Moniek een onverzadigbare slet DEEL 2
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 3 oktober 2014 01:49

DEEL 2 - Zoals beloofd zal ik jullie het vervolg van mijn geile seksleven openbaren. Om te begrijpen hoe het allemaal is ontstaan is het, denk ik, wel handig om eerst DEEL 1 te lezen. Na de avond dat papa me voor het eerst genomen heeft en mijn broer ook de geneugten van mama's kut had geproefd, gingen alle remmingen aan seks in ons gezin overboord. Papa neukte me als hij er zin in had of als ik zelf naar zijn pik verlangde en mijn broer kon het geile lijf van mijn moeder niet met rust laten. Zeker in het begin kreeg mama dagelijks een paar beurten van hem. Hij neukte haar in haar bek, kont en kut, je kan wel zeggen, hij spoot z'n sperma in al haar lichaamsopeningen. Toen mijn broer, een jaar geleden, met mij was begonnen, is mijn nauwe kontje met een butt-plug opgerekt, zodat hij me ook van achteren kon nemen. Het formaat van zijn jongenspiemel kon ik al snel hebben. De mannenpik van mijn vader is echter wel even andere kost. In mijn kut kon ik die pik wel hebben, maar mijn kontje zou misschien wel uitscheuren. De oplossing kwam weer met een paar, in grootte, elkaar opvolgende butt-plugs. Door een aantal weken mijn kontje hiermee te trainen kon ik daarna in net zoveel lichaamsopeningen geneukt worden als mama.

De seks met papa, als oudere man, beviel me heel wat beter als het vozen met die knullen in het honk. Er ging een wereld voor me open voor het genot dat een oudere man me kon verschaffen. Die jongens kwamen soms al na een paar stoten in me klaar en bij het pijpen had ik in no time een bek vol met hun zaad. Als ik zelf dan een paar keer kon klaarkomen had ik een lucky day. Mijn vader kon kon het echter zeker wel een 20 30 minuten volhouden voor hij klaarkwam. Bij een tweede ronde kwam zijn ontlading pas n een uur of zo. Hij liet mij dan het ene orgasme n het andere krijgen met zijn goddelijke pik,lekkere vingers en heerlijke tong.

Voor mijn hartvriendin Nelly had ik geen geheimen, dus ik kon bijna niet wachten om haar te vertellen dat ik met mijn vader neukte.We hadden al een paar keer met elkaar zitten dollen hoe het zou zijn om door een volwassen man geneukt te worden. Toen ik dan ook vertelde dat ik het met mijn vader deed, werd Nelly bijna groen van afgunst. Ze wilde alles weten wat hij allemaal met me deed. Ik beloofde haar dat ik net zoals met mijn broer, aan mijn vader zou vragen, of hij ook Nelly een beurt wilde geven. Een paar dagen later werd Nelly in ons gezin ook door mijn vader geneukt.

Wat ik nu ga vertellen gebeurde een paar maanden later.

Ik het eerste deel heb ik al verteld dat de bovenverdieping bij ons thuis, was verbouwd tot een ruimte waar pa en ma hun vrienden uit het swingerwereldje ontvingen.Er lagen matrassen op de vloer en de hele verdieping was als het ware als een bordeel ingericht. Regelmatig kwamen er overdag of s'avonds mannen en vrouwen langs waarmee pa en ma dan naar boven gingen. Uiteraard was ik er snel achtergekomen dat die kwamen om seks met pa en ma te hebben.

Op een woensdagmiddag toen ik vrij van school was, was ma weer met 2 mannen naar boven gegaan. Toen ze een tijdje later die mannen uitliet en weer terugkwam in de huiskamer zag ik, dat ze een paar bankbiljetten in een portefeuille in de la van het dressoir deed. Ik zei meteen recht voor z'n raap, zoals ik nu eenmaal in elkaar zit: " Nou ma, neuk je ook voor geld?" Mama zei: "Ach meisje je hoeft dat niet altijd gratis te doen, er zijn mannen die er graag voor willen betalen."

Op vrijdagavond is het zo'n beetje de vaste partyavond van het swingerclubje. Of ze komen bij ons of pa en ma gaan naar een ander adres. Niet alleen stellen zijn lid van dat clubje, ook single mannen en vrouwen zijn welkom, als ze worden toegelaten door overige leden.

Ik had er al een tijdje over gedacht om pa en ma te vragen of ik ook mocht gaan meedoen. Die woensdagmiddag vond ik dat een goed moment om het er eens met haar over te hebben. Mama bleef eerst even stil op mijn vraag, keek een beetje bedenkelijk en zei dat ze er eerst met mijn vader over wilde praten. Voor mijn gevoel zat ik al gebeiteld, ik wist dat ik van mijn vader, in feite alles gedaan kon krijgen.

Die avond kwam mijn vader rond de klok van 6 uur thuis. Mama ving hem op en ze gingen naar de slaapkamer. Toen mijn vader de huiskamer binnenkwam was ik heel nieuwsgierig wat de uitslag van mijn vraag was. Papa zei echter helemaal niks. Hij had inmiddels zijn kantoorpak uit gedaan en was lekker bloot op de bank gaan zitten. Hij had een slappe pik en ik ging op m'n knietjes voor hem zitten om hem te pijpen.

Zijn slappe leuter werd in mijn mond harder en harder en nam de bekende proportie aan waar ik in feite aan verslaafd ben. Je zou me toen al een zaadslet genoemd kunnen hebben. Ik hield even op met pijpen, keek hem aan, en vroeg hoe hij wilde klaarkomen in mijn mond of in mijn kut. "Klim er maar op", zei hij. Ik ging op z'n schoot zitten en liet m'n kut heel langzaam over z'n pik zakken. Ik bleef het als altijd een zalig gevoel vinden als zo'n echte mannenpik bij mij naar binnendrong. En die goddelijk neukstaaf me zo zalig gevuld gevoel gaf; daar kan geen vibrator of dildo tegenop. Ik bleef lekker stil zitten en ik voelde het bloed in z'n lul in m'n nauwe kutje pulseren.

Mijn moeder had me een techniek geleerd om met de spiertjes in mijn kut een pik als het ware uit te melken. Die techniek is onder andere gebaseerd op bekkenspier oefeningen. Juist omdat ik zo nauw was en de lul van mijn pa fors dik, ging mij dat kunstje goed af. Ik kon pa hiermee met zijn pik ook heel lang het genot verschaffen van die heerlijkheid tussen mijn benen, zonder dat hij snel klaarkwam. Voor mij was het ook een heerlijk gevoel om het aanhoudend pulseren van die dikke pik diep in me te voelen. Pa frommelde een vinger bij mij naar binnen om in mijn klitje te kunnen knijpen. Ik kom op die manier een paar keer klaar, zonder dat pa tot ontlading komt. Maar als dat uiteindelijk toch gebeurt, dan zijn de schokken waarmee hij z'n ballen in m'n baarmoeder leegspuit zo intens, dat ik zelf ook hijgend, rillend en kronkelend tot een hoogtepunt kom.

Ik bleef zitten, ik weet dat pa niet veel tijd nodig heeft om weer zo hard te worden dat hij opnieuw dat goddelijke neuken kon hervatten. Ik leunde achterover, er wel voor zorgend dat zijn lul in me bleef. Pa kneedde met beide handen m'n tietjes en trok zachtjes aan m'n tepels. Hij beet in mijn oorlelletje en fluisterde in m'n oor: "ma vertelde dat je vrijdagavond met ons mee wil doen". "Ja mag ik?", fluisterde ik terug. "Ja, jij en je broer mogen er wat ons betreft bijkomen". "Mag Nelly ook?", vroeg ik meteen. "Ok, Nelly mag er ook bij", zei pa.

Ik voelde dat m'n kutje inmiddels weer als een strakke handschoen om z'n lul zat geklemd en dat pa klaar was voor een volgende ronde. "Neem me nu van achteren pa", fleemde ik. Pa omarmde me, stond op en liet me voorover naar de grond zakken. Ik steunde nu op m'n handen en knien en pa trok zich terug uit m'n kut en stootte z'n pik in m'n poepgaatje. Langzaam het tempo opvoerend bereed hij vervolgens m'n geile reet. Opnieuw raasde een paar orgasmes door m'n lijf en kwam pa na een tijdje hijgend en kreunend in m'n reet klaar. Ma had intussen de tafel gedekt en terwijl het sperma uit m'n kut en kont droop ging ik aan tafel.

M'n broer die inmiddels ook al wist dat hij lid van het particuliere seksclubje mocht worden, zat weer zoals gewoonlijk stoer te doen dat hij al die kutten van die ouwe wijven zou neuken tot ze scheel zagen. "Ik vind dat je moeder anders nog aardig helder uit haar ogen kijkt", merkte papa fijntjes op. "Of heb je je tot op heden ingehouden en niet al je capaciteiten tentoongespreid?" M'n broer deed er verder maar het zwijgen toe.

Bij het toetje vroeg ma me hoe m'n lesrooster er de volgende dag uitzag. "Waarom wil je dat weten" "Nou als je s'middag op tijd thuis kan zijn, wil ik met je gaan winkelen bij Cor". Ik wist dat ze met Cor de eigenaar van een seksshop bedoelde, die ook lid van het seksclubje was en aan zijn medeleden leuke kortingen op zijn assortiment gaf. "Als je je vrijdag bij ons aansluit is het wel zo leuk als je dan ook wat geile lingerie hebt om te dragen", vervolgde mama. "Ja, spannende lingerie is vaak nog geiler dan helemaal naakt", zei pa. "Maar uiteindelijk gaat het alleen maar om je kut en je tieten h", grinnikte m'n broer. "Hou jij nu eens even je grote bek", bromde pa tegen hem.

Volgens mijn lesrooster was ik de volgende dag vanaf half vier vrij. Ik had Nelly gebeld dat ze ook moest komen. Met de vrouw van Cor hebben Nelly en ik die middag een stel geile lingerie setjes uitgezocht Nelly's keus was gevallen op netkousjes en mijn keus was zwarte nylons met een kanten boord. Daarbij dan voor ons beiden een jarretelgordeltje met een openkruis stringetje en voor mij ook nog een kwartcup bh'tje. Nelly die nog bijna niks aan tietjes had, stond zo'n kwartcup bh'tje alleen maar belachelijk. Haar pre was weer haar kinderlijke uitstraling waar veel mannen op geilen. Kortom: we waren klaar voor een nieuwe fase in onze jacht naar seksueel genot.

Mama was met Cor in het woongedeelte boven en ik kon wel raden wat die twee daar uitspookten. Mama was heel enthousiast over mijn keuze aan lingerie. Het stringetje zat als gegoten om mijn kontje en strak om de buitenkant van mijn dikke schaamlipjes, die daardoor goed geaccentueerd werden. Mama zei: "een man hoeft niet eens je stringetje opzij te doen en alleen maar je benen iets te spreiden, om zo bij je naar binnen te kunnen stoten. Daarna zijn we ook nog naar een schoenenwinkel geweest, waar Nelly en ik high heels hebben aangeschaft.

Mama d'r kut heeft van die lubberende schaamlippen, die een stukje naar beneden hangen. Papa noemde het zijn lust bloemblaadjes. Hij zei vaak als hij z'n pik in haar stootte: "even m'n zaadvragend roosje bemesten". Met een openkruis string geven die lubberende schaamlippen dan een heel opwindende aanblik. Nelly en ik hebben die avond op hooggehakte benen onze lingerie aan papa en m'n broer geshowd. Papa vond ons er uitzien als hele smakelijke hoertjes. Ik was trots met het feit dat ik volgens papa nu de status van hoertje had bereikt.

Op vrijdagavond kwamen successievelijk de deelnemers aan de seksparty binnendruppelen. Rond 9 uur dacht papa dat we wel compleet waren. Mama nam Nelly en mij toen mee naar boven en stelde ons voor aan het gezelschap. Die bestond uit stellen van begin 20 tot ergens in de 60 en een aantal single mannen en vrouwen. Het waren overwegend ouderen. Om kennis te maken maakten Nelly en ik een soort ererondje over de zolder. De meeste mannen en vrouwen voelde me bij het zoenen even tussen m'n benen of deden een paar vingers in mijn kutje. Sommige gaven me ook een kusje op m'n tepel of zogen even aan m'n tietjes.

Mama had Nelly en mij voor we naar boven gingen al verteld hoe het er op z'n partyavond aan toe ging. De avond begon met vertoning van een paar geile seksvideo's. Eigen gemaakte en gekochte. Een eigen gemaakte was een video van mama waarin ze een gangbang deed bij Cor in de seksshop. Mama lag daar met haar benen wijd en haar polsen vastgebonden aan de spijlen van een bed. De ene man n de andere klom boven op haar en neukte zich klaar in haar kut. De laatste scene in de video was een close-up waarin mama van top tot teen onder het sperma zat en een ondertiteling met de tekst: "40 mannen later".

Je kon aan het barretje zitten of in een ruime zithoek vertoeven. Verder waren er een paar plekken op de vloer waar een stel matrassen lagen, waar een man of zes tegelijk op konden liggen. In een hoek was een heel breed hemelbed gesitueerd, waar ook wel zes of zeven personen op konden. Op een gegeven moment splitsten de stellen zich van hun vaste partner en voegden zich bij een andere man of vrouw en de single mannen zochten aansluiting bij de nieuwe combinaties.

Het neuken bleef de eerste tijd echter achterwege. Immers, een man was n een keer of drie klaarkomen echt wel uitgeteld. De vrouwen konden in vergelijking daarmee bijna, bij wijze van spreken, doorgaan tot ze suf werden. De seks bestond in het begin dan ook uit tongzoenen, vingeren, beffen en pijpen. Kortom, alles waarmee je vrouwen kon klaar laten komen, zonder dat de mannen hun sperma kwijt raakten.

Een paar vrouwen gaven ook showjes ten beste met dildo's of deden een lesbische performance door elkaar te bevredigen. Een vrouw liet bijvoorbeeld mijn moeder met een voorbindpik klaarkomen. Een oudere vrouw ging mijn kutje beffen, waarna ik haar moest likken en aan haar tieten zuigen. Daarna deed ze mijn hele handje in haar kut en moest ik haar fisten.

Schokkend en jankend kwam ze toen klaar.

Daarna kreeg ik bezoek van een man die zich met zijn mond en vingers helemaal uitleefde op m'n tietjes en het heerlijks tussen mijn benen. Ik zag dat Nelly ook door twee man tegelijk aan alle kanten van haar lijf werd bepoteld. Kortom, er werd alles gedaan wat maar heerlijk geil is, zonder dat het ten koste gaat van de mannelijke potentie.

Het echte neuken begon tegen een uur of elf. Toen gingen de mannen met hun pik in onze kut aan de gang. Ik had er al op gerekend dat Nelly en ik als nieuwelingen de meeste belangstelling zouden genieten. Nou dat kwam ook wel uit. De ene man n de andere kwam naar Nelly en mij toe. Ik kreeg een pik in m'n mondje geduwd, terwijl een andere vent z'n lul in m'n kut stootte en nummer drie lag te wachten tot er iemand met me klaar was. N iemands zaadlozing tussen m'n benen, kwam de andere klaar in m'n mond. Ik kon niet zo snel slikken of het liep wel langs m'n gezicht naar beneden. Iemand anders trok me daarna boven op zich en opnieuw werd ik gepenetreerd. Toen die even bezig was voelde ik dat een ander weer bezig was m'n kontje te komen. Dat eindigde uiteindelijk weer in twee mannen die in me klaarkwamen. Ondertussen kreeg ik ook aanhoudend orgasmes. Als de ene een beetje aan het wegebben was raasde de volgende alweer door m'n lijf. Je kan wel zeggen, ik lag van m'n kruin tot m'n tenen tussen die mannen klaar te komen. Nelly zag ik ook met verschillende mannen om haar heen met een pik in haar kut een andere in haar mond liggen.

Op een gegeven moment greep m'n moeder in en vroeg om een time out om Nelly en mij een beetje bij te laten komen. N een half uurtje of zo was ik weer voldoende op krachten om weer een stuk of drie mannen in me te laten klaarkomen. Die hadden inmiddels al bij een andere vrouw een zaadlozing gehad, dus ze konden het nu ontieglijk veel langer volhouden. Ik was werkelijk weer bekaf toen de n in m'n kut klaar kwam en van een andere kreeg ik kramp in m'n bek van het zuigen. De 3de trok ik af en hij kwam op m'n tietjes klaar.

N een 2de veel langere time out had ik krachten verzameld om nog een rondje te doen en weer drie mannen hun sperma in en op m'n lijf laten spuiten. Mijn moeder vond 10 mannen voor mij toen wel genoeg als beginnende neukpoes. M'n lijf plakte aan alle kanten van het sperma, het zat met klodders in m'n haar en lekte uit m'n kut. Ik had figuurlijk gesproken een zaaddouche van die kerels gehad.

Maar ik kan wel zeggen, ik heb van iedere pik genoten.

Ok, dat was het weer voor even.
Jullie reacties stel ik op prijs; mail me maar "moniekverbeek42@Gmail.com"

Dat geeft mij wellicht inspiratie voor een vervolg.