Stiefvader ontmaagd zijn stiefdochter
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 20 december 2015

Haar stiefvader vond het hoog tijd worden dat zijn stiefdochter zou leren om gaan met zijn dikke stijve harde pik. De langharige blonde Renske in het bezit van een stevige B cup en een kaal geschoren kutje, zag er zo lekker uit, dat het hem al verbaasde dat haar eigen vader haar al niet in gebruik genomen had. Hij zou een dergelijk sletje al lang voorzien hebben van zijn dikke neuk wapen in dat kale natte kutje. Hij 40 jaar, zag haar moeder in de supermarkt en had meteen belangstelling voor haar, zag er goed uit maar vooral het blonde dochter deed hem watertanden….wat een onschuldig geil uitziend wezentje, hopelijk was die nog niet gebruikt. Want dat wist je tegenwoordig nooit, he.

Hij zag dat het lekkertje al stevige tieten toonde in haar shirtje, blijkbaar vond moeders een Bhtje niet nodig. Hij wist dat ze single was en ook nog een zoon had van 15, wat van hem dan weer niet had gehoeven, maar ja als hij het tegen elkaar afwoog dan won Renske het met grote voorsprong. Daarom waren ze ook al snel getrouwd….

Haar stiefvader….we noemen hem Bob, had de gewoonte om zomaar de badkamer in te wandelen als zij zich douchte of in bad zat, het slot was kapot en hij zou het maken? Nou vergeet dat maar… ‘’Ik ben je nieuwe vader en vind het normaal dat ik je kan bewonderen wanneer ik zin heb, daar heb ik ogen voor gekregen!‘’ Dat ging direct na het huwelijk de eerste weken al zo…. Hij behielp zich nog een tijdje met de handkar…..maar er komt een dag, natuurlijk neukt de geilaard de moeder ook wel hoor!

Mama vertelde Renske dat ze de komende week voor haar werk naar Duitsland moest en dat ze dan bij haar oudere zus logeerde en dus zodoende niet elke dag op en neer hoefde te rijden van Nederland naar Duitsland. Haar zus woonde daar al sinds ze getrouwd was met een Duitser en toevallig was dat Minden waar ze ook voor haar werk moest zijn. Renske vond het prima. Ze redde zich wel met haar stiefvader……dacht ze, want tot nu was hij alleen nog maar een paar keer de badkamer ingelopen en haar broer was er ook nog dus…….

Bob had natuurlijk haar al veel vaker beken, begluurd kan je dat niet noemen, maar gewoon in de huiskamer als Renske op de bank zat bijvoorbeeld kon hij regelmatig tussen haar dijen kijken en zien wat voor een kleur slipje ze aan had, als meisje zijnde dacht je daar niet aan dat mannen daar ook al geil van werden! Dat ze een stijve kregen van je blote dijen? Om dat je een kort rokje aan had en ze soms de contouren van je kutje konden zien in het te strakke slipje en die ene keer dat ze op de wc zat en hij de deur open trok en haar zag plassen. Had ze per ongeluk vergeten de deur af te sluiten… Bob was altijd erg druk in huis met van alles, hij was uren bezig op haar kamertje? De badkamer, het toilet….als zij naar school toe was! Dus dat wist ze niet. Hij had van die super kleine cameraatjes overal ingebouwd en zo werd ze dus wel begluurd en ook haar vriendinnen of het buurmeisje als die hier waren en een keer naar het toilet moesten! Dat werd opgenomen en de belangrijke dingen sloeg hij dan later op in een van zijn computers. Maar ja…..

Mama was dus vertrokken en hij had dus om het maar bot te zeggen, niets thuis om te neuken! Mama was immers zijn neukpop, hij had ze liever wel wat jonger en ja wie kwam er dan in aanmerking? Haar broer niet want stief papa was geen homo….wie bleef er dan over, He. Renske zat in bad en stief pa zat achter zijn computer. Ze zat een beetje aan haar gevoelige tietjes te frommelen, dat moet kunnen.., He? Je zat immers in bad en had de deur van de badkamer afgesloten, lekker intiem..privé zal ik maar zeggen. Renske kreunde zachtjes, was zo een lekker gevoel aan haar tietjes waardoor ze ook een beetje geil gevoel kreeg vanzelf in haar lijf en haar kutje beetje knijp..knijp deed.

Bob zat dus met een keiharde stijve te gluren!

Hij had zijn broek open geritst en zijn harde lul stond omhoog en zachtjes rukte hij er aan. Precies in de hoeken tegen het plafond aan had hij de cameraatjes zitten, daarmee bestreek hij de hele badkamer en die dingen waren niet te zien, ja misschien als je op een trap stond en met je ogen er net voor, maar ja wie ging er nou met een trap, die je eerst naar boven moest slepen….dat deed niemand.

Hij was tot NU tevreden geweest omdat hij nou eenmaal zijn neukpop had, zoals hij haar noemde en Renske had dat wel een keer gehoord (geile neukpop) had hij tegen haar moeder gezegd en zij had het toen aan mama gevraagd waarom hij dat zei en die had het lachend afgewimpeld met, dat het privé was tussen haar en Bob en dat zij er maar geen aandacht aan moest schenken. Maar ja nu was die neukpop de hele week weg en sjorren aan zijn lul was ook maar behelpen. Hij keek nu naar het geile gebeuren in de badkamer. Renske was zich aan het afdrogen en ging zich even later intiem scheren, waarbij ze zachtjes kreunde….dit waren geile beelden, zo live als maar kon en zijn privé neukpop ontbrak nu om zich seksueel op uit te leven!

Renske zag er erg geil uit vond hij, in een kort rokje vond hij dit soort meisjes nog geiler, want dan had je wat te verzinnen, He..dan zag hij haar geile dijen en daar tussen verstopt zat dan het ultieme…het wat dat geile neukpopje zo exclusief maakte. Geen een kutje was het zelfde…en..en deze slet had een super geil kutje, geiler dan geil en zo was Bob nu bezig zichzelf op te hitsen en spoot dan ook verschrikkelijk geil klaarkomend af, de sperma pompte met zoveel kracht uit zijn lul dat het boven de tafel uit kwam en deels daarna zijn broek bevuilde, maar ook kwam er sperma op het toetsenbord terecht…..de spanning was nu wel uit zijn ballen, maar hij was nog geil en zou normaal nu zijn vrouw, te pakken nemen op de zolder waar ze wat attributen hadden staan en ze eerst van hem een geil kleding setje moest aantrekken, meestal die van serveerster! Hij had niet altijd direct de gelegenheid, maar wel op de avond en dat geduld kon hij nog wel opbrengen, maar die gelegenheid was er nu niet………..

Renske wist dus nergens van, anders ging ze gewoon onder de douche en met een badlaken om haar lijfje naar haar slaapkamer. O ja, daar had hij ook cameraatjes aangebracht. Hij zag haar dus vaak uit en aankleden.

Bob had pizza besteld en die werd om half zes bezorgt. Renske en haar broer werden ook aan tafel geroepen, ‘’krijgen wij nu elke dag pizza?’’ Vroeg Renske gelijk, omdat ze wist dat haar vader een broertje dood had aan koken. ‘’Morgen gaan wij naar de Chinees!’’ Was het antwoord. Gelukkig smaakte de pizza goed en zaten er niet van die smerige olijven in. Bob keek ondertussen met een geile blik in zijn ogen naar zijn stiefdochter Renske, die had haar lange blonde haren in twee staarten en hoe ze de stukken pizza in haar mondje propte wond hem op, in gedachten ging er wat anders in…. Ze zat na het eten op een stoel en papa ging nu tegenover haar op de bank zitten. Hij was de hele dag al opgewonden en zocht nu na het eten naar weer wat om zich aan op te geilen en ja hoor daar gingen haar dijen wat uit elkaar op de stoel en zag hij het stevige dijvlees en een glimp van nu een geel slipje. Het was alweer wat uren geleden dat zijn ballen volkomen leeg getrokken waren en zijn lul reageerde weer en kwam met schokjes in opstand, weer werd hij op de proef gesteld, door dat sletje….zo zag hij dat wel. Renske had echter geen flauw benul, dat mannen op haar zouden kunnen geilen en klaar komen! Ze zat toch niet naakt of zo?

Bob had voor de hele week wel een soort van streng regime ingevoerd en daar stond bijvoorbeeld op. :Renske Maandagavond de afwas: En dat ze elke dag om tien uur ‘s avonds naar bed moest, bij haar broer stond dat ie de vuil container op tijd aan de weg moest zetten en dat riep al vragen op! Maar er was al gezegd dat hier geen discussie over mogelijk was.

Renske stond op, het was net zeven uur. ‘’Papa, ik ga nog ff naar me vriendinnetje van hier naast!’’ ‘’Wel op tijd terug, He…je weet wat er op het lijstje staat!’’ Renske liep via de achterdeur en liep even later door de tuin bij de buren. Ze was gewend dat ze zo naar binnen kon lopen, maar de deur zat dicht? ‘’Wat raar?’’ Fluisterde ze. Ze klopte op het raam en even later deed Piet de grote broer van haar vriendin de deur open, ‘’Elsje is er niet!’’ Zei hij en haar moeder en vader waren er ook niet, maar dat zei hij niet! Deed er eigenlijk ook niet toe. Piet keek haar eens aan, best wel een lekker ding zo, met die staarten en dat korte rokje, bovendien had ze behoorlijke tietjes in haar shirtje……zonder Bh. Piet was al achttien wist ze. ‘’O, nou dan ga ik maar weer naar huis….,’’ zei ze zuchtend. ‘’Je mag wel binnen komen hoor!!’’ Zei Piet, op eens. Renske was al lang blij, thuis was niks aan met die rare stief vader. Piet deed wel de deur in het slot en in de woonkamer trok hij de gordijnen dicht.

Hij ging zitten nadat hij voor Renske een limonade had ingeschonken (Breezer) en voor zichzelf een biertje had neer gezet. Hij drukte op de afstandsbediening een knopje in en de DVD die er in zat hervatte de film. Renske zag twee wulpse dames met zeker double DD bezig met een man met een behoorlijke pik en ze keek schuin naar Piet. ‘’O, ja eu…ik was naar die film aan het kijken, sorry!’’ Maar hij zette het niet uit. Hij ging naast Renske zitten, hij had in het geheim al wat met zijn zusje Elsje en in zijn hoofd leek die Renske hem een nog geilere slet! Ook al omdat ze geen Bhtje droeg. Zijn hand lag dan ook vrij vlot, nadat ze een paar slokken van haar limonade op had, op haar dijen en hij kneep in het stevige vlees. ‘’Jij..jij ziet er lekker uit! Renske!’’ ‘’Ben je al net zo geil, als dat vriendinnetje van je?’’ ‘’Wordt je al geneukt?’’ ‘’B…ben nog maagd!’’ ‘’Wauw….nog maagd, bestaan die dan nog, moest verboden worden!’’ Zei hij. ‘’Waarom…..?’’ Vroeg Renske. ‘’Elsje en eigenlijk ook een meisje zoals jij horen op tijd ontmaagd te worden!’’ ‘’En ja, Elsje is al ontmaagd!’’ ‘’Ik heb wel zin in jou!’’ Zei hij en zijn hand gleed onder haar rokje en gelijk haar slipje in en voelde haar kale kutje. De slet was geschoren, daarna haalde hij zijn hand terug en ging nu met beide handen onder haar shirtje en pakte haar vol bij haar tieten en wreef over haar gevoelige tepeltjes, ‘’ooooohhh,’’ kreunde ze gelijk. ‘’Je bent echt een slet, He!’’ ‘’Ik ga jou als neukpop gebruiken!’’ Renske hoorde tot haar verbazing voor de tweede maal het woord neukpop, ‘’Huh? Dat zegt stief papa ook tegen mama?’’

‘’Jou moeder lijkt mij inderdaad wel een lekkere neukpop!’’

Haar tepels werden omgedraaid, ‘’humm.. Oohh.’’ Reageerde Renske. Haar vriendin al ontmaagd? En nu wilde hij met haar? Het begon te spoken in haar hoofdje. ‘’Ga eens staan!’’ Zei hij en trok haar slipje tot op haar knieën en ze zag een van de wulpse dames op de film een dikke pik in haar mond krijgen, zou dat lekker zijn? Bedacht Renske. ‘’Jij bent mijn tweede neukpopje….is dat goed!’’ Mama had ook gelachen, toen ze haar vroeg over dat woord. Dus het zal dan wel leuk zijn of zo… ‘’Is Elsje dat ook dan?’’ ‘’Ja, al een tijdje….het wordt dus zeker tijd voor jou!’’ Renske begreep dat ze zelf eigenlijk dus nog maar een niet wetend tutje was….., ‘’oké..oké!’’ En ze voelde haar kutje al reageren.

Piet had geen interesse meer voor de film en trok zijn broek en slip uit, voor Renske was dat dus haar eerste pik, als die echt bij haar naar binnen ging, eigenlijk een ……oefen pik!

Piet liet haar op de bank plaatsnemen en trok haar shirtje uit, die geile tieten wilde hij zien, ze waren groter dan die van Elsje. ‘’Benen uit elkaar en met je kontje op de rand van de bank gaan zitten!’’

Bob moest eens weten wat er bij de buren gebeurde.

Renske zat in positie en hij zag het iets glinsteren tussen haar gesloten maagdelijke kut lipjes, het sletje was een beetje op gewonden. Hij op zijn knieën voor de bank. Zo kon je ze lekker neuken en in hun zaad vragende ogen kijken…hoe ze reageerde. Zijn harde lul zette hij precies op haar sneetje en drukte die tussen haar kut lipjes, die daardoor iets uiteen weken en hij haar roze binnenste kon aanschouwen. Huh..ah??’’ Kwam er uit haar geil mondje. Hij dacht nu alleen aan neuken en nog eens neuken, dat pijp smoeltje kon altijd nog wel, want neukpopje betekende dat ze natuurlijk vaker vrijwillig moest toestaan dat hij zijn kostbare zaad in een van haar gaatjes….Piet zette zijn grote handen op haar kontje, waar hij eerst de stevigheid van haar billen testte en daarna zijn geliefde neuk wapen verder naar binnen drukte, ‘’aahhhhh..huh..huh….,’’ reageerde de NOG maagdelijke slet, het was een kwestie van een paar seconden, een klein beetje weerstand voelende, haalde hij iets, maar dan ook maar heel iets terug. ‘’Het gaat gebeuren neukpopje, even doorbijten, kan wat pijn doen!’’

‘’Aaagghhh..huh..huhhuh….ooohhhh,’’ het ging nu wel allemaal reuze snel, drie kwartier geleden was ze nog maagd en een felle maar korte pijnscheut had haar nu van haar maagdelijkheid af geholpen. Piet zijn Nederlandse zestien centimeter schoot gelijk door en ze werd met diepe halen genomen. Hij zag dat ze haar ogen sloot en haar mondje stond iets open, met haar handen hield ze zich vast aan zijn schouders en ving daarmee deels de harde stoten in haar lijfje op terwijl Piet haar kontje goed vasthield. ‘’Ooohhh..huh..huh..huh…,’’ hoorde hij haar geil kreunen.

Zes minuten later kreeg ze haar First cum! Condoom? What the fuck is een condoom! Piet had hiermee zijn tweede ontmaagde kutje! Hij spoot zich pulserend klaar in dat strakke kutje……

Renske kwam om half negen, ‘s avonds dus weer thuis, liep wat moeilijk en Bob zag tot zijn verbazing, nou tot zijn verbijstering! Eigenlijk. Dat er behalve sperma wat bloed over haar dijen liep, die klootzak van hier naast had haar maagdelijkheid weg genomen en of het de zoon of vader des huizes was wist hij natuurlijk niet! ‘’Wat heb je in vredesnaam gedaan?’’ Schreeuwde hij. ‘’Jij..jij..bent nu tweedehands…’’

Bob was woedend, zat hij opeens met een 16 jarig tweedehands kutje, waar nu hij inmiddels weet die Piet van hiernaast de oorzaak was. Hooguit twee en halfuur voordat hij van plan was om haar te ontmaagden met zijn neuk wapen, van twintig centimeter en zijn pik de eerste pik zou zijn…aan tweede pikken deed je niet, alleen de eerste telde net zoals haar First cum in haar kutje, mondje, kontje! ‘’Waar in heb jij zijn sperma gekregen? Smerige slet!’’ ‘’Hij..hij heeft mij alleen maar geneukt!’’’ ‘’Ja, leuk…kutje is wel belangrijkste, He! Maar goed dan ga ik jou kontje ontmaagden en krijg je ook jou First cum in je mondje!’’ ‘’Het is nog net geen tien uur, maar ga maar vast naar boven en trek je geile babydolletje aan en verder niets!’’ ‘’Geil neukpopje!’’ ‘’Je vond het zeker wel lekker, He….sletje!’’ ‘’Ja…..’’ ‘’Godv….had je eerst mij er wel op mogen laten!’’

Renske liep naar boven en wist dat ze zo dadelijk voor straf behoorlijk gepakt zou worden. Ze kleed zich helemaal uit en trok het babydolletje aan, waarom vonden mannen een dergelijk kleding stuk nou zo geil? Vroeg ze zich af. Je kon er een beetje doorheen kijken…..en dan schemerde haar kale kutje er doorheen, als ze het optilde zag je het kutje toch beter?

Bob kwam even later helemaal naakt haar kamertje op en zijn dikke grote pik stond stijf schuin omhoog, het viel Renske gelijk op dat haar stiefvader wel een hele grote had vergeleken met die van de buurjongen! Als ze die er de eerste keer had in gekregen…..’’phoeha…pppffff!’’ ‘’Wat is er?’’ ‘’De jouwe is veel groter en dikker…’’ Stiefvader beschouwde dat maar als een compliment! Maar was graag zelf de eerste geweest. Haar stevige tietjes schemerde geil door het doorzichtige babydolletje en dat bolle kale kutje deed zijn lul extra bloedtoevoer geven…zodat ie nog wat dikker werd en super strak gespannen stond. ‘’Op je knieën hoertje!’’ ‘’Wrom….ben ik een hoertje?’’ ‘’Omdat jij je door de buurjongen hebt laten neuken en er willen wel meer mannen over jou heen!’’ ‘’Nou gewoon op je knieën! Gewoon doen wat ik zeg!’’ Ze zakte door haar benen en de harde lul stond vlakvoor langs haar mondje schuin omhoog, ‘’mondje iets open sletje.’’ Renske opende haar mondje en stiefvader drukte zijn pik naar beneden en schuurde ermee langs haar neusje waardoor er voorvocht op achter bleef en zijn lul gelijk een eindje in haar mondje floepte. ‘’Zuigen….net zoals je gisteren met dat water ijsje deed!’’ Ze zoog er driftig aan, maar hij wilde zeker weten dat hij de eerste was die haar in haar mondje ging neuken en wist dat hij, als hij dat uitstelde het waarschijnlijk wel kon vergeten…dit sletje liet zich nog al gemakkelijk gebruiken.

Hij pakte haar bij haar achterhoofd en begon langzaam in haar mondje te stoten, steeds sneller en dieper, ‘’glup..glup..glup…,’’haar keeltje in, wat haar behoorlijk de adem benam. Als hij zijn eerste sperma nou in haar keeltje pompte kon hij het daarna veel langer in haar kontje uithouden voordat hij weer kwam. ‘’Glup…glup…glup.glupglup,’’ snellere stoten in haar keeltje. ‘’Ik..ik..ooohhhhhh..aaagghhh ggggg….,’’en zonder haar te waarschuwen pompte hij de sperma rechtstreeks in haar strot, voordeel was dat ze zo niets kon verknoeien. ‘’Aaaghhhh…you First cum in to you gullet!!’’

Ze kon op haar knieën blijven liggen. Hij trok haar hoofd helemaal naar beneden, ‘’op je knieën blijven en met je kop op de grond…slet!’’ Haar kontje stond nu leuk omhoog en hij kon haar iets donkerdere sterretje goed bewonderen voordat hij haar kontje ging ontmaagden….spoog er een kwak spuug op en porkte dat met een vinger in haar poepgaatje, ‘’aahh.nee,’’ reageerde ze. Dat beloofde een behoorlijke strakheid als hij zijn pik zo dadelijk langs haar kringspier ging rammen! Wat dacht ze eigenlijk wel om eerst die buurjonge…wat over de top Renske…..neuken slet! ‘’Geneukt worden hoertje!’’ Stiefvader was in topvorm en zette zijn geile harde pik op haar sterretje en begon hard te persen, ‘’aahh.nee..nee..vv..veels te dik!’’ ‘’Hahahahaha…..,’’ lachte hij en perste zijn lul langs de kringspier. Ze had het gevoel dat haar kontje in tweeën werd getrokken toen de dikke harde lul er in schoot! En ze met harde stoten werd genomen in haar kontje. ‘’Dat wordt dagenlang niet kunnen zitten…slet!’’

‘’Hou op! Ik heb hier niet om gevraagd…..,’’ schreeuwde ze.

(Waar heb je niet om gevraagd Renske? Over haar verzoek via e-mail….. Ik ben begonnen met het ontmaagden door een buur jongen, op jou verzoek en dan vind jij het al over de top? De rest van je verzoek moet nog komen en niks over de top dus! Je hebt alles wat nu komt letterlijk gevraagd!)

Hij neukte haar tien minuten in haar kontje toen de bel ging! ‘’Aha..daar zal hij zijn!’’ Zei stiefvader en trok zijn lul uit het kontje van Renske, ‘’oeffffff..’’ Renske hoorde wat gepraat en een man in witte jas kwam binnen, het leek wel een dokter of zoiets, hij had zo een stethoscoop om zijn hals hangen en had een koffertje bij zich. ‘’Is dat de patiënte? Ziet er lekker uit! Mag ik wel zeggen toch.’’ ‘’U mag alles zeggen dokter, wilt u deze slet even onderzoeken!’’ ‘’Waar heeft u de speciale stoel?’’ ‘’Op zolder dokter!’’ ‘’Zullen we dan maar en neem de patiënte mee!’’ Stiefvader trok Renske overeind, ‘’aahhh..me kontje,’’ schreeuwde ze. ‘’Wat is er met haar kontje?’’ Vroeg de arts. ‘’O, ik heb haar kontje net ontmaagd met mijn geliefde neuk wapen!’’ ‘’Oké, ik hoop voor haar dat u een dikke harde grote pik heeft?’’ Wat een rare arts, dacht Renske, die praten normaal toch nooit zo. Nep artsen wel Renske, die zijn alleen maar geïnteresseerd in kutjes, kontjes, mondjes en tietjes. ‘’Aha? U begrijpt het volkomen, mevrouw de schrijfster!’’ Bob liep de trap naar de zolder op en trok Renske met zich mee gevolgd door de arts. ‘’Zo, dat is een hele mooie stoel zeg! Nou laat haar daar maar in plaats nemen!’’ Stiefvader duwde haar in de stoel en commandeerde, ‘’benen in de beugels slet!’’ Renske deed maar wat hij vroeg want tegen twee mannen kon ze toch niet op. Haar benen in de beugels en de arts samen met stiefvader gebruikte de leren banden om haar benen vast te zetten, daar na werden haar armen boven haar hoofd aan een metalen buis vastgemaakt.

De dokter draaide haar benen heel ver uit elkaar.

De naam…niet schrikken Renske, de naam is toeval en heeft niets te maken met…. Haar kutje opende zich naar mate haar benen verder uit elkaar werden gedraaid. Hij kneedde haar dijen, ‘’mmmmm.. Lekker stevig vlees, die kan wel tegen een stootje, dunkt me!’’ ‘’Ze heeft zich al vrijwillig door de buurjonge laten ontmaagden!’’ Zei stiefvader. ‘’Ahum..a zo…het lijkt mij ook een erg geil sletje, wat u heeft,’’ en hij porkte twee vingers in haar open staande kutje, ‘’voelt lekker strak aan, is ze pas een keer geneukt?’’ ‘’Ja, het was haar eerste keer en jammer genoeg was het door de pik…het pikje van de buurjonge!’’ Het zat stiefvader nog steeds dwars dat zij niet voor zijn uitstekende oefen pik had gekozen. De arts opende reiskoffer en haalde er een enorme kunst lul uit van zeker veertig centimeter lang en zeven doorsnee en hij bleek naakt te zijn onder zijn jas, zag Renske. Hij drukte de kunst lul over zijn eigen harde pik heen en, ‘’wilt u het bandje even op mijn rug vastmaken?’’ Stiefvader deed dat dus.

‘’Ja, maar dat gaat echt niet lukken hoor?’’ Piepte Renske. ‘’Jij bent nog jong en kan nog goed opgerekt worden,’’ en hij zette de kunst lul op haar spleetje en begon te persen, ‘’ooohh neeeee….OOOOHHH…NEEEE…..’’ Grote zwarte kunstlul… ‘’Er liggen wel tepelklemmetjes in de koffer,’’ zei de dokter opeens en stiefpapa pakte ze er uit en zette ze bij Renske op haar tepels, ‘’ik heb zin om mijn harde lul in dat schreeuwende mondje te steken!’’ En stiefvader liet de rug leuning van de stoel zakken en duwde zijn lul tussen haar lippen door haar mond in en begon haar heerlijk in haar mondje te neuken! Een beetje pijnlijk zal het wel zijn maar de kunst lul zat er toch al een cm of tien in, dat hoorde nou eenmaal bij het seksueel getinte onderzoek van een nep arts, onder het motto van, wat kan Renske’s kutje hebben.

‘’Ooohh..nee..sss..stop!’’ De kunst lul moest er verder in. ‘’Ze is wel erg strak Bob, had die buurjongen zo een klein pikkie dan?’’ ‘’Geen idee,’’ reageerde hij. ‘’Ik krijg de kunst lul er niet verder in zonder dat ze totaal uitscheurt en dat vind ik als nep-arts zelf toch wel zonde!’’ Dus de dokter haalde de kunstlul er uit en Stiefvader moest het bandje op zijn rug losmaken, terwijl hij haar nog in haar mondje neukte. De arts haalde de kunst lul van zijn pik en stak zijn eigen pik nu in haar kutje, ‘’mmmmmmm dat zit al veel beter!’’

‘’Ik zag dat u ook een dubbele dildo in u koffer had?’’ Zei Stiefvader. ‘’Ja, ik heb voor alle zekerheid altijd wat aparte dingen mee, want je weet maar nooit waar types als Renske opeens naar verlangen, He!’’ ‘’Komt wel goed uit, voor haar volgende verzoek!’’ Reageerde Bob, haar stiefvader dus (ff voor lezers met een kort geheugen) ‘’Ik ga haar mondje volspuiten…..aaaghhhhhhh, zzzz..zo lekker klaar komen dit,’’ en Bob pompte zijn lul leeg. Renske voelde voor de tweede keer dat ze sperma in haar mond kreeg…..haar kutje zat nu strak om de pik van die zogenaamde arts, die had niet zo een grote als haar stiefvader, wel groter dan van haar buurjongen. Renske zat er wel mee dat ze van die rare wensen had gedaan in haar verzoekje, want had ze ook niet iets met een oude vrouw? ‘’Ooohhhh..ooohhh ja..ooohhhh,’’ begon ze te kreunen en de nep arts stond inmiddels ook op ontploffen en kreeg ze zijn lading sperma onbeschermd……

De heren vermaakte zich wel. Renske werd nu weer los gemaakt. ‘’Tja, bij haar volgende verzoek moet ze zelf in Aktie komen, He!’’ ‘’Huh…..? Waar heb je het over,’’ vroeg ze. ‘’Haar kutje is nu goed door gesmeerd dus kunnen we haar nu beter vast preparen voor het volgende!’’ Opperde Stiefvader. ‘’U zegt het maar, ik werk wel mee!’’ ‘’Omg?……….waar hebben jullie het over???’’ Vroeg ze nogmaals, dat van die e-mail was alweer zo lang geleden en ze had het zelf niet opgeslagen.

Stiefvader pakte haar pols en klikte daar een stalen polsboei omheen, draaide haar arm op de rug en wilde haar tweede arm pakken, maar Renske werkte niet mee. De dokter kwam nu in Aktie en pakte haar arm en bracht die achter haar rug zodat Bob haar tweede pols nu ook kon voorzien van de politieboei. ‘’Das gemeen….jullie zijn met ze twee..!’’ ‘’Blijf maar ff staan sletje, dat is gemakkelijker voor ons,’’ en terwijl er nog sperma uit haar kutje lekte, zag ze dat die arts een flinke dubbele dildo…kunstlul…als Fikkie maar een naam heb, He, uit zijn koffer pakte. Stiefvader hield Renske goed vast. ‘’Oooooooohhhhh…neeeeeee…neeeee …ooohhhh,’’ schreeuwde ze, toen de ene dildo in haar kutje werd gedrukt en de bandjes om en tussen haar dijen door werden vastgemaakt op haar rug. Er zat nu een kunst pik van zeventien centimeter in haar kutje en door de flinke omvang zat het goed stevig, er hing een beetje naar beneden een kunst pik van ruim twintig en een stuk dikker. Renske…….?? Wat was hier van de bedoeling? Moest ze hen in hun kont neuken of zo?

Er werd nu weer gebeld. Stiefvader keek op zijn horloge, ‘’dat zal haar zijn!’’ Hij liep de zoldertrap af en verder naar beneden en opende de deur. ‘’Hallo Truus, heb je er zin in?’’ ‘’Ja, me KUT lekt als een gek, wordt echt tijd dat daar weer eens wat diks in gaat, HAHAHAHA!’’ Renske hoorde hard lachen en dat was zo te horen een vrouw. ‘’Nou ze is er klaar voor, alleen weet ze het nog niet!’’ Zei Stiefvader. ‘’Achuuu, is ze het vergeten?’’ Beiden kwamen nu de trap op en Renske schrok zich het apenzuur, toen ze zag wat er de hoek om kwam. Truus was er zeker een van honderd vijftig kilo en ze liep waggelend op Renske af en pakte de kunst pik, ‘’mmmmmm..lekker dik!’’

Ze begon zich uit te kleden en lag even later op haar handen en knieën, haar borsten zeker FF hingen op de grond. Beide mannen en Renske zagen een flinke bos haar tussen haar dijen. Gadverdamme…..dacht Renske en ze wist gelijk wat de bedoeling was. Beide heren begeleide Renske met zachte drang richting Truus. ‘’Nou, op je knieën dan maar, He!’’ Ze moest knielen achter Truus en Bob pakte de kunstpik die een beetje hing, boog ,m en zette het tegen de vette kut van Truus, beetje gokken was het wel, want haar natte spleet was door het vele haar niet te zien. De kunst lul gleed met een beetje hulp…met zuig geluiden haar kut in. ‘’Jij nu nog verder naar voren Renske!’’ Ze duwde haar een beetje.

De dokter kwam nu met twee paarden zweepjes en gaf er een aan haar stiefvader. ‘’Jij gaat haar nu goed diep en hard neuken, Renske!’’ ‘’De zweepjes hebben wij om jou aan te sporen, mocht je even denken niet goed je best te hoeven doen!’’ Het suizende geluid van de zweepjes….. ‘’Aaagghhhhhhhh……!!’’ En ze werd ter demonstratie op haar beide billen geraakt. Stief papa, aardige man….draaide aan de afstands bediening en terwijl Renske de vrouw begon te neuken, trilde beide kunst lullen hevig. Af en toe kreeg ze een klap met een zweep en neukte gelijk weer dieper. Dikke Truus kreunde hevig. Ze had het echt nodig om de spinnenwebben er weer eens uitgeneukt te krijgen.

Renske haar mondje ging ook iets open. Ze ging klaar komen op de trillende kunst pik in haar lijfje, ‘’aaaghhh..,’’ weer een zweepslag. ‘’Als ik klaar kom! Gewoon door neuken jij,He!!’’ Commandeerde Truus, richting Renske. ‘’Wij zorgen daar wel voor hoor!’’ Reageerde beide mannen. ‘’Aaaggghhhhh….aagghhhhhhhh..,’’ weer twee zweepslagen. ‘’Ooooooohhh.JA..JA GA DOOR..OOOOHH,’’ Schreeuwde Truus en Renske kreeg haar geil wat langs de kunt lul naar buiten spoot tegen zich aan. Ze kwam tegen haar zin zelf ook klaar.