Mijn broer komt seks tekort
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 24 juni 2014 01:52

Seksueel opgewonden raken van je eigen broer, is niet normaal! Dat hoeft niemand mij duidelijk te maken, ik kan dan ook niet goed verklaren waarom het mij (ons) wel overkwam als happy mamma van twee dochters van 14 en 17 jaar, getrouwd met een lieve zorgzame man (45). Zelf ben ik 44 jaar, en zeker geen flirt of uitdagend typ. Ik geniet dagelijks van ons gezin, sociale leven, familie en vrienden. Inmiddels zijn wij dit jaar 19 jaar getrouwd, ik heb ik feitelijk niets te klagen in onze relatie. Wat ik beknopt hierboven vermeld gold ook voor mijn broer Twan (37), zei het dat hij 7 jaar jonger is en met Patty (34) nu 9 jaar getrouwd is , zij hebben samen één zoon van 6 jaar. Ik heb altijd een goede band met mijn broertje gehad toen wij nog bij onze ouders thuis woonde, natuurlijk was ik de grote zus die alles beter wist, en was Twan soms een irritant op de voorgrond druk mannetje in huis. Mijn ouders trokken hem vaak voor, hij was de jongste, en ik werd geacht de wijste te zijn als er ergens ruzie over ontstond. Echter naarmate Twan een klein beetje volwassener werd, werden wij toch wel twee handen op één buik, wij waren er voor elkaar als broer en zus in goede en slechte tijden. Onze band werd nog hechter toen hij ook trouwden en zijn eigen gezin kreeg. Trots ben ik op zijn maatschappelijk carričre die hij heeft opgebouwd, hij is CEO van een grote medische organisatie.

Onze gezinnen zien elkaar een paar keer per maand, hetzij bij onze ouders, of op familie feestjes. Wij komen minstens twee keer per maand bij elkaar op visite, of gaan zondags met onze gezinnen ergens gezellig uit eten, een beetje bijpraten of een glaasje drinken. Het afgelopen jaar begon er langzaam iets te veranderen tussen ons, ik maakte mij een beetje zorgen over de signalen die ik van mijn schoonzus kreeg dat hij zo hard werkten en amper huis was. Het was mij ook wel opgevallen dat hij vaak met zijn gedachten er niet helemaal bij was als wij met zijn allen ergens bij elkaar waren. Tijdens de verjaardag van hun zoon stond ik even met mijn broer alleen in de keuken en vroeg ik hem of er soms iets aan de hand was omdat ik hem zo afwezig vond. Er was niets zei hij, ja druk op de zaak, maar verder ging alles goed met hem. Heeft Patty soms bij je geklaagd vroeg hij? Nee waarom zou zij was mijn weder vraag. Er kwam iemand van de familie de keuken in en toen was dit korte gesprekje weer voorbij. Echter ik zag en voelde aan Twan, dat hem iets dwars zat.

Een paar dagen daarna stond Twan geheel onverwachts op een ochtend ergens rond 10.00 uur bij mij voor de deur. Ik zag gelijk aan zijn gezicht dat er iets aan de hand was, op dit tijdstip komt hij nooit langs, dan is hij al een paar uur met zijn werk bezig. Ik wil even praten zei hij. Het gaat klote tussen Patty en mij stak hij gelijk van wal, ik denk er over na om te scheiden zei hij. Nee Twan riep ik gelijk helemaal in de war van dit nare bericht, wat is er gebeurd vroeg ik? Dit had ik dus totaal niet zien aan komen. Ik heb mijn broer toen een halfuur achter elkaar zijn verhaal laten doen, met tranen in mijn ogen en een paar keer op mijn lip bijtend om hem niet in de reden te vallen of vragen te stellen, hoorde ik hem zwijgend aan. Kort gezegd kwam het hierop neer,... In zijn beleving en gevoel waren zij totaal uit elkaar gegroeid na de geboorte van hun zoon. Hij had zich volledig op zijn werk gestort toen het voor hem duidelijk was geworden dat de intiemste gevoelens die zij voor de geboorte wel heel intens samen deelde, er niet meer waren. Patty was frigide geworden volgens hem.

Beknopt gezegd, seksueel kreeg mijn broer geen bevrediging meer(bij)of van, zijn vrouw!

Hou je nog van haar heb ik hem gevraagd? Ja hij hield nog steeds van Patty en kon zeker geen dag zonder zijn zoon in zijn leven was zijn antwoord. Het is puur seksuele Bianca zei hij geëmotioneerd, hij kon zich geen betere moeder wensen van mijn zoon, ook qua vrouw en steun is zij er altijd voor hem, nog steeds elke dag, maar hij hield dit niet meer vol zei hij. Ik voelde zijn pijn echt ook in mij, maar om dan ook je huwelijk ervoor op te geven vond ik ver gaan en wilden nog niet echt tot mij doordringen. Twan je moet hier niet te impulsief over beslissen zei ik hem dan ook op dat moment. Te impulsief Bianca reageerde hij ineens heel fel tegen mij, ik loop hier al een paar jaar mee in mijn gedachten, ik trek al jaren een paar keer per week aan mijn Lul om mezelf te bevredigen. Is dat dan normaal voor een gezonde vent tierde hij nog even verder. Hij nam zijn beslissing niet impulsief, (hij was duidelijk gefrustreerd) toen hij nog even verder ging,…) hij kon er toch ook niets aandoen dat zij een grote kut had overgehouden na de geboorte van hun zoon, dat zij niks meer voelde en geen orgasme meer kon krijgen! Waarom wilden zij hem dan ook niet daarin tegemoet komen, zij kon hem toch ook aftrekken, pijpen of op andere manieren seksueel bevredigen. Hij was er klaar mee zei hij!!

Ik voelde mij ook verdrietig, zo had ik mijn broertje nog nooit gezien, hij was heel emotioneel, maar ook heel openhartig tegen mij, wat ik erg waardeerde, maar vond het ook moeilijk. Welk advies kon ik hem geven? Ik begreep goed wat hun grootste probleem was geworden in hun huwelijk en relatie.

Ik ging bij hem staan, gaf hem een aai over zijn bol en een knuffel, hij pakte mij ook vast, en begon te huilen. Mijn sterke, en altijd stabiele broertje brak volkomen in mijn armen, het ging bij mij ook door merg en been. Ik trosten hem, zei dat ik hem wel begreep, maar dat een scheiding zo definitief zou zijn en vroeg of hij hun huwelijk niet nog een kans wilden geven? Ik dacht natuurlijk ook aan mijn neefje die gek is op zijn vader, maar ik had natuurlijk ook niet zo maar een oplossing voor handen. Mijn broer kalmeerde weer enigszins in onze omhelzing, waarom voel ik nou bij jou wel die warmte die ik bij Patty niet meer voel vroeg hij zich hardop af? Ik kon hem daar ook geen antwoord opgeven, ik kon alleen maar zeggen dat ik van hem hield en dat ik zijn zus was die er altijd voor hem zou zijn, wat hij ook beslisten! Ik hou ook van jou zei hij met tranen in zijn ogen en gaf mij twee kussen op mijn mond. Ik moest deze trieste boodschap ook even verwerken en zei dat ik een kopje koffie voor ons ging zetten. Terwijl ik daar in de keuken op stond te wachten, probeerde ik erover na te denken.

Terug gekomen met de koffie ging ik naast mijn broer op de bank zitten, is dit nou echt niet anders op te lossen vroeg ik? Hoe dan, moet ik dan naar de hoeren gaan of een minnares nemen vroeg hij? Ik ben 37 jaar Bianca en ga toch niet heel mijn leven verder alleen maar aan mijn lul trekken, ik ben een gezonden vent en kan niet zo verder gaan met Patty zonder seks. Ik kon een leven ook niet voorstellen zonder seks met mijn man, mijn vrouwelijke hormonen zouden dan ook in opstand komen, daarom kon ik mijn broer wel goed begrijpen, ik vond het heel triest voor hem. Op dat moment piekerde ik mij ook suf, Twan zag dit ook aan mij en vroeg waar ik aan dacht? Ik begrijp je goed Twan, ik ben een vrouw en zou mij ook geen leven kunnen voorstellen zonder seks met Wim, (mijn man), maar ik zou denk ik wel een minnaar nemen als ons huwelijk verder goed is zei ik misschien te makkelijk op dat moment. Hij gaf mij een knuffel, zo makkelijk is dat niet zei hij. Twan gaf mij een voorbeeld,…) ik ben getrouwd, je kan niet zo maar met je minnares in het openbaar treden. Hoelang hou een minnares het vol om elke keer op mij te moeten wachten, wanneer ik weer eens even tijd en gelegenheid heb om waar dan ook langs te komen om mezelf te bevredigen op haar. Nee Bianca zo makkelijk ligt dit allemaal niet, en hoe discreet zijn die vrouwen glimlachte hij.

Ik vond het fijn om Twan weer even te zien glimlachen toen hij mij dit scenario voorspiegelde. Daar heb je ook wel een punt, misschien is dit ook te makkelijk van mij gezegd erkende ik. Hij lag met zijn hoofd tegen mij aan, op mijn schouders, ik begon zijn lichamelijke warmte te voelen, er vielen stiltes tussen ons. Wij dachten kennelijk allebei dieper na over ons gesprek. Waar denk je aan Twan vroeg ik? Dat wil jij niet weten zei hij, ja dat wil ik wel weten anders vraag ik het je niet! Ik dacht even jammer dat je mijn zus bent zei hij. O dat is lekker schoot ik er van in de lach, maar wist wel gelijk wat hij daarmee bedoelden. Nee joh zo bedoel ik dat niet zei hij er achteraan. Met deze woorden raakte mijn broer mij heel diep, want ik dacht namelijk op dat moment aan het zelfde, als hij mijn broer niet was geweest zou ik hem wel als minnaar willen hebben. Een rare kronkel waar ik zelf ook van schrok. Het viel weer even stil tussen ons, onze hoofden lagen nog tegen elkaar aan en ik keek neer op zijn kruis. Ik voelde een heftige kriebel in mijn buik opkomen toen ik zag dat er bij mijn broer een forse bobbel in zijn broek was ontstaan. Een heftig maar zeker ook heel emotioneel moment voor mij, omdat dit opwindende gevoel bij ons beide betekende, dat hier een seksuele aantrekking naar elkaar toe was ontstaan. Ik kreeg het er warm van en richten mijn blik snel ergens anders op.

Twan begon door mijn lange haren te strelen, het is een klote situatie Bianca, maar ik ga dit niet nog veel langer volhouden zei hij. Ik denk echt dat wij beter kunnen gaan scheiden herhaalde hij weer. Ik was op dat moment helemaal in de war van zijn verhaal en mijn eigen dubbele gevoelens, mijn huwelijk en seksleven met mijn man is goed, ik gunde dat mijn broer ook. Daarom voelde ik dan ook een soort van paniek bij mezelf, omdat ik desondanks ook van mijn eigen broer opgewonden raakte bij het zien van zijn ontstane erectie, want dat was wel duidelijk, Twan zat met een erectie in zijn broek naast mij.! Ik moet weer gaan zei hij en liet mij los. Het was ook het verstandigste van hem om op te staan, ik was zo vreselijk in de war op dat moment, dat ik bijna op het punt was aanbeland om mijn hand op zijn erectie te leggen. Er ontstond tijdens ons afscheid nog even een moeilijk moment voor ons allebei toen Twan mij een zoen op mijn mond gaf bij de voordeur. Wij stonden dicht tegen elkaar aan in de gang, ik voelde zijn erectie in zijn broek even tegen mijn buik aan komen, sorry verontschuldigde hij zich toen hij daarvan de reactie in mijn ogen zag, geef niks zei ik! Hij bedankte mij dat ik een luisterend oor van hem had gehad, daar ben je broer en zus voor glimlachte ik nog totaal in de war, sterkte” zei ik tegen hem.

Toen hij weg was, barsten ik in tranen uit.

Ik heb er twee nachten bijna niet van kunnen slapen, ik heb het niet besproken met mijn man. De derde dag heb ik Twan op zijn mobiel gebeld en hem gezegd dat ik er nog een keer met hem over wilden praten. De relationele problemen waarin mijn broer en schoonzus in waren beland waren mij wel duidelijk geworden, het kan in elke relatie ontstaan. De geboorte van hun zoon, de bevalling op zich, had mijn schoonzus lichamelijke schade toegebracht. Iets waar zij met haar gynaecoloog over moest gaan praten, zo had ik het in mijn hoofd omdat tegen mijn broer te zeggen op de avond van onze afspraak. Ik wilde er bijna alles aan doen om hem een scheiding uit zijn hoofd te praten, misschien zat het ook wel tussen de oren van mijn schoonzus. Mogelijk zo dacht ik, zou een seksuoloog (e) hun samen ook verder kunnen begeleiden. Ik wilden mijn broertje weer gelukkig zien, en natuurlijk hoort daar een goed seksleven bij. Wij spraken die avond af in een groot wegrestaurant bij ons in de buurt. Ik hoopte op een gezellig etentje samen, een goed gesprek, maar misschien ook wel weer een emotioneel gesprek. E.a. verliep uiteindelijk toch heel anders toen mijn broer mijn adviezen onder het eten niet zag zitten. Een gynaecoloog, of een seksuoloog ging hij met Patty niet naar toe, No Way.

Met een fles achter mijn kiezen zei ik toen bijna wanhopig, dan bevredig ik je wel!!

Twan schoot in de lach, jij ga mijn bevredigen herhaalde hij cynisch, hoe denk je dat te doen vroeg hij? Ik realiseerde mij gelijk wat ik er in mijn lichtelijke beschonkenheid had uitgegooid, ik wilden niet dat hij alleen daarom zou gaan scheiden, ik zag een scheiding als iets definitiefs, en een bevrediging als een moment opnamen van een paar minuten. Daar wilde in mij dan wel voor openstellen naar mijn broer toe, als dat hun huwelijk zou redden, zo zei ik het daar aan het tafeltje in het restaurant dan ook. Ik zag zijn ogen schitteren, oké lachte hij dan ga ik nu afrekenen en gaan wij een stukje rijden met mijn auto zei hij. Tien minuten later bleef mijn autootje daar op de parkeerplaats achter en reden wij in zijn dikke Mercedes naar een bos op enige kilometers afstand van Gilze Rijen. Ik was hyper nerveus, de alcohol schakelde mij gezonde verstand uit, toen wij een lang bospad in waren gereden waar mijn broer zijn auto in het schemerige bos die avond parkeerden. Veel gepraat werd er niet, wel zoende ik voor het eerst van mijn leven mijn eigen broer heel intens met lange tongzoenen. Onder het zoenen had hij zijn broek los gemaakt, wat ik pas door had toen hij mijn hand had vastgepakt en tijdens een heftige tongzoen op zijn stijve lul drukte. O jee, nou kon ik niet meer terug.

Ik keek naar mijn eigen hand die ik omklemd had om zijn grote, maar ook dikke mannelijke erectie. Ik zag zijn rugleuning en lichaam langzaam automatisch achteruit zakken in zijn bestuurdersstoel, heel ordinair wurmde hij zijn onderbroekje en pantalon tot op zijn knieën, en schoof ik onderuit op mijn stoel. Met bonkend hart en open mond sloot ik voor het eerst bij een andere man sinds ik bij Wim ben, mijn mondlippen om de dikke en al natte eikel van mijn eigen broertje. Ik taste nog enigszins voorzichtig met mijn mond zijn lengte, dikte en balzak af, mijn opwinding ging ook in mijn lichaam, buikje en kutje aan de gang. Dit was tot dan toe het onbekende lichaamsdeel van mijn broer voor mij geweest, het is dan ook bizar als je het verschil van zijn lengte en dikte in je mond voel, je dit ga vergelijke met die van je eigen man. Want dat deed ik, toen ik zijn volle erectie helemaal in mijn mond probeerde op te nemen, wat bij mijn man wel het geval was, lukte bij Twan niet om dan met mijn mond bij zijn ballen uit te komen. Dat scheelde nog wel 6 a 7 centimeter, daar moest ik ook best wel even aan wennen. Even een regel hier tussendoor,…) op dat moment wist ik ook gelijk van wie hij zijn grootgeschapenheid had, van mijn vader. Die had ik verleden jaar nog bij toeval naakt uit hun badkamer zien komen, ik zag zijn lange slappe lul en super grote ballen even vluchtig voorbij komen. Dat is op mijn netvlies gebleven, pa is inmiddels 70 jaar maar heeft echt een hele grote lul.

In erectie weet ik het natuurlijk niet, maar dat moet volgens mij ook heel indrukwekkend zijn als hij in slappe toestand al zo in het oog springt. Terug naar de pijpbeurt die ik mijn broer ordinair lag te geven, ik geheel aangekleed, en Twan met zijn pantalon op zijn knieën, maar nog wel met zijn overhemd, stropdas en kostuumjasje aan, begon hij te kreunen. O Bianca wat maak je mij geil kreunde hij opwindend, want zonder dat hij mij aanraakte, voelde ik het kruis van mijn slipje ook nat worden. De spanning nam ons allebei mee, maar bij mijn broer het meest, hij begon te trillen met zijn bovenbenen en ik zag zijn spieren aanspannen. Wil je dat ik even stopt vroeg ik? Niet dat ik al lang bezig was, maar Twan had zo te voelen niet veel meer nodig om klaar te komen. Ja stop maar even kreunde hij, ik ging even een stukje rechtop zitten. Doe jij je jasje ook uit vroeg hij aandoenlijk lief. Dit was eigenlijk niet mijn bedoeling, ik wilden hem graag oraal een goed hoogtepunt geven, zodat hij er weer tegenaan kon en weer even seksueel bevredigd was. Ik kreeg mijn bevredigingen thuis wel, het ging niet om mij maar om mijn broer, die dit nodig had en misschien uiteindelijk toch hun huwelijk kon redden. Toch deed ik mijn jasje uit, maar zei hem duidelijk dat hij best wel even met mijn borsten mocht spelen, maar ik niet verder dan dat wilden gaan. Ik zag dit als vrij onschuldig.

Twan leek hier genoegen mee te nemen, zo opende hij daarna mijn blouse en maakte mijn BH los. Hij keek met opwindende ogen naar mijn tieten, en ja “ stijve tepels. Toen hij mijn tieten vastpakte sidderde het door mijn onderlichaam en dat nam nog verder toe, toen hij op mijn harde nippels begon te zuigen. Ik liet hem even zijn gang gaan, hij vond mijn tieten mooi en lekker stevig zei hij. Zelf ben ik ook best tevreden over mijn borsten en nog altijd gevoelige tepels, mijn cup maat is 85C en passen bij mijn figuur. Ik ben verder 1.72 m, mijn gewicht is 68 kg. Ik was erg opgewonden toen mijn broer goed op mijn tepels zoog. Ik voelde de passie waarmee hij dit deed door mijn kutje trekken, ik werd daar toch ook heel onrustig van. Stop maar vroeg ik hem dan ook uit eigen zelfbescherming. Hij stopte en ik ging met open blouse, zonder BH verder waar ik gebleven was. Zijn grote stijve lul leek nog groter op zijn platten buikje toen ik hem weer in mijn mond nam. Ik ging er helemaal voor, pijpte zijn lul zover mogelijk mijn mond, en ging voor zijn orgasme. Ineens schrokken wij allebei op van een naderende motor geluiden die ergens om ons heen vandaan kwamen, wij zagen een crossmotor in vliegende vaart op ons afkomen en flitsend lang de auto scheren. Godver vloekte Twan, die idioot ging maar net langs mijn auto. Wij keken gelijk over achterom en zagen de crossmotor op enige tientallen meters bij ons vandaan tot stilstand komen, de crosser keek daarna onze richting op.

Bijna op dat zelfde moment hoorde wij weer een zwaar motorgeluid, wij keken weer voorwaards en zagen nog een crosser aankomen, echter die verminderde gelijk vaart toen hij onze auto zag en waarschijnlijk in de verte zijn maat, die stilstond. De laatste crosser reed toen een stuk langzamer langs onze auto, en wij zagen zijn hoofd, helm duidelijk in onze auto kijken. In paniek begon ik gelijk mijn blouse dicht te knopen en zei tegen mijn broer, trek je broek snel aan, ik wil hier weg! Die idioten crossen hier illegaal door de bossen foeterde Twan, hiervan toch ook duidelijk geschrokken, en trok snel zijn onderbroekje en pantalon weer aan. Wij zijn hier ook illegaal, ik wil hier weg herhaalde ik. Wij hadden nog maar net onze kleding weer gefatsoeneerd, alleen mijn BH lag nog voor mij op de grond, toen beide crossers langzaam naast elkaar rijdend onze richting weer op kwamen rijden, Twan straten snel de auto en wij reden dieper het bos in met de motoren achter ons aan. Toen wij op een brede bospad terecht kwamen waar wij links af sloegen, zagen wij hun rechts af slaan en verdwenen daarna uit ons zicht.

Kut vloekte mijn broer, ik kwam bijna klaar zei hij.

Ik had dat ook wel gevoeld, vond dit natuurlijk ook klote, maar was toch wel blij dat wij daar weg waren, je weet maar nooit wat voor types het waren. Wat nou vroeg Twan toen wij weer richting het wegrestaurant reden waar mijn auto nog op de parkeerplaats stond. Het was inmiddels ook al laat geworden en had tegen mijn man gezegd dat ik een etentje had met een vriendin, ik kon daarvan natuurlijk niet midden in de nacht van thuis komen. Bovendien had ik toch iets te veel wijn gedronken en wilden ik niet meer achter het stuur stappen, die helderheid van geest had ik nog wel.Een dilemma want ik wilde mijn broer die zo geil als een beer was geworden, toch ook niet onbevredigd naar zijn huis laten gaan. Rij mij maar naar huis, ik haal mijn auto morgen wel op zei ik.Twan keek mij een beetje hulpeloos aan, nee lachte ik, jij gaat echt niet met zo groot ding in je broek onbevredigd naar huis. Rij maar naar de school van …. mijn dochter,..) daar is een grote parkeerplaats zei ik. Eenmaal daar aangekomen heeft mijn broer zijn auto in een schemerig hoekje bij de bosjes geparkeerd en gingen wij verder waar ik gebleven was. Zijn grote erectie sprong mij al tegemoet toen hij zijn broek weer liet zakken.

Ik ben mijn broer toen weer goed gaan pijpen.

De opwinding was bij ons nog volop aanwezig, nadat ik hem enkele minuten lang intens gepijpt had voelde ik eerst nog een golf voorvocht komen, gevolgd door een massa sperma waarmee hij mijn mond vulden. Gretig, zelf ook heel geil hiervan geworden, slikte in zijn sperma. Nadat Twan daar weer een beetje van was bekomen vroeg hij of ik nog even mijn slipje uit wilden doen, hij wou zo graag even mijn kutje zien, zei hij bijna verlegen. Ik heb nog even getwijfeld om het te doen, maar zei toch dat ik dat niet verstandig vond. Ik had hem lekker bevredigd en daar was het mij om te doen geweest. Mijn eigen geilheid kon ik thuis laten bevredigen, het kruisje van mijn slipje was ook nat, maar die avond ging het niet om mij. Twan zei dat hij het wel begreep, hij bedankte mij voor deze heerlijke avond en bracht mij tot aan het begin van onze straat. Daar hebben wij elkaar nog even intiem gezond en zei ik, dat ik hem nog zou bellen toen ik uitstapte. Met mijn BH in mijn tas kwam ik tegen 23.30 uur thuis, mijn man lag al te slapen toen ik naast hem in bed stapten. Hij werd even kort wakker, gaf mij slaperig een kus en viel weer als een blok in slaap. Ik kon nog niet in slaap komen, ik kreeg deze (stiekeme) geheime seksuele date met mijn broer niet zo maar uit mijn hoofd en gevoel. Ik begon mezelf te strelen, te knijpen in mijn tepels en langzaam zo stil mogelijk te vingeren. Binnen een paar minuten kreeg ook ik een bevrijdend orgasme naast mijn man en ben ik uiteindelijk ook in slaap gevallen. De volgende morgen stond ik op met een kater, althans mijn kutje gaf vocht over !!

Ik wist vanaf die dag dat ik mijn broer niet meer af en toe zou willen aftrekken en pijpen, om hem alleen te bevredigen. Ik wilden zelf ook door Twan fysiek en geestelijk bevredigd worden, ik was nieuwsgierig geraakt naar zijn bed prestaties. Ik wilde het zien en voelen wat hij mij meer kon bieden seksueel, dan mijn man.