Papa heeft een ochtendstijve
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 18 mei 2016

Het was inmiddels al bijna half tien in de morgen. Hilde was die morgen al vroeg opgestaan, gelijk toen mam naar haar werk ging. Zelf was ze vandaag vrij, en verdorie haar vader lag nog steeds in zijn nest. Tja, haar vader, zelf was ze nu twintig en haar vader 44 jaar, toch was er de laatste tijd iets geks met haar aan de hand. Ja, eigenlijk sluimerde het al sinds haar 15de, op de een of andere manier voelde ze zich tot haar vader aangetrokken. Nee niet de gewone ouderlijke band, ja die was er zeker ook wel, maar dit was dieper, het was pure liefde en seksuele honger. De laatste tijd trok ze steeds vaker wat mee sexy kleding aan, als ze thuis was. Vaak een kort minirokje en een strak topje, soms zelfs zonder bh. Mam zei al " kind wat zie je er uit, moet dat nu zo?" Ach ja een overbezorgde moeder, Hilde was 20 en ze was haar eigen baas.

En Jop haar vader lag nog steeds op een oor. Die slaapkop ook, Hilde voelde zich wat opgewonden nu ze alleen met haar vader in huis was. Zou ze proberen hem te verleiden? Ze zat op de bank The Box te kijken op televisie, ook een van paps lievelings tv zenders. Ze kon het niet laten met haar vingers over het kruisje van haar string te aaien. Shit ze voelde zich steeds geiler worden. Zo ze haar string onder haar rokje uit doen en dan pap wakker maken?

In haar hoofd voelde ze een lekker gevoel, heel speciaal en heel spannend. Ze had wel seks, ja met haar vriend Henk, maar dit was anders, ja heel anders, ze wou haar vader. Ze ging staan trok haar rokje wat omhoog en schoof haar blauwe string naar beneden, oh ja er zat al een donker vochtig plekje in haar kruisje. nZe stapte uit haar string en rook haar kruisje, oh ja dit zou pap ook vast en zeker lekker vinden.

In elk geval hoopte ze dat.

Voordat ze haar rokje naar beneden trok ging ze nog even met haar vinger door haar natte gleufje. Ohhhh ja ze was lekker nat en geil. Op naar boven dacht ze, die lekkere pa van me wakker maken.Voorzichtig liep ze naar boven. De deur haar ouders slaapkamer stond een stukje open. Ze zag haar vader op zijn zij enkel onder een laken liggen. Ja, het was hartje zomer, heerlijk weer. Met haar hart in haar keel kloppend liep ze naar de rand van het bed. Haar rokje deed ze nog iets verder omhoog. Als ze pap wakker maakte en hij keek op, moest hij haar naakte sneetje wel zien als hij opkeek. Ja, hij zou zelfs haar kutje wel kunnen ruiken, dacht Hilde.

Ze werd alleen maar geiler en geiler.

Heel teder raakte ze zijn schouder aan, ja ruw wakker maken was nu niet haar stijl. Pa roerde zich even, maar wakker nee. Plots kreeg Hilde een idee, snel haalde ze haar vinger door haar natte snee. En heel snel bewoog ze haar natte vinger even over paps lippen. Yep, daar bewoog zich wat. Nu schrok Hilde wel even en snel trok ze haar rokje toch nog wel wat naar beneden. Een nog wat slaperige vader draaide zich nu naar zijn dochter en opende zijn ogen.

"Heeeee paps jij slaapmuts..............wakker worden het is al bijna tien uur" "Mmmmm" Bromde pa even Hilde zag dat hij wat proefde op zijn lippen. Jop proefde iets heel speciaals, zelf op nuchtere maag was deze smaak niet verkeerd. Hij was nog niet geheel bij positieven, maar in zijn onderbewustzijn had hij instinctief wel door wat de smaak was. Nu gleden zijn ogen verder open. Gelijk zag hij het mooie koppie van zijn dochter boven zich. Hilde gaf vlug een kus op zijn neus. Jop rook de heerlijke geur van zijn dochter "Oaaaahhhhhhh goede morgen prinses", "Hoi pappie, lekker geslapen", "Ehhh ja Hilde, maar je lijkt je moeder wel die roept ook altijd zo vroeg!"

In een glimp kon Jop even onder het rokje van Hilde kijken. Zag hij dat nu goed? Zag hij daar het kutje van zijn dochter? Hij wreef zich in de ogen. Hilde draaide zich om. "Nou pap ik ga mijn kamer opruimen, en jij onder de douche, ouwe slaapkop" " Zeker sergeant" gaapte Jop Hilde glimlachte even naar haar vader en liep naar haar kamer. Jop sprong uit het bed, nog net zag hij het lekkere kontje van zijn dochter om de hoek verdwijnen.

Hij trok zijn onderbroek uit, en zijn ochtend erectie (ODOL) was direct zichtbaar. Hij liep naar de badkamer, Hilde keek even om vanuit haar kamer, en zag de harde snikkel van haar vader. Niets vermoedend stapte Jop onder de douche. Na een tweetal minuten was hij klaar en droogde zich af. Hilde blikte even richting de badkamer, de deur stond open. Ze zag dat haar vaders pik inmiddels behoorlijk hard was. De vader wist wel degelijk dat zijn dochter hem zo kon zien. Maar ja eigenlijk had hij ook wel oogje op haar, hoewel het was zijn dochter he?

Hilde liet expres een boek uit haar boekenkast vallen. Jop hoorde de klap, terwijl hij scheerschuim op zijn baardgroei smeerde. Hij zag zijn mooie dochter bukken. Verrek zag hij dat nu goed? Hij moest gelijk waar aan de smaak denken die hij bij het ontwaken op zijn lippen proefde. Plots viel het kwartje. Jeetje ja Hilde had geen slipje aan, hij keek op amper drie meter zo tegen haar kale snee aan.

Dus dan.................Jop snapte het nu....wat hij proefde was de smaak van.................de natte snee van zijn eigen dochter. Een vreemd diep intiem gevoel maakt zich van hem meester. Hilde legde het boek weer op de juiste plaats. Ze ging verder haar buro op te ruimen, een beetje voorovergebogen las ze in haar agenda. Mmmm wat was het toch een geil snolletje, die dochter van hem. Ze zag er uit als een geil teefje zo in haar minirokje zonder slipje. Jop sneed zich bijna bij het scheren, ja wat wil je ook als je dochter er zo bijloopt

Snel ging hij verder met het scheren van zijn ochtendbaard. Regelmatig keek hij opzij, nu reikte Hilde naar de hoogste plank van haar boekenkast. Ahhhh haar mooie ronde billen kwamen onder haar rokje uit. Ohhhh dit geile stuk deed expres zo. Jop's pik was inmiddels tot aan zijn volle lengte gegroeid. Hij spoelde zijn scheerkrabber en poetste snel zijn tanden. Een diep warm gevoel doortrok zijn lichaam, er ontwikkelde zich een erotisch seksueel spanningsveld.

Fris en schoon was pa weer,........maar wel met een ochtendstijve. Met zijn hart in zijn keel liep hij naar Hilde's kamer. Onverstoorbaar was ze bezig met opruimen, ze had net haar kledingkast open en borg een stapel slipjes op. De binnenkant van kastdeur was voorzien van een spiegel, dus Hilde kon zien dat haar vader naderde.

Net toen pa in haar kamer was zei ze, terwijl ze een rode string van het stapeltje pakte....." hihihi pap kom je me controleren?" En gelijk draaide ze zich om. Haar ogen werden gelijk getrokken naar de harde pik van haar vader. "Ohhhh pap is dat de kapstok voor mijn bh?" , en ze wees met haar vinger richting zijn harde joekel.

Jop lette niet op wat ze zei, hij keek in haar mooie ogen, zo'n t meter stond zijn dochter van hem af. Hilde deed een stap naar voren. Plots greep pa zijn dochter bij haar arm en trok haar richting zijn lichaam. Zijn hand gleed gelijk achter haar rug. Op de een of andere manier, ging alles volgens een harmonisch geheel, net of alles al voorbestemd was. Voor een paar seconden keken ze elkaar in de ogen. Dan als in een bliksemschicht duwde Jop zijn lippen op de vochtige lippen van zijn dochter.

Hilde reageerde er gelijk op en opende haar mond. Haar tong zocht zich een weg in haar vaders mond en beide tongen verstrengelden zich. Wat hier gebeurde was puur, intens en zo natuurlijk. De instinctieve diepe gevoelens tussen vader en dochter. Haar hand voelde de naakte billen van haar vader. En de borsten van Hilde duwden tegen de borstkas van haar vader, omdat ze enkel een strak shirtje droeg priemden haar harde nippels door de stof.

Dan duwt Jop zijn dochter achterover op haar bed.

Zonder een woord te zeggen laat ze alles toe. Ze kan even niets zeggen en kijkt enkel met geile ogen naar wat haar vader doet. Hij schoof haar rokje omhoog, en Hilde deed maar wat graag haar benen uit elkaar. De vader dook met zijn hoofd tussen haar benen en perste zijn mond op haar geile doos. Hij rook de intieme geur van haar lekkere jonge sneetje.

Hilde kreunt onder de eerste aanrakingen van haar vaders tong in haar kutje. "OOoahhhh pap ahhhhh hier heb ik al zolang van gedroomd" Pa kijkt even op. "Oh ja schat ik ook, ik ook.....ik wil je lieverd........helemaal!!!!" Gelijk duikt hij weer terug en haalt zijn tong diep door haar strakke kutje, zijn tongpunt flirt wat met haar harde genotsknopje. Dochterlief kreunt geil onder de tongbehandeling, en haar geile sappen vloeien rijkelijk. Zelf heeft ze haar shirtje al omhoog en ze voelt haar mooie uiers. "Ahhhh Ahhhh pap...uhhhh ik wil je geile hoer zijn.....ahhhh"

"Dek me pa....dek je loopse teef!!!!!!!"

Hij kruipt omhoog met zijn handen naast haar borsten, Hilde weet wat pa doen wilt en geleid zijn snikkel al naar haar lekkende snee. Ze voelt haar geil inmiddels al in haar kontspleetje. Dan voelt ze de dikke eikel van haar pa tegen haar natte kutlipjes duwen, Jop kijkt in de geile ogen van zijn dochter. Haar blik zegt genoeg........ze wil die staaf in haar onderlichaam.

Langzaam zakt de harde pik in haar smachtende geile doosje. Haar mond gaat wijd open en er komt een diepe kreun uit haar keel. Twee lichamen versmelten zich, in een verboden liefdesspel. Tot aan zijn kale ballen zit de geile vader nu in zijn dochter. Nog steeds kijken ze elkaar aan. " Ohhhhh Hilde................dit is ahhhhh het mooiste en geilste wat er is...mmmmmmm" Hilde kan niks meer zeggen, haar lichaam en geest gloeien van puur verlangen en lust.

Eerst langzaam pompt pa in zijn eigen dochter, haar strakke kutje zit als gegoten om zijn pik. Het is net alsof het er speciaal voor gemaakt is, het heel natuurlijk aan die warme natte kutwand, waartussen zijn paal heen en weer glijd.

"Sneller pap...ahhhhh harder.......ik wil komen en je zaad ahhh ahhhh in me voelen spuiten" Dit kan ze nog net uitbrengen, om daarna weer over te gaan in een geil gekreun. Jop verhoogd het tempo, en zijn ballen kletsen tegen haar kont. " Jahhhhh ik zal je lekker volpompen......geile loopse hoer van me.............lekker ding...........tochtige teef!!!!!!!!" Deze woorden klonken Hilde als super geile geleiders in de oren. De onverbloemde woorden van haar vader maakten haar horendol.................ze voelde haar orgasme al langzaam opkomen. Oh dit had ze vanmorgen nog niet verwacht, en nu wordt ze al heerlijk geneukt door haar vader.

" Verdomme teef ik spuit je vol.................geile hoer!!!"

Ook Jop voelde immiddels zijn zaad in zijn ballen koken, zijn dochter slet had hen al aardig opgegeild met haar hoerige gedrag de laatste tijd. Dan voelt Hilde de eerste scheuten van haar orgasme, dit kwam nu wel heeeeeel diep, en begon ook veel intenser. "Verrek pa................ahhhhhhhh shittttttttttttttt ik kommmmmmmmmmmmmmm!!!!" Haar lichaam verkrampte even het verstarde enkele seconden en haar ogen stonden wijd open. Haar sneetje kneep samen om de harde staaf van haar vader, dit was het teken, en vanuit zijn ballen spoten de eerste zaadstralen in haar onderlichaam. Dit gevoel tegelijk met haar eigen orgasme, bracht Hilde bijna in katzwijm. Wild ramde Jop zijn paal in haar onderlichaam, hij voelde zijn sap op een heerlijke manier in zijn dochter vloeien. " Jahhhhhhhhhhhhhh hier heb je paps zaad.......ahhhhhh wat lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!".

Het leek net of beide orgasme nu langer duurden, de tijd stond voor die twee nu echt stil, tenminste zo voelde het. Hilde probeerde haar orgasme zo lang mogelijk vast te houden, haar hele lichaam schokte en tranen schoten in haar ogen van genot en emotie......ohhhh dit was zooooooo heerlijk!!!!!!!

De laatste sperma stralen schoten in haar snee, en Jop liet zich voorzichtig helemaal zakken op zijn dochter, met haar benen wijd en haar rokje hoog opgetrokken lag ze daar, als de perfecte geile hoeresnlet voor haar vader.

Met verwilderde geile ogen en gelukstranen op haar wangen keek ze haar vader aan. Ohhhh ze was stapelgek op hem, en Jop?.........die was horendol op zijn loopse dochter. Hij perste zijn lippen weer op de hare, en een lange natte tongzoen volgde.