Weekend alleen met mijn jongste dochter (2)
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 10 januari 2016

Deel 2 - Zaterdagochtend word ik rond half acht wakker voor mij is dat uitslapen. Doordeweeks ben ik er altijd rond 6 uur uit bed. Sta op ga eerst lekker douchen daarna kleed ik mij aan. Ga naar beneden bij de slaapkamer van Amie doe ik haar deur even voorzichtig open. Kijk naar binnen Amie ligt nog lekker te slapen waarna ik de deur weer voorzichtig dicht doe. Loop verder naar beneden naar de keuken. Daar maak ik voor Amie haar favoriete ontbijt klaar. Een kommetje yoghurt met aardbeien twee tosti’s ham/kaas en kopje sinaasappelthee met één klontje suiker. Dat allemaal zet ik op één van de ontbijt op bed dienbladen daarna maak ik ontbijt voor mij zelf ook een kommetje yoghurt met aardbeien vier plakken brood met zoet en hartig beleg en een kop koffie. Dat zet ik op het andere ontbijt op bed dienblad breng ze om en om naar boven bij de slaapkamerdeur van Amie. Nadat klop ik op haar deur hoor haar een beetje slaperig antwoorden “kom maar binnen ben wakker”.

Ik kom binnen, met eerst haar ontbijt. Zie dat ze gevleid is en vraagt mij “papa, waar heb ik dit aan verdiend”. Reageer lief “een speciale dag voor mijn dochter moet goed en ook speciaal beginnen”. Ze gaat er beter bij zitten ik zie dat ze haar heel meisjesachtige pyjama weer aan heeft. Zet haar ontbijt voor haar neer haal daarna mijn ontbijt op. Omdat zij een eenpersoonsbed heeft ga ik aan het voeteneinde zitten. Samen beginnen we aan ons ontbijt. We zijn nog maar net begonnen als Amie tegen mij zegt “papa, nog heel erg bedankt dat jij mij gisteren zo lekker hebt ingewijd”. “Graag gedaan, maar vanavond word het veel specialer” zeg ik tegen haar. Ze reageert “maar dat duurt nog zo heel lang, wat gaan we al die tijd doen dan?”. Waarop ik antwoord “ik ga met jou shoppen voor nieuwe kleren want in al je oude kleren zie je er heel meisjesachtig uit en na vanavond ben je een vrouw dus heb je ook nieuwe kleren nodig”. “Oh, papa dankjewel wat lief van jou” reageert ze. Waarna we ons ontbijt nuttigen als we het ophebben zetten we alles op één dienblad plaatsen het lege dienblad eronder. Daarna zeg ik tegen haar “ga lekker douchen en trek kleding aan die je kunt missen”. Pak de dienbladen loop daarmee haar kamer uit terug naar de keuken. Daar moet ik natuurlijk wel een dik half uur wachten. In die tijd doe ik snel nog even de afwas. Eindelijk komt Amie beneden gekleed is haar meisjesachtige kleding. Het is duidelijk te zien dat ze meer tijd in haar sport steekt dan in kleding maar naar vandaag zal daar ook wel verandering in komen.

Samen gaan we naar de auto toe stappen in en gaan naar de binnenstad toe. Onderweg verteld Amie dat ze op haar kamer na onze belevenis zichzelf nog een keer heeft klaar gevingerd. Het was lekker maar niet zo lekker hoe ik het bij haar deed. Laat haar duidelijk weten als mama en haar zus weer terug zijn dat wij het samen niet kunnen doen. Ze begrijpt dat heel goed en belooft om dan niets uit te spoken. We parkeren de auto in een parkeergarage waarna we samen de binnenstad in lopen. Als vader en dochter lopen we naast elkaar in de richting van de winkels. We lopen in kledingzaak voor vrouwen binnen eerst kijken we wat rond. Na een paar minuten komt er een verkoopster bij ons en vraagt “kan ik u ergens mee helpen”. Waarop ik antwoord “ja, zoals u ziet heeft deze jonge vrouw nieuwe kleding nodig”. Waarop de verkoopster reageert “zeg maar jij en ja, deze jonge vrouw heeft duidelijk nieuwe kleding nodig”.

De verkoopster is waarschijnlijk een jaartje of 5 ouder dan Amie. Samen met haar zoeken ze leuke en vrouwelijke kleding uit. Amie past de kleren en kijk bewonderd naar haar als ze mij die showt. In deze kledingzaak kopen we twee mooie setjes. Eén daarvan houd Amie aan haar oude kleding laten we daarachter waarna we verder gaan naar de volgende kledingzaak. Daar worden we ook door een verkoopster geholpen en kopen weer twee setjes. We kopen aardig wat nieuwe kleding voor Amie natuurlijk horen daar ook nieuwe schoenen bij. Wel vier paar nieuwe schoenen schaffen we aan. Natuurlijk vind ik ook dat ze nieuw ondergoed nodig heeft. Gaan naar een lingeriezaak (HM) daar kopen we dagelijkse lingerie voor haar met weer behulp van een verkoopster. Natuurlijk let ik goed op zodat ik de maten van mijn dochter weet. Zo zijn we wel tot een uurtje of half twee bezig en allebei beginnen we honger te krijgen. We besluiten te gaan lunchen bij een luxe broodjeszaak daar bedankt zij mij nogmaals voor alles wat ze van mij heeft gekregen. Allebei nemen we een broodje gezond die rijkelijk gevuld is daarbij heeft zij een kop thee en ik een kop koffie. Ik heb een stuk sneller mijn lunch en kop koffie op. Vraag haar dan “Amie zou je hier minimaal een half uurtje kunnen vermaken?”. Ze antwoord vragend “ja, maar waarom dan?”. Waarop ik antwoord “dat is een verrassing, nou, tot straks”. Sta op geef haar een kus zoals een normale ouder dat doet in het openbaar en vertrek. Door het raam van de broodjeszaak zie ik haar mij vragend na kijken.

Loop de kortste weg naar een andere veel luxere lingerie winkel.

Die hebben veel meer variatie in lingerie en bijbehoren voor de erotische nachten. Zo zonder mijn dochter, is er geen haan die ernaar kraait waarom ik deze lingerie koop. Binnen kijk ik eerst even rond er hangt hier heel veel mooie luxe lingerie. Mij valt toch één setje op zilverwit zijden ¾ open cup korset met mooie zwarte borduursels erop en zwartzijde kousenhouders en wit/zwart zijden slipje. Sta die te bekijken als er een verkoopster bij mij komt en vraagt “kan ik u helpen meneer?”. Reageer “ja, dit setje graag” vertel haar ook precies de maten van mijn dochter. Want dit setje is te groot voor haar. De verkoopster antwoord glimlachend “goed zal achter voor u kijken”. Enkele minuten later kom ze terug met het goede maat en ze vraagt “kan ik u nog meer van dienst zijn?”. “ja hoor, wil hier graag bijpassende handschoentjes tot halverwege de armen, mooie panty’s, hals collier en pumps met 5 centimeter hoge hakken”. Ze reageert “ja meneer, volgt u mij maar”. We vinden alles bij de kassa laat ik het inpakken behalve het slipje die word in een apart tasje ingepakt en reken contant af. Daarna breng ik dit naar de auto toe. Waarna ik na het opbergen weer terug ga naar de broodjeszaak.

Ben ongeveer een minuut of 35 weggeweest Amie heeft allang haar broodje op en is bezig met haar tweede kop thee. Bij binnenkomst groet ik haar weer ze groet terug en kom weer bij haar zitten. Meteen vraagt ze “papa, wat heb jij voor mij gekocht?”. Reageer “zoals ik al zei dat is een verrassing, maar zullen we verdergaan we hebben nog geen schoenen en accessoires voor jou”. “Cool, nieuwe schoenen en met accessoires bedoel je toch bijpassende handtassen, make-up en sieraden”. “Ja, dat bedoel ik” is mijn antwoord en nu is haar aandacht niet meer op mijn verrassing gericht. We gaan staan eerst loop ik naar de kassa reken af. Daarna lopen we de broodjeszaak uit en gaan verder met shoppen. Eerst gaan we een paar leuke handtassen uitzoeken en kopen. Waarna we make-up voor Amie kopen die zij heeft uitgezocht. We vinden normale en dagelijkse sieraden voor haar. Natuurlijk gaan we ook naar een juwelier daar zoeken we ook wat uit voor haar. Maar ook wat voor mijn vrouw en oudste dochter. Dit alles neemt ook weer een aantal uren in beslag. Waarna we tot sluitingstijd lekker aan het shoppen zijn.

Natuurlijk ben ik de pakezel draag alles wat we gekocht hebben. Na dit alles heb ik geen zin bij thuiskomst te gaan koken en stel voor ergens te gaan eten. Dat vind Amie een goed idee, we houden allebei enorm van Grieks eten dus we besluiten naar het Griekse restaurant te gaan waar we wel vaker komen. Normaal komen we daar met zijn vieren maar vandaag niet. De mensen die er werken herkennen ons als we binnenkomen. We worden naar een tafel geleid we zetten onze tassen op de lege stoelen naast ons. We gaan zitten krijgen de menukaart en bestellen wat te drinken. Het drinken word door de eigenaar gebracht. Hij maakt nog een babbeltje met ons voordat hij onze bestelling opneemt. Ongeveer een kleine twintig minuten later krijgen we ons eten. We beginnen lekker te eten en genieten zo wel een dik anderhalf uur met elkaar. We nemen natuurlijk ook nog een toetje daarna reken ik af. We gaan weer terug naar de auto daar stop ik alle tassen in de kofferbak. Natuurlijk ziet Amie daar ook haar verrassing. Als we alles hebben ingepakt stappen we in rijden weg. Voordat we de parkeergarage binnen liepen had ik al bij de automaat het parkeergeld betaald. Bij de uitgang stop ik het parkeerkaartje in de machine en de slagboom gaat open. Onderweg naar huis wil Amie heel graag weten wat voor een verrassing ik voor haar heb gekocht.

Ze krijgt niets uit mij en moet wachten tot wij thuis zijn.

Thuis brengen we eerst alle spullen naar binnen. Samen gaan we naar haar slaapkamer. Daar ruimt zij eerst al haar nieuw gekochte spullen op. Ik heb ondertussen de cadeautjes voor mijn vrouw en oudste dochter opgeruimd. Bij terugkomst in haar kamer geef ik Amie haar verrassing. Zeg tegen haar “alsjeblieft, speciaal voor jou voor deze speciale avond”. Ze pakt het snel uit als ze haar erg erotische setje ziet is ze uitbundig blij. Omhelst mij geeft mij een heel innige en lange tongzoen. Daarna zegt ze “dankjewel lieve papa zal het meteen aantrekken en wil jij mij helpen met het korset”. Ik reageer “graag gedaan, alles voor mijn lieve dochter en ja, help je daar wel mee”. Haar kleren vliegen uit en ik geniet even van haar mooie naakte lichaam. Help haar met haar korset die haar heel goed staat. Ze ziet dat het slipje niet is ingepakt maar vraagt toch “papa, wil je dat ik het slipje niet aan trek?”. Ik antwoord haar “nee, lieve schat alles behalve het slipje die hebben we toch niet nodig”. Geil glimlachend kijkt ze mij aan en reageert “daar heb je gelijk in”. Waarna ik zeg “als je klaar bent kom dan naar beneden daar zal ik op je wachten” loop haar kamer uit en ga naar de woonkamer. Daar ga ik op de bank zitten en wacht ongeduldig wel dik 20 minuten als ik eindelijk Amie naar beneden hoor komen.

Ze loopt sierlijk de woonkamer in en ik kijk mijn ogen uit.

“Oh, Amie je ziet er prachtig uit” komt eruit mijn mond. Ze bloost een beetje en is heel vereerd met mijn woorden. Amie loopt moeiteloos op de pumps als een echt model. Ze heeft zich ook opgemaakt dat past ook perfect bij hoe ze er nu uitziet. De collier, het korset, de handschoentjes, de panty’s en haar pumps is ze een heel goddelijke vrouw geworden. Haar borsten worden heel mooi omhoog geduwd door de ¾ open cups. Ineens vraagt Amie “goh, pap waarom heb jij nog steeds dezelfde kleding aan, heb jij geen mannelijke lingerie?”. Antwoord haar “nee, lieve schat je moeder vind dat niet mooi, ze vind mij naakt mooier”. Waarop zij reageert “ok, maar waarom ben je dan niet naakt of moet ik jou daarmee helpen?”. Ze heeft een punt en reageer “sorry, was zo nieuwsgierig hoe jij eruit zou zien dat ik helemaal mijzelf ben vergeten”. Ze antwoord “oh, wat lief maar al die kleren is wel heel belemmerend, ga staan ik zal je daar wel meehelpen”.

Sierlijk loopt ze naar mij toe ondertussen ga ik staan. Voordat Amie kan beginnen pakt ik haar vast begin haar innig te tongzoenen. Ze beantwoord door innig terug te tongzoenen haar handen hebben mijn t-shirt al uit mijn broek getrokken. Als ik haar los laat en we stoppen met tongzoenen trekt ze in één vloeiende beweging mijn t-shirt uit. Deze gooit ze op de grond waarna haar handen eerst mijn riem en daarna mijn broek losmaken. Als ze mijn rits ook open heeft trekt ze in één beweging mijn broek en short naar beneden. Mijn halfstijve pik geniet nu van de vrijheid. Stap met één been uit mijn broek en short en met het andere been gooi ik het verder van mij vandaan. Amie pakt mij vast haar handen strelen heel lekker over mijn rug.

Ze begint mij nu weer heel innig te tongzoen. Haar harde tepels schuren lekker tegen mijn borstkas aan. Innig tongzoen ik terug mijn pik word nu snel hard. Deze schuurt nu langs haar gladde poesje en tussen haar benen. Voor Amie is het een overweldigend gevoel dit is voor het eerst dat zij een pik zo dichtbij haar poesje voelt. Onder het heerlijke gezoen kreunt Amie lekker van genot. Natuurlijk ben ik ook erg opgewonden van de gedachte dat ik mijn bloed eigen dochter ga ontmaagden. Ineens begint Amie nog veel inniger te tongzoenen te strelen over mijn rug merk dat ze lekker klaarkomt. Doordat ze nu iets door haar knieën zakt komt mijn schacht tussen haar lekkere natte lipjes. Als haar orgasme is weggeëbd stopt ze met tongzoenen komt met haar mond bij mijn oor.

Ze fluistert “oh papa, ik wil je nu heel graag in mij voelen ontmaagd mij alsjeblieft!”.

Daarna kijkt ze mij lief en bloedgeil aan kijk geil terug en vraag “hoe wil je dat ik je ontmaagd?”. Ze reageert “maakt mij niet uit, zolang je maar voorzichtig doet”. “Ok, ja, ik zal heel voorzichtig zijn ga maar op de bank zitten lieve schat”. Ik laat haar los Amie draait om mij heen en gaat op de bank zitten. Als ze goed zit spreid ik haar benen ga op mijn knieën tussen haar zitten. Amie kijkt mij dol gelukkig en geil aan. Maar wat ze niet weet is dat ik haar eerst nog geiler wil maken. Buig voorover begin op haar borsten te zoenen al kussend rond haar tepels ernaar toe en open mijn mond iets zuig dan lekker eraan. Wil eerst Amie geiler en natter maken. Ga met een hand naar haar poesje wrijf er even overheen waarna ik een vinger tussen haar lipjes duw. Voelt ze al oh zo nat wrijf mijn natte vinger over haar klitje. Hoor haar joelend smeken “oehhhh, jaaa, ooohhhh, oehhhh...

Papa neuk mij nou alsjeblieft, ontmaagd mij nou!”.

Ga door totdat zij bijna staat klaar te komen. Stop met zuigen en kom omhoog. Mijn hand verdwijnt van haar poesje naar mijn stijve pik pak hem vast bij de wortel. Druk mijn glinsterende eikel tussen haar lipjes. Waardoor hij nog natter word en Amie smeekt “ja, ja, druk hem verder in mijn grotje!”. Haar opening gevonden druk ik alleen mijn eikel naar binnen. Haal hem weer eruit waarop Amie smekend reageert “nee, nee, je moet hem veel verder in mijn grotje drukken, toe nou papa!”. Reageer “oké, lieve meid van mij, jij bent nu goed nat nu zal je ontmaagd worden”. Leid mijn eikel weer tussen haar lipjes druk hem weer in haar grotje. Nu druk ik langzaam verder en verder. Amie hijgt het uit “huhhh, huhhh, hmmmm, ja, papa, wat is hij lekker dik en lang”. Reageer “ooohh, lieve kleine meid, wat ben jij super strak en zo heel nat”. Druk verder tot ik wat weerstand ondervind en zeg “lieve schat nu gaat het gebeuren”. Ze reageert “ja papa, ik weet het ik voel het ook ben er klaar voor ontmaagd mij maar”. Druk nu wat harder en in één beweging mijn pik helemaal in haar. Alleen maar één keer zegt ze “auw” daarna reageert ze dol enthousiast “papa, dat deed helemaal niet zo zeer en dankjewel dat jij mij een vrouw hebt gemaakt”.

Ik reageer “mijn dank is groter mijn dochter jou te mogen ontmaagden je zult nog wel een paar keer iets pijn voel maar laat dan die geile gevoelens overnemen". “Oké papa, net als jij mij beft en vingert?” vraagt Amie. Reageer “ja, mijn lieve meid” en begin haar heel rustig te neuken. Ze trekt nog een paar keer een grimassend gezicht van de pijn maar zegt niks. Daarna begin ze lekker te kreunen en steunen van genot. Voel haar ook natter worden en heerlijk met haar grotje knijpen. Het duurt ook niet lang voordat Amie klaarkomt en in dankbaarheid het uitschreeuwt “dankjewel, papa, dit is de meest fantastische ontmaagding, dankjewel papa!”. Reageer “graag gedaan lieve meid van mij, maar we zijn nog niet klaar”’. Voer het tempo wat maak haar eerste orgasme met een pik in haar nog lekkerder.

Amie schreeuwt het uit “oehhhh, jaaaa, oooohh, aaahhhh, mijn god!”.

Amie blijft komen ze knijpt hard met haar grotje om mijn pik daardoor moet ik wat harder heen en weer bewegen. Na een minuutje of zo is Amie een aardig aantal keren heftig klaargekomen. Haar laatste en heftigste orgasme zorgt ervoor dat ik ook heel lekker klaarkom. Ik schreeuw het uit “oh jaaa, ik spuit je vol mijn lieve meid, ga komen!”. Voor Amie is dit ook een heftig en apart gevoel haar orgasme word hierdoor verlengt en ze melkt mijn pik enorm lekker leeg. Lig nu lekker klaarkomend op haar en zeg “oh, lieve schat, nu ben je vrouw en al uit jou dankbaarheid vond jij je ontmaagding onvergetelijk”. Ze reageert “ja papa, het was super fantastisch dit zal ik nooit meer vergeten dankjewel lieve papa”. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd kom ik weer omhoog. Haal mijn slap wordende pik uit haar grotje. Die even open blijft staan en wat van onze gemengde sappen stromen eruit dat valt op de vloer. Amie gaat dan goed zitten en zit bij te komen en te genieten van haar heel nieuwe ervaring.

Ik sta op loop even naar de keuken daar haal ik een fles met drinken en twee glazen op. Terug in de woonkamer geef ik Amie een glas zet mijn glas op tafel. Schenk eerst haar glas vol zeg “drink maar lekker op je hebt voldoende vloeistoffen nodig”. Amie drinkt in één teug haar glas leeg en zegt “dat had ik wel nodig”. Schenk nog een keer haar glas vol daarna die van mij. Zet de fles op de grond pak mijn glas ga naast haar zitten proost dan met haar. We nemen een slok waarna Amie spreekt “zo’n geweldige ontmaagding en helaas kan ik het er met niemand dan jou erover hebben” en drinkt verder. Reageer “ ja sorry, lieve schat maar dit moet echt ons geheim blijven, één geluk dit weekend duurt nog even en kunnen veel van elkaar genieten”. Waarop Amie reageert “ja papa, wil jou niet missen als iemand hier misbruik van zou maken, maar hoe gaan we verder na dit weekend dan?”. Antwoord haar “maak je daar eerst geen zorgen over laten we eerst van dit weekend genieten”. Ze glimlacht en kijkt naar mijn slappe pik reageert “maar jij bent nog niet actief papa”. Daarop reageer ik “pak hem maar vast en kijk maar wat er gaat gebeuren”. We drinken ons glazen leeg zetten die op tafel.

Amie pakt met haar hand mijn slappe pik vast en begint ermee te spelen.

Mijn pik word daar haar zachte hand en hoe ze ermee speelt weer snel hard. Waarop Amie begeert kijkt en geil reageert “oh papa, dit is ook erg lekker jou groeiende pik in mijn hand”. “Hmmm, ja, je doet het heerlijk lieve schat” antwoord ik glimlachend. Ineens vraagt ze “wat nou, als jij mij nou al zwanger hebt gemaakt?” en kijkt mij bloedserieus aan. Het beeld wat ik ineens zie is erg zorgwekkend word er zelfs bleek van en ben veel te lang erg stil. Ook Amie kan heel gemeen zijn ze begint te lachen. Als ze uitgelachen is reageert ze “oh papa, daar had ik je goed tuk, wees maar niet bang dat, dat gaat gebeuren, zit nu niet in mijn periode en ik gebruik ook de pil”.

Opgelucht zucht ik en zeg “wil je dat nooit meer weer doen dat was echt schrikken moet je kijken en voelen de mijne is erdoor aardig geslonken”. Ze reageert een beetje treurig meteen erna vrolijk “sorry papa, help hem wel weer hard te worden”. Buigt voorover en begint toch lekker te pijpen. Dat helpt enorm snel is mijn pik weer keihard Amie stopt dan met pijpen. Komt omhoog en tongzoent mij weer innig. Begint weer lekker met aftrekken een hand van mij gaat naar haar poesje. Wrijf er even lekker overheen steek mijn middelvinger tussen haar lipjes. Masseer even haar gezwollen klitje ook mijn ringvinger komt erbij en doet mee. Waarna ik beide vingers in de lengte richting en draaiend tussen haar lipjes beweeg. Amie is erg nat en maken mijn vinger goed nat dan ga ik opzoek naar haar grotje. Die gevonden te hebben druk ik in een keer de twee vingers in haar grotje. Begin haar g-spot te masseren druk mijn duim op haar klitje beweeg die erover.

Amie heeft het niet meer “ooooohhh, jaaa, wat heerlijk papa!” schreeuwt ze uit!

Ook begint ze sneller en stevig af te trekken. Ze doet het erg lekker maar niet goed genoeg om mij klaar te laten komen. Daarin tegen ben ik heel wat beter bezig en na een minuut of twee komt Amie weer geweldig klaar. Haal mijn heel natte vingers uit haar grotje ga naar haar mond druk ze erin. Ze is nu zo geil dat ze gewillig mijn vingers aflikt en eraan zuigt alsof het een pik is. Mijn schoongelikte verlaten haar mond ze reageert dan meteen “oh, hmmm, ik smaak ook heel lekker”. Reageer “ja, lieve schat jij smaakt ook heel lekker, maar kom nu op mij en ga maar paardje rijden”. Amie weet wat ik bedoel laat even mijn pik los komt over mij heen. Pak mijn pik weer vast leid hem naar haar grotje en zakt erover heen. “Oh, papa, wat is dit zo heerlijk” al zeggend begint ze mij te berijden. Mijn handen gaan naar haar mooie cup C borsten en wrijf over haar tepels op het ritme hoe Amie mij berijd.

Mijn lieve dochter geniet enorm van de seks met haar eigen vader.

Eigenlijk genieten we allebei als twee geliefden en de geuren en geluiden vullen de woonkamer. Dik vijf minuten berijd Amie mij komt dan weer zalig klaar maar blijft mij wel berijden. Kijk haar glimlachend aan zonder woorden laat ik haar weten dat zij nu veel langer kan doorgaan. Zij kijkt tevreden glimlachen terug ook zonder woorden laat ze blijken dat zij ook meer zin heeft in orgasmen. Ze berijd mij weer dik vijf minuten komt weer klaar. Ze is nu wel een beetje moe en berijd mij een stuk rustiger. Help haar nu mee stoot lekker omhoog en knijp nu ook in haar borstjes. Hard kreunend en steunend geniet ze van de hoeveelheid orgasmen die ze nog krijgt. Naar wel een uur haar geneukt en mij bereden te worden. Voelt Amie weer mijn pik dikker worden en exploderen spuit haar weer zalig vol. Amie komt nu aardig uitgeput en voldaan op mij liggen.

Reageert “oh papa, ik hou van jou!” begint mij innig te zoenen.

Zonder erbij na te denken zeg ik “ik hou ook van jou Amie”. Begin haar nu innig te tongzoenen ze kust bijna precies zo terug als mijn eigen vrouw. Heel even denk ik, hoe ga je dit uitleggen aan je vrouw haar moeder. De geile dochter op mij en heerlijk zoenend laten die gedachte verdwijnen als sneeuw voor een warme zon. Na een minuut of twee schiet mijn nu slappen pik uit haar grotje. Gevolgd door onze gemengde sappen over mijn slappe pik en ballen op de grond. Leg Amie liefkozend naast mij neer erg bevredigend kom ik overeind.

Schenk onze twee glazen vol kom weer terug in elk hand een glas. Zeg “drink het zal je goed doen” en met behulp van mij drink ze eerst een slok of drie. Ondertussen neem ik ook een slok Amie is dan genoeg op krachten gekomen en houd haar glas zelf vast drinkt zelfstandig. Ik pak ook de afstandsbediening van de tv zet hem op een kanaal. Op dit kanaal is niet veel bijzonders en zap verder. Het lijkt wel als god ermee speelt want een aantal kanalen verder is er een programma over incest en familie verkrachting. Amy reageert daarop “die meiden hebben wel veel pech in hun leven, gelukkig heb ik heel lieve papa die mij heeft laten genieten en al veel heeft geleerd” kijkt mij lief aan. Ik zap verder en Amie schenkt onze glazen weer vol.

Er is niks interessants op de tv en zet hem dan ook weer uit. Zet dan de radio aan en luisteren naar lekkere muziek. We zitten zo lekker een uurtje te relaxen zorg ervoor dat Amie genoeg drinken binnen krijgt. Amie is erg nieuwsgierig wat we morgen gaan doen en vraagt dat ook. Laat haar weten dat ik om elf uur in de ochtend weer moet voetballen bij mijn amateurclub. Ze wil weten wanneer ik daarna weer thuis ben. Ze krijgt te horen dat ik dan rond een uur of één uiterlijk half twee weer thuis ben. Ze vind het wel jammer dat ik dan een paar uur weg ben en zal zich dan wel zelf vermaken. Amie begint een beetje te gapen vraag haar “ben je moe?”. “Oh, een klein beetje maar” is haar antwoord.

Toch besluiten we naar boven te gaan en toch te gaan slapen. We staan op lopen naar de gang en Amie gaat mij voor de trap op. Kijk naar haar wiegende kontje als we de trap opgaan. Boven aangekomen geeft Amie mij een lekkere zoen en wil dan eigenlijk naar haar kamer toe. Na de kus houd ik haar vast en zeg “vannacht slaap jij bij mij”. Waarop Amie reageert “goh papa, weet jij zeker dat je meteen wilt slapen”. Kijk haar geil glimlachend aan en zeg “oh, jij gewiekste meid je hebt papa ook meteen door”. “hèhè, dat is waarom mama op zondag altijd uitslaapt” zegt ze gewiekst. Samen lopen we verder omhoog.

In de slaapkamer aangekomen help ik Amie uit haar geile setje. Als ze helemaal naakt is beginnen we elkaar weer innig te tongzoenen en te strelen. Zo lekker met elkaar bezig te zijn schuifelen we naar het grote bed. Daar laten we ons opvallen terwijl wij lekker met elkaar bezig zijn. Allebei zijn we weer erg geil en nu heb ik hier weer seks maar wel met mijn bloedgeile dochter. Amie leert dat er veel verschillende standjes zijn hoe ze geneukt kan worden.

We neuken op zijn hondjes, lepeltjes, missionaris, honingpotje, amazone zowel normaal als omgekeerd, kikker, oester en nog meer heel lekkere standjes. Omdat Amie een geoefend turner is zij erg lenig en heeft geen moeite om in de verschillende standjes te liggen. Wel twee en half tot drie uur hebben we intensieve en zalige seks met elkaar. Amie komt zo vaak klaar dat ze na die tijd compleet bevredigd als een blok in slaap valt. Ik neuk haar in haar slaap door totdat ik ook nog een keer lekker mijn lading in haar spuit. Als mijn slap wordende pik uit haar grotje komt. Ga ik stevig tegen haar aan liggen om arm haar en ga ook erg voldaan slapen.