Mama is mijn pik te klein
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 12 november 2015

Tommy 16 jaar zat al een tijdje met dit probleem. Op de middelbare school tijdens gymles keek hij tijdens het omkleden stiekem naar zijn klasgenoten en zag aan hun bobbels in hun onderbroeken dat ze een grote jongeheer moesten hebben. Bijna dagelijks bekeek Tommy zich thuis in de badkamer voor de spiegel. Ja hij vond dat zijn piemel eigenlijk te klein was; ook als hij opgewonden was. Uiteraard had hij al op vroege leeftijd het genot van spelen met je piemel ontdekt en ook dan vond hij zijn piemel te klein. Hij wilde zijn moeder Manon er niet mee lastig vallen, zeker niet nu want zijn vader had haar een half jaar geleden verlaten voor een meisje dat net zo goed zijn vriendin had kunnen zijn. Nou ja zo makkelijk was dat ook niet want Tommy was, als het om meisjes ging behoorlijk verlegen.

Tommy kwam thuis van school, ze hadden weer gymles gehad en Tommy zijn complex was weer boven komen drijven. Hij kwakte zijn tas in de hoek en liep de trap op. “Hey Tommy alles goed?” hoorde hij zijn moeder zeggen. “Ja hoor mam!….” riep hij geïrriteerd hij liep naar de badkamer om te gaan douchen en stond wederom naakt voor de grote spiegel. Hij bekeek zijn halfslappe penis en nam hem in zijn hand en begon zich stijf te trekken bij de gedachte aan enkele van zijn klasgenotes. “Hmmm hmmm….. ja hij wordt al lekker hard…” zei Tommy in zichzelf als hij de voorhuid over zijn eikel trok om zijn lul te gelegenheid te geven nog groter te worden.

Nu zag hij zijn lul en teleurgesteld keek hij ernaar. Te klein…. Op eens ging de deur open en stond zijn moeder in de deuropening. “Tommy ik wou vragen of je…. TOMMY!….” Snel griste haar zoon een handdoek en hield deze voor zijn kruis. “Mam wat doe je nou!…..” riep hij boos. “Oh sorry jongen ik wist niet dat je…. dat je…. ik ga maar weer…. ” en Manon draaide zich snel om en wilde vertrekken. “Mam?……” zei hij plots en ze hield stil en draaide zich om. “Ja wat is er?…..” zei Manon met schaamte, ze had haar zoon natuurlijk als kind al naakt gezien maar niet als 16 jarige en zeker nu ze al meer dan een half jaar geen naakte man meer had gezien.

“Mama….. heb ik nou een kleine piemel?……”

“He? Wat zeg je nou?… een kleine piemel?…” ze vond het wel vertederend dat haar 16 jarige zoon het nog steeds over “piemel” had in plaats van lul of iets anders. “Hoe bedoel je Tommy?….” zei ze met zachte stem als ze de badkamerdeur achter zich sloot. Langzaam trok haar zoon de handdoek weg en zag ze een enorme pik! “Nou bij de gym zie ik mijn klasgenoten dat ze een veel grotere bobbel in hun broek hebben en ik heb maar een kleine bobbel dus is mijn piemel gewoon veel te klein!….” jammerde Tommy. “Ach schatje….. je hebt helemaal geen piemeltje… geloof mama nou maar…..” zei Manon met een vreemd heet gevoel in haar nek en kriebels in haar onderbuik bij het zien van de enorme paal van haar zoon Tommy. “Echt waar mama?…..” zei Tommy en draaide zich naar haar toe, zijn lul in zijn hand. Met haar ogen gefixeerd kwam zijn moeder naar hem toe en keek omlaag. “Jongen er is helemaal niets mis met jouw lid… jouw ehm piemel…….” hij zuchtte en draaide zich naar de spiegel.

Zijn moeder ging achter hem staan en keek over zijn schouder omlaag, dan indirect weer in de spiegel naar zijn pik. Gelukkig zag haar zoon niet dat ze moest slikken bij de aanblik van deze paal van vlees en bloed. Sinds een paar maanden sindsdien ze was bekomen van haar scheiding had ze in het diepste geheim en met veel moeite en schaamte een vibrator besteld en speelde er sindsdien mee. Het oppakken van het uitgaan op zoek gaan naar een nieuwe man, korte rokjes, pumps, strakke truitjes, gelukkig had ze nog een goed figuur en waren haar borsten nog stevig. Uit pure lust en seksuele onthouding had ze ook haar poesje kaal geschoren om zichzelf nog beter te kunnen bevredigen., En nu stond ze in de badkamer met een jongeman voor zich met een joekel van een pik die hij zelf te klein vond.

“Mam?…. is dit alles? Kan ie niet groter?…..” jammerde Tommy.

“Nou luister…. hij is echt groot genoeg….” hij zag zijn moeder kijken en ze reikte om hem heen en wilde zijn piemel pakken. “Hey mam! hey!….” zei hij en duwde haar hand met zijn heup wat opzij. “Rustig nou maar Tommy…. misschien eh kan ie wel nog een beetje groeien….. hoor….” en Tommy bleef dit maal stil staan als hij zag hoe zijn moeder om hem heen teder haar slanke vingers om zijn dikke paal legde en deze omklemde. Het voelde heerlijk aan, nu eens een keer niet zijn eigen hand maar een hand van een vreemde, wat een intens gevoel voelde de jongeman.

“Mama? hijg hijg… wat doe je?…..” zei haar zoon.

“Wat denk je dat ik doe Tommy… ik speel ermee om hem zo nog groter te maken… en volgens mij lukt het…..” veel groter werd de reeds enorme pik niet maar ze moest haar zoon ervan overtuigen dat deze illegale handeling wel degelijk resultaat op leverde. Tommy sloot zijn ogen als zijn moeder hem aftrok. “En dit is ook lekker toch he Tommy?…..” kreunde Manon als ze dicht tegen zijn hals aan begon te hijgen. “Njaaach mam…… heerlijk……oh je maakt mijn piemel zo hard…. mijn lul… mijn pik….!” “Jaaach Tommy…. jouw lul…. grote grote dikke paal hmmmm hij is zo dik en lang hmm……..” dit zeggend knielde Manon naast haar zoon, hem af blijven trekkend. En samen keken ze via de spiegel naar de pik. “Oh Tommy je lul is zo groot jongen hmmm oooh wat een heerlijke paal heb je…..” en voordat Manon over de verdere consequenties na dacht opende ze haar mond en schoof ze de paarse snikkel van haar zoon tussen haar lippen en sabbelde met haar tong erover heen.

“Ooooh mama! oooh aaarch mama!…..” kreunde Tommy als hij een heerlijk zuigend gevoel aan zijn jongeheer voelde. Het kon hem niet schelen dat dit zijn jonge mooie moeder was die als aan een lolly aan zijn lul zat te zuigen dit was gewoon geil en lekker! “Hmmp hmmp hmmp hmmp hmmpp….hmmpach Tommy hmm heerlijk he?…. ooh Tommy…. jongen toch van me hmmp hmmp!…..” Manon pijpte alsof het de laatste keer zou zijn, vol overgave schrokte ze de grote paal van haar zoon in haar mond tot achterin haar keel en werkte een lading speeksel in zijn pisbuis om het er vervolgens snel weer uit te zuigen; zo ragde ze de pisbuis van haar zoon schoon. “Oooh mama ooooh jaaach…. ik wist niet dat dit zo lekker zou zijn ooh mam….oh mijn ballen!… wat doe je!….” gilde hij als hij omlaag heek en zijn moeder onder hem was gekropen en de onderkant van de dikke opgezwollen teelballen begon te likken!

“MAMA IK!… MAM!! AAARCH!…..” spontaan begon haar zoon te ejaculeren! Maar net op tijd was ze onder hem uitgekomen en trok ze hem af zodat de krachtige stralen van haar zoons jonge sperma tegen de spiegel aan kletterden!! “Njachh goed zo Tommy spuit maar lekker ooh wat veel oooh zo veel spermaaaaaa……” kreunde Manon tegen haar zoon als ze hem schokkend zag spuiten. “Oooh mama dat was veel oooh ik ben een beetje duizelig….. oooh…..” zijn moeder was opgestaan en hield hem van achteren vast.

“Kom laten we naar je kamertje gaan en even op bed liggen…. kom maar….” ze hielp haar zoon zijn kamer in en liet hem op zijn rug liggen. “Oooh wow mam……” zuchtte Tommy zich niet goed realiserend dat hij zojuist door zijn moeder heerlijk was afgetrokken. Moederlijk legde Manon een deken over hert naakte lichaam van haar zoon en ging terug naar de badkamer. Op de spiegel hingen nog steeds de dikke stroperige klodders sperma van haar zoon. “Dit is te gel voor woorden dat ik dit doe…..” fluisterde ze zacht als ze bij het sperma voor de spiegel knielde.

“Ik moet het doen…. ik heb het nodig…….” zei ze tegen zichzelf en stak haar tong wijd naar buiten en liet deze over de spiegel heen gaan en voelde ze de afgekoelde sperma over haar tong heen gaan. Nu was het hek van de dam en slurpte Manon het sperma van haar zoon op. “Hmmmm mijn god wat smaak je lekker….”dacht Manon van haar zoon als ze iedere druppel op had gelikt en door had geslikt. “Hmm ik moet meer hebben….. ik hou het niet meer ik wil je Tommy….” kreunde ze zachtjes voor de spiegel als ze haar rokje omhoog had getrokken en de natte plek op haar string zag. Ze trok het stukje stof uit en liep zo weer de slaapkamer van haar zoon in. Tommy was wakker en keek naar zijn moeder. Hij zag in haar ogen een blik die hij nog nooit bij zijn moeder had gezien. Maar hij bekeek zijn moeder ook anders. Hij had al vaker zijn moeder in dit rokje gezien en die witte blouse maar nu staarde hij naar haar gave lange benen en haar borsten waar hij als baby aan gezogen had waren nu twee heerlijke rijpe meloenen die hij wilde zien en weer aan wilde zuigen! Manon ging naast hem zitten en streelde door zijn haar.

“Zo…. ben je een beetje bijgekomen schat?….” hij knikte.

“Ja mam…. dat was heerlijk…….” “Ja he…. ehm….. weet je…. mama vond het ook heerlijk zo met jou te spelen……” ze streelde nu over het dekbed ter hoogte van zijn kruis en voelde zo al dat de lul van haar zoon alweer begon op te zwellen. “….dus……… als je wilt dan kunnen we nog wat meer spelen?…..” Langzaam gleed haar hand onder het dekbed en vond ze de halfslappe dikke stuk vlees en begon hem stijf te trekken. Met een glimlach keek zijn moeder hem aan. “Hmmm lekker mama….. hmmmm…….” kreunde Tommy als zijn moeder zo onder het dekbed met haar hand over zijn lul streelde. “Njaaach hij wordt alweer lekker hard…… hmmmmm” kreunde ze als hij zag hoe zijn moeder de knoopjes van haar bloes los maakte en hij nu de grote tepels van zijn moeder zag! “Ooh mama wat heb je mooie tieten….. oooh!” hij voelde zijn lul ineens keihard worden bij de aanblik van zulke heerlijke borsten. Met nog steeds haar vingers strak om zijn lul geklemd trek de vrouw nu het dekbed van hem af. “Zo beter he Tommy?…..” hijgde Manon tegen haar zoon.

Ze stond op en kroop over hem heen, hurkend over de paal van haar 16 jarige zoon. Zachtjes wreef ze de hete dikke snikkel over haar schaamlippen en kreunde diep. “Ooooh mama! Je hebt geen onderbroekje aan ooh mama!… mama?…. wat doe je? mama? oooh mam!” gilde Tommy luid als de vrouw zijn snikkel in haar gaatje duwde en omlaag zakte en zijn lul zo in de gleuf van zijn bloedeigen moeder gleed! “Oh jongen! Tommy oooh njaaach zo lang gelden dat ik zo een heerlijke pik in mijn lichaam heb gevoeld!” riep Manon zonder enige schaamte, overweldigd door de onmiskenbare gevoelens van pure lust naar aan een mannenpik! Nerveus gespannen keek Tommy zijn moeder aan die langzaam als op een skippybal op en neer ging over zijn lul, hij voelde de hete kutwanden van zijn moeder om zijn lul sluiten wat een heerlijk gevoel gaf. Langzaam liet ze haar nagels over zijn kale borstkas glijden en glimlachte geil.

“Lekker?……… Tommy?……hijg hijg…..” “Ja mam…. dit is zo …..zo ….geil!………” “Ja he? Hmmm…….. oh mama is zo geil… zo geil… hmmm oh je maakt mama alweer klaar oooh Tommy lieve zoon van me ooh ik kom alweer!…” en trillend zag de jongen hoe zijn moeder op zijn lul klaar kwam en de sappen langs zijn pik omlaag stroomden. “Ooooo uurch oh ik moet even van je af schatje….” zei Manon als ze trillend van hem af stapte en naast hem op bed rolde. Ze kwam op handen en voeten overeind en keek hem aan. Zonder iets te zeggen kwam haar zoon omhoog en knielde tussen haar benen achter haar en begon hij haar te likken. “Oooh Tommy wat doe je dat goed jongen oooh!” “Hmmm lik lik slurp slurp…. lekker geil mam… hmm!” zei hij en likte als een volleerde minnaar.

Ze voelde hoe haar zoon beide gaatjes begon te likken en ze keek om als ze haar zoon zich zag aftrekken. “Stop hem maar zo in mij Tommy…. “ zei ze geil en wachtte af. Wat gebeurde er nu? Ze voelde dat haar zoon zijn eikel tegen haar kontgaatje aan duwde. “Iets omlaag schatje je zit tegen mijn anus aan liefje je… je……oooh!….” zonder het in de gaten te hebben duwde haar zoon zijn snikkel voorbij haar kringspier en gleed zijn geoliede tamp in haar darmen!

“Ooooh he?… oooh mama ik zit in je kontje oooh!…”

Kreunde Tommy als hij nu in de gaten had dat hij zijn hengstige tamp in de aars van zijn moeder had geduwd. Hij wilde zich eruit trekken maar zijn moeder spoorde hem aan. “Ooooh het is goed schatje oooh Tommy duw hem dieper in mijn kont ooh njaach geef mijn kontje maar een lekkere beurt hmmm!….” hoorde hij zijn moeder roepen als ze een hand op een van haar billen legde. Met kracht duwde hij naar voren en perstte zo zijn enorme gladde aal tot aan de ballen in zijn moeders kontje! “Ooooh njah neuken beuken rammen njaaach ooh Tommy lieve zoon van me, ik voelde ballen tegen mijn gleufje aan ketsen oooh Tommy… Tommy? Oh Tommy? je wordt dikker… Tommy!….” kreunde ze.

Maar Tommy hoorde even niets hij genoot zo van deze nauwe grot die om zijn lul zat en het sperma zo deed koken. Hij boog zich voorover en trok aan een tepel om zo zijn moeder tegelijk erbij te melken. Dit heerlijke gevoel kon hij niet lager weerstaan hij wilde spuiten en gilde het uit. “Mama! Ooh mama! Ik kom klaar! Ik kom klaar in … je … kont! aaaah!…..” en terwijl hij zijn lul geheel in de kont van zijn mooie jonge moeder had geduwd explodeerde hij en sproeide zijn zaad tegen haar darmwanden aan! “Ooooh ooooh Tommy!….” kreunde Manon bij het voelen van de stralen sperma in haar darmen, zakte door haar armen als ze zich nu compleet overgaf aan haar zoon en zich zo in haar kontje liet af sodemieteren!

Met zijn lul nog steeds in de kont van zijn moeder rolden ze samen op hun zij en teder kustte Tommy de hals van zijn moeder. “Oh mama dat was… dat was….” “Heerlijk Tommy ik weet het…. maar dit is wel ons geheim he? En geloof me…. je hebt helemaal geen kleine piemel… je hebt een echte mannenpik….” zei zijn moeder en kneep haar billen samen...