Seksuele voorlichting van mijn moeder en oma
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 20 december 2015

Yvon volgde de ontwikkelingen van haar zoon. Niet alleen op school maar ook bij het sporten toen Ruud geblesseerd raakte was het zondag thuisblijven. “Moet ik die wond nog verzorgen” riep ze naar boven waar elk antwoord uitbleef zodat Yvon naar boven ging om haar vraag te herhalen. Toen ze de deur verder open wilde duwen zag ze dat Ruud naar seksfoto’s op internet zat te kijken, hield wijselijk haar mond en zag hoe Ruud zat te masturberen. Even bleef ze staan kijken en trok zich zachtjes terug en ging naar haar slaapkamer en liet zich op bed vallen. “Wat moet ik daar nu weer mee?” bedacht ze zich en zag de beelden weer op haar netvlies verschijnen. “Goed! Nu nog weten hoelang dat al gaande is” bedacht ze en wist dat ze het geven van seksuele opvoeding te lang had uitgesteld. “Daar had ik dus eerder mee moeten beginnen. Nu is hij bijna 17 en heb ik eigenlijk niets aan hem uitgelegd” ging het door haar heen, stond op en ging voor de spiegel haar haren goed doen.

“Eigenlijk ben ik ook geil” en liet haar vingers even onder haar rokje in haar slipje glijden en voelde haar schaamlipjes. Terwijl Yvon zichzelf in de spiegel bekeek bleef ze door strelen en werd ze geiler en ging weer op bed liggen maar nu met haar benen uit elkaar. Op de kamer van haar zoon hoorde ze wat geluiden maar bleef met zichzelf bezig waarbij ze haar jurk een flink eind optrok en haar broekje opzij duwde en zich ook ging masturberen. Plotseling stond ze op, kleedde zich uit en liep slechts gehuld in een slipje en T-shirt terug naar de spiegel en bekeek zich. “Ik wil het en doe het, hij ook!” en besloot Yvon er geen geheim van te maken en liep haar slaapkamer uit, rommelde wat in de badkamer om aandacht te trekken en gluurde nog even in de kamer van haar zoon en zag dat hij met 1 been op de stoel stond en met lange slagen zich nog steeds stond af te trekken, keek nog even en vertrok weer naar haar slaapkamer waarbij ze de deur open liet staan.

Toen Yvon weer op bed lag pakte ze haar vibrator!

Ze deed haar slipje uit en duwde de vibrator in haar natte kutje en begon ermee te spelen. Opgezweept door hetgeen ze haar zoon zag doen begon ze zachtjes te kreunen toen de trillende staaf haar klitje aanraakte. Steeds harder kreunde Yvon en betrok ook haar andere hand in het spel en speelde met haar tepels onder haar shirt. Terwijl Ruud zich plotseling realiseerde dat hij iets had gehoord stopte hij met aftrekken en luisterde of zijn moeder misschien boven was en keek doodsbenauwd om het hoekje de gang in. Op de slaapkamer van zijn moeder hoorde hij hijgen en kreunen zodat hij op zijn tenen naar de deur liep en zijn moeder met haar benen uit elkaar zag masturberen. Snijdend hard stond zijn lul recht overeind en keek zijn ogen uit. Opeens kwam Yvon klaar en bleef hijgend nagenieten waarbij ze met gesloten ogen haar kutje bleef strelen terwijl ze de vibrator aflikte.

Nog even bleef Ruud staan en vertrok naar beneden terwijl hij ondertussen zijn lul terugstopte in zijn broek. Na 10 minuten kwam zijn moeder naar beneden en zag hij haar in haar slipje de kamer binnenkomen. “Wil jij wat drinken lieverd” sprak Yvon zo rustig mogelijk en schonk een wijntje in en nam een biertje mee. “Moet jij je niet aankleden Ma” vroeg Ruud. “Welnee, ik ben toch met jou alleen. Of heb je er bezwaar tegen?” vroeg ze liefjes. “Ik heb er geen bezwaar tegen hoor” sprak Ruud met trillende stem en keek onopvallend naar zijn moeder. Vooral haar slipje trok zijn aandacht.

Terwijl ze tv zaten te kijken hield Yvon haar zoon in de gaten en zag, zo vaak als hij kon, naar haar kijken. Rustig zat Yvon onderuit op de bank en plaatste haar benen iets uit elkaar en legde haar vingers op haar slipje en begon die te strelen, wetend dat dit door haar zoon gezien zou worden. Voorzichtig draaide Ruud zich zo dat hij makkelijker naar zijn moeder kon zitten kijken die geboeid naar de tv zat te kijken. Het geile uitzicht dat Ruud nu had zorgde ervoor dat zijn lul keihard stond en dat hij die goed moest leggen zodat hij dat voorzichtig deed. Yvon besloot een stukje verder te gaan en legde haar slipje iets opzij zodat Ruud een schitterend zicht kreeg op haar kutje dat een beetje zichtbaar werd. Rustig haalde Yvon haar vingers weg en liet haar broekje onschuldig zo zitten zodat Ruud het beeld kon vasthouden. “Wil jij nog een biertje?” vroeg Yvon die opstond en haar zoon vragend aankeek. Ruud nam de laatste slok uit het fles, gaf die aan zijn moeder en keek haar na. Meteen kneep hij snel in zijn lul en zag de kleine billen van zijn moeder uit het zicht verdwijnen, liet zijn hand snel in zijn broek glijden en trok even snel aan zijn lul en legde die meteen goed.

In de keuken keek Yvon even tussen haar benen en constateerde tot haar genoegen dat haar slipje nog steeds rommeling om haar heupen zat en dat haar kutje half zichtbaar onder haar slipje was, pakte wat ze nodig had en liep op haar gemak, gespeeld twijfelend de kamer in en bleef, zogenaamd nadenkend, voor haar zoon stilstaan zodat Ruud een schaamlipje van zijn moeder vlak voor zijn ogen zag. “Waar sta je aan te denken Ma?” vroeg Ruud zacht en pakte het flesje aan dat zijn moeder langzaam aan hem gaf om daarna weer te gaan zitten. “Niets aan de hand, ik realiseer me dat ik in mijn slipje door de kamer loop, iets wat ik vroeger nooit heb gedaan. Maar ik had geen zin om me aan te kleden en vond het ook niet nodig. We zijn moeder en zoon dus wat dat betreft hebben we geen geheimen voor elkaar” lachte Yvon plotseling en ging weer zitten; bewust hoe ze voor haar zoon had gestaan.

“We hoeven toch geen geheimen te hebben. Nergens voor nodig Ma. Je kan je kleden zoals je zelf wilt toch!” antwoorde hij en bekeek weer zijn moeder. “Dat vind ik nu ook. Dus vandaar! Maar we moeten er even over praten. Het kwam eigenlijk omdat ik langs je slaapkamer was gelopen en daar zag ik dat je met je been op de stoel stond jezelf af te trekken” sprak Yvon die het onderwerp meteen ter sprake bracht.

“Sorry Ma. Ik zal erop letten!” gaf Ruud aan.

“Nee, dat is niet nodig. Je moet gewoon doen wat je wilt doen. Daar heb ik best begrip voor dus blijf het maar doen. En ik moet eerlijk tegen je zijn; Mama speelt ook met zichzelf dus laten we er niet moeilijk over doen” ging Yvon erop in. Ruud wist even niet wat hij moest zeggen dus hield maar zijn mond en keek naar zijn moeder. “Ben je geschrokken dat Mama zei dat ze het ook doet?” hield Yvon zich bij het onderwerp en keek haar zoon aan. “Daar heb ik eigenlijk nooit bij stilgestaan Mam” sprak hij voorzichtig. “Ik vindt het net zo lekker als jij. Dus waarom verbieden en stiekem doen achter gesloten deuren” lachte ze en keek weer tv. “Maar hoe ging het dan vroeger toen jij jong was?’ vroeg Ruud plotseling. “Vroeger masturbeerde ik ook hoor. Al vanaf jonge leeftijd” lachte Yvon.

“Ik bedoel meer of opa en oma het ook bij je zagen?” sprak Ruud voorzichtig uit. “Dat niet. Vroeger gebeurde hetzelfde. Maar toen was er meer schaamte dus nee. Ook heb ik geen seksuele voorlichting gekregen en ik realiseerde me net dat jij dat ook niet hebt gehad” legde Yvon uit. “Maar vertel eens, doe je het elke dag of vaker en ben je lekker klaargekomen net?” vroeg Yvon wat ontkennend werd beantwoord. “Je hebt je afgetrokken maar je bent niet klaargekomen dus!” “Nee, want ik hoorde je op de gang of slaapkamer en toen ben ik gestopt. Daarna heb ik gezien hoe je op bed lag” gaf Ruud toe. “Je hebt dus naar me staan kijken!?” lachte Yvon ontspannen en keek haar zoon aan. “Oké, maar nu je naar mij hebt staan kijken vind ik het niet meer dan eerlijk dat ik ook naar jou mag kijken” sprak Yvon. “Mam, doe gewoon!” sprak Ruud zichtbaar nerveus tegen zijn moeder. “Vooruit, laat maar zien” “Nee Mam, echt niet” waarna Yvon opstond om voor haar zoon te gaan staan. “En als Mama haar slipje uittrekt, ga je het dan doen?” vroeg Yvon die meteen haar slipje opzij trok en haar hele kutje aan haar zoon liet zien.

“Wacht, Mama trek haar slipje uit” en stond vervolgens naakt voor haar zoon en met haar shirt omhoog draaide ze een paar rondjes om hem te laten kijken. Met een bikkelharde lul en kurkdroge mond keek Ruud naar zijn moeder. “Mama moet even oma bellen dus dan kan jij ondertussen rustig naar Mama kijken en ga je met jezelf spelen. Ik kijk dan niet naar je” en trok haar zoon van de bank, liep naar haar fauteuil en ging daar onderuit gezakt op zitten met haar benen wijd. Ruud duwde ze naar de grond zodat hij op zijn knieën tussen haar benen zat en op enkele centimeters afstand haar kutje kon bekijken.

De kleine schaamlipjes staken uit haar kutje en zelfs haar klitje kon hij zien. Terwijl de telefoon overging gaf ze aan: “kijk maar en trek je af. Als je Mama wilt aanraken is het goed hoor lieverd”. “Hoi Mam” hoorde Ruud vaag op de achtergrond en keek naar zijn moeder die met haar vingers voor zijn ogen haar lipjes streelde. Harder kon de lul van Ruud niet worden en het zweet droop van hem af en toen hij even moest verzitten legde hij zijn hand op het been van zijn moeder die meteen zijn hand vasthield. “Nee, Ruud zit hier voor me” hoorde hij zeggen en keek even naar zijn moeder. “Welnee, hij hoeft blijkbaar niet weg dus ik had vandaag besloten om hem seksuele voorlichting te geven. Hij is nu oud genoeg en dat praat makkelijker”.

“Ja, seksuele voorlichting” beantwoorde Yvon de vraag van haar moeder en legde weer haar hand op haar kutje en hield die al pratend met haar vingers wat uit elkaar. Ruud zag de dunne draden kutgeil tussen de lipjes en zag hoe haar kutje glinsterde van geilheid. “Ja, hij zit nu op zijn knieën te kijken tussen mijn benen. Zo kan hij alles goed zien en hoeft hij het niet van plaatjes te hebben. Ik zag hem vandaag masturberen met een voet op de stoel dus vandaar” legde Yvon het aan haar moeder uit en legde haar hand nu in zijn nek.

“Lik Mama maar” sprak ze tegen Ruud wat haar moeder hoorde. “Als ik het doe dan doe ik het maar helemaal en goed Mam” sprak Yvon die de warme adem van Ruud tegen haar kutje voelde. Nog verder trok ze hem naar zich toe en voelde hoe zijn gezicht tussen haar dijen kwam en eindelijk stak Ruud zijn tong uit en begon voorzichtig zijn moeder te likken. “Meer kracht Ruud, lik me harder en ga met je tong mijn kutje in” gaf Yvon aanwijzingen. “Inderdaad, hij likt nu mijn geile kut Ma. Wat maakt het uit en daarbij is het heerlijk om er weer eens een tong doorheen te voelen” kreunde Yvon zachtjes. “Wanneer heb jij voor het laatste geneukt. Wanneer heb jij een tong in je gleuf gehad” hijgde Yvon vragend aan haar moeder. “Je gelooft het niet. Wacht dan geef ik je Ruud. Dan kan je het hem zelf vragen en ga ik hem even pijpen” hijgde Yvon en gaf de telefoon aan haar zoon.

“Hallo Oma. Ja ik zit op mijn knieën en nu moet ik staan en maakt Mama mijn broek open”. “Mama zit inderdaad bloot op de stoel ennnnnn isssssss nuuuuu bezigggggggg” hijgde Ruud plotseling toen Yvon haar mond om zijn lul sloot en hem zuigend begon af te trekken. “Wat zegt u Oma? Wat Mama doet? Mama heeft mijn lul in haar monddddddddddd en zuigggt eropppp” kreunde Ruud nu luid in de hoorn. Het werd voor Ruud steeds moeilijker om de vragen van zijn Oma te beantwoorden en lange tussenruimten waren het gevolg door het smakkend geile gepijp en het bespelen van zijn ballen door zijn moeder die ondertussen de telefoon van haar zoon overnam. “Ga op je knieën zitten tussen mijn benen en neuk me maar even. Maar niet klaarkomen” sprak Yvon in de telefoon tegen haar zoon. “Je hebt het gehoord Ma, je ziet dat ik hem voorlichting geeeeeeeefffffffffffffff” kreunde Yvon hard toen Ruud zijn lul in haar kut liet glijden.

“Oh Ma, dit is zo lekker” kreunde Yvon door de telefoon en genoot van het ritmische gevoel tussen haar geopende dijen. Langzaam speelde Ruud met de borsten en tepels van zijn moeder die hij onderzoekend bekeek. “Pak mijn tepels maar in je mond Ruud en laat je tong er maar overheen gaan en bijt er zachtjes in” kreunde Yvon die haar benen nog iets verder opende om haar zoon zo diep mogelijk te ontvangen in haar smachtende geile natte gleuf. Oma zat stil te luisteren en onderbrak haar dochter niet om maar niets van de geile geluiden te hoeven missen. “Laat hem maar klaarkomen in je baarmoeder of in je mond” adviseerde haar moeder. “Oma vraagt waar je wilt klaarkomen lieverd. In mijn kut of in mijn mond?” hijgde Yvon. Maar Ruud gaf geen antwoord en deed zijn armen onder haar benen en trok die zo ver mogelijk op zodat zijn moeder bijna dubbelgevouwen werd geneukt.

“Ik ga spuiten in je kut Mam” hoorde haar moeder hem zeggen.

“Oma vraagt of ze jou ook adviezen moet geven” kreunde Yvon met zijn lul diep in haar rijpe kut. “Komt Oma dan hier naar toe” hijgde Ruud en voelde zijn ballen tegen de billen van zijn moeder slaan. Het geluid van lichamen die tegen elkaar sloegen werd duidelijk hoorbaar voor Oma. “Oma komt” gaf Yvon aan met de telefoon aan haar hoofd. Lachend pakte Ruud de telefoon over en sprak tegen zijn Oma. “Zit u nu ook te masturberen? En gaat u komen hoorde ik van Mama?” “Maar u komt toch” ging Ruud verder. “Oké dan zien we u straks” kreunde Ruud.

Na enkele minuten gaf Ruud aan dat hij ging komen en zakte Yvon tegen de rugleuning en legde beide handen op haar spleet en hield die uitdagend open voor haar zoon en meteen begon ze haar klit te strelen. “Spuit Mama maar vol met je zaad. Mama gaat haar geile kut strelen en ga ik ook komen” kreunde Yvon hard en gelijktijdig ondergingen ze hun intense orgasme waarbij Ruud zijn lul vasthield en diep in de kut van zijn moeder brullend klaarkwam en zag hoe zijn zaad uit de kut van zijn moeder liep.

Rustig haalde hij zijn nog stijve lul uit zijn moeder en bekeek met een glimlach de draden zaad tussen zijn lul en haar kut. “Heerlijk Ma. Wat lekker” gaf hij aan en hielp zijn moeder opstaan. “Kijk, je zaad loopt al langs mijn benen” lachte Yvon en haalde met 2 vingers wat zaad tussen haar dijen en likte haar vingers af. “We moeten ons aankleden want oma komt eraan” herinnerde hij zich de situatie en meteen begon zijn hart te bonken. “Zal Oma kwaad zijn?” vroeg hij vertwijfeld en zag al de auto van Oma voor de deur parkeren. “Ga gewoon zitten. Dat horen we wel” sprak ook nu Yvon twijfelend en deed toch maar snel de deur open om haar binnen te laten. “Wat is dat toch allemaal met jullie. Je doet notabene naakt de deur open. Zo heb ik je niet opgevoed” gaf haar moeder aan en bekeek haar dochter die voor haar uit de kamer inliep.

Ruud zat naakt op de bank en had zijn handen voor zijn lul gelegd om die uit het oog van zijn oma te houden. Oma voelde de spanning in het gezin meer dan duidelijk en ging naast haar kleinzoon zitten. “Waar zijn jullie mee bezig, of spelen jullie een spelletje met me?” begon ze opnieuw. “Het was geen spelletje Oma, het gebeurde zomaar” gaf Ruud met haperende stem toe. “Kom jij eens hier staan Yvon?” gaf haar moeder aan en toen Yvon voor haar stond bekeek ze de volgelopen kut van haar dochter en zag het zaad langs haar benen lopen. Met 2 vingers haalde ze het zaad van de benen van haar dochter en rook eraan. “Het is dus waar want ik ruik de geur van zaad” sprak haar moeder en zag ook de vingers van haar dochter het zaad afvegen en dat van haar vingers likken. Weer haalde Oma haar vingers langs de dijen van haar dochter en haalde opnieuw het zaad ervan af en keek Ruud aan toen ook zij haar vingers aflikte. “Oma wil er zeker van zijn” was haar uitleg en likte haar lippen af.

“Ik kom net onder de douche vandaan maar ik denk dat mijn kut nu ook nat is. Maar niet van het water” lachte Oma plotseling en trok Ruud van de bank en bekeek op haar gemak zijn harde lul. Terwijl ze haar dochter aankeek nam ze zijn lul in haar hand en begon het zachtjes pratend af te trekken waarbij ze haar benen opende.

Ruud keek plotseling tegen het slipje van zijn oma en keek naar haar handen die hem masseerden. Terwijl moeder en zoon naast elkaar stonden trok oma haar kleinzoon af en legde Ruud zijn hand op de billen van zijn moeder en streelde met zijn vingertoppen haar kontgaatje. Yvon legde achter zijn rug haar hand op zijn ballen en speelde ermee waarbij iedereen naar iedereen keek. Yvon maakte zich los, vroeg of iemand koffie wilde en vertrok naar de keuken terwijl Ruud bleef staan. Opeens nam Oma zijn lul in haar mond en begon met haar tong langs zijn lul te glijden om daarna zachtjes op zijn eikel te zuigen. “Ik proef je zaad” hijgde Oma die haar benen nu ver uit elkaar deed zodat Ruud alles goed kon zien. Rustig boog Ruud voorover en liet zijn vingers langs haar knieën omhoog glijden tot aan haar slipjes, keek even naar zijn Oma en gleden zijn vingers onder het elastiek en streelde de overmatig natte spleet van zijn Oma. “Ik ben zo geil als wat dus druk je vingers maar in mijn kut Ruud” hijgde Oma met haar benen uit elkaar en een lul in haar mond. Toen Yvon binnenkwam met koffie hoorde ze hoe de kut van haar moeder aan het soppen was door de 2 vingers van Ruud diep in haar lichaam.

“Kleed je uit Ma. Dat zit makkelijker en dan kan Ruud ook nog wat zien” lachte Yvon. “Ja, dat doe ik” gaf ze aan en liet de lul van Ruud uit haar mond glijden en kleedde zich uit, gadegeslagen door Ruud en haar dochter. Ook Oma bleek haar kut te scheren want er was geen haartje op te zien. “Ik wil nu even naar uw kut kijken Oma” hijgde Ruud van opwinding en zag dat zijn Oma op haar knieën op de bank ging zitten. Haar billen naar achteren. Ruud legde zijn handen aan de binnenkant van haar dijen en keek naar haar kut en kontje, pakte zijn lul vast en zonder wat te zeggen drukte hij zijn lul diep in de rijpe spleet van zijn oma en begon haar rustig te neuken terwijl zijn moeder naast haar moeder op de bank ging zitten. ”Je tepels zijn keihard Ma” lachte ze terwijl ze eraan trok. “Kijk even wat ik in mijn kut heb zitten!!” hijgde Oma met draaiende ogen en voelde hoe Ruud haar heupen vasthad en haar met harde slagen neukte.

“Ik ga nu al klaarkomen” kreunde Oma!

Met haar gekromde rug en liet ze zich schaamteloos gaan en zagen zowel Ruud als Yvon hoe ze bijna spuitend klaarkwam. Een grote plek vormde zich op de bank en in opperste geilheid drukte Ruud 1 vinger diep in het kontje van zijn oma die op haar knieën bleef zitten en met bewegende heupen zich anaal liet vingeren. “Mijn God” kreunde Oma en duwde haar billen verder naar achter om Ruud dieper te voelen. “Haal je lul maar uit haar kut Ruud dan zal ik je helpen om die in haar kont te zetten” hijgde ook Yvon van opwinding, pakte de lul van haar zoon vast en zette die tegen het kontje van haar moeder. Rustig duwde Ruud zijn eikel naar binnen waarna Yvon hem tegenhield. “Niet te snel naar binnen. Laat haar even wennen totdat ze haar kontje opent” gaf Yvon aan. Toen Ruud de hand van zijn moeder op zijn rug voelde duwen gleed hij iets verder naar binnen en hield zijn moeder de billen van haar moeder uit elkaar en keken beiden hoe Ruud bezit nam van haar kontje. Langzaam haalde hij zijn lul weer terug en drong weer naar binnen. Na 5 minuten bleef haar kontje openstaan en liet Ruud even zijn vinger weer naar binnen glijden maar toen Yvon zijn lul pakte en die weer tegen haar kontje zette drong hij weer met 1 stoot diep tussen de billen van zijn Oma en begon haar te neuken. Met harde diepe stoten bewoog Ruud zich in haar lichaam en legde Yvon haar vingers op haar spleet en begon zich te vingeren, aangekeken door haar zoon en moeder.

“Geef me mijn koffie even aan Ruud, ik heb een droge mond maar neuk me door” hijgde zijn Oma en pakte de gevraagde koffie aan. Genietend keek Ruud naar zijn lul en hield die af en toe stil in haar kont om de warmte en geilheid ervan te voelen. “Blijf je een paar dagen Oma?” vroeg hij terwijl hij hard begon te neuken waarbij de koffie uit de beker liep zodat er nog meer vlekken in de bank kwamen. Ook bij Yvon liepen haar sappen, vermengt met het zaad van haar zoon uit haar gleuf en liet duidelijk hoorbaar zien hoe ze haar soppende kut met 2 vingers bewerkte. “Ik blijf wel een paar dagen maar laat nu je lul in mijn lijf zitten en neuk me” hijgde Oma hard. “Dit is wel even anders dan wanneer je op een stoel staat om je af te trekken hè” sprak zijn moeder langzaam met haar vingers diep in haar kut.

Ruud was in een hele andere wereld terecht gekomen en ragde zijn lul in een constant ritme diep in de kont van zijn Oma. “Ik moet spuiten” kreunde Ruud en trok de billen van zijn Oma open en spoot meteen een flinke lading zaad in haar kont. Meteen draaide Oma zich om en lag naast haar dochter, voor de ogen van haar kleinzoon direct volop te masturberen en kwam met grote ogen klaar.

“Yvon, laat je gaan en kom klaar” hijgde haar moeder die keek naar de zaadlekkende lul van haar kleinzoon en zag Ruud tussen haar knieën zitten om te kijken. “Mag ik je vaker neuken Mam” vroeg hij terwijl hij zijn lul in zijn handen hield. “Ja, je neemt me maar wanneer je wilt” kreunde zijn moeder die met haar billen omhoog wipte en met een lange kreun klaarkwam.

Na het douchen werd het eten voorbereidt en namen zowel Oma als zijn moeder telkens zijn lul in hun handen of mond. De vingers van Ruud plakte van de sappen uit hun kut en hun klitjes hadden zijn aandacht getrokken. “Ga even zitten Ma” hijgde Ruud terwijl hij naar de billen van zijn moeder keek. Toen Yvon zat plaatste hij zijn mond op haar kut en zocht zijn tong haar klitje op. Een paar keer raakte zijn tong speels haar klitje en zoog er daarna vol op terwijl hij met zijn vingers haar tepels uittrok of erin kneep. “Ga door” stamelde Yvon en liet een golfje sap uit haar spleet lopen in de mond van haar zoon. Nog meer deed Ruud zijn best en terwijl Yvon haar zoon stevig aan zijn haren vasthield kwam er een 2e golf uit haar kut in zijn mond maar toen Ruud een vinger tussen haar billen plaatste en haar anaal vingerde liet Yvon al haar sappen gewoon lopen. “Wat een ordinaire geile teef ben je ook” sprak Oma die alles gadesloeg en haar kleinzoon rustig bij zijn lul pakte om ermee te spelen.

“Zo lekker Ma” kreunde Yvon die met haar benen uit elkaar bleef liggen om haar natte kut te laten beffen door haar zoon. “Zuig op mijn lul Oma” hijgde Ruud met zijn mond op de spleet van zijn moeder. Enkele minuten later kwam Yvon klaar en hing uitgeput in de stoel en keek hoe haar moeder haar zoon aan het pijpen was. “Ga zitten Ma. Ik wil zien hoe hij zich aftrekt in je mond” gaf Yvon aan en zag haar moeder opstaan en plaatsnemen. Ruud ging tussen haar geopende benen staan en trok zich klaar en spoot zijn zaad in haar mond en gezicht.

De volgende ochtend liep Ruud naar de badkamer en poetste zijn tanden en zag de deur van de slaapkamer van zijn Oma openstaan en keek naar binnen. Oma lag nog te slapen zodat Ruud weer terugkeerde naar de badkamer. Daar smeerde hij tandpasta op zijn eikel en liep weer terug naar zijn Oma, klom op het bed en liet zijn lul zachtjes in haar mond glijden. Meteen werd ze wakker en trok haar hoofd terug maar toen ze haar kleinzoon zag en de smaak van tandpasta proefde kwam er een glimlach om haar mond.

“Wat ben je een gemeen geil ventje” lachte ze en nam zijn lul weer in haar mond en met haar handen op zijn billen was ze hem aan het pijpen. Rustig bewoog ze haar hoofd draaiend heen en weer en voelde hoe Ruud zijn handen op haar borsten legde en met haar tepels speelde. “Zal Oma je ballen dan maar eens leegzuigen of had je andere plannen met me?” sprak ze met volle mond. “Neem mijn lul dieper Oma” kreunde Ruud en zag zijn moeder in de deurpost staan. “Ben je al begonnen?” lachte Yvon en liep naar het bed om met de ballen van haar zoon te spelen terwijl ze keek hoe haar moeder met haar hoofd over zijn lul bewoog.

“We moeten eens een wedstrijdje doen wie hem het diepste kan pijpen” ging Yvon verder tegen haar moeder. Meteen liet haar moeder zijn lul uit haar mond glijden. “Oké, dan gaan we een wedstrijdje doen. Wedden dat ik win” hijgde Oma en nam meteen zijn lul weer diep in haar mond totdat ze begon te kokhalzen. “Weg Ma, nu ik” lachte Yvon die de lul van haar zoon pakte en die zo ver mogelijk in haar mond nam. “Voorlopig sta ik nog voor”

“Nog even Ma, ik ben net wakker” kwijlde Yvon, haalde zijn lul uit haar mond en veegde het slijm van haar lippen. “Nu ik weer” hijgde Oma en nam de lul van haar kleinzoon weer in haar mond en begon hem af te zuigen. “Laat je hem in je mond klaarkomen om die beter te smeren?” lachte Yvon. “Ik wil hem laten klaarkomen om hem te voelen spuiten” kreunde Oma die naar haar tepels keek waaraan Ruud regelmatig aan trok. “Dan gaan we naar beneden Ma, ik wil koffie en moet plassen” gaf Yvon aan en togen allemaal naar beneden. “Ik kom even bij je kijken Ma” gaf Ruud aan en liep met zijn moeder mee naar de wc en ging tussen haar benen zitten en keek zijn ogen uit. Toen ze klaar was wilde ze weer staan maar Ruud trok haar naar zich toe en drukte zijn tong op haar kut en begon haar te likken. “Zuig even op mijn klit Ruud, maak me klaar op je tong” hijgde Yvon met haar benen ver uit elkaar. Vol zoog Ruud op haar klitje en stopte plotseling. “Godver Ruud, ga door, ik was er bijna. Schiet op en laat je tong door mijn kut glijden” klaagde Yvon. “Ga maar op de bank liggen. Op je buik Mam” gaf Ruud aan en toen Yvon lag trok hij haar billen uit elkaar en begon haar anaal te likken.

“Er is koffie” riep Oma vanuit de keuken en keek hoe haar dochter er bij lag. “Laat je daarna even in je kontje nemen. En als jij niet wilt dan neemt hij mij maar want dat beviel me best” sprak Oma die met de bekers koffie maar de kamer kwam inlopen. “Eerst dit Ma. Even rustig genieten” kreunde Yvon naar haar moeder. Genietend liet Ruud zijn tong tussen de billen van zijn moeder glijden en keek af en toe naar haar kontje dat steeds verder bleef openstaan.

Met zijn vingertoppen cirkelde hij rond haar kontje en drukte weer zijn tong diep in haar. Met lange halen trok hij zijn tong over haar kontje naar haar kutje en weer terug en terwijl hij haar kutje likte drukte Ruud met zijn duimen haar lipjes uit elkaar en proefde de zoete sappen uit haar kut om daarna weer met haar kontje bezig te gaan. “Wacht even Ruud, ik ga op mijn rug liggen” hijgde zijn moeder en nadat ze op haar rug lag trok ze haar knieën naast haar borsten en opende haar benen. Ruud ging op zijn knieën naast zijn moeder zitten, plaatste zijn 2 vingers in haar kut en begon haar hard te vingeren waarbij hij constant haar G-spot raakte.