Plasseks met mijn eigen moeder
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 22 mei 2014 01:20

Marcel werd met een schok wakker. Hij had weer die droom. Een rare droom maar wel fijn. Zijn droom ging over zijn moeder. Hij droomde over zijn moeder. Over zijn naakte moeder. Hij droomde dat hij bij haar in bed lag en dat hij in haar zat. Hij voelde aan zijn lul en die was hard. In zijn gedachten haalde hij zijn droom naar voren en voelde hoe zijn pik in haar zat. Hoe hij klaar kwam en zaad verschoot in haar vagina. Oh wat zou hij graag haar willen neuken. Hij kende wel meisjes van eigen leeftijd maar oudere vrouwen vond hij toch lekker. Een rijpe vrouw wilde hij. Hij wilde met een rijpe vrouw naar bed. Maar hoe kon hij dat doen dan? Hij kende wel rijpe vrouwen. Er waren vriendinnen van zijn moeder. En dan was er nog een tante. Allemaal rijpe vrouwen die er erg lekker uit zagen. En de buurvrouw ziet er ook lekker uit. Die zag hij wel eens in de tuin liggen met haar bikini aan. En hij heeft haar wel eens naakt gezien. Haar poes was behaard en ze had nog stevige en lekkere borsten. Wat zou hij graag daar aan willen zitten. En dan was er natuurlijk zijn moeder. Heel dichtbij. Ze sliep in een kamer naast haar. Maar om nou te vragen. He ma zou je met mij naar bed willen. Ik wil graag met mijn pik in je zitten en lekker in je klaarkomen. Zijn vader zat nog in de weg. Hoewel hij ook niet vaak zin meer heeft. Misschien maakt dat zijn moeder wat toegankelijker is.

Ze heeft vast behoefte aan seks.

En als haar zoon dat wil geven wil ze misschien wel. Marcel sluipt wel eens naar de slaapkamer van zijn ouders. Pa gaat vroeg weg en dan ligt zijn moeder meestal nog te slapen. Hij ziet haar dan slapen en zit soms een stukje naakte lichaam van haar. Nou, voorlopig houdt Marcel het op dromen.

Ellie was niet altijd even blij met haar leven. Ze was nu 56 jaar en zag er nog wel goed uit. Haar man was goed voor haar. Ze werkte een paar dagen in de week in een winkel en dat vond ze fijn. Dat gaf haar voldoening. Maar het sexleven lag op een lag pitje. Hij wilde wel en gaf haar ook wel liefde maar de sex, het neuken, ging niet meer zo goed. Ze wilde ook niet om die reden bij hem weg. Ze hield van haar man. En vreemd gaan leek haar ook niets. Ook al ging het om de sex. Haar man opperde wel een om eens een man te vragen om er sex mee te hebben. Ze dacht ook wel eens aan haar zoon. Misschien kon ze hem wel vragen. Ze wist dat hij wel eens bekeek. En dat hij de slaapkamer wel een op kwam om te kijken. Maar om te vragen kom eens naast me liggen Marcel. Ik wil je met je naar bed dat ging haar te ver toch?

Ze wist van een van haar vriendinnen dat hij op oudere vrouwen viel.

Ze hadden daar een keer over gepraat. Haar vriendin vertelde haar ook dat ze best opgewonden raakte bij het idee dat hij op oudere vrouwen viel. Ze wilde best een keer met hem naar bed. En vroeg ze mij hoe zou jij het vinden om hem naar bed te gaan. Met mijn eigen zoon naar bed ben je gek geworden.

Maar zou je het lekker vinden. Je man doet niet zo veel meer aan sex en je zoon kan het misschien wel aanvullen. We zaten elkaar een beetje op te geilen of hoe het zou zijn. Ja, zegt ze weer dan voel je zijn pik in je. Lijkt je het niet lekker dat hij zijn pik in je gleuf drukt. En dat hij langzaam zijn pik in en uit je vagina doet. Hij je borsten likt en misschien zelf je vagina uit likt. Of dat hij in je klaarkomt. Ellie werd bloedgeil bij die gedachte en voelde haar poesje vochtig worden. Ook haar vriendin werd vochtig. Ik kan hem misschien wel op die gedachten brengen. Ik kan hem verleiden en eerst met hem naar bed gaan. En dan vraag ik hem of als hij op oudere vrouw valt ook met zijn moeder naar bed wil? Ellie had het niet meer. Ze vond het een erg geile gedachte dat haar vriendin misschien wel de pik van haar zoon in zich zou hebben. En dat hij in haar klaarkomt. En dat hij misschien ook wel met haar naar bed zou gaan.

Ze voelde al dat zijn eikel voor haar vagina zou staan en dat hij langzaam zijn lul in haar gleuf schuift. Het idee al deed haar bijna klaarkomen. Ook haar vriendin werd steeds geiler bij het idee dat ze heel binnenkort eens lekker ging neuken met de zoon van haar vriendin. Om zijn zaad in haar te voelen. Haar man was al tijden weg dus daar had ze geen last van. Ze bracht Ellie naar de deur wetend ze beide geil waren geworden van haar zoon. Ze kuste elkaar ter afscheid maar bleven opeens staan. Haar handen bleven bij de heupen van Ellie hangen. Ze keken elkaar aan en ze kuste elkaar opnieuw. De monden gingen open en ze tongde elkaar. Ellie haar handen gingen naar de borsten van haar vriendin. En ook haar borsten werden beroerd. Ze gingen met elkaars handen naar beneden en zo zaten ze aan elkaars kutje. Het was zo lekker dat al snel klaar kwamen. Dit komt omdat we zo geil waren. En dat was ook zo. Ellie liep naar huis met noch een vochtige poes en voelde bijna de lul van haar zoon in haar vagina.

Clara had nu echt zit in de lul van Marcel. Ze wilde echt met hem neuken. Maar hoe pak je dat dan aan. Ze wist dat hij loerde. Ze kon hem voor een klusje uit nodigen en dan gaan douchen of zo iets. En als hij wilde loeren kon hij dat doen. Ze werd alweer geil.

Marcel kwam voor een klusje en deed daar lang over. Hij hoorde Clara in de badkamer en wilde kijken. Hij zag haar uit de douche vandaan komen en ze ging op de rand van het bad zitten. Hij kon alles zien. Haar behaarde poes. En haar mooie borsten. Marcel kreeg een beste erectie in zijn broek. Plots ging de deur open en stond Clara daar. Helemaal naakt en deed of ze schrok. Wat doe jij hier met je lul ontbloot. Sorry sorry stamelde hij. Maar bij het zien maar haar lichaam werd zijn pik stijf. Val je op oudere vrouwen of zo. Je pik is zo stijf als een plank. Ja, kon hij zacht vertellen. Kom mee zei Clara en liep naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen. Marcel had het meer en liep naar haar toe. Hij ging naar haar liggen en begon haar borsten te likken. Met zijn hand voelde hij de vochtige vagina van Clara.

Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen en likte haar poes. Clara kwam klaar en ze wilde nog maar een ding. Marcel kroop over haar heen en stuurde zijn pik zo in haar natte gleuf. Ze voelde de eikel bij haar naar binnen dringen. Marcel plofte op haar neer en begon lekker te neuken. Na goed 20 minuten hield hij het niet meer uit. Hij stopte af en toe om niet klaar te komen. Maar hij had zoveel zin dat hij stevig neukte en heerlijk klaar kwam.

En voelde zijn zaad in haar buik stromen.

Ze gingen naar de badkamer om zich wat op te frissen. Toen Clare zich voor over boog om het bad aan te zetten voelde ze de hand van Marcel achterlangs haar lipjes strelen. Dit was zo geil gevoel. Ze stond voorover gebogen en Marcel was haar aan het klaarmaken. Dit duurde ook niet lang meer en ze kwam alweer lekker klaar. Ze draaide om en begonnen te zoenen. Marcel voelde haar schaamhaar tegen zijn buik aan. Hij legde haar op de grond en begon gelijk haar poesje te likken. Clare wilde even stoppen om te plassen maar Marcel zei dat ze maar moest plassen. Wel voorzichtig doen hoor en niet alles gelijk. Met stootjes plaste Claire en Marcel hapje naar de plas stootjes. Maar dit hield ze niet vol en ze plaste met volle kracht. Marcel zette gelijk zijn mond om haar kutje en genoot van het warme vocht. Claire wilde het bad opnieuw gereed maken maar toen kwam Marcel met zijn lul weer achterlangs in haar. In een paar stoten kwam Marcel al klaar en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze gingen samen in bad en toen vroeg Claire of hij inderdaad op rijpe vrouwen viel. Marcel kon het uiteraard nu niet meer ontkennen. Maar vroeg Claire en je moeder dan? Zou je met haar naar bed willen? Zou je met je lul in haar vagina willen zitten?

Nee, ze is mijn moeder. Maar na een kort moment leek het hem wel een geil idee. Maar hoe doe je dat dan? En vind ik het echt wel lekker? We kunnen wel een rollenspel doen. Dan doe ik of ik je moeder ben. En dan kun je zien of je het lekker vindt om met je moeder te neuken. Het woord neuken met je moeder gaf Marcel al een geil gevoel. En zo neukte hij met Claire die op dat moment zijn moeder speelde. En geil was het. Hij stootte in haar en riep ma je bent zo lekker. Kom op jongen neuk je moeder. Marcel kwam klaar en het leek of dit beter voelde dan de keer daarvoor. Nou, zei Claire je wil zeker met je moeder naar bed want je neukte heel anders. Maar hoe pak ik dat dan aan?

Je vader gaat toch dit weekend weg? Dit is je kans om bij je moeder te zijn. Je gaat gewoon naast haar liggen. En zo gebeurde het ook. Zijn vader ging weg en Marcel dacht aan de avond. Misschien ging hij wel met zijn moeder neuken.

Voorzichtig deed hij haar slaapkamerdeur open. Hij zag haar liggen. Ze was nog wakker. Wat is er vroeg ze? Marcel zei niets en kwam naar haar bed toe. Hij bleef even staan en toen tilde hij het dekbed op en gleed naast zijn moeder in bed. Hij legde zijn arm om haar heen en streelde haar. Ze had zwarte lingerie die haar lichaam bedekte. Zijn hand ging naar haar borst en kneedde haar borst. Hij voelde de tepel door de stof heen. Dit kan toch niet zei ma. Je kunt dit niet met je moeder doen? Marcel vroeg of hij zou stoppen maar ma wilde dit toch maar niet. Hij ging volledig op in haar borsten en buik.

Heerlijk vond hij dat. Hij voelde nu de handen van zijn moeder met zijn pik spelen. Die werd al snel stijf en ze begon hem af te trekken. Marcel had het niet meer. Dit was zo geil gevoel. Hij ging langs het stof van het pakje en stak twee vingers in de vagina van zijn moeder en begon zijn vingers in en uit te bewegen. Hij hoorde zijn moeder kreunen. Plots kromde het lichaam van zijn moeder en ze kwam luid kreunend klaar. En ze merkte aan de pik van haar zoon dat hij zou komen. Ze voelde de sperma uit zijn pik komen.

Ze lagen naast elkaar op bed en keken. Wat doen we nu verder. Zou je verder willen vroeg zijn moeder. Marcel kuste zijn moeder en zijn hand gleed weer naar haar borsten. Hij bleef haar maar strelen. Hij wilde neuken. Hij streelde haar lichaam en trok het pakje uit. Haar naakte borsten kwamen zichtbaar. Hij stopte even met het uittrekken en begon haar borsten te likken en kneden. Maar het pakje ging verder uit en zag voor het eerst van dichtbij haar vagina. Het was licht behaard en haar lipjes stonden wat open Hij kuste haar daar even Toen ging tussen de benen van zijn moeder zitten en plaatste zijn eikel voor haar vagina. Hij wreef zijn pik over haar schaamlippen en stopte af en toe zijn eikel naar binnen. Marcel drukte zijn pik een paar centimeter in zijn moeder en haalde hem er weer uit. En toen heel langzaam drukte hij zijn erg dikke en stijve lul in haar. Hij keek naar die beweging en zag zijn pik in zijn moeder verdwijnen. Hij begon langzaam te neuken.

Hij pakte haar vast om nog dieper te komen. Ellie voelde de lul van haar zoon diep in zich. Ze voelde hoe hij haar baarmoeder raakte. Zo gingen ze nog even door totdat Marcel met een laatste stoot zijn zaad diep in haar spoot. Hij liet zich op zijn moeder zakken en kuste haar mond. Ellie voelde zijn zaad in haar spuiten en ze genoot van deze neukpartij. Ze bleven even zo liggen en even later rolde Marcel van zijn moeder af. En al snel sliepen ze in. De volgende ochtend was het wel vreemd wakker worden. Want neuken met je moeder is toch vreemd. Wat doe je erna. Hoe ga je verder met elkaar om. Op zich ging het alleen om de seks. Ellie had behoefte aan een pik en haar zoon wilde neuken met haar. Ze gingen samen naar de badkamer en namen een bad. Hier konden ze beide weer niet van elkaar af blijven en kwamen weer klaar van het gevinger en getrek. Hierna gingen ze beneden. Marcel ging weg en zijn moeder had ook nog wat te doen.

Maar het werd weer avond en tijd om te gaan slapen. Ellie ging gewoon naar de slaapkamer en Marcel ging ook in zijn eigen bed liggen. Maar dat voelde vreemd. Dus hij ging weer naar de kamer van zijn moeder en kroop bij haar in bed. Ze begonnen te zoenen en te tongen. En ze raakte elkaar zo veel mogelijk aan. Marcel deed het slipje van zijn moeder uit en niet veel later zat hij alweer met zijn pik in haar. Het werd een stevige neukpartij en het bed kraakte van hun bewegingen. Ellie kreunde van genoot want ze voelde haar vagina geprikkeld werd en hoe zijn eikel de gevoelige plekjes raakte. Marcel had het niet meer en spoot zijn moeder vol. Ellie had in haar gedachten het pis verhaal van Claire. Ze wilde dat hij eigenlijk ook wel proberen. Ze stelde voor om een bad te nemen en Marcel vond het prima. Ellie ging naar beneden om eerst flink wat water te drinken. Ze wist wel dat hij het warme vocht lekker vond maar dat het veel water moest zijn. Marcel was bezig het bad te vullen en zag zijn moeder binnen komen. Hij drukte haar tegen zich aan en voelde haar borsten en harde tepels.

Ze gingen op de grond liggen en toen Marcel tussen haar benen lag en haar lipjes likte had Ellie het niet meer. Ze had een volle blaas en zag dat haar zoon recht voor haar opening zat. Zijn mond lag over haar poesje. Alleen dat al maakte haar geil. Voorzichtig plaste ze een klein beetje. Ze zag dat haar zoon reageerde en plaste nog een beetje. Wat haar geil maakte waren zijn slik bewegingen. Ze hield het niet meer uit en plaste met volle kracht haar blaas leeg. Ze hoorde dat zijn mond gevuld werd met haar plas. Ze zag zijn gezicht nat worden van het warme vocht. Marcel ging wat rechter op zitten en liet zijn lul onder plassen. Hij voelde hoe zijn moeder het warme vocht over zijn harde pik spoot. Met zijn eikel ging hij langs het pisgaatje en ging af en toe in haar vagina. Het pissen werd minder en Marcel liet zich in zijn moeder zakken en voelde het laatste vocht tegen zijn buik stromen. Ze begonnen weer te neuken en Marcel kwam al heel snel klaar. Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen liggen en proefde zijn eigen zaad en plas van zijn moeder. Hierna gingen in bad en daarna echt slapen.

Ze spraken af om niets van dit tegen haar man te vertellen. Althans voorlopig niet. Marcel ligt nu regelmatig met zijn moeder in bed. Het geeft hun genoeg bevrediging om hier mee door te gaan. Als haar man er niet is neuken ze met elkaar. Ze hebben zelf een keer geneukt toen haar man beneden tv zat te kijken. Ze waren zo geil dat ze in haar bed gewoon geneukt hebben. Marcel vond het helemaal spannend om zijn pik in haar gleuf te laten glijden terwijl zijn vader in de buurt is. Maar hij denkt dat pa het niet zo erg zou vinden. En dat hij een vreemde vent minder leuk zou vinden. En als zijn eigen zoon nu neukt met zijn vrouw? Ach dit vond hij, zo bleek later, niet zo erg. En Ellie vond het lekker om met haar zoon naar bed te gaan. En zo dacht Marcel er ook over.