De superlul van de buurman
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 25 mei 2016

Al heel vroeg liet ik me met jongens in. Nog maar net elf jaar was ik toen ik me al hartstochtelijk liet zoenen door jongens, die daar zin in hadden. En als je zo vroeg bezig bent blijft 't natuurlijk niet bij zoenen. Al gauw voelde ik handen over mijn snelgroeiende borstjes glijden en niet veel later zat de eerste hand in m'n slipje om m'n onbehaarde kutje af te tasten. Twaalf jaar en twee weken oud was ik toen ik de eerste pik aftrok en het jonge geil in m'n trillende handen liet spuiten. Bevend van opwinding bekeek ik de kleverige massa, die tussen mijn vingers doorsijpelde terwijl ik heftige genotskrampen door mijn onderbuik voelde trekken. De pik behoorde niet tot een van de vele vriendjes van mijn eigen leeftijd, maar was van een bijna man van negentien jaar. Zijn pik was groot en vet en kwam na nauwelijks tien minuten alweer overeind om opnieuw afgetrokken te worden. Ik deed 't met een gepassioneerde overgave en slaakte een hese kreet toen hij zijn sappen weer prijs gaf.

We lagen aan de slootkant, ik spoelde mijn handen in het groezelige water schoon. Hij legde mijn tietjes bloot en kuste de kleine roze tepeltjes. Later stak hij zijn hand in m'n slipje en gleed met twee vingers tussen mijn onvolgroeide lipjes tot ik zuchtend klaarkwam. Drie maanden lang was ik zijn speeltje en al die tijd heeft hij me merkwaardig genoeg nooit geneukt. Ik was nog even maagdelijk toen we voorgoed afscheid namen, omdat hij in dienst moest. Maar geen nood, er waren genoeg plaatsvervangers. Toch had ik na deze ervaring geen zin meer in jongens van mijn eigen leeftijd dus probeerde ik contact te krijgen met oudere jongens. Maar dat was toch vrij moeilijk, de meeste knullen van zestien en ouder zagen in mij nog een kind en gingen niet op mijn avances in. Naarmate het langer duurde om contact te krijgen werd ik heter en heter en verlangde echt naar een heuse neukpartij.

Ik las stiekem vieze boekjes, die ik bij tientallen vond op de slaapkamer van mijn oudere broer. Bevend van opwinding bekeek ik de vele foto's van stijve pikken en vingerde me soms wel vier keer per dag klaar. Maar toen ik al ruim veertien was had ik nog steeds het genoegen van een neukende pik niet genoten. Totdat da vrouw van Philip wegliep om met een andere man samen te gaan wonen. Het hing al 'n tijdje in de lucht, maar Philip dacht dat het zo'n vaart niet zou lopen. Zijn vrouw was uitzonderlijk mooi en had steeds allerlei kerels om zich heen. Op een goeie dag was ze verdwenen. Philip zat in zak en as en mijn ouders besloten om onze aardige buurman op te vangen. Tegen betaling van een zeer klein bedrag kwam hij elke dag bij ons eten en zat naast mij aan tafel.

Ik werd 'n beetje verliefd op hem!

Ik begon heel voorzichtig met allerlei kleine verleidingstrucjes. Terwijl hij zijn soep slurpend oplepelde wreef ik zogenaamd per ongeluk een paar maal met mijn knie langs de zijne. Daarna liet ik mijn servet vallen en dook onder de tafel om het ding op te rapen. Toen ik weer omhoog kwam streek ik met mijn volle hand onder zijn broekspijp langs zijn blote onderbeen. Hij trok verrast met dat been en keek me even later verwonderd aan. Ik gaf hem 'n knipoogje en at mijn soep verder. Hij deed niets terug, maar de volgende avond herhaalde ik het spelletje en toen kreeg ik antwoord. Wachtend tot de rest van het eten werd opgediend voelde ik plotseling zijn hand op mijn knie. Wat was ik blij, dat ik een jurkje droeg en geen spijkerbroek. De hand lag warm en doordringend op mijn blote knie en schoof even later langzaam omhoog.

Ik vroeg me af hoe ver hij durfde te gaan.

Nou, hij durfde veel. Tot aan mijn slipje kwam hij, rustte even en nestelde zich toen enige seconden in mijn kruisje. Ik reageerde door mijn benen stijf tegen elkaar aan te drukken in de hoop hem vast te houden. Maar hij trok zijn hand terug en legde hem op tafel naast zijn bord. Zwijgend aten we en mijn vader liet enige malen een ongegeneerde boer, die de stilte verstoorde. Vlak na de dagelijkse vanillevla voelde ik weer zijn hand. Nu ging hij snel omhoog waarna de vingers nadrukkelijk in mijn poesje knepen. Ons voelspelletje herhaalde zich dagelijks en er gingen twee weken overheen voor er iets meer gebeurde. Toen Philip allang naar huis was zei mijn moeder: "Nou heeft ie verdorie z'n was laten staan. Steffie, breng jij 't even bij hem." Ik wou maar al te graag en was al weg. Philip nam de mand aan en zette die op de grond. Toen pakte hij me stevig bij de schouders en keek me diep in de ogen.

"Kleine dondersteen, wat wil je nou eigenlijk van mij ?" Ik keek hem vast aan. "Om te beginnen een lange tongzoen." Terwijl ik dat zei spitste ik mijn lippen en reikte met mijn gezicht naar het zijne. De aantrekkelijke man liet er geen gras over groeien en drukte een felle kus op mijn geopende mond. Ik voelde zijn handen over mijn rug dwalen waarna zijn tien vingers zich om mijn smalle billen sloten om die zuchtend te kneden. "Je wordt al een heel vrouwtje en heet ben je ook", verzuchtte hij. "Hoe oud ben je nou ?" Ik drukte me tegen hem aan. "Veertien.... schandalig jong he voor een volwassen man van vijfentwintig." Hij duwde me iets van zich af en schoof mijn T-shirt omhoog. Ik toonde hem trots mijn al flinke tienertieten.

"Je mag d'r op zuigen", fluisterde ik hees.

Ik genoot van zijn sabbelende tong en voelde mijn slipje nat worden. Plotseling werd het me allemaal te veel. "Neuk me..." zei ik hees, "neuk me ... neuk me." Verschrikt liet hij me los. "Ben je nou helemaal belazerd. Toe sodemieter naar je moeder." Hij zette me radicaal de deur uit. Drie avonden raakte hij me niet aan. Toen speelde ik weer het spel met de gevallen servet en kneep deze keer brutaal in de dikke bult achter zijn gulp. Toen hij zijn kans schoon zag kneep hij in m'n kutje en bleef zolang bezig als hij durfde. Ik begon hitsig op mijn stoel te draaien en probeerde intussen zo onschuldig mogelijk te kijken. Wekenlang duurden die stiekeme voelspelletjes en elke avond lag ik me gek te vingeren voor ik slapen ging, waarbij ik de wildste fantasieŽn had over de pik van Philip. Toen kwam die gedenkwaardige zondagmiddag. Mijn ouders waren naar vrienden en mijn broer was met 'n vriendinnetje op de brommer weg.

Ik liep naar het buurhuis en belde aan. Toen Philip opendeed liep ik langs hem heen de trap op, rechtstreeks naar de slaapkamer. Voor hij ook boven was had ik al mijn kleren uit. Hij vond me naakt met gespreide benen dwars over het tweepersoonsbed liggen. Philip slaakte een hese kreet en viel bij me neer. Hij overdekte mijn hele lichaam met gloeiende kussen en snoof de geur uit mijn kutje op. Ik perste mijn pruim tegen zijn mond en dwong hem zo mij te beffen. Hij likte m'n beide gaatjes waarbij hij me een hemels genot bezorgde. Hijgend en af en toe kleine kreetjes slakend lag ik onder hem te kronkelen en probeerde zo snel mogelijk klaar te komen. Maar dat lukte gek genoeg niet zo gauw. Blindelings tastte ik naar zijn gulp waar ik net niet bij kon. "Uit..uit", stamelde ik. Philip ging staan en trok al zijn kleren uit. Trots stond hij voor me en liet zijn enorme stijve geslacht bewonderen.

Het ding was groter dan de grootste die ik op de foto's gezien had. Ik kreunde van verlangen en pakte het ding beet. Een merkwaardig krampgevoel trok door mijn onderbuik toen ik mijn vingers om de dikke en zeer lange schacht sloot en masserende bewegingen maakte. Ik kon mezelf niet meer bedwingen, ik bracht mijn gezicht naar voren en sloot begerig mijn lippen om de dikzak. Dat was teveel voor hem. Hij stond al enige maanden droog en was natuurlijk vreselijk gespannen. Op hetzelfde ogenblik begon hij klaar te komen in lange golven en spoot mijn mond en gezicht helemaal onder. Hoewel ik vreselijk schrok trok ik me niet terug. Iets in mijn binnenste zei me dat ik hem dat niet kon aandoen.

Kokhalzend verwerkte ik de eindeloze stroom sperma en slikte het meeste in. Philip steunde en kreunde en stamelde lieve woordjes en ook erge vieze, die ik hier niet durf neer te schrijven. Minutenlang bleef hij zijn allang leeggespoten lul in mijn mond pompen tot hij opnieuw knoerthard werd. Hij liet me plat op mijn rug liggen en kwam toen gestrekt op me. Ik dacht dat hij 'm er in ging steken, maar hij wreef alleen zijn forse body over mijn buik en borsten tot hij opnieuw klaarkwam. Ik keek naar de grote klodders op mijn trillende buik en roerde er met mijn vingers door. Toen stak ik een vinger vol geil in mijn kutje en begon te masturberen terwijl hij toekeek. Met ogen als schoteltjes zag hij me twee keer heftig schokkend klaarkomen. Zwijgend veegde hij het geil van mijn buik en zei: "Het is beter dat je nou weggaat Stef. Ik kan niet voor mezelf instaan, als je niet gauw opdondert kan ik me niet beheersen en dan word je geneukt."

Ik keek hem lachend aan en antwoordde: "Nou, als dat zo is zal ik maar blijven." Hij greep me woest beet en siste: "Okā geil kreng, dan moet je 't zelf maar weten." Hij begon mijn trillende lichaam te strelen en te knijpen en stak twee vingers in m'n kutje. 't Deed 'n beetje pijn, maar het was een prettige pijn en ik werd alsmaar geiler. Na een poosje kwam ik weer op zijn wroetende vingers en riep: "Ik wil je voelen....nu !" Toen kwam hij in me. Allemachtig wat deed het pijn. Zo groot en zo dik, het was een kwelling. Maar toen hij er eenmaal inzat had hij geen medelijden, waarom zou hij ook, ik had er zelf om gevraagd. Ik beet op mijn lippen en gaf geen kik. Toen, heel langzaam werd de pijn minder en voelde ik alleen nog maar het genot. Ik klemde me kwijlend en zoenend aan hem vast en knelde mijn benen om zijn stotende heupen.

Ik wou hem voor altijd in me houden.

Philip was al twee keer geweldig klaargekomen, dus duurde het erg lang. Ik vroeg niet beter en beleefde verschillende prachtige orgasmes. Hij wentelde zich op zijn rug en liet mij op zijn enorme stamper plaatsnemen. Via de toiletspiegel kon ik de pik telkens helemaal in mijn lijf zien verdwijnen en er weer uitkomen. Ik wrikte hitsig heen en weer en had een nieuw hoogtepunt. Ik huilde tranen met tuiten van emotie en genot en riep dat ik van hem hield. "Zoveel geluk bestaat niet", was zijn stamelende antwoord. Ik moest van hem af waarna hij op een stoel ging zitten. Hij trok me schrijlings op zijn schoot en zelf leidde ik de nog niet uitgeneukte pik in mijn uitgerekte scheur. Het was net of ik paard reed, ik vond het de fijnste houding en nu nog, vijf jaar later is dit mijn favoriete houding.

Onder het wippen greep ik zijn hoofd en perste zonder onderbreking mijn lippen op de zijne tot ik voor de laatste keer een daverend hoogtepunt beleefde. Op hetzelfde moment kwam hij ook en spoot mijn krampende kutje barstensvol met zijn warme zaad. Toen ik van hem af ging stond ik met iets doorgebogen benen voor hem en perste langzaam zijn zaad naar buiten. Onder zijn aanwijzingen waste ik langdurig mijn ontmaagde onderlijf en kreeg een zeepspoeling met de irrigator van zijn weggelopen vrouw. Toch bood dat geen zekerheid en ik zat een week in angst tot ik ongesteld werd. We zochten en vonden meer gelegenheden om te neuken, maar nu gebruikte hij altijd condooms. Het weer werd beter en op een zondag in mei mocht ik met hem uit rijden. We kwamen op de Veluwe terecht en daar deden we het twee maal achter een struik.

Toen we teruggingen naar de auto betrapten we een ander stelletje. Vooral het meisje schrok. Ik stelde haar gerust met de mededeling dat we het ook gedaan hadden. We liepen gelijk door en toen ik even later omkeek waren ze alweer verwoed bezig. Het meisje zag me kijken en zwaaide naar me. Ik zwaaide terug en greep Philip in zijn kruis. Het grietje lag te schateren van de lach en zwaaide nog eens om zich daarna vol ijver over te geven aan de pik die haar neukte. Elke zondag als het mooi weer was nam Philip me mee. We vonden overal in het land lekkere plekjes en leefden ons uitbundig uit. Toen ik zestien was ging ik aan de pil en nog een jaar later kondigde ik doodleuk aan, dat ik bij Philip wou intrekken. Mijn ouders waren helemaal niet verbaasd en maakten geen bezwaar. Nu wonen we al bijna twee jaar gelukkig samen en neuken de sterren van de hemel. Want hoewel ik nooit een andere pik in mijn lijf gehad heb en dus geen vergelijkingsmateriaal heb, durf ik te stellen, dat ik een echte superlul getroffen heb.