Geneukt met een voorbinddildo door mijn dochter
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 15 november 2015

Alweer drie jaar gescheiden van mijn vrouw. De reden dat we gingen scheiden is, dat ik (Sjors) haar mijn meest seksuele fantasie vertelde. Ons seksleven was aan het afkoelen en ik was de eerste die aan haar vroeg als zij een seksuele fantasie had. Die had zij niet, gewoon neuken vond zij al spannend genoeg. Toen kreeg ik dezelfde vraag terug en ik vertelde haar dat ik door haar met een voorbinddildo geneukt wilde worden. Nou dat heb ik geweten het huis was ineens te klein ze noemde mij zelfs homo en een persverseling. De dag daarna was zij vertrokken met onze dochter Anja. Eerst woonden ze bij een vriendin van mijn vrouw. Een maand of drie later hadden ze een huisje in het oosten van het land gevonden.

Nu woon ik hier alleen in Amsterdam helaas heeft mijn vrouw mijn dochter verboden om bij mij te komen. Maar stiekem appen we met elkaar en zien elkaar in het weekend en dan voor een dagje. Vaak in verschillende steden zo heeft mijn vrouw niet in de gaten dat wij elkaar toch zien. Als smoes gebruikt ze altijd dat ze met een vriendin weggaat en haar vriendinnen coveren voor haar. Mijn dochter is een mooie verschijning. Ze is nu 18 jaar oud. 1.70 meter lang mooie grote borsten cup DD lang blond haar en blauwe ogen. Ik zelf ben ben 48 jaar oud. Ben 1.83 meter lang normaal postuur kalend en blauwe ogen. Mijn dochter heeft ook een sleutel van mijn huis mocht het voorkomen dat er problemen zijn met haar en haar moeder kan zij altijd bij mij terecht.

Gelukkig staat en stond het huis alleen op mijn naam dus daar kon mijn vrouw geen claim opleggen. Wel moet ik na de scheiding een aardig aantal dingen aanschaffen. Met een goed betaalde baan was dat geen moeite. Moest natuurlijk wel wennen zo alleen in huis en ook leerde ik koken, strijken en al die huishoudelijke taken. Mijn huis heeft een grote woonkamer, middelgrote keuken, toilet dit alles op de begane grond. Op de eerste etage één grote slaapkamer de mijn twee middelgrote slaapkamers en grote badkamer met aparte douche, bad en toilet. Ook heb ik een zolder waar ik alle troep in dozen heb staan ook staat de wasmachine. Eén van de middelgrote slaapkamers is voor en van mijn dochter nog steeds ingericht. Tijdens onze ontmoetingen heeft ze wel wat kleren gegeven voor als zij toch langs zou komen.

Gisteravond lekker nog even met een goede collega een paar biertjes gedronken in een café. Nu zondagochtend sta ik op trek wat kleren aan ga dan naar beneden daar eet ik snel een ontbijtje. Vandaag heb ik er weer zin in om mijzelf te verwennen. Ik ga weer naar boven eerst naar mijn slaapkamer daar pak ik mijn dildo en een cockring uit mijn nachtkastje. Loop dan naar de badkamer leg de dildo en cockring in het bad. Zet de kraan van het bad aan wacht totdat het water lekker warm is en doe dan de stop in het bad. Pak de fles badschuim doe een hoeveelheid in het water meteen begint het te schuimen. Haal een badhanddoek op hang die op scheer spullen pak ik erbij.

Eens in de week scheer ik mijn pik en ballen kaal!

Dat doe ik meestal op zondag onder douche of in bad. Vandaag dus in bad, wat al aardig gevuld is trek mijn kleren uit en ga erin. Omdat ik toch alleen ben blijft de badkamerdeur een stuk openstaan. Toch is er vandaag wat anders in de gang maar kan één twee drie niet plaatsen wat het is. Wanneer het bad genoeg gevuld is zet ik de kraan uit er is nu ook mooi veel schuim. Ik kom met mijn kruis omhoog en begin mijzelf daar te scheren nadat ik glad ben ga ik even lekker rustig genieten. Dat duurt wel een half uur a drie kwartier. Waarna ik mijn aluminium cockring omdoe eerst mijn ballen er doorheen dan mijn half stijve pik. Zoek de dildo in het water die ik vrij snel vind plak deze aan de bodem van het bad vast. Ik kan hem nog makkelijk verplaatsen en plaats hem zo dat als ik omhoog kom tegen mijn sterretje kan plaatsen.

De 17.5 centimeter lange en 4.5 centimeter dikke dildo glijd gemakkelijk in mijn holletje. In één keer helemaal in mij mijn pik is bijna in één keer hard. Een aardig aantal keren komt de dildo helemaal uit mijn holletje en verdwijnt er ook weer helemaal in. Mijn pik van 16 centimeter lang en 4 centimeter dik is keihard en door de cockring is hij erg geaderd. Ik lig heerlijk spelend te genieten sluit mijn ogen. De dildo gaat lekker heen en weer in mijn holletje mijzelf aftrekkend. Zacht pratend “oh jij, geile slet neuk jezelf met lekker met die heerlijke dildo, oh wat is dit heerlijk”. Zo ben ik wel zeker een hele poos bezig elke keer als ik op het punt sta klaar te komen stop ik even. Mijn voorvocht vloeit uit mijn pik wat ik lekker op lik in rust momenten om niet snel klaar te komen. Als ik dan toch weer mijn ogen open doe schrik ik want er staat een gedaante in de deur opening. In eerste instantie denk ik dat het mijn dochter is die haar vader heeft betrapt. Maar als ik goed kijk is het mijn dochter niet. Het is wel een vrouw zo op het eerste oog een slanke half Indonesische in een t-shirt en slipje. Ze heeft lang zwart haar donkerbruine ogen erg grote borsten harde tepels door door het t-shirtje priemen.

Ik laat mijn pik los word erg rood doordat ik betrapt ben en weet niks te zeggen.

Nu ik wat duidelijker kijk zie ik dat zij ongeveer dezelfde leeftijd is als mijn eigen dochter en ze heeft ook een hand in haar slipje zitten. Zij neemt het initiatief met praten “hoi, ik ben Milou een vriendin van Anja, we zijn gisteren met zijn tweeën hier in de buurt uitgeweest het was veel te laat om terug te rijden dus besloten we hier maar te slapen”. Ik weet nog steeds geen woord uit te brengen en knik alleen maar. Ze begint weer te praten “ik wist niet dat Anja zo'n mooie en geile open vader had. Ze stapt verder naar binnen doe de deur achter haar dicht. Ik heb mij nu vermand zeg eindelijk wat “als ik wist dat ik bezoek had, was dit niet gebeurt”. Ze glimlacht en zegt “u mag wel verder gaan hoor, of wilt u dat ik u help”.

Nu moet ik even slikken en vraag “wat zou Anja zeggen, als zij ons hier met elkaar bezig te zijn vind?”. Ze antwoord rustig “die ligt haar roes uit te slapen, dus die zal er niks van merken”. Dat stelt mij erg gerust antwoord “zo'n mooie vrouw als jij mag mij altijd helpen maar zeg alsjeblieft jij, je of Sjors, u klinkt zo oud”. Ze glimlacht trots en geil en zegt “oké, Sjors maar ik ben nu ook heel erg geil geworden wil u, oh sorry, jou niet aftrekken ik wil meer veel meer”. Milou doet haar kleine beetje kleren die ze aanheeft uit loopt naar de douche zet die aan. Als deze op temperatuur is gaat zij eronder staan en zegt “kom je erbij Sjors”. Dit laat ik mij geen twee keer tegen mij zeggen. Met mijzelf spelen is hier niet meer van toepassing de dildo glijd uit mijn holletje. Kom het bad uit en ga bij Milou onder de douche staan.

Waarna zij mij vraagt “Sjors zou je mij willen insmeren met zeep?”. Ik antwoord “oh ja, heel graag” pak wat douchegel spuit wat over haar borsten. Zet de douchegel weg en begint haar mooie grote borsten in te smeren. Ik ben aardig goed met inschatten van cup maten en vraag haar “heb jij cup E”. Ze glimlacht geil en genietend antwoord “ja, je hebt goed geschat Sjors”. Ik smeer haar verder in natuurlijk is mijn pik ook weer keihard. Milou heeft de douche ook gepakt wat op mijn borstkas gedaan nadat zij de douchegel heeft weggezet smeert zij mij ook in. Vrij snel beginnen we elkaar te zoenen ik moet daarbij wel wat voorover bukken. Milou is zelf een stuk kleiner dan Anja. Mijn zitten bij haar poesje dat mooi kaal is haar handen zitten bij mijn pik en ballen. We verwennen elkaar erg lekker en genieten van elkaar.

Ze stopt met zoenen en zegt “ik wil je in mij voelen”.

Ik antwoord “nog niet ik wil eerst jou grotje proeven”. Waarop Milou reageert “gaaf een man die wil beffen”. Ik plaats haar op de rand van het bad. Zak op mijn knieën voor haar kruip tussen haar open gespreide benen. Zet mijn mond op haar opgezwollen kale poesje mijn tong drukt haar lipjes uit elkaar. Milou smaakt heerlijk en lik haar zo goed als ik kan waarbij haar klitje ook niet onberoerd word gelaten. Milou steunt en kreunt luidruchtig van genot en komt na enkele minuten geweldig klaar op mijn tong.

Nadat haar orgasme is weggeëbd trekt zij mij aan mijn hoofd omhoog en zegt geil “oh, nu moet jij mij echt gaan neuken Sjors”.

Ik wil niets liever we gaan staan Milou gaat met haar rug naar mij toe staan. Ik kom achter haar staan leid mijn pik naar haar gewillige grotje. Wat voelt die erg strak aan om mijn pik als die erin gaat. Ze zegt meteen “kom Sjors, neuk mij zo hard als je kunt”. Ik begin hard te neuken en Milou kreunt en steunt nog luidruchtiger van genot. Van achterlangs pak ik haar cup E borsten ook vast en kneed er ook stevig in. Milou knijpt enorm heerlijk met haar poesje om mijn pik telkens als ik hard in haar stoot en stevig in haar borsten knijp. We komen samen gelijktijdig en geweldig klaar door mijn enorme geilheid en de cockring verslapt mijn pik niet nadat onze orgasmen zijn weggeëbd. Ik blijf haar hard door neuken kom wat naar haar toe en vraag “Milou mag ik jou ook anaal neuken?”.

“Ja, Sjors neuk mij maar anaal en ook daar hard graag” reageert zij geil.

Even laat ik haar borsten los haal mijn pik uit haar heerlijke strakke grotje plaat hem tegen haar sterretje. Milou drukt naar achteren en mijn pik gaat haar holletje in en ik begin haar daar hard te neuken. Weer kreunt en steunt Milou luidruchtig van genot wat heb ik toch geluk hier in mijn badkamer zo'n mooie jonge geile vrouw te mogen neuken. Milou komt een aantal keren weer luidruchtig klaar als ik dan ook in haar holletje kom. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd spoelen we nog even snel af en drogen ons met één handdoek droog. Na nog een innige tongzoen verlaat Milou de badkamer ik laat dan het bad leeglopen haal de dildo er ook uit. Erg tevreden loop ik naar mijn slaapkamer daar berg ik de dildo en de cockring op kleed mij aan en ga naar beneden.

Nu ik weet dat ik bezoek heb maak ik ontbijt klaar voor de dames. Ik hoef niet echt lang te wachten wanneer ik geluid van boven hoor en de dames naar benden hoor komen. Als eerste zie ik Anja normaal kwam zij vroeger altijd helemaal aangekleed naar beneden. Maar nu niet zij heeft ook maar een t-shirtje en sexy slipje aan Milou is ook zo gekleed. Anja komt op mij af omhelsd mij en geeft mij dan ineens ook een heel innige tongzoen. Daarna zegt ze “goedemorgen papa dat is lief dat jij voor ons ontbijt hebt klaargemaakt” en gaat zitten aan de ontbijttafel. Ook van Milou krijg ik een omhelzing en weer een innige tongzoen en voegt zich dan bij Anja.

Ik schenk voor hen thee in en voor mijzelf een bak koffie en ga dan ook aan de ontbijttafel zitten. Anja zegt dan tegen mij “zo pap, lekker geneukt met Milou”. Waarop ik reageer “oh, heeft ze jou alles verteld?”. Ze glimlacht ondeugend en zegt “nee papa, ik heb het gezien en gehoord en ja, nadat Milou terug bij mij was heeft zij het ook gezegd”. Waarna beiden meiden naar mij ondeugend glimlachen. Ik vraag hen “waar zijn jullie gisteravond naar toe geweest”. Waarop Anja reageert “oh er was hier in de buurt een festival maar na gisteravond was er niet zo heel veel meer aan dus wij besloten weg te gaan”. Ik reageer “oh, mag ik weten waarom jullie dan hier naar toe zijn gekomen”. Waarop Milou reageert dat had ik toch al gezegd in de badkamer”. Ik knik instemmend en vraag aan Anja “wanneer verwacht mama jou thuis”. Ze glimlacht en antwoord “zij verwacht mij pas laat in de avond weer thuis dus wij hebben nog genoeg tijd om met elkaar door te brengen”.

Waarop ik dan vraag “wat zijn jullie plannen dan voor vandaag dames?”.

Beiden kijken geil en heel ondeugend uit hun ogen en Anja begint te praten “nou papa, eigenlijk gingen wij naar het festival om mijn maagdelijkheid kwijt te raken maar ik vond daar niemand die ik daar goed genoeg voor vond”. Milou neemt het meteen verder van haar over “na wat zij vanochtend in de badkamer heeft gezien wat wij deden hebben wij besloten dat jij dat maar moet gaan doen”. Ik schrik ervan slik even en antwoord “maar Anja jij bent mijn eigen dochter dit is heel fout wat als mama of anderen erachter zullen komen weet jij wel wat dan de consequenties zullen zijn”. Waarop Anja antwoord “paps wij zeggen het echt tegen niemand het zal ons geheim zijn net als dat wij elkaar stiekem zien”.

Toch zit ik erover te twijfelen zit in een tweestrijd met mijzelf. Ik blijf te lang stil ineens vraagt Anja “waarom zijn jij en mama eigenlijk gescheiden?”. Dit brengt mij een beetje van stuk omdat het onderwerp ineen zo veranderd. Ik reageer “ik vertelde mama mijn meest geile fantasie dat kon zij niet aan maar heeft zij dat nooit aan jou verteld?”. Anja reageert “nee, mama heeft nooit daarover gesproken als ik erna vroeg, maar wat is die fantasie dan papa?”. “Nou schat, ik wilde dat mama mij ook neukte met een voorbinddildo en daarom zijn wij gescheiden en jij mag daarom mij niet meer zien”. Waarop Anja reageert “mama is zo debiel en kortzichtig dat zij daarom gescheiden is, maar weet je wat als jij mij helpt helpen wij jou”. Ik kan wel blijven afwijzen maar eigenlijk wil ik ook wel seks met deze twee mooie dames en stem dan toch in. We gaan staan en gaan naar mijn slaapkamer toe, daar is het bed groot genoeg en heb daar mijn spullen liggen.

In mijn slaapkamer ontdoen wij van onze kleding, ik doe er wat langer over. Omdat de dames maar een paar dingen hoeven uit te trekken en ik dan helemaal geen oog van hen af kan houden. Ze helpen mij zelfs meer dan staan wij alle drie naakt en naar elkaar te kijken. Waarna ik naar mijn nachtkastje loop haal als eerste weer mijn cockring eruit en om mijn nog slappe pik en ballen doe. Haal dan de dildo eruit met een harnasje waar die in kan deze had ik al gehaald mocht ik een vrouw vinden die dat met mij wilde doen leg die op mijn bed. Ik loop dan naar Anja toe pak haar vast mijn hoofd komt naar de hare en begin haar te zoenen. Laat haar los en begin ook haar lichaam te strelen zij zoent terug en begint mij ook te strelen. Tijdens dit schuifelen we steeds dichter naar mijn bed toe.

Wanneer Anja tegen het bed staat stoppen we met zoenen en strelen en zij laat zich op mijn bed vallen. Ik kruip over haar heen tot aan haar cup DD borsten die ik om en om begin te zoen. Haar harde tepels neem ik ook om en om in mijn mond en zuig erop en bijt er zachtjes in. Voor het eerst van haar leven zit een man haar borsten te verwennen. Ze zucht lekker van genot. Ik zak dan zoenend over haar mooie buik richting haar kale poesje. Daar aangekomen zoen ik eerst er omheen zo plaag ik haar een beetje.

Ze vraagt “pap, ik dacht dat we meteen gingen neuken?”.

Heel even stop ik hef mijn hoofd en zeg “nee, schat eerst een heerlijk voorspel”. Zet mijn mond op haar gezwollen poesje steek mijn tong tussen haar natte lipjes. Anja smaakt zoet en begin haar lekker te likken waarbij ik natuurlijk haar klitje ook raak. Al dit zorgt ervoor dat Anja wat harder begint te kreunen. Milou zit ook niet stil zij gaat naast Anja zitten en begin de borsten van Anja te verwennen. Anja steunt en kreunt van genot haar poesje word natter en natter. Ik lik haar sappen gretig op mijn god wat smaakt mijn dochter toch zalig. Een minuut of twee later komt Anja schreeuwend klaar en tot mijn verbazing spuit zij mijn mond vol en ook over mijn gezicht heen.

Waarna zij mij smeekt “oh papa neuk mij alsjeblieft toe neuk mij nu!”.

Ik stop met beffen kom verder over haar heen Milou geeft mij de ruimte. Wanneer ik helemaal over Anja ben leid ik mijn keiharde pik in haar nog natte grotje. Mijn dochter heeft ook een lekker strak grotje ben wel verbaasd dat ik mijn pik zonder moeite helemaal in haar kan steken. Anja ziet dat ik daarover verbaasd ben en zegt geil “oh ja, papa Milou heeft mij al meerdere keren geneukt met een voorbinddildo”. Ik glimlach reageer “dat is mooi nu kan ik jou steviger gaan neuken mijn lieve geile dochter”. Meteen begin ik haar steviger te neuken en beginnen elkaar innig te zoenen. Omdat ik al twee keer ben klaargekomen vanochtend kan ik nu heel lang doorgaan. Zo neuk een hele poos en laat Anja een aantal keren geweldig zalig klaarkomen waarbij zij elke lekker spuit.

Dan veranderen wij van positie want Milou wil dat ik Anja neuk op zijn hondjes. Terwijl ik Anja zo neuk doet Milou de dildo in het harnasje en trekt die aan haalt dan uit mijn nachtkastje een tube glijmiddel. Nu begin ik nog geiler te worden en weet wat er zo gaat gebeuren ik ga ook geneukt worden. Niet veel later voel ik het glijmiddel tussen mijn billen kort daarna drukt Milou de dildo in mijn holletje. Zij begint mij nu zalig te neuken oh wat doet zij dat goed en zalig. De kreten van genot vullen mijn kamer . Anja krijgt zoveel orgasmen ik krijg ook nog een heel zalig orgasme. Mijn god wat was dat zalig neuken en geneukt te worden. Milou heeft ook nog een orgasme gekregen door mij geneukt te hebben. Milou trekt de voorbinddildo uit mijn holletje en doet deze af. Volledig voldaan gaan we op mijn tweepersoonsbed liggen en genieten nog een poos na.

We hebben een aantal uren heerlijke seks met elkaar gehad en onze magen beginnen te rommelen van honger. Ik ga staan loop mijn kamer uit maak voor ons drieën een heerlijke lunch klaar die ik dan naar boven breng. Waar wij die opeten en lekker met elkaar praten. Zo krijg ik te horen dat Anja en Milou vaker seks met elkaar hebben. Voor de ouders van Milou hebben ze dit niet geheim gehouden want zij zijn erg open. Natuurlijk voor mijn ex en Anja's moeder houden ze het wel geheim. Alleen bij Milou thuis hebben ze seks met elkaar en nu zouden ze hier dat ook kunnen doen. Wat ik ook aan hen voorstel en daar zijn ze erg blij mee. Waarop Milou reageert “maar dan moet jij wel meedoen”. Ik antwoord “ik had ook niets anders gehoopt met deze twee mooie en geile meiden”. Waar we alle drie om moeten lachen. Na onze lunch vraagt Anja “en wat gaan we nu doen?”. Waarop ik antwoord “denk dat wij zoveel mogelijk hier in de slaapkamer zullen doorbrengen want ik wil wel eens live zien, hoe twee vrouwen seks met elkaar hebben”. Daar hebben Anja en Milou helemaal geen moeite mee nu ik het weet dat zij seks met elkaar hebben.

Ik ga van het bed af en ga op een stoel zitten en kijk hoe mijn dochter en haar vrienden seks met elkaar gaan hebben. Beiden beginnen elkaar innig te zoenen en te strelen het lijkt wel als ik er helemaal niet bij ben zo innig zijn ze met elkaar bezig. Na een tijdje stoppen ze even Anja vraagt dan aan mij “pap, heb jij nog meer speeltjes dan alleen die dildo?”. Waarop ik antwoord “kijk maar in mijn nachtkastje schat”. Anja draait zich wat bij opent mijn nachtkastje kijkt erg blij. Heb daar enkele dildo en vibrators liggen. Zij haalt ze er allemaal uit eerst pakken ze beiden een vibrator zetten die aan. Beiden zijn synchroon met elkaar bezig eerst plaatsen ze trillende vibrators tegen elkaars tepels. Dat doen ze even waarna ze naar elkaar poesje gaan met de vibrators en die tegen elkaars klitje zetten.

Ze geven voor mij een heel geile show natuurlijk groeit mijn pik ook weer.

Ze veranderen in standje 69 en de vibrators gaan hun grotjes in en bewerken hun klitjes met hun vrije hand. Wat zijn die twee toch heerlijk met elkaar bezig dan zie ik mijn mobieltje liggen. Die pak ik en begin hen lekker te filmen. Ze brengen elkaar naar een heerlijk orgasme nadat die is weggeëbd. Pakt Milou er een dildo bij de vibrator haalt zij uit het grotje van Anja. De dildo gaat dan erin de vibrator glimt van het vocht van Anja. Milou spuugt tussen de billen van Anja plaatst dan de vibrator tegen haar sterretje druk die dan in haar holletje. Oh wat een geile show geven deze twee heel geile meiden. Ik film alles zo goed mogelijk. Anja gebruikt nog steeds vibrator maar geniet ook enorm hoe zij zo dubbel word genomen. Net voordat ze weer klaarkomen stop ik met filmen en leg mijn mobiel weg. Als ze weer zijn klaargekomen en hun orgasmen zijn weggeëbd en ze de dildo en vibrators uit hun gaatjes hebben gehaald. Kijken ze nog steeds erg geil naar mij. Want ik zit met een keiharde pik nog steeds naar hen te kijken. Anja tikt op de rand van het bed als teken dat ik daar moet gaan zitten. Ik sta op en ga op de aangewezen plaats zitten. Beiden komen van het bed af en gaan op hun knieën voor mij zitten.

Om en om word ik door beiden gepijpt.

Dan laat Anja Milou een tijdje alleen pijpen ze pakt de dildo smeert die in met glijmiddel. Plaatst hem dan tegen mijn sterretje drukt hem erin één keer helemaal in mijn holletje. Zo neukt zij mij terwijl ik zalig gepijpt word door Milou. Na een poos stopt Milou met pijpen klimt over mij heen. Leid mijn pik in haar natte grotje en begint mij te berijden. Anja heeft er nog een dildo bij gepakt ook deze smeert zij in. Plaatst die tegen het sterretje van Milou en drukt die dan ook in één keer erin. Terwijl ik lekker bereden word neukt Anja ons met de dildo's. Zo zijn we ook weer een hele poos bezig. Milou komt een aardig aantal keren zalig klaar. Bij haar laatste orgasme kom ik ook weer klaar in haar geweldige strakke natte grotje. Anja haalt dan de dildo's uit onze gaatjes. We gaan dan weer lekker op het bed liggen ik tussen deze geile meiden. We vallen lekker in slaap.

Een aantal uren later word ik heel aangenaam wakker gemaakt. Anja was al eerder wakker geworden en kon het niet laten haar vader te pijpen. Waar ik dus wakker door word ook Milou is wakker geworden en kijkt genieten toe hoe ik word gepijpt. Na een tijdje laat ik Anja stoppen en zij moet van mij op haar handen en knieën gaan zitten. Ze gaat snel in die positie zitten ik ga achter haar zitten. Leid mijn harde pik in haar grotje en neuk haar zo hard als ik kan. Milou gaat voor Anja zitten en laat zich lekker beffen door Anja. Weer neuk ik mijn eigen dochter aan een aantal heftige orgasmen en kom zelf voor de laatste keer klaar in haar. Milou is ook nog een paar heerlijk klaargekomen op de tong van Anja. We gaan nadat onze orgasmen zijn weggeëbd nog snel even douchen. Nadat kleden we ons aan omdat het al vrij laat is gaan de dames weer terug naar huis. Na een heel innige tongzoen van beide dames vertrekken ze. Ik krijg nog het nummer van Milou. Nu weer alleen thuis ga ik nog wat eten en ga daarna lekker voldaan en uitgeput slapen.