Mijn zomervakantie bij tante Julia
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 12 september 2014 06:15

Rogier ging deze zomervakantie een paar weken bij zijn tante Julia ging logeren. Tante Julia was drie jaar jonger dan zijn moeder en haar enige zuster. Zij was nooit getrouwd en leidde een degelijk leven als pianolerares in een bescheiden provincieplaats. Het was al enige jaren geleden dat Rogier haar gezien had. Ze was een vrij kleine vrouw van voor in de veertig met kort blond haar in kleine krulletjes en grote grijze ogen. Ze was uitgesproken mollig op de goede plaatsen, hoewel niet echt dik. De zon stond hoog aan de hemel toen Rogier uit de trein stapte. Tante Julia kwam hem afhalen, na enig zoeken zag hij haar korte maar kordate figuur tussen de menigte. Ze kuste hem op beide wangen en nam n van de koffers van hem over. Met stevige pas liepen ze naast elkaar het station uit. De koffers verdwenen in de achterbak van haar auto en even later reden ze het stadje in.

Ze vroeg hem hoe het met zijn ouders ging, of hij aan sport deed en of hij al een meisje had. Hij gaf beleefd antwoord op haar vragen en keek naar de omgeving. Af en toe gleed zijn blik naar haar knien die in haar panty onder haar rok vandaan kwamen en mee bewogen wanneer ze de pedalen bediende. "Waarom bent u eigenlijk nooit getrouwd tante?" vroeg hij terwijl op het zelfde moment spijt kreeg van zijn impertinente vraag en bloosde. "Ach jongen" zei ze. "Het is er gewoon nooit van gekomen, ik heb wel een paar keer verkering gehad maar het liep niet goed af." Rogier wist niet goed meer wat hij moest zeggen en zweeg de rest van de rit.

Die avond zaten ze voor de televisie.

"Ben je niet bang dat je je verveeld hier?" vroeg ze. "Nee tante, ik kan hier in de omgeving wandelen, daar houdt ik van, bovendien heb ik boeken bij me." Hij keek naar zijn tante, ze zat onderuit gezakt op de bank waardoor haar rok wat op was geschoven, opeens zag hij dat ze geen panty droeg maar kousen. Het nylon was afgezet met een brede kanten rand. Daarboven was een klein stukje van haar mollige dij te zien. Hij staarde naar het weke blanke vlees, het bloed steeg naar zijn wangen. Ze zag zijn verwarring, natuurlijk, de jongen was nog onervaren. Ineens welde een plan in haar op, als ze het niet al onbewust van plan geweest was. Ze zou hem verleiden. Al veel te lang had ze geen minnaar gehad. Ze voelde de spanning in haar buik opkomen. "Weet je dat je een hele knappe jongen bent?" vroeg ze terwijl ze hem aankeek.

Zijn keel zat dicht, hij voelde zijn erectie groeien met zijn verwarring, hij voelde dat hij een kop als een biet kreeg. Tante schoof nog wat verder onderuit waardoor de rok nog meer opschoof en haar blanke dijen toonde, hij zag nu dat de kousen werden opgehouden door jarretels. Hij hapte als versteend naar adem. Hij zag nu haar rode kanten broekje. Zij bleef hem aankijken.

"Ik ben de laatste tijd erg eenzaam Rogier" zei ze hees.

Ze liet haar linkerhand naar beneden dwalen en streelde de binnenkant van haar dijen terwijl ze ze iets uit elkaar deed. Speels wreef ze over het kruis van haar broekje. "Je wil vast wel zien wat hier onder zit", glimlachte ze hem toe. Hij knikte ademloos, zijn nu harde stijve lul klopte in zijn broek, hij voelde zich volkomen weerloos, het zweet brak hem uit. Hij had zijn benen over elkaar geslagen om zijn erectie te verbergen maar het enige resultaat was dat hij nog harder werd. Tante ging voor hem staan en wreef over haar zware borsten die duidelijk afgetekend stonden in haar witte blouseje. En voor n maakte ze tergend langzaam de knoopjes los. Daarna liet ze het dunne geval de kamer in fladderen. Ze draaide met haar heupen en vatte met beide handen haar grote ballen, knedend en strelend. Ze voelde zijn blikken op haar huid branden. Ze maakte haar BH los en deze volgde het blousje, nu bevingerde ze haar tepels, kneep erin en draaide eraan. Ze waren keihard, intussen voelde ze zich vochtig worden tussen haar benen. Even later stapte ze uit haar rok en danste voor hem. Haar grote tieten schommelden. Ze draaide zich om, van achteren zat haar broekje als een veter tussen haar billen die bol en mollig voor zijn ogen wiegden. Zijn erectie in de strakke broek begon pijn te doen. Langzaam kwam ze nu op hem af en ging op zijn schoot zitten.

"Pak ze maar!", zei ze.

Streel mijn grote borsten maar, ze zijn er dol op en ik ook. Als in een droom bevoelde hij haar borsten, liet zijn handen verkennend de rondingen volgen. Ze sloeg haar armen om zijn hals en kuste hem op zijn mond. Haar tong gleed naar binnen. Hij verstrakte en voelde zich ontladen, zijn warme zaad in zijn onderbroek uitvloeien. Ze klemde zich stevig aan hem vast, bleef hem kussen. hun tongen voerde een wilde dans uit in hun mondholten. "Tante, ik..." begon hij toen ze een moment ophield. "Ja jongen, ja lieve jongen," zei ze zwoel ."Dat heb ik echt wel gemerkt, ben je dan zo geil op je hete tante?" Daarop kuste ze hem weer, n van haar handen was afgezakt naar zijn kruis, ze kneedde zijn ballen door zijn broek heen, voelde hoe zijn lid zich weer begon te verstijven. Ze liet hem even los en liet zich op haar knien zakken. In n snelle beweging opende ze zijn gulp en trok zijn broek naar beneden, hij werkte mee, tilde zijn billen op zodat ze zijn broeken naar beneden kon doen, zijn onderbroek voelde vochtig-kleverig aan.

"Oh wat een mooie lul heb je daar voor je tante knul!"

Ze liet haar vaardige handen er mee spelen, al snel stond hij alweer hard en kloppend overeind. Ze nam hem in haar mond, liet haar tong over de gladde eikel spelen en zoog erop met holle wangen. Haar hoofd bewoog ze langzaam op en neer. Hij kreunde. Tenslotte liet ze hem los. "Weet je wat we nu gaan doen?" vroeg ze. "Neuken?" wist hij eruit te krijgen. Ze trok nu haar slipje uit...

"Naaien, neuken, ketsen, kieren, pompen, vozen, raggen, wippen, fleppen en de rest."

Ze had een verhitte blik in haar ogen, ze was bloedgeil geworden van deze verlegen knaap. Ze voelde haar overwicht. Bovendien zou ze hem ontmaagden, een man van hem maken, hem in twee weken opvoeden tot een minnaar van formaat. Jonge jongens waren zo geil, bedacht ze, die konden soms wel vier of vijf keer spuiten. Ze zou hem helemaal leeg melken met haar ervaren mond en kut. Ze zou hem leren beffen, leren kontneuken, alles wat er maar in haar fantasie op zou komen.

"Vooruit!" beval ze. "Kleed je helemaal uit."

Hij gehoorzaamde, in grote haast trok hij alles uit. Zijn harde paal stond steil omhoog tegen zijn navel aan te wippen. "Naar boven" zei ze. "Loop voor me uit de trap op naar mijn slaapkamer." Ze liep achter hem aan de trap op, zag zijn stevige jongensbillen bewegen. Haar slaapkamer, waar de gordijnen al dicht waren, was spaarzaam verlicht. "Op je rug op het bed" zei ze. Hij deed het. Met als enige nog haar kousen, jarretels en pumps aan boog ze zich over hem heen, kuste en knabbelde aan zijn tepels, liet haar zware borsten over zijn borst en buik strelen, over zijn trillende pik. De zachtheid ervan maakte hem buiten zinnen. Op haar hurken ging ze boven zijn steigerende lul zitten en liet zich eroverheen zakken. Hij greep haar grote schommelende borsten. Een dierlijk gegrom welde op uit zijn keel. Ze wipte bedreven haar kont op en neer, haar schede strak om zijn gezwollen paal schroevend. Ze voelde een orgasme aanrollen, kneep met twee vingers in haar klit en verkrampte.

"Oeoeoe!" loeide ze. "Ja, ja, spuit me vol met die heerlijke leuter van je, ik, ik, oh, ja oe, je spuit." Ze slingerde in opperste vervoering haar hoofd heen en weer. Hij spoot zoals hij nog nooit had gespoten, leegde zich kwak na kwak in haar samentrekkende kut. Jammerend viel ze voorover. "Geef het me lieveling," hijgde ze in zijn oor. "Spuit het allemaal in me." Zijn hart bonsde als een bezetene. Ineens moest hij lachen, alle opgebouwde spanning werd ontladen, zij lachte ook. Hikkend van het lachen lagen ze op elkaar. "Kan je nog een keer?" vroeg ze toen ze enigszins waren bijgekomen. Hij knikte trots.

Ik kan wel vier keer tante!

Eerst even douchen, zei ze. Lekker samen onder de warme straal. Hij volgde haar naar de douche, ze had haar kousen en gordeltje uitgedaan. Met z'n tween stonden ze er naakt onder, ze waste zijn lul, zeepte hem overvloedig in en trok er intussen aan. Hij mocht haar borsten inzepen en liet zijn handen door het zachte schuim over haar tieten gaan. Speelde met de tepels die zich opnieuw verharden, evenals zijn lul die onder haar gevoelige vingers ook alweer overeind kwam. Ze droogden elkaar af en gingen weer naar de slaapkamer, ze voerde hem mee aan zijn pik. Ze gingen naast elkaar op bed liggen. Ze leidde zijn hand naar haar spleet.

Ik zal je leren vingeren.

Hij was een snelle leerling, pompte met twee vingers in haar kut en bewerkte met zijn vochtige vingers het gevoelige knopje bovenin. Hield met ring en wijsvinger haar lippen uit elkaar om met zijn middelvinger zacht maar snel over haar klit te strelen. Haar sappen stroomden rijkelijk, ze begon onrustig met haar bekken te bewegen, zachtjes steunend. Kus mijn tepels, lik eraan, gaf ze aanwijzingen. Hij zoog aan haar tepels die de verrukkelijke bekroning van haar fantastische tieten waren. Met zijn vrije hand streelde en kneedde hij de grote bollen. Langzaam daalde hij af naar haar spleet, onderweg een kusje op haar navel gevend. Hij snoof de heerlijke ziltige geur van haar pas gewassen kut op. Hij had al geen aanwijzing meer nodig, hij knabbelde en sabbelde zachtjes op haar binnenste schaamlippen en vond met zijn tong haar klit. Ze slaakte een kreet.

"Ooh, daar jongen, lik me daar."

Hij liet zijn tong op en neer over haar gevoeligste plekje flitsen. Opeens begon ze hevig te schokken, ze klemde haar dijen om zijn hoofd, bereed zijn gezicht met haar klapperende kut, ze kwam gillend klaar. Even later ontspande haar klem. "Dat moet je goed onthouden jongen, zo krijg je elke vrouw gek, het is het lekkerste wat er is. En omdat je me zo zalig verwend hebt zal ik jou ook wat lekkers geven, je mag in mijn kontje." Ze pakte een tube glijmiddel uit het nachtkastje en vette zijn harde paal in. Ze ging op haar knien voor hem liggen en stak zelf een vinger in haar kontgaatje.

Daar moet hij in knul, ram me een ongeluk met die heerlijke zwengel van je. Hij ging achter haar op z'n knien, richtte zijn kloppende orgaan op haar anusster en stootte toe, een hoog geluid ontsnapte haar. Hij greep haar bij haar heupen en begon onbeheerst te stoten. Haar poepertje sloot strak om zijn pik. Het was nog lekkerder als in haar mond of haar kut. Hij gaf haar er flink van langs, pompte hem er tot de wortel in, waarbij zijn ballen tegen haar kut klotste. Stootte dan weer snel, dan weer langzaam, hij gromde, voelde dat het niet lang meer kon duren. Zij lag jammerend en jankend onder hem, genoot van zijn brutale aanpak. Maar ze wilde hem nu zien, ze liet zich plat op bed vallen waarbij hij uit haar poepgaatje floepte.

Ze draaide zich om en begon hem af te rukken, haar bezweette tieten tegen zijn benen aanduwend. Vrijwel meteen spoot de fontein van heet zaad over haar gezicht en borsten. Ze nam hem in haar mond en zoog hem tot de laatste druppel leeg. Zijn slap geworden lul lag op haar tong maar ze was nu helemaal door het dolle heen en bleef hem zuigen en verwennen met haar mond. Het duurde nu geruime tijd maar ze kreeg hem opnieuw overeind, zich intussen vingerend. Ze zoog net zo lang tot hij weer kwam. Hij schoot in haar mond, ze slikte alles door. Intussen was ze op haar eigen vingers ook klaargekomen. Meteen toen hij uit haar mond gleed rolde hij opzij en viel als een blok in slaap. Ze kon het hem niet kwalijk nemen, hij had goed zijn best gedaan. Ze pakte haar vibrator uit het nachtkastje en trilde zich nog eens klaar. Ze was aangeland in een toestand van extase waarvan ze uit ervaring wist dat alleen de uitputting haar ervan kon verlossen. Het was al volop licht toen ze tenslotte tegen hem aan in slaap viel.