Weekend alleen met mijn jongste dochter (3)
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 10 januari 2016

Deel 3 - Ik word natuurlijk weer als eerste wakker weer rond half acht. Maar nu ligt er een jonge naakte beeldschone dame vast slapend tegen mij aan. Amie is nog ver weg in dromenland kruip voorzichtig het bed uit. Ga naar de badkamer leeg daar eerst mijn blaas en fris mij op. Waarna ik terug ga kijk genietend naar Amie ze ligt zo lekker te slapen. Kleed mij rustig aan nadat pak ik het erotisch setje van Amie bij elkaar breng dit naar haar kamer. Vandaar neem ik haar badjas mee terug leg deze op een stoel in mijn slaapkamer. Daarna ga loop ik beneden naar de keuken daar maak ik ontbijt voor mij klaar. Op de keukentafel ligt de krant van gisteren nog. Voor Amie zal ik tussen negen en half tien voor haar ontbijt klaarmaken. Ongeveer een kwartiertje later is mijn ontbijt klaar en begin er rustig aan. Nog geen vijf minuten in mijn ontbijt gaat mijn mobieltje over. Pak hem en zie dat het mijn vrouw is, neem op zet hem meteen op de speaker. Het eerst wat ik hoor is “goedemorgen lieve man van mij”. “Goedemorgen mijn engel” antwoord ik terug. “Hoe gaat het met jullie en leuk gewinkeld met Amie?” vraagt mijn vrouw. “ Met mij en Amie gaat het goed en ja, heb heel leuk gewinkeld met Amie” antwoord ik haar. Vraag haar “hebben jullie genoten van het concert?”. Ze antwoord “het was weer een fantastisch concert en hebben er enorm van genoten”. Reageer “cool, ben blij dat jullie in Parijs erg vermaken”.

Ze vraagt “ik stoor je nu toch niet?”. Waarop ik antwoord “nee hoor, ben nu lekker aan het ontbijten klets ondertussen lekker met jou en Amie ligt nog lekker te slapen”. “Oh mijn lieve man toch, ben nu ook alleen op na dit gesprek zal ik ook gaan ontbijten” is wat mijn vrouw mij verteld. Ondertussen eet ik verder we zijn lekker met elkaar aan het kletsen. Zij laat mij weten dat ze vandaag verder gaan site seeing in Parijs. Ik laat haar weten dat ik rond elf uur weer moet voetballen en de rest van de dag lekker rustig aan ga doen. Althans dat is wat ik haar vertel met het rustig aan doen. Na een half uurtje lekker gekletst te hebben nemen we afscheid van elkaar wensen elkaar nog een fijne dag en hangen op. Onder het genot van een bak koffie lees ik lekker de krant van gisteren. Rond kwart over negen maak ik voor Amie weer een lekker ontbijtje voor op bed klaar. Als ik dat klaar heb breng ik het naar haar toe.

Amie ligt nog lekker te slapen als ik met het ontbijt de slaapkamer binnen kom. Ze ligt nu midden in ons bed en zo beeldschoon hoe ze erbij ligt. Loop naar het bed zet het ontbijt naast het bed. Bij mijn vrouw één keer meegemaakt zette het toen op bed naast haar neer toen ik haar wakker maakte schrok ze en daar ging het ontbijt. Ga naast Amie zitten en zeg zachtjes “lieve kleine meid wakker worden heb weer een lekker ontbijtje voor je gemaakt”. Ze word wakker en antwoord “oh papa, goedemorgen dankjewel jij, bent zo lief voor mij, zowel nu als gisteren”. Zeg “goedemorgen lieve schat” terug en pakt haar ontbijt en wacht tot ze goed zit dan plaats ik over haar schoot. Terwijl Amie rustig haar ontbijt eet blijf ik totdat ze halverwege is naast haar zitten. Vertel haar dat mama en haar oudere zuster zich heel erg hebben vermaakt tijdens het concert. Ook dat ze vandaag lekker door Parijs trekken. Ze vind het leuk dat zij zich vermaken maar is veel blijer met wat zij heeft meegemaakt. Sta op pak mijn sporttas zet deze op het eind van het bed. Waarna ik mijn voetbaltenue uit de kast pak in mijn sporttas doe. Pak dan mijn voetbalschoenen een badhanddoek doe die ook in mijn sporttas. Heb daar al mijn shampoo en douchegel inzitten en ook deodorant. Dit allemaal doe ik lekker rustig aan. Amie is iets sneller gaan eten en op het moment dat ik alles heb ingepakt heeft zij haar ontbijt ook op. Ze vraagt “goh papa, is er nog tijd voor een heerlijke neukbeurt?”. Wil dat wel maar heb mijn energie ook voor de wedstrijd nodig reageer “sorry lieve schat, we zullen als ik weer terug ben weer zalige seks met elkaar hebben”. Ze vind het jammer maar heeft geen keus reageert “oké papa, veel plezier en maak een doelpunt of twee voor je lieve dochter win ze”. Erg lief van mijn dochter “dankjewel, zal ik doen mijn lieve schat” is mijn reactie daarop. Geef haar een lekkere tongzoen die lekker door haar word beantwoord. Pak mijn sporttas en ga weg.

Het is een half uurtje rijden van mijn huis naar mijn voetbalclub. Op de parkeerplaats krijg ik een aantal foto’s van Amie via whatsapp op mijn mobiel. Het zijn erg mooie naaktfoto’s van haar op een paar staat ze zich ook te vingeren. Na ze even bekeken te hebben zet ik voor de zekerheid mijn mobiel uit en stop deze in mijn sporttas. Ga naar de kantine daar zitten de meesten van mijn team al te wachten en alle spelers van de tegenpartij zijn daar ook al. Vanuit de kantine kun je op het hoofdveld en nog een andere veld kijken. Wij spelen vandaag op het hoofdveld. Op het andere veld word een inhaal wedstrijd gespeeld door ons jonge damesteam tegen een ander team. Die meiden zijn tussen de 16 en 18 jaar. Zelf let ik meer op de mooie stuiterende borsten van tweeëntwintig jonge meiden en bij sommige zie ik in hen mijn lekkere naakte dochter.

Onze tegenstanders zijn zich al aan het omkleden ook wij besluiten om ons om te kleden. De euforie door hen en mijn dochter doet mij heel goed en tijdens de wedstrijd maak ik zelfs twee doelpunten. We winnen de wedstrijd met 4-1 daarna moet er gefeest worden op de winst en omdat onze keeper jarig is. Het word uitbundig gevierd zelf ga na een uurtje weg. Moet zelfs nog een paar teamspelers die na een uurtje volledig dronken zijn naar huis brengen. Breng ze naar huis gooi hen bij ieder zijn huis op de bank en vertrek meteen. Bij de laatste dat gedaan te hebben en weer in mijn auto zit zet ik snel mijn mobiel weer aan. Ben net goed en wel bezig om een whatsappje te schrijven voor Amie als ik wat whatsappjes van haar krijg. He papa, waar blijf nou?, is de wedstrijd uitgelopen?, heb je pech onderweg?, het is nu al 14:00 uur je bent er nog steeds niet waar blijf je toch? Stuur haar een berichtje kom eraan had nog een feestje na de wedstrijd en wat teamspelers naar huis gebracht. Het is nu iets voor drie uur en nu krijg ik geen berichtje terug van Amie. Ze zal wel ergens anders mee bezig zijn leg mijn mobiel op de bijrijder zit en rijd naar huis.

Daar parkeer in de auto in onze carport stap uit druk op de centrale vergrendeling de auto gaat op slot. Loop naar de voordeur steek mijn sleutel in het sleutelgat en doe de deur open. Stap naar binnen achter mij sluit ik de deur doe een stap verder naar binnen. Ineens hoor ik Amie “oh ja, die lekkere vingers laten mij heerlijk klaarkomen”. Mijn eerste gedachte is aah, het duurde te lang ze is zelf al begonnen en komt nu klaar op haar vingers wiet weet voor de hoeveelste keer. Hoor haar dan zeggen “zet je tong op mijn klitje lik en vinger mij klaar”. Wie is bij daar haar, met die gedachte loop ik iets sneller naar de iets openstaande woonkamerdeur. Doe de deur verder open stap naar binnen.

Hoor meteen Amie “ah eindelijk ben je daar geile papa”.

Zie Amie naakt op de bank zitten met als ik mij niet vergis haar naakte hartsvriendin (Charlotte) vingerend en likkend tussen haar benen. Amie houd het hoofd van haar hartsvriendin goed vast. Kijk erg geil naar die twee heerlijke meiden zo met elkaar bezig. Charlotte is even oud als Amie. Ze is iets groter dan mijn dochter zij heeft lang donkerblond haar groene ogen en voor wat ik kon inschatten heel iets grotere borsten. Maar vanaf waar ik sta kan ik dat niet zien. Ze heeft twee weken geleden hier nog gelogeerd toen in hun heel meisjesachtige pyjama’s kon ik het een beetje zien. Ben stil van verbazing en nu ook door het geile showtje hier in de woonkamer afspelend. Amie zegt om de stilte te doorbreken “ja, sorry papa, maar kon het niet laten moest mijn fantastische ontmaagding toch met iemand delen.

Charlotte krijgt alles mee en begint wat rustiger te likken en vingeren. Daarop reageert Amie fel tegen Charlotte “hé, heb het bij jou ook niet rustig aangedaan wat is dit”. Charlotte gaat begint weer op het oude tempo te likken en vingeren. Kreunend en steunend legt Amie mij haar verhaal uit. Nadat ik een paar minuten weg was heeft ze naar Charlotte een whatsappje gestuurd dat ze ontmaagd was. Natuurlijk wilde Charlotte weten wie dat had gedaan. Toen kreeg Amie een heel geil idee ze vond haar eigen sappen al lekker wilde ook weten hoe het van een andere vrouw zou smaken. Heeft toen Charlotte uitgenodigd bij haar te komen alleen zo zou ze het haar vertellen wie haar had ontmaagd. Gelukkig heeft de vader van Charlotte haar hiernaar to gebracht. Amie heeft haar eerst verteld dat haar vader degene was. Gechoqueerd zat Charlotte haar aan te kijken Amie hield daardoor niet op. Nadat zij alles tegen Charlotte had verteld hadden ze het allebei heel erg warm van gekregen. Toen ik er nog steeds niet was en na het laatste berichtje van haar. Stelde Amie voor om elkaar te ontmaagden in liefde met vrouwen. Wat er nu hier voor mij afspeelt en Amie komt hier heerlijk voor mij klaar.

Nadat haar orgasme is weggeëbd laat ze Charlotte los en zeg tegen mij “oh ja, papa Charlotte zal ons geheim niet door vertellen op één voorwaarde, jij moet haar net zoals bij mij haar ontmaagden”. Reageer “oké, zal Charlotte ook alles leren en haar ook ontmaagden en alleen vandaag en daar blijft het bij”. Waarop Charlotte antwoord “dat is goed, kom hier op de bank zitten naast Amie dan kunnen wij u samen eerst lekker verwennen. Waarop Amie reageert “ja papa, maar jij moet eerst wel je kleren uit trekken”. Natuurlijk trek ik eerst mijn kleren uit als ik naakt ben kijkt Charlotte vol verbazing naar mijn half stijve pik.

Voor haar is het voor het eerst dat zij zo dichtbij een naakte man is en die nog veel dichterbij bijkomt. Ga naast Amie zitten en zegt tegen Charlotte “kom aan de andere kant naast mij zitten. Erg gebiologeerd kijkend naar mijn half stijve komt Charlotte naast mij zitten. Waarna ik tegen Amie zeg “laat Charlotte maar zien wat jij vrijdagavond geleerd hebt”. Amie begint mij innig te tongzoenen haar hand gaat naar mijn half stijve pik pakt die vast begint met aftrekken.

Mijn pik word snel hard waarna Amie stopt met tongzoenen. Ze gaat snel tussen mijn benen zitten begint lekker aan en over mijn pik te likken. Charlotte zit erg aandachtig toe te kijken hoe Amie mij oraal verwend. Mijn ballen neemt Amie om en om in haar mond zuigt en likt eraan ondertussen trekt ze mij langzaam maar erg lekker af. Amie komt dan al likkend en kussend over mijn schacht steeds dichterbij mijn eikel. Die is door al het geile gevoel wat Amie heeft veroorzaakt lekker voorvocht aan het spuwen. Charlotte ziet dat ook en zegt verbaasd “oh Amie, je vader komt al klaar”. Amie weet wel dat, dat niet zo is maar is veel te druk en geil om daarop te reageren. Dus ik geef antwoord “nee, Charlotte ik ben niet aan het klaarkomen dat is voorvocht wat er uit mijn eikel komt”. Amie likt gretig mijn eikel schoon en begint dan heerlijk te pijpen.

Charlotte vraagt nieuwsgierig “waarom en waarvoor dient dat dan?”. Antwoord haar “nou, dat is natuurlijk glijmiddel net als wat vrouwen aanmaken als ze geil zijn zo gaat neuken nog gemakkelijker”. Na een tijdje erg lekker gepijpt te zijn door Amie laat ik haar stoppen. Ze vind het wel erg jammer maar het is nu Charlotte beurt. Wat zij nog niet weet is dat Amie zo lekker is bezig geweest dat bijna klaar zou komen als ik haar had door laten gaan. Amie staat teleurgesteld op gaat naast mij zitten. Charlotte neemt haar plaats in tussen mijn benen. Zenuwachtig begint op dezelfde manier zoals Amie ook is begonnen eerst likkend langs mijn pik naar mijn ballen die zij dan ook om en om in haar mond neemt. Daarna gaat zij ook weer likkend omhoog proeft voor het eerst mannelijk voorvocht wat zij ook erg lekker vind.

Erg onervaren begint zij te pijpen met goede aanwijzingen van mij en Amie leert Charlotte hoe zij ook goed kan pijpen. Ook Charlotte krijgt mijn pik niet helemaal in haar mond maar doet het toch erg goed voor een beginner. Zit lekker te steunen en kreunen van genot Amie kijkt mij erg geil aan en weet dat het niet lang meer gaat duren dat ik ga komen. Ze legt haar hand op het hoofd van Charlotte streelt haar tot het moment dat ik klaarkom lief door Charlotte’s haar. Als Charlotte hoort en merkt dat ik klaarkom wil ze eigenlijk haar hoofd wegtrekken. Maar Amie steekt daar een stokje voor houd haar hoofd tegen. Ze zegt “ontvang papa’s zaad in je mond proef en geniet ervan het is heel lekker en oh ja, slik niet alles door wil dat jij het ook met mij deelt”.

Spuit mijn zaad lekker in Charlotte’s mond ook zij vind het erg lekker smaken. Ook zij zuigt mijn pik lekker leeg en met nog wat zaad in haar mond komt ze omhoog en deelt het met een heel innige tongzoen met Amie. Waarna ik de beide dames ook een heel innige tongzoen geef en hen daarna complimenteer. Nagenietend zitten we lekker op de bank ik weer in het midden nu heeft Charlotte ook de smaak te pakken.

Ik vraag aan Charlotte “lekker he, vingeren, beffen en pijpen?”.

Waarop ze erg blij reageert “oh ja, dat was heel lekker en super geil ben bij alle drie enorm klaargekomen”. Ze kijkt ons met glunderende ogen aan waarop Amie reageert “kijk die oogjes ze wil ook heel graag wat anders meemaken, maar daar moet zij eerst nog even mee wachten”. Charlotte kijkt nu erg verbaasd en vragend naar Amie. Zij begint te glimlachen en zegt “kijk, papa’s pik is nu half stijf en het beste is als hij keihard is, jij mag zijn ballen masseren met je hand, ik begin hem weer lekker af te trekken”. Amie pakt mijn pik vast begint erg lekker met aftrekken. Charlotte’s hand pakt mijn ballen zacht vast en masseert dan zalig mijn ballen. Amie reageert geil “moet je kijken wat er gebeurt”.

Natuurlijk kijkt Charlotte aandachtig naar mijn pik en door die twee heerlijke jonge meidenhanden groeit hij snel weer naar zijn harde formaat. Waarop Charlotte reageert “wow, u bent weer erg geil en nu kan ik haast niet wachten om die lekkere jongen voor het eerst in mij te voelen”. Ik zeg tegen haar “zeg maar jij, ook ik verlang naar hoe jou zalige grotje om mijn pik zal voelen”. Amie reageert gemeen tegen ons “nou, daar zal Charlotte en jij toch nog een tijdje op moeten wachten want ik wil eerst een keer lekker die heerlijke pik in mij voelen”. Charlotte kijkt haar teleurgesteld aan en wel op zo’n manier dat zij denkt dat ik in Amie zal klaarkomen voordat zij aan de beurt is. Amie weet precies waar Charlotte aan denkt en zegt lief “Charlotte wees maar niet bang, papa houd het nu een stuk langer uit”. Amie zorgt ervoor dat Charlotte mijn ballen loslaat waarna zij ook even mijn pik loslaat. Over mij heen komt mijn pik naar haar natte grotje leid en in één keer erover heen zakt. Vol bewondering kijkt Charlotte naar Amie die mij lekker berijd. Heb wel medelijden met Charlotte die er een beetje radeloos mee zit te kijken.

Zeg tegen haar “kom maar tussen ons in, dan zal ik jou lekker beffen”. Zie meteen haar ogen geil glunderen en komt tussen mij en Amie in. Kijk even naar haar lekkere gladgeschoren poesje zet mijn mond erop en begin haar zalig te likken. Lik erg lekker over haar klitje ook neuk ik haar met mijn tong. Beide meiden genieten zo innig en kreunen en steunen het uit. Na een poos komen ze allebei gelijktijdig klaar, nadat hun orgasmen zijn weggeëbd en beide dames van mij af zij gegaan. Zegt Charlotte “Amie, nu ben ik aan de beurt wil nu ontmaagd worden”. Waarop Amie reageert “wil jij zelf in controle zijn of moet papa de touwtjes in handen nemen?”. Daarop kijk Amie verbaasd en vraagt “wat bedoel daarmee?”. Waarop ik nu reageer “nou, als je zelf in controle wil zijn, kun je over mij heen komen zitten en jezelf zo ontmaagden en als je wilt dat ik de leiding neem ga jij op de bank zitten en dan neuk ik jou”. Hiermee is het erg duidelijk voor Charlotte en ze besluit toch dat zij zelf meer in controle wil zijn. Ze komt over mij heen zitten, Amie helpt haar met mijn pik in haar maagdelijke grotje te stoppen.

Heel langzaam zakt Charlotte steeds verder over mijn pik heen.

Ook haar grotje is geweldig strak en ik kijk erg genietend naar Charlotte. Als zij op het punt staat haar maagdenvlies te doorbreken en dat dan ook doet. Laat ze wel merken dat het pijn doet maar na een paar keer langzaam op en neer te gaan begint zij het ook lekker te vinden. Ze zegt dol gelukkig “oh ja, nu ben ik ook geen maagd meer” en begint nu mij ook wat sneller te berijden. Amie zit erg genietend naast ons reageert op Charlotte’s uitspraak “het is pas een echte ontmaagding als papa ook in jou klaarkomt”. Waarop Charlotte reageert “oh ja, geweldig wat heeft jou vader een heerlijke pik wil hem in mij voelen klaarkomen. Ik pak haar borsten en begin die erg lekker te masseren waardoor ze nog meer ervan geniet. Na een tijd heerlijk van elkaar te genieten steunen en kreunen we het uit van genot. Charlotte heeft al een aantal heerlijke orgasmen gekregen. Haar één na laatste orgasme is zo geweldig die zelf overloopt naar een volgende nog intenser orgasme. Dat is voor mij ook te veel knijp nu stevig in haar borsten druk mijn pik zover mogelijk in Charlotte. Kom heel geweldig klaar in deze klaarkomende geile meid.

Charlotte heeft het ook niet meer schreeuwt het uit “oh mijn god, dit is het meest geweldige gevoel dat ik ooit heb meegemaakt!”. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd gaat Charlotte van mij af. Haar poesje druipt even van onze gemengde sappen. Daarna krijgt ze een innige tongzoen van Amie. Waarna Amie haar feliciteert dat zij nu ook een vrouw is. Beide meiden geven mij om de beurt een heerlijke tongzoen. Amie vraagt dan “wat gaan we nu verder doen?”. Ze heeft de vraag nog maar net gesteld als bij alle drie onze magen knorren omdat we energie nodig hebben. Ik antwoord “ nou, we gaan eerst eten daarna heb ik nog wel een heel leuk en geil idee”. Ze vragen “wat gaan we eten en wat is jou idee dan?”.

Ik sta op begin mij weer aan te kleden, als ik aangekleed ben geef ik alleen antwoord op hun eerste vraag “ik ga naar de chinees, willen jullie nog wat speciaals?”. Beide meiden antwoorden “nee, zolang het maar te eten is en waarom beantwoord je onze laatste vraag niet?”. Ik kijk hen geil glimlachend aan en reageer “dat zien en beleven jullie wel na het eten”. Ga weg rijd met mijn auto naar de chinees daar bestel ik eten voor drie mensen en reken af. Moet daar nog wel een tijdje wachten als het eten klaar en ingepakt is neem ik het mee terug naar huis. De meiden zijn nog steeds naakt en hebben de tafel gedekt. Amie zegt tegen mij “kom papa, jij moet ook uit je kleren voordat we gaan eten”.

Terwijl ik mij weer uitkleed pakken Amie en Charlotte het eten uit en zetten dat op tafel. Naakt gaan we aan tafel zitten en nadat we hebben opgeschept gaan we lekker eten. Onder het eten zijn de beide meiden erg nieuwsgierig en proberen op allerlei manieren erachter te komen wat ik van plan ben. Maar ik laat niets los door hun gegist en vragen duurt het wat langer voordat wij het eten op hebben. Nadat moeten ze van mij de afwas doen, ze doen dat maar wel met wat tegenzin. Natuurlijk blijf ik wel bij hen en geniet van die twee naakte werkende meiden. Als ze klaar zijn vragen ze “nu willen we weten wat jij in petto voor ons hebt?”. Waarop ik antwoord geef “kom maar mee naar boven, daar zal ik jullie het laten zien”. We lopen helemaal naar boven beide meiden zij heel erg nieuwsgierig wat er komen gaat.

In de slaapkamer zeg ik “voordat we verdergaan wil ik dat jullie mijn pik eerst lekker hard maken”.

Dit zeg ik niet tegen dovemans oren. Amie en Charlotte gaan voor mij zitten twee paar handen en twee lekker mondjes verwennen mijn pik en ballen. Binnen no time is mijn pik keihard waarna ze stoppen en zeggen “zo, nu moet je het ons vertellen”. Reageer “ga op het bed liggen en ik zal jullie het zo laten zien”. Ze gaan snel op het bed liggen waarna ik en sleuteltje pak naar een kast loop. Daar liggen onze seksspeeltjes in mijn vrouw en ik houden daar ook van. Deze maak ik open haal daar glijmiddel en een voorbinder voor mannen eruit zo kun je een vrouw dubbel penetreren. Omdat ik met mijn rug naar Amie en Charlotte sta zien zij niet precies wat ik doe. Leg het glijmiddel op de grond en doe de voorbinder voor, nadat die goed zit pak ik het glijmiddel weer op. Deze is 13 centimeter lang en 2.5 centimeter breed. Draai mij dan om waarop de meiden reageren geil “wow, papa, meneer Rogier, jij, u heeft nu twee pikken, wat gaat er nu gebeuren?”. Antwoord geil “nu, ga ik jullie om en om dubbel penetreren, de dunne dildo gaat jullie holletjes voorbereiden terwijl papa’s pik jullie lekkere grotje vult”.

Beiden zeggen geil “oh ja, daar zijn wij ook nog maagd maar ook daar willen wij jou pik ook in hebben”. Reageer “nou Amie ga op je handen en knieën zitten”. Dat doet in één oog wenk kijkt geil naar mij en zegt “waar wacht je op verlang al een hele tijd naar die lekkere pik van jou en nu worden mijn beide gaatjes gevuld”. Pak het glijmiddel op loop naar haar toe. Ga op mijn knieën achter haar zitten spuit glijmiddel tussen haar billen. Smeer haar sterretje goed in daarna ook de dildo. Leid eerst mijn eikel in haar grotje waarna ik de dildo tegen haar sterretje plaats. Druk hem langzaam verder naar binnen Amie reageert “oeh, auw, ooh, jaa, auw, oeh” van pijn en genot. Voordat ze in de gaten heeft zijn haar beide gaatje helemaal opgevuld. Langzaam begin ik haar te neuken elke als ik in haar stoot pulseer ik met mijn pik.

Al heel snel horen we Amie luid genietend schreeuwen “oehhhh, jaaa, ooohhh, dit is zo heerlijk, oehhhh, hmmm, ooooohhh, aaahhhh”. Dat is voor mij een teken om mijn tempo op te voeren pak haar heupen goed vast en laat Amie nog meer genieten. Charlotte word ook bloedgeil van het schouwspel zij gaat voor Amie zitten. Laat haar weten dat zij gebeft wil worden, Amie wil haar meer geven. Ze stop twee vingers in het natte poesje van Charlotte zet haar mond op haar klitje. Ze zuigt en lik haar klitje, masseert haar g-spot op het tempo dat ik haar neuk. Amie krijgt wel vier enorme orgasmen waarna ze toch even wil rusten. Amie heeft Charlotte drie keer schreeuwend laten klaarkomen maar zij wil ook zo van mij genieten. Meteen nadat Amie haar gaatjes leeg zijn en ze op het bed iets naast mij is gaan liggen neemt Charlotte haar positie in. Doe hetzelfde bij Charlotte nadat haar sterretje is ingesmeerd en ook de dildo. Begin ik haar ook eerst heel rustig te neuken ook zij laat horen dat het toch even pijn doet. Als zij ook laat blijken dat ze ervan geniet voer ik bij haar ook mijn tempo op. Laat haar ook meerdere keren klaarkomen terwijl zij ook Amie een keer klaar likt en vingert. Nu heeft zij ook wat rust nodig haal mijn pik en dildo uit haar gaatjes. beide meiden reageren geil en voldaan “dat was heerlijk en zo geweldig”.

Reageer “maar papa is nog niet klaar” ga van het bed af loop weer terug naar de kast. Daar haal ik een voorbinder die even groot en dik is als mijn pik uit. De kleinere voorbinder vervang ik met de net gepakte voorbinder die ook een cockring heeft die lekker strak om mijn pik zit. “Amie ga op je rug op het rand van het bed liggen zet je benen gespreid op de grond”. Ze doet het wat ik net tegen haar heb gezegd als ik weer terug loop. Ga tussen haar benen zitten weer smeer ik haar sterretje in maar smeer ik mijn pik ook in. Plaats de dildo tussen haar lipjes en mijn eikel tegen haar sterretje. Amie kijkt mij erg geil aan ze hoeft niets te zeggen ik weet dat ze dit wil. Weer heel langzaam vul ik haar gaatjes.

Weer laat ze horen dat ze wel wat pijn heeft maar ook deze keer duurt dat niet lang. Voer wel iets het tempo op en laat haar een keer lekker klaarkomen. Nadat haar orgasme is weggeëbd laat ik Charlotte weten dat zij weer door Amie gebeft moet worden. Ze zet haar poesje op de mond van Amie die haar lekker begint te beffen terwijl ik haar lekker door neuk. Kom nu ook wat naar voren en begin Charlotte lekker te tongzoenen zij tongzoent heerlijk terug. Pak ook haar mooie borsten vast masseer en knijp er zalig in. Charlotte komt zo twee keer zalig klaar, Amie neemt daarmee een grote voorsprong minstens vijf keer komt zij klaar. Dat is voor mij ook te veel en kom ook klaar maar door de cockring leeg ik niet helemaal mijn ballen. Charlotte merkt ook dat ik klaarkom ze is een beetje teleurgesteld.

Maar als ze mijn stijve pik uit Amie ziet komen is ze erg blij en kan haast niet wachten tot zij zo door mij genomen word. Amie is voldaan en uitgeput zoekt een rustig plekje op en kijkt hoe haar hartsvriendin op dezelfde manier geneukt word door haar vader. In het begin doet het ook bij Charlotte pijn waarna zij er ook van begint te genieten. Bij haar hou ik het nog veel langer uit en laat Charlotte veel vaker klaarkomen waarna ik ook nog een keer klaarkom. Charlotte is daarna helemaal uitgeput als ik haar gaatjes verlaat. Ook mijn pik begint slap te worden doe de voorbinder af.

Amie heeft weer wat energie gekregen maar is te voldaan voor seks. Dus samen met haar brengen we Charlotte naar beneden daar kleden we haar aan. Daarna kleed ik mij ook aan het is nu ook al aardig laat. Behalve mijn huis zijn alle andere huizen donker door een verlaten straat kan ik de uitgeputte Charlotte naar mijn auto dragen. Zet haar op de bijrijder stoel stap daarna zelf in en breng haar naar huis. Onderweg komt er weer wel wat leven in haar. Ze laat weten dat het fantastisch was en het wel heel jammer vind dat het maar eenmalig is maar dat ze het begrijpt. Bedank haar en laat haar weten dat ze geen moeite zal hebben om een leuke jongen te vinden. Daar is ze erg blij mee en bedankt mij en zegt “ik weet wel iemand”. Daarmee maakt ze mij niet nieuwsgierig en laat het daar ook bij zal dat wel via mijn dochter te horen krijgen wie de gelukkige is. Bij haar huis zog ik ervoor dat ze tot aan de deur word afgezet. Wacht totdat zij binnen is en daarna rijd ik weer naar huis. Daar vind ik Amie naakt slapend in ons bed nadat ik mij heb uitgekleed ga ik naast haar liggen. Kus haar en omarm haar en val dan ook voldaan in slaap.

Door de heftige avond word ik vrij laat wakker maar toch nog op tijd om net niet te laat op mijn werk te komen. Helaas moet ik daar wel mijn lunch kopen. Ook Amie is nog maar net op tijd op school zij krijgt van mij wat geld mee voor haar lunch. Ben blij maar ook verdrietig dat mijn vrouw en oudste dochter vandaag terugkomen. Mijn werkdag gaat redelijk snel voorbij en ergens halverwege krijg een whatsappje van mijn vrouw dat ze weer thuis zijn. Als ik thuiskom staat mijn vrouw te koken groet haar maar zegt niks terug en onze oudste dochter is in geen velden of wegen te bekennen. Amie zit aan de keukentafel kijkt mij ontzet aan als ik langs haar heen loop. Net voordat ik mijn vrouw in haar nek wil zoenen zegt ze streng “ga zitten”. Ik weet dat er iets aan de hand is zeg “oké schat”. Ga tegenover Amie zitten die zonder woorden laat weten dat mama het ook weet.

Geschrokken kijk ik haar aan voordat mijn vrouw naar ons toekomt gelopen.

Meteen streng reageert “wel, ben ik eens een weekend weg en wat gebeurt er hier, jullie twee hebben seks met elkaar als je wilt dat het voor mij geheim moest blijven zorg er wel voor dat je het netjes achterlaat en niet zoals ik het hier vanmiddag in onze slaapkamer aantrof, wat moet ik hier nou mee?”. Ik opper “nou, het was maar eenmalig en van mijn kant kan het daarbij blijven”. Het eerste had ik waarschijnlijk beter niet kunnen zeggen. Daar reageert mijn vrouw erg vel op “eenmalig, eenmalig kijk je dochter aan, ik weet zeker dat het niet bij één keer blijft en kan jou ook niet aangegeven voor incest, jullie zullen elkaar toch beschermen”.

Dan is het toch even stil en zie dat mijn vrouw haar verdriet en boosheid weg dringt. Ik en Amie zijn omdat we druk bezig zijn om een oplossing hiervoor te vinden. Mijn vrouw (mama) komt toch met de oplossing spreekt merendeels Amie aan. “In het weekend als ik er ben is papa voor mij alleen, papa is op woensdag alweer erg geil die avond is hij voor jou, ik en je zus zullen die avond voor 4 uur niet in huis zijn, dat betekent ook dat jullie zelf voor eten moeten zorgen, tussen 6 en 10 hebben jullie het rijk voor jullie alleen, voor jou lieve schat aankomend weekend word jij gestraft en onze beide dochters zijn dan ook het huis uit”.

Waarop Amie reageert “oh, maar waar moet ik dan naar toe?”.

Haar moeder antwoord “naar je hartsvriendin waar anders”. Dat vind Amie een heel goed idee krijg van haar een geile blik toe geworpen. Waarna mijn vrouw reageert “dat is opgelost, nu kunnen we beginnen met het avondeten”. We beginnen en eindigen in stilte en als ik en mijn vrouw in bed liggen. Bedank ik haar en verwen haar oraal naar een voor haar heerlijke orgasmen. Natuurlijk deze woensdagavond begint het al ik en Amie zijn alleen thuis. We hebben erg heerlijke seks met elkaar, ze laat mij ook haar plan weten voor aankomend weekend. Charlotte’s vader is gescheiden en heeft al een aantal jaren geen seks meer gehad. Zou hij stand kunnen houden tegen twee mooie bloedgeile jonge meiden. Ook zij wil in het weekend een pik in haar mijn dochter valt voor oudere mannen. Ach als zij ook door de vader van Charlotte word geneukt kan ik er wel mee leven. In het weekend word ik heerlijk bestraft door mijn vrouw. Zij heeft voor haar een paar voorbinders gekocht een kleine dunne en een even grote en dikke als mijn pik. Een heerlijke straf.

E I N D E