Neuken met mijn broer tijdens familieweekend
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 11 april 2014 03:21

Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Mirthe ik ben 17 jaar oud ik woon thuis samen met mijn ouders en 2 broers. We wonen in een vrijstaand huis mijn vader Henk (43) is advocaat en mijn moeder Els (42) werkt 3 dagen op een basisschool. Verder heb ik 2 broers Steve (24) woont nog thuis maar werkt als vrachtwagenchauffeur dus is er vaak niet. En mijn andere broer Brian (19) studeert fysiotherapie en woont thuis. Het is 24 augustus en vandaag is onze jaarlijkse familiedag zoals elk jaar ook nu weer bij mijn oom en tante. Ze hebben een grote boerderij waar van alles te doen is natuurlijk, plek genoeg op het land en ze hebben een heerlijke zwemvijver. De middag begint met allerlei verschillende spellen en zoals bekend bij onze familie vloeit de drank rijkelijk vanaf het begin. Rond 2 uur hebben we pauze en gaan we met de kinderen zwemmen we zijn met 15 bij de zwemvijver. Mijn broers en 1 nicht moeten ons een beetje in de gaten houden terwijl iedereen in het water ligt ga ik bij mijn nicht zitten en kletsen we wat. Het gesprek gaat over haar toekomst en waarom ze geen vriendje heeft. Dan vraagt ze mij waarom ik geen vriendje heb je ziet er toch leuk uit zegt ze. Ik ben dus 17 heb donkerblond krullend haar ben 1.62m en heb blauwe ogen. Mijn figuur mag er ook best zijn ben niet zo lang maar heb mooie billen en ook mijn borsten mogen er best zijn met een stevige C-cup. Ehm ik ben nog niet zo met jongens bezig antwoord ik waarop ze zegt dat komt allemaal nog wel lieverd. We drinken ons wijntje op en gaan dan terug naar de rest van de familie.

De 2e spelronde begint en weer zijn er 8 verschillende spelletjes, de familie is in 4 groepen gedeeld en gaan om en om de spellen langs. De 2e ronde stelt eigenlijk niet veel voor veel familievragen en fotoís ontcijferen (fotoís die erg bewerkt zijn, worden lastig te herkennen) Er wordt veel gelachen en veel gedronken dit maakt de 3e ronde alleen maar leuker want dan komen er ook waterproeven aan te pas. Ik zit bij wat ooms die al aardig wat gedronken hebben en ook Brian is al aardig aangeschoten merk ik. Net voor de 3e ronde is het tijd voor een BBQ dit geeft ons de gelegenheid de laatste 4 proeven klaar te zetten. 1 van die proeven doen we met de hele familie en gaat over de zwemvijver, eerst moet je over een balk naar de overkant lopen ongeveer 6 meter om vervolgens over houten drijvers terug te lopen. Niemand heeft droge kleren bij maar gelukkig laat het weer het toe en mocht je vallen ben je zo droog.

De 3e ronde begint en al snel is iedereen klaar dus wordt het tijd voor de zwemvijverproef. Van ieder team moet een jongen en een meisje de proef uitvoeren aangezien ik het enigste meisje ben zal ik dit moeten doen. Gelukkig heb ik wel droge kleren bij voor het geval ik mocht vallen de andere gelukkige wordt Brian. De teams voor ons kunnen er niks van en vallen bijna allemaal in het water een tante haalt droog de finish. Mocht dit zo blijven dan wint ze de proef nu is het de beurt aan mijn broer en ik we beginnen rustig en gaan redelijk vlekkeloos over de balk Brian wiebelt een paar keer maar blijft in balans. De drijvers pakt hij minder goed aan en na 4 stappen valt hij dan ook in het water hij komt lachend boven en moedigt me aan kom op Mirthe je kunt het. Uiteindelijk bereik ik droog de finish en scoor ik een punt voor mijn team net als mijn tante.

Ik zie in mijn ooghoek Brian met veel moeite uit het water klimmen maar bedenk me dat hij het wel alleen aankan. Het is tijd om de scores op te tellen en te kijken wie dit jaar de prijs wint. Na de punten geteld te hebben wint team 2, we gaan naar buiten en roepen iedereen bij elkaar. Ik kijk rond of ik Brian kan vinden maar zie hem nergens, Ik loop naar binnen maar er is niemand op de wc. Ik hoor wat geluid boven en ga voor de zekerheid even kijken. Het geluid komt uit de douche en loop voorzichtig naar de deur en kijk door de opening. Daar zie ik Brian aan de badrand hangen compleet naakt hij koelt zijn knie maar als ik verder kijk zie ik dat hij opgewonden is. Brian is 1.82m heeft donkerblond haar en net als ik blauwe ogen, hij is aardig gespierd en heeft zo te zien een goed getrainde buik. Zijn pik staat omhoog en ziet er best groot uit vanaf hier. Ik merk dat ik best opgewonden raak en besluit daarom maar weg te lopen. Ik loop naar beneden en bij de trap roep ik naar boven, Brian ben je boven is alles goed. Ja, hoor zusje kom er zo aan heb net mijn knie bezeerd dus even koelen nu.

De rest van de avond wordt er nog flink gedronken en rond half 11 keert iedereen huiswaarts. Wij zijn met zijn 5e op de fiets en fietsen rustig richting huis, halverwege stoppen we voor de heren nadat mijn vader een plaspauze gevraagd heeft. Mama en ik wachten wat verderop totdat de heren voorbij komen. Om kwart over 11 zijn we thuis en kruipt iedereen lekker zijn bedje in zo ook ik, Ik kleed me uit en kruip met alleen ondergoed aan in bed. En uur later lig ik nog steeds wakker ik krijg het beeld van Brian op de badkamer niet uit mijn hoofd. Ik laat mijn hand in mijn slipje zakken en voel dat het wat vochtig is. Ik stap uit bed en loop naar de kamer van Brian, de deur staat op een kier en langzaam duw ik hem wat verder open. Daar ligt hij dronken en naakt op bed ik zet een stap de kamer in om hem wat beter te bekijken hij wordt toch niet wakker. Ik zie dat zijn buik inderdaad flink gespierd is en zijn pik is slap ook best een groot ding ik schat een cm of 15. Ik merk dat ik opgewonden raak en ga snel terug naar mijn kamer. Daar stop ik gelijk 2 vingers in mijn poes en begin ik mezelf heerlijk te vingeren.

Ik vinger mezelf tot ik klaarkom en val dan voldaan in slaap.

De week daarna verloop snel al lijken de nachten eeuwig te duren ik denk steeds vaker terug aan Brian in de badkamer. Het is inmiddels 1.5 week geleden dat ik Brian naakt gezien heb ik lig in bed weer te draaien omdat ik niet kan slapen plots hoor ik zacht wat geluid op de gang. Ik luister aandachtig maar hoor niet wat het is, ik stap uit bed en loop de gang op en luister dan nog is maar hoor niks meer. Als ik me omdraai om naar mijn kamer terug te lopen hoor ik het weer het komt uit de kamer van Brian en het lijkt erop alsof hij druk bezig is. Langzaam sluip ik naar zijn kamer de deur staat op een kier net groot genoeg om door naar binnen te kijken. Daar ligt hij languit op zijn bed met zijn stijve in zijn hand en zijn ogen gesloten. Zijn hand gaat flink op en neer en hij zucht zacht maar dat wordt steeds harder. Mijn hand zakt af naar mijn slip en begin mezelf daar te strelen terwijl ik kijk naar zijn pik. Zijn voorhuid trekt hij net over zijn eikel heen en merk dat ik hier heel geil van wordt. Langzaam word ik steeds geiler en het strelen veranderd snel ik het vingeren langs mijn slipje. Ik doe mijn slip uit en begin met 2 vingers in mijn kut te spelen ik zie dat Brian steeds sneller zucht volgens mij komt hij bijna klaar. Mijn kutje is inmiddels ook drijfnat ik kijk door de deur en zie de ogen van Brian open gaan. Snel zet ik een stap opzij en hoop ik dat hij niks ziet. Ahh Ahh ahhh hoor ik uit de kamer komen ik spiek weer door de kier van de deur en zie nog net dat Brian zijn zaad tegen de muur aan spuit. Voorzichtig loop ik terug naar mijn kamer voordat Brian me ziet, mijn slipje gooi ik op de stapel kleren en ik vinger mezelf weer tot een hoogtepunt voordat ik in slaap val.

Het is zaterdagavond en vanavond ga ik met vriendinnen op stap. Na het eten moet ik de afwas doen en Brian is aan de beurt om af te drogen. Samen kletsen we wat en praten we over vanavond, Brian gaat ook op stap maar gaat wat verder weg met vriendin ik blijf gewoon in de buurt met vriendinnen. We krijgen een beetje ruzie als ik zeg dat ik om half 8 wil douche jij hebt minimaal een uur nodig wanneer moet ik dan gaan douche vraagt hij. Jij gaat toch nooit voor 11 de deur uit dus je hebt tijd zat. Nee vandaag komt iedereen hier indrinken en ze komen om 9 al dus je moet eerder gaan douche. We zeggen niks meer en maken de afwas af, daarna ploft Brian op de bank en pak ik vast een wijntje. Ik neem plaats op de bank en zet mijn wijntje neer en ik krijg ik niks vraagt hij natuurlijk wel en haal het biertje achter mijn rug vandaan, bedankt zusje lief van je. 3 wijntjes later ga ik naar boven mooi op tijd dan kan Brian ook douche straks.

Ik loop naar mijn kamer en zoek mijn kleren uit na 20 min eindelijk wat gevonden wat me leuk lijkt ik kijk op de klok shit al iets over half 8 snel opschieten. Ik loop de badkamer in leg mijn kleren neer zet de radio aan en pak mijn spullen. Shampoo in de douche en de benodigdheden om me te scheren onder de douche. Ik zet de douche aan en begin me te wassen, na het wassen scheer ik mijn benen en oksels en was daarna mijn lijf en haren. Ik masseer mijn borsten en streel mijn poesje ik merk dat ik best geil ben vandaag maar besluit eerst mijn poesje te scheren op mijn eigen manier. Net buiten de douche een been op de wasbak zodat ik er makkelijk bij kan. Als ik me geschoren heb stap ik weer in de douche en spoel me nog even af. Ik zet de douche uit en pak een handdoek om me af te drogen als ik me afgedroogd heb gooi ik de handdoek vanuit de douche in de wasmand en maak de douche schoon.

Brian stapt de badkamer in en maakt de deur op slot en stap gelijk de douche cabine in. Omdat ik daar nog sta stoot hij met zijn pik tegen mijn bil. We schrikken ons beide rot hij verontschuldigt zich meteen en zegt dat hij niet wist dat ik nog in de douche was. Ik vergeef het hem en stiekem vond ik het voelen van zijn pik wel geil. Ik stap uit de douche en hij vraagt of ik het erg vind als hij gaat douche terwijl ik er nog ben. Ehm dat mag wel hoor je hebt me nu toch al naakt gezien, Hij lacht en krijgt een rood koppie. Zusje je scheermesje ligt er nog ik zal hem even afspoelen dan kan je hem aanpakken. Ik buk me om me af te drogen een beetje uitdagend spreid ik mijn benen en wacht ik tot Brian mijn mesje afgespoeld heeft. Zo hier is ie zusje ik kijk tussen mijn benen door en pak mijn mesje aan ik zie dat hij kijkt naar mijn kont en mijn poesje ik wordt meteen botergeil. Brian ben je nu je eigen zusje aan het bekijken vraag ik hem. Ik ga rechtop staan en kijk hem aan, ehm ja zusje sorry kan er niks aan doen maar je ziet er zo geil uit. Je geschoren poesje is echt heel geil om te zien en ja dat laat zelf je eigen broer niet onberoerd. Ik kijk naar beneden en zie dat zijn pik stijf omhoog staat.

Brian weet je de familiedag nog, Ja natuurlijk wat is daarmee. Nou ik moet opbiechten dat ik toen naar je gekeken heb terwijl jij naakt op de badkamer zat je was je knie aan het koelen maar was ook aardig opgewonden zag ik. Eerst schrik hij maar dan vraagt hij waarom heb je dan geroepen vanaf beneden als je voor de badkamer deur stond. Nou ehmm hoe zal ik het zeggen ik raakte een beetje opgewonden toen ik je daar zag zitten. Dus jij raakt opgewonden van je eigen broer terwijl je hem bespied en vind het gek dat ik opgewonden raak van jou terwijl ik je kan aanraken. Heb je me verder nog ooit naakt gezien en eerlijk zijn zusje. Ja heb woensdag naar je gekeken terwijl je je aftrok op bed en om eerlijk te zijn ben ik toen heel opgewonden geraakt en heb ik mezelf klaar gevingerd.

Brian pakt mijn hand vast wil je het zelf niet eens proberen zusje het mag best heb je er al ervaring mee. Nou dat gekluns wat ik bij een paar vriendjes gedaan heb is geen ervaring maar toch ga ik aan de gang. Ik ga op mijn knieŽn voor Brian zitten en begin langzaam aan zijn pik te trekken eerst voorzichtig alleen het eerste stukje maar daarna gewoon normaal op rustig tempo. Ik kijk omhoog en hij lacht je doet het goed zusje ga maar even door. Ik ben inmiddels bloedgeil en wil niks anders als geneukt worden door mijn broer, ik voer het tempo op en begin zijn ballen te masseren. Ik trek hem wat uit de douche naar me toe en neem zijn eikel in mijn mond. Met mijn tong draai ik langs zijn eikel en zuig dan zijn pik verder naar binnen. Ik begin hem te pijpen terwijl ik hem met 1 hand trek en met de andere zijn ballen bespeel. Brian begint te kreunen en zegt me te waarschuwen als hij klaarkomt ik blijf hem pijpen zijn pik in mijn mond voelt hemels. Zeker na 2 weken lang iedere dag over hem te fantaseren en mezelf heerlijk klaar te laten komen.

Ik voel dat mijn kut flink nat is.

Ik blijf Brian pijpen en voer het tempo wat meer op. Ik pak zijn bil vast en masseer deze terwijl ik met de andere zijn ballen kneed. Niet veel later waarschuwt hij me dat hij gaat komen ik laat zijn pik uit mijn mond glijden. Ik begin hem stevig af te trekken en na een minuutje spuit hij zijn zaad over mijn borsten. Met een vinger proef ik het zaad eigenlijk best lekker ik lik zijn pik schoon en krijg dan een kus van hem. Ga je mee naar mijn kamer zusje dan krijg je er ook wat voor terug. Ik ga op zijn bed liggen en hij duikt gelijk tussen mijn benen zijn hand legt hij meteen op mijn kutje. Mhmm wat ben je nat zusje nu is het mijn beurt jou te verwennen. Gelijk begint hij mijn klit te strelen daarna gaat hij rustig verder en streelt tussen mijn lipjes van boven tot onder ik ben al erg geil en begin al redelijk te kreunen. Hij begint met te vingeren en wrijft met zijn duim over mijn klit zo nat als nu ben ik nog nooit geweest. Brian lijkt dit ook te weten zijn hand gaat naar mijn borst en zijn tong naar mijn verlangende kutje. Hij begint me heerlijk te likken en ik begin al ongecontroleerd te bewegen, ja kom maar over mijn tong zusje kom maar. Ik geniet intens van mijn broer die mijn kutje likt terwijl ik hem net klaar gepijpt heb. Ik begin te kreunen en kreun hard dat ik ga komen een paar seconde later krijg ik een hevig orgasme en laat mijn kutsap stromen. Brian likt mijn hele kutje schoon.

Shit roept mijn broer ineens er komt iemand de trap op snel zusje naar je kamer ik kom zo je kleren uit de douche brengen. Naakt spring ik van bed af en loop snel naar mijn kamer gelukkig ziet niemand. Ik zet de radio aan en snel pak ik wat kleren en begin me aan te kleden terwijl er iemand op mijn deur klopt. Mirthe is alles goed daar vraagt mijn moeder, Ja hoor prima ben even aan het aankleden maar je mag zo binnenkomen moment. Even later roep ik mijn moeder binnen gaat alles goed vraagt ze bezorgd ik dacht dat ik je hoorde beneden. Ohh nee denk dat je de radio hoorde die stond net nogal hard. Okee gelukkig dan is het goed, ga je vanavond op pad schat je ziet er leuk uit zo. Ja mam ga vanavond met vriendinnen weg bedankt voor het compliment maar ik ga snel verder anders ben ik te laat.

Niet veel later komt Brian in zijn boxershort binnengelopen met mijn kleren in zijn hand. Hier zusje ik leg ze op je bed oke. Ja prima hoor maar kom eens hier jij, Ik geef hem een zoen ik heb er van genoten broer het was heerlijk. Ik vond het ook heerlijk zusje ik wil dit best vaker doen hoor maar dan niet meer zo hard kreunen jij. Haha lach ik kunnen we vanavond niet verder gaan dan na wat wijntjes ben ik wel geil hoor. Ja dat is goed zegt Brian ik app je als ik aanrij dan zijn we ongeveer tegelijk thuis. De rest van de avond kan ik alleen maar aan Brian denken en eindelijk krijg ik om half 2 een appje. Ik kan niet meer wachten ik kom er nu aan geil zusje. Xxx. Ik geef mijn vriendinnen een afscheidskus en zeg dat ik morgen sollicitatiegesprek heb. Ik spring op de fiets en net voor ik thuis ben doe ik mijn slipje uit en stop die in mijn tas. Ik parkeer mijn fiets en zie mijn broer voor het huis zitten. Ga je mee naar de schuur zusje heb en matras geregeld en daar neer gelegd dan kunnen we doen wat we willen schat.

Ik volg hem naar de schuur achterin de tuin hij opent de deur en binnen krijg ik meteen een heerlijke zoen. Zijn hand glijdt over mijn heup en daarna naar mijn bil. Ik trek zijn shirt uit en beide doen we onze schoenen uit, we beginnen verder te zoenen en zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje. Hij merkt dat ik geen slip aanhebt en kijkt me verbaasd aan jij geile meid. Ik trek zijn broek uit en daarna zijn boxer ik zie mijn broer weer naakt en begin te sidderen van opwinding. Hij trekt mijn jurkje uit en daarna mijn bh we zijn beide al flink opgewonden hij streelt door mijn lipjes. Zo te voelen ben je er al klaar voor schat zullen we maar meteen beginnen. Ik schuif een condoom om zijn pik en langzaam plaatst hij zijn eikel tegen mijn lipjes. Voorzichtig schuift hij hem naar binnen, zijn pik voelt veel te groot voor mijn kutje maar glijd nu steeds makkelijker. Brian laat zijn pik naar binnen schuiven en trekt hem steeds weer wat terug het is heerlijk zoals hij me laat wennen aan zijn grote pik in mijn vragend kutje. Steeds verder verdwijnt zijn lul in mijn kutje, Ineens schiet er een flinke pijn scheut door mijn lichaam Ahh schreeuw ik. Rustig zusje ontspan zegt Brian nu ben je een echte vrouw, Ik kreun heb je me net ontmaagd Brian. Ja zusje je bent geen maagd meer en dus een echte vrouw geworden. Brian begint langzaam te stoten en neukt me steeds wat harder. Ik merk dat mijn kut spieren steeds meer aanspannen en merk dat Brian steeds harder kreunt. Brian spuit zijn lading de condoom in en door deze extra bewegingen kom ik luid kreunend klaar.

We genieten nog wat na en kussen elkaar dan. Het was heerlijke de eerste keer met jou Brian kunnen we dit niet vaker doen het voelt heerlijk. Mhmm zusje het was echt heerlijk zo fout maar zo fijn, Dit gaan we zeker vaker doen. We zoenen elkaar en gaan dan het huis in. Iedere naar zijn eigen bedje. We zoenen elkaar nog op de gang slaap lekker geil broertje, weltrusten lekker zusje...