Dochter is uitleen hoertje van haar vader
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 17 juli 2014 04:09

Saskia had best wel een goede band met haar vader, beter dan met haar moeder, maar haar vader had rare neigingen en zij kon er geen weerstand tegen bieden. Saskia was seksueel onderdanig en daar maakte hij misbruik van, ten zijner glorie en ik kan en mag alles gevoel. Zij had vaak ruzie met haar moeder, waardoor de moeder haar eigenlijk zelf in de armen van papa dreef, niet dat zij een seks relatie met haar vader had hoor! Saskia, niet al te groot, zestien jaar, heel lang bijna zwart haar, bruine ogen, slank doch niet mager, B cupje, alles op de juiste plaatsen, een zinderende geile onschuldige uitstraling, een type waar mannen massaal geil van worden, haar puurheid.

Hoi papa, zei ze en gaf hem een kus. Hij bewonderde haar, zijn dochter, zoiets moois ontsproten uit zijn zaad, tja dat eitje was maar bijzaak, haar vader met een tweede duistere IK! Ze was zoals gewoonlijk weer erg sexy gekleed, waarover ze vaak met haar moeder in tweestrijd leefde, behoorlijke ruzies, elkaar dagenlang niet aankijken, geen van beiden toegeven.

Haar moeder was jarig vandaag, dus liet ze een bos bloemen bezorgen, geen zin om het zelf te geven, vanavond weer veel familie over de vloer. Tijdens het diner was het stil, want ze hadden gisteren nog ruzie gemaakt. Pa was na het eten druk met spullen klaar te zetten, voor het verjaardag feest, hij maakte er altijd een soort van zelfbediening van, dan hoefden ze zelf niet de hele tijd te sjouwen. Je trekt wel wat fatsoenlijks aan, zei haar moeder, tegen haar, de eerste woorden sinds achtenveertig uur en dan kwam het er nog zuur uit. Saskia was kort af, maak ik wel uit!, en daar kon ze het mee doen. Zeg we houden het vanavond wel leuk, He?, zei pa en echtgenoot, die baalde van de oorlogs toestand in huis. Zo rond acht uur druppelde de eerste gasten binnen. Saskia had zich omgekleed, leuk rood bloesje, een push up bhtje, de bovenste knoopjes, uit een soort protest los, een best wel strak kort zwart sport rokje, wat haar ronde billen goed prijs gaf, en schoentjes met flinke hakjes. Slet!, siste haar moeder. Saskia lachte haar vriendelijk toe en begon aan de wijn, wat achttien jaar pas alcohol? Ze zocht haar nichtje Mandy op, de enigste van haar leeftijd, de rest was allemaal zo rond de vijftig, net zoals haar ouders, geschikt voor het bejaarden tehuis.

Hee..Mandy….
Hoi Saskia…

Naarmate er meer alcohol vloeide en de sfeer wat gemoedelijker en losser werd, wat Saskia vooral op merkte, doordat er af en toe een hand op haar kontje lag, Saskia, je wordt met de week mooier, zei ome Henk, dank je oom, zei dan beleeft terug, terwijl de hand zachtjes in haar bil kneep, zo van ons kent ons en dan mag dat, natuurlijk wel zo dat tante het niet zag. De kamer was nu aardig vol en ook Mandy voelde af en toe, zogenaamde per ongelukkig aanrakingen, is net als in de disco, zei ze lachend, tegen haar vriendin.

Ach, ja mannen zijn allemaal het zelfde, ze geilen op ons, reageerde die terug.

Groene blaadjes he, hihihihihi. Henk bleef vaak in de buurt van Saskia hangen en hoopte zo meer te zien, hij praat veel met haar vader en die knikte dan weer, begrijpend.

Pa kwam rond twaalven even bij zijn dochter staan, zeg Saskia, ga je even met Henk mee, de kelder in wijn halen? Huh?…wrom, kan hij ook wel alleen toch. Omdat IK dat zeg, en dat zei hij dan met andere stem, de dwingende stem van hem en dan wist zij al wel hoe laat het was. Oké……papa, zei ze gewillig, want zo wilde hij dat horen. Henk stond al in de gang bij de kelder deur te wachten. Hai, schatje, ga je mee, ik heb zin in jou, hij trok de deur los en duwde haar met zachte drang naar de trap, die hen in de oude gewelvenkelder voerde, twee meter dikke middeleeuwse muren.

Doe je bloesje maar uit, hijgde hij.

Saskia trok gewillig haar bloesje uit en voelde zijn handen bij de sluiting van haar BH, die hij vakkundig opende en ging voor haar staan en verwijderde het bhtje, het slijm liep hem al uit de mond en in zijn pantalon was al een flinke bobbel ontstaan. Jij bent een geil sletje He, ik heb je geile foto’s wel gezien hoor op die site, mannen opgeilen, He, en hij kneep in haar stevige tietjes en zij sloeg haar ogen neer en liet hem zijn gang gaan, papa moest immers trots en tevreden zijn op haar. Ze liet de geile en gore opmerkingen van haar af glijden en hij wist dat hij zijn gang kon gaan, dat sletje als lust slet gebruiken in de kelder, dat mocht van haar vader en het onderdanige sletje hield wel braaf haar mondje. Hij trok zelf haar slipje naar beneden en voelde aan haar gladde kutje, ze was vochtig, voelde hij, sletjes hoorden vochtig te zijn, onderdanige sletjes moesten penetratie klaar zijn. MMMmmmm…heb je een lekker kutje?, schatje. Ja, oom Henk.

Is jou kutje klaar om een harde pik toe te laten?

Ja, oom Henk, ik verlang naar uw grote dikke pik, hij drong met wat vingers naar binnen, ze kreunde, ze voelde nog lekker strak, viel hem op. Hij stootte een paar keer, diep met twee vingers, die drijfnat werden, van haar geil. Jij hebt gewoon een harde lul nodig, He, sprak hij met lustvertrokkene stem en likte zijn vingers af, vieze geile hoer, gore teef..ik..ik..neuk je vast tegen de muur, kreeg ze weer een lading gore taal over zich heen.

Nou maak mijn broek maar los en trek ,m uit, slet, des te eerder krijg je ,m er in! Saskia begon zijn riem los te maken, het knoopje en ritste de broek open, trok het naar beneden en hij tilde een voet op zodat ze de broek er overheen kon halen en zijn tweede voet, hij had geen slip aan? Ze werd ruw tegen de achtermuur gedrukt, hij drukte zijn knie tussen haar dijen, die geile dijen uit elkaar, teefje! Zet mijn lul tegen jou natte hoeren spleet!, commandeerde hij en drong even later diep kreunend, haar strakke kutje binnen. Ooooooooohhhhh….., reageerde ze, want ze was ook wel een geile slet, dat wist ze zelf ook wel, met diepe halen, nam hij het er van. Hij zou haar wel vaker mogen nemen. Geil….geil..geil…geillllllllll, schreeuwde hij uit.

Edwin, die net van het toilet af kwam, zag de dochter van zijn collega nog net met een oudere man de kelder in verdwijnen. Hij vond dat verdacht. Hij wachtte nog een tijdje op de gang en ze kwamen maar niet terug en aangezien er in die tijd ook niemand de gang op kwam, trok hij zijn stoute schoenen aan, de dochter was een lekkertje en hij vroeg zich af wat die twee deden? Edwin opende, de dikke kelder deur en hoorde toen rare geluiden, hij sloop letterlijk de trap af en wat hij toen zag, deed zijn lul vol pompen met bloed, geil..geil..geil, hoorde hij, die vent schreeuwen en zijn kont bewoog op en neer, het meisje stond tegen de muur, dus helaas zag hij daar weinig van, maar dat ze goed geneukt werd was wel duidelijk, aan haar gekreun te horen. Hij haalde zijn lul door de gulp naar buiten en begon er als een bezetene aan te rukken. Hij kwam te gelijk klaar met het meisje en door haar gillen van geilheid, viel zijn gekreun niet op en spatte zijn sperma over de trap treden. Edwin hengelde snel zijn lul de broek in en maakte dat hij weg kwam, met een gevoel van schaamte.

Henk loosde nu ook hevig kreunend, zijn sperma diep in haar sletten kutje, na een diepe stoot, hield hij zijn pik diep in haar en straal na straal schoten met kracht in haar en haar tieten werden bijna fijn geknepen, zo heftig was de explosie. Saskia voelde de man diep in haar spuiten, ze had het dus goed gedaan en papa kon tevreden zijn, hij hield dat bij in een soort van logboek. Henk zijn lul verslapte en Saskia voelde, de sperma langs haar dijen lopen. Henk propte twintig euro tussen haar tieten, zodat zij zich als een hoer betaald voelde, dat had hij niet hoeven doen, want ze moest zich gratis laten gebruiken. Ze trok haar slipje weer aan en ze verlieten de kelder. Henk gleed nog bijna uit op de trap. Saskia ging naar het toilet en veegde met toilet papier zoveel mogelijk de sperma van haar dijen en liep ook de woonkamer weer in, haar vader knikte goedkeurend.

Ze moest later nog een keer de kelder in, om de harde pik van oom Sjoerd te ontvangen, dit was dus zo ongeveer haar leventje. Ze moest voordat ze MOCHT slapen, eerst haar vader nog verslag doen, van de beide beurten en of de mannen goed en lekker in haar waren klaar gekomen, datum er bij, boek dicht en achter slot.

Saskia ging de dag er na, naar haar nichtje Mandy, de enigste die wist hoe haar vader was en natuurlijk was het Mandy wel opgevallen dat ze regelmatig een tijd weg was. Mandy had geen medelijden met haar hoor, het was nou eenmaal een geile slet dat nichtje van haar en dus riep ze na een half uur, papa…zij is er!!, en kwam Mandy’s vader naar beneden, die ook gisteravond nog op de verjaardag was geweest. Hij kneep waar zijn dochter bijstond, Saskia in haar tieten nadat zijn handen onder haar T-shirtje waren verdwenen, zonder dat er werd gesproken, trok hij nadat hij gretig in haar tieten vlees had gegraaid, haar slipje tot op haar knieën en ritste zijn dochter de broek van haar vader los en ramde hij zijn staal harde pik in het lichaam van de familie slet, zoals zij daar stond werd ze gepenetreerd en met diepe halen genomen, oeggg..oegg..oeggg..oegg..oeggg..oegg..oegg, kreunde hij hevig bij elke stoot. Saskia sloot haar ogen en genoot, ook deze pik neukte haar klaar, gewillig liet ze zich misbruiken, zo wilde haar vader het en voelde het geil van de man naar binnen schieten. Was ze lekker?, papa, vroeg Mandy na afloop, toen ze zijn slappe lul in de broek terug bracht en de rits dicht trok, als Mandy haar nichtje liet komen, hoefde ze zelf niet.

Saskia moest dat thuis bij haar vader melden, die eerst contact zocht om te horen of het verslag van zijn dochter wel klopte, voor hij het vermelde in het logboek. Hij zag het sperma langs haar dijen lopen en toch raakte hij haar niet aan, hij genoot er van hoe ze gebruikt werd, dat hij impotent was geworden, na haar geboorte en hij het haar verweet, wat natuurlijk onzin is, wist Saskia niet.

Saskia, wat ben je van mij?, vroeg hij en daar moest ze dan een vast staand antwoord op geven, ik ben je geile uitleen lust meisje, prevelde ze dan onderdanig braaf. Ik breng je vanavond naar een vriend in Katwijk, daar blijf je vannacht! Is goed papa. Saskia was er voor om honderden mannen per jaar te bevredigen, dat was zijn doel, daar was ze voor en ze zag er geil uit en was ook geil.

Saskia stapte na het diner, zeer kort gerokt in de auto en haar moeder sliste haar nog na, vieze slet! Papa reed rustig naar Katwijk en vertelde dat zijn vriend Sjaak heet en vierenzestig was en dat hij erg geilde op jonge meisjes. Papa vond haar het juiste type voor Sjaak. Je laat hem wel lekker in je klaar komen, He en je doet alles wat hij zegt.

Ja papa.

Ha, die Sjaak, hoe gaat het kerel. Je komt als geroepen Theo, want ik heb al zolang niet meer een sletje geneukt, gek wordt ik daar van! Is ze echt lekker?…Theo, want ze zat nog in de auto, dus Sjaak had nog niets gezien. Je weet niet wat je ziet Sjaak en zo GEIL als boter! Saskia…KOM JE, schreeuwde hij en wenkte ook naar haar, van komen. Saskia stapte uit en liep op de oude man af, die haar met verlekkerde blik bekeek en slijm van lust lekte uit zijn mond, God..Theo..dat..dat is een engeltje, lekker stevig slank, heerlijke dijen. Ja, Sjaak en die kan wel een stootje verdragen, jij brengt haar morgen vroeg naar school, zoals afgesproken en veel plezier met het sletje, en liet zijn dochter achter, bij een vriend van vroeger, die al een behoorlijke tent in de broek had opgebouwd.

Kom mee naar binnen, piepte Sjaak hijgend, terwijl zijn hand op haar kontje ruste. Jij bent goed onderdanig, HE?, lispelde hij. Ja meneer, ik ben om geneukt te worden bij u. Dat moet van je vader, He? Ja meneer, hij wil trots op me zijn en u mag alles met mij doen. Voor niets, He?, murmelde hij, terwijl hij zijn broek begon uit te trekken, van die knokige witte benen kwamen er te voorschijn, zijn ballen hingen een beetje buiten zijn witte onderbroek, grijs haar zat er op, op je knieën, zuig mij eerst maar eens leeg en wel door slikken, He, terwijl hij zijn onderbroek verwijderde. Hij zag het sletje voor zich op de knieën gaan en uit zijn lul van een cm of dertien lekte voorvocht, die verdomde zaadvragende ogen, van het mokkeltje, hij zou snel klaar komen, wist hij, daarvoor was de spanning te groot. Ze pakte de harde pik en sloot haar warme lippen er om heen, aaagghh, kreunde hij. Saskia begon er aan te zuigen en zoog haar wangen hol, af en toe haalde ze de pik er even uit om er aan te likken, ze masseerde zijn zak zachtjes. Ze keek hem aan, de bruine zaad vragende ogen, dat er zoiets bestond, zo mooi, zo compleet en ze kon goed pijpen, merkte hij al snel. Oooohh..ik..ik..ggg..ga al komennnnn, ze voelde zijn pik nog wat opzwellen en daar kletterde zijn waterige, oude opa sperma in haar mondje, hij schokte en kreunde luid. Saskia slikte zijn zaad door, want knoeien was uit den Boze.

Ooohh, wat pijp je goed zeg!, ik moet nu even bijkomen, ben niet de jongste meer..hahaha. Ga jij maar met opgetrokken benen op de bank zitten, dan kan ik naar jou kijken, mooi meisje. Saskia zo onderdanig als de pest, voldeed gelijk aan zijn verzoek. Saskia was dit alleen i.v.m. seks, buiten dat om, wat wel veel voorkwam natuurlijk, die seks, is ze een karate girl, dat moet even vermeld worden. Dus eigenlijk geen poesje om zonder handschoentjes aan te pakken, behalve dan tijdens de seks. Ze was horig..aan haar vader en voerde zijn opdrachten blindelings uit. Sjaak genoot, wat ziet ze er lekker uit, veel geil vlees om in te graaien en het was maar kwestie van tijd of zijn lul kwam langzaam weer op oorlog sterkte. Hij stoof op haar af, ik wil dat je op mijn schoot komt en me aankijkt terwijl je mij berijd, zo dat had ie slim bekeken, dan moest zij het werk doen. Sjaak ging naast haar zitten.

Saskia stond op en trok haar stringetje uit, draaide zich naar hem toe, ze zag zijn verlangende blik, hij had al tich jaren niet meer geneukt en al helemaal niet zoiets als haar. Moet u wel op die stoel daar gaan zitten, want zo kan ik me benen niet kwijt, wel als ik andersom ga, maar dan kan ik u niet aankijken!