Ik maak van mijn zusje en vrouw
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 20 augustus 2014 04:55

Jacqueline zit op haar bed als ik haar slaapkamer binnen kom lopen. Ze ziet er weer lekker uit. Ze is 16 jaar. en 1,63 lang en weegt een kilo of 50 verder bezit ze een paar mooie borsten maatje 85B met mooie roze tepelhoven niet groter dan een euromunt. Met twee geile tepels. Ze heeft een kort rokje aan met een leuk hemdje erop. Natuurlijke schoonheid als ze is, hoeft ze bijna geen make up te gebruiken. En met haar mooie blauwe ogen kijkt ze me aan. Ik ben haar oudere broer, 19 jaar. 1.96 cm hoog met een goed afgetraind lichaam. Niet zo gek, als je bedenkt dat ik beroepsmilitair ben. Door omstandigheden thuis, heb ik de zorg over mijn zus op mij genomen en wonen dan ook samen.

Je ziet er weer lekker uit zeg ik tegen haar. Prompt staat Jacqueline op en begint haar kleding en lichaam te showen. Je bent al een echte dame aan het worden zo, prijs ik haar. Jacqueline bloost. Jacqueline zegt; misschien wel een dame maar nog geen vrouw. Ik kijk haar vragend aan. Ze is ondertussen op haar bed gaan zitten, met twee handen stevig tussen haar benen geklemd. En als ik het mij niet verbeeld, beweegt ze zachtjes haar onderlichaam tegen die twee handen van haar. Nog steeds blozend verklaart ze dat ze nog maagd is en daarom nog geen vrouw is. Ik zeg tegen haar dat dat alleen maar goed is van haar, Waarop ze opspringt en hard roept dat ze geneukt wilt worden. Ze rukt haar rokje uit en staat nu met een mooi gladgeschoren kutje, waarop nog een klein plukje haar boven haar klitje prijkt. Met een mond vol tanden sta ik haar aan te gapen. Ze haalt een vinger langs haar kutje om hem vervolgens onder mijn neus te steken. Ik ruik haar geil en zie het schitteren op haar vinger van nattigheid. Ik heb het niet meer, en zonder na te denken trap ik mijn korte broek uit.

Ik sta met een stijve pik tegenover mijn lekkende zus.

Ik loop naar haar toe en steek mijn handen onder haar hemdje en begin haar lekkere tieten te masseren. Terwijl zij mij langzaam aftrekt. Dan pakt ze een kussen en gaat hierop met haar knieen voor me zitten. En voor ik het weet heeft zij hem al in haar mond. Maar ze neemt alleen mijn eikel in haar mond, die ze overigens heerlijk verwent alsof ze op een grote aardbei zuigt. Maar door alle geilheid, pak ik haar hoofd beet en ram mijn pik diep in haar keel. En neuk haar mond met krachtige stoten. Kwijlend en kreunend laat ze zich nemen. Nu ze beide handen vrij heeft, begint ze zichzelf te vingeren en haar klitje te beroeren. Ik begin haar wilder te neuken bij dit aanzicht. Waarop Jacqueline harder begint te vingeren, kwijlen en kreunen. Ik hou het niet meer en druk haar hoofd tegen mijn buik en ram mijn pik diep haar slokdarm in. Waar mijn ballen lijken te exploderen en mijn zaad diep in haar keel slinger. Door al dit geweld verslikt zij zich bijna, wat een geil gevoel aan mijn nakloppende pik geeft die nog steeds in haar keel hangt. Dan geeft zij zich over een komt gillend klaar met een orgasme die bijna een minuut aanhoudt.

Nog half van de wereld af door haar orgasme, pak ik haar op en leg haar op haar buik neer op bed. Ik pak haar heupen vast een trek ze een klein stukje op, Waardoor haar geile lekkend kutje eigenwijs tussen haar benen vandaan komt. Ik neem plaats achter en duw met een hand haar lippen opzij. Waarna ik mijn kloppend lid in een keer diep in haar nauw kutje drijf!! Ze geeft een korte gil terwijl gelijkertijd haar lichaam verstijfd. En gelijk weer ontspant. Dan begin ik haar te neuken. Eerst rustig aan, maar na aansporing van Jacqueline begin ik mijn lusten te botvieren op haar heerlijke sappige kut. Jacqueline giert het uit van geiligheid nadat ze drie keer is klaar gekomen. Blijkbaar heeft ze niet veel nodig, voel ik onder het neuken een hand aan mijn pik. En voor ik het door heb, steekt Jacqueline mijn pik in haar kontje. Deze is nog nauwer, ik begin te grommen van geiligheid en pak met twee handen haar nek vast en dwing haar omhoog. Terwijl ik haar poepgaatje nog steeds aan het uitdiepen ben. Dan laat ik langs de voorkant twee vingers in haar kutje verdwijnen. Nu ze beide gaten op gevuld heeft, blijft ze klaar komen.

Jacqueline heeft het zwaar met haar orgasmes.

Ik voel haar slapjes worden en til haar op en neuk haar verder tegen de muur. Harder harder hoor ik haar kreunen. Dan pak ik haar op, zonder dat mijn pik uit haar kutje floept, en ga op mijn rug op bed liggen. En trek haar tegen mij aan en begin als een opgevoerd Duracel konijntje mijn pik door haar kutje en kontje te jagen. Het lijkt wel een groot orgasme bij Jacqueline, ze blijft komen en komen. Door al dat rondvliegend geil en voortdurend aanspannend en samentrekkend kutje, kondigt mijn orgasme zich al snel aan. Met een zwaar zuigend geluid trek ik hem uit haar kutje en gooi Jacq op haar rug, klim snel op haar een druk haar tieten samen rond mijn pik. Elke keer als mijn eikel boven haar tieten uitkomt neemt ze hem in haar mond. Ooooooohhhh ik voel mijn zaad omhoog komen en spuit haar gezicht en tieten helemaal onder terwijl ik blijf neuken. Uit geput en onder het geil van elkaar liggen we op bed.

Zo nu ben je een vrouw en wat voor een!