Weekend alleen met mijn jongste dochter (1)
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 10 januari 2016

Deel 1 - Het is vrijdagochtend mijn vrouw en mijn oudste dochter stoppen hun weekendtassen in één van onze auto’s. Ze gaan dit weekend naar Parijs daar zullen ze tot maandagochtend verblijven. Ze gaan daar zaterdagavond naar een concert van Bruce Springsteen. Mijn vrouw en oudste dochter zijn enorme fans en als ze de kans krijgen gaan ze naar zijn concert. Het rest van hun weekend daar zullen ze Parijs bezichtigen, natuurlijk ook shoppen en wat kopen. Mijn oudste dochter heeft de concertkaarten gekocht. Mijn vrouw heeft een leuk en voordelig arrangement voor een hotel daar gevonden daar heeft zij voor gezorgd en betaald. Van mijn oudste dochter krijg ik drie afscheidszoenen waarnaar ze in de bijrijdersstoel gaat zitten. Van mijn vrouw krijg ik een heel lange dikke en innige afscheidszoen. Ze verontschuldigd zich over dat zij dit weekend niet bij mij is. Laat haar weten dat het niet erg is en dat zij moet genieten van het concert en het weekendje Parijs met onze oudste dochter. Het komt niet heel vaak voor dat ze naar een concert van hun favoriete zanger kunnen gaan. Normaal in het weekend hebben mijn vrouw en ik lekkere seks met elkaar. We hebben onze zolder omgebouwd tot onze slaapkamer met badkamer. We dus altijd privacy genoeg tegenover onze dochters. Na de afscheidszoen stapt zij ook in achter het stuur. Ik zwaai hen uit terwijl ze weg rijden als ze uitzicht zijn ga ik naar binnen.

Ik ben Rogier 45 jaar oud. Ben 1.82 meter lang heb een normaal postuur kort zwart haar en blauwe ogen. Ben nu 24 jaar getrouwd met mijn beeldschone vrouw en trotse vader van twee dochters (18 en 16 jaar oud). Nu ik alleen thuis ben ga ik eerst even kijken wat we allemaal in huis hebben. Voor vanavond heeft mijn vrouw een heerlijke maaltijd klaargemaakt. Voor zaterdag en zondag is er ook genoeg om daarvan rond te komen. Want in het weekend kook ik altijd. Heb vandaag een vrije dag ben een accountant bij een aardig groot bedrijf. Mijn vrouw heeft er al voor gezorgd dat ons huis op orde is daar hoef ik dus niks aan te doen. Maar heb nog wel een paar kleine klusjes die ik moet doen.

Nadat ik dat heb gedaan is het rond het middaguur ga dan lunchen. Daarna zet ik de radio aan met een boek en wat te drinken ga ik op de bank zitten. Zet mijn drinken op het bijzettafeltje en begin lekker te lezen. Zo gaat de tijd lekker voorbij rond een uurtje of vier komt mijn jongste dochter (Amie) thuis. Ze lijkt bijna sprekend op haar moeder op haar ogen en haar kleur na die heeft ze van mij. Een heel lieve meid 16 lentes jong. Ze is 1.71 meter lang mooi slank figuur cup C borstjes lang zwart haar en blauwe ogen. Amie doet aan turnen ze is erg goed in en gelukkig wonen we in een stad waar een heel goede turnschool zit. Daar zit zij op en is één van de besten van haar klas. Al van jong af aan is dat haar passie en is er zo druk mee dat er geen tijd voor een vriendje is. Nadat ze is binnengekomen groet ze mij ik groet terug. Waarna ze naar haar kamer gaat daar legt ze haar spullen neer. Daarna gaat ze altijd douchen en kleed zich om komt dan naar beneden. Ze is daar altijd wel een uurtje mee bezig net voordat ze weer naar beneden komt begin ik ons avondeten op te warmen.

Vandaag hebben overgebleven stamppot andijvie van gisteren. Allebei vinden we het lekkerst de dag ernaar dus nu ook weer. Amie helpt mee door de tafel te dekken waar ze erg snel klaar mee is. Ook ik ben vrij snel klaar met het opwarmen zet het op tafel. We scheppen op en beginnen met het avondeten. Ben natuurlijk benieuwd hoe het afgelopen week op haar school is gegaan en vraag daarna. Ze laat weten dat het een normale week is geweest. Maar ik merk in haar toon dat er toch iets dwars zit. Vraag haar “vertel wat je echt dwars zit?”. Ze reageert “weet je het zeker pap volgens mij kan ik hier beter met mama over praten”. Ik weet als haar iets haar dwars zit word ze vinnig en gemeen totdat ze er met iemand over kan praten. Normaal is mijn vrouw degene die haar uithoort en haar advies geeft. Heb geen zin in een helse dochter dit weekend en zeg “mama, is er dit hele weekend niet dus begin te praten wil met jouw een fijn weekend hebben”.

Wat er dan komt krijg ik toch wat rooie oren door.

“Nou, goed dan, mijn vriendinnen op school hebben gevraagd als ik nog maagd was, heb hen stoer verteld dat ik geen maagd meer ben” begint ze mee. Ik reageer “nou dat is toch niet zo heel erg iedereen doet dat al rond die leeftijd”. Amie spreekt verder “toen vroegen ze hoe het was gegaan en welke standjes we hebben gedaan. Mijn hoofd werd plotsklap vuurrood en stond even met mond vol tanden het eerste wat in mij opkwam is neuken. Maar omdat ik veel te lang stil was wisten ze het meteen dat ik nog maagd ben en nu plagen ze mij daarmee ze zingen zachtjes in mijn bijzijn like a virgin Amie”. Ondertussen ben ik naast haar komen zitten nadat ze is uitgepraat sla ik een arm om haar heen. Zeg “wees trots op je maagdelijkheid wedden dat die meiden niet eens ervan genoten hebben”.

Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt “wat bedoel je papa?”. Reageer “nou heel veel mannen denken alleen aan zichzelf als ze neuken bij een ontmaagding van een vrouw raggen ze er ook oplos dan is het voor haar erg pijnlijk”. “Oh, maar dat is toch niet eerlijk, hoe kunnen die mannen dat doen?” komt er uit haar mond. Reageer weer “nou, lieve schat dat zijn dierlijke instincten waar meeste mannen geen controle over hebben”. “Maar hoe weet je dan als je een jongen die wel controle heeft hebt gevonden?” is haar volgende vraag. Vertel haar “als eerste, zal hij nooit tegen je zeggen als je echt van mij houd moet je seks met mij hebben, ten tweede, hij geeft aan en zal wachten totdat jijzelf er helemaal klaar voor bent en ten derde, tijdens de seks zal hij altijd meegaan wat jij het fijnst vind”. “Dankjewel papa, maar die zullen wel moeilijk te vinden zijn?”.

“Je zult hem wel vinden wees geduldig en trots op je maagdelijkheid”.

Tijdens dat gesprek kon ik het niet laten om van bovenaf achter haar t-shirt te kijken en zie haar mooie borsten. Na het gesprek en advies ga ik snel weer tegenover haar zitten. Zie dat ze nu een stuk tevredener is en we eten door. We eten ook een toetje en daarna doen we samen even snel deze kleine afwas. Krijg een berichtje van mij vrouw dat zij veilig in het hotel zijn aangekomen.

Samen met wat te drinken gaan we naar de woonkamer gaan ieders op een bank zitten. Ik zet de tv aan en zap eert een beetje. Amie stuurt whatsappjes naar haar hartsvriendin die woont nu een in andere stad. Via onze tegenwoordige technologie houden ze veel contact met elkaar. Op een sportkanaal waar voetbal op is stop ik met zappen. Zie dat de wedstrijd nog een kwartiertje duurt maar blijf toch kijken. Het is een saaie wedstrijd het blijft 0-0 omdat er niks anders op is wat mij interesseert daarom ben ik op dit kanaal gebleven. De info-commercial voor het volgende sportprogramma is wonderbaarlijk turnen. Na de reclame begint het programma dit is dan een reden dat Amie stopt met whatsappen. Legt haar mobiel naast haar neer en kijkt geboeid naar het turnen. Bij de eerste reclame commercials verteld ze mij dat haar hartsvriendin ook nog maagd is. Laat haar weten dat ik blij en trots ben voor haar en haar hartsvriendin. Zie haar meteen glimlachen en dan weer tevreden naar de tv kijken.

Bij de tweede commercials zegt Amie “papa, gisteren heb ik met mama een nieuw turnpakje gekocht wil je zien hoe het mij staat?”. Heb haar wel vaker in haar sporttenue gezien en antwoord “laat maar zien lieve schat”. Amie staat op en is in een zoef naar haar kamer. Binnen twee minuten komt ze omgekleed weer terug in de woonkamer. De commercials zijn nog steeds bezig dus kijk naar Amie in haar nieuw turnpakje. Oh mijn god wat een schoonheid staat daar komt er als eerste in mij op. Maar deze keer is het toch anders Amie draait een paar rondjes voor mij. Nu zie ik niet de contouren van haar sport bh en slipje. Als ze weer stil staat zie ik haar tepels door het stof priemen. Verder kijkend naar beneden tot haar kruisje daar duidelijk twee volle lipjes getekend in het stof.

Kijk haar recht in haar ogen aan en zeg “het staat je heel goed lieve schat”.

Ze kijkt erg voldaan terug bedank mij en ploft dan weer op de bank waar ze zat. We kijken verder naar het programma. Af en toe kijk ik naar Amie kan alleen van haar mooie borsten genieten. Bij volgende commercial vraagt Amie aan mij “papa, hebben jij en mama elkaar ontmaagd?”. Antwoord haar “nee, lieve schat wij waren al ontmaagd voordat we elkaar hebben ontmoet”. “oké, heb je weleens een vrouw ontmaagd?” vraagt ze nieuwsgierig. Reageer “nee, lieve schat heb voor mama één vriendin gehad zij had het al vaker gedaan voordat zij mij leerde kennen en zij heeft mij ontmaagd”. Waarop zij vrolijk reageert “dus jij bent nog maagd in het ontmaagden”. Reageer lachend “ja, lieve schat daar heb je gelijk in”. De reclame is nog bezig Amie stuurt nog wat whatsappjes naar haar hartsvriendin.

Als het laatste deel van het turnen begint kijken we weer samen ernaar. Daarna is er de komende paar uur geen programma op waar we interesse in hebben op. Dat heb ik in de gids gezien Amie vraagt “papa, heb je zin in een spelletje?”. Niets vermoedend vraagt ik “welk spel wil je doen dan?”. Ze reageert “nou, twister”. Waarop ik reageer “oké, dat gaan we doen”.

Amie haalt twister van boven en ik maak wat ruimte zodat we daar de twistermat neer kunnen leggen. Nadat we alles hebben uitgestald beginnen we. Amie draait elke de naald en geeft aan waar een hand of voet op welke kleur moet komen. De eerste drie spelletje zijn volkomen onschuldig ik win één keer en Amie wint er twee. Het is toch leuk om zo met mijn dochter bezig te zijn dat is al heel lang geleden dat we samen zoveel lol hebben gehad. Bij het vierde partijtje moet ik vaak over haar heen hangen om bij de goede kleur te komen.

Haar kontje schuurt vaak langs mijn kruis.

Haar heerlijke geuren natuurlijk ook haar kontje dat langs mijn pik schuurt. Veroorzaakt een twee strijd in mij mijn volle verstand schreeuwt, nee, dit kan niet het is je eigen dochter. Maar de gevoelens die Amie met haar geuren en kontje veroorzaakt laten mijn pik groeien en wil zo graag seks met haar hebben. Volgens mij heeft Amie het ook wel in de gaten dat waar ze mee bezig is mij niet ongemoeid laat. Ze zegt “papa, we spelen best of 7 degene die wint mag bepalen wat we hierna doen”. Heb niet meteen in de gaten waar zij op doelt en ga mee met haar voorstel. Wat ik waarschijnlijk niet had kunnen doen, want dit spelletje wint zij erg gemakkelijk.

Ze zegt dan triomfantelijk “nog één te gaan en ik heb gewonnen”.

Het volgende spelletje probeer ik mij te concentreren maar mijn dierlijke instincten en Amie die weer langs mijn kruis schuurt lukt het niet. Het duurt wel iets langer dan normaal omdat Amie er weer voor zorgt dat haar kontje heel vaak tegen mijn kruis aan schuurt. Op een gegeven moment val ik toch om en Amie heeft weer gewonnen. Terwijl ik weer ga staan is Amie bezig met haar overwinningsdans haar borsten bewegen heel mooi op en neer. Wanneer ze is uit gedanst geef ik haar drie overwinningskusjes twee van die belanden op de goede plaats. Op haar wangen bij de laatste draait ze snel haar hoofd zo dat ik vol op haar mond zoen. Verschrikt doe ik dan een stap terug en zeg “sorry, dat was niet mijn bedoeling”. Waarop Amie eerst even begint te lachen en dan reageert “maar papa, dat was wel mijn bedoeling en nu mag ik zeggen wat we gaan doen”. Ik reageer een beetje verontrustend “schat, je bent mijn dochter eenmaal deze weg inslaan en we kunnen niet terug”. Waarop zij antwoord “nou en, ik weet wat ik wil en wat ik heb gevoeld wil jij het ook”. Weet hier niet zo snel wat op terug te zeggen voordat ik haar weer kan antwoorden.

Spreekt Amie tegen mij “papa, jij gaat mij alles leren over seks dat gaan we nu doen en het maakt mij niet uit als we daarna niet terug kunnen naar ons oude lieve leven”. Waarop ik reageer “maar lieve schat we kunnen dit echt niet maken”.

Ze komt dichterbij mij staan legt haar hand op mijn kruis en antwoord “nou, wat ik hier voel is het toch heel duidelijk dat jij het ook wil en ik beloof dat het ons geheim blijft”. Mijn gezond verstand slaat op hol en de geile gevoelens nemen het over. Pak haar hoofd vast kom met mijn hoofd naar de hare en begin haar op haar mond te zoenen. Ze haalt haar hand weg bij mijn kruis streelt met haar handen over mijn rug. Drukt haar kruis tegen de mijne en druk mijn tong tegen haar lippen aan. Ze opent gewillig haar mond druk mijn tong verder naar binnen. Ze weet even niet wat er verder gaat gebeuren maar als ze mijn tong in haar mond heen en weer voel gaan. Kreunt ze even zachtjes en begint dan met haar tong tegen de mijne aan te wrijven.

Nu beginnen we heel innig te tongzoenen hoor mijn lieven dochter constant lekker kreunen. Amie begint ook tegen mij aan te rijden mijn bobbel schuurt stevig langs haar heuveltje. Merk dat zij knikkende knieën krijgt laat haar hoofd los. Vrij snel ga ik met mijn handen naar haar kontje pak die stevig vast zo heeft Amie wat meer ondersteuning. Weet precies dat ze nu al lekker klaarkomt als haar orgasme is weggeëbd. Stoppen we met tongzoenen onze monden verlaten elkaar.

Eerst even snakt Amie naar adem en zegt “oh mijn god dit is extreem geweldig, papa ik wil dat jij mij ontmaagd”.

Waarop ik reageer “ja, seks is heel geweldig en op het laatste moet je nog even wachten”. “Aaah, waarom?” hoor ik haar teleurstellend vragen. “Eerst gaan we met onze monden en met handen genieten” antwoord ik. Ze kijkt mij nieuwsgierig en vragend aan. “Vanavond ga je leren wat beffen, pijpen, vingeren en aftrekken is” antwoord ik. Waarop ze vragend reageert “beffen, pijpen, vingeren en aftrekken?”. “Beffen is kutlikken, pijpen is aan een lul likken en zuigen, vingeren is voor vingers in je poesje doen en heen en weer gaan daarin en aftrekken is een met hand een pik vasthouden en ook heen en weer gaan” leg ik haar eenvoudig uit. Waarop Amie reageert “oh, papa jij weet echt veel over seks, ik wil dat jij mij zoveel mogelijk leert”. “Natuurlijk, zal ik jou alles leren wat ik weet” is mijn antwoord. Nadat gaan we wat verder uit elkaar als ik naar haar kruis kijk zie ik daar een mooi vochtig plekje in het stof van haar turnpakje.

We gaan nu samen naast elkaar op de bank. Amie zit nu afwachtend naar mij te kijken. Eerst begin ik haar weer te zoenen en zij beantwoord mij gezoen ook met zoenen. Ik begin haar over haar rug te strelen en Amie doet dat ook bij mij. Na een tijdje ga ik met mijn handen naar de schouderbandjes van haar turnpakje. Trek die over haar schouders verder naar beneden tot ze halfnaakt naast mij zit. Ik ga al kussend langs haar nek in de richting van haar mooie cup C borsten. Hoe dichter ik daarbij kom, hoe lekkerder Amie begint te zuchten dat ze het heel lekker vind. Kus eerst lief op haar mooie borsten rondom haar priemende tepels. “Uhm, ahh, jaa, oeh, uhm” komt er uit Amie. Op het moment dat ik ook aan haar tepels begin te zuigen en te likken. Komt eruit Amie luider en vaker “uhm, ahh, jaa, oeh, uhm”. Ze geniet enorm hoe haar eigen vader haar mooie borsten verwend. Amie geniet er zo van dat ze zelfs zo weer een keer klaarkomt.

Daarna trek ik langzaam haar turnpakje verder uit ondertussen kus ik haar vrijkomende zachte huid. Ze wipt even omhoog zo kan ik haar turnpakje verder uitdoen tot aan haar enkels en zelf schopt ze het verder weg. Mijn lieve dochter zit nu helemaal naakt op de bank met mij tussen haar benen. Al kussend ga ik richting haar mooie gladde opgezwollen poesje daar kus ik lief omheen. Eerst wrijf ik met een paar vingers over haar heuveltje. Dat vind Amie ook heel lekker en zucht zachtjes van genot. Glijd langzaam tussen haar natte lipjes erg begrijpelijk ze is al twee keer klaargekomen. Bij het aanraken van haar klitje kirt en trilt Amie weer van genot. Daar wrijf ik lekker een tijdje overheen laat haar weer zalig klaarkomen.

Waarna ik mijn mond even op haar poesje zet mijn tong tussen haar lipjes laat gaan en haar goddelijke sappen proef. Oh wat smaakt zij ook heerlijk even kijk ik haar aan en krijg een geil glazige blik van haar terug. Ga met mijn tong naar haar klitje lik er overheen en een vinger steek in langzaam in haar grotje. Als ik haar g-spot gevonden heb wrijf ik daar lekker tegen aan en lik snel over haar klit. Amie schreeuwt het uit “oehhhh, jaa, hmmmmm, jaaa, mijn god papa, ga door lik en vinger je kleine meid klaar jaa, oehhhh, aaahhhh”. Dat duurt ook niet lang voordat ze weer enorm klaarkomt. Amie kronkelt van genot en aan haar te horen beleeft ze meerdere orgasmen achter elkaar. Ze word wel erg vochtig dat lik ik op en geniet weer van haar sappen. Ik stop met likken haal mijn vinger uit haar grotje. Ik ga naast haar liggen en geef haar een innige tongzoen en laat haar lekker nagenieten.

Na een tijdje gaat Amie goed zitten en zegt dol enthousiast “oh, dat was hemels, vind het heel jammer dat ik dit niet veel eerder heb gedaan, dankjewel papa”. Ik reageer “graag gedaan, ben erg blij dat jij ervan hebt genoten, dat ik jou mag inwijden en het is niet jammer dat je het nu pas hebt ontdekt er komen nog veel momenten dat je ervan kunt genieten”. Waarop Amie reageert “ja, dat is ook waar, kijk ernaar uit wanneer jij van mij een echte vrouw maakt”. Ik antwoord “nu heb je gevoeld en weet je wat likken en vingeren is en het laatste kun jijzelf ook doen”. Amie heeft nu weer energie en zegt “oh ja, daar ga ik zelf nog wel voor op ontdekkingstocht, maar nu is papa aan de beurt dus kleed je uit ik wil een pik in het echt zien”. Ik sta op kleed mij uit als ik naakt ben geniet mijn pik van de vrijheid en staat vier vooruit.

Mijn eikel glinstert van voorvocht dat ziet Amie ook en zij zegt verbaasd “oh, papa, jij bent ook al klaargekomen”. Ik begin even te lachen en antwoord “oh, lieve schat, dit is voorvocht geen sperma”. Ze reageert “sorry, ik dacht dat het omdat jij ook al zo vochtig bent, hoe smaakt dat?”. Ik glimlach naar haar en zeg “geeft niet lieve schat, jij bent lerende en het smaakt goed maar dat moet jezelf toch proberen”. Ze komt naar voren kijkt mij een beetje vertwijfeld aan. Ik vertel haar “pak met een hand mijn stijve pik vast en lik over mijn eikel”. Ze pakt met een hand mijn pik vast komt verder naar voren. Haar hand om mijn pik en de gedachte dat mijn eigen lieve dochter leert pijpen zorgt ervoor dat er voorvocht uit mijn eikel komt. Amie ziet dat ook steekt haar tong uit likt mijn voorvocht op. Ze reageert me “hmmm, dat smaakt erg lekker en het smaakt naar meer”.

Ze begint nu lekker aan mijn eikel te likken en elke druppel voorvocht likt ze op. Ondertussen mij geil aankijkend. Ik zeg “knijp zachtjes en beweeg je hand langzaam heen en weer over mij pik”. Ze doet precies wat ik zeg daardoor komt er nog meer voorvocht uit mijn eikel dat likt ze gretig op. Zelf geniet ik ook hoe mijn dochter zo lekker bezig is. Vertel haar “pak met je andere hand mijn ballen vast en masseer deze, stop mijn eikel in je mond en zuig en lik hem”. Ze doet dat het is erg lekker begin nu lekker zachtjes te kreunen. Amie vind het ook erg lekker en begint zelf een beetje initiatief te nemen. Ze stopt mijn eikel verder in haar mond. Ik reageer “oh, geweldig lieve schat probeer hem zo diep mogelijk in je mond te nemen”.

Weer kijkt ze mij geil aan, mijn 17 centimeter lange bij 4 centimeter dikke pik krijgt ze maar voor de helft in haar mond. Reageer met “hmmm, jaa, laat hem in en uit je mond gaan ooh, jaaa, houd hem bij de wortel vast lik langs de schacht over mijn eikel hmmm, oooh, kneed mijn ballen iets harder”. Amie is een heel goede en snelle leerling en doet het heel goed. Laat duidelijk horen hoe ik geniet “hmmm, jaaaa, mijn lieve kleine meid ooooohhh, jij bent echt veel beter dan mama ooooohhh, ik ga je mond vol spuiten”. Natuurlijk is ze wel verrast voor het eerst voelt ze een pik opzwellen en klaarkomen in haar mond. Mijn eerste lading komt in haar mond dan krijg ik toch last van knikkende knieën. Daardoor schiet mijn pik uit haar mond en schiet mijn tweede en derde lading vol in haar gezicht. Maar ze heeft mijn eerste lading geproefd wat ze erg lekker vond en snel neemt ze weer mijn pik in haar mond en zuigt verder aan mijn pik. Nadat ze hem heeft leeggezogen laat ze mijn nog steeds stijve pik uit haar mond komen en laat mijn pik en ballen los. Ik zorg ervoor dat ze gaat staan Amie likt met haar tong rond haar mond.

Ik help haar mee en lik mijn zaad van haar gezicht.

Als Amie schoon is gaan we samen lekker op de bank zitten. Amie begint te praten “oh, dankjewel papa voor mij te leren wat pijpen is en jou zaad smaakt heel erg lekker”. Ik reageer “graag gedaan ook jou sappen smaken heerlijk en je weet nu wat pijpen en beffen is”. “Ja, maar jij hebt mij ook geleerd hoe ik met mijn handen een pik en ballen moet verwennen” zegt ze ook. “Ja, je hebt nu al aardig wat geleerd en bent daarvoor met cum laude geslaagd” is mijn reactie. Ze kijkt mij erg blij aan, maar wil toch nog wat dingen weten dat vraagt ze ook.

“Papa, hebben alle mannen zo’n mooie pik als jij?” is haar eerste vraag.

Ik antwoord haar “nee, lieve schat iedere man heeft andere pik je moet het net zien als vrouwenborsten die zijn ook niet allemaal hetzelfde”. Dat begrijpt ze en vraagt haar tweede vraag “vinden alle mannen hun en andermans zaad lekker?”. Mijn antwoord naar haar is “nee, grotendeels van de hetero mannen vinden zelfs hun eigen zaad vies en laat staan van andere mannen”. Ze reageert “maar jij vind je eigen zaad niet vies heb jij weleens zaad van een andere man geproefd?”. “Ik ben niet vies van mijn zaad, maar moet er niet aandenken om het van een andere man te proeven” is mijn antwoord op haar vraag. Daarmee weet ze genoeg en neemt er genoegen mee. Ik heb bij Amie haar lust naar seks ontwaakt.

Zij is weer met een hand naar mijn stijve pik gegaan. Heeft hem vastgepakt en trekt hem weer lekker af. Ik begin daarop weer met zacht gekreun te reageren. Ze kijkt mij erg geil aan en vraagt “papa, wil zo graag jou pik in mijn grotje voelen, wanneer ga jij een echte vrouw van mij maken?”. Kijk haar lief aan en antwoord “oh, lieve geile schat van mij, morgenavond ga ik jou ontmaagden dan word jij een echte vrouw”.

Ze is van mijn antwoord wel een beetje teleurgesteld maar reageert dan “maar jij bent nog steeds erg geil wat ga daar aan doen dan?”. Kijk haar geil aan reageer “nou, dat komt meer door jou geile meid, jij zit zo lekker met mijn pik te spelen, we hebben elkaar apart laten klaarkomen nu gaan we elkaar tegelijk oraal en met handen laten klaarkomen”. Ze kijkt verbaasd en vraagt “wat moet ik mij daarbij voorstellen”. Antwoord haar “nou, ik ga zo op mijn rug op de bank liggen, jij komt dan omgekeerd over mij heen met je poesje boven mijn gezicht en jou gezicht boven mijn stijve pik, we kunnen dan elkaar gelijktijdig heerlijk verwennen en dit standje heet negenenzestig”. “Waarom word dat standje zo genoemd dan?” is haar vraag. Ik antwoord “nou als je het getal 69 ziet lijkt het ook op dat je omgekeerd op elkaar ligt”. Nu is het voor haar erg duidelijk reageert “cool, nou waar wacht je nog op ik wil weer genieten”.

Ze staat op wacht ongeduldig totdat ik goed op de bank lig. Ze komt over mij heen zie haar heerlijke jonge opgezwollen poesje boven mijn gezicht komen. Kom met mijn gezicht meteen omhoog zet mijn mond op haar poesje begin lekker te beffen. Dat vind Amie erg lekker ze pakt met een hand mijn pik vast doet mijn eikel in haar mond lik en zuigt er erg lekker aan. Met haar andere hand masseert ze mijn ballen heerlijk. Oh wat smaakt ze heerlijk. Met mijn linker duim wrijf ik over haar klit en neuk haar met mijn tong. Amie stopt even met pijpen laat mijn pik ook even uit haar mond komen. Laat geil horen “ooohh, papa, je tong zit zo lekker diep in mijn grotje ja, neuk mij met je tong oehhhh, jaaa, hmmm”.

Waarna ze mij heftiger en intenser begint te pijpen.

Met mijn middelvinger van mijn rechterhand wrijf ik op en rond haar sterretje. Amie begint te kronkelen van genot en niet veel later komt ze weer heerlijk klaar. Lik gretig haar heerlijke sappen op. We zijn zo een poos elkaar aan het pijpen en beffen. Amie komt weer meerdere keren klaar voordat ik ook weer zalig klaarkom in haar mond. Mijn dochter heeft de smaak te pakken en slikt mijn zaad snel en gretig door. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd komt zij van mij af. We gaan dan lekker op de bank zitten en genieten heerlijk na. Amie zegt enthousiast “oh, ik kan haast niet wachten tot morgenavond wil zo graag jou pik in mij voelen”. Waarop ik reageer “oh, lieve geile kleine meid van mij nu weet jij wat orale seks is en jij bent een natuur talent en ja, morgen word jij een vrouw”. Na een tijdje begint Amie te gapen waarop ik tegen haar zeg “ja, heel goede seks is vermoeiend ga maar lekker slapen”. Krijg van haar een innige tongzoen staat op en gaat naar haar kamer.

Ik blijf beneden pak wat te drinken en zie dat het rond een uurtje of tien is. Pak mijn mobieltje precies op dat moment krijg ik een berichtje van mijn vrouw. Hoi lieve man van mij. Het is hier gezellig we hebben de Eiffeltoren bezocht en nog wat andere dingen. Hoe gaat het bij jou? Stuur haar een berichtje terug. Hier gaat ook alles goed wens jullie veel plezier in Parijs. Waarop ik weer een berichtje krijg. Gaaf, wat hebben jullie morgen in de planning. Stuur haar terug, ga morgen met Amie de stad in. Veel plezier samen zie je maandag weer mijn lieve man krijg ik van haar terug. Stuur mijn laatste berichtje, dankjewel tot maandag mijn engel. Zit zelf nog een uurtje naar de tv te kijken waarnaar ik dan ook naar bed ga en ga slapen.