Dochter wordt de slavin van haar vader
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 8 mei 2016

Margo slaapt, haar slaapkamer deur gaat zachtjes open. Haar vader sluipt naar binnen. Een flinke dikke bult in zijn slip, meer heeft hij niet aan en het verraad min of meer zijn bedoelingen. Margo is zestien en is een leuke meid met lang donkerblond haar. Hij had van haar al wel wat foto’s gemaakt, die je met een beetje nadenken, toch eigenlijk best wel porno zou kunnen noemen. Ze zit bijvoorbeeld, wel aangekleed hoor op de grond en heeft een erg kort rokje aan en een topje, het rokje is net iets teveel opgekropen, zodat ze bewust of onbewust een klein beetje van haar onderbroekje laat zien. Een tweede foto, daar zit ze op haar knieën in alleen ondergoed en haar mondje al iets open, klaar om een dikke pik te ontvangen?….Denk ik dan. Een derde foto, daar kijkt ze op haar knieën liggend recht in de camera, met een blik dat je zonder meer zaadvragende ogen zou kunnen noemen. Je kon er van uitgaan dat er binnenkort meer zou gaan gebeuren, of zij dat al besefte toen de foto’s werden gemaakt, ik denk het niet.

Pa zijn harde lul lekt, dat is te zien door de steeds groter wordende donkere natte plek, in zijn lichtblauwe slip. Zijn blik is wazig, zijn gedachten als van een man….die wil bezitten, wil nemen. Zijn dochter die daar lag, net zestien jaar…bewust gewacht tot deze leeftijd? Denk van wel en o..o wat is hij verschrikkelijk geil op haar. Ze is zo lekker, die zaad vragende oogjes, die heerlijke volle dijen, zijn zelf opgekweekte geile lust opwekkende dochter en ze is zo mooi….zo mooi, dat lange haar, de stevige tiener tietjes, die verrekte korte rokjes…die ze draagt (verplicht) Hij al jaren zonder vrouw, in de bijstand, nog nooit gewerkt.

God heeft haar zo gemaakt!

God had er een bedoeling mee, zij zou zijn lust object zijn, daarvoor was ze bedoeld, daar was ze voor op de wereld gezet. Zijn pik deed gewoon pijn, zo hard en gezwollen was het, zo dik en zo groot was die nog nooit geweest. Margo sliep, ze ademde zachtjes, blijkbaar had ze een leuke droom, aan de glimlach te zien. Hij trok voorzichtig de dekens van haar af. Ze had een blauw babydolletje aan. Je weet wel zo een lekker kort nachtkleedje, het ding was ook nog iets doorzichtig, hadden de fabrikanten daar een bedoeling mee? Margo voelde wel een koude lucht stroom, toen de dekens werden verwijderd, maar bedacht dat haar droom wel heel echt leek zo. Pa bekeek haar in zijn ogen geile lijfje. Ze zag er nog geiler uit, door dat nachtkleedje en zijn lul sproeide voorvocht uit.

Hij trok zijn slip uit, voorvocht spetterde op haar gezicht, in haar droom ging het plotseling regenen en dat leek zo echt. In haar droom rende ze naar een boom om te schuilen! Maar die boom lekte al vrij snel door, meer voorvocht spetterde op haar….ook op haar lippen. Hij zag dat haar tongetje langs haar lippen gleed. Zijn pik schokte hevig. Ze kreeg zijn eerste sperma, onbewust naar binnen. Hij trok aan haar arm, ‘’Margo…Margo….,’’ fluisterde hij. Margo opende langzaam haar ogen. Ze zag haar vader staan, het duurde even voordat ze besefte dat hij in zijn blote kont naast haar bed stond. ‘’Huh…..papa?’’

‘’Sssssttttt…meisje,’’ reageerde hij, met een vinger voor zijn mond, ‘’kom je bedje uit schatje,’’ nu zag Margo ook pas zijn enorme grote dikke piemel. Ze had het weleens eerder gezien per ongeluk. Toen ze de douche in liep en dacht alleen te zijn, maar toen was het een klein hangend dingetje geweest, waar papa heel gauw zijn baddoek voor hield.

Ze was het ook snel weer vergeten en dacht er nu pas weer aan, bij het zien…..van het enorme monster, tja voor een meisje van haar leeftijd en nog zo onwetend als de pest, was het ook iets enorms. Een centimeter of achttien en behoorlijk dik ook, met van die opgezwollen aderen er overheen.

‘’Wat..wat..doe je, papa?’’

‘’Kom je bedje uit, lekker ding,’’ commandeerde hij, min of meer en weer sproeide er voorgeil op zijn dochters gezicht. Zijn ballen waren zwaar van de voorraad sperma. Hij had al jaren geen echte seks meer gehad, afrukken was geen seks, dat waren nood situaties geweest en een hoer kon hij niet betalen. Eindelijk was ze dan zestien en dan mocht het….of ze het wilde? Dat deed er niet toe.

Margo stond op. Hij ging op haar bed zitten en spreidde zijn benen. ‘’Kom op je knieën tussen mijn benen, schatje!’’ Sprak hij hees. ‘’Waarom?…papa.’’ ‘’Doe nou maar, He!’’ Zei hij, nu wat geïrriteerd, ‘’jij bent papa’s grote meisje.’’ Margo knielde en schoof zich vasthoudend aan zijn dijen naar voren. Nu zag ze het ding schokkend, wel heel erg dichtbij haar gezicht. De dikke paarsblauwe eikel, was al geheel ontbloot, het velletje zat er achter gespannen…..het glom en ze zag dat er vocht uit een klein gaatje sproeide, dat midden in een soort van sneetje zat……een soort van paddenstoel leek het wel. ‘’Lik het er maar af,’’ zei hij, grommend van geilheid. ‘’WAT??’’ ‘’SSsssstttttt,’’ reageerde hij. ‘’Je hoorde mij wel, doe nou niet zo moeilijk! Gewoon doen wat ik je opdraag!’’ Tja, naar papa moest je altijd luisteren, dat had ze wel geleerd.

Margo likte voorzichtig wat voorvocht er van af, echt lekker vond ze het niet. Maar haar papa kreunde, dus blijkbaar was het fijn voor hem, dat ze het deed en ze likte nu al wat brutaler. ‘’Pak hem maar stevig vast!’’ ‘’Ooohhhhhhhh..jaaaa….ggggg,’’ kreunde hij, nu heviger, de hand die zijn pik met moeite kon omvatten, dat voelde zo lekker. Margo voelde het ding kloppen, het voelde ook warm en zacht en was tegelijk erg hard, ‘’neem hem maar in je mondje en je lippen er stevig om heen,’’ zei hij opeens. Ze nam het in haar mond, nog niet meer dan de dikke paddenstoel, ‘’zuigen….zuigen..ooooohh ja ja… zuigen.’’ Margo kende het zuigen wel van een magnum of lolly, dus deed ze maar wat.

Hij legde zijn handen achter haar hoofd en hield het stevig vast en begon haar over zijn pik te trekken en dat ging vrij ruw….zo geil was hij. ‘’Kll..kll..kllll….ulk,’’ hoorde hij, haar kokken, toen zijn dikke pik er bijna tot aan de wortel naar binnen gleed. Margo kreeg het wat benauwd, haar hele mondje was gevuld met hard mannen vlees en drong af en toe met stoten haar keeltje binnen. ‘’Geile slet…..aaaghhhhhhhh…..,’’ kreunde hij, hevig. Ze voelde op een gegeven moment, dat het ding haar mondje nog meer vulde, het zwol nog wat op en ze werd verrast. Margo's eerste zaadlozing, met dikke krachtige stralen, kreeg ze het glibberige goedje naar binnen gepompt. Margo proestte en slikte wat door, de harde pik bleef een tijdje diep in haar mondje zitten, terwijl straal na straal sperma. Haar mondje nog meer vulde en ze het gedwongen wel moest door slikken, deels perste het zich naar buiten, langs de dikke lul en liep langs haar kin af en lekte op haar dijen.

Hij liet naar vijf minuten haar hoofd los, wat in haar beleving wel een uur leek, proestend haalde ze piepend adem en de klodders dik sperma hingen aan haar kin en af en toe droop het er af. Zijn pik verslapte zich nu en de eikel verstopte zich weer.

Pa hijgde enorm. Jeetje, wat was hij geil klaar gekomen, dat smaakte naar meer, ‘’wij..wij gaan dit vaker doen, He lekker geil ding!’’ Hij veegde met zijn slip de klodders van haar mondje en ook de sperma van haar dijen, ‘’zo mondje dicht, He! Tegen iedereen.’’

Margo dacht aan een eenmalig iets. Er gebeurde dagen er na niets……….maar…opeens! Ze kwam op een Zondag naar beneden, haar vader zat aan het ontbijt. Hij had al gezien, dat ze weer een van haar kortste rokjes aan had en een mouwloos topje, waardoor ook, haar buikje ontbloot was. Hij voelde dat zijn lul in opstand kwam en omhoog schokte in zijn broek. Hij smeerde nog een boterham en zei plotseling, ‘’schatje, trek je onderbroekje eens tot op je knieën.’’ Ze keek hem verbaasd aan, want ze zat net en had een beschuitje op haar bord gelegd, ‘’Huh?…omg..’’ ‘’Kom op, opstaan en doen wat ik zeg!’’ Margo stond op en trok haar onderbroekje onder haar rokje vandaan, tot op haar knieën, zoals papa had bevolen, want tja, naar papa moest je luisteren…..had ze geleerd. Margo stond op en trok haar onderbroekje onder haar rokje vandaan. ‘’Nu je rokje optillen,’’ en weer maakte hij een foto. Haar heerlijke bolle kale kutje, god wat heeft ze lekkere dikke kut lipjes. Ze was zestien jaar en vond condooms niet nodig, condooms wat waren dat? In zijn dromen van de afgelopen dagen, was hij al een paar keer in haar klaar gekomen en nu ging het dan eindelijk gebeuren.

Hij stond op en begon zijn broek uit te trekken..zijn overhemd en slip. De dikke harde pik stuiterde omhoog. Margo stond er nog steeds, verbaasd en afwachtend, met haar onderbroekje op haar knieën en zag nu voor de tweede maal, die enorme harde vleeshomp. Zou ze die nu weer in haar mondje krijgen? Zag je haar denken.

‘’Trek je onderbroekje nou maar helemaal uit, schatje!’’

Hij keek verlekkerd hoe ze zijn opdrachten uitvoerde, pakte haar bij de arm en liep naar de salontafel, normaal stond er van alles op, maar nu had hij die ontruimd. Hij tilde haar op en zette haar op de salontafel neer. Hij kon nu gemakkelijker overal bij, was de achterliggende gedachten.

Hij greep haar ruw tussen haar dijen. Ze schrok, hij zat aan haar kutje, ‘’mmmmm…lekker bol kutje heb jij, lekker schatje.’’ Hij kneedt het stevige vlees en trok de dikke kut lipjes wat uit elkaar en bewonderde het roze binnenste, zag er al behoorlijk vochtig uit en een kleine opening waar hij zo dadelijk, zijn dikke pik in zo persen…wat zal dat lekker strak om mijn pik heen zitten, spookte het in zijn hoofd.

‘’Op je knieën voor de tafel, sletje!’’

Hij kneedt nu ruw haar stevige geile dijvlees en het voorvocht lekte al op haar en hij drukte zijn pik tussen haar dijen, onderlangs haar kutje en hij begon haar zo tussen haar dijen te neuken, snel flitste de lul op en neer en binnen drie minuten kwam hij klaar en spoot tussen haar dijen en ook bewust over haar kutje, waarvan hij de lipjes met duim en vinger wat uit elkaar duwde. De sperma droop langs haar dijen.

Ze moest het laten zitten en hoefde haar onderbroekje ook nog niet aan te trekken. Hij was blijkbaar nog niet klaar met haar. Ze moest zo blijven liggen en een kleine anderhalf uur later kwam hij weer in de kamer. Ze keek op en zag dat zijn piemel weer hard was. ‘’Zo, nu moet het maar gebeuren, kom ik ook niet meer zo gauw klaar!’’ Eerst nam hij nog wat foto’s van de opdrogende sperma. ‘’Ik ga jou neuken!’’ Zei hij, hees van geilheid en opkomende lust. Zijn zelf opgekweekte lust object……want dat was ze.

Margo moest nu op de grond gaan liggen en ze sloot haar ogen. Ze voelde haar vaders lichaam, op haar plaats nemen, bijna honderd kilo was hij, hij taste naar zijn harde lul en plaatste die op haar kutje. Ze voelde onder enorme druk, haar kut lipjes uiteen splijten, toen de dikke eikel er in geperst werd, ‘’papa je doet me pijn…’’ Schreeuwde ze. Maar hij was allang over de grens heen en van nu stoppen kon geen sprake meer zijn. Het ging nu echt….echt gebeuren. Hij perste langzaam door en won centimeter na centimeter terrein, terwijl het lust object onder hem lag te snikken, traantjes biggelden over haar wangen. Hij voelde weerstand…….het vliesje, haalde iets terug en met veel kracht de verwoestende stoot. Ze gilde het uit. Ze was ontmaagd en hij nam haar gelijk met harde diepe stoten. Daar was ze immers voor, steeds dieper drong hij door, terwijl het huilen verstomde.

Ze was heel even van de wereld, maar het neuken ging door, dieper en dieper, tot aan de wortel en diep kreunend alsof het vanuit zijn tenen moest komen kwam hij klaar.

Margo moest gewoon blijven liggen. Hij ging buiten in de tuin in zijn blote reet, het konijnenhok schoon maken, terwijl Knufje over het gras huppelde, af en toe keek hij even door het raam of ze er nog braaf lag.

Twee uur later ging hij er weer overheen, weer gilde ze, maar bleef nu bij. Hij hield het nu veel langer vol. Harde diepe stoten…..haar tweede beurt en hij voelde dat ze vocht begon aan te maken. Zijn lul begon te soppen in haar strakke kutje, haar gegil verstomde, even bleef het stil maar toen hoorde hij dat ze zachtjes begon te hijgen, ‘’huh?…papa, wat wat is dit?’’ Margo kwam zachtjes kreunend klaar, het lekkere gevoel trok door haar lijf en ze lag onder hem te trillen en te kreunen van genot, op de harde diepe stoten en voor de tweede keer kwam hij luid brullend klaar IN zijn lust sletje. Ze kreeg nadat hij van haar afgekropen was, zijn lul zat weer wat onder het bloed, kreeg ze vijftig euro toegestopt.

‘’Je bent vanaf NU een hoertje.’’

‘’Jij bent van mij en doe wat ik wil, met jou! Snap je dat……hoertje?’’ ‘’Ja, papa.’’ Ze had geleerd dat je moest luisteren, naar je vader! En voortaan moest ze zijn bed delen en kwamen er ook lange sessies waarvoor ze het hele huis gebruikten, sessies van acht a tien uur. Hij begon overal van die metalen oogjes in te draaien……