Mijn zoon met zijn lange lul
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 9 januari 2016

Mijn seksleven gaat met ups en downs. Mijn man werkt in de olie-industrie en dus afwisselend een paar maanden thuis en een paar maanden op zijn werk. De tijd thuis is geweldig, omdat we van seks geen genoeg kunnen krijgen. Iedere dag is het raak en soms op de meest vreemde plaatsen in huis. Als manlief thuis is lekt uit mijn kutje voortdurend zijn zaad. De inlegkruisjes zijn nauwelijks aan te slepen. We zijn allebei begin 40 dus op de toppen van ons seksuele genieten. Niet vlug en geil afraffelen, met allerlei toeters en bellen, zoals in onze jonge jaren, maar intens van elkaar genieten met de meest opwindende standjes. Maar de tijd zonder is een beproeving en behelpen. En ik beken dat ik wel eens vreemd ga. Want jeuk is erger dan pijn, is mijn ervaring.

Wij zijn getrouwd en hebben een zoon van 22 jaar. Een beetje een verlegen introverte jongen. Hij studeert maar is de weekeinden meestal thuis. Manlief is al weer 2 maanden weg, als ik over verhit op de bank naar een erotische film zit te kijken en mezelf vinger. Je moet toch wat om van de jeuk af te komen. Plotseling hoor ik gestommel en het slaan van deuren en mijn zoon komt onverwacht binnen. Ik kon nog net mijn hand uit mijn slipje terugtrekken. “He, Jeroen ik had je niet verwacht, ik dacht dat je bij Ellen bleef.” “Nee, dat ging niet door, want ze heeft het uitgemaakt,” is de korte reactie van mijn teneergeslagen zoon. Ik doe er het zwijgen toe. Jeroen ging naast me zitten en keek ook naar de film zonder wat te zeggen. Maar ik zette het scherm op zwart en probeerde een gesprek met hem aan te gaan. Maar die was niet erg spraakzaam. De verkering was uit. Ellen ging met een ander. Op mijn vraag, waarom kwam geen antwoord.

Ik sloeg mijn arm om Jeroen heen en drukte hem tegen mij aan. We zeiden niets ik streelde hem, zacht en ik zoende hem in zijn nek en hals. Hij liet het gebeuren. “Loop je nu een lekkere vrijpartij mis?” vroeg ik. “Oh dat weet ik niet, we hadden niet zoveel seks.” “Hadden jullie niet zoveel seks? En dat op jullie leeftijd? Dan moet je je toch helemaal suf neuken. Dat deden je vader en ik op die leeftijd in ieder geval wel. Misschien is dat wel de reden dat Ellen het heeft uitgemaakt.” “Ma, we genieten niet allemaal op dezelfde manier moet je maar denken.”

Ik bleef hem aaien en strelen, ook over zijn boven benen en de binnenkant van zijn dijen en af en toe een uitstapje naar zijn kruis. Ik merkte daar weinig reuring. Jeroen zat lekker tegen mij aan en maakte een wat verslagen indruk. Toen kwam bij mij de gedachte op waarom zou ik niet proberen hem te verleiden, dat hielp hem wellicht van zijn neerslachtigheid af en mij van mijn geilheid. Bovendien heeft hij blijkbaar niet zoveel seksuele ervaring en daar kan ik wellicht wat verandering in brengen en hem wat bij leren.

“Vind je het goed als ik film weer aanzet, ik ben benieuwd hoe het af loopt.” “De afloop is niet zo moeilijk te raden,” ze Jeroen. Ik startte de film weer en zorgde er voor dat Jeroen lekker in mijn armen tegen mij aan hing. In de film werd heftig en geil geneukt, zelfs mijn kutje begon nat te worden. Langzaam ging ik met mijn handen over het lichaam van Jeroen en liet mij hand uiteindelijk rusten op zijn kruis en voelde daar enige beweging. “Vind je het spannend,” fluisterde ik in zijn oor. “Hm gaat wel,” was zijn reactie. Maar toen de film afgelopen was voelde ik toch een stevige erectie. Ik maakte zijn broek open en een lekkere stijve jongeheer sprong naar buiten. “Het doet je blijkbaar meer dan je wilt toegeven.” Jeroen bloosde en zweeg. Ik boog mij voorover en begon hem voorzichtig te pijpen. Er trok een siddering door zijn jonge lichaam. “Mam, dit wil ik niet. Je bent met pa getrouwd en dan seks met mij dat kan niet en dat wil ik niet.” “Maar je hebt wel een stijve dus zin in seks,” was mijn reactie. Ik drong nog wat aan, maar mijn zoon liet zich niet vermurwen. We wensten elkaar goede nacht en gingen naar onze eigen slaapkamers.

Mijn zoon met een stijve jongeheer en ik met een drijfnatte kut.

Ik liet de slaapkamer deur op een kier staan en deed het licht uit. Even later zag ik Jeroen naar de badkamer lopen ik zijn boxershort met nog steeds die recht opstaande jongeheer van hem. Toen hij wat later terug kwam stond zijn pik nog steeds parmantig omhoog. Hij ging naar zijn kamer. Ik stond en ging achter hem aan en luisterde aan zijn deur en dat wat ik vermoedde bleek waar. Ik hoorde een heftig gehijg en beweging op het bed. Hij sloeg de hand aan zichzelf en was bezig zich af te trekken. Ik deed zijn deur open en ja hoor daar lag hij op zijn rug met zijn recht opstaande pik in zijn hand. “Ik kom even een handje helpen,” zei ik. Jeroen schoot als een racket omhoog, hij zei geen woord, maar had wel een hoogrode kleur. “Kom jongen niet zo preuts, als moeder en als vrouw met ervaring kom ik je graag een handje helpen.” Mijn zoon mompelde nog wat, maar hij zag blijkbaar in dat tegen een moeder die zo geil is geen weerstand mogelijk is.

Hij had een heerlijke pik, recht en lang en niet al te dik.

Een pik die geschikt is voor anale seks, zeg maar, maar daar waren we nog lang niet aan toe. Ik omvatte zijn harde lul met mijn hand ontrolde zijn eikel en kuste en likte dit paarse, glimmende einde. Ik nam die eikel in mijn mond en liet mijn hoofd zakken, totdat ik zijn eikel achter in mijn keel voelde kloppen. Ik wachtte even, zette mijn tanden zacht in zijn schacht en ging langzaam omhoog en vervolgens bleef ik langzaam op en neer gaan.

Jeroen lag zacht te kreunen. Telkens als ik met mijn hoofd naar beneden ging, duwde hij zijn pik omhoog. Hij greep mijn haar vast om mij te dwinger sneller te bewegen. Maar ik hield mijn eigen tempo aan om zo de spanning op te voeren en hem nog geiler te maken. Zij harde lul klopte heftig achter in mijn keel en ik had het gevoel dat hij dikker werd en zwol, maar dat zal door mijn eigen toenemende geilheid komen.

Ik voelde aan de reactie van zijn lekker lichaam dat hij ging klaar komen en zou gaan spuiten. Ik bewoog wat sneller. Jeroen greep zich nog vaster in mijn haar. Hij duwde mijn hoofd met volle kracht op zijn gespannen lul. En plotseling voelde ik zijn warme zaad schoksgewijs in mijn keel spuiten. Hij gromde en stootte. Ik stikte bijna. Zijn zaad kwam met golven en liep gelijk weer mijn mond uit langs zijn stijve lul naar zijn kloten. Ik kwam niet klaar, was wel ontzettend geil en genoot optimaal van de reactie van mijn geile Jeroen. Mijn kutje droop en en ik voelde het kutsap langs mijn benen lopen. Mijn zoon gromde en bromde. “Jaahh heerlijk, jaahh, Ik spuit ik spuit zalig, wat geil . . .” Hij liet mijn hoofd los en ontspande. Zijn warme sperma droop uit mijn monde over mijn tieten. Ik ging naast hem liggen.

“Vond je het lekker Jeroen”? “Ja, ma het was eindeloos, dit heb ik nog nooit meegemaakt, absoluut geweldig.” Toen we wat tot rust gekomen waren, fluisterde ik in zijn oor, “Jeroen, wil je me neuken, lekker diep in mijn natte geile kutje?” Het was even stil. Toen stotterde hij, “Eh, ja, ik zou het wel willen, maar tegen over pa vind ik het wel een beetje lullig.” “Kom jongen niet zo preuts. Wij weten ook niet wat je vader tijdens zijn dienstreizen uitvreet. En wat niet weet wat niet deert, zullen we maar zeggen.”

Terwijl ik met hem sprak, masseerde ik zijn pik, die inmiddels al weer parmantig overeind stond. Jeroen kreunde weer zacht, “Hm wat lekker, wat heb je heerlijke zachte handen.” “Mijn natte kut wacht op die heerlijke pik van je, kom jongen neuk me, neuk me. Ik heb jou verwend, nu mag jij mij verwennen.” Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen, zodat mijn natte kut en mijn van geilheid gezwollen schaamlippen goed zichtbaar waren. Jeroen boog zich over mij heen en zoog aan mijn tepels. Die werden gelijk hard en een felle tinteling schoot door mijn lichaam. “Als je door zuigt kom ik klaar.” Maar daar reageerde Jeroen niet op, onervarenheid zullen we maar zeggen. Even later lag hij tussen mijn warme dijen en duwde zijn eikel onregelmatig en ongecontroleerd tegen mijn kutje. Ik merkte dat hij nog weinig ervaring had. Hij stootte wel, maar niet echt raak. Ik streelde zijn rug en zijn billen. “Kom rustig op mij liggen jongen, dan geniet ik even van je jonge wilde lichaam.”

Ik voelde zijn onstuimige hartslag en wachtte tot die wat minder werd. Ik gleed met mijn hand tussen onze buiken. Jeroen deed zijn bekken wat omhoog. Ik pakte zijn lul en leidde die naar mijn wachtende de natte kut. “Kom in mij, neuk mij, ik wil die lekkere harde lul van je diep in mij voelen.” Langzaam schoof Jeroen die heerlijke lul in mijn natte grot. Ik had het gevoel helemaal gespleten te worden. “Jaahh jongen kom diep in mij. Hmm lekker langzaam.” Ik voelde zijn lange pik tegen mijn baarmoeder stoten een nieuwe sensatie van geilheid trok door mijn lichaam. Ik kon me niet herinneren, dat ik ooit eerder zo´n gek makende pijnsensatie te hebben gevoeld. Jeroen voelde blijkbaar ook weerstand en stop met duwen.

“Oh ma wat voelt dat lekker.”

“Neuk me jongen, lekker langzaam op en neer, ik wil langzaam en diep geneukt worden.” Hij stootte een paar keer langzaam naar binnen, het voelde zalig. Maar toen was mijn opgewonden zoon niet meer te houden. Wild en heftig ramde hij zijn pik diep op en neer in mijn natte kut. “Auwauw, mijn baarmoeder, heerlijk au wauw, langzaam, langzaam!” Maar dat was tegen dovenmans oren gesproken. Hij blijft maar op en neer rammen in een hoog tempo. Hij was geil en niet te remmen. De orgasmes denderde door mijn lichaam. Ik was inmiddels in een permanente staat van klaar komen. En plotseling met een harde stoot leek hij nog wel dieper in mijn kut door te dringen en ik voelde schoksgewijs zijn zaad diep in mij spuiten.

Hij gromde, hij kreunde, hij stootte, hij spoot zijn pulserende pik helemaal leeg in mijn geile natte kut. Ik trok mijn benen op om hem nog dieper te voelen. Mijn hele lichaam trilde en sidderde van puur genot. Ik was volkomen in trance. Jeroen bleef langzaam op en neer bewegen, wat was dat geil en zalig. Ik voelde zijn zaad langs zijn pik uit mijn kutje stromen. Hij liet zich op mij zakken, en ontspande. Ik voelde zijn lichaam drukken op mijn tieten en tepels. Zijn pik steigerde af en toe spastisch om de laatste druppels zaad in mijn kut te blazen. Langzaam gleed zijn half harde lul uit mijn natte kut. Ik voelde zijn zaad en mijn kutsap rijkelijk langs mijn dijen lopen. Ik zuchtte.

“Neuk ik beter dan Pa?” vroeg Jeroen.

“Ja, jongen dat is voor jou een vraag, maar voor mij een weet. En dat moeten we voorlopig maar zo laten . . . . Maar je neukt heerlijk, dat moesten we maar vaker doen.”