpende handen nam was dat fantastisch. Haar ogen draaiden weg. Ze bewoog ritmisch met de veel oudere man mee. Ze draaide met haar billen. De lul schoof nu gemakkelijker heen en weer in haar spleet. De schede had zich wat ontspannen. De gevoelens waren rustiger; dieper ook.

Bonita kneedde met haar lange bruine vingers de behaarde ballen van haar stiefvader. Ze vond het leuk om haar twee favoriete mensen van elkaar te zien genieten. De strakke ronde kontje van Simone bewoog gestaag op en neer. Ze glimlachte. Waarom ook niet? Als zij het lekker vond moest Simone er ook wel van houden! Ze hief haar hand op en gaf het blondje een ferme klets op haar billen. "Auw!" protesteerde Simone klagelijk. Haar heupen draaiden gewoon door. Vlug gaf de negerin een tweede mep op de vlezige bil.

"Hou Simone vast, Laurens! En blijf haar neuken!"

Laurens begreep niet waarom, maar deed wat zijn stiefdochter vroeg. Hij legde zijn handen op de schouders van het meisje en haakte zijn benen achter de hare. Meer dan zojuist maakten zijn heupen opwaartse bewegingen. Zijn pik stootte wat harder het kutje in. De smalle rode schaamlippen bewogen heen en weer mee. Het negerinnetje sloeg de blanke billen opnieuw. De roze afdruk van haar hand gloeide op. Weer mepte haar hand kletsend neer op het draaiende kontje. "Je doet met pijn...AUW...Jeh…Nee...Oh...Ja…Ah…Ha…AUW...oi...hm..." Haar kutje werd geneukt en haar billen geslagen. Verward onderging de blondine de gemengde sensaties. Haar kutje draaide nog steeds op en neer. Van onderaf werd de lul harder en dieper in haar geduwd. De lustgevoelens borrelden onderuit haar ruggenmerg door haar pruim. De tepels konden elk moment van haar tieten exploderen. En, ze werd op haar billen geslagen.

Het was voor Bonita de eerste keer dat ze iemand pijn deed. Ze was een sterk meisje. Haar vlakke hand smakte keer op keer opnieuw hard neer op Simone‘s zachte billen. Haar billen maalden rond. Het was prachtig om haar vriendin te zien reageren op de lul en de slaag tegelijk. Ze wilde geen pijn, maar wel de lul. Ze was al te ver heen om te proberen om weg te komen. De negerin sloeg opnieuw het ronde kontje. Haar vingers voelde het vlees meegeven onder de inslag van de klap. De billen zagen meer en meer roze. Medelijden had ze niet met het blondje. Integendeel. Ze gunde het meisje de pijn. Het leed zou de kracht van het genot strak vergroten, wist Bonita. Nog eens kletste haar hand neer op de bips. Nog eens. Weer. Het was prettig om slaag uit te delen. Vreemd. De macht gaf het zwarte meisje een enorme kick. Ze zag voor haar ogen het kontje nog sneller op en neer draaien. Simone was bijna klaar, dacht de zwarte schoonheid. Vlug pakte ze de lul, en trok hem de roze scheur uit. "Hé" protesteerde Laurens. "Toe...nee..." bedelde Simone. Haar gat gloeide van de pijn, maar ze wilde niets liever. Die lul in haar poesje maakte alles goed. De lust gloeide door haar ingewanden. Bonita duwde de lul tegen Simone 's roze aarsje. Haar tong likte het anale gaatje. Dan duwde ze de eikel die glibberige was van het sap uit het blondje kutje tegen het strotholletje. "AUW!" kermde Simone die nu probeerde zich van Laurens los te maken. Hij hield haar vast en hoopte maar dat de zwarte beul wist wat ze deed. Simone gilde het uit. De eikel ging met een plopje haar kontje in. Tussen de geschonden billen gleed de lul naar binnen. Een thermische lans, een drilboor, dat moest het wel zijn. De sluitspier krijste van de pijn.

Bonita wist maar al te goed hoeveel pijn het deed om vanachter genomen te worden, maar toch was het iets wat ook haar vriendin doorgemaakt moest hebben. Daarom hielp ze haar stiefvader zijn lul verder de maagdelijke reet in te komen. Snel haalde ze uit en liet haar hand weer neerkletsen op de billen. Even ontspande de sluitspier, afgeleid door de korte hevige pijn. Ogenblikkelijk zakte de lul tot aan de ballen in het kontje. "Auw...Oh…nee...Toe, hou op..." bedelde Simone vergeefs. Hulpeloos onderging ze de anale penetratie. De pik zat helemaal in haar darmkanaal. Nog een harde lel op haar billen. Nog een. Weer ontspande de sluitspier. Simone voelde de pijn in haar reet afnemen. De blondine schudde haar hoofd. Haar handen knepen in de schouder van Laurens, nagels drukte diep in zijn huid. Bonita zag dat als ze haar vriendin extra hard sloeg het juist beter leek te gaan. Lenig wipte het zwarte meisje van het bed. Uit een kast haalde ze een zweepje. Daarmee striemde ze twee maal fel op Simone‘s al gemartelde kontje. ""Auw...Oh…nee...Toe, hou op..." De sluitspier had het verzet opgegeven. De lul zat nu diep en groot in haar aars, maar de pijn was grotendeels weg. Haar billen deden meer pijn dan haar aars.

Laurens merkte de opperste verwarring bij het blondje. Heel behoedzaam, bang om haar onnodig meer pijn te doen, bewoog zijn lul een beetje. Het nauwe gat gaf mee. De lul ging op en neer. Bonita gooide de rotting opzij en knielde naast het neukende stel neer. Ze schoof een hand tussen de bewegende lichamen en vond de druipende spleet van haar vriendin. Troostend vingerde ze het natte scheurtje.

Simone kreunde. De vreemde sensatie van een lul in haar kontgat had haar in de greep. De vingers op haar spleet waren lekker. Samen was het heerlijk. Ze likte onwillekeurig de hals van de man onder zich. Ze glom van het zweet. Onder hen kraakte het bed. De lul gleed moeizaam op en neer in haar rectum. Vingers manipuleerden haar clitoris. "Het is...Eun...hm...Ja...Nee...Hm...Eu…O!...Ja! Klui...w…" Vuur flakkerde in haar ingewanden. Ze werd aan twee kanten gestimuleerd. Wezenloos kronkelde de nu volkomen hitsige jonge vrouw over Laurens. Haar lijf was een open wond. Elke rem sprong stuk, dammen braken door, muren vielen om. Een orkaan van lust raasde bevrijdend door haar lichaam. Haar geest smolt weg. Haar lichaam schokte spastisch. Elke spier in haar lichaam klampte. In haar kutje vrat een hongerig monster zich in een adembenemende heerlijke weg door elke lustzenuw die het kon vinden. Haar darmen knelden om de lul. Laurens wilde komen, moest komen, maar het ging onmogelijk. De inwendige spieren van de kreunende blondine knelden zijn leuter af. Minutenlang kwam het blondje klaar. Heel haar lijf schokte en steunde onder de last van het enorme hoogtepunt. Eindelijk lag Simone hijgend stil.

De beide anderen hielpen haar van de lul af. Bevend kroop het blanke seksgodinnetje in de armen van haar vriendin weg. "Ben je boos op me?" vroeg Bonita, een beetje bang voor het antwoord. "Boos?" verbaasd opende Simone haar groene ogen en keek haar vriendin aan. "Hoe kan ik na zo‘n climax boos zijn!" Bonita opende haar mond en zoende de lippen van het andere meisje. Tongen speelden met elkaar. Bonita kneep vriendelijk in de mollige borsten van de andere vrouw.

"Nu dat geregeld is... Ik sta hier met de grootste lul uit de geschiedenis!" hielp Laurens hen herinneren. "O, sorry..." Giechelde Bonita. Ze liet Simone los en knielde naast hem neer. Haar hand streelde zachtjes zijn lul. Haar poesje kneep even samen terwijl ze de staaf aanraakte. Vlug wipte ze met haar rug naar hem toe over de paal. Met één hand werkte ze de lul tegen haar zwaar behaarde schaamlippen die gretig uiteen weken voor de eikel. Dan bracht de jonge negerin haar heupen omlaag. Haar nog druipend natte kutje zoog de lul naar binnen. "Oh" hijgde ze. Even was de indringend pijn er die snel plaats maakte voor zoete sensaties. De staaf zakte gemakkelijker dan zojuist haar schede in. Haar heupen maalden op en neer. Ze hield haar dijen zo ver mogelijk uit elkaar, haar voeten plat op de matras voor evenwicht. De handen van Laurens omvatten haar harde meisjesborsten. Knijpend molken zijn handen haar borstpunten. De lustgevoelens raasden opnieuw door haar buik. Haar kont rees en daalde op en neer. De zware lul klopte in haar onderlichaam. Ze kende het seksuele gedrag van haar stiefvader. Hij kon dit niet lang meer volhouden. Al in drie gaten had de dikke lul gezeten. Hij moest op springen staan. Verwoed duwde ze haar kutje weer omlaag om de lul zo diep mogelijk in zich te voelen. De vruchtbaarheidsdans liet haar kreunen. Haar gleuf jeukte van binnen.

Simone was ondertussen een beetje bij gekomen van haar anale ontmaagding. Ze zag hoe stiefvader en dochter elkaar neukten. Het blondje kwam overeind en kroop naar het neukende stel. Ze boog naar de negerin toe en kuste haar. Ze hielp Laurens de bruine tieten kneden. De tepels zwollen nog meer op. Het melkgaatjes was duidelijk zichtbaar.

Bonita kermde weer. Een briesend gevoel nam bezit van haar. Wilder nog draaide ze haar heupen op en neer. De kern van haar wezen spatte uit elkaar. Kort en heftig kolkte het genot door haar heen. Ze gilde in de mond van Simone. Laurens duwde zijn stiefdochter van zich af. Met moeite richtte hij zich op. Het blondje wist meteen wat hij wilde. Ze hapte zijn pik op en zoog eraan. Haar tong likte kort het pisgootje. Dan spatte een dikke sliert warm zaad voorbij haar tanden. Bij het slikken verloor ze de lul. De tweede straal sperma spetterde op haar tieten. De derde kwakte neer op haar wang. De laatste golfde over het gezicht van Bonita die bij het blondje was gekomen. Samen likten ze de lul schoon. "Zonde om te verspillen." vond Simone en likte de klodders wit, warm zaad van Bonita‘s wang. Ze slikte het tevreden door. De negerin likte eerste de borsten van haar blonde vriendin schoon, daarna haar gezichtje.

Moe lagen de drie bij elkaar op het grote bed. Laurens was de eerste die overeind kwam. "Ik haal wat te drinken..." legde hij uit en verliet de slaapkamer. De meisjes kropen dicht tegen elkaar. "Hoe is het met je kont?" informeerde Bonita die heel zacht de ronde billen streelde. "Doet pijn...maar het geeft niet. Het was het meer dan waard!" vond Simone die haar bruine vriendin een kusje gaf. Haar darmen gloeiden en haar billen schrijnden, maar ze vond het net erg. De pijn had de seks iets extra‘s gegeven. Iets heel bijzonders. "Volgende keer krijg jij van mij op je reet!" beloofde Simone. Wraakzuchtig beet ze zacht in een bruine tepel.