Ik neukte mijn stiefzusje in het donker
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 28 oktober 2015

Ik, Andre, 24 jaar, woon al bijna 10 jaar samen met mijn moeder en een stiefzusje Jolanda van 20 jaar, in een vrij rustige buiten buurt. Vrienden van ons woonden allemaal in de stad, dus meestal hadden wij alleen maar contact via whats-app. Ikzelf zat er haast alleen ‘s avonds maar op, maar bij mijn stiefzusje Jolanda zat haar mobiel haast aan haar handen vastgeplakt. Ik zei af en toe tegen haar: zit je je vrienden weer op te geilen? Maar ze zei dan dat ze het alleen voor de lol deed, want ze moest echt geen vriendje hebben. Als ik toevallig bij haar in de buurt kwam, drukte ze snel haar gesprek weg, en deed alsof ze een spelletje zat te spelen. Ik wilde weleens weten met wie, en wat ze allemaal te zeggen had, maar kreeg daar nooit de kans toe, omdat – zoals ik al zei – haar telefoon haast aan haar hand geplakt zat en ze hem overal mee naar toe nam. Tot op een dag!

Jolanda ging douchen en legde haar telefoon, die ze vergat uit te zetten, op de tafel. Ik had al een paar keer gezien wat haar wachtwoord was, dus toen ik de kraan hoorde lopen, pakte ik snel haar telefoon, en maakte een netwerk met mijn pc. Gelukkig was ze zo dom om veel gesprekken op te slaan, zodat ik alles kon zien wat zij deed. Ik legde haar telefoon weer neer zoals hij lag en ging naar mijn kamer.

Al bij het eerste stukje lezen kreeg ik zelfs al rode oortjes, was dat mijn stiefzusje? Ze deed altijd zo preuts en ongeïnteresseerd in jongens, maar dat bleek nu wel anders. De meeste jongens waar ze mee op whats-app zat hadden het alleen maar over seks met haar, en zij gaf altijd antwoord als iemand wat vroeg. Ik keek snel wat ze die avond had zitten appen, en ja hoor, weer een paar jongens. De één vroeg of ze een keer bij hem kwam chillen, en zij gaf dan als antwoord: ja hoor dat wil ik wel, waar woon je? Hij gaf haar het adres en zij zei weer: oke, zo gauw ik naar de stad kom, kom ik bij je langs.

De volgende jongen was brutaler, die zei gewoon: je ziet er lekker uit Jolanda, ik zou je best wel een keer willen neuken. O kan, schreef zij weer, misschien eens in een weekend. Weer een ander vroeg haar om een naaktfoto op te sturen, dan kon hij zich erop aftrekken, en zij had inderdaad een foto van zichzelf gestuurd – waarschijnlijk in de badkamer gemaakt – waar haar kut goed op te zien was. Hij vroeg er nog één waar haar grote tieten op stonden, ook die stuurde ze naar hem op.

Ik ging weer terug naar die app waar die jongen haar wou neuken, en die schreef: oke kan het dit weekend? Benieuwd wat ze zou zeggen bleef ik op mijn kamer zitten wachten tot zij weer uit de douche kwam en antwoord zou geven. Oh ja hoor, nog geen vijf minuten later schreef ze al terug: ik denk het wel, mijn moeder is het weekend weg, en ik zal wel zorgen dat mijn broer ook weg is, maar als hij thuis blijft en je kan niet komen is de deur dicht, anders laat ik de buitendeur een stukje open zodat je naar binnen kan en moet je heel stil naar de eerste kamer komen, want hij heeft een kamer vlak naast de mijne. Dus zo min mogelijk praten! Oke, schreef die jongen, laat het licht maar uit, maar zorg dan wel dat je al naakt ben als ik kom, dan kan je me eerst pijpen en daarna zal ik je hard in je geile kut neuken en je kut vol zaad spuiten.

Ha ha, krijg je er al een natte kut van?

Zet je cam even aan en laat eens zien hoe nat je kut al is! En ja hoor, ze liet inderdaad haar kut aan hem zien en het was voor mij gelijk de eerste keer dat ik hem ook zag. Hij was mooi glad geschoren en glinsterde van geiligheid. Ik kreeg er gelijk een stijve pik van en ondanks dat het mijn stiefzusje was, wilde ik haar ook wel eens neuken.

Ik zat alles nog eens terug te lezen en kreeg opeens een idee. Die zaterdag bleef ik expres thuis en luisterde wat mijn stiefzusje ging doen toen mijn moeder wegging. Zij sloop naar de deur, zette die op een klein kiertje open en sloop weer zachtjes naar haar kamer. Nu liep ik voorzichtig naar de deur en sloot hem weer. Ik wachtte nog even, zag onder haar deur door dat haar licht uit was en glipte haar kamer in. He hoer, waar ben je? fluisterde ik zodat ze mijn stem niet herkende, je bent toch wel naakt hé? Laat me je tieten eens voelen? Kom, ik zit op mijn bed, fluisterde ook zij. Aan het geluid te horen wilde ze me beet pakken. Ik wist natuurlijk niet hoe die jongen gebouwd was, dus fluisterde ik weer. Ik wil niet dat je me beetpakt hé, je moet alles zonder handen doen, ik vind je wel op gehoor. Ik deed net alsof ik haar op zocht, en pakte haar grote tieten beet.

Mmmmm, kreunde ze zachtjes, lekker, maar ik heb liever die grote pik van je.

Ik liet mijn broek zakken, zocht haar gezicht en duwde mijn pik in haar mond. Ik had wel een aantal vriendinnen gehad, maar ik was nog nooit door hen gepijpt, dus toen zij mijn pik naar binnen zoog, kon ik haast mijn gekreun niet inhouden. Ze liet hem even uit haar mond glippen en zei: als je heel stil blijft, zal ik je pijpen tot je klaarkomt, dan kan je me straks langer neuken. Euh euh, kreunde ik maar een beetje en liet haar weer haar gang gaan. Goh wat kon die meid pijpen zeg, dat was echt niet de eerste keer voor haar. Ze zoog me tot de laatste druppel leeg, en wilde toen dat ik bovenop haar kwam liggen om haar keihard te neuken. Nee, fluisterde ik weer, ga maar gebogen op je bed leunen, dan kan ik je diep achterlangs neuken. O ja lekker, zei ze, maar niet in mijn kontje hé, daar kan ik niet tegen en maak ik zelf misschien te harde geluiden.

Ik hoorde dat ze goed ging staan en deed mijn hand tussen haar benen en duwde een paar vingers in haar drijf natte kut. Schiet nou op, duw je lekker pik in m’n kut en neuk me, want je kan niet te lang blijven hoor. Ik neukte haar hete kut een tijdje op een gewoon ritme, maar zij ging steeds sneller tegen mij aan drukken en stond te trillen op haar benen. Ze drukte haar gezicht verder in haar dekbed om haar kreten te smoren. Ik hoorde zacht: Ooeeee, Ahaaa, OHoooo, Jaa ja, ohoo Ja neuk, neuk, neeeuuukkkk me!! O wat heb je toch een lekkere pik, duw hem maar lekker diep in mijn kut en spuit me maar vol met dat hete geil van je. Ik heb toch de pil, fluisterde ze. Na een paar diepe stoten gilde ze het haast uit: OOhhhhh jaaa! Jaaa jaaaa! Ohhhhh ja, ja jaaaaaaa ik kooooommmmm!! En ze liet zich voorover op bed vallen waardoor mijn pik uit haar kut schoot. Ik trok mijn broek omhoog en fluisterde: ik kom nog wel eens een keer langs hoor en ging snel de kamer uit. Ik liep naar de buitendeur, deed net alsof ik deze dichtdeed en sloop weer naar mijn eigen kamer.

De volgende morgen zaten we aan het ontbijt.

Ma was al weer weg en Jolanda had zoals gewoonlijk haar telefoon al in haar handen, maar ze zat er bedenkelijk bij te kijken. Wat is er? Ruzie met een vriendje? vroeg ik lachend! Nee, nee iets anders, ik snap iets niet! Vertel nou, misschien kan ik je helpen! Even twijfelde ze, tot ze zei: oke, maar niets tegen ma ervan zeggen hé. Oke vertel maar. Nou, ik had gisteren met een jongen afgesproken, ma was toch weg en wilde hem op mijn kamer laten komen, om je weet wel te doen. Nou is het gekke, er is iemand geweest, maar de jongen waar ik mee had afgesproken whatsappt mij net dat hij niet naar binnen kon, dus een andere keer wil komen. Nou vraag ik me af wie het geweest kan zijn? Misschien iemand waar hij het aan verteld heeft?! O, zei ik, dan was jij dat, ik dacht dat jij niets om jongens gaf. Dan hoorde ik jou gisteren kreunen, maar eh, neukte die jongen je niet lekker dan? Ja dat wel, daarom wil ik juist weten wie het was, want daar zou ik het nog wel eens mee willen doen. Ach ik wou dat ik je ermee kon helpen, zei ik terwijl ik opstond.

Toen ik achter haar langs liep, boog ik mij naar haar toe, en fluisterde: Ga gebogen op je bed leunen, dan kan ik je diep achterlangs neuken. Even was ze stil, maar toen het eenmaal tot haar doordrong, keek ze me aan en zei alleen maar: Goh, wat ben ik al die tijd dom geweest. Ik moest het elke keer stiekem even vlug doen, met één van die jongens uit de stad, terwijl ik zo’n lekkere neukhengst in huis had. Kom, ga mee naar mijn kamer, we kunnen er nu tenminste langer over doen dan gisteren, maar nu wil ik wel het licht aan en jij moet ook helemaal naakt hé.

Vanaf die tijd gingen wij geen van beide haast meer naar de stad, want wat zal je ver weg gaan zoeken als je het in een bed naast je kan vinden….