Hoe mijn stiefzoon mijn minnaar wordt DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 27 februari 2015

DEEL 2 - "Zal ik jou dan eerst maar een keer lekker klaar likken, geil stief moedertje ?" geeft hij aan, mijn schouderbandjes doet hij omlaag, en ook het bovenstukje van mijn jurkje, zodat mijn tieten nu bloot zijn, terwijl we even lekker tongen kneed hij ze heerlijk. Dan kom ik onderuit hangend op de bank te zitten, mijn benen doet hij wijd en heerlijk gaat hij mijn geile kut verwennen. Met mijn handen trek ik mijn kut open, zodat mijn klit lekker naar buiten komt, met tong en vingers wordt ik heerlijk verwent. al vrij snel dient zich mijn orgasme aan.

"Doorgaan, lik me klaar, niet stoppen, likken" roep ik, Met zijn vingers gaat hij wilder in en uit mij en snel likt hij over mijn klit, heerlijk kom ik op deze manier klaar.

Deze jongeman heeft vaker een kut gelikt, hij doet dat helemaal goed, hij trekt mij nu uit de bank, als ik sta doet hij mijn jurkje uit, ben nu naakt, met alleen mijn hold up kousen en mijn laarsjes aan. Hij tilt mij op, mijn benen sla ik om zijn heup en Mike laat me op zijn inmiddels harde pal zakken, heel diep komt hij nu in mij. "Oooooohhhhh, wat zit je diep in mij nu" roep ik, mijn armen heb ik om zijn nek, met zijn handen onder mijn kont wip ik op en neer, hij laat mij steeds hard naar beneden gaan, daardoor stoot zijn paal echt diep in mijn geile kut.

Dit is genieten, "Mike, bijna kom ik weer, wat ga je diep, neuk me klaar" roep ik hijgend, "je wilde mijn hoertje zijn, ik ga je af neuken als een hoer" roept hij, dat mag en dat wil ik ook. Elke keer dat ik naar beneden zak beukt zijn paal diep in mijn kut, zo wil ik hem voelen, zo wil ik geneukt worden, het moment komt snel naderbij. Wild wip ik op en neer en dan barst de bom, vreselijk kom ik klaar, Mike blijft mij op en neer bewegen, hierdoor duurt het langer, de wereld draait, ik zie sterren en echt vreselijk kom ik klaar. Als ik weer een beetje bedaart ben, Mike beweegt mij nu langzaam op en neer, kijk ik hem aan en zeg : "dit was geweldig, misschien moet je mij vaker gaan neuken" en geef hem een heerlijke tongzoen.

Nog steeds zittend op zijn stijve paal, hij is niet klaargekomen, loopt hij naar mijn slaapkamer, als we op bed gaan liggen schiet zijn paal uit mijn kut. Mike gaat op zijn rug liggen en hij wil dat ik op zijn paal ga zitten, rustig laat ik mij over zijn harde paal zakken, met mijn bekken en heupen beweeg en draai ik. Heel erg goed en diep voel ik zijn paal in mij bewegen, met gesloten ogen zeg ik : "dit alles is wel heel erg lekker geile stiefzoon" heerlijk masseert hij mijn tieten en knijpt in mijn tepels.

"Jij gaat mijn vaste afneukhoer worden!!

Als die ouwe weg is ben jij mijn hoer" zegt Mike, het idee alleen al maakt mij bloedgeil. De hoer van je stiefzoon zijn, kan het nog geiler.heerlijk beweeg ik op en neer op zijn paal, seks is echt wel genieten, "ga je mijn kut nog een keer volspuiten ?" vraag ik tussendoor. "Lekker geil sletje van me, natuurlijk ga ik je nog een keer volspuiten" krijg ik te horen, heerlijk hard trekt hij aan mijn tepels nu. "Geile hoer ga op je knieën zitten" is de opdracht, gewillig doe ik dat, hij gaat achter mij zitten, al snel heb ik het goddelijke gevoel van een harde paal die bij mij naar binnen schuift.

"Jaaaaaaa, heerlijk, neuk me lekker diep Mike" roep ik, tot in elke vezel van mijn lichaam ben ik geil. Hij heeft mij bij mijn heupen vast, hij stoot hard in mij, voel zijn ballen tegen mijn kut slaan bij elke stoot, "neuk me, gebruik me, doe het, neuk je stiefmoeder" dit soort dingen roep ik, ben helemaal los, het maakt me niets meer uit, ik moet geneukt worden, klaar komen, en zaad in mijn kut voelen. "Lekkere slet, wen er maar aan ga je nog vaak neuken, je wordt mijn hoertje" roept Mike, elke vorm van normaal denken is weg, nu ik tijdens het schrijven eraan terugdenk, we gingen echt als wilde tekeer. Ondertussen wisselt hij het trekken aan mijn tepels af met het bewerken van mijn klit, wat me overkomt weet ik niet, mijn lichaam geeft aan dat ik op weg ben naar een ongekend orgasme.

"Neuk me, neuk me, doorgaan, neuk me klaar" roep ik constant, dan begint Mike ook te roepen : "ik kom zo, ga je kut volspuiten, ik kooooooommmmm". Met een langgerekte schreeuw komt hij klaar, als ik de eerste straal zaad in mij voel spuiten gebeurt het bij mij ook, ik schok, ik krijs, ik shake, ik tril, Mike heeft mijn heupen vast en blijft door stoten, straal na straal voel ik in mij spuiten, hoe lang weet ik niet, weet niet helemaal alles meer, het is meer dan ik aan kan. Als hij mij loslaat val ik als een slappe lappenpop op het bed neer, met hese stem zeg ik : "Mike ik heb even rust nodig.".

Hij komt naast me liggen en streelt mijn rug, we liggen zo, kijken elkaar aan, maar zeggen niets, als ik het een beetje koud krijg sta ik op. Doe mijn badjas aan en zeg : "kom we gaan beneden wat drinken" en loop de trap naar beneden af.

Aan mijn lopen en alles kan ik wel merken dat ik goed afgewerkt ben, als we op de bank zitten zeg ik : Mike, het was fantastisch, maar niemand mag dit ooit weten, is dat afgesproken ?". Daar is hij het natuurlijk mee eens, erna zegt hij : "jij bent echt een vreselijk lekker geil vrouwtje, zou je wel vaker een beurt willen geven". Omdat hij nog naakt is, en ik een badjas aan heb, doe ik die uit en ga op zijn schoot zitten, sla een arm om zijn nek, geef hem een lekkere tongzoen, daarna zeg ik : "dat zou je wel zien zitten dat ik je privé hoertje ben als je vader weg is." Lachend is zijn antwoord : "je bent mooi, je bent lekker, je bent vreselijk geil, dus een perfect hoertje ben je." Kijk hem strak aan en zeg : "als ik dan een perfecte hoer zou zijn moet je ook betalen als je me wilt neuken, dan zal ik je geile hoer zijn". Dit antwoord had hij natuurlijk niet verwacht, het idee maakt hem wel geil, want onder mijn kont voel ik zijn paal weer hard worden, met mijn kont beweeg ik wat, doe mijn benen wat uit elkaar, met mijn hand stuur ik zijn paal weer in mijn kut.

Als ik er weer overheen zak en hij weer in mijn beetje gevoelige kut zit zegt hij : "wat ben jij een vreselijk geile hoer, deze afspraak staat" en heerlijk neukt hij me weer, ik kan echt geen genoeg van deze lekkere geile neuker krijgen. Heerlijk wip ik op en neer, hij speelt met mijn tieten, ik zeg tussen door : "werk je hoertje maar lekker af weer". Heerlijk neuken we weer, nu wat rustiger, maar wel weer vreselijk lekker, ik draai me met mijn rug naar hem toe en zet aan elke kant van hem een been, ga wat achterover tegen hem aanhangen. Met één hand bewerkt hij mijn tieten, met zijn ander hand mijn klit, heerlijk om weer op deze manier gebruikt te worden.

"Mike, laat me weer klaarkomen, maak me klaar" smeek ik!!

Als ik na een poosje weer heerlijk klaarkom, dan ben ik echt helemaal op en kapot. Als ik weer bij de les ben zeg ik : "ga even snel douchen en naar bed, kom je bij mij slapen vannacht.

De woensdagmorgen toen ik wakker werd was ik gelijk weer blij, Mike lag heerlijk tegen mij, en herinnerde mij de dinsdagavond dat hij mij zo geweldig had afgewerkt. Toen ik uit bed stapte.oei. dat ging allesbehalve soepel, maar ik wist hoe dat kwam. Na het douchen, aankleden en een bakje koffie ging ik naar mijn werk, in de loop van da dag kreeg ik bericht van Anton, mijn man, dat hij waarschijnlijk donderdag einde van de middag weer thuis zou zijn.

Antwoordde hem dat dat prima was en dat hij uit moest kijken, direct stuurde ik Mike een bericht met de vraag, of, en tot hoe laat hij zou moeten werken. Al snel kreeg ik bericht dat hij vandaag vrij was en op donderdag een twaalf uur dienst moest draaien, spontaan werd ik al weer vochtig, snel antwoordde ik weer dat zijn vader nog een dag weg bleef en sloot af met de vraag : "heb je vanavond zin in je hoertje?" Ik was echt wel fout bezig, maar had gewoon weer zin in een lekkere geile avond. Al snel kreeg ik antwoord : "heb altijd zin in mijn hoertje, zal je ook als hoer behandelen". Vanaf dat moment had ik dus niet meer de aandacht bij mijn werk, ik was gewoon vreselijk geil, en dat zou niet minder worden.

Vandaag had ik een jurk aan, het was augustus, dus mooi weer, voordat ik naar huis ging deed ik mijn slip al uit en in mijn tas, in de auto besloot ik ook mijn BH maar in mijn tas te doen, had nu dus niets meer aan onder mijn jurk. Vreselijk verlangde ik er naar om Mike zijn harde paal weer in mij te voelen stoten...

Nadat ik thuis binnenstapte werd ik welkom geheten door mijn stiefzoon, hij omhelsde mij en kreeg een heerlijke tongzoen. Terwijl wij daarmee doende waren maakte hij de rits van mijn jurk op mijn rug los, tot zijn verbazing was er geen BH sluiting te vinden, mijn armen deed ik omlaag en Mike schoof mijn jurk van mijn schouders af. Tot zijn grote verbazing stond ik nu naakt voor hem, hij kijkt. en zegt verbaast : "geile slet, kom jij zo van je werk, je loopt gewoon met een blote kut". Lachend trek ik hen weer tegen mij aan, omdat hij alleen een short aan heeft ga ik met mijn hand in zijn short.

Ik pak zijn inmiddels harde paal beet, en trek er heerlijk aan, als ik hem aankijk vraag ik : "wil je mij eerst even flink neuken, ik ben zo vreselijk geil?" Zijn short doe ik naar beneden, zijn harde paal zwiept omhoog zacht trek ik hem af en kijk hem vragend aan, "lekker geil hoertje ga maar voorover staan, dan krijg je hem" snel ga ik gebukt staan, met mijn handen steun ik op de leuning van de bank, met mijn benen gespreid zeg ik : "ram je paal in mijn hoeren kut, neuk me even, ik heb het nodig". Dan het hemelse gevoel dat hij binnen in mij komt, OMG, wat is dit heerlijk, zijn paal voel ik in mij bewegen en stoten, wat verlangde ik hier naar. "Jaaaaa geile dekhengst neuk me even heerlijk klaar" roep ik, niks geen voorspel en gedoe, gewoon geneukt wil ik worden.

"Ooooohhh geile slet wat heb je weer een natte geile kut" roept Mike..

Heerlijk om door mijn stiefzoon geneukt te worden, lekker hard en diep stoot hij in mij. "Pak mijn klit, neuk me hard" roep ik, ben in een geile trance als het ware, ik heb maar één doel : "klaar geneukt worden door mijn stiefzoon", heerlijk stoot hij in mij en bewerkt mijn klit, nu ga ik snel richting mijn orgasme en roep dat dan ook. Mike begint wilder te stoten en te kreunen, "doe het. kom maar klaar, spuit me vol" roep ik, bij mij komen de eerste krampen en als teken van een beginnend orgasme, als ik echt ga komen, knijpt mijn kut hard en komt Mike ook, heerlijk voel ik de warme gloed in mijn buik van de stralen zaad die hij in mij spuit. Heerlijk kom ik klaar en wordt ik volgespoten, dit had ik nodig.

"Mike, dit was weer geweldig lekker, hier was ik aan toe" zeg ik tegen hem, geef hem een kus, het sperma voel ik langs mijn been lopen. Als we na onze neukpartij op de bank zitten vraagt Mike : "voor deze beurt hoef ik niet te betalen, die wilde je zelf toch?" Daar moet ik wel om lachen en zeg : "van het geld wat ik verdien met betaalde beurten gaan we geile lingerie kopen", gelijk beantwoord hij dat met een wedervraag : "mag ik je ook bij andere aanbieden voor betaalde beurten?"

"Daar geef ik voorlopig nog geen antwoord op" zeg ik geheimzinnig. "Ga nu even jou zaad schoonmaken, dan gaan we wat te eten maken" zeg ik, vervolgens loop ik naar boven, spring even snel onder de douche, doe mijn haar op een staart, het enige wat ik aan doe is een hele kleine string, loop dus lekker met mijn blote tieten rond.

Einde Deel 2