Mijn zeiknatte Chinese buurmeisje
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 12 november 2015

Ik heb een Chinees gezin naast me wonen. Het is een vader, moeder en hun dochter. Maar mijn buurmeisje haar ouders werken in een restaurant en wel zn 50 km van huis af. Dus ze zijn altijd vroeg weg en komen altijd laat thuis. Op een dag ging mijn bel en ik deed open en daar stond mijn Chinese buurmeisje, ze stond daar zeiknat van de regen, snel liet ik haar binnen. Ze vertelde dat ze bij een vriendin was geweest aan de andere kant van de stad. Maar toen ze op de fiets zat en naar huis fietste begon het heel hard regenen. Alleen toen ze hier het huis in wilde kwam ze er achter dat ze de sleutels was vergeten mee te nemen. Ik vroeg hoe laat komen je vader en moeder thuis? Want het was nog maar 19:00 uur. Ze zei dat ken wel 23:00 uur worden of zelfs na 00:00 uur, het ligt er aan hoe druk het is want het is wel zaterdag, de drukste dag van de week.

Ik zei nou trek je kleren maar uit dan zal ik dat wel in de droger doen want dan heb je straks weer drogen kleren en je wordt ook niet verkouden. Ze was net vijftien jaar geworden, maar ze hield haar stringetje aan. Dus deed ik haar kleren in de droger en had nog meer van mij zelf voor de droger dus alles in een keer er in en klaar. Ik loop zelf altijd in mijn boxer door het huis heen dus nu ook. Ik maakte twee lekkere bekers warme chocolademelk en zei hier drink dit maar op dan krijg je het wel weer warm. We zaten op de bank televisie te kijken toen ze in eens tegen mij aan kroop en half in slaap viel.

Ik had een briefje tussen de deur gedaan voor haar ouders dat ze wisten wat er was en waar ze was. En om tien uur ging ze naar bed toe en ik dekte haar toe gaaf er nog een kusje en ze viel in slaap. Ik had in de keuken wat naast de voordeur zit een klein lampje branden zodat haar ouders konden zien dat ik nog wakker was. En om 23:30 uur hoorde ik iemand tikken op mijn keuken raam en liep naar de deur en deed open. Ze hadden het briefje gevonden en ze zagen nog licht branden. Ik vroeg of ze even binnen wilde komen en dat deden ze dan ook. En ik vertelde ze alles wat ik gedaan had om er voor te zorgen dat ze niet ziek kon worden. Ik zei ook dat ze nu lekker ligt te slapen. Ze wilde even kijken en ik liep ze voor naar de logeerkamer deed de deur open en ze keken ze ligt zo lekker te slapen.

Haar moeder vroeg of ze nu thuis verder moest slapen of niet. Ik zei wel nee ze ligt nu lekker te slapen dus waarom zou je haar uit haar slaap halen. En haar vader zei: buurman u heeft helemaal gelijk het komt ook mooi uit want ze ziet ons toch niet want er is morgen weer een hele drukke dag. En ze kan morgen lekker uitslapen dan dat wij al vroeg weg moeten. We liepen weer naar de woonkamer en ze zeiden we gaan naar hier naast want we moeten ook slapen.

Ok zei ik maar als het goed is liggen haar sleutels hier naast en dan ken ze morgen weer lekker in haar eigen bedje slapen. Ik kreeg haar sleutels en ze zeiden ook nog als ze bij jou in huis wil slapen vinden we dat niet erg want we weten dat het goed is, maar dan moet ze thuis wel even een briefje op tafel liggen zodat we weten dat ze hier bij jou slaapt. Dus zo gezegd zo gedaan. En dat ik weer in huis kwam en de woonkamer in liep zag ik mijn buurmeisje weer op de bank zitten. Ze zei dat ze net deed of ze sliep dus ik vertelde alles wat ik met haar ouders had besproken en ze was er super blij mee. We namen nog een warme chocolademelk en gingen naar bed.

Ik slaap altijd naakt want dat ben ik nou eenmaal gewend.

Zij ging weer naar het logeerbed en naar een uurtje begon het keihard te onweren met hele harde klappen er bij. En daar stond mijn buurmeisje in eens naast mijn bed met de vraag of ze bij mij in bed mocht want ze was bang voor het onweer. Ik sloeg het dekbed open zodat ze er in kon stappen maar ze zag nu ook dat ik naakt in bed lag en deed haar stringetje ook uit en kroop naakt in mijn bed.

Er kwam weer zn harde donder en ze kroop met haar kontje helemaal tegen mij aan mijn pik lag nu tegen haar kontje aan. En ik ken daar niets aan doen maar mijn pik ging van zelf groeien naar het format wat voor een meisje van zestien jaar ongekend is. Ze schrok er van en keek onder het dekbed en voelde er aan. Ik zei: sorry lieverd... ik kan er ook niets aan doen, dat jij met je kleine kontje tegen mijn pik aan gaat liggen.

Ze lachte en begon te spelen met mijn pik.


Ik legde mijn hand over haar heen en voelde haar kutje het voelde warm en vochtig aan. Ik speelde met haar klitje en ze vond het een lekker gevoel. Toen pakte ze mijn pik goed vast en begon me af te trekken. En ik ging met een vinger haar kutje in en lag haar zo te vingeren. Even later deed ik een tweede vinger er bij en een vinger liet ik in haar poepgaatje verdwijnen en vingerde haar kutje en kontje te gelijk en ze genoot er van.

Op een gegeven moment kwam ze me daar toch klaar...daar zeg je u tegen. Ongelovelijk zo heftig als dat ze klaarkwam, ze moest nu echt even bij komen, anders zou het niet goed gaan. Toen ze was bij gekomen tilde ik een been van haar op en duwde mijn pik tegen haar natte kutje aan.

Toen zei ze: Ja, Ik wil je pik in mijn kutje hebben, doe het!

En dat laat je geen twee keer zeggen toch dus deed ik mijn pik in een keer je haar kutje maar moest wel even wachten tot ze er aan gewend was wand mijn pik was te groot voor wat zij dacht. En daarna ging ik heel rustig in en uit en naar een tijdje was de pijn weg bij haar en genoot ze er helemaal van. Ze wilde dat ik langzaam harder ging neuken en dat deed ik dan ook. Met een hand bewerkte ik haar klitje En het duurde dan ook niet zolang dat ze weer ongelofelijk klaar kwam. Maar ik wilde ook klaar komen en ging dus gewoon door met waar ik mee bezig was. En in eens zei ze stop en ik moest mijn pik uit haar kutje halen en dat deed ik dan maar. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ze kwam op mijn pik zitten en wipte als een gek. En na een minuut of 6 kwamen we tegelijk klaar en ik spoot haar kutje helemaal vol.

Ze wilde niet meer naar huis de volgende dag en we hebben is goed gepraat met haar ouders. En nu is het zo als haar ouders de hele dag thuis zijn dan is zij ook gewoon thuis. Maar als haar ouders moeten werken wat bijna elke dag is dan is en blijft ze bij mij in huis en neuken we zo vaak als ken en mogelijk is. Dit verhaal is gebeurt toen zij 15 jaar was en ik zelf was toen 36 jaar. En twee jaar later komt ze ook niet meer thuis als haar ouders vrij zijn want ook dan is ze bij mij. Ze wil een kindje van mij en ik vind het heel erg leuk maar ik moet er wel even goed over na denken want ja het leeftijdsverschil is wel groot. Maar ik denk dat het wel gaat gebeuren hoor maar moet even de tijd hebben. Groetjes van mij en mijn Chinese vriendinnetje.