Een geil triootje met mijn ouders
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 29 maart 2016

Het begon allemaal toen ik mijn moeder een paar dingen wilde laten zien op internet en we ineens een of andere pop up in beeld kregen. Mijn moeder verschoot meteen van kleur, maar Ik lette eigenlijk helemaal niet op tot mijn aandacht ineens getrokken werd door de kop. "Vader neukt zijn dochter tot ze niet meer kan". Ik moest lachen en zei tegen mijn moeder "Ja natuurlijk! En er zijn ook zoveel jonge meiden die niemand anders dan hun vader kunnen krijgen". Mijn moeder, meestal heel ingetogen en stil, verbaasde me door te antwoorden met "Je moest eens weten meid!" Met open mond zat ik haar aan te kijken en flapte er toen uit: "weet je, eigenlijk lijkt me dat wel spannend!!!!" Hoewel ik mijn moeder eigenlijk wilde shockeren, leek het het tegenovergestelde te zijn: ze kreeg meteen een geile blik in haar ogen. Het was te laat om het terug te nemen.

Mijn moeder begon een heel verhaal over hoe zij en mijn vader hun seksleven spannend hielden en mijn mond viel open.Dit had ik niet achter mijn ouders gezocht. Ik woon al jaren niet meer thuis en het was me dus nooit opgevallen, al die "vrienden"die ze over de vloer hadden.En ik maar denken dat die kwamen voor een goed gesprek en een lekker glas wijn. Hoe meliger we werden, hoe verder we gingen. De glazen Lambrusco die we achterover sloegen hielpen er wel bij, moet ik zeggen.

Tot de onvermijdelijke vraag kwam "Waarom proberen we het niet eens een keer?"En ik moet toegeven, het leek me spannend. Mijn ouders wisten niets over mijn open seksleven en dat ik eigenlijk geen grenzen heb, en ik wist dat ook niet van dat van hun. Maar nu kwam het goed uit. Mijn ouders bleken een account te hebben op een sexdatingsite en het plan was snel gemaakt: Ik zou een account maken, Ik zou een afspraak maken en dan zouden we mijn vader "overvallen". Zo gezegd, zo gedaan, Ik maakte het account, stuurde mijn eigen ouders een berichtje, Sloot alles af en ging naar huis.

Drie uur later hoorde ik het bekende geluidje dat er een mailtje was, En ja hoor, Mijn vader had mijn berichtje gelezen, Hij had er zin in, hij wilde wel met "Marion"afspreken. Zijn vrouw vond het ook spannend en ik mailde terug dat ik de volgende dag langs zou komen. Die dag stond ik extreem lang in de badkamer, ik schoor me en ik douchte, Ik trok de mooiste lingerie aan, stuurde mijn moeder een smsje of ze het zeker wist en wachtte af.Twee minuten later: "HELL YEAH!!" Dus ik ging het doen.

Daar ging ik, die avond. Ik stond daar met een zeiknat slipje aan de deur,vol van opgekropte spanning wat er zou gebeuren.Misschien zou mijn vader het helemaal niet zien zitten? De deur ging open en mijn vader stamelde" Euh..Hoi....Ehmmm, eigenlijk komt het nu niet zo gelegen want.,...we hebben eigenlijk een afspraak zometeen en...." ik duwde hem naar binnen met de woorden: "Yep! Met mij! Ik weet er alles van en ik wil nu wel eens met eigen ogen zien of je alles kan waarmaken wat je op je profiel hebt staan!" Ik klapte de deur achter me dicht.

Ik knipoogde naar mijn moeder en zij knipoogde terug.

Mijn vader was nog steeds sprakeloos en terwijl mijn moeder haar badjas uitdeed en naakt in de kamer stond zag ik dat mijn vader ook een soort van... geile blik in zijn ogen kreeg. Ik durfde het niet te hopen, maar het zag er wel naar uit dat hij mee ging spelen. Zou hij echt zijn eigen dochter neuken?

Hij haalde zijn schouders op, zei "waarom niet!"en in één ruk trok hij zijn broek,onderbroek en sokken naar beneden waardoor ik zijn dikke en vooral al stijve pik zag,met een stel heerlijke ballen eronder en een cockring waardoor alles heerlijk gespannen was. Oeps! Met mijn mond vol tanden keek ik mijn moeder aan, en die stond daar alleen maar wat te lachen, vast en zeker omdat zij mijn vader goed genoeg kende om te weten dat hij dit zou gaan doen. Bij het zien van zijn lul liep het water me in mijn mond.

Ik liet me op de bank vallen,mijn vader aan de ene kant naast me en mijn moeder aan de andere.Mijn pa begon aan mijn kleren te trekken en mijn moeder ging met een hand mijn slipje in. "Ga je dit echt doen meid? "vroeg ze nog en ik kon alleen maar knikken.

Mijn eigen moeder vingerde me.

Eerst voorzichtig, met één vinger,maar al snel toen mijn vader mijn rokje uit had gedaan, werd ze brutaler en werden het er twee.Ik had het niet meer, ik was zo ontzettend geil en zo ontzettend nat dat ik dacht dat ik ter plekke zou smelten. Ze stak haar vingers diep, en likte mijn geil van mijn vingers af terwijl ze diep in mijn ogen keek. Alleen die blik was al genoeg om me bijna klaar te laten komen terwijl de straaltjes tussen mijn schaamlippen en langs haar hand naar beneden liepen.

Mijn vader boog zich naar voren en stak zijn tong ver mijn keel in terwijl hij met zijn vuist mijn haar vasthield en mijn hoofd naar achteren dwong. Hij kneep in mijn tieten terwijl mijn moeder met haar hoofd afzakte naar beneden en me begon te beffen. "Een piercing in je kutje? Jeetje! dat heb ik nooit geweten!" Nee, ik wist ook niet dat mijn moeder Bi was, dat mijn vader een stijve van mij zou krijgen en dat ik op een dag mezelf zou klaarrijden op de tong van mijn moeder.

Terwijl ik daar lag, en mijn moeder mijn klitje likte,mijn vader aan mijn tepels zoog en met zijn vrije hand mijn moeder bespeelde,sloegen me de vlammen letterlijk uit. "Zo, geil sletje, Jij wil zo graag meeneuken met je ouders? Goed, dan ga je nu voelen hoe je vaders pik aanvoelt, weet je ook eens wat je moeder te verduren heeft! "

Mijn moeder trok zich een stukje terug,waarna mijn vader, die nog steeds keihard was,zonder dat er iemand aan zijn lul was geweest, Zich klaarmaakte om tussen mijn lipjes te komen.Hij had zo'n ongelofelijk dikke lul!!! prachtig rechtop, geschoren, en een paarse kop. Niet te vergelijken met welk vriendje dan ooit, dat zijn piemel tussen mijn benen had mogen boren.

"Zorg jij eens even dat ze zich niet kan bedenken" vertelde hij mijn moeder, waarna die de centuur van haar badjas nam,mijn handen op mijn rug vastbond en mij achterover op de tafel duwde. Het kon me niet schelen, Ik was geil! Achterover liggend met een open kutje,mijn vader die tussen mijn benen stond,mijn moeder die zich vingerde, het werd me bijna teveel.Ik voelde de eikel van mijn vader een beetje tussen mijn lipjes wroeten en hoe het geil bijna plasjes onder mijn billen vormde. Ik durfde er helemaal niet aan te denken wat er zou gebeuren als hij zou toestoten en me zou opvullen.

Ik hoefde niet lang te wachten, want met een flinke stoot spietste mijn vader me op zijn dikke en kloppende pik. Even voelde het of ik zou scheuren, maar toen hij naar voren stootte, zich terugtrok en daarna nog een keer diep in mijn kutje plofte kon ik alles loslaten. Ik had de pik van mijn vader in mijn kutje. Hij bewoog op en neer en het enige wat ik kon bedenken was, IK WORD DOOR MIJN EIGEN VADER GENEUKT! Hij stootte en stootte langzaam, steeds het tempo een beetje opvoerend. IK WORD DOOR MIJN VADER GENEUKT EN HIJ DOET HET ZO HEERLIJK !

Ik werd natter en natter.

Mijn moeder had ondertussen ergens een vibrator vandaan gehaald,en duwde die droog mijn kringspier in, die protesteerde door de ruwe aanpak. Ik gilde het uit. Zoveel sensatie maar de ontlading kon nog niet komen.Ze klom op de tafel, terwijl mijn vader mij steeds harder en steeds bruter neukte, ging zij met haar natte kut op mijn gezicht zitten. Ik likte tot ik niet meer kon, ik voelde overal handen, monden, een dikke pik,alles klopte, tintelde en pulseerde. Terwijl ik mijn tong steeds harder over mijn moeders klitje liet flitsen,en mijn vader steeds harder neukte met die strak staande kloten van hem,voelde ik binnenin me alles verstrakken. Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik klaar zou komen.En ik voelde ook aan hun beiden dat het niet lang meer zou duren.

Mijn moeder kwam als eerste. Ze gilde het uit, terwijl golven geil over mijn gezicht liepen. Ik likte alles op en voelde haar kut verkrampen om mijn tong heen. En toen gebeurde het ook bij mij, Likkend, kreunend en gillend liet ik alles gaan. golven kwamen over me heen,ik lag te schokken alsof ik onder stroom stond. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen. Het samentrekken van mijn kutje was blijkbaar ook het gene dat mijn vader over de streep trok: Hij gromde , beet in mijn schouder en ik voelde zijn zaad diep in me pompen.

Bijna huilend kwam ik daardoor nog een keer klaar. De vibrator die trilde en zoemde in mijn kontje en maar niet ophield,droeg daar zeker ook aan bij. Jezus....Niet uit te houden dit......terwijl mijn vader zich terugtrok en zijn zaad over de tafel stroomde uit mijn lekkende kutje, Zag ik dat hij nog steeds hard was "Mooie uitvinding hé, die ring!!" Mijn moeder maakte mijn handen los en kuste me zachtjes op mijn mond. Liefdevol keek ze me aan.

Ik knipoogde stiekem naar mijn vader waarna ik fluisterde: "Het word nu eigenlijk tijd dat zij ook eens wat voelt, vind je niet?" hij knikte alleen maar. Het was haar idee en zij had nog bijna niets mogen meemaken....En als je het dan met je dochter doet, moet je het ook goed doen... Ik stond op en pakte haar vast, Haar armen achter haar rug hield ik met één hand vast, waarna ik in haar oor fluisterde "Zo......en nu jij!"

Mijn moeder keek me met een geile blik aan. "Kom maar op, ik ben er klaar voor". Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik duwde haar achterover op de bank. Ik zou haar laten gillen! Mijn vader stond met zijn pik in zijn hand naar me te kijken en zijn ogen glommen. Ik weet dat hij dit in zijn wildste dromen niet had kunnen voorstellen en ik genoot van het feit dat hij zo op me geilde. Dus ik ging rustig tussen de benen van mijn moeder zitten en spreidde ze een klein beetje. Wat een mooi roze kutje had ze. Toen boog ik me voorover. Met mijn tong likte ik zachtjes over haar klit, die als een knikker omhoog stak tussen haar schaamlippen. Ze sloot haar ogen en lag heerlijk te genieten van mijn tong. Aarzelend stak ik een vinger uit en streelde daarmee haar gaatje. Wat was ze heerlijk nat. Ik keek met een schuin oog naar mijn vader die inmiddels als een bezetene aan zijn pik stond te rukken die inmiddels alweer een geweldig formaat had.

Ik wriemelde mijn tong haar kut in , likte alsof mijn leven ervanaf hing terwijl mijn gezicht glom van het kutgeil. "Oh meisje" hoorde ik haar alleen maar kreunen. Dat was voor mij wel een teken dat ik verder kon gaan. Ik likte over mijn vinger en stak die haar kutje in, en begon ermee heen en weer te bewegen. Dat beviel haar wel, want ze kreunde steeds harder. Dan zou er ook wel een tweede vinger inpassen. Terwijl ik zo zat, met mijn kont omhoog en mijn moeder likte, voelde ik achter me mijn vader aan mijn sterretje komen. Eerst alleen met een vinger en terwijl mijn anus kloppende bewegingen maakte en zich open sperde voor die onderzoekende vinger voelde ik zijn natte tong ook naar binnen dringen. Mijn kontje werd geneukt door de tong van mijn vader. Ik begon alweer bijna sterretjes te zien, zo geil maakte dit hele gebeuren me. Ik kon het sperma in de ballen van mijn vader bijna horen borrelen. Hoewel hij net een flinke lading geloosd had, stond zijn pik nu alweer op volle oorlogssterkte.

"Lik je moeder, jij klein kreng!" hoorde ik van tussen mijn billen vandaan komen.

Een bevel waar ik maar al te graag gehoor aan gaf. Al die tijd waren mijn vingers niet uit de kut van mijn moeder geweest en haar kreuntjes en geluidjes maakten me duidelijk dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen. Dat wilde ik nou ook weer niet. Ik rukte me met tegenzin los en ging spiernaakt in de kamer staan. Ik voelde de bewonderende blikken van mijn ouders op mijn lichaam en stiekem was ik ook wel een beetje trots. "Ik wil dat je me in mijn kont neukt papa" bracht ik uit.

Mijn moeder knikte enthousiast. "Daar is je vader gek op!" zei ze tegen me. Goh.... Weer iets geleerd wat je niet elke dag van je vader hoort. Mijn moeder vleide haar lichaam neer op de grond en wenkte mij dat ik op haar moest komen zitten, en mijn kont omhoog moest doen. Dit had ze vaker gedaan. Ik deed wat ze zei en mijn borsten kwamen precies op de goede hoogte voor haar om ze in haar mond te pakken, wat ze dan ook enthousiast deed.Zachtjes beet ze in mijn tepel en achter me voelde ik hoe mijn vader iets van glijmiddel in mijn sterretje smeerde. Daarna voelde ik de dikke eikel tegen mijn kontje aandrukken . Ik hield mijn adem in en met één harde stoot zat ik vol. Zijn dikke kloten waren goed aanwezig want na elke voorzichtige stoot voelde ik ze tegen mijn billen kletsen. In mijn buik begon het samentrekkende gevoel ergere vormen aan te nemen. Het gezuig aan mijn tieten van de mond van mijn moeder maakte me helemaal gek!

Toen ze ook nog een hand uitstak en met twee vingers in mijn klit kneep was het afgelopen. Ik gilde het uit! het werd me zwart voor mijn ogen en ik kon geen adem meer krijgen. aan het gegil en gebrul van mijn vader te horen was mijn kontje zijn lul aan het melken en hij spoot zijn hete zaad mijn darmen in. Ik kon de straaltjes voelen. Met haar vrije hand had mijn moeder haar klit ook bewerkt en zij kwamen samen met ons klaar. Het werd één grote smeerboel: Ik kwam spuitend klaar over het lichaam van mijn moeder, Zij kwam spuitend klaar over de vloer,en toen mijn vader zijn dikke pik uit mijn sterretje trok, spoot zijn sperma ook mijn kont uit over de grond.

We trokken ons er niets van aan en bleven hijgend liggen.

"Papa..." kom ik alleen maar uitbrengen terwijl mijn moeder me de mond snoerde met een lange tongzoen. "Lekker meisje" antwoordde mijn vader. Na een half uur, toen ik eindelijk weer een beetje op mijn benen kon staan, vroeg hij of ik misschien morgen weer terug wilde komen, ze hadden namelijk nog een heel geil idee maar niemand die mee wilde doen. Als ik al seks met mijn ouders had, wat kon dan in vredesnaam nog meer taboe zijn? Ik knikte. Toen pakte ik mijn moeder bij de hand en trok haar mee naar de badkamer om samen te douchen. Met een twinkeling in haar ogen zei ze me "Ik heb zo verschrikkelijk veel zin in morgen!!!!!"