Mijn dochter word groot DEEL 1
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 29 mei 2014 01:13

DEEL 1 - Hoi, ik zal mijn gezin en mezelf eerst even voorstellen. Ons gezin bestaat uit mijn vrouw Leentje, mijn dochter Josje en mijzelf, Yohna. Ik ben manager van een serviceafdeling, mijn vrouw werkt niet en mijn dochter (16) zit in haar laatste jaar op het VWO. We zijn een best open gezin waar veel besproken wordt. Beetje rommelig maar schoon huishouden omdat mijn vrouw geen type is van opruimen en zo maar wel van poetsen. De seks is goed, we houden er allebei van en mijn vrouw komt gemakkelijk en graag klaar. Ze heeft een lekker lijf en met regelmaat weet ze me opgewonden te krijgen door de manier waarop ze zich kleed. Meestal een jurk of rok waardoor haar benen, waar ik in het begin verliefd op ben geworden, zo lekker uitkomen. Nog steeds een strak kontje, beetje zandloperfiguurtje en heerlijke borsten met grote lichtbruine tepelhoven en dikke tepels. Ondanks de geboorte van onze prachtige dochter, heeft ze nog steeds een nauw, heel gemakkelijk vochtig te krijgen kutje.

Ook vanavond weer, zit ze op haar stoel, met een been wat schommelend over de leuning TV te kijken met een glaasje wijn in haar hand. Naar haar kijkend voel ik me lekker en geniet nog steeds van haar kuiten, haar beetje blote dijbenen en wat ik daar tussen weet te zitten. Haar kutje ziet er uit als een perzik, waarbij haar kleine schaamlippen bijna niet te zien zijn. Voor mij altijd een uitdaging deze, door het voorspel, naar buiten te zien komen en ze lekker glad en open te krijgen.

“Schat?”, hoor ik haar vragen, “zullen we lekker vroeg naar bed gaan”. Ik blijf na jaren nog steeds blij met zo’n vraag van haar, sta zuchtend op, loop naar haar toe en ga voor haar staan, “het moet maar dan”, antwoord ik lachend. Leentje lacht en zet tergend langzaam haar been op de grond waardoor mijn ogen getrokken worden naar haar blote dijen en, nog geiler, haar slipje. Ik ben en blijf nu eenmaal een man die gek is op vrouwenbenen en zie bijna liever een broekje stiekem onder een rokje dan bloot. We neuken ook wel eens als mijn vrouw haar jurkje nog aan heeft en er zo lekker niks onder draagt. Ik trek haar uit haar stoel en sla mijn armen om haar slanke lijf. Soepel hangt ze tegen me aan en schuift een been tussen die van mij, “weet je wat ik wil straks……, op je zitten en jouw Joris heel langzaam in me voelen glijden, tot je het niet meer houdt en me dan heel diep gaat neuken, ik ben een beetje geil vanavond”. Ik voel mijn eikel zacht kloppen en schuif met mijn lippen langs die van haar. Traag opent ze haar mond en voel ik haar zachte tong over de binnenkant van mijn lippen glijden. Ik laat een hand over haar rug naar beneden glijden en leg die op haar billen. De andere leg ik in haar nek en we beginnen aan een heel intieme vochtige tongzoen, waarbij ik het onderlijf van mijn schat ritmisch tegen mijn stijve voel drukken. “Jullie kunnen ook nooit van elkaar afblijven hè”, horen we opeens onze dochter zeggen.

Ietwat geschrokken, omdat we dit eigenlijk nooit doen waar onze Josje bij is, laten we elkaar los en zien onze dochter wat wazig kijkend in haar sportkleding staan. Mijn vrouw loopt op haar af en omhelst haar, “omdat we nu eenmaal nog steeds een beetje gek op elkaar zijn schatje, toch beter dan ruzie maken, of niet dan”. Mijn dochter kijkt over de schouder van mijn vrouw mij aan en maakt met haar mond een kusbeweging. Ik sta perplex en weet net zo goed wat te doen, “wordt tijd dat je een vriendje krijgt denk ik, dan weet je wat we bedoelen”, zeg ik maar om toch iets te doen aan het ietwat vreemde signaal wat ik van mijn dochter krijg. Ze laten elkaar los en Josje zegt, “zal wel, ik ga naar bed”, en loopt de kamer uit. We horen haar de trap op rennen en kijken elkaar aan, “wat heeft die nou ineens”, zegt mijn vrouw. “Hormoontjes zeker, kom doen we nog wat je in gedachten had of is het klaar nu”, fluister ik in het oor van mijn Leentje, mijn beide handen op haar kontje leggend. “ik moet wel wat aandacht hebben hoor, door onze tiener”, antwoord ze.

We doen de lichten uit en lopen naar boven. Het licht in Josje’s kamer brandt nog, “ik vind het toch wel sneu hoor”, zeg ik zacht. “ga maar even kijken dan, maak ik het bed vast warm”, antwoord mijn vrouw. Ik klop op mijn dochters deur, “Ja?”, hoor ik en open de deur op een kiertje, “alles goed schat?”, vraag ik, de deur verder openend. Josje ligt, in alleen een hemdje, met opgetrokken knieën op haar zij te lezen op haar Ipad. Doordat ze zo ligt heb ik ruim uitzicht op haar kleine kontje in een klein lichtpaars broekje. Op haar arm steunend ligt ze me stil aan te kijken. Ik loop naar haar bed en ga op de rand zitten. Over haar krullen aaiend, begin ik met, “vond je echt zo erg dat je ons bezig zag daarnet?”. Josje legt haar Ipad opzij en draait zich op haar rug. Ik kijk langs haar lijf en zie de lichte welving van haar borsten, haar opgeschoven hemdje, een opengewerkt kanten broekje en daaronder haar prachtige benen. “Ik weet het niet Paps, misschien heb je wel gelijk over een vriendje. Soms hè, als ik mijn vriendinnen met een vriendje zie, kan ik wel eens stik jaloers worden, hoewel ik die gasten soms ook heel irritant kan vinden en er niet aan moet denken. Zo’n puistenkop die wil zoenen en zo. Maar net zag ik jullie bezig en dan heb ik het niet meer, sorry”. Ik aai weer over haar bol en ze draait zich weer op haar zij, kromt zich en legt haar hoofd op mijn benen.

“Wil je me even knuffelen pap?”, vraagt ze zacht.

“Kom”, zeg ik, “laat me er even bij”. Josje gaat wat opzij liggen en ik leg me naast haar op mijn rug en open mijn arm. Mijn dochter nestelt zich met een zuchtje tegen me aan. Met haar hoofd op mijn borst, slaat ze haar arm om m’n lijf en drukt zich stevig tegen me aan. Ik aai een tijdje over haar krullen, schouders, rug en leg tenslotte mijn hand in haar heup. Zuchtend rekt Josje zich uit en geeft me een kusje op mijn wang. Als ze dit nog eens doet, voel ik haar mond iets dichter naar die van mij komen. Ik draai mijn hoofd naar haar toe en voel haar volle zachte lippen op de mijne. Als ze weer van me afschuift, fluistert ze, “zo, heb ik ook eens gezoend, al is het dan mijn vader”. Ik kijk naar haar liederlijk mooie mond, hagelwitte tanden en antwoord, “Nou gezoend….., gekust. Zoenen deden je moeder en ik net”.

Josje gaat tegen het hoofdeind zitten, trekt haar knieën op en slaat haar armen eromheen, “wat is dat nou voor kul, zoenen is zoenen”. Ik schiet in de lach, “wacht maar tot je ook een vriendje krijgt, dan piep je wel anders”, geef ik terug terwijl ik van haar bed opsta. Op mijn mooie dochter neerkijkend, buk ik me en geef een kus op haar haren, “trusten schatje”, fluister ik en loop naar de deur. “Pap?.....wil je me eens een echte zoen geven dan, dat ik weet wat het is”, hoor ik haar zeggen. Ik draai me om, zie dat heerlijke ding op bed zitten en loop terug. Ik ga weer op de rand van haar bed zitten en leg mijn handen rond haar heupen, “dat kan toch niet schat, zoenen met je bloedeigen dochter. Niet dat ik niet zou willen hoor, maar dat doe je niet”. “ik kan het toch beter hier, thuis met jou oefenen, doen we toch met alles hier in huis”, antwoord ze ernstig. Ik zucht diep, “maar toch niet op seksueel gebied schatje, verder wil ik je alles leren, echt”. Ik buig me naar haar toe en geef haar een snel kusje op haar wang. Als ik opsta hoor ik, “en toch wil ik het”. Lachend loop ik nu haar kamer uit.

Nog wat lachend kom ik onze slaapkamer binnen. Mijn lieverd ligt wat te lezen en kijkt op, “en?, viel het mee?”. Ik kleed me uit en schuif naast het opgewarmde lichaam van mijn vrouw in bed, “Ze wordt een beetje jaloers op vrijende mensen, zegt ze. en of ik haar niet kon leren zoenen”. Mijn vrouw draait zich op haar zij en slaat een been om me heen. Deze heerlijk strelend, hoor ik tot mijn verbazing, “zou niet gek zijn, je zoent lekker”. “ik ga met mijn eigen dochter toch geen seks bedrijven, zie je het al voor je”. Haar onderlijf tegen mijn been drukkend zegt ze, “zoenen is toch geen seks mallerd”. Ik trek haar been wat hoger zodat ik haar tegen mijn ballen voel, “van zoenen komt geneuk schatje”. Ze drukt wat harder met haar onderlijf tegen me aan en ik voel haar kutje tegen mijn dij, “hier wel ja, zeker als je me zoent waar ik nu heel warm ben”. Ik draai mijn gezicht naar mijn lieverd en met een kreun voel ik haar zachte mond mijn lippen beroeren. Als ik mijn mond open, glijdt haar tong tegen de mijne.

Langzaam beginnen we aan een tongzoen terwijl onze lijven zacht tegen elkaar kronkelen. Hijgend stopt mijn Leentje en drukt ze mijn hoofd met wat kracht naar beneden terwijl ze het dekbed omhoog trekt, “lik me ’s even schat”. Ik lik over haar dikke tepels die tegen mijn tong stijf worden. Met mijn mond over haar lekkere tepelhoven, zuig ik zacht maar intens op haar tepel. Mijn schat drukt met haar hand op mijn hoofd en ik lik me over haar buik naar haar kutje. Met een diepe zucht opent ze haar benen en glij ik met mijn tong tussen haar liezen. Haar bolle schaamlippen likkend voel ik haar hand om mijn stijve glijden terwijl ze haar onderlijf tegen mijn mond omhoog drukt. Met het puntje van mijn tong lik ik haar geile spleetje en druk met mijn vingers onder haar billen door haar schaamlippen wat open zodat haar kleine schaamlippen naar buiten piepen. Ik zuig op haar lipjes en voel ze dikker worden. Geil van haar hand die zacht aan mijn lul trekt, druk ik met mijn tong haar kutje open, “ooohhhh…..lik m'n kutje”, hijgt ze. Met een dierlijk gegrom druk ik mijn open mond op haar kutje en tong diep in haar gleufje. Als ik begin te zuigen en haar uitgeschoven kittelaar meeneem in mijn liefkozing, begint ze harder aan mijn leuter te trekken en drukt ze hijgend mijn hoofd tegen zich aan, “je beft zo geil schat”, kreunt ze hardop. Aangemoedigd door haar gehijg, schuif ik mijn wijs en middelvinger tussen haar openstaande schaamlippen op en neer tot ik haar lustopening voel en ze een stukje in haar gladde tunneltje laat glijden.

Als ik ze wat beweeg hoor ik dat geile soppende geluidje en draai ik mijn vingers zodat ik haar g-spotje kan beroeren, “hhhhh…hhhh..oooohhhh, je maakt me zo nat….ik word hier zo geil van….ik wil je zo neuken hoor..ooooh ga door”. Zo trots als een pauw van hoe ik mijn schatje laat genieten, begin ik haar kutjje wat steviger te vingeren, zorgend druk op die geile ribbeltjes te houden en zuig op haar stijf geworden klit tot ze begint te schokken, “ik maak ons bed zeiknat hoor als je doorgaat”, kermt ze luid. Van haar genot genietend beweeg ik mijn vingers nog wat sneller in haar kutje terwijl ik snel met mijn tong aan haar klitje lik en begint de schat te hijgen, “ik kom klaar schat, heel nat, ik ga heel nat klaarkomen……oooeewww…het komt……oooeewwww…jaahhhhh”. Mijn schat drijft gewoon , ik proef haar warme geil op mijn tong lopen, bijna spuiten. Hijgend laat ze haar billen op bed zakken en drukt ze haar dijen tegen mijn hoofd, “*^#*%&^%^(*&^^”, hoor ik met haar dijen tegen mijn oren.

Als ze ontspant en ik weer wat kan horen, vraag ik, ”was het lekker?”. “hhhhh….dat zeg ik net schat, je maakt me altijd zo geil…..ik wil je lul. Zo’n lekker woordje als je geil ben….llllulllll”. Behoorlijk geil kruip ik op mijn lieverd, zet mijn eikel in dat geile gaatje onderin haar kutje en druk in een keer mijn leuter in haar goddelijke lijf, “oooh schat wat een lekkere kut heb je toch”, kreun ik wellustig als ik haar warme kutweefsel langs mijn tamp voel glijden. “Ja? Lekkere kut heb ik hè, komt omdat je me zo geil maakt, neuk me lieverd, ik wil je geil over me heen hebben, ik heb er toch al een zootje van gemaakt, kom maar, kom, neuk je meisje lekker’. Dit word me teveel en met een paar harde diepe stoten voel ik mijn orgasme onderin mijn eikel opkomen, “ik kom klaar schat, ik kom altijd zo lekker klaar op jou…...oooohhhh….nu”, kreun ik hard. Ik trek mijn leuter uit haar aalgladde kut en zie dat mijn schat in haar handen spuugt, “kom maar, spuit maar over jouw geile vrouwtje”, kreunt ze hijgerig mijn penis pakkend en me zalig aftrekkend. “hheejaaahhhh….hheejaahhh….ooohhh wat lekker”, weet ik uit te brengen terwijl ik mijn warme geil over haar lichaam spuit. Rillend van genot laat ik me op haar zakken en voel ik haar benen om heen komen. “blijft lekker hè, neuken, klaarkomen, nog lekkerder spuitend klaarkomen, nat zoenen…..oooh ik hou van je schat”, zegt de lieverd. We beginnen aan een innige tongzoen tot ik me op m’n zij draai en ze tegen me aan komt liggen, “wat ga je nou doen met Josje, ik bedoel als het door allemaal lekker wordt gevonden geeft het toch niet, nou ja let maar niet op mij, ik ben nu zo geil dat ik alles normaal vindt”.

Met een zucht van genot draait ze zich om, drukt haar kontje tegen me aan, opent haar dijen en legt mijn lul ertussen……………”we zien wel”, hoor ik haar mompelen. Langzaam doezel ik weg.

Het is alweer een paar dagen geleden dat voorgaande zich afspeelde zonder dat er wat gebeurde. Wel kreeg ik af en toe wat signalen van mijn dochter Josje. Wat meer aanhalerig en, als ik bij een afscheid een kus kreeg, duurde deze wat langer en was deze bijna altijd zowat op mijn mond in plaats van op mijn wang.

Als ik op mijn vrije vrijdagmiddag met mijn lief op de bank zit, en zij lekker met haar rug tegen mijn borst ligt, geef ik haar een kusje in haar nek, “wat moeten we nou met onze tiener?”. “Dat je haar gaat inwijden in de seks bedoel je?, ik denk altijd- als iedereen het lekker vindt, waarom dan niet-”. Ik sla mijn armen om haar lekkere lijf, “het gaat om het zoenen schat, seks is wel wat meer dan dat”. Mijn vrouw Leentje pakt mijn hand, kust mijn vingers om dan een vinger in haar mond te laten glijden en een pijpbeweging maakt, “Denk jij nou echt dat het bij zoenen blijft? Daarna heeft ze een vriendinnetje die zich heeft laten vingeren of die al een beetje neukt. Toch gek hè, nu we het er weer over hebben krijg ik daar toch een wat heel warm gevoel bij op een bepaald plekje”. Ik glij met mijn hand naar haar dijen en kriebel met mijn vingers haar rokje omhoog tot ik haar blote vel voel, om dan mijn vingers tussen haar benen te leggen, “hier?”, vraag ik met mijn mond in haar krullen. De schat slaat haar armen om mijn nek en drukt haar kruis tegen mijn vingers, “dat je dat weeeet?”, kreunt ze lachend. Ik wrijf mijn vingers zachtjes op en neer over haar gleufje onder haar dunne broekje met van die pijpjes als ze murmelt, “ga m’n broekje ’s in, net zo geil als in onze verkeringstijd. Even snel vingeren als niemand het zag”. Ik friemel mijn vingers langs een pijpje en voel haar warmte, “ooohhhh, dat blijft altijd lekker, jouw vingers aan mijn blote kutje”, zegt ze hijgerig. Ze trekt haar knieën op en ik voel dat ze haar broekje uittrekt. Ze duwt het in mijn gezicht. Ik ruik en voel haar vochtigheid terwijl ze haar broekje langs mijn mond wrijft, “lekker”?, vraagt ze zacht. Ik krijg een dikke tamp van wat ze aan het doen is, leg mijn volle hand tussen haar gespreide benen en druk mijn zwelling tegen haar billen, “je blijft een geil ding hè, vind je het gek dat Josje wil wat ze met me wil”. Met twee vingers wrijf ik tussen haar gladder wordende schaamlippen, over haar klit om ze dan in haar kutje te duwen, “oooeeww, jaahhhhhh vinger m’n kutje”, hijgt ze zacht. In haar nek zoenend wrijf ik een tijdje zo lekker over haar steeds vochtiger wordende kut. Dieper zuchtend drukt mijn schat haar billen omhoog, “je maakt me zo geil ventje, kom gaan we even naar boven”. Ze staat op en ziet dat ik mijn vingers aflik, “ik heb nog veel meer, kom ik wil met je naar bed”.

In onze slaapkamer kruipt mijn vrouw op haar knieën op bed, trekt haar rokje omhoog en schud wat met haar blote kontje, “neuk m’n kutje schat’, zegt ze, onderlangs met haar hand tussen haar benen wrijvend. Ik sluit onze slaapkamerdeur, laat m’n broek en slip zakken, schop ze weg en kruip achter het lekkere lijf van mijn vrouw. Ik zak door mijn knieën en haal mijn tong langs haar kut en tussen haar billen, “je ruikt weer zo lekker geil”, kreun ik en lik opnieuw over haar kut en billen. “jaahh? Ik ben jouw geile gleufdiertje toch, kom duw je leuter lekker in me”. Zo geil als een beer grijp ik mijn stijve, wrijf mijn eikel tussen haar schaamlippen op en neer en voel dat hele geile neukgrotje bovenin. Een paar keer druk ik alleen mijn eikel in haar hete kut, “wil je meer wijffie?” “jaaahhh….douw ‘m d’r in”, hijgt ze. Ik duw mijn paarse kop een paar keer in en uit haar zachte opening tot ik zie hoe die geile lipjes mijn lul omvatten en niet meer mee naar binnen gaan, leg mijn handen rond haar heupen en ram mijn lul tot aan de wortel in die heerlijke kut. “ooeewww schat wat ben je weer dik….oohhh heerlijk….neuk me stevig”, kreunt ze met haar vingers in het dekbed klauwend. Bloedgeil van het uitzicht op die lekkere kont begin ik mijn ritme te verhogen. Mijn heupen kletsen tegen haar billen en bij iedere stoot voel ik haar hete zachte kutweefsel langs mijn snoeiharde tamp glijden, “je hebt de lekkerste warmste natste kut van de wereld”, roep ik. Mijn vrouw begint tegenstoten te maken.

“Ja hè, mijn kut is altijd nat voor jou, je maakt me zoooo geil”, kermt ze.

Ik verplaats een hand en begin over haar klit te wrijven, “kom maar lekker klaar geil ding”, hijg ik. Als ik mijn lul even uit haar laat glijden, zie ik haar opening wijd open staan. Geil haal ik snel mijn tong over haar kut om dan snel mijn joekel weer in haar te duwen. Als haar kut zo’n heerlijk scheetje laat horen kijkt ze om, “grijp me vast en neuk me hard met die lekkere dikke joris van je”, hijgt ze luid. Ik grijp haar bij haar heupen en voel haar hand over mijn lul en haar stijve klit wrijven terwijl ik met harde stoten in haar natte doos pomp, “ik spuit je kut vol hoor”, kerm ik als ik mijn eikel voel kloppen. “en ik over jouw ballen als je zo lekker in me blijft stoten”, antwoordt mijn schat. Na een paar diepe stoten voel ik dat ik heel erg ga klaarkomen en trek haar billen stevig tegen me aan, “oew jaah, hier….hier..oohh hier….ooohhhh”, kreun ik als ik mijn hete zaad in haar kut voel spuiten. Mijn vrouw wrijft wild over haar klit, “ik kom ook….oohhh….ooohhhh…Jezus…ooohhhhh wat geil”, kermt ze terwijl ik voel hoe haar warme geil over mijn ballen vloeit. Hijgend zakt ze door haar knieën en ik over haar heen. In haar nek zoenend voel ik mijn slappe lul uit haar drijfnatte gleuf glijden, “dat was even lekker schatje, ik ben gek op jouw kut”, hijg ik in haar nek.

Mijn vrouw wurmt zich onder me vandaan, gaat op haar rug liggen en wrijft tussen haar geopende dijen, “weet je waarom ik de lekkerste kut van de wereld heb?, omdat ik jouw dikke joris er zo vaak in krijg, daar wordt iedere kut nat van”. Ik schiet in de lach, “moet ik misschien mee adverteren?”. Mijn schat buigt over me heen, kijkt me lief aan en zegt, “waag het niet hoor, deze jongen is wel van mij”. Ze gaat met haar hoofd op mijn buik liggen, likt aan mijn eikel en schuift dan haar geopende mond langzaam verder over mijn slappe lul. “Ik kom zo geil helemaal in je mond als ik niet stijf ben, maar dat gaat niet erg lang duren”, kreun ik wellustig. Mijn vrouw zuigt mijn lul helemaal in haar mond en streelt mijn ballen. Mijn benen strekkend zie ik onze kamerdeur op een kier staan, ‘verrek, die had ik toch dicht gedaan’, denk ik bij mezelf. Mijn lieverd likt nu over de volle lengte van mijn stijver geworden piemel en ik vergeet de deur weer gauw, “nou moet je het afmaken ook”, hijg ik zachtjes.

Mijn vrouw schuift haar mond diep over mijn stijve tot ze een beetje moet kokhalzen. Geil zie ik speekseldraden hangen tussen haar mond en mijn eikel. Ze neemt ze als het ware uit haar mond, wrijft ze uit over mijn tamp en begint me af te trekken, “lekker spuiten, zo’n lekker gezicht, die witte pap uit jouw dikke eikel”, geilt ze. Ik voel onderin mijn eikel dat lekkere gevoel van het klaarkomen, “jjjaaahhh, oh zo lekker, jjjaahhh, ooohhhh schat, ooeeww”, kerm ik wanneer ik mijn geil op haar tong spuit. Mijn lieverd kijkt me geil aan, spelend met mijn sperma, om het dan door te slikken. Ze komt half op me liggen en zoent me. “je smaakt zo lekker, geile beer van me”, fluistert ze. Weer naar de deur kijkend zeg ik, “ik had de deur dicht gedaan en nu staat ie op een kier. Zou Josje wat gezien hebben denk je?”. Mijn vrouw schrikt wat, gaat dan overeind zitten, en zegt, “dat is dan maar zo hoor, we doen niks verkeerd én we hadden de deur dicht. Als ze wat gezien heeft, merken we dat vanzelf wel. En nu ga ik even douchen anders word ik weer geil van dit praten”. Ze staat op en begint zich uit te kleden. “jezus schat, wat ben je toch een lekker wijf”, zeg ik, kijkend naar haar liederlijk lekkere lijf. Ze kijkt me lachend aan, “waar denk je dat onze schat het van heeft?”.

Mijn lul schokt als ik denk aan m’n dochter hoe ik haar op haar bed zag laatst. Als mijn Leentje dat ziet, komt ze in haar nakie naar me toe, “volgens mij zie je het toch wel zitten om Josje wat te leren hè. Ze aait over mijn eikel, dat gaat niet eens passen hoor, ik heb nog een nauw kutje, maar ik denk dat Josje helemaal een strak kutje heeft. Ik ga morgen wel naar dat sexwinkeltje om wat van die seks olie te halen. Als er dan geneuk van komt, glijdt het wat beter”. Ze drukt een kus op mijn snikkel en wrijft even tussen haar dijen, “nou moet ik echt douchen anders laat ik me weer over deze jongen zakken, zou Josje ook zo snel een nat kutje krijgen?”. “Als ze op haar moeder lijkt wel ja”, antwoord ik lachend, mijn vrouw een tik op haar blote kont gevend die lachend de kamer uit loopt. Ik schiet mijn broek aan en loop de gang op.

De deur van Josje’s kamer staat op een kier en ik roep zacht haar naam. “Pap?, kom maar binnen hoor, ik ben wél aangekleed”. Ik steek mijn hoofd om de deur en zie een lachende dochter op bed liggen. Ze heeft alleen een klein bh-tje, bijpassend broekje en zelf ophoudende kousen aan. “mooi?”, vraagt ze, “van de week speciaal voor ons gehaald”. Ik voel mijn ballen samentrekken, loop naar haar bed en ga naast haar zitten, “zeker mooi, en jij bent net zo mooi als je moeder”, zeg ik met een schorre stem. “wil je de stof voelen?, mag best hoor”, fluistert Josje. Driest streel ik haar warme benen, “heb je wat gezien net?”, vraag ik terwijl mijn dochter haar benen wat uit elkaar legt, “voel het boordje van mijn kousen eens Paps, net elastiek”, zegt ze dan. Schokkend voel ik mijn lul overeind komen, “schatje, wat wil je nou?”, vraag ik, wel mijn hand langs haar zachte dij omhoog schuivend tot aan het boordje. Even raak ik de blote huid tussen haar kousen en broekje aan. “ik heb bijna alles gezien én gehoord wat jullie tegen elkaar zeiden. Dat mama zo’n lekker warm nat kutje heeft en dat jij haar zo geil maakt met jouw lekkere dikke joris, en jouw blote billen die die aan het bewegen waren”.

Terwijl ze dit allemaal zegt, streel ik haar blote huid en raak heel subtiel de stof van haar broekje. Zie ik het nou goed?, dat ze haar kontje heel traag ritmisch omhoog drukt. “We waren een beetje opgewonden vanmiddag en jij was toch niet thuis, dachten we”. Josje schuift haar benen nog wat verder uit elkaar, “ik heb op school wel eens van iemand zo’n pornootje gezien. Dan ligt er ook een dame zo te hijgen en zo. Toneel, dacht ik toen. Maar nou ik mamma zo gehoord heb, denk ik dat neuken echt lekker moet aanvoelen. Ik werd een beetje warm en dik tussen mijn benen, is dat nou geil zijn?, wat mamma riep?”. Ik heb het niet meer en begin mijn dochter te zien als een meisje die ik wel onder me zou willen hebben. Met een blos op haar wangen komt ze naar voren, opent haar mond wat en likt over haar mooie volle lippen, “wil je nu met me zoenen Pap, echt zoenen?”