Overvallen door mijn zus en haar vriendin
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 9 juni 2016

Ik ben Herman en ik ben 17 jaar. Ik heb iets lekkers meegemaakt! Het was op een Zaterdagochtend, om een uur of negen, en mijn moeder was naar de winkel waar ze zaterdags werkt en mijn vader was aan het knutselen aan onze boot, dus de komende uren zouden we met zekerheid alleen thuis zijn. Als onze ouders gedurende onze schoolvakanties aan het werk waren was het heel gewoon dat ik thuis een oogje in het zeil hield, want Dieuwke, mijn 16-jarige zus, is een spetter van de bovenste plank, middenlang blond haar en lieve bruine ogen en een lekker kontje en ze en word regelmatig achternagezeten door jongens. Meestal kwam Dieuwke`s vriendin Jolinde bij ons langs en dan besteedden ze het meeste van hun tijd met naar muziek luisteren of MTV kijken of andere meiden dingen en ik speelde dan op mijn kamer videospelletjes of ging chatten of surfen op het internet.

Op deze bewuste dag dus had ik eigenlijk niets bijzonders te doen dus ik had wat uitgeslapen. Dieuwke was al een tijdje op want ik had de deurbel gehoord en ze had haar vriendin Jolinde binnengelaten (Jolinde had haar broer een keer betrapt toen hij zich aan het aftrekken was) en ik hoorde ze druk kwebbelend en kletsend met elkaar de trap op komen. Ik lag nog nasoezend in bed en probeerde te besluiten of ik op zou staan en zou gaan douchen of dat ik nog even zou blijven nasudderen, Ik lag nog even lekker op mijn zij na te luieren en was me maar nauwelijks bewust van halfluid fluisteren en giechelen vanuit het halletje voor mijn slaapkamerdeur en ik had niets in de gaten over wat zich over enkele momenten af zou gaan spelen..

Opeens werd mijn slaapkamerdeur met een daverende klap open gesmeten en kwamen Dieuwke en Jolinde naar binnen stormen, ik wist niet wat ik zag en met mijn dekbed tot tegen mijn kin opgetrokken keek ik mijn ogen uit, ze waren allebei poedelnaakt!!! Mijn zus met haar platte buikje en daaronder dunne kortgeknipte blonde haartjes op haar kutje zodat haar spleetje duidelijk zichtbaar was en met mooie recht naar voren staande kleine tienertietjes met roze tepeltjes, en haar vriendin met lekkere billen, kaalgeschoren kutje en flinke borsten.

Ik lag daar maar naar te kijken, volkomen overdonderd, mijn ogen wijd open, met stomheid geslagen, me af te vragen wat er in hemelsnaam gaande was, mijn lul van schrik ineen geschrompeld tot een handjevol losse velletjes. Het leek allemaal minuten te duren, maar in werkelijkheid gingen er slechts enkele seconden voorbij. Veel tijd om na te denken had ik niet want ze kwamen meteen door op me afgestormd en mijn dekbed werd van me afrukt, mijn boxershort werd van mijn kont gesjord en beide meisjes zaten met hun handen overal aan, mijn lul, en mijn ballen, mijn buik en mijn billen.

Met geen mogelijkheid had ik me kunnen verweren tegen die twee furies!

Ik wist niet wat ik moest doen of zeggen, of ik nou tegen ze moest schreeuwen dat ik dit niet wou en ze mijn kamer uit moesten donderen? Nadat ik over de eerste schok heen was begon het allemaal best wel erg lekker te worden dus liet ik ze maar hun gang gaan. Al snel werd mijn lul keihard en opeens realiseerde ik me dat mijn zuster bezig was haar vriendin te tonen hoe je een jongen klaar laat komen en hoe dat er uitziet. Met twee van die spiernaakte mooie meiden die gedreven met mijn piemel aan de gang waren kon het niet anders of ik kwam met een gekromde rug en verstijfde dijen al snel krachtig klaar en schoot lange witte draden sperma over hun handen en over hun tietjes.

Nadat ik weer tot mezelf was gekomen wilde ik om de donder nou wel eens weten wat er aan de hand was.. Dieuwke vertelde dat Jolinde, sinds ze haar broer eens had betrapt bij het masturberen, al heel lang had gevraagd om het eens aan haar te laten zien en voor haar te masturberen omdat ze wanhopig graag een jongen wou zien klaarkomen, maar haar broer weigerde stelselmatig dit voor haar te doen. Ze vertelde dat ze dus dit plannetje met zijn tweeŽn hadden uitgebroed en het recht in eigen hand hadden genomen omdat ik waarschijnlijk ook niet zou willen toestemmen en dat ze hoopten dat ik het dan niet zo erg zou vinden en niet te lang boos op ze zou blijven. Ik zei dat ik het inderdaad niet zo erg vond en dat ik er wel van genoten had, maar dat ze het inderdaad beter eerst hadden kunnen vragen.

Die overval op mij had dan altijd nog gekund!

Nadat we dit zo afgesproken hadden maakte ik de dames wel duidelijk dat ik hun ook met zichzelf bezig zou willen zien. Aanvankelijk weigerden ze, maar toen ik naar voren bracht dat ik hun overval aan onze ouders zou kunnen vertellen, draaiden ze bij en gingen op mijn bed liggen en gaven een prachtige masturbatie-show weg. Jolinde lag naast me, schoof haar vingers tussen haar schaamlipjes, en ik hoorde duidelijk het kletsende geluid van haar drijfnatte kutje. Dieuwke lag op haar zij en streelde Jolinde`s billen, waarna Jolinde trillend en schokkend klaarkwam. Dieuwke ging verder met zichzelf en kreunde al snel dat ze ook klaar ging komen.

Nadat ze weer wat bijgekomen waren vroegen ze of ze het nog een keer bij mij mochten doen en natuurlijk liet ik ze hun gang gaan. Jolinde, brutale meid die ze is, reikte naar mijn piep en begon hem in een gestaag ritme te bewerken. Ze zei "Ik denk dat het weer komt, kom op, ik wil het op me! " Giechelend trok ze me naar zich toe en terwijl Dieuwke van achter af tussen mijn benen door mijn ballen bewerkte begon ik te spuiten en blies mijn kwakje over ze heen.

Doornat en ruikend naar het sperma zijn we onder de douche gestapt en zijn daarna in onze zwemkleding op het grasveld achter het huis lekker gaan uitrusten in de warme zomerzon. Wat een heerlijke en verbazingwekkende zaterdagochtend was het toch nog geworden!!!

O ja en natuurlijk herhalen we regelmatig ons lekkere spelletje!