Betrapt door mijn broer en zijn vriend
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 9 juni 2016

Hallo, ik ben Samantha en toen dit gebeurde was ik 18 jaar. De eerste keer dat ik een jongen naakt zag was een van de meest beschamende (en stimulerende) momenten in mijn leven. Ik had een enorme hang naar André, mijn broer Hans zijn beste vriend. Ze deden aan looptraining en ze hadden mooie gespierde lichamen. André was groter dan mijn broer Hans, en ze speelden vaak basketbal voor onze garage en hingen vaak rond ons huis met hun vrienden om te basketballen. Om ze topless en bezweet te zien maakte altijd dat mijn slipje doorweekt werd. Mijn keel kneep dicht en ik kon nauwelijks spreken bij hen in de buurt en haastte me altijd naar mijn kamer om mezelf te vingeren. Wat nog beter was, was dat we later ook Facebook vrienden waren, dus lag ik vaak avonds op mijn bed, mezelf te vingeren bij het bekijken van zijn opwindende foto`s.

Na school wachtte ik vaak op Hans om zijn schoolspullen op de bus met me mee naar huis te nemen, als ze weer gingen trainen en hij zijn spullen niet onbeheerd achter wilde laten en ze gestolen konden worden. Op een dag was ik zijn spullen aan het verzamelen en wilde ik naar huis gaan. Ik hoorde twee meisjes met André praten. "Heej André, ik heb die foto`s van ons van op het strand op Facebook gezet!"

Mijn ogen gingen wijd open! Sexy nieuwe bijna naakte foto`s! Ik voelde hoe mijn kutje vochtig werd. De hele busrit naar huis was ik begerig om op Facebook te gaan en mezelf te plezieren met die nieuwe plaatjes. Ik kneep mijn benen tegen elkaar om te voorkomen dat iemand de natte plek in mijn slipje kon zien en haastte me naar huis zodra ik op mijn halte uitstapte. Ik scheurde naar mijn kamer en startte mijn laptop op en dook met mijn laptop op mijn bed. Binnen seconden was mijn slipje rond mijn enkels en had ik twee vingers in mijn soppend natte snee. De nieuwe foto`s waren zo heet! Zijn vochtige borstkas glinsterende zichtbaar in het zonlicht. Er waren er ook een paar bij waar het leek of hij een tent in zijn broek had, waarschijnlijk door de meisjes in hun bikini’s om hem heen.

Mijn ouders waren beiden naar hun werk, en Hans was naar training en dat duurde nog zeker een uur, dus ik behoefde niet mezelf in te houden. Ik kreunde als een waanzinnige en mijn vingers exploreerden mijn drijfnatte snee Mijn rok was zo hoog als mogelijk om mijn middel getrokken om te voorkomen dat ik met mijn meidenvocht natte plekken zou maken. Ik ging lekker langzaam, ik had alle tijd van de wereld, dus ik wilde vooral niet te snel klaarkomen. Ik had nog niet eens mijn klitje aangeraakt toen ik plotseling iemand hoorde kuchen. Ik schrok me rot en ik greep mijn rok en rukte die terug over mijn in het volle zicht liggende kutje en ik schoof omhoog in zittende positie. Ik keek naar de gang en zag tot mijn verschrikking Hans en André daar staan, net buiten mijn slaapkamer.

"SHIT!" dacht ik. "de training moet afgelast zijn!"

Hans grinnikte satanisch, en André was bietrood en leek net zo geschokt als ik. Beiden hadden een flinke tent in hun broek, maar die van André's was zichtbaar groter. Hans begon te lachen en zei: "OW, Sam, waarom stopte je nou?" Ik kwam overeind en wilde de deur in hun gezicht dichtsmijten maar alsof de situatie nog niet erg genoeg was, viel ik onmiddellijk voorover, ik was vergeten dat mijn slipje nog rond mijn enkels zat. Ik was op het randje van in snikken uit te barsten en worstelde om weer op mijn voeten te komen. "Sodemieter op!!!" schreeuwde ik en ik zag dat André behoorlijk zenuwachtig was. Zijn ogen waren gefocust op wat er van mij te zien was, maar ik zag dat het meer instinctief was dan plezier. Mijn ogen gingen naar de bult in zijn broek, die leek te groeien met de seconde. André trok Hans mee aan zijn arm en zei: "Kom op, we moeten haar met rust laten, ze wil duidelijk niet dat we blijven kijken"

Hans lachte weer. "Nah. Ik wil met je wedden dat ze elke dag naar je foto`s kijk. Kijk zelf maar" En hij wees naar mijn laptop op mijn bed. Met afschuw vervuld keek ik ook die kant op en zag dat op het scherm van mijn laptop nog steeds een van André's foto`s te zien was. De tranen stonden in mijn ogen toen ik eindelijk weer op mijn voeten stond, mijn slipje was van mijn voeten af geraakt gedurende mijn vallen en in weerwil van mijn woede en beschaming voelde ik me nog geiler dan eerder. Ik voelde hoe mijn meisjes sappen langs mijn dijen naar beneden sijpelden. Ik balde mijn vuisten en knarste met mijn tanden en brulde: "Rotten jullie nou op of niet!!!" André draaide zich om met het plan weg te lopen, maar Hans greep hem bij zijn arm. "Kom op nou. Als we nu weggaan krijg je nooit meer de kans zoveel van haar te zien"

Mijn broer greep de bult in André 's short.

André hapte naar lucht door deze onverwachte actie, en zijn gezicht werd zo mogelijk nog roder. Hij brulde: "Oliebol! Niet waar zij bij is!" André greep mijn broer zijn hand en probeerde die weg te duwen, maar Hans hield stevig vast. Zonder zijn ogen van mij af te houden kneedde hij zijn vriend zijn piemel over zijn short heen. André gromde luid en ik was sprakeloos, en mijn hand ging instinctief naar mijn kutje. Hans was duidelijk in zijn sas met mijn reactie.

Hij zei tegen me: "Weet je wat, als je ermee door gaat en ons laat toekijken, laten wij zien hoe André zijn lading schiet" Op dat moment gaf André hem een duw tegen zijn schouder en zei "Hou je kop man! Als ik dit ga doen, moet jij het ook gaan doen!" Mijn kin viel zowat op de grond en mijn kutje leek wel een waterval. André bromde: "Dat wil zeggen, als Sam mee wil doen!" Ik begreep dat het nu geen zin meer had om er tegenin te gaan, mijn beenspieren stonden strak van hete opwinding, en ze hadden me met mijn kont in de lucht al zien vingeren, gedurende zeker wel enkele minuten. Verslagen zat ik weer achterover en trok mijn rok weer omhoog en ontblootte hen mijn kutje. Ik riep: "Ik begin niet voor jullie je shorts uittrekken"

André was begonnen zijn short uit te trekken maar Hans stopte hem. "Mooi niet. We doen helemaal niets totdat jij helemaal naakt bent" Ik vouwde mijn armen over mijn borst en zei "Dat is niet eerlijk! Daar hebben we het niet over gehad!" Hans lachte weer en kneedde zijn piemel weer. "Ik zei dat je me kon zien spuiten. Ik heb niet gezegd dat we onze kleren uit zouden trekken. Ofwel je laat ons ook je tieten zien, of je krijgt helemaal niets te zien" Helaas had hij me daarmee. Mokkend maakte ik de knoopjes van mijn rok los en schoof hem over mijn voeten. Ik rukte mijn Tshirt over mijn hoofd, en had niets meer aan dan een roze BH. Met tegenzin reikte ik achter mijn rug en maakte mijn BH los. Mijn BH viel op de vloer en de jongens keken geboeid naar mijn tietjes. Ik voelde me nu wel gedurfd nu ik niets meer te verbergen had, ik spreidde mijn benen zo wijd als ik kon en gaf ze een ongehinderde blik op mijn naakte kutje. Hans lachte weer over mijn plotselinge schaamteloosheid. "Wow, ik had niet gedacht dat je het werkelijk zou doen!"

Hij trok zijn Tshirt over zijn hoofd en ontblootte zijn sexy borst. André volgde hem en trok ook zijn Tshirt uit, gevolgd door beiden hun broeken uit te trekken. Nu hadden ze niets meer aan dan hun boxershorts en hun sokken. Mijn broer trok vlot zijn onderbroek uit en gaf me mijn eerste blik op zijn 14 centimeter stijve piemel. Zijn opgezwollen eikel glinsterde van het voorvocht, en hij haalde zijn voorhuid wat op en neer en stootte zijn maatje aan met zijn elleboog.

"Kom op nou man, jij wilde ook meedoen!"

André slikte hoorbaar, dan sloot hij zijn ogen en liet zijn boxer naar de grond zakken. Hij ging rechtop staan en zijn uit de kluiten gewassen piemel wipte op en neer totdat hij hem in zijn hand nam. Zijn eikel was opgezwollen en diep paars van kleur. Ik was verbaasd over hoe verschillend hun piemels waren. Die van Hans was kort en dik.Zijn eikel was roze en stak achter zijn voorhuid vandaan en hij was omhoog gebogen André zijn piemel was langer en een beetje dunner, zijn eikel was paars en opgezwollen, maar leek ongeveer dezelfde dikte als de rest van zijn piemel. Die stak recht omhoog, evenwijdig aan zijn lichaam. Hij riep: "Heej, kom op, ga je nog beginnen?" Mijn broer zijn geklaag bracht me terug in de werkelijkheid, en ik drukte mijn vingers terug in mijn snee. Ondanks dat ik het zelfde deed als daarstraks bij mijn laptop, voelde het nu minstens tien keer beter onder het toekijken hoe de jongens hun piemel bewerkte.

Al kijkend hoe André bezig was, besloot ik er een show van te maken.

Met mijn vrije hand begon ik mijn tepels te draaien en draaide wat aan mijn borsten. Twee van mijn vingers waren al diep bij me naar binnen, en gleed ik met mijn middelvinger over mijn klit, en uitte een diepe kreun. Dit had duidelijk zijn effect op André, en hij begon sneller te bewegen. Hans was op een veel langzamer ritme, duidelijk genietend van het moment. Met dat beeld in mijn hoofd kon ik het niet langer ophouden. Ik richtte mijn hele aandacht op mijn kutje en was al snel op het punt vanwaar geen terug mogelijk is. Mijn hoofd knalde achterover in mijn nek en mijn hele lichaam begon te schudden van genot toen mijn hoogtepunt over me heen walste. Mijn hele hand was bedekt met glimmend melkwit dik kleverig meidenvocht.

Het zien van hoe mijn orgasme door me heen raasde was teveel voor André, en hij verloor de controle enkele seconden later. Hij uitte een diepe grom en zijn piemel begon te pulseren. Vier dikke witte draden sperma spoten uit zijn opgezwollen eikel, twee landde op mijn bed, een op de vloer, en de laatste lande op mijn dijbeen. Ik kwam bij van mijn orgasme, en ik gleed met mijn vinger door André zijn sperma. Hans lachte weer en André bloosde weer, zijn slap geworden piemel begon alweer stijf te worden. Ik giechelde een beetje en dat leek André wat te kalmeren. Ik riep: "We kunnen dit eigenlijk wel vaker doen! "

Hans eindigde met zichzelf klaar te laten komen met de foto`s op mijn computer van de meisjes in bikini die de foto`s genomen hadden. Sinds die tijd hebben we gedrieën elke dag na school samen gemasturbeerd.