Mijn stiefdochter wil meer
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 3 september 2014 01:30

Eindelijk was het dan zowel, na een hele week hard werken heb ik de hele vrijdagavond het huis voor mezelf. Mijn vrouw (Marieke) is bij vriendinnen en houdt een filmmarathon met een aantal “vrouwenfilms”. Ik ben allang blij dat het bij Sandra thuis is en niet bij ons: Van vier zwijmelende vrouwen en Hugh Grant films word ik niet erg enthousiast. Marieke en ik zijn inmiddels ruim vijf jaar samen en nog steeds gek op elkaar, maar soms is het gewoon goed om eigen dingen te doen. Marieke wordt dit jaar 40 terwijl ik net 32 ben geworden, maar we hebben nooit last gehad van dit leeftijdsverschil. Marieke had al een dochter (Inge) uit een eerdere relatie, maar 5 jaar geleden hebben we er direct voor gekozen dat ik de opvoeding aan Marieke zou overlaten. Inge is vorige maand 18 jaar geworden. Omdat ik Inge niet zo direct hoefde te corrigeren heb ik een goede band met haar op kunnen bouwen. Samen kunnen we lekker lachen of over bijna alle onderwerpen praten. Inge is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid van een meisje met een beugeltje tot een knappe jonge vrouw. Met haar 1.80m, lange benen, slank lichaam en lange blonde haren zou ze zo als fotomodel kunnen gaan werken. Uiteraard heeft ze aan aandacht van jongens geen gebrek. Hoewel ze al een paar vriendjes heeft versleten heeft ze nog nooit gevraagd of een vriendje mocht blijven slapen, of dat zij bij een jongen mag blijven slapen. Vanavond blijft Inge bij een vriendin (Daphne) slapen. Dit was dus mijn kans om lekker op de bank te hangen en een film uit te zoeken die Marieke nooit wil zien.

Om 22.00 zat ik er eindelijk helemaal klaar voor: De film 1408 in de DVD-speler en een koud biertje en een zak chips binnen handbereik. Ik had de gordijnen dicht getrokken en was languit op de bank gaan liggen. De film was net een half uur bezig toen ik de buitendeur open hoorde gaan. Tot mijn verbazing stapte Inge de kamer binnen met allemaal sneeuwvlokken in d’r lange blonde haar. Nog bibberend van de kou vertelde ze het verhaal: “Dat ik bij Daphne aankwam zijn we gelijk naar haar slaapkamer gegaan om lekker bij te kletsen en ons op te maken voordat we de kroeg in zouden gaan. We vonden allebei een mooi shirtje in de kledingkast van Daphne. In de spiegel leken we net zusjes met allebei een blauwe spijkerbroek en een licht T-shirtje. Alleen heb ik natuurlijk blond haar en Daphne donker haar. Op Daphne d’r kamer hadden we al een paar drankjes genomen, maar we deden ook nog even een drankje met Daphne d’r ouders voordat we weg gingen. We hadden onze jas al aan toen Daphne d’r moeder de kamer in kwam stormen met een halve joint in haar handen. Ze begon te schreeuwen dat ze die troep niet in huis wilde hebben. Daphne werd naar haar slaapkamer gestuurd met twee weken huisarrest en ik moest ook naar huis.

Maar we hebben echt samen geen joint zitten roken, het was zeker een oude joint van Daphne die bij het rommelen in haar make-up tasje op het bureau terecht was gekomen... En nu ben ik dus weer hier” zei ze met een pruillipje, “mag ik met jou meekijken met de film?”. Ik vertelde haar dat ik de film 1408 aan het kijken was, en hoewel het geen echte horrorfilm is, zit het er wel dicht tegenaan. Inge is al jaren fan van horrorfilms dus 1408 zou ze ook wel leuk vinden. In het kort legde ik uit wat er in het eerste half uur van de film was gebeurd: “De hoofdpersoon gaat allemaal locaties af waar mensen zeggen dat het spookt. Door daar een nacht te blijven slapen onderzoekt hij of er enige waarheid in het spookverhaal zit (wat eigenlijk nooit het geval was). Hij ging nu blijven slapen in kamer 1408 van een groot hotel, het verhaal is dat mensen een nacht in deze kamer niet zouden overleven. Inge schonk voor zichzelf nog een mixdrankje in en pakte voor mij een koud biertje. Ik wilde al rechtop gaan zitten om plaatst voor haar te maken op de bank. “Blijf maar lekker liggen” zei ze, “ik kom wel bij je liggen, dan kan ik weer een beetje warm worden”. Ze duwde mijn benen een beetje uit elkaar en nestelde zich tegen mijn borst aan terwijl ik mijn handen op haar slanke buikje legde.

Inge had het weer een stuk warmer gekregen denk ik, want ze werd steeds onrustiger en was lag continu een beetje te draaien. Ik voelde haar lichaam tegen mijn onderlijf aan schuren. Snel focuste ik mij weer op de film waar net de hele hotelkamer onder water kwam te staan. “Vindt je het jammer dat mama er vanavond niet is” vroeg Inge. Nee hoor, reageerde ik, we hebben het samen toch ook altijd gezellig?! Je hoeft niet alles samen met je partner te doen. “ja, dat lijkt me ook wel, vond ze, dat het leuk is om ook eens wat met iemand anders te doen”. De film werd spannender en spannender, ik voelde hoe Inge haar zweethandjes op mijn hand legde, blijkbaar vond ze het ook wel erg spannend. Ik was helemaal verdiept in de film, maar opeens merkte ik dat mijn hand op de linkerborst van Inge lag, met haar zweethandje nog steeds op mijn hand. Ik wilde mijn hand voorzichtig weer weghaalde en voelde haar harde tepel onder mijn vingers. Inge hield echter met haar hand de mijne op haar borst.

Weet je dat ik mama regelmatig hoor kreunen als ik in bed lig!” zei ze met haar blik neergeslagen. “Volgens mij vindt ze het wel erg lekker en fijn wat je allemaal met haar doet in de slaapkamer”. “Ik zou zo graag ook wel eens een echte stijve piemel willen voelen, en bij jou kan ik tenminste helemaal mezelf zijn”. Dit had ik helemaal niet aan zien komen, ik wist dat dit niet zou kunnen maar kreeg toch wel kriebels in mijn buik. “Lieverd, dit kan toch helemaal niet, wist ik uit te brengen. “Wat denk je dat je moeder ervan zou vinden wanneer ze dit te weten komt.” “Mama hoeft het toch niet te weten” reageerde ze. “Vindt je me dan niet aantrekkelijk? Alleen voor deze ene keer, dan weet ik tenminste wat ik kan verwachten bij mijn volgende vriendjes”. Hoewel ik wist dat het fout was om op haar voorstel in te gaan was ik toch al bezig om mezelf te overtuigen dat het wel zou kunnen. Het was tenslotte eenmalig en om Inge te helpen….. Marieke zou toch nog lang niet huis komen…. Inge is een ontzettend lekker ding, het zou geen straf zijn om met haar te seksen… en zo’n kans zou zich waarschijnlijk nooit meer voordoen…. “Oké schat”, ging ik schoorvoetend overstag, “maar jij moet precies aangeven wat je wilt, dit is jouw feestje”. Ze draaide zich met een grote glimlach op haar gezicht om en drukte een kus op mijn lippen. Onze lippen gingen van elkaar en we begonnen rustig te tongen.

Met mijn hand in haar hand begon ze haar borst te kneden terwijl onze tongen steeds heftiger om elkaar heen draaide. Inge verbrak de kus en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten. Met een ondeugende blik in haar ogen maakte ze mijn riem los. Ook de knopen van mijn spijkerbroek moesten er 1 voor 1 aan geloven. Ik deed mijn kont een beetje omhoog zodat ze mijn broek uit kon trekken. Ze streelde mijn inmiddels harde pik door mijn boxer heen. Inge trok de band van mijn boxer naar beneden zodat mijn pik stijf omhoog tegen mijn buik kwam te liggen. Voorzichtig pakte ze mijn ballen vast en trok mijn boxer daaronder zodat zowel mijn pik als mijn ballen helemaal vrij kwamen te liggen. Met haar handje streelt ze zachtjes langs de schacht van mijn pik. “Je mag hem wel stevig beet pakken hoor” zei ik. Met haar hand kon ze niet mijn hele pik omvatten. “en dan nu rustig op en neer bewegen, iets meer naar boven en iets minder ver naar beneden trekken, ja zo ja… dat vinden mannen lekker”. Ik ging nog iets verder onderuit liggen en bekeek genietend dit geile tafereel.

Verlekkerd keek ze naar mijn eikel die steeds tevoorschijn kwam. “Je mag hem wel in je mond nemen als je wilt” zei ik. Met haar tong likte Inge over mijn eikel, ze opende haar mondje en ik voelde haar warme mondje over mijn harde pik gaan. Ze nam mijn pik tot het randje van mijn eikel in haar mond om hem er vervolgens weer bijna helemaal uit te laten glijden. Wat een heerlijk geil mondje heeft die meid zeg. "Kun je mijn piemel ook iets verder in je mond nemen" vroeg ik. Ze keek me vragend aan maar probeerde het toch om steeds een klein stukje meer pik naar binnen te werken. Ze kwam tot halverwege mijn pik en toen kreeg ze hem echt niet verder meer naar binnen. Ze begon me vol overgave te pijpen waarbij het speeksel inmiddels over haar kin naar beneden droop. Na een paar minuten voelde ik het zaad in mijn ballen opborrelen.

“Stop maar schatje, stop maar even, anders kom ik zo meteen nog klaar in je mondje. Je bent me zo ontzettend lekker aan het pijpen"

Met een trotse grote glimlach op haar gezicht liet ze mijn pik uit haar mondje glijden. "Ik ben super nat geworden tussen mijn benen van die mooie pik van jou, wil je mij nu ook likken? vroeg Inge. "Natuurlijk lekker ding! Maar dan moet je wel naakt zijn". Ze stond op van de bank en maakte haar riem los. Wil jij me helpen met uitkleden? Ook ik stond op en met trillen handen trok ik het T-shirt over Inge d'r hoofd. Ze had een paars met zwarte bh aan, met een korte beweging klikte ik deze los achter op haar rug. Ze liet de bh over haar armen naar beneden glijden. Met mijn handen streelde ik haar naakte slanke bovenlijf. Ze had een kleine maar stevige b-cup die er in haar push-up bh imposanter uit had gezien, maar haar tepels staken keihard naar voren op kleine tepelhoven. Met mijn hand kneedde ik haar borst om me vervolgens te focussen op haar harde tepels. Een zucht ontsnapte aan haar lippen terwijl ze me zwoel aankeek. Ik knoopte haar spijkerbroek los, maar moest nog wat moeite doen om de strakke broek naar haar enkels te trekken. Haar stringetje was hiermee een stuk naar beneden gekomen zodat haar blanke kale venusheuvel grotendeels bloot kwam te liggen. Ik schoof haar string verder naar beneden totdat ik goed zit had op haar kutlipjes. “wow, wat een ontzettend mooi kutje heb jij” riep ik uit, “zo'n mooi kaal kutje heb ik nog noot gezien”.

Inge glunderde helemaal van trots.

"Ga maar lekker op de bank zitten met je benen opgetrokken" zei ik. Ze maakte het zich lekker gemakkelijk op de bank, waarna ik op mijn knieën voor de bank ging zitten. Wat zat ze er heerlijk geil bij zo, ik duwde haar knieën nog iets verder uit elkaar zodat ik goed bij haar kutje kon. Ik wilde niet direct aanvallen op haar geile kutje maar drukte allemaal kusjes op haar schaamheuvel en haar schaamlippen. De geur van het jonge kutje drong in mijn neus. Ik werd gek van die geur en kon me niet langer inhouden en stak mijn tong diep in haar kutje. Mmm wat een heerlijke smaak heeft dit geile kutje van Inge! Ik ga met mijn toch op en neer langs de binnenkant van haar schaamlippen waarbij ik af en toe een kort likje over haar klitje geef. Het klitje van Inge steekt duidelijk naar voren en steeds vaker bewerk ik haar klitje met mijn tong. Met mijn tong geef ik korte snelle likjes over haar clitoris terwijl ik een vinger langzaam haar neukgrotje in druk. Ook mijn tweede vinger verdwijnt makkelijk haar geile kutje in. Al likkend over haar klitje ga ik opzoek naar haar G-spot. Deze dubbele bewerking werd Inge al snel teveel, half kreunend half gillend kwam ze klaar. Ik pompte hard door met vingers in haar geile kut om haar orgasme te verlengen.

Uitgeput en nog nahijgend liet Inge zich achterover vallen op de bank. Ik liet mijn vingers uit haar kutje glijden, mijn hele hand was zeiknat van het geil van mijn geile tiener. "Wat kun jij een vrouw laten genieten zeg! Wat ben je toch een lieve lekkere man. Ik wil dat jij degene bent die mij ontmaagd en niet een of ander jochie die op dat moment mijn vriendje is, maar die niet weet wat hij doet". Ze wachtte mijn antwoord niet af en ging gelijk verder. "Ik wil dat je me neemt waarbij ik niets te vertellen. Niet als je stiefdochter, maar als een geile jonge meid die een pik nodig heeft. Pak me maar bij m'n heupen en laat me voelen hoe lekker je bent". Inge stond op van de bank en ik wilde direct haar voorbeeld volgen. “Kom je over 5 minuten achter me aan? Dan ga ik alvast op mijn eigen bedje liggen en doe ik net af ik slaap. Wat ik ook roep op dat moment, ik wil je pik in men voelen spuiten. Wil je dat voor me doen?". Ga maar schat, ik kom zo achter je aan zei ik. Ze pakte haar kleren op en liep naar de trap. Ik keek genieten naar die strakke billetjes die uit mijn gezichtsveld verdwenen. Ik stond op van de bank en pakte achteruit de lade van de kast een verstopt pakje sigaretten. Hoewel ik nog niet was klaargekomen had ik toch behoefte om de spanningen in mijn lijf een beetje tot bedaren te brengen. Nadat ik mijn sigaret buiten had opgerookt liep ik naar de kamer van Inge. Haar slaapkamerdeur stond al op een kier. Inge had twee nachtlampjes aangezet zodat ik haar mooi kon zien liggen. De deken had ze half over haar rug gelegd, maar haar naakte billen lagen bloot en uitnodigend.

Ik liep naar haar bed en streelde haar zachte billen. Af en toe trok ik haar billen uit elkaar en ging met mijn vinger over haar bruine sterretje naar haar natte kutje. Inge kreunde zachtjes maar hield zich nog steeds slapend. Ik kleedde me helemaal uit en ging op mijn knieën tussen haar bennen zitten. Mijn arm schoof ik onder haar buik om haar zo naar me toe te kunnen trekken. Haar billen kwamen steeds dichter naar mijn pik toe, terwijl Inge met haar hoofd op haar armen nog steeds op het bed lag te "slapen". Met een hand pakte ik haar heup beet en tegelijkertijd leidde ik met mijn andere hand mijn pik naar haar natte gleuf. Met twee handen op haar heupen trok ik haar naar kont achteren waardoor haar rug nog holler werd, mijn pik drukte ik langzaam naar voren zodat deze steeds verder in haar kutje verdween. Ik liet haar even wennen aan het gevoel van een pik in haar kutje en begon haar rustig te neuken. Ze deed net alsof ze nu net wakker werd.

“Wat? Wat? Nee, nee, mijn maagdelijke kutje” kreunde ze.

Ze draaide naar gezicht naar me toe “Thijs, ben jij het? Wat doe je? Waarom…? Nee, Nee,”. Mmmm dus dat was haar geile fantasie, willoos genomen worden... Ik verstevigde met grip op haar heupen en begon harder op haar kutje in te beuken met mijn dikke pik waardoor haar gezicht in d’r kussen werd gedrukt. Haar ademhaling werd sneller en sneller waarbij ze ook steeds dieper begon te kreunen. Dit was te geil voor mij, met krachtige stralen spoot ik mijn zaad diep in haar kutje. Ook Inge kwam hierdoor klaar waarbij ze een haast dierlijk geluid produceerde. Ik neukte nog even rustig door en trok mijn pik uit haar terug, het sperma begon al bijna uit haar kutje te komen. Snel liep naar de badkamer om een handdoek te pakken voordat er allemaal vlekken op het bed zouden komen.

Inge keek nog eenmaal uitgeput naar de webcam en viel toen uitgeput in slaap. Aan de andere kant van de lijn verbrak Daphne de verbinding...