Mijn teleurgestelde dochter
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 9 juni 2016

Als man alleen droom je wel eens van het neuken van een lekkere jonge vrouw met volle borsten en stevige billen, dat heeft mijn voorkeur en daar kan ik geil van worden. Maar als 50-plusser kom ik niet zoveel in contact met dergelijke neukgrage dames dus het blijft vooral een fantasie. Soms heb ik geluk en dan kom ik iemand tegen, meestal van mijn leeftijd, waar ik lekker mee kan neuken. Als dat te weinig gebeurt, ga ik naar mijn vaste ‘vriendin’ in een privéhuis. Een lieve meid die het mij graag naar de zin wil maken en die ook geniet van mijn advances en escapades. En zo rolt zich mijn seksuele leven voort. Maar na afgelopen zaterdag kon daar wel eens verandering in komen. Mijn dochter die al jaren de deur uit is, komt regelmatig op bezoek. Maar soms komt ze een paar dagen logeren om het contact met oude vrienden en vriendinnen te onderhouden. Dat zijn voor mij ook altijd gezellige dagen. Ik heb wat aanspraak maar ik geniet ook van het kijken naar mijn dochter.

Zij is begin 30 heeft geweldige tieten en lekkere brede heupen. Kortom waar ik vaak van droom zit dan gewoon tegenover mij aan tafel. Wij waren vroeger niets preuts, dus naakt of bijna naakt door het huis lopen, meestal op weg van of van de badkamer was in onze jonge jaren heel gewoon. Ik ga nog steeds schaars gekleed van en naar de badkamer. Ja, en dan kom ik mijn lekkere dochter wel eens tegen, die ook overeenkomstig haar opvoeding schaars gekleed op de overloop loopt. De laatste keer dat ze er was, had ik een stevige ochtend paal. Toen mijn dochter dat zag, zei ze lachend, “Ik zie het al jij speelt met de punt naar voren.” “Maar helaas krijg ik weinig speelminuten.” Het zijn dergelijke plagerijtjes die de logeerpartijtjes extra leuk maken.

Afgelopen zaterdag ging mijn dochter ’s avonds stappen. Ze zag er geweldig uit. Een niets verhullende decolleté zodat er over haar borsten weinig meer te raden viel. Ze droeg een strak rokje dat haar heerlijke billen accentueerde. Ik kreeg een spontane erectie. “Veel plezier vanavond; hoe laat ben je terug?” “Als het plezier volgens plan verloopt, blijf ik bij mijn oude vriendje Willem-Jan slapen. Hopelijk vrijt het nog net zo lekker als vroeger!” lachte mijn dochter Lisa wellustig en geil en mij verbouwereerd achterlatend. Ja, Jan Willem, dat was haar oude vriendje. Die bleef wel eens slapen en als ze dan de liefde bedreven kom het hele huis meegenieten van de het geile gegrom van Jan Willem en het gillend klaar komen van Lisa. Dat leverde altijd een beetje een gênante situatie op aan het ontbijt. Maar die verkering is uitgeraakt, maar blijkbaar is Lisa Jan Willem weer op het spoor.

De gedachte aan mijn wellustige dochter en het geile gekreun en gebrom uit het verleden en het feit dat ik lange tijd geen seks had gehad, maakten mij geil. Dus maar een beetje geil chatten op internet en wat geile filmpjes bekijken op mijn slaapkamer waar ook een lekker groot TV scherm staat. Bij een geile scene met een vrouw die doggy-stijl geneukt werd terwijl ze ook nog iemand pijpte, lag ik mij heerlijk langzaam af te trekken. Langzaam daar word ik extra opgewonden van en je geniet langer. Toen plotseling begon ik te spuiten. Ik bleef langzaam op en bewegen en luid kreunend kwamen de klodders zaad op mijn buik. “Zo daar was je blijkbaar aan toe!” Mijn dochter Lisa stond in de deuropening. “Ik hoorde je gekreun, ik dacht dat er was loos was, maar je lag jezelf lekker af te trekken.” “Wat doe jij hier,” was mijn reactie, “ik dacht dat je vannacht weg zou blijven om lekker te neuken met Jan Willem.” “Dat was ook de bedoeling. Maar het is anders gelopen. Sterker nog ik heb nog helemaal niet geneukt,” zei Lisa. Ze bukte zich voorover, dat gaf mij een mooie blik op haar volle tieten en ze likte en kuste mijn eikel. “He, Lisa stop hiermee, dit kan niet.

Ik ben je vader, gedraag je, beheers je!”

“Dat lijkt mij een slecht voorstel. Jij bent ontzettend geil, ik ben het ook en mijn date met Jan Willem is misgelopen. Maar ik ben nog wel super geil en ik wil gewoon geneukt worden. Voor mij is jouw stijve lul een geschenk uit de hemel.” Lisa zag er rood en opgewonden uit. Ik had de indruk dat ze wellicht wat teveel gedronken had. Voordat ik kon antwoorden, pakte Lisa mijn hand en leidde die tussen haar warme dijen. Ze schoof wat met haar natte slipje en ik voelde haar warme natte kut op mijn hand. Wow, wat was die slet nat! Lisa begon op mijn hand heen en weer te rijden. Ik liet het maar gebeuren, terwijl mijn pik steeds stijver en harder werd. Ik voelde haar gezwollen kutlippen over mijn gebalde hand glijden. Ze ging langzaam heen en weer. Haar kutsappen stroomden welig langs mijn hand. “Ooohh jaahh ik kommm, ik kommm , ik kommm. . . “ Ze klemde haar dijen samen tijdens het heftige orgasme dat volgde. Ik voelde haar kutspieren samentrekken ze verkrampte en begon onbedaarlijk te grommen. Een gegrom en gehijg dat uitliep in een gillend orgasme.

Ze viel voorover, over mij heen en bleef zuchtend liggen. “Ja, Pa, dat was lekker. Heerlijk om zo klaar te komen. Maar nu moet je me nog een keer echt neuken. Ik heb die stijve pik van jou gezien die is lekker dik en groot die wil ik helemaal in mijn kut voelen.” “O.K, schatje blijf even liggen dan geniet ik van je heerlijke lichaam...

Langzaam kwamen we tot ons zelf. Lisa kleedde zich uit en ik legde mijn badjas af. “Lisa wat heb je een heerlijk lichaam. Wat een geweldige tieten en die heerlijke brede heupen van je. En je naar buiten hangende kleine schaamlippen. Heerlijk en gei makend om te zien. Jaahhh ik ga je neuken ik ga je neuken.” Even later lag Lisa met gespreide benen onder mij en duwde ik mijn paarse eikel tegen haar natte gleuf. Ik duwde alleen mij eikel naar binnen. Lisa werd geiler en natter. “Kom in mij neuk, me neuk me, ik wil je helemaal voelen, neuk me!” Lisa drukte haar heupen omhoog maar ik trok mij wat terug, zodat alleen mijn eikel in haar kut bleef.

“Pa neuk me, neuk me mij wil je diep in mijn voelen, die lekkere dikke pik van je!”

Heel langzaam schoof ik mijn pik naar binnen. Lisa kneep haar kut spieren samen en zalig gevoel om haar zo intens te voelen. Langzaam gleed ik naar binnen, haar kutspieren masseerden mijn lul. “Oh Pa wat lekker wat zalig ik voel me helemaal opengaan je vult me helemaal kom diep in mij.” Ik wachtte even, Lisa begon weer te smeken om meer en dieper, toen ik met een laatste felle beweging mijn harde lul diep in haat wellustige kut ramde. “Auw auw, jaahh heerlijk jaahh je neukt mijn baarmoeder!” gilde Lisa. Ik wachtte even en trok toen mijn lul langzaam uit haar natte grotje, tot alleen mijn eikel nog tussen haar kutlippen zat. Een weer gleed ik langzaam naar binnen. Lisa trok haar benen op om mij nog dieper te kunnen voelen ze sloeg haar armen en benen om mij heen. Ik bleef langzaam op en naar gaan.

Ik luisterde niet naar de aanmoedigingen “sneller” en “dieper.” Ik neukte haar in mijn eigen langzame tempo. En rondde af met een felle stoot tegen haar baarmoeder. Het leek wel of Lisa nu in een voortdurend orgasme verkeerde. Ze klemde zich aan mij vast door haar armen en benen om mij heen te staan. Ik voelde haar nagels in mijn rug. Ze verkrampte, ze hijgde, ze gilde, ze bromde, ze drukte haar kut omhoog om mij diep te ontvangen. Kortom Lisa was in een permanent orgasme en volledig buiten zichzelf. Toen met een laatste felle stoot spoot ik mijn pik leeg in haar wellustige en natte kut. Ik voelde mijn zaad schoksgewijs stromen. “Ja, Pa ik voel je warme zaad, jahh heerlijk, ik voel je schokkende lul. Wat lekker, Ik kommm ik kommm ik komm.”

Weer voelde ik de nagels van Lisa in mijn rug. Nog krachtige sloeg ze haar benen om mij heen. Mijn zaad bleef schoksgewijs haar kut volpompen. “Jaahh oohh jaahhh heerlijk.”

Volledig uit geput bleven we liggen. We zeiden niets, onze warme lichamen plakten zalig tegen elkaar. Ik voelde het zacht vlees van haar tieten. Dat neuken zo heerlijk kon zijn waren we blijkbaar beiden vergeten.

Ik rolde van Lisa af en bleef op mijn rug liggen. Mijn jongeheer stond nog steeds als de toren van Pisa schuin overeind. Lisa trok mij langzaam af. “Lisa, schatje wil je me neuken als een cowgirl?” “Ja, Pa maar ik wil eerst nog even met mijn handen genieten van die lekkere dikke pik van je, maar daarna ga ik je langzaam neuken en als ik op je zit kan ik je diep voelen.” Lisa boog zich voorover en likte en kuste mijn eikel terwijl ze me lekker langzaam aftrok. Echter zodanig dat ik niet begon te spuiten wel voortdurend een geile orgastisch gevoel in mijn lul had.

“Neuk me Lisa, neuk me? . . . ?“

Even later zat Lisa boven op mij met mijn eikel tussen haar kutlippen. Ze zat even stil, maar het was een heerlijk gevoel toen ze zich langzaam liet zakken en heel langzaam gleed mijn harde pik bij haar naar binnen. Ik voelde hoe mijn voorhuid naar achteren schoof en mijn kale eikel haar kutspieren masseerde. Lisa kneep haar kutspieren samen, waardoor het leek of mijn pik extra weerstand moest overwinnen en met extra kracht naar binnen moest worden geduwd en daardoor leek het of mijn pik dikker en groter voelde. Ik liet het over me komen. Ik voelde me steeds dieper in haar doordringen. Ook Lisa zuchtte en kreunde. “Wat lekker dik, wat groot, wat voel ik je lekker, het lijkt wel of ik helemaal open scheur.” Ik voelde haar natte kut op mijn schaambeen. Lisa had mijn hele pik in zich opgenomen.

We lagen even stil te genieten. Ik ging met mijn handen over haar tieten. Haar tepels waren hard. Langzaam ging Lisa weer omhoog terwijl ik haar tieten masseerde. Toen alleen mijn eikel nog tussen haar schaamlippen zat, zag ik hoe de geile sappen uit haar kut liepen langs mijn lul naar beneden. Ik voelde hoe mijn kloten en mijn kontgaatje warm werden van het vocht dat uit haar kut liep. Langzaam zakt Elisa weer naar beneden. Het laatste stukje drukte ik mij omhoog. “Auw auw, mijn baarmoeder, jaahh heerlijk”. In een monotoon ritme bleef Lisa op en neer gaan. Ik werd steeds geiler en het leek wel of mijn pik steeds harder en dikker werd. Ik voelde hoe de spanning zich opbouwde. Ook Lisa zuchtte en hijgde en elke keer als ze op mij neer zakte zuchtte ze, “wat lekker dik, wat vul je me lekker.”

“Lisa ik ga spuiten ik ga spuiten.”

“Kom maar laat je maar gaan ik wil je warme zaad diep in mij kut voelen; spuit maar lekkere dekhengst van me.” “Jaahh ik kommmm, ik kommm ik spuit jaahh.” Ik perste mijn heupen omhoog, voelde hoe mijn zaad schoksgewijs diep in Lisa’s kut werd gespoten greep met kracht naar haar tieten. “Auw Auw auw jaahh auw, mijn tieten, mijn baarmoeder auw auw stop,” gilde Lisa. Ik stopte met masseren van haar heerlijke tieten haar tepels waren keihard. “Ja pa, zo is het beter, wat heerlijk wat heerlijk ik voel je spuiten heerlijk wat lekker dat warme zaad van je diep in mij. Laat je gaan spuit maar, vul me vul me met je geile zaad.”

Lisa viel voorover en leunde heerlijk op mij. Ik voelde haar tieten op mijn borst. Ik gleed met mijn handen over haar rug en masseerde haar billen en haar kontgaatje. Lisa veerde overeind. “De volgende keer moet je anaal nemen,” fluisterde ze in mijn oor. “Afgesproken. Ik verheug me op de eerstvolgende keer dat je na het stappen weer teleurgesteld thuis komt, voel ik me ook nog nuttig.”